OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

torsdag den 18 april

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Bild från filmen Luke Nguyen's India
Luke Nguyen's India

Luke beger sig till staden Bangalore i södra Indien, där han besöker MTR, ett av de äldsta kaféerna i staden. Han lär sig att göra idli och träffar en vän för att utforska nattmarknaderna.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen Nadiya's British Food Adventure
Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker tilbaka till Yorkshire för att fiska med Frank Powell, en av områdets sista fiskare.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Poh reser till Gippsland i delstaten Victoria, en viktig jordbruksregion i landet. Under sitt besök utforskar de betydelsen av hemlagad mat i Australien och försöker laga en perfekt lammstek.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet träffar vi några av Sveriges bästa lookalikes, som liknar bland annat Greta Thunberg, Anders Bagge, Robert De Niro, Malin Åkerman, Klas Eriksson och Alfred Svensson.

Sommargrillen

I detta avsnitt visar Per hur du gör världens godaste chiligryta med en speciell smakförhöjare som lyfter grytan till nya nivåer - vit choklad.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Murcia handlar James på den lokala marknaden och äter exceptionella tapas. Han visas hur man gör Caldero och han besöker en aprikosodling.

Bild från filmen Luke Nguyen's India
Luke Nguyen's India

Luke beger sig till staden Bangalore i södra Indien, där han besöker MTR, ett av de äldsta kaféerna i staden. Han lär sig att göra idli och träffar en vän för att utforska nattmarknaderna.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen Nadiya's British Food Adventure
Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker tilbaka till Yorkshire för att fiska med Frank Powell, en av områdets sista fiskare.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Poh reser till Gippsland i delstaten Victoria, en viktig jordbruksregion i landet. Under sitt besök utforskar de betydelsen av hemlagad mat i Australien och försöker laga en perfekt lammstek.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet träffar vi några av Sveriges bästa lookalikes, som liknar bland annat Greta Thunberg, Anders Bagge, Robert De Niro, Malin Åkerman, Klas Eriksson och Alfred Svensson.

Sommargrillen

I detta avsnitt visar Per hur du gör världens godaste chiligryta med en speciell smakförhöjare som lyfter grytan till nya nivåer - vit choklad.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Murcia handlar James på den lokala marknaden och äter exceptionella tapas. Han visas hur man gör Caldero och han besöker en aprikosodling.

Bild från filmen Luke Nguyen's India
Luke Nguyen's India

Luke beger sig till staden Bangalore i södra Indien, där han besöker MTR, ett av de äldsta kaféerna i staden. Han lär sig att göra idli och träffar en vän för att utforska nattmarknaderna.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen Nadiya's British Food Adventure
Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker tilbaka till Yorkshire för att fiska med Frank Powell, en av områdets sista fiskare.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Poh reser till Gippsland i delstaten Victoria, en viktig jordbruksregion i landet. Under sitt besök utforskar de betydelsen av hemlagad mat i Australien och försöker laga en perfekt lammstek.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet träffar vi några av Sveriges bästa lookalikes, som liknar bland annat Greta Thunberg, Anders Bagge, Robert De Niro, Malin Åkerman, Klas Eriksson och Alfred Svensson.

Sommargrillen

I detta avsnitt visar Per hur du gör världens godaste chiligryta med en speciell smakförhöjare som lyfter grytan till nya nivåer - vit choklad.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Murcia handlar James på den lokala marknaden och äter exceptionella tapas. Han visas hur man gör Caldero och han besöker en aprikosodling.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Justine fortsätter sin resa i Malaysia och upptäcker unika teseder, världen av bin och honung i Sabah samt autentiska och smakfulla fiskrätter lagade av lokala kockar.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.

Helgdrinken med David

Hugo Spritz, en riktig sensommarklassiker där mynta och fläder möts i en perfekt balans. Nyckeln ligger som alltid i att jobba med bästa möjliga ingredienser, mycket is och rätt proportioner. Det och mycket annat gvisar David tittaren i dagens avsnitt.

Dantes Italien

Dante utforskar den möjligen godaste pastan i världen, pasta vongole, med hjälp av sin farbror och en spännande musselfiskningstur. !

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan Titchmarsh avslöjar hemligheterna för att skapa en bildperfekt salladsrabatt, även i trånga utrymmen. Resten av Love Your Garden-teamet bidrar med skadedjursbekämpande blommor, budgetvänliga vertikala trädgårdar och tips för att skapa en egen majs- och pumparabatt inför hösten.

For the Love of Bread

För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.

Det Goda livet med Anja Allvin

Idag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Justine fortsätter sin resa i Malaysia och upptäcker unika teseder, världen av bin och honung i Sabah samt autentiska och smakfulla fiskrätter lagade av lokala kockar.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.

Helgdrinken med David

Hugo Spritz, en riktig sensommarklassiker där mynta och fläder möts i en perfekt balans. Nyckeln ligger som alltid i att jobba med bästa möjliga ingredienser, mycket is och rätt proportioner. Det och mycket annat gvisar David tittaren i dagens avsnitt.

Dantes Italien

Dante utforskar den möjligen godaste pastan i världen, pasta vongole, med hjälp av sin farbror och en spännande musselfiskningstur. !

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan Titchmarsh avslöjar hemligheterna för att skapa en bildperfekt salladsrabatt, även i trånga utrymmen. Resten av Love Your Garden-teamet bidrar med skadedjursbekämpande blommor, budgetvänliga vertikala trädgårdar och tips för att skapa en egen majs- och pumparabatt inför hösten.

For the Love of Bread

För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.

Det Goda livet med Anja Allvin

Idag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Justine fortsätter sin resa i Malaysia och upptäcker unika teseder, världen av bin och honung i Sabah samt autentiska och smakfulla fiskrätter lagade av lokala kockar.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.

Helgdrinken med David

Hugo Spritz, en riktig sensommarklassiker där mynta och fläder möts i en perfekt balans. Nyckeln ligger som alltid i att jobba med bästa möjliga ingredienser, mycket is och rätt proportioner. Det och mycket annat gvisar David tittaren i dagens avsnitt.

Dantes Italien

Dante utforskar den möjligen godaste pastan i världen, pasta vongole, med hjälp av sin farbror och en spännande musselfiskningstur. !

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan Titchmarsh avslöjar hemligheterna för att skapa en bildperfekt salladsrabatt, även i trånga utrymmen. Resten av Love Your Garden-teamet bidrar med skadedjursbekämpande blommor, budgetvänliga vertikala trädgårdar och tips för att skapa en egen majs- och pumparabatt inför hösten.

For the Love of Bread

För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.

Det Goda livet med Anja Allvin

Idag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Justine fortsätter sin resa i Malaysia och upptäcker unika teseder, världen av bin och honung i Sabah samt autentiska och smakfulla fiskrätter lagade av lokala kockar.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.

Helgdrinken med David

Hugo Spritz, en riktig sensommarklassiker där mynta och fläder möts i en perfekt balans. Nyckeln ligger som alltid i att jobba med bästa möjliga ingredienser, mycket is och rätt proportioner. Det och mycket annat gvisar David tittaren i dagens avsnitt.