torsdag den 26 maj
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Juliet besöker ett libanesiskt bageri och bjuder på en pumpapaj med ljuvlig marängtoppning, cookies med choklad och chili och en vinterpavlova med kryddiga äpplen och päron.
De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.
Jack möter Singapores mångfaldiga kultur och kök och försöker få lokalbefolkningen att älska biff och njurpaj lika mycket som han gör.
Thomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing.
Raymond Blanc delar nostalgiska rätter från sin barndom, inklusive grönsakssoppa på tre sätt och flera olika sallader. Nathan Outlaw besöker och bjuder Raymond på sin barndomsfavorit, fish and chips med mosiga ärtor och tartarsås.
Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis.
Juliet besöker ett libanesiskt bageri och bjuder på en pumpapaj med ljuvlig marängtoppning, cookies med choklad och chili och en vinterpavlova med kryddiga äpplen och päron.
De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.
Jack möter Singapores mångfaldiga kultur och kök och försöker få lokalbefolkningen att älska biff och njurpaj lika mycket som han gör.
Thomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing.
Raymond Blanc delar nostalgiska rätter från sin barndom, inklusive grönsakssoppa på tre sätt och flera olika sallader. Nathan Outlaw besöker och bjuder Raymond på sin barndomsfavorit, fish and chips med mosiga ärtor och tartarsås.
Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis.
Juliet besöker ett libanesiskt bageri och bjuder på en pumpapaj med ljuvlig marängtoppning, cookies med choklad och chili och en vinterpavlova med kryddiga äpplen och päron.
De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.
Jack möter Singapores mångfaldiga kultur och kök och försöker få lokalbefolkningen att älska biff och njurpaj lika mycket som han gör.
Thomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing.
Raymond Blanc delar nostalgiska rätter från sin barndom, inklusive grönsakssoppa på tre sätt och flera olika sallader. Nathan Outlaw besöker och bjuder Raymond på sin barndomsfavorit, fish and chips med mosiga ärtor och tartarsås.
Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis.
Juliet besöker ett libanesiskt bageri och bjuder på en pumpapaj med ljuvlig marängtoppning, cookies med choklad och chili och en vinterpavlova med kryddiga äpplen och päron.
De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.
Markiz Tainton inspirerar med goda recept.
Palisa odlar thailändska råvaror på sin gård, och några av dessa används av Australiens mest kända kockar. Följd med oss när Peter Gilmore och kockprofilen Christine Mansfield förvandlar ingredienserna till oemotståndliga rätter.
Pierre blir sötsugen och glassar till vardagen i Malmö med en glassbricka hos Köld bestående av oväntade kombinationer, rullar förbi Dolce Sicilia för en italiensk tricolore med klassiska smaker samt hälsar på hos Mat & Chokladstudion för en riktig smakexplosion till glass, serverad i en strut av croissant.
Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.
Luke reser till sin familjs hemstad Saigon för att utforska matmarknaderna. Här får han flera hemliga recept som har gått vidare från generation till generation.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Markiz Tainton inspirerar med goda recept.
Palisa odlar thailändska råvaror på sin gård, och några av dessa används av Australiens mest kända kockar. Följd med oss när Peter Gilmore och kockprofilen Christine Mansfield förvandlar ingredienserna till oemotståndliga rätter.
Pierre blir sötsugen och glassar till vardagen i Malmö med en glassbricka hos Köld bestående av oväntade kombinationer, rullar förbi Dolce Sicilia för en italiensk tricolore med klassiska smaker samt hälsar på hos Mat & Chokladstudion för en riktig smakexplosion till glass, serverad i en strut av croissant.
Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.
Luke reser till sin familjs hemstad Saigon för att utforska matmarknaderna. Här får han flera hemliga recept som har gått vidare från generation till generation.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Markiz Tainton inspirerar med goda recept.
Palisa odlar thailändska råvaror på sin gård, och några av dessa används av Australiens mest kända kockar. Följd med oss när Peter Gilmore och kockprofilen Christine Mansfield förvandlar ingredienserna till oemotståndliga rätter.
Pierre blir sötsugen och glassar till vardagen i Malmö med en glassbricka hos Köld bestående av oväntade kombinationer, rullar förbi Dolce Sicilia för en italiensk tricolore med klassiska smaker samt hälsar på hos Mat & Chokladstudion för en riktig smakexplosion till glass, serverad i en strut av croissant.
Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.
Luke reser till sin familjs hemstad Saigon för att utforska matmarknaderna. Här får han flera hemliga recept som har gått vidare från generation till generation.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Markiz Tainton inspirerar med goda recept.
Palisa odlar thailändska råvaror på sin gård, och några av dessa används av Australiens mest kända kockar. Följd med oss när Peter Gilmore och kockprofilen Christine Mansfield förvandlar ingredienserna till oemotståndliga rätter.
Pierre blir sötsugen och glassar till vardagen i Malmö med en glassbricka hos Köld bestående av oväntade kombinationer, rullar förbi Dolce Sicilia för en italiensk tricolore med klassiska smaker samt hälsar på hos Mat & Chokladstudion för en riktig smakexplosion till glass, serverad i en strut av croissant.
Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.
Luke reser till sin familjs hemstad Saigon för att utforska matmarknaderna. Här får han flera hemliga recept som har gått vidare från generation till generation.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Markiz Tainton inspirerar med goda recept.
Palisa odlar thailändska råvaror på sin gård, och några av dessa används av Australiens mest kända kockar. Följd med oss när Peter Gilmore och kockprofilen Christine Mansfield förvandlar ingredienserna till oemotståndliga rätter.
Pierre blir sötsugen och glassar till vardagen i Malmö med en glassbricka hos Köld bestående av oväntade kombinationer, rullar förbi Dolce Sicilia för en italiensk tricolore med klassiska smaker samt hälsar på hos Mat & Chokladstudion för en riktig smakexplosion till glass, serverad i en strut av croissant.
Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.
Luke reser till sin familjs hemstad Saigon för att utforska matmarknaderna. Här får han flera hemliga recept som har gått vidare från generation till generation.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.