torsdag den 27 november
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Från 2023. Vad döljer sig bakom Puglias rika kött- och olivtraditioner? I detta avsnitt reser Gino genom den pittoreska Itria-dalen.

Från 2022. Mauri utforskar vad som händer när Sveriges starkaste man och en vanlig sexåring byter kost under en dag, med en enorm kalori-skillnad som följd.

Från 2011. Vad gör Mérida till en av Yucatáns smakrika pärlor?

Från 2024. Hur är det egentligen att jobba som polis? I det här avsnittet får Mauri testa polisyrket genom att gå igenom tester på Plikt- och prövningsverket.
Från 2024. Vad gör Pays de la Loire till en skattkista för matälskare? Följ med kocken Guillaume Brahimi på en resa genom Pays de la Loire.
Från 2024. I dagens avsnitt dyker vi ner i hjärtat av Skåne, vi träffar Rögles Leon Bristed, stockholmaren som förälskat sig i Ängelholm.
Från 2022. Till sin familjs julmåltid i år gör Jamie en härligt fräsch och syrlig rökt forellpaté.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2018. En fest för dessertälskare väntar i det här avsnittet! Kirsten bjuder på italiensk-inspirerad magi i köket med sina chokladpuddingtårtor.

Från 2024. Följ med Justine till den franska landsbygden där hon njuter av mini-croissanter.

Från 2024. Hur lever egentligen Sveriges lataste person? I detta avsnitt träffar Mauri några av landets största latmaskar. De som helst inte jobbar.
Från 2023. Vad döljer sig bakom Puglias rika kött- och olivtraditioner? I detta avsnitt reser Gino genom den pittoreska Itria-dalen.

Från 2022. Mauri utforskar vad som händer när Sveriges starkaste man och en vanlig sexåring byter kost under en dag, med en enorm kalori-skillnad som följd.

Från 2011. Vad gör Mérida till en av Yucatáns smakrika pärlor?

Från 2024. Hur är det egentligen att jobba som polis? I det här avsnittet får Mauri testa polisyrket genom att gå igenom tester på Plikt- och prövningsverket.
Från 2024. Vad gör Pays de la Loire till en skattkista för matälskare? Följ med kocken Guillaume Brahimi på en resa genom Pays de la Loire.
Från 2024. I dagens avsnitt dyker vi ner i hjärtat av Skåne, vi träffar Rögles Leon Bristed, stockholmaren som förälskat sig i Ängelholm.
Från 2022. Till sin familjs julmåltid i år gör Jamie en härligt fräsch och syrlig rökt forellpaté.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2018. En fest för dessertälskare väntar i det här avsnittet! Kirsten bjuder på italiensk-inspirerad magi i köket med sina chokladpuddingtårtor.

Från 2024. Följ med Justine till den franska landsbygden där hon njuter av mini-croissanter.

Från 2024. Hur lever egentligen Sveriges lataste person? I detta avsnitt träffar Mauri några av landets största latmaskar. De som helst inte jobbar.
Från 2023. Vad döljer sig bakom Puglias rika kött- och olivtraditioner? I detta avsnitt reser Gino genom den pittoreska Itria-dalen.

Från 2022. Mauri utforskar vad som händer när Sveriges starkaste man och en vanlig sexåring byter kost under en dag, med en enorm kalori-skillnad som följd.
Från 2023. Jason Atherton lagar utsökta fisk- och skaldjursrätter inspirerade av den vackra kuststaden.

Från 2023. Vid Tegudon Tourism Village förbereder Justine en kryddig malaysisk kycklinggryta med lila ris.
Från 2024. God jul! I dagens avsnitt förbereder Valerie för en magisk jul med alla läckerheter som förgyller julens magiska tid!
Från 2024. I denna julspecial skapar Catarina ett magiskt julmingel med klassiska smaker i modern tappning.
Från 2024. Mitt-i-veckan-måltider kan kännas som en kamp, men Donal har ett gäng kökshjältar som sparar tid och levererar smak.

Från 2024. I säsongsfinalen blickar Maya och Joe tillbaka på sin dryckesresa genom Sverige - fylld av oväntade möten.

Från 2011. Hur överlevde människor på konserver under den Mexikanska Revolutionen? Pati reser till Casas Grandes för att träffa Diana Acosta och hennes mor.
Från 2018. Teamet delar med sig av sina favorit episoder från åren med Parts Unknown.

Från 2020. Sofias matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara smakrikt och lättlagat.

Från 2023. Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist.
Från 2024. Hur bakar man en paj som är både enkel och utsökt? Marion bakar den klassiska Quiche Lorraine.
Från 2023. Jason Atherton lagar utsökta fisk- och skaldjursrätter inspirerade av den vackra kuststaden.

Från 2023. Vid Tegudon Tourism Village förbereder Justine en kryddig malaysisk kycklinggryta med lila ris.
Från 2024. God jul! I dagens avsnitt förbereder Valerie för en magisk jul med alla läckerheter som förgyller julens magiska tid!
Från 2024. I denna julspecial skapar Catarina ett magiskt julmingel med klassiska smaker i modern tappning.
Från 2024. Mitt-i-veckan-måltider kan kännas som en kamp, men Donal har ett gäng kökshjältar som sparar tid och levererar smak.

Från 2024. I säsongsfinalen blickar Maya och Joe tillbaka på sin dryckesresa genom Sverige - fylld av oväntade möten.

Från 2011. Hur överlevde människor på konserver under den Mexikanska Revolutionen? Pati reser till Casas Grandes för att träffa Diana Acosta och hennes mor.
Från 2018. Teamet delar med sig av sina favorit episoder från åren med Parts Unknown.

Från 2020. Sofias matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara smakrikt och lättlagat.