OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

måndag den 17 januari

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Simply Raymond Blanc

Med ostfondue, rotselleri -remulad och en utsökt martini på Raymond Blancs meny är det inte konstigt att hans gamla vän Nathan Outlaw dyker upp till middagen.

Hembakat med Cecilia

Cecilia lär oss hur man gör hemlagade friterade munkar, fyllda med en silkeslen karamelliserad kardemummakräm och syrlig hallonsylt. Cecilia ger sina bästa tips när du friterar hemma och hur du får till detta delikata bakverk på bästa sätt.

Water Heart Food

Palisa besöker kockarna Ben Devlin och Jason Saxby. De använder lokala ingredienser på olika sätt för att skapa nya smaker på välkända klassiker. Två sorter av kängurutartar finns också på menyn.

Sourced

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

Luca's Key Ingredient

Idag visar Luca hans sätt att få choklad att skina när han tillagar chokladpudding, mini chokladbullar och han visar även hemligheten till sin kända chokladspaghetti.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia Colloca delar med sig av recepten hon använder vid mycket speciella tillfällen. De viktigaste ingredienserna i rätterna är tid och kärlek.

Simply Raymond Blanc

Med ostfondue, rotselleri -remulad och en utsökt martini på Raymond Blancs meny är det inte konstigt att hans gamla vän Nathan Outlaw dyker upp till middagen.

Hembakat med Cecilia

Cecilia lär oss hur man gör hemlagade friterade munkar, fyllda med en silkeslen karamelliserad kardemummakräm och syrlig hallonsylt. Cecilia ger sina bästa tips när du friterar hemma och hur du får till detta delikata bakverk på bästa sätt.

Water Heart Food

Palisa besöker kockarna Ben Devlin och Jason Saxby. De använder lokala ingredienser på olika sätt för att skapa nya smaker på välkända klassiker. Två sorter av kängurutartar finns också på menyn.

Sourced

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

Luca's Key Ingredient

Idag visar Luca hans sätt att få choklad att skina när han tillagar chokladpudding, mini chokladbullar och han visar även hemligheten till sin kända chokladspaghetti.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia Colloca delar med sig av recepten hon använder vid mycket speciella tillfällen. De viktigaste ingredienserna i rätterna är tid och kärlek.

Simply Raymond Blanc

Med ostfondue, rotselleri -remulad och en utsökt martini på Raymond Blancs meny är det inte konstigt att hans gamla vän Nathan Outlaw dyker upp till middagen.

Hembakat med Cecilia

Cecilia lär oss hur man gör hemlagade friterade munkar, fyllda med en silkeslen karamelliserad kardemummakräm och syrlig hallonsylt. Cecilia ger sina bästa tips när du friterar hemma och hur du får till detta delikata bakverk på bästa sätt.

Water Heart Food

Palisa besöker kockarna Ben Devlin och Jason Saxby. De använder lokala ingredienser på olika sätt för att skapa nya smaker på välkända klassiker. Två sorter av kängurutartar finns också på menyn.

Sourced

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

Luca's Key Ingredient

Idag visar Luca hans sätt att få choklad att skina när han tillagar chokladpudding, mini chokladbullar och han visar även hemligheten till sin kända chokladspaghetti.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia Colloca delar med sig av recepten hon använder vid mycket speciella tillfällen. De viktigaste ingredienserna i rätterna är tid och kärlek.

Simply Raymond Blanc

Med ostfondue, rotselleri -remulad och en utsökt martini på Raymond Blancs meny är det inte konstigt att hans gamla vän Nathan Outlaw dyker upp till middagen.

Hembakat med Cecilia

Cecilia lär oss hur man gör hemlagade friterade munkar, fyllda med en silkeslen karamelliserad kardemummakräm och syrlig hallonsylt. Cecilia ger sina bästa tips när du friterar hemma och hur du får till detta delikata bakverk på bästa sätt.

