OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

fredag den 20 september

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare som fortfarande använder spjut för att fiska under vattnet, inspirerad av antika greker. Vid Joniska havet lagar Gino sin nyligen fångade havsabborre med en sallad av potatis.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

I detta avsnitt står viltlivet i centrum när Justine stöter på papegojor i Kuala Lumpur och orangutanger i Semenggoh. Efter att ha smakat på en klassisk rätt från Penang med Chef Wong, lagar Justine lokala favoriter som Mee Kolok och curry puffs.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Justine reser från Kuching till Penang och njuter av olika smaker på gatumarknaderna. Hon visar också upp sina kulinariska färdigheter med läckra sticky wings och avslöjar kock Raphael Jay Peter Lees innovativa tolkning av den klassiska risotton.

Bild från filmen Gordon, Gino and Fred's Road Trip
Gordon, Gino and Fred's Road Trip

Trion reser till Skottland medan Gordon förbereder sig för att tillaga en festmåltid för hövdingen av klanen Ramsey och hans vänner.

Helgdrinken med David

Hugo Spritz, en riktig sensommarklassiker där mynta och fläder möts i en perfekt balans. Nyckeln ligger som alltid i att jobba med bästa möjliga ingredienser, mycket is och rätt proportioner. Det och mycket annat gvisar David tittaren i dagens avsnitt.

Bild från filmen James Martin's American Adventure
James Martin's American Adventure

James resa fortsätter i San Francisco, där han besöker både Chinatown och Ghirardelli Chocolate Festival.

Donal Skehan: Home Cook

Donal lagar köttbullar inspirerade av hans senaste familjeresa till Marrakech, en tröstande kycklinggryta med dumplings och en familjefavorit, fisk och musslor med krämiga ärtor och spenat.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Poh utforskar de tre stora tidsepokerna av australiensisk mat när de besöker Northern Territory. De djupdyker i hur maten från First Nations, kolonisatörer och moderna mångkulturella bosättare har påverkat den australiensiska matkulturen.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare som fortfarande använder spjut för att fiska under vattnet, inspirerad av antika greker. Vid Joniska havet lagar Gino sin nyligen fångade havsabborre med en sallad av potatis.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

I detta avsnitt står viltlivet i centrum när Justine stöter på papegojor i Kuala Lumpur och orangutanger i Semenggoh. Efter att ha smakat på en klassisk rätt från Penang med Chef Wong, lagar Justine lokala favoriter som Mee Kolok och curry puffs.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Justine reser från Kuching till Penang och njuter av olika smaker på gatumarknaderna. Hon visar också upp sina kulinariska färdigheter med läckra sticky wings och avslöjar kock Raphael Jay Peter Lees innovativa tolkning av den klassiska risotton.

Bild från filmen Gordon, Gino and Fred's Road Trip
Gordon, Gino and Fred's Road Trip

Trion reser till Skottland medan Gordon förbereder sig för att tillaga en festmåltid för hövdingen av klanen Ramsey och hans vänner.

Helgdrinken med David

Hugo Spritz, en riktig sensommarklassiker där mynta och fläder möts i en perfekt balans. Nyckeln ligger som alltid i att jobba med bästa möjliga ingredienser, mycket is och rätt proportioner. Det och mycket annat gvisar David tittaren i dagens avsnitt.

Bild från filmen James Martin's American Adventure
James Martin's American Adventure

James resa fortsätter i San Francisco, där han besöker både Chinatown och Ghirardelli Chocolate Festival.

Donal Skehan: Home Cook

Donal lagar köttbullar inspirerade av hans senaste familjeresa till Marrakech, en tröstande kycklinggryta med dumplings och en familjefavorit, fisk och musslor med krämiga ärtor och spenat.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Poh utforskar de tre stora tidsepokerna av australiensisk mat när de besöker Northern Territory. De djupdyker i hur maten från First Nations, kolonisatörer och moderna mångkulturella bosättare har påverkat den australiensiska matkulturen.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare som fortfarande använder spjut för att fiska under vattnet, inspirerad av antika greker. Vid Joniska havet lagar Gino sin nyligen fångade havsabborre med en sallad av potatis.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

I detta avsnitt står viltlivet i centrum när Justine stöter på papegojor i Kuala Lumpur och orangutanger i Semenggoh. Efter att ha smakat på en klassisk rätt från Penang med Chef Wong, lagar Justine lokala favoriter som Mee Kolok och curry puffs.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Justine reser från Kuching till Penang och njuter av olika smaker på gatumarknaderna. Hon visar också upp sina kulinariska färdigheter med läckra sticky wings och avslöjar kock Raphael Jay Peter Lees innovativa tolkning av den klassiska risotton.

