OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

lördag den 15 juni

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet tävlar Mauri mot tre av Sveriges bästa kockar i att laga hamburgare.

Bild från filmen Jamie Cooks the Mediterranean
Jamie Cooks the Mediterranean

Jamie beger sig till Grekland, till ön Skopelos, med start på fastlandet i Thessaloniki. Inspirerad av mezefat och traditionell ö-matlagning tillagar han en rökig aubergine-flatbread och en citronig grillad kyckling med tzatziki och ris.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden åker till Central Queensland Highlands den här veckan för ett australiensiskt äventyr: han vaknar upp vid Carnarvon Gorge, kollar in en boskapsfastighet, provar läckra handgjorda smaragdgodsaker, lär sig om de underbara produkter som odlas i regionen och avslutar vid Lake Maraboon med grillen påslagen och ett par episka T-Bone-biffar för en underbar solnedgångsmatlagning.

Middag med Dante Zia

I det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Idag står skaldjur på menyn. Michel Roux tar emot en skaldjursleverans och skapar ett fantastiskt skaldjursfat med tre dippsåser. Hans fru Giselle visar hur man bakar de perfekta caneléerna, dessutom bjuds det på rosmarin- och apelsin marinerade persikor med smuliga vaniljkex - en smakupplevelse.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Ainsley Fantastic Flavours

Det enorma utbudet av smaker som kommer från ost, både salt och söt, kommer att vara temat för detta avsnitt. Ainsley får sällskap i köket av kocken Sam Holland och skådespelerskan Donna Preston som visar upp sin signaturrätt.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet tävlar Mauri mot tre av Sveriges bästa kockar i att laga hamburgare.

Bild från filmen Jamie Cooks the Mediterranean
Jamie Cooks the Mediterranean

Jamie beger sig till Grekland, till ön Skopelos, med start på fastlandet i Thessaloniki. Inspirerad av mezefat och traditionell ö-matlagning tillagar han en rökig aubergine-flatbread och en citronig grillad kyckling med tzatziki och ris.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden åker till Central Queensland Highlands den här veckan för ett australiensiskt äventyr: han vaknar upp vid Carnarvon Gorge, kollar in en boskapsfastighet, provar läckra handgjorda smaragdgodsaker, lär sig om de underbara produkter som odlas i regionen och avslutar vid Lake Maraboon med grillen påslagen och ett par episka T-Bone-biffar för en underbar solnedgångsmatlagning.

Middag med Dante Zia

I det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Idag står skaldjur på menyn. Michel Roux tar emot en skaldjursleverans och skapar ett fantastiskt skaldjursfat med tre dippsåser. Hans fru Giselle visar hur man bakar de perfekta caneléerna, dessutom bjuds det på rosmarin- och apelsin marinerade persikor med smuliga vaniljkex - en smakupplevelse.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Ainsley Fantastic Flavours

Det enorma utbudet av smaker som kommer från ost, både salt och söt, kommer att vara temat för detta avsnitt. Ainsley får sällskap i köket av kocken Sam Holland och skådespelerskan Donna Preston som visar upp sin signaturrätt.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet tävlar Mauri mot tre av Sveriges bästa kockar i att laga hamburgare.

Bild från filmen Jamie Cooks the Mediterranean
Jamie Cooks the Mediterranean

Jamie beger sig till Grekland, till ön Skopelos, med start på fastlandet i Thessaloniki. Inspirerad av mezefat och traditionell ö-matlagning tillagar han en rökig aubergine-flatbread och en citronig grillad kyckling med tzatziki och ris.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden åker till Central Queensland Highlands den här veckan för ett australiensiskt äventyr: han vaknar upp vid Carnarvon Gorge, kollar in en boskapsfastighet, provar läckra handgjorda smaragdgodsaker, lär sig om de underbara produkter som odlas i regionen och avslutar vid Lake Maraboon med grillen påslagen och ett par episka T-Bone-biffar för en underbar solnedgångsmatlagning.

Middag med Dante Zia

I det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mad Good Food

Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.

Festligheter med Catarina König

Idag visar Catarina hennes supersnabba, lätta, lyxiga och otroligt goda go-to tilltugg för AW:n, minglet eller festen. Det blir en läcker löjromspizza, syrlig saltgurka med smetana drizzlad med honung och en otrolig Gin sour med ett fläderskum.

