lördag den 2 juli
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.
Mauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000. Frågan han ställde var: Kan man köpa romans för pengar?
Raymond delar sin kärlek och passion för hemodlade ingredienser och gör en fest med grönsaker från trädgården. Han gör bland annat en sötpotatis- och merguezkorvkaka, samt en falafel med kikärter och blandade örter.
Fabian visar hur man sockersteker fisk och serverar de med primörer samt en messmörsås som ni inte vill missa!
Rachel lär sig exakt vad som finns i en chokladkaka och upptäcker en överraskande ny trend i Amsterdam. Dessutom gör hon läckra choklad-bananchips.
Vad lagar Michelin-kockar till middag hemma? En av Irlands mest ansedda kockar, Mark Moriarty, visar sina vardagsfavoriter lagade av råvaror som de flesta har I köket.
Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.
Mauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000. Frågan han ställde var: Kan man köpa romans för pengar?
Raymond delar sin kärlek och passion för hemodlade ingredienser och gör en fest med grönsaker från trädgården. Han gör bland annat en sötpotatis- och merguezkorvkaka, samt en falafel med kikärter och blandade örter.
Fabian visar hur man sockersteker fisk och serverar de med primörer samt en messmörsås som ni inte vill missa!
Rachel lär sig exakt vad som finns i en chokladkaka och upptäcker en överraskande ny trend i Amsterdam. Dessutom gör hon läckra choklad-bananchips.
Vad lagar Michelin-kockar till middag hemma? En av Irlands mest ansedda kockar, Mark Moriarty, visar sina vardagsfavoriter lagade av råvaror som de flesta har I köket.
Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.
Mauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000. Frågan han ställde var: Kan man köpa romans för pengar?
Raymond delar sin kärlek och passion för hemodlade ingredienser och gör en fest med grönsaker från trädgården. Han gör bland annat en sötpotatis- och merguezkorvkaka, samt en falafel med kikärter och blandade örter.
Fabian visar hur man sockersteker fisk och serverar de med primörer samt en messmörsås som ni inte vill missa!
Rachel lär sig exakt vad som finns i en chokladkaka och upptäcker en överraskande ny trend i Amsterdam. Dessutom gör hon läckra choklad-bananchips.
Vad lagar Michelin-kockar till middag hemma? En av Irlands mest ansedda kockar, Mark Moriarty, visar sina vardagsfavoriter lagade av råvaror som de flesta har I köket.
Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.
Mauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000. Frågan han ställde var: Kan man köpa romans för pengar?
Raymond delar sin kärlek och passion för hemodlade ingredienser och gör en fest med grönsaker från trädgården. Han gör bland annat en sötpotatis- och merguezkorvkaka, samt en falafel med kikärter och blandade örter.
Fabian visar hur man sockersteker fisk och serverar de med primörer samt en messmörsås som ni inte vill missa!
Det bjuds på tacos med friterad fisk, kålsallad, syltad lök och chilimajonnäs.
Adam och Poh träffar bryggaren Nick Haddow på Bruny Island för att prova lokala ölsorter innan de tar de lokala ostronen åt två olika håll.
Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.
Följ med hem till Emilie Voe Nereng där hon dukar upp till grillparty. Den färgrika festmaten kommer garanterat få dig att äta mer grönsaker.
Emilie Voe Nereng tar med dig ut på terrassen för att grilla. Låt dig inspireras av hennes färgrika mat och lär dig varför du bör äta nektariner till dessert.
Jimmy fokuserar på gatumat och får bland annat testa på vietnamesiska bánh mì, thailändska fläskdelikatesser och kyckling från Västtimor.
Ainsley Harriott är tillbaka i köket där han tillagar några av sina mest smakrika recept, samtidigt som han pratar med sina speciellt inbjudna gäster, om deras minnen av sina favoriträtter.
Det bjuds på tacos med friterad fisk, kålsallad, syltad lök och chilimajonnäs.
Adam och Poh träffar bryggaren Nick Haddow på Bruny Island för att prova lokala ölsorter innan de tar de lokala ostronen åt två olika håll.
Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.
Följ med hem till Emilie Voe Nereng där hon dukar upp till grillparty. Den färgrika festmaten kommer garanterat få dig att äta mer grönsaker.
Emilie Voe Nereng tar med dig ut på terrassen för att grilla. Låt dig inspireras av hennes färgrika mat och lär dig varför du bör äta nektariner till dessert.
Jimmy fokuserar på gatumat och får bland annat testa på vietnamesiska bánh mì, thailändska fläskdelikatesser och kyckling från Västtimor.
Ainsley Harriott är tillbaka i köket där han tillagar några av sina mest smakrika recept, samtidigt som han pratar med sina speciellt inbjudna gäster, om deras minnen av sina favoriträtter.
Det bjuds på tacos med friterad fisk, kålsallad, syltad lök och chilimajonnäs.
Adam och Poh träffar bryggaren Nick Haddow på Bruny Island för att prova lokala ölsorter innan de tar de lokala ostronen åt två olika håll.
Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.
Följ med hem till Emilie Voe Nereng där hon dukar upp till grillparty. Den färgrika festmaten kommer garanterat få dig att äta mer grönsaker.
Emilie Voe Nereng tar med dig ut på terrassen för att grilla. Låt dig inspireras av hennes färgrika mat och lär dig varför du bör äta nektariner till dessert.
Jimmy fokuserar på gatumat och får bland annat testa på vietnamesiska bánh mì, thailändska fläskdelikatesser och kyckling från Västtimor.
Ainsley Harriott är tillbaka i köket där han tillagar några av sina mest smakrika recept, samtidigt som han pratar med sina speciellt inbjudna gäster, om deras minnen av sina favoriträtter.
Det bjuds på tacos med friterad fisk, kålsallad, syltad lök och chilimajonnäs.
Adam och Poh träffar bryggaren Nick Haddow på Bruny Island för att prova lokala ölsorter innan de tar de lokala ostronen åt två olika håll.
Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.
Följ med hem till Emilie Voe Nereng där hon dukar upp till grillparty. Den färgrika festmaten kommer garanterat få dig att äta mer grönsaker.
Emilie Voe Nereng tar med dig ut på terrassen för att grilla. Låt dig inspireras av hennes färgrika mat och lär dig varför du bör äta nektariner till dessert.
Jimmy fokuserar på gatumat och får bland annat testa på vietnamesiska bánh mì, thailändska fläskdelikatesser och kyckling från Västtimor.
Ainsley Harriott är tillbaka i köket där han tillagar några av sina mest smakrika recept, samtidigt som han pratar med sina speciellt inbjudna gäster, om deras minnen av sina favoriträtter.