OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

lördag den 9 december

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Ett Gott Land

I Ett Gott Land följer vi med mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson till Gotland där han lagar sina favoriträtter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith tillagar sina egna grillklassiker. Han sätter också sin egen twist på en traditionell ägg benedict. Den hemliga måltiden är såklart en överraskning, men kommer förhoppningsvis att imponera även på den petigaste matgästen.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Guillaume Brahimi utforskar de tredje och fjärde arrondissementen i Paris och träffar några legender från stadens matscen. Han besöker sedan Marche des Enfants Rouges, den äldsta marknaden i Paris.

Food Trail: South Africa

Fokus på ambitiösa matälskare när de reser genom Sydafrika på en informativ kulinarisk resa.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Vad händer när Sveriges starkaste man och en vanlig sexåring byter kost under en dag? Det är många, många tusen kalorier i skillnad. Dessutom får vi se lite tävlingar mellan Sveriges starkaste man och massa barn.

Freshly Picked with Simon Toohey

Avsnittet startar med en fräsch favorit från det japanska köket. Simon visar hur vi kan få ut det mesta av gamla grönsaker och Monica Mignone bakar den mest dekadenta av chokladtårtor.

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly frågade sig själv varför han lagade fransk och italiensk mat istället för nyzeeländsk mat. Han sa upp sig från sitt jobb som köksmästare för att starta en ny restaurang baserad på historierna bakom nyzeeländsk mat.

Ett Gott Land

I Ett Gott Land följer vi med mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson till Gotland där han lagar sina favoriträtter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith tillagar sina egna grillklassiker. Han sätter också sin egen twist på en traditionell ägg benedict. Den hemliga måltiden är såklart en överraskning, men kommer förhoppningsvis att imponera även på den petigaste matgästen.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Guillaume Brahimi utforskar de tredje och fjärde arrondissementen i Paris och träffar några legender från stadens matscen. Han besöker sedan Marche des Enfants Rouges, den äldsta marknaden i Paris.

Food Trail: South Africa

Fokus på ambitiösa matälskare när de reser genom Sydafrika på en informativ kulinarisk resa.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Vad händer när Sveriges starkaste man och en vanlig sexåring byter kost under en dag? Det är många, många tusen kalorier i skillnad. Dessutom får vi se lite tävlingar mellan Sveriges starkaste man och massa barn.

Freshly Picked with Simon Toohey

Avsnittet startar med en fräsch favorit från det japanska köket. Simon visar hur vi kan få ut det mesta av gamla grönsaker och Monica Mignone bakar den mest dekadenta av chokladtårtor.

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly frågade sig själv varför han lagade fransk och italiensk mat istället för nyzeeländsk mat. Han sa upp sig från sitt jobb som köksmästare för att starta en ny restaurang baserad på historierna bakom nyzeeländsk mat.

Ett Gott Land

I Ett Gott Land följer vi med mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson till Gotland där han lagar sina favoriträtter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith tillagar sina egna grillklassiker. Han sätter också sin egen twist på en traditionell ägg benedict. Den hemliga måltiden är såklart en överraskning, men kommer förhoppningsvis att imponera även på den petigaste matgästen.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Guillaume Brahimi utforskar de tredje och fjärde arrondissementen i Paris och träffar några legender från stadens matscen. Han besöker sedan Marche des Enfants Rouges, den äldsta marknaden i Paris.

Food Trail: South Africa

Fokus på ambitiösa matälskare när de reser genom Sydafrika på en informativ kulinarisk resa.

Godare knackar på

Kocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Vad händer när Sveriges starkaste man och en vanlig sexåring byter kost under en dag? Det är många, många tusen kalorier i skillnad. Dessutom får vi se lite tävlingar mellan Sveriges starkaste man och massa barn.

Freshly Picked with Simon Toohey

Avsnittet startar med en fräsch favorit från det japanska köket. Simon visar hur vi kan få ut det mesta av gamla grönsaker och Monica Mignone bakar den mest dekadenta av chokladtårtor.

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly frågade sig själv varför han lagade fransk och italiensk mat istället för nyzeeländsk mat. Han sa upp sig från sitt jobb som köksmästare för att starta en ny restaurang baserad på historierna bakom nyzeeländsk mat.

Ett Gott Land

I Ett Gott Land följer vi med mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson till Gotland där han lagar sina favoriträtter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith tillagar sina egna grillklassiker. Han sätter också sin egen twist på en traditionell ägg benedict. Den hemliga måltiden är såklart en överraskning, men kommer förhoppningsvis att imponera även på den petigaste matgästen.

Bild från filmen Guillaume's Paris
Guillaume's Paris

Guillaume Brahimi utforskar de tredje och fjärde arrondissementen i Paris och träffar några legender från stadens matscen. Han besöker sedan Marche des Enfants Rouges, den äldsta marknaden i Paris.

Food Trail: South Africa

Fokus på ambitiösa matälskare när de reser genom Sydafrika på en informativ kulinarisk resa.

Rachel Khoo's Chocolate

Rachel Khoo besöker Hampton Court för att ta reda på hur choklad blev vanligt att dricka och ger sig ut på en andlig resa för att utforska kakaons helande egenskaper.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.

Dantes Italien

Dante ger sig i kast med den klassiska romerska pizzan och avslöjar de hemligheter som gömmer sig bakom det ultimata mjölet för den perfekta pizzadegen. Han tar tittarna med på ett spännande besök hos en lokal mjölproducent för att upptäcka hemligheterna bakom det bästa mjölet.

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

Gino sätter sig bakom ratten i en Ferrari i Emilia Romagna som är födelseorten för den här världskända sportbilen. Efter bilturen lagar han mortadella burgare med rödlök, körsbär och balsamico vinäger.

In the Spirit with Lindsay & Curtis

Följ med Curtis, Lindsay och en rad av deras berömda vänner på en julfest full av glädje och intima samtal kring gamla traditioner och unika arv.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

TV-kocken Andi Oliver tar med Fred till Marrakesh för att njuta av lamm och couscous på en legendarisk restaurang, kycklingtagine för under 10 pund och frukost på en spektakulär takterrass.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Rachel Khoo's Chocolate

Rachel Khoo besöker Hampton Court för att ta reda på hur choklad blev vanligt att dricka och ger sig ut på en andlig resa för att utforska kakaons helande egenskaper.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.

Dantes Italien

Dante ger sig i kast med den klassiska romerska pizzan och avslöjar de hemligheter som gömmer sig bakom det ultimata mjölet för den perfekta pizzadegen. Han tar tittarna med på ett spännande besök hos en lokal mjölproducent för att upptäcka hemligheterna bakom det bästa mjölet.

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

Gino sätter sig bakom ratten i en Ferrari i Emilia Romagna som är födelseorten för den här världskända sportbilen. Efter bilturen lagar han mortadella burgare med rödlök, körsbär och balsamico vinäger.

In the Spirit with Lindsay & Curtis

Följ med Curtis, Lindsay och en rad av deras berömda vänner på en julfest full av glädje och intima samtal kring gamla traditioner och unika arv.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

TV-kocken Andi Oliver tar med Fred till Marrakesh för att njuta av lamm och couscous på en legendarisk restaurang, kycklingtagine för under 10 pund och frukost på en spektakulär takterrass.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Rachel Khoo's Chocolate

Rachel Khoo besöker Hampton Court för att ta reda på hur choklad blev vanligt att dricka och ger sig ut på en andlig resa för att utforska kakaons helande egenskaper.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.