OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

söndag den 29 januari

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen Asia Unplated with Diana Chan
Asia Unplated with Diana Chan

Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt.

Wild Harvest

En närmare titt på en skörd baserad på ek- och madronaträd. Bär, nötter, mjöl och bourbon testar kockarna Paul Rogalski och Joy Cyrs kunskaper.

Bild från filmen The Wine Show
The Wine Show

Matthew och James provsmakar lokala rätter och hittar ett vin som passar till efterrätten. Dessutom är Joe i Spaniens baskiska område för att välja ett vin till middagen.

Matglädje med Ayla

Ayla Canpunar tar oss med in i köket där hon lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Den svenske kocken Tareq Taylor ger sig iväg på en kulinarisk resa genom Skandinavien och tillagar mat från alla dess länder. Fokus läggs på ekologiska varor och målet är att hitta fantastiska smakupplevelser.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen Asia Unplated with Diana Chan
Asia Unplated with Diana Chan

Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt.

Wild Harvest

En närmare titt på en skörd baserad på ek- och madronaträd. Bär, nötter, mjöl och bourbon testar kockarna Paul Rogalski och Joy Cyrs kunskaper.

Bild från filmen The Wine Show
The Wine Show

Matthew och James provsmakar lokala rätter och hittar ett vin som passar till efterrätten. Dessutom är Joe i Spaniens baskiska område för att välja ett vin till middagen.

Matglädje med Ayla

Ayla Canpunar tar oss med in i köket där hon lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Den svenske kocken Tareq Taylor ger sig iväg på en kulinarisk resa genom Skandinavien och tillagar mat från alla dess länder. Fokus läggs på ekologiska varor och målet är att hitta fantastiska smakupplevelser.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen Asia Unplated with Diana Chan
Asia Unplated with Diana Chan

Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt.

Wild Harvest

En närmare titt på en skörd baserad på ek- och madronaträd. Bär, nötter, mjöl och bourbon testar kockarna Paul Rogalski och Joy Cyrs kunskaper.

Bild från filmen The Wine Show
The Wine Show

Matthew och James provsmakar lokala rätter och hittar ett vin som passar till efterrätten. Dessutom är Joe i Spaniens baskiska område för att välja ett vin till middagen.

Matglädje med Ayla

Ayla Canpunar tar oss med in i köket där hon lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Den svenske kocken Tareq Taylor ger sig iväg på en kulinarisk resa genom Skandinavien och tillagar mat från alla dess länder. Fokus läggs på ekologiska varor och målet är att hitta fantastiska smakupplevelser.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith bjuder in till taco-tisdag med långlagat fläskkött, mexikanskt kryddade majskolvar och hemmagjord guacamole. Festen fortsätter med singelrätterna fläskfyllda empanadas och dessert i form av flamberad matbanan med vaniljglass.

India Unplated

Adam visar hur han tillagar sin berömda Bhopali lammkorma. Sandeep gör bhutte ka kees, en utsökt majsgröt full av näring och smak. Helly lagar Indrahar, ett populärt mellanmål.

Three Blue Ducks

Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre sätter nudeln i fokus och börjar dagen i Malmö med en klassisk vietnamesisk Phở Bo hos Nois Café & Deli, hettar till det med en Kimchi Ramen hos Pink Head Noodle Bar samt tar en promenad förbi vietnamesiska gastrokrogen Quê för att återuppleva en innovativ friterad nudelrätt med klös.

Il Podinos italienska matresa

Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.

Filip Poon

YouTube-kocken Filip Poon duker upp sina favoriträtter, denna gång står en saftig och god kycklingteriyaki på menyn.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith bjuder in till taco-tisdag med långlagat fläskkött, mexikanskt kryddade majskolvar och hemmagjord guacamole. Festen fortsätter med singelrätterna fläskfyllda empanadas och dessert i form av flamberad matbanan med vaniljglass.

