OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

tisdag den 5 december

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet återskapar Mauri glassar vi minns från barndomen.

India Unplated

Adam visar hur han tillagar sin berömda Bhopali lammkorma. Sandeep gör bhutte ka kees, en utsökt majsgröt full av näring och smak. Helly lagar Indrahar, ett populärt mellanmål.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon lagar sin vardagspumpacurry, en krispig riskaka samt snabbmat med en twist.

Food Trail: South Africa

Warrens första stopp på sin sydafrikanska mattur är den livliga staden Kapstaden. Här besöker han en bondemarknad och får smaka på en rad läckra råvaror.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Ett Gott Land

I Ett Gott Land följer vi med mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson till Gotland där han lagar sina favoriträtter.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet bjuder in barnen till köket för en dag full av bakning och kreativitet. Tillsammans skapar de en rolig ren-tårta, en förtrollande pepparkakshustårta, en färgglad polkagrisstångstårta och en gullig snögubbstårta - perfekta godsaker för julen!

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet återskapar Mauri glassar vi minns från barndomen.

India Unplated

Adam visar hur han tillagar sin berömda Bhopali lammkorma. Sandeep gör bhutte ka kees, en utsökt majsgröt full av näring och smak. Helly lagar Indrahar, ett populärt mellanmål.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon lagar sin vardagspumpacurry, en krispig riskaka samt snabbmat med en twist.

Food Trail: South Africa

Warrens första stopp på sin sydafrikanska mattur är den livliga staden Kapstaden. Här besöker han en bondemarknad och får smaka på en rad läckra råvaror.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Ett Gott Land

I Ett Gott Land följer vi med mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson till Gotland där han lagar sina favoriträtter.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet bjuder in barnen till köket för en dag full av bakning och kreativitet. Tillsammans skapar de en rolig ren-tårta, en förtrollande pepparkakshustårta, en färgglad polkagrisstångstårta och en gullig snögubbstårta - perfekta godsaker för julen!

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet återskapar Mauri glassar vi minns från barndomen.

India Unplated

Adam visar hur han tillagar sin berömda Bhopali lammkorma. Sandeep gör bhutte ka kees, en utsökt majsgröt full av näring och smak. Helly lagar Indrahar, ett populärt mellanmål.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon lagar sin vardagspumpacurry, en krispig riskaka samt snabbmat med en twist.

Food Trail: South Africa

Warrens första stopp på sin sydafrikanska mattur är den livliga staden Kapstaden. Här besöker han en bondemarknad och får smaka på en rad läckra råvaror.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Ett Gott Land

I Ett Gott Land följer vi med mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson till Gotland där han lagar sina favoriträtter.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet bjuder in barnen till köket för en dag full av bakning och kreativitet. Tillsammans skapar de en rolig ren-tårta, en förtrollande pepparkakshustårta, en färgglad polkagrisstångstårta och en gullig snögubbstårta - perfekta godsaker för julen!

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet återskapar Mauri glassar vi minns från barndomen.

India Unplated

Adam visar hur han tillagar sin berömda Bhopali lammkorma. Sandeep gör bhutte ka kees, en utsökt majsgröt full av näring och smak. Helly lagar Indrahar, ett populärt mellanmål.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Middle East Feast with Shane Delia

Shane Delia lagar en smakrik fattoushsallad och en vinnande mezarätt med bräserade kikärter.

Bild från filmen Nadiya's British Food Adventure
Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussains matresa startar i hemtrakten. Det första receptet hon lagar är det första hon lärde sig, nämligen ostscones.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Michel lagar en enkel och läcker löktårta och delar med sig av sina bästa ingredienser till en perfekt sallad. Dessutom tillagar han helstekt marulk och avslutar med att bjuda sina vänner på en utsökt fransk paté.

India Unplated

Adam lagar sin berömda Hyderabadi dum biryani; Sandeep lagar pessarattu, som äts med curryrätter; Helly visar hur man förbereder dum batair.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott bjuder på en ärt och myntsoppa som serveras till krispig pancetta och fetaost toasts. Popstjärnan och skådespelaren Martenn Kemp dyker också upp för att laga en fiskrätt av stekt tonfisk och rostade tomater.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Den franske kocken Guillaume Brahimi återvänder till Paris för att följa historien om mat.

Bild från filmen Adam and Poh's Malaysia
Adam and Poh's Malaysia

Poh besöker den Katanning i västra Australien; Adam reser till Merimbula med sin vän, den malaysiske australiensiska rapparen och poeten Omar Musa.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Middle East Feast with Shane Delia

Shane Delia lagar en smakrik fattoushsallad och en vinnande mezarätt med bräserade kikärter.

Bild från filmen Nadiya's British Food Adventure
Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussains matresa startar i hemtrakten. Det första receptet hon lagar är det första hon lärde sig, nämligen ostscones.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Michel lagar en enkel och läcker löktårta och delar med sig av sina bästa ingredienser till en perfekt sallad. Dessutom tillagar han helstekt marulk och avslutar med att bjuda sina vänner på en utsökt fransk paté.

India Unplated

Adam lagar sin berömda Hyderabadi dum biryani; Sandeep lagar pessarattu, som äts med curryrätter; Helly visar hur man förbereder dum batair.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott bjuder på en ärt och myntsoppa som serveras till krispig pancetta och fetaost toasts. Popstjärnan och skådespelaren Martenn Kemp dyker också upp för att laga en fiskrätt av stekt tonfisk och rostade tomater.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Den franske kocken Guillaume Brahimi återvänder till Paris för att följa historien om mat.

Bild från filmen Adam and Poh's Malaysia
Adam and Poh's Malaysia

Poh besöker den Katanning i västra Australien; Adam reser till Merimbula med sin vän, den malaysiske australiensiska rapparen och poeten Omar Musa.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Middle East Feast with Shane Delia

Shane Delia lagar en smakrik fattoushsallad och en vinnande mezarätt med bräserade kikärter.

Bild från filmen Nadiya's British Food Adventure
Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussains matresa startar i hemtrakten. Det första receptet hon lagar är det första hon lärde sig, nämligen ostscones.