OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

tisdag den 11 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum beslutar sig för att göra en indisk twist på en klassisk picknick. Vi ser bland annat en traditionellt hemlagad indisk ost, en potatissallad och några kryddig laxpaket tillagad utomhus

Andy & Ben Eat Australia

Pojkarna reser över till Bruny Island där de träffar lokalbefolkningen. Efter en lång dag med många nya intryck lagar de en stor middag och reflekterar över deras äventyr

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser från den livliga metropolen till Blue Mountains, som är känd för sin fantastiska utsikt och fantastiska lokala råvaror. Här gör han lammkotletter med en asiatisk salsa

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder en frukostmåltid som kan tillagas i en stekpanna. Dessutom lagar han en fisk curry

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum beslutar sig för att göra en indisk twist på en klassisk picknick. Vi ser bland annat en traditionellt hemlagad indisk ost, en potatissallad och några kryddig laxpaket tillagad utomhus

Andy & Ben Eat Australia

Pojkarna reser över till Bruny Island där de träffar lokalbefolkningen. Efter en lång dag med många nya intryck lagar de en stor middag och reflekterar över deras äventyr

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser från den livliga metropolen till Blue Mountains, som är känd för sin fantastiska utsikt och fantastiska lokala råvaror. Här gör han lammkotletter med en asiatisk salsa

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder en frukostmåltid som kan tillagas i en stekpanna. Dessutom lagar han en fisk curry

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum beslutar sig för att göra en indisk twist på en klassisk picknick. Vi ser bland annat en traditionellt hemlagad indisk ost, en potatissallad och några kryddig laxpaket tillagad utomhus

Andy & Ben Eat Australia

Pojkarna reser över till Bruny Island där de träffar lokalbefolkningen. Efter en lång dag med många nya intryck lagar de en stor middag och reflekterar över deras äventyr

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser från den livliga metropolen till Blue Mountains, som är känd för sin fantastiska utsikt och fantastiska lokala råvaror. Här gör han lammkotletter med en asiatisk salsa

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder en frukostmåltid som kan tillagas i en stekpanna. Dessutom lagar han en fisk curry

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum beslutar sig för att göra en indisk twist på en klassisk picknick. Vi ser bland annat en traditionellt hemlagad indisk ost, en potatissallad och några kryddig laxpaket tillagad utomhus

Andy & Ben Eat Australia

Pojkarna reser över till Bruny Island där de träffar lokalbefolkningen. Efter en lång dag med många nya intryck lagar de en stor middag och reflekterar över deras äventyr

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser från den livliga metropolen till Blue Mountains, som är känd för sin fantastiska utsikt och fantastiska lokala råvaror. Här gör han lammkotletter med en asiatisk salsa

Det nynordiska köket med Frida Nilsson

Löken är grunden till mer eller mindre all matlagning och är ofta den tongivande ingrediensen i bland annat såser. Helt enkelt en råvara som är svår att klara sig utan. I detta avsnitt visar Frida två recept där du utnyttjar kraften i löken

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Rick Stein's Road to Mexico

Rick Stein närmar sig resans slut. Han lämnar Oaxada och reser till Yucatan halvön, som en gång var fylld med riktiga pirater från Karibien. Här, där de första européerna gick i land för mer än 500 år sedan, har lokalbefolkningen en ljusare hudfärg

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum delar med sig av indiska recept som är perfekta för kallt väder. Detta inkluderar en saftig lammbhuna, en kryddigt bakad spenat-ricotta och indiskinspirerade jafflar

Andy & Ben Eat Australia

Andy anländer till Adelaide för att laga mat med kocken Duncan Welgemoed. Efter skapandet av en fantastisk måltid åker Andy sedan vidare mot Barossa

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning

Det nynordiska köket med Frida Nilsson

Löken är grunden till mer eller mindre all matlagning och är ofta den tongivande ingrediensen i bland annat såser. Helt enkelt en råvara som är svår att klara sig utan. I detta avsnitt visar Frida två recept där du utnyttjar kraften i löken

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Rick Stein's Road to Mexico

Rick Stein närmar sig resans slut. Han lämnar Oaxada och reser till Yucatan halvön, som en gång var fylld med riktiga pirater från Karibien. Här, där de första européerna gick i land för mer än 500 år sedan, har lokalbefolkningen en ljusare hudfärg

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum delar med sig av indiska recept som är perfekta för kallt väder. Detta inkluderar en saftig lammbhuna, en kryddigt bakad spenat-ricotta och indiskinspirerade jafflar

Andy & Ben Eat Australia

Andy anländer till Adelaide för att laga mat med kocken Duncan Welgemoed. Efter skapandet av en fantastisk måltid åker Andy sedan vidare mot Barossa

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning

Det nynordiska köket med Frida Nilsson

Löken är grunden till mer eller mindre all matlagning och är ofta den tongivande ingrediensen i bland annat såser. Helt enkelt en råvara som är svår att klara sig utan. I detta avsnitt visar Frida två recept där du utnyttjar kraften i löken

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Rick Stein's Road to Mexico

Rick Stein närmar sig resans slut. Han lämnar Oaxada och reser till Yucatan halvön, som en gång var fylld med riktiga pirater från Karibien. Här, där de första européerna gick i land för mer än 500 år sedan, har lokalbefolkningen en ljusare hudfärg

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum delar med sig av indiska recept som är perfekta för kallt väder. Detta inkluderar en saftig lammbhuna, en kryddigt bakad spenat-ricotta och indiskinspirerade jafflar