OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

lördag den 25 september

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Michela's Tuscan Kitchen

Michela fortsätter sin utforskning av Toscana och får tag i färsk tryffel. Hon lagar bland annat en citronsallad och en aprikos- och rompaj

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Australiens norra territorium erbjuder landets bästa fisk och skaldjur. Krabbor, abborre och rökt krokodil är några av de saker som serveras av de skaldjurentusiaster Jimmy möter

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Michela's Tuscan Kitchen

Michela fortsätter sin utforskning av Toscana och får tag i färsk tryffel. Hon lagar bland annat en citronsallad och en aprikos- och rompaj

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Australiens norra territorium erbjuder landets bästa fisk och skaldjur. Krabbor, abborre och rökt krokodil är några av de saker som serveras av de skaldjurentusiaster Jimmy möter

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Michela's Tuscan Kitchen

Michela fortsätter sin utforskning av Toscana och får tag i färsk tryffel. Hon lagar bland annat en citronsallad och en aprikos- och rompaj

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Australiens norra territorium erbjuder landets bästa fisk och skaldjur. Krabbor, abborre och rökt krokodil är några av de saker som serveras av de skaldjurentusiaster Jimmy möter

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Michela's Tuscan Kitchen

Michela fortsätter sin utforskning av Toscana och får tag i färsk tryffel. Hon lagar bland annat en citronsallad och en aprikos- och rompaj

Lyx Vs. Budget

YouTube stjärnorna the VagaBrothers lever för att upptäcka världen, men det finns många sätt att resa på. Följ med när Marko och Alex konkurrerar om de bästa upplevelserna med två helt olika budgetar

Michelinutdelingen 2021 Stavanger

Utdelning av nordiska Michelin-stjärnor 2021 som sänds från Stavanger Konserthus! Programledare är Line Verndal

Världens smaker med Sofia Henriksson

Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat

Outback Gourmet

Vi får än en gång följa med Justine Schofield på resa. Denna gången utforskar hon natur och mattraditioner i norra Australien

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Rick Stein's Road to Mexico

Rick säger tack och adjö till USA innan han korsar världens mest trafikerade gränsövergång från San Diego till Tijuana för att börja sitt mexikanska äventyr. Han äter tortillas, burritos och färsk fisk

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Lyx Vs. Budget

YouTube stjärnorna the VagaBrothers lever för att upptäcka världen, men det finns många sätt att resa på. Följ med när Marko och Alex konkurrerar om de bästa upplevelserna med två helt olika budgetar

Michelinutdelingen 2021 Stavanger

Utdelning av nordiska Michelin-stjärnor 2021 som sänds från Stavanger Konserthus! Programledare är Line Verndal

Världens smaker med Sofia Henriksson

Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat

Outback Gourmet

Vi får än en gång följa med Justine Schofield på resa. Denna gången utforskar hon natur och mattraditioner i norra Australien

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Rick Stein's Road to Mexico

Rick säger tack och adjö till USA innan han korsar världens mest trafikerade gränsövergång från San Diego till Tijuana för att börja sitt mexikanska äventyr. Han äter tortillas, burritos och färsk fisk

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

Lyx Vs. Budget

YouTube stjärnorna the VagaBrothers lever för att upptäcka världen, men det finns många sätt att resa på. Följ med när Marko och Alex konkurrerar om de bästa upplevelserna med två helt olika budgetar

Michelinutdelingen 2021 Stavanger

Utdelning av nordiska Michelin-stjärnor 2021 som sänds från Stavanger Konserthus! Programledare är Line Verndal

Världens smaker med Sofia Henriksson

Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat

Outback Gourmet

Vi får än en gång följa med Justine Schofield på resa. Denna gången utforskar hon natur och mattraditioner i norra Australien