OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

tisdag den 28 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

The Chocolate Queen

Kirsten förbereder en krämig semifreddo i kombination med jordgubbar, samt några fina chokladkakor på pinne.

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker.

Mamma & Jimmy Guo

Matinspiratören Jimmy Guo och hans mamma Anlin lagar Biang Biang nudlar som serveras med lamm som smaksatts med spiskummin. De visar även hur man enkelt kan göra egna nudlar från grunden.

Food Trail: South Africa

Matresan fortsätter för Warren och han beger sig till Kruger National Park, som är Sydafrikas största viltreservat. Här smakar han bland annat på Marulaträdets frukt som används för att göra likören Amarula.

Campogianis matresa

Risotto står på dagens meny, samt en efterrätt som ska bedömas av en mycket speciell gäst.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden är på väg till Goondiwindi, men först träffar han bush food guide, Kerrie Saunders, som överraskar Hayden med en läcker bush pizza. Sedan beger han sig vidare till Gooralie, där han lagar något extra gott till bönderna Mark och Charisse.

Freshly Picked with Simon Toohey

I detta avsnitt börjar vi med en uppfriskande favorit från det japanska köket. Simon delar knepen för att dra nytta av gamla grönsaker, och Monica Mignone skapar den mest dekadenta chokladtårtan.

The Chocolate Queen

Kirsten förbereder en krämig semifreddo i kombination med jordgubbar, samt några fina chokladkakor på pinne.

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker.

Mamma & Jimmy Guo

Matinspiratören Jimmy Guo och hans mamma Anlin lagar Biang Biang nudlar som serveras med lamm som smaksatts med spiskummin. De visar även hur man enkelt kan göra egna nudlar från grunden.

Food Trail: South Africa

Matresan fortsätter för Warren och han beger sig till Kruger National Park, som är Sydafrikas största viltreservat. Här smakar han bland annat på Marulaträdets frukt som används för att göra likören Amarula.

Campogianis matresa

Risotto står på dagens meny, samt en efterrätt som ska bedömas av en mycket speciell gäst.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden är på väg till Goondiwindi, men först träffar han bush food guide, Kerrie Saunders, som överraskar Hayden med en läcker bush pizza. Sedan beger han sig vidare till Gooralie, där han lagar något extra gott till bönderna Mark och Charisse.

Freshly Picked with Simon Toohey

I detta avsnitt börjar vi med en uppfriskande favorit från det japanska köket. Simon delar knepen för att dra nytta av gamla grönsaker, och Monica Mignone skapar den mest dekadenta chokladtårtan.

The Chocolate Queen

Kirsten förbereder en krämig semifreddo i kombination med jordgubbar, samt några fina chokladkakor på pinne.

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker.

Mamma & Jimmy Guo

Matinspiratören Jimmy Guo och hans mamma Anlin lagar Biang Biang nudlar som serveras med lamm som smaksatts med spiskummin. De visar även hur man enkelt kan göra egna nudlar från grunden.

Food Trail: South Africa

Matresan fortsätter för Warren och han beger sig till Kruger National Park, som är Sydafrikas största viltreservat. Här smakar han bland annat på Marulaträdets frukt som används för att göra likören Amarula.

Campogianis matresa

Risotto står på dagens meny, samt en efterrätt som ska bedömas av en mycket speciell gäst.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden är på väg till Goondiwindi, men först träffar han bush food guide, Kerrie Saunders, som överraskar Hayden med en läcker bush pizza. Sedan beger han sig vidare till Gooralie, där han lagar något extra gott till bönderna Mark och Charisse.

Freshly Picked with Simon Toohey

I detta avsnitt börjar vi med en uppfriskande favorit från det japanska köket. Simon delar knepen för att dra nytta av gamla grönsaker, och Monica Mignone skapar den mest dekadenta chokladtårtan.

The Chocolate Queen

Kirsten förbereder en krämig semifreddo i kombination med jordgubbar, samt några fina chokladkakor på pinne.

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker.

Mamma & Jimmy Guo

Matinspiratören Jimmy Guo och hans mamma Anlin lagar Biang Biang nudlar som serveras med lamm som smaksatts med spiskummin. De visar även hur man enkelt kan göra egna nudlar från grunden.