India Unplated

Adam visar hur han tillagar sin berömda Bhopali lammkorma. Sandeep gör bhutte ka kees, en utsökt majsgröt full av näring och smak. Helly lagar Indrahar, ett populärt mellanmål.

Three Blue Ducks

Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre sätter nudeln i fokus och börjar dagen i Malmö med en klassisk vietnamesisk Phở Bo hos Nois Café & Deli, hettar till det med en Kimchi Ramen hos Pink Head Noodle Bar samt tar en promenad förbi vietnamesiska gastrokrogen Quê för att återuppleva en innovativ friterad nudelrätt med klös.

Il Podinos italienska matresa

Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.

Filip Poon

YouTube-kocken Filip Poon duker upp sina favoriträtter, denna gång står en saftig och god kycklingteriyaki på menyn.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith bjuder in till taco-tisdag med långlagat fläskkött, mexikanskt kryddade majskolvar och hemmagjord guacamole. Festen fortsätter med singelrätterna fläskfyllda empanadas och dessert i form av flamberad matbanan med vaniljglass.

India Unplated

Adam visar hur han tillagar sin berömda Bhopali lammkorma. Sandeep gör bhutte ka kees, en utsökt majsgröt full av näring och smak. Helly lagar Indrahar, ett populärt mellanmål.

Three Blue Ducks

Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre sätter nudeln i fokus och börjar dagen i Malmö med en klassisk vietnamesisk Phở Bo hos Nois Café & Deli, hettar till det med en Kimchi Ramen hos Pink Head Noodle Bar samt tar en promenad förbi vietnamesiska gastrokrogen Quê för att återuppleva en innovativ friterad nudelrätt med klös.

Il Podinos italienska matresa

Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.

Filip Poon

YouTube-kocken Filip Poon duker upp sina favoriträtter, denna gång står en saftig och god kycklingteriyaki på menyn.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith bjuder in till taco-tisdag med långlagat fläskkött, mexikanskt kryddade majskolvar och hemmagjord guacamole. Festen fortsätter med singelrätterna fläskfyllda empanadas och dessert i form av flamberad matbanan med vaniljglass.

India Unplated

Adam visar hur han tillagar sin berömda Bhopali lammkorma. Sandeep gör bhutte ka kees, en utsökt majsgröt full av näring och smak. Helly lagar Indrahar, ett populärt mellanmål.

Three Blue Ducks

Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre sätter nudeln i fokus och börjar dagen i Malmö med en klassisk vietnamesisk Phở Bo hos Nois Café & Deli, hettar till det med en Kimchi Ramen hos Pink Head Noodle Bar samt tar en promenad förbi vietnamesiska gastrokrogen Quê för att återuppleva en innovativ friterad nudelrätt med klös.

Il Podinos italienska matresa

Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.

Filip Poon

YouTube-kocken Filip Poon duker upp sina favoriträtter, denna gång står en saftig och god kycklingteriyaki på menyn.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith bjuder in till taco-tisdag med långlagat fläskkött, mexikanskt kryddade majskolvar och hemmagjord guacamole. Festen fortsätter med singelrätterna fläskfyllda empanadas och dessert i form av flamberad matbanan med vaniljglass.

India Unplated

Adam visar hur han tillagar sin berömda Bhopali lammkorma. Sandeep gör bhutte ka kees, en utsökt majsgröt full av näring och smak. Helly lagar Indrahar, ett populärt mellanmål.

Three Blue Ducks

Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre sätter nudeln i fokus och börjar dagen i Malmö med en klassisk vietnamesisk Phở Bo hos Nois Café & Deli, hettar till det med en Kimchi Ramen hos Pink Head Noodle Bar samt tar en promenad förbi vietnamesiska gastrokrogen Quê för att återuppleva en innovativ friterad nudelrätt med klös.

Il Podinos italienska matresa

Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.

Filip Poon

YouTube-kocken Filip Poon duker upp sina favoriträtter, denna gång står en saftig och god kycklingteriyaki på menyn.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.