torsdag den 3 april
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
I det näst sista avsnittet för säsongen skapar Alan Titchmarsh en snittblomsodling i grönsakslandet.
Ainsley inleder serien med smaker från Mellanöstern och lagar Chicken Torsh, en traditionell persisk kebab med sött och surt.
Jamie gör en fiskpaj, kryddig kyckling i en panna, minestrone och en chokladig mikrovågspudding.
Vill du upptäcka Baskiens unika kultur och smakupplevelser? Följ med kocken Guillaume när han utforskar den spännande sporten Pelota.
Ont om tid? Idag visar Donal fyra blixtsnabba recept som imponerar utan stress. Från panna till tallrik på bara några minuter!
Kocken Massimo Mele samlar sin stora italienska familj för att göra hemlagad pasta med tomater.
Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta.
Vill du ha en smakfull middag som både mättar och värmer? Jamie tillagar fyllda paprikor med bönsstuvning, avokado och fetaost.
James Martin inleder sin matresa i Storbritannien på Scillyöarna tillsammans med stjärnkocken Galton Blackiston.
I det näst sista avsnittet för säsongen skapar Alan Titchmarsh en snittblomsodling i grönsakslandet.
Ainsley inleder serien med smaker från Mellanöstern och lagar Chicken Torsh, en traditionell persisk kebab med sött och surt.
Jamie gör en fiskpaj, kryddig kyckling i en panna, minestrone och en chokladig mikrovågspudding.
Vill du upptäcka Baskiens unika kultur och smakupplevelser? Följ med kocken Guillaume när han utforskar den spännande sporten Pelota.
Ont om tid? Idag visar Donal fyra blixtsnabba recept som imponerar utan stress. Från panna till tallrik på bara några minuter!
Kocken Massimo Mele samlar sin stora italienska familj för att göra hemlagad pasta med tomater.
Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta.
Vill du ha en smakfull middag som både mättar och värmer? Jamie tillagar fyllda paprikor med bönsstuvning, avokado och fetaost.
James Martin inleder sin matresa i Storbritannien på Scillyöarna tillsammans med stjärnkocken Galton Blackiston.
I det näst sista avsnittet för säsongen skapar Alan Titchmarsh en snittblomsodling i grönsakslandet.
Jamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart.
Vem kan motstå en äkta italiensk delikatess? I detta avsnitt delar Silvia med sig av sina versioner av klassiska italienska bakverk.
Hur avslutar man en smakrik resa? Michel testar flugfiske, njuter av hummer och Osso Buco på charmiga krogar. I sitt kök lagar han lammgryta.
Vilka historier och smaker döljer sig bakom Berlins kreativa och mångfacetterade fasad.
Hur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO.
I det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan. Friska koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en fla.
I det här avsnittet gräver Donal ner sig i sina favoritmiddagar, det bjuds på en snabb Teriyaki-lax med fluffigt ris och grönsaker.
Bornholm, den soliga och gröna ön med sin egen gastronomiska prägel.
I den norra delen av Sverige hittar du det storslagna världsarvet Laponia, nästan 10 000 kvadratkilometer av naturreservat och nationalparker.
Jamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart.
Vem kan motstå en äkta italiensk delikatess? I detta avsnitt delar Silvia med sig av sina versioner av klassiska italienska bakverk.
Hur avslutar man en smakrik resa? Michel testar flugfiske, njuter av hummer och Osso Buco på charmiga krogar. I sitt kök lagar han lammgryta.
Vilka historier och smaker döljer sig bakom Berlins kreativa och mångfacetterade fasad.
Hur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO.
I det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan. Friska koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en fla.
I det här avsnittet gräver Donal ner sig i sina favoritmiddagar, det bjuds på en snabb Teriyaki-lax med fluffigt ris och grönsaker.