Luke besöker de frodiga kryddodlingarna i Thekkady och utforskar sedan Madurai, det andliga hjärtat av Tamil Nadu, för att hitta dolda pärlor med hjälp av en lokal matjournalist.
I Extremadura visas James hur Migas är gjord, han möter en prisvinnande tortillakock och besöker ett lokalt bryggeri.
Från avokado, tryffel, macadamia till vanilj, den fantastiska Bay of Plenty är ett odlarparadis. De långa sommardagarna tillsammans med de långa milda vintrarna gör detta till en perfekt plats att producera delikatesser som vi kan njuta av året runt.
Michel Roux gör en dekadent brunch som startar med en ostsufflé. Ett besök i en historisk restaurang i Avignon inspirerar till klassiskt franska pithivier på rökt kyckling och svamp, brunchen avslutas med en elegant söt vingelé tillsammans med höstfrukter.
I det här avsnittet träffar vi några av Sveriges bästa lookalikes, som liknar bland annat Greta Thunberg, Anders Bagge, Robert De Niro, Malin Åkerman, Klas Eriksson och Alfred Svensson.
Matthew och James utforskar hur kvinnor har hjälpt till att forma Douros vinverksamhet. Joe Fattorini tar med Matthew Rhys till en portugisisk restaurang.
Naturunder och kulinariska sensationer. Tareq Taylor besöker Sydsjälland och gör nya tolkningar av danska klassiker som smörrebröd och rökt fisk.
Luke besöker de frodiga kryddodlingarna i Thekkady och utforskar sedan Madurai, det andliga hjärtat av Tamil Nadu, för att hitta dolda pärlor med hjälp av en lokal matjournalist.
I Extremadura visas James hur Migas är gjord, han möter en prisvinnande tortillakock och besöker ett lokalt bryggeri.
Från avokado, tryffel, macadamia till vanilj, den fantastiska Bay of Plenty är ett odlarparadis. De långa sommardagarna tillsammans med de långa milda vintrarna gör detta till en perfekt plats att producera delikatesser som vi kan njuta av året runt.
Michel Roux gör en dekadent brunch som startar med en ostsufflé. Ett besök i en historisk restaurang i Avignon inspirerar till klassiskt franska pithivier på rökt kyckling och svamp, brunchen avslutas med en elegant söt vingelé tillsammans med höstfrukter.
I det här avsnittet träffar vi några av Sveriges bästa lookalikes, som liknar bland annat Greta Thunberg, Anders Bagge, Robert De Niro, Malin Åkerman, Klas Eriksson och Alfred Svensson.
Matthew och James utforskar hur kvinnor har hjälpt till att forma Douros vinverksamhet. Joe Fattorini tar med Matthew Rhys till en portugisisk restaurang.
Naturunder och kulinariska sensationer. Tareq Taylor besöker Sydsjälland och gör nya tolkningar av danska klassiker som smörrebröd och rökt fisk.
Luke besöker de frodiga kryddodlingarna i Thekkady och utforskar sedan Madurai, det andliga hjärtat av Tamil Nadu, för att hitta dolda pärlor med hjälp av en lokal matjournalist.
I Extremadura visas James hur Migas är gjord, han möter en prisvinnande tortillakock och besöker ett lokalt bryggeri.
Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.
Silvia har blivit inbjuden till sin vän Michaels årliga familjefirande av salamidagen. Hon får lära sig hur äkta, hemmagjorda italienska korvar och salami tillagas, men även hur viktig dagen är för Michaels familj.
Följ med in i världen av malaysisk mat när Justine börjar sin resa på Penangs livliga marknader, guidad av den kunniga Pearly Kee. Därefter fördjupar hon sig i den historiska väven av Sarawak och ger sin kreativa touch till älskade malaysiska rätter.
Nigella gör klassiska rätter och ger dem en twist. Först bjuder hon på mac 'n' cheese med krabbkött och sedan introducerar hon oss för söta och salta chokladkakor som kan ätas direkt från ugnen.
Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.
David pratar om drinken Gin & Tonic och visar hur den kan varieras på en rad olika sätt och med enkla medel ta helt nya vägar smakmässigt.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist. Christian och Sergio hinner också debattera hurvida citron och vitlök egentligen hör ihop.
Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.
Silvia har blivit inbjuden till sin vän Michaels årliga familjefirande av salamidagen. Hon får lära sig hur äkta, hemmagjorda italienska korvar och salami tillagas, men även hur viktig dagen är för Michaels familj.
Följ med in i världen av malaysisk mat när Justine börjar sin resa på Penangs livliga marknader, guidad av den kunniga Pearly Kee. Därefter fördjupar hon sig i den historiska väven av Sarawak och ger sin kreativa touch till älskade malaysiska rätter.
Nigella gör klassiska rätter och ger dem en twist. Först bjuder hon på mac 'n' cheese med krabbkött och sedan introducerar hon oss för söta och salta chokladkakor som kan ätas direkt från ugnen.
Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.
David pratar om drinken Gin & Tonic och visar hur den kan varieras på en rad olika sätt och med enkla medel ta helt nya vägar smakmässigt.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist. Christian och Sergio hinner också debattera hurvida citron och vitlök egentligen hör ihop.
Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.
Silvia har blivit inbjuden till sin vän Michaels årliga familjefirande av salamidagen. Hon får lära sig hur äkta, hemmagjorda italienska korvar och salami tillagas, men även hur viktig dagen är för Michaels familj.
Följ med in i världen av malaysisk mat när Justine börjar sin resa på Penangs livliga marknader, guidad av den kunniga Pearly Kee. Därefter fördjupar hon sig i den historiska väven av Sarawak och ger sin kreativa touch till älskade malaysiska rätter.
Nigella gör klassiska rätter och ger dem en twist. Först bjuder hon på mac 'n' cheese med krabbkött och sedan introducerar hon oss för söta och salta chokladkakor som kan ätas direkt från ugnen.
Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.
David pratar om drinken Gin & Tonic och visar hur den kan varieras på en rad olika sätt och med enkla medel ta helt nya vägar smakmässigt.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist. Christian och Sergio hinner också debattera hurvida citron och vitlök egentligen hör ihop.
Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.
Silvia har blivit inbjuden till sin vän Michaels årliga familjefirande av salamidagen. Hon får lära sig hur äkta, hemmagjorda italienska korvar och salami tillagas, men även hur viktig dagen är för Michaels familj.
Följ med in i världen av malaysisk mat när Justine börjar sin resa på Penangs livliga marknader, guidad av den kunniga Pearly Kee. Därefter fördjupar hon sig i den historiska väven av Sarawak och ger sin kreativa touch till älskade malaysiska rätter.
Nigella gör klassiska rätter och ger dem en twist. Först bjuder hon på mac 'n' cheese med krabbkött och sedan introducerar hon oss för söta och salta chokladkakor som kan ätas direkt från ugnen.