OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

söndag den 1 augusti

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Festligare fika med Andréa

Andrea Brändström bakar Lemon Ginger Pie med Citron- och ingefärscurd med schweizisk maräng

Rick Stein's India

Rick utforskar Bengal och Tamil Nadu, regioner som inledde Storbritanniens kärleksaffär med curry. Rick uppskattar att det finns fisk och skaldjur i så många av deras rätter, här smaksatt med til exempel senap

A taste of italy with Nisha Katona

I Lucca provar Nisha en soppa som firar olivskörden samt en rätt som liknar ravioli. Därefter lagar hon en egen grönsaksoppa inspirerad av upptäckterna

Water Heart Food

Palisa utforskar de lokala ingredienserna i Byron tillsammans med Arabella Douglas som tillhör ursprungsbefolkningen och som levererar sällsynta ingredienser till kända kockar

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Garanterat gott

Mattias lagar råraka av potatis och bubbelost med löjrom, löksallad och gräddfil

Bild från filmen Luke Nguyen's Street Food Asia
Luke Nguyen's Street Food Asia

Luke reser till sin familjs hemstad Saigon för att utforska matmarknaderna. Här får han flera hemliga recept som har gått vidare från generation till generation

Rick Stein's Long Weekends

Rick Stein besöker staden Tessaloniki, känd som Greklands gourmethuvudstad. Dessutom är det födelseplatsen för en av historiens största krigare, Alexander den store

Festligare fika med Andréa

Andrea Brändström bakar Lemon Ginger Pie med Citron- och ingefärscurd med schweizisk maräng

Rick Stein's India

Rick utforskar Bengal och Tamil Nadu, regioner som inledde Storbritanniens kärleksaffär med curry. Rick uppskattar att det finns fisk och skaldjur i så många av deras rätter, här smaksatt med til exempel senap

A taste of italy with Nisha Katona

I Lucca provar Nisha en soppa som firar olivskörden samt en rätt som liknar ravioli. Därefter lagar hon en egen grönsaksoppa inspirerad av upptäckterna

Water Heart Food

Palisa utforskar de lokala ingredienserna i Byron tillsammans med Arabella Douglas som tillhör ursprungsbefolkningen och som levererar sällsynta ingredienser till kända kockar

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Garanterat gott

Mattias lagar råraka av potatis och bubbelost med löjrom, löksallad och gräddfil

Bild från filmen Luke Nguyen's Street Food Asia
Luke Nguyen's Street Food Asia

Luke reser till sin familjs hemstad Saigon för att utforska matmarknaderna. Här får han flera hemliga recept som har gått vidare från generation till generation

Rick Stein's Long Weekends

Rick Stein besöker staden Tessaloniki, känd som Greklands gourmethuvudstad. Dessutom är det födelseplatsen för en av historiens största krigare, Alexander den store

Festligare fika med Andréa

Andrea Brändström bakar Lemon Ginger Pie med Citron- och ingefärscurd med schweizisk maräng

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver delar med sig av nya recept och tips. Han förbereder en ceasarsallad med stekt kyckling, samt kryddigt revben och rökt torsk

Field Trip With Curtis Stone

Curtis reser till Maui för att utforska öns lokala mattraditioner. På resan besöker han en gård, följer med på vildsvinsjakt, lär sig inhemska matspecialiteter och försöker att bygga surfbrädor

Asia Unplated with Diana Chan

Diana visar hur man förbereder sesambullar fyllda med röda bönor, och Karlie Verkerk delar med sig av sitt recept på san bei ji. Jacob Leung och Diana serverar också kryddig anka

Wild Harvest

En skörd av bland annat nypon, klöver och pilgrenar

Bild från filmen Two Greedy Italians
Two Greedy Italians

De världsberömda kockarna Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo återvänder till sitt hemland, som de lämnade för 40 år sedan och upptäcker att dess matkultur har förändrats. De börjar sin resa på Emilia Romagna

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver delar med sig av nya recept och tips. Han förbereder en ceasarsallad med stekt kyckling, samt kryddigt revben och rökt torsk

Field Trip With Curtis Stone

Curtis reser till Maui för att utforska öns lokala mattraditioner. På resan besöker han en gård, följer med på vildsvinsjakt, lär sig inhemska matspecialiteter och försöker att bygga surfbrädor

Asia Unplated with Diana Chan

Diana visar hur man förbereder sesambullar fyllda med röda bönor, och Karlie Verkerk delar med sig av sitt recept på san bei ji. Jacob Leung och Diana serverar också kryddig anka

Wild Harvest

En skörd av bland annat nypon, klöver och pilgrenar

Bild från filmen Two Greedy Italians
Two Greedy Italians

De världsberömda kockarna Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo återvänder till sitt hemland, som de lämnade för 40 år sedan och upptäcker att dess matkultur har förändrats. De börjar sin resa på Emilia Romagna

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma