Mauri testar offentliga måltider i detta avsnitt. Sjukhus, skola, äldreboende och fängelse – var får man den godaste maten? Det ska vi ta reda på!
Hur smakar havskräftor när de är grillade färska från havet? I fiskehamnen Glommen grillar Emelie och Mattias dagens fångst – havskräftor.
Ainsley tar oss med till den livfulla och smakrika världen av karibisk mat, med en fräsch rätt med jerk-stil fläskfilé, vattenmelon och kokossallad.
I det här avsnittet har Jamie recept med sådant från frysen och skafferiet: han använder fryst fisk för att spara tid, pengar och planering.
James äventyr börjar i San Sebastian, en stad med 16 Michelin-stjärnor.
Nordjylland har en rik och fascinerande kulinarisk historia med unika produkter skapade av de speciella förhållandena.
Vill du upptäcka de kulinariska hemligheterna i Bretagne.
Justine reser från Kuching till Penang och njuter av olika smaker på gatumarknaderna.
Choklad-drottningen Kirsten Tibballs är tillbaka med mer chokladiga läckerheter! Från rika, luftiga efterrätter till citronkakor.
Mauri testar offentliga måltider i detta avsnitt. Sjukhus, skola, äldreboende och fängelse – var får man den godaste maten? Det ska vi ta reda på!
Hur smakar havskräftor när de är grillade färska från havet? I fiskehamnen Glommen grillar Emelie och Mattias dagens fångst – havskräftor.
Ainsley tar oss med till den livfulla och smakrika världen av karibisk mat, med en fräsch rätt med jerk-stil fläskfilé, vattenmelon och kokossallad.
I det här avsnittet har Jamie recept med sådant från frysen och skafferiet: han använder fryst fisk för att spara tid, pengar och planering.
James äventyr börjar i San Sebastian, en stad med 16 Michelin-stjärnor.
Nordjylland har en rik och fascinerande kulinarisk historia med unika produkter skapade av de speciella förhållandena.
Vill du upptäcka de kulinariska hemligheterna i Bretagne.
Justine reser från Kuching till Penang och njuter av olika smaker på gatumarknaderna.
Choklad-drottningen Kirsten Tibballs är tillbaka med mer chokladiga läckerheter! Från rika, luftiga efterrätter till citronkakor.
Mauri testar offentliga måltider i detta avsnitt. Sjukhus, skola, äldreboende och fängelse – var får man den godaste maten? Det ska vi ta reda på!
Hur smakar havskräftor när de är grillade färska från havet? I fiskehamnen Glommen grillar Emelie och Mattias dagens fångst – havskräftor.
Idag är Judith Lucy med Simon för att lära sig att laga potatis som är enkel men läcker.
Vilket fotbollslag serverar den bästa maten? I detta avsnitt ger sig Pati ut på en smakresa genom Nuevo León.
William Worge Kreu är känd för sin kraftfulla spelstil på isen och sin kärlek till grillat kött.
Jamie utforskar Tunisien för att träffa traditionella couscous-tillverkare.
Jason bjuder på läckra recept smaksatta med te och kaffe.
Ayla Canpunar lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.
Resande till bergen i södra Mexiko upptäcker Longoria den gömda magin i Oaxaca.
Idag visar Catarina hennes supersnabba, lätta, lyxiga och otroligt goda go-to tilltugg för AW:n, minglet eller festen. Det blir en läcker löjromspizza, syrlig saltgurka med smetana drizzlad med honung.
Idag går resan till stranden i New Smyrna där Jimmy testar sina begränsade surfkunskaper och får en matlagningslektion.
Joe och Maya ger sig ut på en kulinarisk resa genom Skånes vingårdar och Göteborgs hantverksölscen.
Idag är Judith Lucy med Simon för att lära sig att laga potatis som är enkel men läcker.
Vilket fotbollslag serverar den bästa maten? I detta avsnitt ger sig Pati ut på en smakresa genom Nuevo León.