Bild från filmen Rick Stein's Cornwall
Rick Stein's Cornwall

Rick träffar Pip och Matt Smith med sin hjord på sexhundra röda hjortar på den nordkorniska gården som har varit i Pips familj i över tre århundraden. Med fint hjortkött återvänder Rick till sitt kök i Padstow för att göra en Venison Wellington.

Freshly Picked with Simon Toohey

I dag står fluffiga munkar i centrum följt av en annan degig favorit i form av inbakade minipizzor med svampfyllning. Blayne Bertoncello är på besök för att ge lite attityd åt rädisan, medan Simon ger sig av till Tom Sarafians hummushögkvarter.

Freshly Picked with Simon Toohey

I detta avsnitt får bönorna tid i rampljuset. Simon tar sig an en klassisk familjefavorit - med en twist. Dessutom bjuds vi på ett härligt recept från Anushkas hemland och en kryddig potatissallad.

Sommargrillen

I detta avsnitt grillas det spett på fläskkarré med smak av bbq. Dessutom gör Tina sin bästa potatissallad.

A pretty good life with Valerie

Idag gästar Josefin Dahlberg Valerie och tillsammans lagar de en smarrig grillad spetskål med tillbehör, grillar hajkbananer och pratar om livet.

Helgdrinken med David

Bartendern David Kringlund tar med tittarna på en smakresa och visar oss hur man ror ihop en klassisk Kaffe Karlsson.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

Resan tar James till Pegasusbron - känd i samband med D-dagen. I en av Normandies många äppelodlingar lagar James en kronärtskocka-hollandaise.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James går in i den mystiska trädgården i Claude Monets hus i Giverny och korsar den ikoniska japanska bron för att se näckrosorna som gjorts kända av konstnären.

Mad Good Food

Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.

Festligheter med Catarina König

Idag visar Catarina hennes supersnabba, lätta, lyxiga och otroligt goda go-to tilltugg för AW:n, minglet eller festen. Det blir en läcker löjromspizza, syrlig saltgurka med smetana drizzlad med honung och en otrolig Gin sour med ett fläderskum.

Bild från filmen Rick Stein's Cornwall
Rick Stein's Cornwall

Rick träffar Pip och Matt Smith med sin hjord på sexhundra röda hjortar på den nordkorniska gården som har varit i Pips familj i över tre århundraden. Med fint hjortkött återvänder Rick till sitt kök i Padstow för att göra en Venison Wellington.

Freshly Picked with Simon Toohey

I dag står fluffiga munkar i centrum följt av en annan degig favorit i form av inbakade minipizzor med svampfyllning. Blayne Bertoncello är på besök för att ge lite attityd åt rädisan, medan Simon ger sig av till Tom Sarafians hummushögkvarter.

Freshly Picked with Simon Toohey

I detta avsnitt får bönorna tid i rampljuset. Simon tar sig an en klassisk familjefavorit - med en twist. Dessutom bjuds vi på ett härligt recept från Anushkas hemland och en kryddig potatissallad.

Sommargrillen

I detta avsnitt grillas det spett på fläskkarré med smak av bbq. Dessutom gör Tina sin bästa potatissallad.

A pretty good life with Valerie

Idag gästar Josefin Dahlberg Valerie och tillsammans lagar de en smarrig grillad spetskål med tillbehör, grillar hajkbananer och pratar om livet.

Helgdrinken med David

Bartendern David Kringlund tar med tittarna på en smakresa och visar oss hur man ror ihop en klassisk Kaffe Karlsson.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

Resan tar James till Pegasusbron - känd i samband med D-dagen. I en av Normandies många äppelodlingar lagar James en kronärtskocka-hollandaise.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James går in i den mystiska trädgården i Claude Monets hus i Giverny och korsar den ikoniska japanska bron för att se näckrosorna som gjorts kända av konstnären.

Mad Good Food

Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.

Festligheter med Catarina König

Idag visar Catarina hennes supersnabba, lätta, lyxiga och otroligt goda go-to tilltugg för AW:n, minglet eller festen. Det blir en läcker löjromspizza, syrlig saltgurka med smetana drizzlad med honung och en otrolig Gin sour med ett fläderskum.

Bild från filmen Rick Stein's Cornwall
Rick Stein's Cornwall

Rick träffar Pip och Matt Smith med sin hjord på sexhundra röda hjortar på den nordkorniska gården som har varit i Pips familj i över tre århundraden. Med fint hjortkött återvänder Rick till sitt kök i Padstow för att göra en Venison Wellington.