I det här avsnittet testar Mauri en lyxsemester som är värd nästan 500.
Ayla lagar fluffiga Gnudi som smälter i munnen, tillsammans med brynt salviasmör och pistagenötter.
Ainsley utforskar smakerna från Nordamerika med stora, smakrika BBQ-rätter, krämiga chowders och frestande desserter.
Idag går resan till New Smyrna Beach där Jimmy testar sina begränsade surfkunskaper.
Vad kan vi lära oss om en stads själ genom dess förorter? I detta avsnitt återvänder Carlton till Paris för att utforska stadens dynamiska förorter.
Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise.
Se hur smörstekt torskrygg i en delikat vitvinssås, serverad med fänkål och potatis, tillagas medan Thomas Sjögren delar sina bästa fisklagningstips.
Vad sa du? Spaghettilasagne? De må låta galet, men Albin Skogås vågar utmana italienarna.
Nu är vi äntligen framme i Alsace, denna vackra region fylld av goda viner och mat.
Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess treenighet av kött, kastanjer och ost.
I det här avsnittet testar Mauri en lyxsemester som är värd nästan 500.
Ayla lagar fluffiga Gnudi som smälter i munnen, tillsammans med brynt salviasmör och pistagenötter.
Ainsley utforskar smakerna från Nordamerika med stora, smakrika BBQ-rätter, krämiga chowders och frestande desserter.
Idag går resan till New Smyrna Beach där Jimmy testar sina begränsade surfkunskaper.
Vad kan vi lära oss om en stads själ genom dess förorter? I detta avsnitt återvänder Carlton till Paris för att utforska stadens dynamiska förorter.
Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise.
Se hur smörstekt torskrygg i en delikat vitvinssås, serverad med fänkål och potatis, tillagas medan Thomas Sjögren delar sina bästa fisklagningstips.
Vad sa du? Spaghettilasagne? De må låta galet, men Albin Skogås vågar utmana italienarna.
Nu är vi äntligen framme i Alsace, denna vackra region fylld av goda viner och mat.
Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess treenighet av kött, kastanjer och ost.
I det här avsnittet testar Mauri en lyxsemester som är värd nästan 500.
Ayla lagar fluffiga Gnudi som smälter i munnen, tillsammans med brynt salviasmör och pistagenötter.
Simon gör farfalle med stekt grönkål och ärtor. Luke Hines gör tacos med färs gjord på blomkål.
Ainsley fortsätter sin resa i centrala Malta och börjar dagen med att utforska den antika staden Mdina.
William Worge Kreu är känd för sin kraftfulla spelstil på isen och sin kärlek till grillat kött.
Hur kan du laga en smakrik middag på ett enkelt sätt? I detta avsnitt lagar Jamie en härlig ungsplåt med rostade grönsaker och camembert.
Jason på en spansk rätt inspirerad av en engelsk frukost.
Nadiya Hussains matresa börjar i hennes hemstad, där hon återskapar den allra första maträtten hon någonsin lärde sig att laga – ost-scones.
Andrew träffar de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.
Tareq besöker den västra delen av Danmark och utforskar Midtjylland.
Joe och Maya utforskar Göteborgs ölscen. Vi möter den prisvinnande vinmakaren K Felix G Åhrberg.
Simon gör farfalle med stekt grönkål och ärtor. Luke Hines gör tacos med färs gjord på blomkål.
Ainsley fortsätter sin resa i centrala Malta och börjar dagen med att utforska den antika staden Mdina.
William Worge Kreu är känd för sin kraftfulla spelstil på isen och sin kärlek till grillat kött.
Hur kan du laga en smakrik middag på ett enkelt sätt? I detta avsnitt lagar Jamie en härlig ungsplåt med rostade grönsaker och camembert.
Jason på en spansk rätt inspirerad av en engelsk frukost.
Nadiya Hussains matresa börjar i hennes hemstad, där hon återskapar den allra första maträtten hon någonsin lärde sig att laga – ost-scones.
Andrew träffar de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.