Food Trail: South Africa

Matresan fortsätter för Warren och han beger sig till Kruger National Park, som är Sydafrikas största viltreservat. Här smakar han bland annat på Marulaträdets frukt som används för att göra likören Amarula.

Campogianis matresa

Risotto står på dagens meny, samt en efterrätt som ska bedömas av en mycket speciell gäst.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden är på väg till Goondiwindi, men först träffar han bush food guide, Kerrie Saunders, som överraskar Hayden med en läcker bush pizza. Sedan beger han sig vidare till Gooralie, där han lagar något extra gott till bönderna Mark och Charisse.

Freshly Picked with Simon Toohey

I detta avsnitt börjar vi med en uppfriskande favorit från det japanska köket. Simon delar knepen för att dra nytta av gamla grönsaker, och Monica Mignone skapar den mest dekadenta chokladtårtan.

The Chocolate Queen

Kirsten förbereder en krämig semifreddo i kombination med jordgubbar, samt några fina chokladkakor på pinne.

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker.

Mamma & Jimmy Guo

Matinspiratören Jimmy Guo och hans mamma Anlin lagar Biang Biang nudlar som serveras med lamm som smaksatts med spiskummin. De visar även hur man enkelt kan göra egna nudlar från grunden.

Food Trail: South Africa

Matresan fortsätter för Warren och han beger sig till Kruger National Park, som är Sydafrikas största viltreservat. Här smakar han bland annat på Marulaträdets frukt som används för att göra likören Amarula.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare som fortfarande använder spjut för att fiska under vattnet, inspirerad av antika greker. Vid Joniska havet lagar Gino sin nyligen fångade havsabborre med en sallad av potatis.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Den här gången besöker Guillaume det konstnärliga kvarteret Montparnasse. Han utforskar också Paris 13:e och 14:e arrondissementen.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. Han testar på en gryta med lång tillagningstid och grillar dessutom en snabb och läcker bavettestek.

Växtbaserat med Thess

Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.

Bild från filmen Jamie's Easy Meals for Every Day
Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie förbereder piri piri kyckling och försöker göra miljövänliga fiskkakor. Sedan så förvandlar han vanlig glass till en smaskig munsbit.

Ainsleys Good Mood Food

Frukt och bär står i centrum i Ainsleys rätter, så som en jackfrukt-, limaböna- och okragryta. Dessutom blir det persisk Spatchcock-kyckling med juvelris.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James resa tar honom till staden Annecy. Här går han runt på marknaden och tillagar rätter med lokala tomater, fisk och hummer.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare som fortfarande använder spjut för att fiska under vattnet, inspirerad av antika greker. Vid Joniska havet lagar Gino sin nyligen fångade havsabborre med en sallad av potatis.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Den här gången besöker Guillaume det konstnärliga kvarteret Montparnasse. Han utforskar också Paris 13:e och 14:e arrondissementen.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. Han testar på en gryta med lång tillagningstid och grillar dessutom en snabb och läcker bavettestek.

Växtbaserat med Thess

Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.

Bild från filmen Jamie's Easy Meals for Every Day
Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie förbereder piri piri kyckling och försöker göra miljövänliga fiskkakor. Sedan så förvandlar han vanlig glass till en smaskig munsbit.

Ainsleys Good Mood Food

Frukt och bär står i centrum i Ainsleys rätter, så som en jackfrukt-, limaböna- och okragryta. Dessutom blir det persisk Spatchcock-kyckling med juvelris.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James resa tar honom till staden Annecy. Här går han runt på marknaden och tillagar rätter med lokala tomater, fisk och hummer.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare som fortfarande använder spjut för att fiska under vattnet, inspirerad av antika greker. Vid Joniska havet lagar Gino sin nyligen fångade havsabborre med en sallad av potatis.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Den här gången besöker Guillaume det konstnärliga kvarteret Montparnasse. Han utforskar också Paris 13:e och 14:e arrondissementen.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. Han testar på en gryta med lång tillagningstid och grillar dessutom en snabb och läcker bavettestek.

Växtbaserat med Thess

Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.