OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

lördag den 1 oktober

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Några snabba

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt.

Bild från filmen Outback Gourmet
Outback Gourmet

Justine besöker en restaurang där hon får laga traditionella vietnamesiska rätter, sedan besöker hon Earth Sanctuary, där hon gör dessert över en lägereld.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Bild från filmen Asia Unplated with Diana Chan
Asia Unplated with Diana Chan

Sydindisk mat är känd för sina frukter och grönsaker från regionen. Sarah Todd, som har öppnat två restauranger i Indien, lagar sin vindaloo pork ribs. Diana står för en efterrätt fylld med karamelliserad banan.

Mycket smak med Markiz

Följ med Markiz Tainton in i köket där hon experimenterar med olika smakkombinationer för att ge rätterna hon lagar en extra twist.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet skapar vackert bakad tröstmat för en söndagslunch bland annat varm smulpaj, pastapaj och chokladfudgekaka. Senare får hon sällskap av den prisbelönta bagaren Julie Jones för en lektion i pajkonst och besöker ett möte i Cotswolds.

Några snabba

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt.

Bild från filmen Outback Gourmet
Outback Gourmet

Justine besöker en restaurang där hon får laga traditionella vietnamesiska rätter, sedan besöker hon Earth Sanctuary, där hon gör dessert över en lägereld.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Bild från filmen Asia Unplated with Diana Chan
Asia Unplated with Diana Chan

Sydindisk mat är känd för sina frukter och grönsaker från regionen. Sarah Todd, som har öppnat två restauranger i Indien, lagar sin vindaloo pork ribs. Diana står för en efterrätt fylld med karamelliserad banan.

Mycket smak med Markiz

Följ med Markiz Tainton in i köket där hon experimenterar med olika smakkombinationer för att ge rätterna hon lagar en extra twist.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet skapar vackert bakad tröstmat för en söndagslunch bland annat varm smulpaj, pastapaj och chokladfudgekaka. Senare får hon sällskap av den prisbelönta bagaren Julie Jones för en lektion i pajkonst och besöker ett möte i Cotswolds.

Några snabba

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt.

Bild från filmen Outback Gourmet
Outback Gourmet

Justine besöker en restaurang där hon får laga traditionella vietnamesiska rätter, sedan besöker hon Earth Sanctuary, där hon gör dessert över en lägereld.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Bild från filmen Asia Unplated with Diana Chan
Asia Unplated with Diana Chan

Sydindisk mat är känd för sina frukter och grönsaker från regionen. Sarah Todd, som har öppnat två restauranger i Indien, lagar sin vindaloo pork ribs. Diana står för en efterrätt fylld med karamelliserad banan.

Mycket smak med Markiz

Följ med Markiz Tainton in i köket där hon experimenterar med olika smakkombinationer för att ge rätterna hon lagar en extra twist.

Ainsleys Good Mood Food

Grönsaker är stjärnan när Ainsley beger sig till Hampshire för att prova på att skörda sparris innan han slänger ihop en briljant sparris och kronärtskocks orzo.

Gott och Grönt med Fabbe

Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.

Sofias husmanskost

Vem älskar inte skomakarlåda? Sofia Henriksson visar hur hon gör denna klassiker med potatispuré, bacon och rödvinssås.

Bild från filmen John Torode's Ireland
John Torode's Ireland

John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri ska låta tre personer laga pasta åt honom, och de får budget efter erfarenhet. Benjamin, som har lagat pasta nästan varje dag de senaste 15 åren, får 50 kronor. Amie är ingen pastaexpert men älskar att laga mat, får 100 kronor. Och så David, en glad amatör utan någon som helst kunskap om pasta, får 10.000 kronor.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Ainsleys Good Mood Food

Grönsaker är stjärnan när Ainsley beger sig till Hampshire för att prova på att skörda sparris innan han slänger ihop en briljant sparris och kronärtskocks orzo.

Gott och Grönt med Fabbe

Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.

Sofias husmanskost

Vem älskar inte skomakarlåda? Sofia Henriksson visar hur hon gör denna klassiker med potatispuré, bacon och rödvinssås.

Bild från filmen John Torode's Ireland
John Torode's Ireland

John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri ska låta tre personer laga pasta åt honom, och de får budget efter erfarenhet. Benjamin, som har lagat pasta nästan varje dag de senaste 15 åren, får 50 kronor. Amie är ingen pastaexpert men älskar att laga mat, får 100 kronor. Och så David, en glad amatör utan någon som helst kunskap om pasta, får 10.000 kronor.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Ainsleys Good Mood Food

Grönsaker är stjärnan när Ainsley beger sig till Hampshire för att prova på att skörda sparris innan han slänger ihop en briljant sparris och kronärtskocks orzo.

Gott och Grönt med Fabbe

Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.

Sofias husmanskost

Vem älskar inte skomakarlåda? Sofia Henriksson visar hur hon gör denna klassiker med potatispuré, bacon och rödvinssås.

Bild från filmen John Torode's Ireland
John Torode's Ireland

John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri ska låta tre personer laga pasta åt honom, och de får budget efter erfarenhet. Benjamin, som har lagat pasta nästan varje dag de senaste 15 åren, får 50 kronor. Amie är ingen pastaexpert men älskar att laga mat, får 100 kronor. Och så David, en glad amatör utan någon som helst kunskap om pasta, får 10.000 kronor.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Ainsleys Good Mood Food

Grönsaker är stjärnan när Ainsley beger sig till Hampshire för att prova på att skörda sparris innan han slänger ihop en briljant sparris och kronärtskocks orzo.

Gott och Grönt med Fabbe

Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.

Sofias husmanskost

Vem älskar inte skomakarlåda? Sofia Henriksson visar hur hon gör denna klassiker med potatispuré, bacon och rödvinssås.