OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

torsdag den 26 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Smartare tacos med Sofia

Sofia lagar massor av gott du kan njuta av på en festlig TV-kväll.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder curry med stekta grönsaker och nanbröd på sidan. Dessutom delar han med sig av två gamla favoriter.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den här gången besöker Simon en olivlund där han gör en vacker grönsaksrätt. En hel del annat gott görs också, som gurksallad, en rejäl gryta och en twist på den traditionella sydländska rätten friterade kycklingklubbor.

Sött och gott med Poon

I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar och andra sötsaker med en twist.

Rachel Khoo's Chocolat!

Rachel Khoo besöker Hampton Court för att ta reda på hur choklad blev vanligt att dricka och ger sig ut på en andlig resa för att utforska kakaons helande egenskaper.

Smartare tacos med Sofia

Sofia lagar massor av gott du kan njuta av på en festlig TV-kväll.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder curry med stekta grönsaker och nanbröd på sidan. Dessutom delar han med sig av två gamla favoriter.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den här gången besöker Simon en olivlund där han gör en vacker grönsaksrätt. En hel del annat gott görs också, som gurksallad, en rejäl gryta och en twist på den traditionella sydländska rätten friterade kycklingklubbor.

Sött och gott med Poon

I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar och andra sötsaker med en twist.

Rachel Khoo's Chocolat!

Rachel Khoo besöker Hampton Court för att ta reda på hur choklad blev vanligt att dricka och ger sig ut på en andlig resa för att utforska kakaons helande egenskaper.

Smartare tacos med Sofia

Sofia lagar massor av gott du kan njuta av på en festlig TV-kväll.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder curry med stekta grönsaker och nanbröd på sidan. Dessutom delar han med sig av två gamla favoriter.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den här gången besöker Simon en olivlund där han gör en vacker grönsaksrätt. En hel del annat gott görs också, som gurksallad, en rejäl gryta och en twist på den traditionella sydländska rätten friterade kycklingklubbor.

Sött och gott med Poon

I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar och andra sötsaker med en twist.

Rachel Khoo's Chocolat!

Rachel Khoo besöker Hampton Court för att ta reda på hur choklad blev vanligt att dricka och ger sig ut på en andlig resa för att utforska kakaons helande egenskaper.

Smartare tacos med Sofia

Sofia lagar massor av gott du kan njuta av på en festlig TV-kväll.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder curry med stekta grönsaker och nanbröd på sidan. Dessutom delar han med sig av två gamla favoriter.

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver delar med sig av några recept och tips, så som rätter med fläsk, dumplings och Jimmy Dohertys ultimata smörgås med rostbiff.

Vegansk Husmanskost

Korvstroganoffens lite mer okände storebror biff stroganoffen har vuxnare smaker med både dijonsenap, svamp, rödvin och dillfrö. Men betyder det att den är svårare? Absolut inte. Gustav visar både hur du lyckas med den här klassikern, och dessutom utan biff.

Nigella: Cook, Eat, Repeat

Nigella trollar fram en friterad kycklingmacka, garnerad med kryddor, ättiksgurka och kimchi. Hon bjuder även på fiskgryta och cheesecake med flamberad garnering.

Gott och Grönt med Fabbe

Fabians variant av Moules Mariniere är mycket grönare och innehåller både grädde, spenat och grön chili. I detta avsnitt lär ni er hur ni tillagar denna rätt.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver delar med sig av några recept och tips, så som rätter med fläsk, dumplings och Jimmy Dohertys ultimata smörgås med rostbiff.

Vegansk Husmanskost

Korvstroganoffens lite mer okände storebror biff stroganoffen har vuxnare smaker med både dijonsenap, svamp, rödvin och dillfrö. Men betyder det att den är svårare? Absolut inte. Gustav visar både hur du lyckas med den här klassikern, och dessutom utan biff.

Nigella: Cook, Eat, Repeat

Nigella trollar fram en friterad kycklingmacka, garnerad med kryddor, ättiksgurka och kimchi. Hon bjuder även på fiskgryta och cheesecake med flamberad garnering.

Gott och Grönt med Fabbe

Fabians variant av Moules Mariniere är mycket grönare och innehåller både grädde, spenat och grön chili. I detta avsnitt lär ni er hur ni tillagar denna rätt.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver delar med sig av några recept och tips, så som rätter med fläsk, dumplings och Jimmy Dohertys ultimata smörgås med rostbiff.

Vegansk Husmanskost

Korvstroganoffens lite mer okände storebror biff stroganoffen har vuxnare smaker med både dijonsenap, svamp, rödvin och dillfrö. Men betyder det att den är svårare? Absolut inte. Gustav visar både hur du lyckas med den här klassikern, och dessutom utan biff.

Nigella: Cook, Eat, Repeat

Nigella trollar fram en friterad kycklingmacka, garnerad med kryddor, ättiksgurka och kimchi. Hon bjuder även på fiskgryta och cheesecake med flamberad garnering.

Gott och Grönt med Fabbe

Fabians variant av Moules Mariniere är mycket grönare och innehåller både grädde, spenat och grön chili. I detta avsnitt lär ni er hur ni tillagar denna rätt.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver delar med sig av några recept och tips, så som rätter med fläsk, dumplings och Jimmy Dohertys ultimata smörgås med rostbiff.

Vegansk Husmanskost

Korvstroganoffens lite mer okände storebror biff stroganoffen har vuxnare smaker med både dijonsenap, svamp, rödvin och dillfrö. Men betyder det att den är svårare? Absolut inte. Gustav visar både hur du lyckas med den här klassikern, och dessutom utan biff.

Nigella: Cook, Eat, Repeat

Nigella trollar fram en friterad kycklingmacka, garnerad med kryddor, ättiksgurka och kimchi. Hon bjuder även på fiskgryta och cheesecake med flamberad garnering.

Gott och Grönt med Fabbe

Fabians variant av Moules Mariniere är mycket grönare och innehåller både grädde, spenat och grön chili. I detta avsnitt lär ni er hur ni tillagar denna rätt.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.