OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

tisdag den 17 september

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adams och Pohs uppdrag börjar passande nog i landets centrum vid en av dess mest respekterade platser: Uluru.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Söndagslunchen i Italien är en speciell familjetradition som firas över hela landet för att ge tid och kärlek till sina nära och kära. Silvias väninna Alfia visar några av sina favoritrecept att bjuda på för en perfekt söndagslunch.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia utforskar tre olika rätter som inkluderar ett av de mest kända pastarecepten i världen: pasta carbonara. Pastarätten är känd världen över, men tillagas sällan enligt det autentiska receptet. Allt handlar om äggen - inget om grädde.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

TV- och radiovärden Dermot O'Leary tar Fred Sirieix till Puglia i Italiens djupa söder till sina favorit restauranger och visar upp enkla men utsökta cucina povera eller som det också kallas fattigmans matlagning.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Konditorn Ravneet Gill tar Fred till Mallorca för att uppleva otrolig ömatlagning, från en livlig strandbar som serverar semestermat i solen, till lätta och fluffiga bakverk.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon är entusiastisk över frukt i Queensland innan han beger sig tillbaka till köket och serverar en nordafrikansk tagine. Tobie Puttock återvänder med recept på den perfekt vardagsmiddagen innan Simon skapar magi med överblivet ris.

Freshly Picked with Simon Toohey

I dagens avsnitt serveras en enkel masalagryta med tofu och en bräserad aubergine som faller alla te-älskare i smaken.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino upplever Materas kulinariska arv, från att smaka på Amaro Lucano till att lära sig göra det berömda brödet och friterade lampascioni-bollar med en 86-årig mormor.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin fisk. Där träffar han Laura, en handdykare, utforskar det lokala fiskmarknaden och avslutar med att laga tiella, den italienska varianten av paella, med musslor, ris och potatis.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adams och Pohs uppdrag börjar passande nog i landets centrum vid en av dess mest respekterade platser: Uluru.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Söndagslunchen i Italien är en speciell familjetradition som firas över hela landet för att ge tid och kärlek till sina nära och kära. Silvias väninna Alfia visar några av sina favoritrecept att bjuda på för en perfekt söndagslunch.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia utforskar tre olika rätter som inkluderar ett av de mest kända pastarecepten i världen: pasta carbonara. Pastarätten är känd världen över, men tillagas sällan enligt det autentiska receptet. Allt handlar om äggen - inget om grädde.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

TV- och radiovärden Dermot O'Leary tar Fred Sirieix till Puglia i Italiens djupa söder till sina favorit restauranger och visar upp enkla men utsökta cucina povera eller som det också kallas fattigmans matlagning.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Konditorn Ravneet Gill tar Fred till Mallorca för att uppleva otrolig ömatlagning, från en livlig strandbar som serverar semestermat i solen, till lätta och fluffiga bakverk.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon är entusiastisk över frukt i Queensland innan han beger sig tillbaka till köket och serverar en nordafrikansk tagine. Tobie Puttock återvänder med recept på den perfekt vardagsmiddagen innan Simon skapar magi med överblivet ris.

Freshly Picked with Simon Toohey

I dagens avsnitt serveras en enkel masalagryta med tofu och en bräserad aubergine som faller alla te-älskare i smaken.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino upplever Materas kulinariska arv, från att smaka på Amaro Lucano till att lära sig göra det berömda brödet och friterade lampascioni-bollar med en 86-årig mormor.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin fisk. Där träffar han Laura, en handdykare, utforskar det lokala fiskmarknaden och avslutar med att laga tiella, den italienska varianten av paella, med musslor, ris och potatis.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adams och Pohs uppdrag börjar passande nog i landets centrum vid en av dess mest respekterade platser: Uluru.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Söndagslunchen i Italien är en speciell familjetradition som firas över hela landet för att ge tid och kärlek till sina nära och kära. Silvias väninna Alfia visar några av sina favoritrecept att bjuda på för en perfekt söndagslunch.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia utforskar tre olika rätter som inkluderar ett av de mest kända pastarecepten i världen: pasta carbonara. Pastarätten är känd världen över, men tillagas sällan enligt det autentiska receptet. Allt handlar om äggen - inget om grädde.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

TV- och radiovärden Dermot O'Leary tar Fred Sirieix till Puglia i Italiens djupa söder till sina favorit restauranger och visar upp enkla men utsökta cucina povera eller som det också kallas fattigmans matlagning.

