OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

tisdag den 16 april

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Det Goda livet med Anja Allvin

Idag dukar vi upp för brunch. Anja visar alla sina brunchfavoriter, en maxad surdegsmacka med ägg och grillad paprika, en gudomlig svartvinbärstoast och Syrnyky, små frukost cheesecakes med färska bär.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I den här videon träffar vi några av Sveriges mest beroende personer, men det ska inte handla om snus, kaffe eller annat vanligt - utan om Sveriges absolut märkligaste beroenden.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott bjuder på en ärt och myntsoppa som serveras till krispig pancetta och fetaost toasts. Popstjärnan och skådespelaren Martenn Kemp dyker också upp för att laga en fiskrätt av stekt tonfisk och rostade tomater.

Simply Raymond Blanc

Raymond delar sin kärlek och passion för hemodlade ingredienser och gör en fest med grönsaker från trädgården. Han gör bland annat en sötpotatis- och merguezkorvkaka, samt en falafel med kikärter och blandade örter.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Kocken Curtis Stone reser till Central Coast i Kalifornien för att upptäcka vindistrikten. Han besöker även en tillverkare av getost och en ostronfarm.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden kollar in den lokala musikscenen i Sydneys ständigt coola Enmore. Hayden umgås med bandet, beger sig till Cottonmouth Records för att snurra upp lite vinyl, och tillagar vegansk mat.

Bild från filmen Gordon, Gino and Fred's Road Trip
Gordon, Gino and Fred's Road Trip

På väg till Ginos hem i Sardinien samlar trion på sig de bästa råvarorna södra Italien har att erbjuda. Allt för att kunna ställa till med en rejäl festmåltid när Ginos väl förnyar sina vigsellöften.

Det Goda livet med Anja Allvin

Idag dukar vi upp för brunch. Anja visar alla sina brunchfavoriter, en maxad surdegsmacka med ägg och grillad paprika, en gudomlig svartvinbärstoast och Syrnyky, små frukost cheesecakes med färska bär.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I den här videon träffar vi några av Sveriges mest beroende personer, men det ska inte handla om snus, kaffe eller annat vanligt - utan om Sveriges absolut märkligaste beroenden.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott bjuder på en ärt och myntsoppa som serveras till krispig pancetta och fetaost toasts. Popstjärnan och skådespelaren Martenn Kemp dyker också upp för att laga en fiskrätt av stekt tonfisk och rostade tomater.

Simply Raymond Blanc

Raymond delar sin kärlek och passion för hemodlade ingredienser och gör en fest med grönsaker från trädgården. Han gör bland annat en sötpotatis- och merguezkorvkaka, samt en falafel med kikärter och blandade örter.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Kocken Curtis Stone reser till Central Coast i Kalifornien för att upptäcka vindistrikten. Han besöker även en tillverkare av getost och en ostronfarm.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden kollar in den lokala musikscenen i Sydneys ständigt coola Enmore. Hayden umgås med bandet, beger sig till Cottonmouth Records för att snurra upp lite vinyl, och tillagar vegansk mat.

Bild från filmen Gordon, Gino and Fred's Road Trip
Gordon, Gino and Fred's Road Trip

På väg till Ginos hem i Sardinien samlar trion på sig de bästa råvarorna södra Italien har att erbjuda. Allt för att kunna ställa till med en rejäl festmåltid när Ginos väl förnyar sina vigsellöften.

Det Goda livet med Anja Allvin

Idag dukar vi upp för brunch. Anja visar alla sina brunchfavoriter, en maxad surdegsmacka med ägg och grillad paprika, en gudomlig svartvinbärstoast och Syrnyky, små frukost cheesecakes med färska bär.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I den här videon träffar vi några av Sveriges mest beroende personer, men det ska inte handla om snus, kaffe eller annat vanligt - utan om Sveriges absolut märkligaste beroenden.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott bjuder på en ärt och myntsoppa som serveras till krispig pancetta och fetaost toasts. Popstjärnan och skådespelaren Martenn Kemp dyker också upp för att laga en fiskrätt av stekt tonfisk och rostade tomater.

Simply Raymond Blanc

Raymond delar sin kärlek och passion för hemodlade ingredienser och gör en fest med grönsaker från trädgården. Han gör bland annat en sötpotatis- och merguezkorvkaka, samt en falafel med kikärter och blandade örter.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Kocken Curtis Stone reser till Central Coast i Kalifornien för att upptäcka vindistrikten. Han besöker även en tillverkare av getost och en ostronfarm.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden kollar in den lokala musikscenen i Sydneys ständigt coola Enmore. Hayden umgås med bandet, beger sig till Cottonmouth Records för att snurra upp lite vinyl, och tillagar vegansk mat.

Bild från filmen Gordon, Gino and Fred's Road Trip
Gordon, Gino and Fred's Road Trip

På väg till Ginos hem i Sardinien samlar trion på sig de bästa råvarorna södra Italien har att erbjuda. Allt för att kunna ställa till med en rejäl festmåltid när Ginos väl förnyar sina vigsellöften.

