OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

fredag den 21 januari

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Markiz Inspirerar

Markiz lagar flankstek med ugnsbakad blomkål med smak av mynta och koriander tillsammans med en syrlig tomatsalsa.

Matglädje med Ayla

Ayla lagar sina favorit röror som passar utmärkt till både tapas och meze. Allt från ezme, hummus till tzatziki som gott kan serveras med friterade libachips.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter får lära sig om traditionell bushmat när han träffar områdets traditionella ägare.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lagar två specialiteter med skaldjur: stekta räkor med schalottenlök och smör, och en bläckfiskgryta, kombinerad med exotiska, lokala råvaror.

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Jack Stein: Inside the Box

Jack är i Malmö, och känner sig trygg när han lagar en osträtt, eftersom Malmö är ett av de vegetariska epicentren i norra Europa.

Markiz Inspirerar

Markiz lagar flankstek med ugnsbakad blomkål med smak av mynta och koriander tillsammans med en syrlig tomatsalsa.

Matglädje med Ayla

Ayla lagar sina favorit röror som passar utmärkt till både tapas och meze. Allt från ezme, hummus till tzatziki som gott kan serveras med friterade libachips.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter får lära sig om traditionell bushmat när han träffar områdets traditionella ägare.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lagar två specialiteter med skaldjur: stekta räkor med schalottenlök och smör, och en bläckfiskgryta, kombinerad med exotiska, lokala råvaror.

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Jack Stein: Inside the Box

Jack är i Malmö, och känner sig trygg när han lagar en osträtt, eftersom Malmö är ett av de vegetariska epicentren i norra Europa.

Markiz Inspirerar

Markiz lagar flankstek med ugnsbakad blomkål med smak av mynta och koriander tillsammans med en syrlig tomatsalsa.

Matglädje med Ayla

Ayla lagar sina favorit röror som passar utmärkt till både tapas och meze. Allt från ezme, hummus till tzatziki som gott kan serveras med friterade libachips.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter får lära sig om traditionell bushmat när han träffar områdets traditionella ägare.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lagar två specialiteter med skaldjur: stekta räkor med schalottenlök och smör, och en bläckfiskgryta, kombinerad med exotiska, lokala råvaror.

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Jack Stein: Inside the Box

Jack är i Malmö, och känner sig trygg när han lagar en osträtt, eftersom Malmö är ett av de vegetariska epicentren i norra Europa.

Markiz Inspirerar

Markiz lagar flankstek med ugnsbakad blomkål med smak av mynta och koriander tillsammans med en syrlig tomatsalsa.

Matglädje med Ayla

Ayla lagar sina favorit röror som passar utmärkt till både tapas och meze. Allt från ezme, hummus till tzatziki som gott kan serveras med friterade libachips.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter får lära sig om traditionell bushmat när han träffar områdets traditionella ägare.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lagar två specialiteter med skaldjur: stekta räkor med schalottenlök och smör, och en bläckfiskgryta, kombinerad med exotiska, lokala råvaror.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Det finns otaliga typer av pasta. Silvia visar vad de olika typerna passar bäst för, och gör tre pastavarianter där de olika varianterna kommer till sin rätt.

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc har bott på den brittiska landsbygden i 30 år. Han firar den enorma utvecklingen på den brittiska matfronten med en spännande fylld paprika och gör en klassisk brunsås med en tvist.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

Middle East Feast with Shane Delia

Shane delar med sig av hemligheterna bakom en god frukost från mellanöstern som är ett bra sätt att börja dagen på.

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Gåsdumplings, grillad anka, oxbröst och malaysisk hemlagad mat är några av de rätter som serveras när kändiskocken Jimmy Shu letar efter Northern Territorys bästa kötträtt.

Sarahs vinskola

I denna serie kommer vinprofilen Sarah Lindstrand Mboge att tipsa om viner och hur man kan tänka vid val av vin.

Bild från filmen Luke Nguyen's Street Food Asia
Luke Nguyen's Street Food Asia

Resan genom Bangkoks gator fortsätter, och Luke jagar bland annat stadens bästa Tom Yum-soppa. Han besöker också en ikonisk matbod.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Det finns otaliga typer av pasta. Silvia visar vad de olika typerna passar bäst för, och gör tre pastavarianter där de olika varianterna kommer till sin rätt.

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc har bott på den brittiska landsbygden i 30 år. Han firar den enorma utvecklingen på den brittiska matfronten med en spännande fylld paprika och gör en klassisk brunsås med en tvist.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

Middle East Feast with Shane Delia

Shane delar med sig av hemligheterna bakom en god frukost från mellanöstern som är ett bra sätt att börja dagen på.

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Gåsdumplings, grillad anka, oxbröst och malaysisk hemlagad mat är några av de rätter som serveras när kändiskocken Jimmy Shu letar efter Northern Territorys bästa kötträtt.

Sarahs vinskola

I denna serie kommer vinprofilen Sarah Lindstrand Mboge att tipsa om viner och hur man kan tänka vid val av vin.

Bild från filmen Luke Nguyen's Street Food Asia
Luke Nguyen's Street Food Asia

Resan genom Bangkoks gator fortsätter, och Luke jagar bland annat stadens bästa Tom Yum-soppa. Han besöker också en ikonisk matbod.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Det finns otaliga typer av pasta. Silvia visar vad de olika typerna passar bäst för, och gör tre pastavarianter där de olika varianterna kommer till sin rätt.

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc har bott på den brittiska landsbygden i 30 år. Han firar den enorma utvecklingen på den brittiska matfronten med en spännande fylld paprika och gör en klassisk brunsås med en tvist.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

Middle East Feast with Shane Delia

Shane delar med sig av hemligheterna bakom en god frukost från mellanöstern som är ett bra sätt att börja dagen på.

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Gåsdumplings, grillad anka, oxbröst och malaysisk hemlagad mat är några av de rätter som serveras när kändiskocken Jimmy Shu letar efter Northern Territorys bästa kötträtt.

Sarahs vinskola

I denna serie kommer vinprofilen Sarah Lindstrand Mboge att tipsa om viner och hur man kan tänka vid val av vin.

Bild från filmen Luke Nguyen's Street Food Asia
Luke Nguyen's Street Food Asia

Resan genom Bangkoks gator fortsätter, och Luke jagar bland annat stadens bästa Tom Yum-soppa. Han besöker också en ikonisk matbod.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Det finns otaliga typer av pasta. Silvia visar vad de olika typerna passar bäst för, och gör tre pastavarianter där de olika varianterna kommer till sin rätt.