OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

onsdag den 3 mars

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Hidden Restaurants med Michel Roux Jr

Michel upptäcker fantastisk mat på en liten strandbar, i en fraktcontainer och i ett av världens största trädhus. Michel upptäcker fantastisk mat på en liten strandbar, i en fraktcontainer och i ett av världens största trädhus

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram. Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000. Frågan han ställde var: Kan man köpa romans för pengar?. Mauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000. Frågan han ställde var: Kan man köpa romans för pengar?

Sarah Graham's Food Safari

Efter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt. Efter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt

Bild från filmen Taste
Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren

Two Hairy' Bikers - Comfort Food

Killarna förvandlar vardagliga ingredienser till överraskande läckra mysrätter. Bananer blir till en sofistikerad tarte tatin, och ricotta utgör basen för deras gnudi - fluffiga och delikata italienska dumplings. Killarna förvandlar vardagliga ingredienser till överraskande läckra mysrätter. Bananer blir till en sofistikerad tarte tatin, och ricotta utgör basen för deras gnudi - fluffiga och delikata italienska dumplings

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum lagar en Masala-omelett, en vegetarisk BBQ-lunch med kryddrostad butternutsquash och stekt kyckling. Anjum lagar en Masala-omelett, en vegetarisk BBQ-lunch med kryddrostad butternutsquash och stekt kyckling

Hidden Restaurants med Michel Roux Jr

Michel upptäcker fantastisk mat på en liten strandbar, i en fraktcontainer och i ett av världens största trädhus. Michel upptäcker fantastisk mat på en liten strandbar, i en fraktcontainer och i ett av världens största trädhus

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram. Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000. Frågan han ställde var: Kan man köpa romans för pengar?. Mauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000. Frågan han ställde var: Kan man köpa romans för pengar?

Sarah Graham's Food Safari

Efter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt. Efter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt

Bild från filmen Taste
Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren

Two Hairy' Bikers - Comfort Food

Killarna förvandlar vardagliga ingredienser till överraskande läckra mysrätter. Bananer blir till en sofistikerad tarte tatin, och ricotta utgör basen för deras gnudi - fluffiga och delikata italienska dumplings. Killarna förvandlar vardagliga ingredienser till överraskande läckra mysrätter. Bananer blir till en sofistikerad tarte tatin, och ricotta utgör basen för deras gnudi - fluffiga och delikata italienska dumplings

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum lagar en Masala-omelett, en vegetarisk BBQ-lunch med kryddrostad butternutsquash och stekt kyckling. Anjum lagar en Masala-omelett, en vegetarisk BBQ-lunch med kryddrostad butternutsquash och stekt kyckling

Hidden Restaurants med Michel Roux Jr

Michel upptäcker fantastisk mat på en liten strandbar, i en fraktcontainer och i ett av världens största trädhus. Michel upptäcker fantastisk mat på en liten strandbar, i en fraktcontainer och i ett av världens största trädhus

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram. Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000. Frågan han ställde var: Kan man köpa romans för pengar?. Mauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000. Frågan han ställde var: Kan man köpa romans för pengar?

Sarah Graham's Food Safari

Efter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt. Efter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt

Bild från filmen Taste
Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren

Two Hairy' Bikers - Comfort Food

Killarna förvandlar vardagliga ingredienser till överraskande läckra mysrätter. Bananer blir till en sofistikerad tarte tatin, och ricotta utgör basen för deras gnudi - fluffiga och delikata italienska dumplings. Killarna förvandlar vardagliga ingredienser till överraskande läckra mysrätter. Bananer blir till en sofistikerad tarte tatin, och ricotta utgör basen för deras gnudi - fluffiga och delikata italienska dumplings

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter. Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter

Vegansk Husmanskost

Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis. Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis

Parveen's Indian Kitchen

Parveen hämtar inspiration från sin mamma och mormor när hon lagar traditionell indisk mat. Lamm bhuna och traditionella fruskosträtter från Dehli står på menyn. Parveen hämtar inspiration från sin mamma och mormor när hon lagar traditionell indisk mat. Lamm bhuna och traditionella fruskosträtter från Dehli står på menyn

The Wine Show

Skådespelararna Matthew Goode och Matthew Rhys reser till olika vingårdar i Italien och får prata med vinexperter. Skådespelararna Matthew Goode och Matthew Rhys reser till olika vingårdar i Italien och får prata med vinexperter

Wild Harvest

Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario. Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario

Bild från filmen Taste
Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren

James Martin's French Adventure

James första stopp blir St Emilion. Han besöker L'Hostellerie Plaisance, där han själv arbetade för över 30 år sedan. James första stopp blir St Emilion. Han besöker L'Hostellerie Plaisance, där han själv arbetade för över 30 år sedan

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter. Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter

Vegansk Husmanskost

Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis. Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis

Parveen's Indian Kitchen

Parveen hämtar inspiration från sin mamma och mormor när hon lagar traditionell indisk mat. Lamm bhuna och traditionella fruskosträtter från Dehli står på menyn. Parveen hämtar inspiration från sin mamma och mormor när hon lagar traditionell indisk mat. Lamm bhuna och traditionella fruskosträtter från Dehli står på menyn

The Wine Show

Skådespelararna Matthew Goode och Matthew Rhys reser till olika vingårdar i Italien och får prata med vinexperter. Skådespelararna Matthew Goode och Matthew Rhys reser till olika vingårdar i Italien och får prata med vinexperter

Wild Harvest

Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario. Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario

Bild från filmen Taste
Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren

James Martin's French Adventure

James första stopp blir St Emilion. Han besöker L'Hostellerie Plaisance, där han själv arbetade för över 30 år sedan. James första stopp blir St Emilion. Han besöker L'Hostellerie Plaisance, där han själv arbetade för över 30 år sedan

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter. Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter

Vegansk Husmanskost

Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis. Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis