OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

tisdag den 26 september

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon visar sina recept på söta sommartacos med ananas, kokos och bläckfisk.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Simply Raymond Blanc

Raymond gör en fantastisk krabbasallad med rosa grapefrukt och brun krabbamajonnäs och en lök- och baconpithivier. Fransmannen Daniel Galmiche stannar till och lagar några av sina favoriter, krouté med vilda svampar och röd frukt clafoutis.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Malmö eller Stockholm? Vilken stad har Sveriges bästa falafel? Och framför allt: vilken restaurang är bäst i Sverige?

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley Harriot hyllar utsökt mat som kan höja stämningen när han lagar mat på sina egna favoritplatser: sitt kök och på stranden.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon visar sina recept på söta sommartacos med ananas, kokos och bläckfisk.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Simply Raymond Blanc

Raymond gör en fantastisk krabbasallad med rosa grapefrukt och brun krabbamajonnäs och en lök- och baconpithivier. Fransmannen Daniel Galmiche stannar till och lagar några av sina favoriter, krouté med vilda svampar och röd frukt clafoutis.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Malmö eller Stockholm? Vilken stad har Sveriges bästa falafel? Och framför allt: vilken restaurang är bäst i Sverige?

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley Harriot hyllar utsökt mat som kan höja stämningen när han lagar mat på sina egna favoritplatser: sitt kök och på stranden.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon visar sina recept på söta sommartacos med ananas, kokos och bläckfisk.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Simply Raymond Blanc

Raymond gör en fantastisk krabbasallad med rosa grapefrukt och brun krabbamajonnäs och en lök- och baconpithivier. Fransmannen Daniel Galmiche stannar till och lagar några av sina favoriter, krouté med vilda svampar och röd frukt clafoutis.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Malmö eller Stockholm? Vilken stad har Sveriges bästa falafel? Och framför allt: vilken restaurang är bäst i Sverige?

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley Harriot hyllar utsökt mat som kan höja stämningen när han lagar mat på sina egna favoritplatser: sitt kök och på stranden.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon visar sina recept på söta sommartacos med ananas, kokos och bläckfisk.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Simply Raymond Blanc

Raymond gör en fantastisk krabbasallad med rosa grapefrukt och brun krabbamajonnäs och en lök- och baconpithivier. Fransmannen Daniel Galmiche stannar till och lagar några av sina favoriter, krouté med vilda svampar och röd frukt clafoutis.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Malmö eller Stockholm? Vilken stad har Sveriges bästa falafel? Och framför allt: vilken restaurang är bäst i Sverige?

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley Harriot hyllar utsökt mat som kan höja stämningen när han lagar mat på sina egna favoritplatser: sitt kök och på stranden.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Bild från filmen Adam and Poh's Malaysia
Adam and Poh's Malaysia

Adam och Poh träffar bryggaren Nick Haddow på Bruny Island för att prova lokala ölsorter innan de tar de lokala ostronen åt två olika håll.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon gör ostronsvampstek i koreansk stil, samt choklad-, banan- och macadamiabollar.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

Bild från filmen Ainsley's Food We Love
Ainsley's Food We Love

Ainsley och gästerna lever "The Life of Pie". Hans första rätt, kyckling-, purjolöks- och svamppaj med dragon, är perfekt för hela familjen. Julie Jones, även känd som konditorivarans drottning, visar upp några dekorationer på sin rabarberpaj.

Sanna Jörnvik

Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.

Bild från filmen Adam and Poh's Malaysia
Adam and Poh's Malaysia

Adam och Poh träffar bryggaren Nick Haddow på Bruny Island för att prova lokala ölsorter innan de tar de lokala ostronen åt två olika håll.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon gör ostronsvampstek i koreansk stil, samt choklad-, banan- och macadamiabollar.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

Bild från filmen Ainsley's Food We Love
Ainsley's Food We Love

Ainsley och gästerna lever "The Life of Pie". Hans första rätt, kyckling-, purjolöks- och svamppaj med dragon, är perfekt för hela familjen. Julie Jones, även känd som konditorivarans drottning, visar upp några dekorationer på sin rabarberpaj.

Sanna Jörnvik

Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.

Bild från filmen Adam and Poh's Malaysia
Adam and Poh's Malaysia

Adam och Poh träffar bryggaren Nick Haddow på Bruny Island för att prova lokala ölsorter innan de tar de lokala ostronen åt två olika håll.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon gör ostronsvampstek i koreansk stil, samt choklad-, banan- och macadamiabollar.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

Bild från filmen Ainsley's Food We Love
Ainsley's Food We Love

Ainsley och gästerna lever "The Life of Pie". Hans första rätt, kyckling-, purjolöks- och svamppaj med dragon, är perfekt för hela familjen. Julie Jones, även känd som konditorivarans drottning, visar upp några dekorationer på sin rabarberpaj.

Sanna Jörnvik

Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.

Bild från filmen Adam and Poh's Malaysia
Adam and Poh's Malaysia

Adam och Poh träffar bryggaren Nick Haddow på Bruny Island för att prova lokala ölsorter innan de tar de lokala ostronen åt två olika håll.