torsdag den 11 december
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Från 2023. Dante lagar fettuccine alfredo med Gina och söker efter den perfekta osten i de italienska bergen.

Från 2023. I dagens avsnitt av Godare knackar på bjuder stjärnkocken på musselsoppa, tagliata och citronswiss, kan det bli annat än lyckat?

Från 2011. Vad gör Motul till en historisk pärla i Yucatán? Pati smakar Doña Evelias berömda ägg.

Från 2023. I dagens avsnitt testar Mauri på att tacka ja till ett slumpmässigt direktmeddelande varje dag i en vecka. Han åker till Finland med Pirjo.
Från 2024. Vill du upptäcka Bordeauxs bästa viner och gourmetmat? Följ kocken Guillaume Brahimi på en lyxig resa genom Bordeaux.
Från 2024. Det har blivit dags att träffa förra årets svenska mästare, Luleå HF målvakt, Joel Lassinantti.
Från 2024. Catarina tar oss med ut i vinterlandskapet och bjuder på en smakrik lunch i det fria med tunnbrödsrulle och sin egen bästa varma choklad.
Från 2018. Frossa i chokladmagi när Chokladdrottningen imponerar ännu en gång! Kirsten presenterar sin ångade moussetårta, en chokladig rom-baba med sting.

Från 2024. Följ med Justine till Sorges för att utforska tryffelns magi genom jakt, provsmakning och autentiska smakkombinationer.

Från 2021. Tareq Taylor reflekterar över sina matäventyr i programserien Nordic Cookery.
Från 2023. Vad döljer sig i Basilicatas orörda landskap? Gino reser till Pollino, Italiens största nationalpark, på hästryggen och upptäcker cruschi.
Från 2023. Dante lagar fettuccine alfredo med Gina och söker efter den perfekta osten i de italienska bergen.

Från 2023. I dagens avsnitt av Godare knackar på bjuder stjärnkocken på musselsoppa, tagliata och citronswiss, kan det bli annat än lyckat?

Från 2011. Vad gör Motul till en historisk pärla i Yucatán? Pati smakar Doña Evelias berömda ägg.

Från 2023. I dagens avsnitt testar Mauri på att tacka ja till ett slumpmässigt direktmeddelande varje dag i en vecka. Han åker till Finland med Pirjo.
Från 2024. Vill du upptäcka Bordeauxs bästa viner och gourmetmat? Följ kocken Guillaume Brahimi på en lyxig resa genom Bordeaux.
Från 2024. Det har blivit dags att träffa förra årets svenska mästare, Luleå HF målvakt, Joel Lassinantti.
Från 2024. Catarina tar oss med ut i vinterlandskapet och bjuder på en smakrik lunch i det fria med tunnbrödsrulle och sin egen bästa varma choklad.
Från 2018. Frossa i chokladmagi när Chokladdrottningen imponerar ännu en gång! Kirsten presenterar sin ångade moussetårta, en chokladig rom-baba med sting.

Från 2024. Följ med Justine till Sorges för att utforska tryffelns magi genom jakt, provsmakning och autentiska smakkombinationer.

Från 2021. Tareq Taylor reflekterar över sina matäventyr i programserien Nordic Cookery.
Från 2023. Vad döljer sig i Basilicatas orörda landskap? Gino reser till Pollino, Italiens största nationalpark, på hästryggen och upptäcker cruschi.
Från 2023. Dante lagar fettuccine alfredo med Gina och söker efter den perfekta osten i de italienska bergen.

Från 2023. I dagens avsnitt av Godare knackar på bjuder stjärnkocken på musselsoppa, tagliata och citronswiss, kan det bli annat än lyckat?
Från 2023. Jason firar snabba måltider Dubai-style och presenterar ostron med kryddig asiatisk dressing.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!

Från 2023. Justine fortsätter sin resa i Malaysia och upptäcker unika teseder.

Från 2021. Kan enkla ingredienser förvandlas till något helt nytt och spännande.
Från 2025. Coinneach utforskar öarnas tradition av jäsning och lär sig hur man bakar färöiskt bröd.
Från 2024. När kylskåpet gapar tomt vänder sig Donal till skafferiet för inspiration – och i det här avsnittet visar han att ett välfyllt skafferi är nyckeln till riktigt imponerande måltider.
Från 2018. Kan Gino briljera med sina mexikanska matkunskaper? Med tequila, chiliutmaningar.

Från 2011. Vad händer när Pati ger sig ut på en stilfull tur genom Casas Grandes i en klassisk Cadillac.

Från 2023. Det är dags för Italiens snabbaste region! Här blir det risotto.
Från 2024. Förvandla grönsaker till en stjärna på middagsbordet.
Från 2023. Jason firar snabba måltider Dubai-style och presenterar ostron med kryddig asiatisk dressing.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!