söndag den 29 januari
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt.
En närmare titt på en skörd baserad på ek- och madronaträd. Bär, nötter, mjöl och bourbon testar kockarna Paul Rogalski och Joy Cyrs kunskaper.
Matthew och James provsmakar lokala rätter och hittar ett vin som passar till efterrätten. Dessutom är Joe i Spaniens baskiska område för att välja ett vin till middagen.
Ayla Canpunar tar oss med in i köket där hon lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.
Den svenske kocken Tareq Taylor ger sig iväg på en kulinarisk resa genom Skandinavien och tillagar mat från alla dess länder. Fokus läggs på ekologiska varor och målet är att hitta fantastiska smakupplevelser.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt.
En närmare titt på en skörd baserad på ek- och madronaträd. Bär, nötter, mjöl och bourbon testar kockarna Paul Rogalski och Joy Cyrs kunskaper.
Matthew och James provsmakar lokala rätter och hittar ett vin som passar till efterrätten. Dessutom är Joe i Spaniens baskiska område för att välja ett vin till middagen.
Ayla Canpunar tar oss med in i köket där hon lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.
Den svenske kocken Tareq Taylor ger sig iväg på en kulinarisk resa genom Skandinavien och tillagar mat från alla dess länder. Fokus läggs på ekologiska varor och målet är att hitta fantastiska smakupplevelser.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt.
En närmare titt på en skörd baserad på ek- och madronaträd. Bär, nötter, mjöl och bourbon testar kockarna Paul Rogalski och Joy Cyrs kunskaper.
Matthew och James provsmakar lokala rätter och hittar ett vin som passar till efterrätten. Dessutom är Joe i Spaniens baskiska område för att välja ett vin till middagen.
Ayla Canpunar tar oss med in i köket där hon lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.
Den svenske kocken Tareq Taylor ger sig iväg på en kulinarisk resa genom Skandinavien och tillagar mat från alla dess länder. Fokus läggs på ekologiska varor och målet är att hitta fantastiska smakupplevelser.
Kocken Derrell Smith bjuder in till taco-tisdag med långlagat fläskkött, mexikanskt kryddade majskolvar och hemmagjord guacamole. Festen fortsätter med singelrätterna fläskfyllda empanadas och dessert i form av flamberad matbanan med vaniljglass.
Adam visar hur han tillagar sin berömda Bhopali lammkorma. Sandeep gör bhutte ka kees, en utsökt majsgröt full av näring och smak. Helly lagar Indrahar, ett populärt mellanmål.
Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.
Pierre sätter nudeln i fokus och börjar dagen i Malmö med en klassisk vietnamesisk Phở Bo hos Nois Café & Deli, hettar till det med en Kimchi Ramen hos Pink Head Noodle Bar samt tar en promenad förbi vietnamesiska gastrokrogen Quê för att återuppleva en innovativ friterad nudelrätt med klös.
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.
YouTube-kocken Filip Poon duker upp sina favoriträtter, denna gång står en saftig och god kycklingteriyaki på menyn.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Kocken Derrell Smith bjuder in till taco-tisdag med långlagat fläskkött, mexikanskt kryddade majskolvar och hemmagjord guacamole. Festen fortsätter med singelrätterna fläskfyllda empanadas och dessert i form av flamberad matbanan med vaniljglass.
Adam visar hur han tillagar sin berömda Bhopali lammkorma. Sandeep gör bhutte ka kees, en utsökt majsgröt full av näring och smak. Helly lagar Indrahar, ett populärt mellanmål.
Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.
Pierre sätter nudeln i fokus och börjar dagen i Malmö med en klassisk vietnamesisk Phở Bo hos Nois Café & Deli, hettar till det med en Kimchi Ramen hos Pink Head Noodle Bar samt tar en promenad förbi vietnamesiska gastrokrogen Quê för att återuppleva en innovativ friterad nudelrätt med klös.
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.
YouTube-kocken Filip Poon duker upp sina favoriträtter, denna gång står en saftig och god kycklingteriyaki på menyn.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Kocken Derrell Smith bjuder in till taco-tisdag med långlagat fläskkött, mexikanskt kryddade majskolvar och hemmagjord guacamole. Festen fortsätter med singelrätterna fläskfyllda empanadas och dessert i form av flamberad matbanan med vaniljglass.
Adam visar hur han tillagar sin berömda Bhopali lammkorma. Sandeep gör bhutte ka kees, en utsökt majsgröt full av näring och smak. Helly lagar Indrahar, ett populärt mellanmål.
Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.
Pierre sätter nudeln i fokus och börjar dagen i Malmö med en klassisk vietnamesisk Phở Bo hos Nois Café & Deli, hettar till det med en Kimchi Ramen hos Pink Head Noodle Bar samt tar en promenad förbi vietnamesiska gastrokrogen Quê för att återuppleva en innovativ friterad nudelrätt med klös.
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.
YouTube-kocken Filip Poon duker upp sina favoriträtter, denna gång står en saftig och god kycklingteriyaki på menyn.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Kocken Derrell Smith bjuder in till taco-tisdag med långlagat fläskkött, mexikanskt kryddade majskolvar och hemmagjord guacamole. Festen fortsätter med singelrätterna fläskfyllda empanadas och dessert i form av flamberad matbanan med vaniljglass.
Adam visar hur han tillagar sin berömda Bhopali lammkorma. Sandeep gör bhutte ka kees, en utsökt majsgröt full av näring och smak. Helly lagar Indrahar, ett populärt mellanmål.
Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.
Pierre sätter nudeln i fokus och börjar dagen i Malmö med en klassisk vietnamesisk Phở Bo hos Nois Café & Deli, hettar till det med en Kimchi Ramen hos Pink Head Noodle Bar samt tar en promenad förbi vietnamesiska gastrokrogen Quê för att återuppleva en innovativ friterad nudelrätt med klös.
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.
YouTube-kocken Filip Poon duker upp sina favoriträtter, denna gång står en saftig och god kycklingteriyaki på menyn.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Kocken Derrell Smith bjuder in till taco-tisdag med långlagat fläskkött, mexikanskt kryddade majskolvar och hemmagjord guacamole. Festen fortsätter med singelrätterna fläskfyllda empanadas och dessert i form av flamberad matbanan med vaniljglass.
Adam visar hur han tillagar sin berömda Bhopali lammkorma. Sandeep gör bhutte ka kees, en utsökt majsgröt full av näring och smak. Helly lagar Indrahar, ett populärt mellanmål.
Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.
Pierre sätter nudeln i fokus och börjar dagen i Malmö med en klassisk vietnamesisk Phở Bo hos Nois Café & Deli, hettar till det med en Kimchi Ramen hos Pink Head Noodle Bar samt tar en promenad förbi vietnamesiska gastrokrogen Quê för att återuppleva en innovativ friterad nudelrätt med klös.
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.
YouTube-kocken Filip Poon duker upp sina favoriträtter, denna gång står en saftig och god kycklingteriyaki på menyn.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.