OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

torsdag den 6 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte ut på en resa genom sommar-Sverige för att hitta den allra godaste glassen

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

Kocken och programledaren James Martin åker på en kulinarisk resa genom Storbritannien tillsammans med kockkollegan Galton Blackistion. Tillsammans dyker de med sälar åker runt på öarna i kreativa färdmedel

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie gör en enkel grön pasta för familjen med mat han har kvar i köket, kylen och frysen. Han delar också med sig av receptet till två av sina mest populära klassiker

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke Nguyen tar med oss till Cabramatta och ser tillbaka på sin barndom där. Han träffar också sin vän Thai, och de gör traditionell vietnamesisk curry tillsammans

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte ut på en resa genom sommar-Sverige för att hitta den allra godaste glassen

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

Kocken och programledaren James Martin åker på en kulinarisk resa genom Storbritannien tillsammans med kockkollegan Galton Blackistion. Tillsammans dyker de med sälar åker runt på öarna i kreativa färdmedel

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie gör en enkel grön pasta för familjen med mat han har kvar i köket, kylen och frysen. Han delar också med sig av receptet till två av sina mest populära klassiker

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke Nguyen tar med oss till Cabramatta och ser tillbaka på sin barndom där. Han träffar också sin vän Thai, och de gör traditionell vietnamesisk curry tillsammans

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte ut på en resa genom sommar-Sverige för att hitta den allra godaste glassen

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

Kocken och programledaren James Martin åker på en kulinarisk resa genom Storbritannien tillsammans med kockkollegan Galton Blackistion. Tillsammans dyker de med sälar åker runt på öarna i kreativa färdmedel

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie gör en enkel grön pasta för familjen med mat han har kvar i köket, kylen och frysen. Han delar också med sig av receptet till två av sina mest populära klassiker

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke Nguyen tar med oss till Cabramatta och ser tillbaka på sin barndom där. Han träffar också sin vän Thai, och de gör traditionell vietnamesisk curry tillsammans

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte ut på en resa genom sommar-Sverige för att hitta den allra godaste glassen

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

Kocken och programledaren James Martin åker på en kulinarisk resa genom Storbritannien tillsammans med kockkollegan Galton Blackistion. Tillsammans dyker de med sälar åker runt på öarna i kreativa färdmedel

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte ut på en resa genom sommar-Sverige för att hitta den allra godaste glassen

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder quesadilla med ost som fungerar ihop med olika tillgängliga grönsaker. Dessutom lagar han köttpudding och spaghetti

Simply Italian

Michaela lagar linguini och farfalle i mozzarella och tomatsås. Även en grön lasagne med valnötter och salvia pesto

Around the World with Manu

Med en budget på 20 000 dollar börjar Manu sin resa. Först utforskar han London innan han åker till Dorset för att göra gin

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum ger oss en lektion i indiska kryddor och lagar en ingefära-masala över öppen låga. Hon kryddar Punjabi-samosor, visar oss hemligheterna bakom kycklingen i tandoori-stil och skapar en enkel yoghurtdessert

Andy & Ben Eat Australia

Andy lämnar sin restaurang i Sydney för att träffa Ben i Tasmanien. De besöker Devonport, där Ben växte upp, för att fiska och förbereda några måltider

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke Nguyens tar oss med på en resa till Sydney där han började sin karriär innan han flyttade till Saigon och senare till Hong Kong

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte ut på en resa genom sommar-Sverige för att hitta den allra godaste glassen

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder quesadilla med ost som fungerar ihop med olika tillgängliga grönsaker. Dessutom lagar han köttpudding och spaghetti

Simply Italian

Michaela lagar linguini och farfalle i mozzarella och tomatsås. Även en grön lasagne med valnötter och salvia pesto

Around the World with Manu

Med en budget på 20 000 dollar börjar Manu sin resa. Först utforskar han London innan han åker till Dorset för att göra gin

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum ger oss en lektion i indiska kryddor och lagar en ingefära-masala över öppen låga. Hon kryddar Punjabi-samosor, visar oss hemligheterna bakom kycklingen i tandoori-stil och skapar en enkel yoghurtdessert

Andy & Ben Eat Australia

Andy lämnar sin restaurang i Sydney för att träffa Ben i Tasmanien. De besöker Devonport, där Ben växte upp, för att fiska och förbereda några måltider

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke Nguyens tar oss med på en resa till Sydney där han började sin karriär innan han flyttade till Saigon och senare till Hong Kong

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte ut på en resa genom sommar-Sverige för att hitta den allra godaste glassen

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder quesadilla med ost som fungerar ihop med olika tillgängliga grönsaker. Dessutom lagar han köttpudding och spaghetti

Simply Italian

Michaela lagar linguini och farfalle i mozzarella och tomatsås. Även en grön lasagne med valnötter och salvia pesto

Around the World with Manu

Med en budget på 20 000 dollar börjar Manu sin resa. Först utforskar han London innan han åker till Dorset för att göra gin