I Katalonien besöker James Boqueria-marknaden, äter katalansk paella i Sitges, tar en rundtur på en vingård och vi ser hur honungsgodis görs.
I Girona besöker James Celler de Can Roca. Han lagar ansjovistoppad tortilla, apelsinkaka, oxfilé och en spansk paella.
Frukt och bär står i centrum i Ainsleys rätter, så som en jackfrukt-, limaböna- och okragryta. Dessutom blir det persisk Spatchcock-kyckling med juvelris.
Ainsley återvänder till sin favoritplats, stranden, och tillagar torsk med kikärter, en kryddig krabbasallad och en av hans absoluta favoriter, grillad chili-lime ananas.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.
Choklad-drottningen Kirsten Tibbals lägger till en chokladig twist till sina populära churros med en krämig chokladsås. Hon förbereder också sitt recept på kokosshortbread och ångkokar chokladbao.
Gino återvänder till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj.
I Katalonien besöker James Boqueria-marknaden, äter katalansk paella i Sitges, tar en rundtur på en vingård och vi ser hur honungsgodis görs.
I Girona besöker James Celler de Can Roca. Han lagar ansjovistoppad tortilla, apelsinkaka, oxfilé och en spansk paella.
Frukt och bär står i centrum i Ainsleys rätter, så som en jackfrukt-, limaböna- och okragryta. Dessutom blir det persisk Spatchcock-kyckling med juvelris.
Ainsley återvänder till sin favoritplats, stranden, och tillagar torsk med kikärter, en kryddig krabbasallad och en av hans absoluta favoriter, grillad chili-lime ananas.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.