Ainsley Harriott är tillbaka i köket där han tillagar några av sina mest smakrika recept, samtidigt som han pratar med sina speciellt inbjudna gäster, om deras minnen av sina favoriträtter.
Mauri ska låta tre personer laga pasta åt honom, och de får budget efter erfarenhet. Benjamin, som har lagat pasta nästan varje dag de senaste 15 åren, får 50 kronor. Amie är ingen pastaexpert men älskar att laga mat, får 100 kronor. Och så David, en glad amatör utan någon som helst kunskap om pasta, får 10.000 kronor.
Om du tröttnat på de vanliga maträtterna får du en riktig asiatisk favoriträtt.
Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket.
Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.
Cecilia visar oss hur man gör en pistagekräm som kan användas till flera olika bakverk, och idag smaksätter hon sin glass-smet med den lena krämen. Hon lär oss tekniker så att alla kan göra glass hemma!
Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.
Ainsley Harriott är tillbaka i köket där han tillagar några av sina mest smakrika recept, samtidigt som han pratar med sina speciellt inbjudna gäster, om deras minnen av sina favoriträtter.
Mauri ska låta tre personer laga pasta åt honom, och de får budget efter erfarenhet. Benjamin, som har lagat pasta nästan varje dag de senaste 15 åren, får 50 kronor. Amie är ingen pastaexpert men älskar att laga mat, får 100 kronor. Och så David, en glad amatör utan någon som helst kunskap om pasta, får 10.000 kronor.
Om du tröttnat på de vanliga maträtterna får du en riktig asiatisk favoriträtt.
Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket.
Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.
Cecilia visar oss hur man gör en pistagekräm som kan användas till flera olika bakverk, och idag smaksätter hon sin glass-smet med den lena krämen. Hon lär oss tekniker så att alla kan göra glass hemma!
Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.
Ainsley Harriott är tillbaka i köket där han tillagar några av sina mest smakrika recept, samtidigt som han pratar med sina speciellt inbjudna gäster, om deras minnen av sina favoriträtter.
Mauri ska låta tre personer laga pasta åt honom, och de får budget efter erfarenhet. Benjamin, som har lagat pasta nästan varje dag de senaste 15 åren, får 50 kronor. Amie är ingen pastaexpert men älskar att laga mat, får 100 kronor. Och så David, en glad amatör utan någon som helst kunskap om pasta, får 10.000 kronor.
Om du tröttnat på de vanliga maträtterna får du en riktig asiatisk favoriträtt.
Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket.
Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.
Cecilia visar oss hur man gör en pistagekräm som kan användas till flera olika bakverk, och idag smaksätter hon sin glass-smet med den lena krämen. Hon lär oss tekniker så att alla kan göra glass hemma!
Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.