OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

måndag den 17 januari

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Hembakat med Cecilia

Cecilia gör en riktig chokladbomb. Basen är en chokladig browniebotten, som toppas med knaprig seg hasselnötskola, och i avsnittet får du även se hur man gör den godaste mjuka chokladganachen.

Växtbaserat med Thess

Thess bakar en franskinspirerad paj fylld med söta svenska jordgubbar - och en hemgjord vaniljglass gjord på havre. Ett glassrecept som kommer göras och ätas hemma sommaren lång.

India Unplated

Adam lagar sin berömda Hyderabadi dum biryani; Sandeep lagar pessarattu, som äts med curryrätter; Helly visar hur man förbereder dum batair.

Middle East Feast with Shane Delia

Shane får sällskap av den turkiske kocken Murat Ovaz för att lyfta fram det bästa av turkisk husmanskost, som är full av kompromisslös smak.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker till Isle of Pines och steker en nyfångad mahi-mahi med en utsökt sötsur sås. Justine beger sig sedan till regnskogen där hon letar vilda sniglar med lokalbefolkningen.

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Hembakat med Cecilia

Cecilia gör en riktig chokladbomb. Basen är en chokladig browniebotten, som toppas med knaprig seg hasselnötskola, och i avsnittet får du även se hur man gör den godaste mjuka chokladganachen.

Växtbaserat med Thess

Thess bakar en franskinspirerad paj fylld med söta svenska jordgubbar - och en hemgjord vaniljglass gjord på havre. Ett glassrecept som kommer göras och ätas hemma sommaren lång.

India Unplated

Adam lagar sin berömda Hyderabadi dum biryani; Sandeep lagar pessarattu, som äts med curryrätter; Helly visar hur man förbereder dum batair.

Middle East Feast with Shane Delia

Shane får sällskap av den turkiske kocken Murat Ovaz för att lyfta fram det bästa av turkisk husmanskost, som är full av kompromisslös smak.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker till Isle of Pines och steker en nyfångad mahi-mahi med en utsökt sötsur sås. Justine beger sig sedan till regnskogen där hon letar vilda sniglar med lokalbefolkningen.

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Hembakat med Cecilia

Cecilia gör en riktig chokladbomb. Basen är en chokladig browniebotten, som toppas med knaprig seg hasselnötskola, och i avsnittet får du även se hur man gör den godaste mjuka chokladganachen.

Växtbaserat med Thess

Thess bakar en franskinspirerad paj fylld med söta svenska jordgubbar - och en hemgjord vaniljglass gjord på havre. Ett glassrecept som kommer göras och ätas hemma sommaren lång.

India Unplated

Adam lagar sin berömda Hyderabadi dum biryani; Sandeep lagar pessarattu, som äts med curryrätter; Helly visar hur man förbereder dum batair.

Middle East Feast with Shane Delia

Shane får sällskap av den turkiske kocken Murat Ovaz för att lyfta fram det bästa av turkisk husmanskost, som är full av kompromisslös smak.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker till Isle of Pines och steker en nyfångad mahi-mahi med en utsökt sötsur sås. Justine beger sig sedan till regnskogen där hon letar vilda sniglar med lokalbefolkningen.

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Hembakat med Cecilia

Cecilia gör en riktig chokladbomb. Basen är en chokladig browniebotten, som toppas med knaprig seg hasselnötskola, och i avsnittet får du även se hur man gör den godaste mjuka chokladganachen.

Växtbaserat med Thess

Thess bakar en franskinspirerad paj fylld med söta svenska jordgubbar - och en hemgjord vaniljglass gjord på havre. Ett glassrecept som kommer göras och ätas hemma sommaren lång.

India Unplated

Adam lagar sin berömda Hyderabadi dum biryani; Sandeep lagar pessarattu, som äts med curryrätter; Helly visar hur man förbereder dum batair.

Jack Stein: Inside the Box

Jack är i Malmö, och känner sig trygg när han lagar en osträtt, eftersom Malmö är ett av de vegetariska epicentren i norra Europa.

Markiz Inspirerar

Markiz lagar flankstek med ugnsbakad blomkål med smak av mynta och koriander tillsammans med en syrlig tomatsalsa.

Matglädje med Ayla

Ayla lagar sina favorit röror som passar utmärkt till både tapas och meze. Allt från ezme, hummus till tzatziki som gott kan serveras med friterade libachips.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter får lära sig om traditionell bushmat när han träffar områdets traditionella ägare.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lagar två specialiteter med skaldjur: stekta räkor med schalottenlök och smör, och en bläckfiskgryta, kombinerad med exotiska, lokala råvaror.

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Jack Stein: Inside the Box

Jack är i Malmö, och känner sig trygg när han lagar en osträtt, eftersom Malmö är ett av de vegetariska epicentren i norra Europa.

Markiz Inspirerar

Markiz lagar flankstek med ugnsbakad blomkål med smak av mynta och koriander tillsammans med en syrlig tomatsalsa.

Matglädje med Ayla

Ayla lagar sina favorit röror som passar utmärkt till både tapas och meze. Allt från ezme, hummus till tzatziki som gott kan serveras med friterade libachips.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter får lära sig om traditionell bushmat när han träffar områdets traditionella ägare.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lagar två specialiteter med skaldjur: stekta räkor med schalottenlök och smör, och en bläckfiskgryta, kombinerad med exotiska, lokala råvaror.

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Jack Stein: Inside the Box

Jack är i Malmö, och känner sig trygg när han lagar en osträtt, eftersom Malmö är ett av de vegetariska epicentren i norra Europa.

Markiz Inspirerar

Markiz lagar flankstek med ugnsbakad blomkål med smak av mynta och koriander tillsammans med en syrlig tomatsalsa.

Matglädje med Ayla

Ayla lagar sina favorit röror som passar utmärkt till både tapas och meze. Allt från ezme, hummus till tzatziki som gott kan serveras med friterade libachips.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter får lära sig om traditionell bushmat när han träffar områdets traditionella ägare.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lagar två specialiteter med skaldjur: stekta räkor med schalottenlök och smör, och en bläckfiskgryta, kombinerad med exotiska, lokala råvaror.

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Jack Stein: Inside the Box

Jack är i Malmö, och känner sig trygg när han lagar en osträtt, eftersom Malmö är ett av de vegetariska epicentren i norra Europa.

Markiz Inspirerar

Markiz lagar flankstek med ugnsbakad blomkål med smak av mynta och koriander tillsammans med en syrlig tomatsalsa.

Matglädje med Ayla

Ayla lagar sina favorit röror som passar utmärkt till både tapas och meze. Allt från ezme, hummus till tzatziki som gott kan serveras med friterade libachips.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter får lära sig om traditionell bushmat när han träffar områdets traditionella ägare.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lagar två specialiteter med skaldjur: stekta räkor med schalottenlök och smör, och en bläckfiskgryta, kombinerad med exotiska, lokala råvaror.

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.