OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

fredag den 9 juni

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc gör en överdådig maräng med svartvinbärscoulis och en sallad med rödbetor från trädgården. Dessutom kommer Angela Hartnett att vara med Raymond i köket.

The Wine Show

Joe reser till Orvieto för att köpa några mycket speciella flaskor Pinot Noir, medan de två Matthews ska försöka känna skillnaden på ett dyrt och ett billigt vin.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den australiska tv-kocken Simon Toohey är känd världen över för sin unika förmåga att förvandla grönsaker och frukt till spännande rätter fulla av smak. Häng med på en hållbar och kulinarisk resa mot en grönare matglädje.

Garanterat gott

De flesta människor älskar eld, bara att titta på eller kanske ännu hellre att laga mat på. I detta avsnitt tänder kockparet Mattias Larsson och Cecilia H. Larsson den stora grillen och lagar en riktigt god och fin middag.

James Martin's French Adventure

James börjar dagen i den gamla hamnen i Marseille. Han tittar på fiskarna som säljer färska skaldjur, letar efter den bästa fiskgrytan och köper havsabborre att laga vid vattnet.

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc gör en överdådig maräng med svartvinbärscoulis och en sallad med rödbetor från trädgården. Dessutom kommer Angela Hartnett att vara med Raymond i köket.

The Wine Show

Joe reser till Orvieto för att köpa några mycket speciella flaskor Pinot Noir, medan de två Matthews ska försöka känna skillnaden på ett dyrt och ett billigt vin.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den australiska tv-kocken Simon Toohey är känd världen över för sin unika förmåga att förvandla grönsaker och frukt till spännande rätter fulla av smak. Häng med på en hållbar och kulinarisk resa mot en grönare matglädje.

Garanterat gott

De flesta människor älskar eld, bara att titta på eller kanske ännu hellre att laga mat på. I detta avsnitt tänder kockparet Mattias Larsson och Cecilia H. Larsson den stora grillen och lagar en riktigt god och fin middag.

James Martin's French Adventure

James börjar dagen i den gamla hamnen i Marseille. Han tittar på fiskarna som säljer färska skaldjur, letar efter den bästa fiskgrytan och köper havsabborre att laga vid vattnet.

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc gör en överdådig maräng med svartvinbärscoulis och en sallad med rödbetor från trädgården. Dessutom kommer Angela Hartnett att vara med Raymond i köket.

The Wine Show

Joe reser till Orvieto för att köpa några mycket speciella flaskor Pinot Noir, medan de två Matthews ska försöka känna skillnaden på ett dyrt och ett billigt vin.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den australiska tv-kocken Simon Toohey är känd världen över för sin unika förmåga att förvandla grönsaker och frukt till spännande rätter fulla av smak. Häng med på en hållbar och kulinarisk resa mot en grönare matglädje.

Garanterat gott

De flesta människor älskar eld, bara att titta på eller kanske ännu hellre att laga mat på. I detta avsnitt tänder kockparet Mattias Larsson och Cecilia H. Larsson den stora grillen och lagar en riktigt god och fin middag.

James Martin's French Adventure

James börjar dagen i den gamla hamnen i Marseille. Han tittar på fiskarna som säljer färska skaldjur, letar efter den bästa fiskgrytan och köper havsabborre att laga vid vattnet.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet visar upp sina fantastiska mittpunkter, en fantastisk flerfärgad Piñata-kaka, en ostliknande risottokaka och en grönsakstårta. Sedan visar konditor Helen Goh för Juliet hur hon gör sin citron- och svartvinbärsrandkaka.

Ainsley's Fantastic Flavours

Tillbaka i sitt kök utforskar Ainsley de fruktiga smakerna och börjar dagen med den viktigaste måltiden: Frukost.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte till Norrköping och träffade Johannes Årsjö, Sveriges starkaste man. Utmaningen: att försöka äta lika mycket som honom under en dag.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq tar färjan till Bornholm, en dansk ö som historiskt sett har varit med om mycket. Öborna är självförsörjande och stolta, och produkter som görs på ön säljs både lokalt och internationellt.

Barossa valley with Justine Schofield

Justine fortsätter sitt kulinariska äventyr och träffar kocken Cullum Hann på hans nya restaurang Lou's Place. Cullum gör en av menyfavoriterna, rödbetsrisotto med fetaost och hasselnötter.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet visar upp sina fantastiska mittpunkter, en fantastisk flerfärgad Piñata-kaka, en ostliknande risottokaka och en grönsakstårta. Sedan visar konditor Helen Goh för Juliet hur hon gör sin citron- och svartvinbärsrandkaka.

Ainsley's Fantastic Flavours

Tillbaka i sitt kök utforskar Ainsley de fruktiga smakerna och börjar dagen med den viktigaste måltiden: Frukost.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte till Norrköping och träffade Johannes Årsjö, Sveriges starkaste man. Utmaningen: att försöka äta lika mycket som honom under en dag.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq tar färjan till Bornholm, en dansk ö som historiskt sett har varit med om mycket. Öborna är självförsörjande och stolta, och produkter som görs på ön säljs både lokalt och internationellt.

Barossa valley with Justine Schofield

Justine fortsätter sitt kulinariska äventyr och träffar kocken Cullum Hann på hans nya restaurang Lou's Place. Cullum gör en av menyfavoriterna, rödbetsrisotto med fetaost och hasselnötter.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet visar upp sina fantastiska mittpunkter, en fantastisk flerfärgad Piñata-kaka, en ostliknande risottokaka och en grönsakstårta. Sedan visar konditor Helen Goh för Juliet hur hon gör sin citron- och svartvinbärsrandkaka.

Ainsley's Fantastic Flavours

Tillbaka i sitt kök utforskar Ainsley de fruktiga smakerna och börjar dagen med den viktigaste måltiden: Frukost.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.