Bild från filmen Gordon, Gino and Fred's Road Trip
Gordon, Gino and Fred's Road Trip

Trion reser till Skottland medan Gordon förbereder sig för att tillaga en festmåltid för hövdingen av klanen Ramsey och hans vänner.

Helgdrinken med David

Hugo Spritz, en riktig sensommarklassiker där mynta och fläder möts i en perfekt balans. Nyckeln ligger som alltid i att jobba med bästa möjliga ingredienser, mycket is och rätt proportioner. Det och mycket annat gvisar David tittaren i dagens avsnitt.

Bild från filmen James Martin's American Adventure
James Martin's American Adventure

James resa fortsätter i San Francisco, där han besöker både Chinatown och Ghirardelli Chocolate Festival.

Donal Skehan: Home Cook

Donal lagar köttbullar inspirerade av hans senaste familjeresa till Marrakech, en tröstande kycklinggryta med dumplings och en familjefavorit, fisk och musslor med krämiga ärtor och spenat.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Poh utforskar de tre stora tidsepokerna av australiensisk mat när de besöker Northern Territory. De djupdyker i hur maten från First Nations, kolonisatörer och moderna mångkulturella bosättare har påverkat den australiensiska matkulturen.

Bild från filmen Gino's Italy: Secrets of the South
Gino's Italy: Secrets of the South

Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare som fortfarande använder spjut för att fiska under vattnet, inspirerad av antika greker. Vid Joniska havet lagar Gino sin nyligen fångade havsabborre med en sallad av potatis.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

I detta avsnitt står viltlivet i centrum när Justine stöter på papegojor i Kuala Lumpur och orangutanger i Semenggoh. Efter att ha smakat på en klassisk rätt från Penang med Chef Wong, lagar Justine lokala favoriter som Mee Kolok och curry puffs.

Mamma & Jimmy Guo

Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Costa Del Sol visas James hur paella är gjord och han besöker den förlorade byn El Acebuchal. Han besöker även en citrusfarm och ser hur Moscatel-glass görs.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

James turnerar i Cordoba på en Tuk Tuk. Han besöker en matmarknad, äter oxsvans på en Michelin-stjärnig restaurang och avslutningsvis lagar James aubergine på två olika sätt.

Bild från filmen Gok Wan's Easy Asian
Gok Wan's Easy Asian

Gok Wan tillagar tre lockande asiatiska recept för mat som är perfekt för middagsfester. Han skapar aromatisk asiatisk kryddad blomkål och en bubblande mittpunkt av en misosoppa.

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt.

Marions matminnen

Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise. Den här fräscha tonfisk- och äggsalladen bjuder på en explosion av somriga smaker.

Jamie's 5 Ingredient Mediterranean Meals

Detta avsnitt är fullpackat med smarta tips, tricks och inspiration för att göra matlagning hemma snabbare, enklare och mer prisvärt; med användbara recept som är roliga att göra och en total njutning att äta.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. Han testar på en gryta med lång tillagningstid och grillar dessutom en snabb och läcker bavettestek.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mamma & Jimmy Guo

Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Costa Del Sol visas James hur paella är gjord och han besöker den förlorade byn El Acebuchal. Han besöker även en citrusfarm och ser hur Moscatel-glass görs.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

James turnerar i Cordoba på en Tuk Tuk. Han besöker en matmarknad, äter oxsvans på en Michelin-stjärnig restaurang och avslutningsvis lagar James aubergine på två olika sätt.

Bild från filmen Gok Wan's Easy Asian
Gok Wan's Easy Asian

Gok Wan tillagar tre lockande asiatiska recept för mat som är perfekt för middagsfester. Han skapar aromatisk asiatisk kryddad blomkål och en bubblande mittpunkt av en misosoppa.

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt.

Marions matminnen

Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise. Den här fräscha tonfisk- och äggsalladen bjuder på en explosion av somriga smaker.

Jamie's 5 Ingredient Mediterranean Meals

Detta avsnitt är fullpackat med smarta tips, tricks och inspiration för att göra matlagning hemma snabbare, enklare och mer prisvärt; med användbara recept som är roliga att göra och en total njutning att äta.