torsdag den 4 december
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Från 2023. Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare.

Från 2023. Den bästa lördagsmiddagen är fylld av skratt, goda samtal och en njutningfull stund kring bordet.

Från 2011. Hur smakar Yucatáns historia? Pati besöker Halachó för att laga traditionell Cochinita Pibil.

Från 2025. I detta avsnittet träffar Mauri underbara Henrik, Mostafa, Miles, Siri och Fadel som har några av Sveriges mest ovanliga sjukdomar.
Från 2024. Hur skapas magi i köket med Cognac och lokala råvaror? Kocken Guillaume reser till storslagna Château de la Rochefoucauld.
Från 2024. Sampe och Amanda beger sig till Göteborg, Hellström och skaldjurens hemstad. De besöker forwarden och Onsala-sonen Isac Born.
Från 2022. Till sin familjs julmåltid i år gör Jamie en härligt fräsch och syrlig rökt forellpaté.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2018. Njut av Frankrikes smaker i detta ljuvliga avsnitt! Kirsten bakar gyllene honungsmadeleiner.

Från 2024. Justine smakar prisbelönt getost på La Ferme d'Ulteria.

Från 2021. När Michelinkockar från Köpenhamn söker nya kulinariska äventyr på landsbygden, leder vägen till Lolland.
Från 2023. Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare.

Från 2023. Den bästa lördagsmiddagen är fylld av skratt, goda samtal och en njutningfull stund kring bordet.

Från 2011. Hur smakar Yucatáns historia? Pati besöker Halachó för att laga traditionell Cochinita Pibil.

Från 2025. I detta avsnittet träffar Mauri underbara Henrik, Mostafa, Miles, Siri och Fadel som har några av Sveriges mest ovanliga sjukdomar.
Från 2024. Hur skapas magi i köket med Cognac och lokala råvaror? Kocken Guillaume reser till storslagna Château de la Rochefoucauld.
Från 2024. Sampe och Amanda beger sig till Göteborg, Hellström och skaldjurens hemstad. De besöker forwarden och Onsala-sonen Isac Born.
Från 2022. Till sin familjs julmåltid i år gör Jamie en härligt fräsch och syrlig rökt forellpaté.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2018. Njut av Frankrikes smaker i detta ljuvliga avsnitt! Kirsten bakar gyllene honungsmadeleiner.

Från 2024. Justine smakar prisbelönt getost på La Ferme d'Ulteria.

Från 2021. När Michelinkockar från Köpenhamn söker nya kulinariska äventyr på landsbygden, leder vägen till Lolland.
Från 2023. Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare.

Från 2023. Den bästa lördagsmiddagen är fylld av skratt, goda samtal och en njutningfull stund kring bordet.
Från 2023. Michelin-kocken Jason skapar fruktfokuserade rätter som fikon med balsamico och honung.

Från 2023. Detta avsnitt inleds med en uppfriskande soluppgångsvandring upp till Ria Lookout i Sabah.

Från 2020. Mauri besöker några av de smartaste personerna i hela Sverige för att se vad de äter under en dag.
Från 2024. Catarina visar hur du skapar en gnistrande vinterfest med stil. Med enkla dukningstips, lätta förrätter.
Från 2024. Kocken och tv-personligheten Donal Skehan delar med sig av sina bästa matlagningstips för att skapa en välsmakande middag.
Från 2018. Gordon, Gino och Fred beger sig ut på roadtrip-äventyr för att hitta de bästa ingredienserna och den bästa maten från olika länder.

Från 2011. Vad krävs för att bemästra ranchlivet i Chihuahuan.
Från 2018. Bourdain gör en personlig resa genom detta tidigare bohemiska New York-område, när han möter, delar måltider och reflekterar med musik-.

Från 2023. I Veneto tar Christian och Sergio sig an en något splittrande rätt, med anor äldre en själva Vendig.
Från 2023. Michelin-kocken Jason skapar fruktfokuserade rätter som fikon med balsamico och honung.