tisdag den 28 mars
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Raymond Blanc älskar att resa och visar denna kärlek genom sin mat. Här gör han en festmåltid av rostad butternut squash med chorizo, kikärter och tahinidressing.
Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Mattias visar ett riktigt gott recept på mjukbakad lax med gremolata.
Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert.
Juliet gör frukostbagels, munkar och kanelbullar. Bagarmästaren Richard Bertinet ger en lektion i att baka surdeg som förvandlas till en fylld Pain Surprise. Juliet besöker en historisk kvarn för att ta reda på hur mjöl produceras.
Nigella erbjuder mat som kan lysa upp även den mörkaste dagen. Hon visar oss sin version av bhorta, en indisk rätt med stekta och mosade grönsaker. Dessutom introducerar hon oss för koreansk gochujang-pasta, och gör lammlägg i en aromatisk soppa.
Raymond Blanc älskar att resa och visar denna kärlek genom sin mat. Här gör han en festmåltid av rostad butternut squash med chorizo, kikärter och tahinidressing.
Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Mattias visar ett riktigt gott recept på mjukbakad lax med gremolata.
Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert.
Juliet gör frukostbagels, munkar och kanelbullar. Bagarmästaren Richard Bertinet ger en lektion i att baka surdeg som förvandlas till en fylld Pain Surprise. Juliet besöker en historisk kvarn för att ta reda på hur mjöl produceras.
Nigella erbjuder mat som kan lysa upp även den mörkaste dagen. Hon visar oss sin version av bhorta, en indisk rätt med stekta och mosade grönsaker. Dessutom introducerar hon oss för koreansk gochujang-pasta, och gör lammlägg i en aromatisk soppa.
Raymond Blanc älskar att resa och visar denna kärlek genom sin mat. Här gör han en festmåltid av rostad butternut squash med chorizo, kikärter och tahinidressing.
Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Mattias visar ett riktigt gott recept på mjukbakad lax med gremolata.
Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert.
Juliet gör frukostbagels, munkar och kanelbullar. Bagarmästaren Richard Bertinet ger en lektion i att baka surdeg som förvandlas till en fylld Pain Surprise. Juliet besöker en historisk kvarn för att ta reda på hur mjöl produceras.
Nigella erbjuder mat som kan lysa upp även den mörkaste dagen. Hon visar oss sin version av bhorta, en indisk rätt med stekta och mosade grönsaker. Dessutom introducerar hon oss för koreansk gochujang-pasta, och gör lammlägg i en aromatisk soppa.
Raymond Blanc älskar att resa och visar denna kärlek genom sin mat. Här gör han en festmåltid av rostad butternut squash med chorizo, kikärter och tahinidressing.
Luca använder extra jungfruolja i sina recept med spaghetti med marinerad svärdfisk, pocherad tonfisk i basilika och saffran med karamelliserade fikon.
Vi inspireras av matkreatören Filip Poon när han gör rätter som passar perfekt när man letar efter något extra gott.
Inklämt mellan Thailand, Vietnam och Kambodja är Laos en destination som ofta förbises av turister. Marko och Alex avslöjar den dolda pärlan i huvudstaden Vientiane för att se vad som händer i denna sömniga stad vid floden Mekong.
Sparris har huvudrollen i detta avsnitt av Freshly Picked. Simon fokuserar på att förhöja hamburgaren och tar även street food till en ny nivå med ett läckert grillrecept.
Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.
Grönsaker är stjärnan när Ainsley beger sig till Hampshire för att prova på att skörda sparris innan han slänger ihop en briljant sparris och kronärtskocks orzo.
Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker.
Luca använder extra jungfruolja i sina recept med spaghetti med marinerad svärdfisk, pocherad tonfisk i basilika och saffran med karamelliserade fikon.
Vi inspireras av matkreatören Filip Poon när han gör rätter som passar perfekt när man letar efter något extra gott.
Inklämt mellan Thailand, Vietnam och Kambodja är Laos en destination som ofta förbises av turister. Marko och Alex avslöjar den dolda pärlan i huvudstaden Vientiane för att se vad som händer i denna sömniga stad vid floden Mekong.
Sparris har huvudrollen i detta avsnitt av Freshly Picked. Simon fokuserar på att förhöja hamburgaren och tar även street food till en ny nivå med ett läckert grillrecept.
Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.
Grönsaker är stjärnan när Ainsley beger sig till Hampshire för att prova på att skörda sparris innan han slänger ihop en briljant sparris och kronärtskocks orzo.
Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker.
Luca använder extra jungfruolja i sina recept med spaghetti med marinerad svärdfisk, pocherad tonfisk i basilika och saffran med karamelliserade fikon.
Vi inspireras av matkreatören Filip Poon när han gör rätter som passar perfekt när man letar efter något extra gott.
Inklämt mellan Thailand, Vietnam och Kambodja är Laos en destination som ofta förbises av turister. Marko och Alex avslöjar den dolda pärlan i huvudstaden Vientiane för att se vad som händer i denna sömniga stad vid floden Mekong.
Sparris har huvudrollen i detta avsnitt av Freshly Picked. Simon fokuserar på att förhöja hamburgaren och tar även street food till en ny nivå med ett läckert grillrecept.
Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.
Grönsaker är stjärnan när Ainsley beger sig till Hampshire för att prova på att skörda sparris innan han slänger ihop en briljant sparris och kronärtskocks orzo.
Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker.
Luca använder extra jungfruolja i sina recept med spaghetti med marinerad svärdfisk, pocherad tonfisk i basilika och saffran med karamelliserade fikon.
Vi inspireras av matkreatören Filip Poon när han gör rätter som passar perfekt när man letar efter något extra gott.
Inklämt mellan Thailand, Vietnam och Kambodja är Laos en destination som ofta förbises av turister. Marko och Alex avslöjar den dolda pärlan i huvudstaden Vientiane för att se vad som händer i denna sömniga stad vid floden Mekong.
Sparris har huvudrollen i detta avsnitt av Freshly Picked. Simon fokuserar på att förhöja hamburgaren och tar även street food till en ny nivå med ett läckert grillrecept.
Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.
Grönsaker är stjärnan när Ainsley beger sig till Hampshire för att prova på att skörda sparris innan han slänger ihop en briljant sparris och kronärtskocks orzo.
Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker.