OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

fredag den 29 september

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon bakar kryddiga gevulde speculaas, och så tittar Simons mamma förbi för att dela med sig av sitt hemliga recept på julmaräng.

Sanna Jörnvik

En maffig räksallad med extra allt står på menyn idag, häng med Sanna Jörnvik in i köket där hon lagar en riktigt fräsch sallad.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden beger sig till Sunshine Coast och startar avsnittet i inlandet på Maleny Dairies, där han kör ett stopp på en av Australiens organiska gårdar. Sedan är det dags att få inblick i Sunny Coasts fantastiska hantverksölscen, innan han avslutar med välsmakande, färska Mooloolaba-räkor som Hayden tillagar på stranden.

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon bakar kryddiga gevulde speculaas, och så tittar Simons mamma förbi för att dela med sig av sitt hemliga recept på julmaräng.

Sanna Jörnvik

En maffig räksallad med extra allt står på menyn idag, häng med Sanna Jörnvik in i köket där hon lagar en riktigt fräsch sallad.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden beger sig till Sunshine Coast och startar avsnittet i inlandet på Maleny Dairies, där han kör ett stopp på en av Australiens organiska gårdar. Sedan är det dags att få inblick i Sunny Coasts fantastiska hantverksölscen, innan han avslutar med välsmakande, färska Mooloolaba-räkor som Hayden tillagar på stranden.

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon bakar kryddiga gevulde speculaas, och så tittar Simons mamma förbi för att dela med sig av sitt hemliga recept på julmaräng.

Sanna Jörnvik

En maffig räksallad med extra allt står på menyn idag, häng med Sanna Jörnvik in i köket där hon lagar en riktigt fräsch sallad.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden beger sig till Sunshine Coast och startar avsnittet i inlandet på Maleny Dairies, där han kör ett stopp på en av Australiens organiska gårdar. Sedan är det dags att få inblick i Sunny Coasts fantastiska hantverksölscen, innan han avslutar med välsmakande, färska Mooloolaba-räkor som Hayden tillagar på stranden.

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon bakar kryddiga gevulde speculaas, och så tittar Simons mamma förbi för att dela med sig av sitt hemliga recept på julmaräng.

Sanna Jörnvik

En maffig räksallad med extra allt står på menyn idag, häng med Sanna Jörnvik in i köket där hon lagar en riktigt fräsch sallad.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden beger sig till Sunshine Coast och startar avsnittet i inlandet på Maleny Dairies, där han kör ett stopp på en av Australiens organiska gårdar. Sedan är det dags att få inblick i Sunny Coasts fantastiska hantverksölscen, innan han avslutar med välsmakande, färska Mooloolaba-räkor som Hayden tillagar på stranden.

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon bakar kryddiga gevulde speculaas, och så tittar Simons mamma förbi för att dela med sig av sitt hemliga recept på julmaräng.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.

Hembakat med Cecilia

Cecilia visar oss hur man gör en pistagekräm som kan användas till flera olika bakverk, och idag smaksätter hon sin glass-smet med den lena krämen. Hon lär oss tekniker så att alla kan göra glass hemma!

Nico Reynolds: All Fired Up

Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.

Bild från filmen Ainsley's Food We Love
Ainsley's Food We Love

Ainsley Harriott är tillbaka i köket där han tillagar några av sina mest smakrika recept, samtidigt som han pratar med sina speciellt inbjudna gäster, om deras minnen av sina favoriträtter.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri ska låta tre personer laga pasta åt honom, och de får budget efter erfarenhet. Benjamin, som har lagat pasta nästan varje dag de senaste 15 åren, får 50 kronor. Amie är ingen pastaexpert men älskar att laga mat, får 100 kronor. Och så David, en glad amatör utan någon som helst kunskap om pasta, får 10.000 kronor.

Sanna Jörnvik

Om du tröttnat på de vanliga maträtterna får du en riktig asiatisk favoriträtt.

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.

Hembakat med Cecilia

Cecilia visar oss hur man gör en pistagekräm som kan användas till flera olika bakverk, och idag smaksätter hon sin glass-smet med den lena krämen. Hon lär oss tekniker så att alla kan göra glass hemma!

Nico Reynolds: All Fired Up

Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.

Bild från filmen Ainsley's Food We Love
Ainsley's Food We Love

Ainsley Harriott är tillbaka i köket där han tillagar några av sina mest smakrika recept, samtidigt som han pratar med sina speciellt inbjudna gäster, om deras minnen av sina favoriträtter.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri ska låta tre personer laga pasta åt honom, och de får budget efter erfarenhet. Benjamin, som har lagat pasta nästan varje dag de senaste 15 åren, får 50 kronor. Amie är ingen pastaexpert men älskar att laga mat, får 100 kronor. Och så David, en glad amatör utan någon som helst kunskap om pasta, får 10.000 kronor.

Sanna Jörnvik

Om du tröttnat på de vanliga maträtterna får du en riktig asiatisk favoriträtt.

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.

Hembakat med Cecilia

Cecilia visar oss hur man gör en pistagekräm som kan användas till flera olika bakverk, och idag smaksätter hon sin glass-smet med den lena krämen. Hon lär oss tekniker så att alla kan göra glass hemma!

Nico Reynolds: All Fired Up

Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.

Bild från filmen Ainsley's Food We Love
Ainsley's Food We Love

Ainsley Harriott är tillbaka i köket där han tillagar några av sina mest smakrika recept, samtidigt som han pratar med sina speciellt inbjudna gäster, om deras minnen av sina favoriträtter.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri ska låta tre personer laga pasta åt honom, och de får budget efter erfarenhet. Benjamin, som har lagat pasta nästan varje dag de senaste 15 åren, får 50 kronor. Amie är ingen pastaexpert men älskar att laga mat, får 100 kronor. Och så David, en glad amatör utan någon som helst kunskap om pasta, får 10.000 kronor.

Sanna Jörnvik

Om du tröttnat på de vanliga maträtterna får du en riktig asiatisk favoriträtt.

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.

Hembakat med Cecilia

Cecilia visar oss hur man gör en pistagekräm som kan användas till flera olika bakverk, och idag smaksätter hon sin glass-smet med den lena krämen. Hon lär oss tekniker så att alla kan göra glass hemma!

Nico Reynolds: All Fired Up

Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.