Water Heart Food

Palisa besöker kockarna Ben Devlin och Jason Saxby. De använder lokala ingredienser på olika sätt för att skapa nya smaker på välkända klassiker. Två sorter av kängurutartar finns också på menyn.

Sourced

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

Luca's Key Ingredient

Idag visar Luca hans sätt att få choklad att skina när han tillagar chokladpudding, mini chokladbullar och han visar även hemligheten till sin kända chokladspaghetti.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor har tagit på sig sina vandringsskor och är redo för äventyr i Dalsland. Resan bjuder bland annat på fisk, svamp och bäversafari.

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda.

Filip Poon

Kocken och youtube -profilen Filip Poon lagar en version av Wraps som blivit berömd genom Tiktok.

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Kändiskocken Jimmy Shu tar en närmare titt på mattraditionerna hos de australiensiska ursprungsbefolkningarna och lär sig mer om både odling och jakt.

Luca's Key Ingredient

Luca gör gnocchettipasta med grädde av parmigiano, parmigianobitar med kalvköttbattuta och parmigiano -sufflé med lambrusco -kryddade pocherade päron.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine reser till Nouméa där hon arbetar med de färskaste råvarorna från huvudstaden. Hon serverar grillad wahoo med sin såsvierge. Hon gör också fluffiga friteradebananer och lagar hummer på grillen på stranden.

A taste of italy with Nisha Katona

I Lecce provar Nisha salsiccia salentina och bröd med en mängd lokala råvaror innan hon tillagar en köttbiff inspirerad av hennes läckra upptäckter.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor har tagit på sig sina vandringsskor och är redo för äventyr i Dalsland. Resan bjuder bland annat på fisk, svamp och bäversafari.

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda.

Filip Poon

Kocken och youtube -profilen Filip Poon lagar en version av Wraps som blivit berömd genom Tiktok.

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Kändiskocken Jimmy Shu tar en närmare titt på mattraditionerna hos de australiensiska ursprungsbefolkningarna och lär sig mer om både odling och jakt.

Luca's Key Ingredient

Luca gör gnocchettipasta med grädde av parmigiano, parmigianobitar med kalvköttbattuta och parmigiano -sufflé med lambrusco -kryddade pocherade päron.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine reser till Nouméa där hon arbetar med de färskaste råvarorna från huvudstaden. Hon serverar grillad wahoo med sin såsvierge. Hon gör också fluffiga friteradebananer och lagar hummer på grillen på stranden.

A taste of italy with Nisha Katona

I Lecce provar Nisha salsiccia salentina och bröd med en mängd lokala råvaror innan hon tillagar en köttbiff inspirerad av hennes läckra upptäckter.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor har tagit på sig sina vandringsskor och är redo för äventyr i Dalsland. Resan bjuder bland annat på fisk, svamp och bäversafari.

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda.

Filip Poon

Kocken och youtube -profilen Filip Poon lagar en version av Wraps som blivit berömd genom Tiktok.

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Kändiskocken Jimmy Shu tar en närmare titt på mattraditionerna hos de australiensiska ursprungsbefolkningarna och lär sig mer om både odling och jakt.

Luca's Key Ingredient

Luca gör gnocchettipasta med grädde av parmigiano, parmigianobitar med kalvköttbattuta och parmigiano -sufflé med lambrusco -kryddade pocherade päron.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine reser till Nouméa där hon arbetar med de färskaste råvarorna från huvudstaden. Hon serverar grillad wahoo med sin såsvierge. Hon gör också fluffiga friteradebananer och lagar hummer på grillen på stranden.

A taste of italy with Nisha Katona

I Lecce provar Nisha salsiccia salentina och bröd med en mängd lokala råvaror innan hon tillagar en köttbiff inspirerad av hennes läckra upptäckter.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor har tagit på sig sina vandringsskor och är redo för äventyr i Dalsland. Resan bjuder bland annat på fisk, svamp och bäversafari.

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda.

Filip Poon

Kocken och youtube -profilen Filip Poon lagar en version av Wraps som blivit berömd genom Tiktok.