OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

tisdag den 20 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Bild från filmen Donal Skehan: Home Cook
Donal Skehan: Home Cook

Från 2023. I det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan. Friska koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en fla.

Bild från filmen Barossa valley with Justine Schofield
Barossa valley with Justine Schofield

Från 2022. I det första avsnittet av Barossa Valley reser Justine till en vingård för att smaka på läckra viner och matcha hennes favoriträtter till dem.

James Martin’s American Adventure

Från 2017. Vad gör Charleston till en kulinarisk pärla.

Nico Reynolds: Cook in, Cook out

Från 2024. Nico bjuder på fyra snabba rätter, två för grillen och två för köket. På menyn finns vitlöks- och misokyckling, harissaglaserade cocktailkorvar i ugn.

Bild från filmen Roux Down The River
Roux Down The River

Från 2024. Vad sägs om "fish and chips" med kunglig glans?

Vilda smaker

Från 2024. Hur smakar tacos när rödspättan grillas på stranden och örterna plockas runtomkring.

Bild från filmen Raymond Blanc's Royal Kitchen Gardens
Raymond Blanc's Royal Kitchen Gardens

Från 2024. Vilka kulinariska skatter döljer sig i de praktfulla trädgårdarna på Hillsborough Castle? Raymond Blanc upptäcker imponerande odlingar.

James Martin’s Islands to Highlands

Från 2020. James och stjärnkocken Stephen Terry provar prisbelönt vin och ekologisk choklad från Wales.

Bild från filmen Jamie Cooks The Mediterranean
Jamie Cooks The Mediterranean

Från 2023. Jamie suger åt sig inspiration i Spanien med tapas, smakrika risrätter och spektakulära skaldjur.

Bild från filmen Donal Skehan: Home Cook
Donal Skehan: Home Cook

Från 2023. I det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan. Friska koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en fla.

Bild från filmen Barossa valley with Justine Schofield
Barossa valley with Justine Schofield

Från 2022. I det första avsnittet av Barossa Valley reser Justine till en vingård för att smaka på läckra viner och matcha hennes favoriträtter till dem.

James Martin’s American Adventure

Från 2017. Vad gör Charleston till en kulinarisk pärla.

Nico Reynolds: Cook in, Cook out

Från 2024. Nico bjuder på fyra snabba rätter, två för grillen och två för köket. På menyn finns vitlöks- och misokyckling, harissaglaserade cocktailkorvar i ugn.

Bild från filmen Roux Down The River
Roux Down The River

Från 2024. Vad sägs om "fish and chips" med kunglig glans?

Vilda smaker

Från 2024. Hur smakar tacos när rödspättan grillas på stranden och örterna plockas runtomkring.

Bild från filmen Raymond Blanc's Royal Kitchen Gardens
Raymond Blanc's Royal Kitchen Gardens

Från 2024. Vilka kulinariska skatter döljer sig i de praktfulla trädgårdarna på Hillsborough Castle? Raymond Blanc upptäcker imponerande odlingar.

James Martin’s Islands to Highlands

Från 2020. James och stjärnkocken Stephen Terry provar prisbelönt vin och ekologisk choklad från Wales.

Bild från filmen Jamie Cooks The Mediterranean
Jamie Cooks The Mediterranean

Från 2023. Jamie suger åt sig inspiration i Spanien med tapas, smakrika risrätter och spektakulära skaldjur.

Bild från filmen Donal Skehan: Home Cook
Donal Skehan: Home Cook

Från 2023. I det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan. Friska koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en fla.

Bild från filmen Barossa valley with Justine Schofield
Barossa valley with Justine Schofield

Från 2022. I det första avsnittet av Barossa Valley reser Justine till en vingård för att smaka på läckra viner och matcha hennes favoriträtter till dem.

Jamie Oliver: Cooking For Less

Från 2023. Idag bjuder kocken på kycklingpaj, svamprisotto och hemlagat bröd som passar utmärkt till bhaji-burgare.

Bild från filmen For the Love of Bread
For the Love of Bread

Från 2021. Berlins bagerigemenskap är livlig med många konsthantverksbagare som skapar sin egen nisch.

En bit på vägen med Tina och Fredrik

Från 2024. Följ med Tina Nordström och vinexperten Fredrik Schelin när de utforskar Bourgogne.

Gino´s Italy : Like mamma used to make

Från 2022. Gino är tillbaka i Toscana och besöker en vete gård där han lär sig om Toscanas mattraditioner.

A Taste of Australia in Vietnam

Från 2024. Hur smakar Vietnams kust från Con Dao till Mekongfloden? Luke Nguyen avslutar serien med att släppa ut sköldpaddor.

Bild från filmen Jamie Cooks Italy
Jamie Cooks Italy

Från 2018. Hur smakar Italien när tiden står still? Jamie reser till Basilicatas berg och möter en familj som lagar mat precis som för hundratals år sedan.

Bild från filmen Jamie’s 5 Ingredient Mediterranean Meals
Jamie’s 5 Ingredient Mediterranean Meals

Från 2021. Jamie har recept som gör frysen och skafferiet till hjältar.

James Martin´s French Adventure

Från 2017. Vad gör Versailles så lyxigt och smakfullt? James upptäcker stadens marknader och skapar en elegant rätt med sole Veronique.

Matiga Mackor

Från 2023. När tiden är knapp och hungern stor, finns det en räddare: mackan! Denna krispiga macka med tomatsås.

Jamie Oliver: Cooking For Less

Från 2023. Idag bjuder kocken på kycklingpaj, svamprisotto och hemlagat bröd som passar utmärkt till bhaji-burgare.

Bild från filmen For the Love of Bread
For the Love of Bread

Från 2021. Berlins bagerigemenskap är livlig med många konsthantverksbagare som skapar sin egen nisch.

En bit på vägen med Tina och Fredrik

Från 2024. Följ med Tina Nordström och vinexperten Fredrik Schelin när de utforskar Bourgogne.

Gino´s Italy : Like mamma used to make

Från 2022. Gino är tillbaka i Toscana och besöker en vete gård där han lär sig om Toscanas mattraditioner.

A Taste of Australia in Vietnam

Från 2024. Hur smakar Vietnams kust från Con Dao till Mekongfloden? Luke Nguyen avslutar serien med att släppa ut sköldpaddor.

Bild från filmen Jamie Cooks Italy
Jamie Cooks Italy

Från 2018. Hur smakar Italien när tiden står still? Jamie reser till Basilicatas berg och möter en familj som lagar mat precis som för hundratals år sedan.

Bild från filmen Jamie’s 5 Ingredient Mediterranean Meals
Jamie’s 5 Ingredient Mediterranean Meals

Från 2021. Jamie har recept som gör frysen och skafferiet till hjältar.