Campogianis matresa

Ännu en gång befinner vi oss i Sergios hemtrakter. Marche bjuder på en lättlagad förrätt, en perfekt söndagsmiddag och Leonardo da Vincis favoritdessert. Dessutom utkämpas kriget om gullöken.

Bild från filmen Gordon, Gino and Fred's Road Trip
Gordon, Gino and Fred's Road Trip

På väg till den årliga ostronfestivalen, där våra kokar planerar att tävla mot varandra, samlar trion på sig de bästa ostarna, vinerna och ostronen som går att hitta i Frankrike.

The Chef's Garden

Massimo Mele utforskar den sanna essensen av Tasmaniens lokala produkter. Från prisbelönta frilandsglaserade korvar till nyligen plockade svampar och några munvattenframkallande recept.

Gott och Grönt med Fabbe

Vem älskar inte korv med bröd? I dagens avsnitt får vi följa med när Fabian träffar korvmakaren Petter som lär oss mer om hatverket. Sedan följer vi med in i köket där Fabian visar hur man själv kan göra sina egna hemmagjorda korvbröd.

Barossa valley with Justine Schofield

Justine fortsätter sitt kulinariska äventyr och träffar kocken Cullum Hann på hans nya restaurang Lou's Place. Cullum gör en av menyfavoriterna, rödbetsrisotto med fetaost och hasselnötter.

Sanna Jörnvik

I dagens avsnitt gör Sanna Jörnvik en egen tappning av den populära mackan Bookmaker.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Fred Sirieix är på väg till Yorkshire i sällskap med Storbritanniens bakdrottning Nadiya Hussain. Enligt Nadiya har Yorkshire allt inom matkulturen.

Campogianis matresa

Ännu en gång befinner vi oss i Sergios hemtrakter. Marche bjuder på en lättlagad förrätt, en perfekt söndagsmiddag och Leonardo da Vincis favoritdessert. Dessutom utkämpas kriget om gullöken.

Bild från filmen Gordon, Gino and Fred's Road Trip
Gordon, Gino and Fred's Road Trip

På väg till den årliga ostronfestivalen, där våra kokar planerar att tävla mot varandra, samlar trion på sig de bästa ostarna, vinerna och ostronen som går att hitta i Frankrike.

The Chef's Garden

Massimo Mele utforskar den sanna essensen av Tasmaniens lokala produkter. Från prisbelönta frilandsglaserade korvar till nyligen plockade svampar och några munvattenframkallande recept.

Gott och Grönt med Fabbe

Vem älskar inte korv med bröd? I dagens avsnitt får vi följa med när Fabian träffar korvmakaren Petter som lär oss mer om hatverket. Sedan följer vi med in i köket där Fabian visar hur man själv kan göra sina egna hemmagjorda korvbröd.

Barossa valley with Justine Schofield

Justine fortsätter sitt kulinariska äventyr och träffar kocken Cullum Hann på hans nya restaurang Lou's Place. Cullum gör en av menyfavoriterna, rödbetsrisotto med fetaost och hasselnötter.

Sanna Jörnvik

I dagens avsnitt gör Sanna Jörnvik en egen tappning av den populära mackan Bookmaker.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Fred Sirieix är på väg till Yorkshire i sällskap med Storbritanniens bakdrottning Nadiya Hussain. Enligt Nadiya har Yorkshire allt inom matkulturen.

Campogianis matresa

Ännu en gång befinner vi oss i Sergios hemtrakter. Marche bjuder på en lättlagad förrätt, en perfekt söndagsmiddag och Leonardo da Vincis favoritdessert. Dessutom utkämpas kriget om gullöken.

Bild från filmen Gordon, Gino and Fred's Road Trip
Gordon, Gino and Fred's Road Trip

På väg till den årliga ostronfestivalen, där våra kokar planerar att tävla mot varandra, samlar trion på sig de bästa ostarna, vinerna och ostronen som går att hitta i Frankrike.

The Chef's Garden

Massimo Mele utforskar den sanna essensen av Tasmaniens lokala produkter. Från prisbelönta frilandsglaserade korvar till nyligen plockade svampar och några munvattenframkallande recept.

Gott och Grönt med Fabbe

Vem älskar inte korv med bröd? I dagens avsnitt får vi följa med när Fabian träffar korvmakaren Petter som lär oss mer om hatverket. Sedan följer vi med in i köket där Fabian visar hur man själv kan göra sina egna hemmagjorda korvbröd.

Barossa valley with Justine Schofield

Justine fortsätter sitt kulinariska äventyr och träffar kocken Cullum Hann på hans nya restaurang Lou's Place. Cullum gör en av menyfavoriterna, rödbetsrisotto med fetaost och hasselnötter.

Sanna Jörnvik

I dagens avsnitt gör Sanna Jörnvik en egen tappning av den populära mackan Bookmaker.