OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

torsdag den 28 september

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley Harriot hyllar utsökt mat som kan höja stämningen när han lagar mat på sina egna favoritplatser: sitt kök och på stranden.

Nico Reynolds: All Fired Up

Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.

Markiz Inspirerar

Markiz lagar flankstek med ugnsbakad blomkål med smak av mynta och koriander tillsammans med en syrlig tomatsalsa.

Det Goda livet med Anja Allvin

Idag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest.

Middag med Dante Zia

Pizza - är det de mest italienska vi har? Dante träffar en pizzaexpert och visar hur man gör en riktigt god hemmapizza, en klassiker samt en med helt nya smaker.

Sanna Jörnvik

Vem älskar inte matiga mackor? I detta avsnittet lagar Sanna sina tre favoriter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley Harriot hyllar utsökt mat som kan höja stämningen när han lagar mat på sina egna favoritplatser: sitt kök och på stranden.

Nico Reynolds: All Fired Up

Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.

Markiz Inspirerar

Markiz lagar flankstek med ugnsbakad blomkål med smak av mynta och koriander tillsammans med en syrlig tomatsalsa.

Det Goda livet med Anja Allvin

Idag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest.

Middag med Dante Zia

Pizza - är det de mest italienska vi har? Dante träffar en pizzaexpert och visar hur man gör en riktigt god hemmapizza, en klassiker samt en med helt nya smaker.

Sanna Jörnvik

Vem älskar inte matiga mackor? I detta avsnittet lagar Sanna sina tre favoriter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley Harriot hyllar utsökt mat som kan höja stämningen när han lagar mat på sina egna favoritplatser: sitt kök och på stranden.

Nico Reynolds: All Fired Up

Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.

Markiz Inspirerar

Markiz lagar flankstek med ugnsbakad blomkål med smak av mynta och koriander tillsammans med en syrlig tomatsalsa.

Det Goda livet med Anja Allvin

Idag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest.

Middag med Dante Zia

Pizza - är det de mest italienska vi har? Dante träffar en pizzaexpert och visar hur man gör en riktigt god hemmapizza, en klassiker samt en med helt nya smaker.

Sanna Jörnvik

Vem älskar inte matiga mackor? I detta avsnittet lagar Sanna sina tre favoriter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley Harriot hyllar utsökt mat som kan höja stämningen när han lagar mat på sina egna favoritplatser: sitt kök och på stranden.

Nico Reynolds: All Fired Up

Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.

Markiz Inspirerar

Markiz lagar flankstek med ugnsbakad blomkål med smak av mynta och koriander tillsammans med en syrlig tomatsalsa.

Det Goda livet med Anja Allvin

Idag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest.

Middag med Dante Zia

Pizza - är det de mest italienska vi har? Dante träffar en pizzaexpert och visar hur man gör en riktigt god hemmapizza, en klassiker samt en med helt nya smaker.

Sanna Jörnvik

Vem älskar inte matiga mackor? I detta avsnittet lagar Sanna sina tre favoriter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley Harriot hyllar utsökt mat som kan höja stämningen när han lagar mat på sina egna favoritplatser: sitt kök och på stranden.

Nico Reynolds: All Fired Up

Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.

Markiz Inspirerar

Markiz lagar flankstek med ugnsbakad blomkål med smak av mynta och koriander tillsammans med en syrlig tomatsalsa.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon bakar kryddiga gevulde speculaas, och så tittar Simons mamma förbi för att dela med sig av sitt hemliga recept på julmaräng.

Sanna Jörnvik

En maffig räksallad med extra allt står på menyn idag, häng med Sanna Jörnvik in i köket där hon lagar en riktigt fräsch sallad.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden beger sig till Sunshine Coast och startar avsnittet i inlandet på Maleny Dairies, där han kör ett stopp på en av Australiens organiska gårdar. Sedan är det dags att få inblick i Sunny Coasts fantastiska hantverksölscen, innan han avslutar med välsmakande, färska Mooloolaba-räkor som Hayden tillagar på stranden.

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon bakar kryddiga gevulde speculaas, och så tittar Simons mamma förbi för att dela med sig av sitt hemliga recept på julmaräng.

Sanna Jörnvik

En maffig räksallad med extra allt står på menyn idag, häng med Sanna Jörnvik in i köket där hon lagar en riktigt fräsch sallad.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden beger sig till Sunshine Coast och startar avsnittet i inlandet på Maleny Dairies, där han kör ett stopp på en av Australiens organiska gårdar. Sedan är det dags att få inblick i Sunny Coasts fantastiska hantverksölscen, innan han avslutar med välsmakande, färska Mooloolaba-räkor som Hayden tillagar på stranden.

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon bakar kryddiga gevulde speculaas, och så tittar Simons mamma förbi för att dela med sig av sitt hemliga recept på julmaräng.

Sanna Jörnvik

En maffig räksallad med extra allt står på menyn idag, häng med Sanna Jörnvik in i köket där hon lagar en riktigt fräsch sallad.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden beger sig till Sunshine Coast och startar avsnittet i inlandet på Maleny Dairies, där han kör ett stopp på en av Australiens organiska gårdar. Sedan är det dags att få inblick i Sunny Coasts fantastiska hantverksölscen, innan han avslutar med välsmakande, färska Mooloolaba-räkor som Hayden tillagar på stranden.

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon bakar kryddiga gevulde speculaas, och så tittar Simons mamma förbi för att dela med sig av sitt hemliga recept på julmaräng.

Sanna Jörnvik

En maffig räksallad med extra allt står på menyn idag, häng med Sanna Jörnvik in i köket där hon lagar en riktigt fräsch sallad.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden beger sig till Sunshine Coast och startar avsnittet i inlandet på Maleny Dairies, där han kör ett stopp på en av Australiens organiska gårdar. Sedan är det dags att få inblick i Sunny Coasts fantastiska hantverksölscen, innan han avslutar med välsmakande, färska Mooloolaba-räkor som Hayden tillagar på stranden.