OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

torsdag den 3 april

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Grow Your Own at Home With Alan Titchmarsh

I det näst sista avsnittet för säsongen skapar Alan Titchmarsh en snittblomsodling i grönsakslandet.

Bild från filmen Ainsley Fantastic Flavours
Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley inleder serien med smaker från Mellanöstern och lagar Chicken Torsh, en traditionell persisk kebab med sött och surt.

Jamie Oliver: Cooking For Less

Jamie gör en fiskpaj, kryddig kyckling i en panna, minestrone och en chokladig mikrovågspudding.

Guillaume's French Atlantic

Vill du upptäcka Baskiens unika kultur och smakupplevelser? Följ med kocken Guillaume när han utforskar den spännande sporten Pelota.

Donal’s Real Time Recipes

Ont om tid? Idag visar Donal fyra blixtsnabba recept som imponerar utan stress. Från panna till tallrik på bara några minuter!

Bild från filmen The Chef’s Garden
The Chef’s Garden

Kocken Massimo Mele samlar sin stora italienska familj för att göra hemlagad pasta med tomater.

Adam And Poh’s Great Australia Bites

Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta.

Bild från filmen Jamie's Easy Meals For Every Day
Jamie's Easy Meals For Every Day

Vill du ha en smakfull middag som både mättar och värmer? Jamie tillagar fyllda paprikor med bönsstuvning, avokado och fetaost.

Bild från filmen James Martin’s Islands to Highlands
James Martin’s Islands to Highlands

James Martin inleder sin matresa i Storbritannien på Scillyöarna tillsammans med stjärnkocken Galton Blackiston.

Grow Your Own at Home With Alan Titchmarsh

I det näst sista avsnittet för säsongen skapar Alan Titchmarsh en snittblomsodling i grönsakslandet.

Bild från filmen Ainsley Fantastic Flavours
Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley inleder serien med smaker från Mellanöstern och lagar Chicken Torsh, en traditionell persisk kebab med sött och surt.

Jamie Oliver: Cooking For Less

Jamie gör en fiskpaj, kryddig kyckling i en panna, minestrone och en chokladig mikrovågspudding.

Guillaume's French Atlantic

Vill du upptäcka Baskiens unika kultur och smakupplevelser? Följ med kocken Guillaume när han utforskar den spännande sporten Pelota.

Donal’s Real Time Recipes

Ont om tid? Idag visar Donal fyra blixtsnabba recept som imponerar utan stress. Från panna till tallrik på bara några minuter!

Bild från filmen The Chef’s Garden
The Chef’s Garden

Kocken Massimo Mele samlar sin stora italienska familj för att göra hemlagad pasta med tomater.

Adam And Poh’s Great Australia Bites

Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta.

Bild från filmen Jamie's Easy Meals For Every Day
Jamie's Easy Meals For Every Day

Vill du ha en smakfull middag som både mättar och värmer? Jamie tillagar fyllda paprikor med bönsstuvning, avokado och fetaost.

Bild från filmen James Martin’s Islands to Highlands
James Martin’s Islands to Highlands

James Martin inleder sin matresa i Storbritannien på Scillyöarna tillsammans med stjärnkocken Galton Blackiston.

Grow Your Own at Home With Alan Titchmarsh

I det näst sista avsnittet för säsongen skapar Alan Titchmarsh en snittblomsodling i grönsakslandet.

Bild från filmen Jamie Cooks The Mediterranean
Jamie Cooks The Mediterranean

Jamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart.

Silvia's Italian Masterclass

Vem kan motstå en äkta italiensk delikatess? I detta avsnitt delar Silvia med sig av sina versioner av klassiska italienska bakverk.

Bild från filmen Roux Down The River
Roux Down The River

Hur avslutar man en smakrik resa? Michel testar flugfiske, njuter av hummer och Osso Buco på charmiga krogar. I sitt kök lagar han lammgryta.

Anthony Bourdain Parts Unknown

Vilka historier och smaker döljer sig bakom Berlins kreativa och mångfacetterade fasad.

A Taste of Australia in Vietnam

Hur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO.

Bild från filmen Donal Skehan: Home Cook
Donal Skehan: Home Cook

I det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan. Friska koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en fla.

Bild från filmen Donal Skehan: Home Cook
Donal Skehan: Home Cook

I det här avsnittet gräver Donal ner sig i sina favoritmiddagar, det bjuds på en snabb Teriyaki-lax med fluffigt ris och grönsaker.

Bild från filmen Tareq Taylor's Nordic Cookery
Tareq Taylor's Nordic Cookery

Bornholm, den soliga och gröna ön med sin egen gastronomiska prägel.

Bild från filmen Tareq Taylor's Nordic Cookery
Tareq Taylor's Nordic Cookery

I den norra delen av Sverige hittar du det storslagna världsarvet Laponia, nästan 10 000 kvadratkilometer av naturreservat och nationalparker.

Bild från filmen Jamie Cooks The Mediterranean
Jamie Cooks The Mediterranean

Jamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart.

Silvia's Italian Masterclass

Vem kan motstå en äkta italiensk delikatess? I detta avsnitt delar Silvia med sig av sina versioner av klassiska italienska bakverk.

Bild från filmen Roux Down The River
Roux Down The River

Hur avslutar man en smakrik resa? Michel testar flugfiske, njuter av hummer och Osso Buco på charmiga krogar. I sitt kök lagar han lammgryta.

Anthony Bourdain Parts Unknown

Vilka historier och smaker döljer sig bakom Berlins kreativa och mångfacetterade fasad.

A Taste of Australia in Vietnam

Hur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO.

Bild från filmen Donal Skehan: Home Cook
Donal Skehan: Home Cook

I det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan. Friska koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en fla.

Bild från filmen Donal Skehan: Home Cook
Donal Skehan: Home Cook

I det här avsnittet gräver Donal ner sig i sina favoritmiddagar, det bjuds på en snabb Teriyaki-lax med fluffigt ris och grönsaker.