OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

torsdag den 6 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Bild från filmen Nigella: At My Table
Nigella: At My Table

Nigella delar med sig av både nya upptäckter och gamla klassiker. Vad sägs om en turkisk-inspirerad äggrätt eller mer traditionella favoriter?

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq besöker Bohuslän på den svenska västkusten. Här finns en stor fisketradition av både ostron och hummer som han tar del av och bjuder på några skaldjursrätter

Filip Poon

Filip Poon visar dig hur han gör en god och smakrik pastasås

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

James anländer till Scillyöarna med helikopter där han möts av sin goda vän Galton Blackiston, som hämtar honom i en golfbil

The Wine Show

Joe reser till Loiredalen för att ta reda på hur en vinmakare hjälpte den franska motståndsröreselsen under andra världskriget

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Carbonara är på många sätt manlighetens stora paradrätt. Men hur går det när två män med gott självförtroende utmanar ett riktigt proffs?

Donal's Asian Baking Adventure

I Macau kliver Donal Skehan upp tidigt för att få med sig en kartong med den lokala äggtårtan. Han bakar även mandelkakor

Bild från filmen Nigella: At My Table
Nigella: At My Table

Nigella delar med sig av både nya upptäckter och gamla klassiker. Vad sägs om en turkisk-inspirerad äggrätt eller mer traditionella favoriter?

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq besöker Bohuslän på den svenska västkusten. Här finns en stor fisketradition av både ostron och hummer som han tar del av och bjuder på några skaldjursrätter

Filip Poon

Filip Poon visar dig hur han gör en god och smakrik pastasås

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

James anländer till Scillyöarna med helikopter där han möts av sin goda vän Galton Blackiston, som hämtar honom i en golfbil

The Wine Show

Joe reser till Loiredalen för att ta reda på hur en vinmakare hjälpte den franska motståndsröreselsen under andra världskriget

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Carbonara är på många sätt manlighetens stora paradrätt. Men hur går det när två män med gott självförtroende utmanar ett riktigt proffs?

Donal's Asian Baking Adventure

I Macau kliver Donal Skehan upp tidigt för att få med sig en kartong med den lokala äggtårtan. Han bakar även mandelkakor

Bild från filmen Nigella: At My Table
Nigella: At My Table

Nigella delar med sig av både nya upptäckter och gamla klassiker. Vad sägs om en turkisk-inspirerad äggrätt eller mer traditionella favoriter?

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq besöker Bohuslän på den svenska västkusten. Här finns en stor fisketradition av både ostron och hummer som han tar del av och bjuder på några skaldjursrätter

Filip Poon

Filip Poon visar dig hur han gör en god och smakrik pastasås

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

James anländer till Scillyöarna med helikopter där han möts av sin goda vän Galton Blackiston, som hämtar honom i en golfbil

The Wine Show

Joe reser till Loiredalen för att ta reda på hur en vinmakare hjälpte den franska motståndsröreselsen under andra världskriget

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte ut på en resa genom sommar-Sverige för att hitta den allra godaste glassen

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

Kocken och programledaren James Martin åker på en kulinarisk resa genom Storbritannien tillsammans med kockkollegan Galton Blackistion. Tillsammans dyker de med sälar åker runt på öarna i kreativa färdmedel

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie gör en enkel grön pasta för familjen med mat han har kvar i köket, kylen och frysen. Han delar också med sig av receptet till två av sina mest populära klassiker

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke Nguyen tar med oss till Cabramatta och ser tillbaka på sin barndom där. Han träffar också sin vän Thai, och de gör traditionell vietnamesisk curry tillsammans

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte ut på en resa genom sommar-Sverige för att hitta den allra godaste glassen

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

Kocken och programledaren James Martin åker på en kulinarisk resa genom Storbritannien tillsammans med kockkollegan Galton Blackistion. Tillsammans dyker de med sälar åker runt på öarna i kreativa färdmedel

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie gör en enkel grön pasta för familjen med mat han har kvar i köket, kylen och frysen. Han delar också med sig av receptet till två av sina mest populära klassiker

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke Nguyen tar med oss till Cabramatta och ser tillbaka på sin barndom där. Han träffar också sin vän Thai, och de gör traditionell vietnamesisk curry tillsammans

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte ut på en resa genom sommar-Sverige för att hitta den allra godaste glassen

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

Kocken och programledaren James Martin åker på en kulinarisk resa genom Storbritannien tillsammans med kockkollegan Galton Blackistion. Tillsammans dyker de med sälar åker runt på öarna i kreativa färdmedel

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie gör en enkel grön pasta för familjen med mat han har kvar i köket, kylen och frysen. Han delar också med sig av receptet till två av sina mest populära klassiker

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke Nguyen tar med oss till Cabramatta och ser tillbaka på sin barndom där. Han träffar också sin vän Thai, och de gör traditionell vietnamesisk curry tillsammans