Mamma & Jimmy Guo

Är du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall. Till avslutning är frukt i fokus när han avnjuter desserten Pain Perdu.

Mad Good Food

Ett traditionellt recept på panerad alaskasej tillagas tillsammans med friterade majsmjölsbollar och coleslaw. Kocken Derrell Smith serverar också fiskmunkar med sin starka signatursås för att krydda måltiden med urplock från sin kulturella bakgrund.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith delar med sig av sina middagsfavoriter från barndomen och tillagar smash-burgare, milkshakes och hemmagjorda potatisbollar.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Kocken Guillaume Brahimi kollar in Paris 17:e och 18:e arrondissementen, där han utforskar en svampodling på en underjordisk parkeringsplats.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Chef Guillaume Brahimi avslutar sin rundtur i Paris med att utforska stadens bohemiska centrum, inklusive en provsmakning av Parisisk öl och det intressanta området Edith Piaf levde i.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil. Senare på en takterrass lagar Gino en unik Bari-rätt, spaghetti all'assassina, en kryddig spaghetti rätt tillagad som risotto.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino reser genom Puglias köttlandskap och besöker Cisternino och Itria-dalen med sina antika konformade hem, trulli. På vägen lär han sig hemligheten bakom capocollo, en läcker lufttorkad delikatess unik för område.

Mamma & Jimmy Guo

Är du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall. Till avslutning är frukt i fokus när han avnjuter desserten Pain Perdu.

Mad Good Food

Ett traditionellt recept på panerad alaskasej tillagas tillsammans med friterade majsmjölsbollar och coleslaw. Kocken Derrell Smith serverar också fiskmunkar med sin starka signatursås för att krydda måltiden med urplock från sin kulturella bakgrund.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith delar med sig av sina middagsfavoriter från barndomen och tillagar smash-burgare, milkshakes och hemmagjorda potatisbollar.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Kocken Guillaume Brahimi kollar in Paris 17:e och 18:e arrondissementen, där han utforskar en svampodling på en underjordisk parkeringsplats.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Chef Guillaume Brahimi avslutar sin rundtur i Paris med att utforska stadens bohemiska centrum, inklusive en provsmakning av Parisisk öl och det intressanta området Edith Piaf levde i.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil. Senare på en takterrass lagar Gino en unik Bari-rätt, spaghetti all'assassina, en kryddig spaghetti rätt tillagad som risotto.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino reser genom Puglias köttlandskap och besöker Cisternino och Itria-dalen med sina antika konformade hem, trulli. På vägen lär han sig hemligheten bakom capocollo, en läcker lufttorkad delikatess unik för område.

Mamma & Jimmy Guo

Är du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall. Till avslutning är frukt i fokus när han avnjuter desserten Pain Perdu.

Mad Good Food

Ett traditionellt recept på panerad alaskasej tillagas tillsammans med friterade majsmjölsbollar och coleslaw. Kocken Derrell Smith serverar också fiskmunkar med sin starka signatursås för att krydda måltiden med urplock från sin kulturella bakgrund.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith delar med sig av sina middagsfavoriter från barndomen och tillagar smash-burgare, milkshakes och hemmagjorda potatisbollar.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Kocken Guillaume Brahimi kollar in Paris 17:e och 18:e arrondissementen, där han utforskar en svampodling på en underjordisk parkeringsplats.