OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

torsdag den 23 mars

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Jack Stein: Inside the Box

Jack lagar en version av rökt sill och pocherade ägg i köket hemma innan han reser till Estland, där han måste få hjälp att hitta en fisksort han kan använda, för att servera en ny vridning på den brittiska frukosträtten.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Guillaume Brahimi utforskar den 11:e och 12:e distrikten i Paris, och besöker Alain Ducasses chokladfabrik.

Middag med Dante Zia

Dante visar hur man får till den perfekta spaghetti carbonaran som du kommer vilja laga direkt.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Köpenhamn och Skåne är en kokande matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första rooftop farms mitt i Köpenhamn. Vid Häckeberga Slott blir det vildsvin till middag.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker och fiskar och samlar fisk och skaldjur till en grillfest på stranden. Sedan gör hon en enkel, lätt och nyttig papegojfisksallad med närproducerade råvaror.

Jack Stein: Inside the Box

Jack lagar en version av rökt sill och pocherade ägg i köket hemma innan han reser till Estland, där han måste få hjälp att hitta en fisksort han kan använda, för att servera en ny vridning på den brittiska frukosträtten.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Guillaume Brahimi utforskar den 11:e och 12:e distrikten i Paris, och besöker Alain Ducasses chokladfabrik.

Middag med Dante Zia

Dante visar hur man får till den perfekta spaghetti carbonaran som du kommer vilja laga direkt.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Köpenhamn och Skåne är en kokande matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första rooftop farms mitt i Köpenhamn. Vid Häckeberga Slott blir det vildsvin till middag.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker och fiskar och samlar fisk och skaldjur till en grillfest på stranden. Sedan gör hon en enkel, lätt och nyttig papegojfisksallad med närproducerade råvaror.

Jack Stein: Inside the Box

Jack lagar en version av rökt sill och pocherade ägg i köket hemma innan han reser till Estland, där han måste få hjälp att hitta en fisksort han kan använda, för att servera en ny vridning på den brittiska frukosträtten.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Guillaume Brahimi utforskar den 11:e och 12:e distrikten i Paris, och besöker Alain Ducasses chokladfabrik.

Middag med Dante Zia

Dante visar hur man får till den perfekta spaghetti carbonaran som du kommer vilja laga direkt.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Köpenhamn och Skåne är en kokande matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första rooftop farms mitt i Köpenhamn. Vid Häckeberga Slott blir det vildsvin till middag.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker och fiskar och samlar fisk och skaldjur till en grillfest på stranden. Sedan gör hon en enkel, lätt och nyttig papegojfisksallad med närproducerade råvaror.

Jack Stein: Inside the Box

Jack lagar en version av rökt sill och pocherade ägg i köket hemma innan han reser till Estland, där han måste få hjälp att hitta en fisksort han kan använda, för att servera en ny vridning på den brittiska frukosträtten.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Guillaume Brahimi utforskar den 11:e och 12:e distrikten i Paris, och besöker Alain Ducasses chokladfabrik.

Middag med Dante Zia

Dante visar hur man får till den perfekta spaghetti carbonaran som du kommer vilja laga direkt.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Köpenhamn och Skåne är en kokande matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första rooftop farms mitt i Köpenhamn. Vid Häckeberga Slott blir det vildsvin till middag.

Secret Delicious

Aun Koh får kocken Garima Arora, Asiens Bästa kvinnliga kock (2019) att avslöja sitt unika jäsrum, och ett nytt recept inspirerat av Chiangmai -korv som inte finns på menyn ännu.

Växtbaserat med Thess

Välkommen till det växtbaserade köket! Thess har fått låna några vänners kök nere i idylliska Skrea på västkusten - näraodlingar och hav - och idag lagas detriktigt god bjudmat; en krämig risotto på svensk havre med tryffel, bakade tomater och citronslungad fänkål.

Godare vardag med Mattias

Har du provat Okonimiyaki någon gång? Det är en stor favorit i de japanska hushållen. Mattias visar hur du gör denna smakrika kålpannkaka tillsammans med edamamebönor och toppar härligheten med goda räkor.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre utforskar Malmös scen för fyllda små degknyten och besöker det kantonesiska köket hos LU för krispiga Wo Tip dumplings, mumsar ångande varm dim sum på Malmös egna dumpling-hus Dubbel Dubbel samt kilar förbi det prisvinnande japanska köket på Saikō för frasiga wontons.

Bild från filmen Cook Like an Italian
Cook Like an Italian

Matskribenten och hemkocken Silvia Colloca känner sig som mest italiensk när hon står i köket. Tillsammans med sin mamma lagar hon mat till sin familj utifrån italiensk matlagningskunskap som förts över från generationer av Nonnas och Mammas.

Världens smaker med Jimmy Guo

Vad vore livet utan dip? Jimmy lagar en hel middag med matiga dippar som äts med krispiga tortillachips.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Secret Delicious

Aun Koh får kocken Garima Arora, Asiens Bästa kvinnliga kock (2019) att avslöja sitt unika jäsrum, och ett nytt recept inspirerat av Chiangmai -korv som inte finns på menyn ännu.

Växtbaserat med Thess

Välkommen till det växtbaserade köket! Thess har fått låna några vänners kök nere i idylliska Skrea på västkusten - näraodlingar och hav - och idag lagas detriktigt god bjudmat; en krämig risotto på svensk havre med tryffel, bakade tomater och citronslungad fänkål.

