Adam och Poh träffar bryggaren Nick Haddow på Bruny Island för att prova lokala ölsorter innan de tar de lokala ostronen åt två olika håll.
Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.
Simon gör ostronsvampstek i koreansk stil, samt choklad-, banan- och macadamiabollar.
I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.
Ainsley och gästerna lever "The Life of Pie". Hans första rätt, kyckling-, purjolöks- och svamppaj med dragon, är perfekt för hela familjen. Julie Jones, även känd som konditorivarans drottning, visar upp några dekorationer på sin rabarberpaj.
Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.
Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.
Adam och Poh träffar bryggaren Nick Haddow på Bruny Island för att prova lokala ölsorter innan de tar de lokala ostronen åt två olika håll.
Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.
Simon gör ostronsvampstek i koreansk stil, samt choklad-, banan- och macadamiabollar.
I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.
Ainsley och gästerna lever "The Life of Pie". Hans första rätt, kyckling-, purjolöks- och svamppaj med dragon, är perfekt för hela familjen. Julie Jones, även känd som konditorivarans drottning, visar upp några dekorationer på sin rabarberpaj.
Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.
Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.
Adam och Poh träffar bryggaren Nick Haddow på Bruny Island för att prova lokala ölsorter innan de tar de lokala ostronen åt två olika håll.
Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.
Simon gör ostronsvampstek i koreansk stil, samt choklad-, banan- och macadamiabollar.
I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.
Ainsley och gästerna lever "The Life of Pie". Hans första rätt, kyckling-, purjolöks- och svamppaj med dragon, är perfekt för hela familjen. Julie Jones, även känd som konditorivarans drottning, visar upp några dekorationer på sin rabarberpaj.
Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.
Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.
Adam och Poh träffar bryggaren Nick Haddow på Bruny Island för att prova lokala ölsorter innan de tar de lokala ostronen åt två olika håll.