torsdag den 20 november
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Från 2021. I sin hemstad och det natursköna Skåne utforskar Tareq Taylor matvärlden.

Från 2021. Petaluma i Sonoma County är känt som "San Francisco's brödkorg".

Från 2011. I Tekit möter Pati Eliodoro Xicum.
Från 2024. Jamie lagar en måltid bestående av kyckling med ärtor.
Från 2024. Vill du utforska Bretagne och dess maritima kulinariska arv? Kocken Guillaume Brahimi tar oss med på en fascinerande resa.
Från 2024. Se hur smörstekt torskrygg i en delikat vitvinssås, serverad med fänkål och potatis, tillagas medan Thomas Sjögren delar sina bästa fisklagningstips.

Från 2025. Vad händer när mat, minnen och människor möts på samma plats? Eva Longoria firar sitt nya liv i Marbella med en fest fylld av lokala delikatesser.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2018. Chokladdrottningen är tillbaka för ännu en säsong av härligheter.

Från 2024. Justine besöker La Table Maison Lobbies för att avslöja hemligheter bakom lokala specialiteter. Ombord på båten tillagar Chef Leo en utsökt entré!
Från 2023. Gino utforskar Bari och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil.

Från 2021. I sin hemstad och det natursköna Skåne utforskar Tareq Taylor matvärlden.

Från 2021. Petaluma i Sonoma County är känt som "San Francisco's brödkorg".

Från 2011. I Tekit möter Pati Eliodoro Xicum.
Från 2024. Jamie lagar en måltid bestående av kyckling med ärtor.
Från 2024. Vill du utforska Bretagne och dess maritima kulinariska arv? Kocken Guillaume Brahimi tar oss med på en fascinerande resa.
Från 2024. Se hur smörstekt torskrygg i en delikat vitvinssås, serverad med fänkål och potatis, tillagas medan Thomas Sjögren delar sina bästa fisklagningstips.

Från 2025. Vad händer när mat, minnen och människor möts på samma plats? Eva Longoria firar sitt nya liv i Marbella med en fest fylld av lokala delikatesser.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2018. Chokladdrottningen är tillbaka för ännu en säsong av härligheter.

Från 2024. Justine besöker La Table Maison Lobbies för att avslöja hemligheter bakom lokala specialiteter. Ombord på båten tillagar Chef Leo en utsökt entré!
Från 2023. Gino utforskar Bari och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil.

Från 2021. I sin hemstad och det natursköna Skåne utforskar Tareq Taylor matvärlden.

Från 2021. Petaluma i Sonoma County är känt som "San Francisco's brödkorg".
Från 2023. Idag är det fokus på färska råvaror! Jason tar sig till en enorm grönsaksmarknad i Dubai.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!

Från 2023. Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf.
Från 2024. Skaldjur är en självklar del av det nordiska köket. I detta avsnitt delar Thomas sina bästa tips för att tillaga en mustig blåmusselpasta.
Från 2024. I detta avsnitt delar Catarina med sig av sina absolut bästa tips och trix för hur du skapar rätter till det perfekta minglet och bjuder in på Apres Ski efter en tur längdskidor. Vi får inspiration.
Från 2024. I det här avsnittet handlar allt för Donal om snabbhet, enkelhet och kraften i förberedelser – och han bevisar att lite hackande kan räcka långt.

Från 2024. Maya och Joe utforskar framtiden för svensk dryck.

Från 2011. Vad kan Pati lära sig från en världskänd Rarámuri-pianist och en mästare i chihuahuansk matlagning.
Från 2018. Bourdain reser till det orörda Big Bend i Texas nära Mexicanska gränsen. Ett ställe där männskan ställs mot naturen och nagturen ofta vinner.

Från 2023. Matresan når Piemonte, hemvist för flera legendariska röda viner. Här lagar Christian en snabb men oemotståndlig pasta – med.
Från 2024. Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise.
Från 2023. Idag är det fokus på färska råvaror! Jason tar sig till en enorm grönsaksmarknad i Dubai.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!

Från 2023. Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf.
Från 2024. Skaldjur är en självklar del av det nordiska köket. I detta avsnitt delar Thomas sina bästa tips för att tillaga en mustig blåmusselpasta.
Från 2024. I detta avsnitt delar Catarina med sig av sina absolut bästa tips och trix för hur du skapar rätter till det perfekta minglet och bjuder in på Apres Ski efter en tur längdskidor. Vi får inspiration.
Från 2024. I det här avsnittet handlar allt för Donal om snabbhet, enkelhet och kraften i förberedelser – och han bevisar att lite hackande kan räcka långt.

Från 2024. Maya och Joe utforskar framtiden för svensk dryck.

Från 2011. Vad kan Pati lära sig från en världskänd Rarámuri-pianist och en mästare i chihuahuansk matlagning.
Från 2018. Bourdain reser till det orörda Big Bend i Texas nära Mexicanska gränsen. Ett ställe där männskan ställs mot naturen och nagturen ofta vinner.