OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

lördag den 25 september

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Lyx Vs. Budget

YouTube stjärnorna the VagaBrothers lever för att upptäcka världen, men det finns många sätt att resa på. Följ med när Marko och Alex konkurrerar om de bästa upplevelserna med två helt olika budgetar

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri ska låta tre personer laga pasta åt honom, och de får budget efter erfarenhet. Benjamin, som har lagat pasta nästan varje dag de senaste 15 åren, får 50 kronor. Amie är ingen pastaexpert men älskar att laga mat, får 100 kronor. Och så David, en glad amatör utan någon som helst kunskap om pasta, får 10.000 kronor

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Smaker som väcker minnen finns på menyn när Jimmy Shu fortsätter att utforska Australien. Kändiskocken går bland annat på en grekisk festival samt finner ett indonesiskt kafé

Rick Stein's Road to Mexico

Rick säger tack och adjö till USA innan han korsar världens mest trafikerade gränsövergång från San Diego till Tijuana för att börja sitt mexikanska äventyr. Han äter tortillas, burritos och färsk fisk

Jävligt Gott

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter utforskar lokal mat med medicinska egenskaper, och sätter ihop delikata recept som alla kan laga hemma, med ingredienser som ingefära, gurkmeja, hirs och kamelmjölk

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda

Lyx Vs. Budget

YouTube stjärnorna the VagaBrothers lever för att upptäcka världen, men det finns många sätt att resa på. Följ med när Marko och Alex konkurrerar om de bästa upplevelserna med två helt olika budgetar

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri ska låta tre personer laga pasta åt honom, och de får budget efter erfarenhet. Benjamin, som har lagat pasta nästan varje dag de senaste 15 åren, får 50 kronor. Amie är ingen pastaexpert men älskar att laga mat, får 100 kronor. Och så David, en glad amatör utan någon som helst kunskap om pasta, får 10.000 kronor

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Smaker som väcker minnen finns på menyn när Jimmy Shu fortsätter att utforska Australien. Kändiskocken går bland annat på en grekisk festival samt finner ett indonesiskt kafé

Rick Stein's Road to Mexico

Rick säger tack och adjö till USA innan han korsar världens mest trafikerade gränsövergång från San Diego till Tijuana för att börja sitt mexikanska äventyr. Han äter tortillas, burritos och färsk fisk

Jävligt Gott

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter utforskar lokal mat med medicinska egenskaper, och sätter ihop delikata recept som alla kan laga hemma, med ingredienser som ingefära, gurkmeja, hirs och kamelmjölk

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda

Lyx Vs. Budget

YouTube stjärnorna the VagaBrothers lever för att upptäcka världen, men det finns många sätt att resa på. Följ med när Marko och Alex konkurrerar om de bästa upplevelserna med två helt olika budgetar

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri ska låta tre personer laga pasta åt honom, och de får budget efter erfarenhet. Benjamin, som har lagat pasta nästan varje dag de senaste 15 åren, får 50 kronor. Amie är ingen pastaexpert men älskar att laga mat, får 100 kronor. Och så David, en glad amatör utan någon som helst kunskap om pasta, får 10.000 kronor

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Smaker som väcker minnen finns på menyn när Jimmy Shu fortsätter att utforska Australien. Kändiskocken går bland annat på en grekisk festival samt finner ett indonesiskt kafé

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda

Lyx Vs. Budget

YouTube stjärnorna the VagaBrothers lever för att upptäcka världen, men det finns många sätt att resa på. Följ med när Marko och Alex konkurrerar om de bästa upplevelserna med två helt olika budgetar

Sarah Graham's Food Safari

Sarah Graham besöker Imire Wildlife Conservancy och familjen Travers. Det lagas svamprisotto, sallad med rostade mandlar och desserter

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter kollar på hur matsamhället i Noosa som driver väldigt framtidsorienterad matproduktion leder vägen, bland annat besöker han en bigård och en skola, som lär barnen att odla själva

Three Blue Ducks

Kocken Daz är värd för ett VIP-evenemang. Daz måste imponera på gästerna vid evenemanget, som är de bästa kockarna i regionen

Outback Gourmet

Vi får än en gång följa med Justine Schofield på resa. Denna gången utforskar hon natur och mattraditioner i norra Australien

Rick Stein's India

Rick Stein upptäcker ett femstjärnigt hotell i Madurai som anställt hemmafruar för att återskapa äkta hemlagade rätter

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda

Lyx Vs. Budget

YouTube stjärnorna the VagaBrothers lever för att upptäcka världen, men det finns många sätt att resa på. Följ med när Marko och Alex konkurrerar om de bästa upplevelserna med två helt olika budgetar

Sarah Graham's Food Safari

Sarah Graham besöker Imire Wildlife Conservancy och familjen Travers. Det lagas svamprisotto, sallad med rostade mandlar och desserter

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter kollar på hur matsamhället i Noosa som driver väldigt framtidsorienterad matproduktion leder vägen, bland annat besöker han en bigård och en skola, som lär barnen att odla själva

Three Blue Ducks

Kocken Daz är värd för ett VIP-evenemang. Daz måste imponera på gästerna vid evenemanget, som är de bästa kockarna i regionen

Outback Gourmet

Vi får än en gång följa med Justine Schofield på resa. Denna gången utforskar hon natur och mattraditioner i norra Australien

Rick Stein's India

Rick Stein upptäcker ett femstjärnigt hotell i Madurai som anställt hemmafruar för att återskapa äkta hemlagade rätter

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda

Lyx Vs. Budget

YouTube stjärnorna the VagaBrothers lever för att upptäcka världen, men det finns många sätt att resa på. Följ med när Marko och Alex konkurrerar om de bästa upplevelserna med två helt olika budgetar

Sarah Graham's Food Safari

Sarah Graham besöker Imire Wildlife Conservancy och familjen Travers. Det lagas svamprisotto, sallad med rostade mandlar och desserter

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter kollar på hur matsamhället i Noosa som driver väldigt framtidsorienterad matproduktion leder vägen, bland annat besöker han en bigård och en skola, som lär barnen att odla själva

Three Blue Ducks

Kocken Daz är värd för ett VIP-evenemang. Daz måste imponera på gästerna vid evenemanget, som är de bästa kockarna i regionen