Godare vardag med Mattias

Har du provat Okonimiyaki någon gång? Det är en stor favorit i de japanska hushållen. Mattias visar hur du gör denna smakrika kålpannkaka tillsammans med edamamebönor och toppar härligheten med goda räkor.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre utforskar Malmös scen för fyllda små degknyten och besöker det kantonesiska köket hos LU för krispiga Wo Tip dumplings, mumsar ångande varm dim sum på Malmös egna dumpling-hus Dubbel Dubbel samt kilar förbi det prisvinnande japanska köket på Saikō för frasiga wontons.

Bild från filmen Cook Like an Italian
Cook Like an Italian

Matskribenten och hemkocken Silvia Colloca känner sig som mest italiensk när hon står i köket. Tillsammans med sin mamma lagar hon mat till sin familj utifrån italiensk matlagningskunskap som förts över från generationer av Nonnas och Mammas.

Världens smaker med Jimmy Guo

Vad vore livet utan dip? Jimmy lagar en hel middag med matiga dippar som äts med krispiga tortillachips.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Secret Delicious

Aun Koh får kocken Garima Arora, Asiens Bästa kvinnliga kock (2019) att avslöja sitt unika jäsrum, och ett nytt recept inspirerat av Chiangmai -korv som inte finns på menyn ännu.

Växtbaserat med Thess

Välkommen till det växtbaserade köket! Thess har fått låna några vänners kök nere i idylliska Skrea på västkusten - näraodlingar och hav - och idag lagas detriktigt god bjudmat; en krämig risotto på svensk havre med tryffel, bakade tomater och citronslungad fänkål.

Godare vardag med Mattias

Har du provat Okonimiyaki någon gång? Det är en stor favorit i de japanska hushållen. Mattias visar hur du gör denna smakrika kålpannkaka tillsammans med edamamebönor och toppar härligheten med goda räkor.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre utforskar Malmös scen för fyllda små degknyten och besöker det kantonesiska köket hos LU för krispiga Wo Tip dumplings, mumsar ångande varm dim sum på Malmös egna dumpling-hus Dubbel Dubbel samt kilar förbi det prisvinnande japanska köket på Saikō för frasiga wontons.

Bild från filmen Cook Like an Italian
Cook Like an Italian

Matskribenten och hemkocken Silvia Colloca känner sig som mest italiensk när hon står i köket. Tillsammans med sin mamma lagar hon mat till sin familj utifrån italiensk matlagningskunskap som förts över från generationer av Nonnas och Mammas.

Världens smaker med Jimmy Guo

Vad vore livet utan dip? Jimmy lagar en hel middag med matiga dippar som äts med krispiga tortillachips.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Secret Delicious

Aun Koh får kocken Garima Arora, Asiens Bästa kvinnliga kock (2019) att avslöja sitt unika jäsrum, och ett nytt recept inspirerat av Chiangmai -korv som inte finns på menyn ännu.

Växtbaserat med Thess

Välkommen till det växtbaserade köket! Thess har fått låna några vänners kök nere i idylliska Skrea på västkusten - näraodlingar och hav - och idag lagas detriktigt god bjudmat; en krämig risotto på svensk havre med tryffel, bakade tomater och citronslungad fänkål.

Godare vardag med Mattias

Har du provat Okonimiyaki någon gång? Det är en stor favorit i de japanska hushållen. Mattias visar hur du gör denna smakrika kålpannkaka tillsammans med edamamebönor och toppar härligheten med goda räkor.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre utforskar Malmös scen för fyllda små degknyten och besöker det kantonesiska köket hos LU för krispiga Wo Tip dumplings, mumsar ångande varm dim sum på Malmös egna dumpling-hus Dubbel Dubbel samt kilar förbi det prisvinnande japanska köket på Saikō för frasiga wontons.

Bild från filmen Cook Like an Italian
Cook Like an Italian

Matskribenten och hemkocken Silvia Colloca känner sig som mest italiensk när hon står i köket. Tillsammans med sin mamma lagar hon mat till sin familj utifrån italiensk matlagningskunskap som förts över från generationer av Nonnas och Mammas.

Världens smaker med Jimmy Guo

Vad vore livet utan dip? Jimmy lagar en hel middag med matiga dippar som äts med krispiga tortillachips.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Secret Delicious

Aun Koh får kocken Garima Arora, Asiens Bästa kvinnliga kock (2019) att avslöja sitt unika jäsrum, och ett nytt recept inspirerat av Chiangmai -korv som inte finns på menyn ännu.

Växtbaserat med Thess

Välkommen till det växtbaserade köket! Thess har fått låna några vänners kök nere i idylliska Skrea på västkusten - näraodlingar och hav - och idag lagas detriktigt god bjudmat; en krämig risotto på svensk havre med tryffel, bakade tomater och citronslungad fänkål.

Godare vardag med Mattias

Har du provat Okonimiyaki någon gång? Det är en stor favorit i de japanska hushållen. Mattias visar hur du gör denna smakrika kålpannkaka tillsammans med edamamebönor och toppar härligheten med goda räkor.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre utforskar Malmös scen för fyllda små degknyten och besöker det kantonesiska köket hos LU för krispiga Wo Tip dumplings, mumsar ångande varm dim sum på Malmös egna dumpling-hus Dubbel Dubbel samt kilar förbi det prisvinnande japanska köket på Saikō för frasiga wontons.