OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

måndag den 25 oktober

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Smak

Gör det själv - Återvinning, design och inredning

Food in Our Time

André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet

Secret Delicious

I Manila blir Aun Koh inbjuden till en hemlig middag med rätter som kycklingskinn med kaviar och creme fraiche, stekt kyckling och en lagrad rom som heter Don Papa

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter besöker lokala, ekologiska bönder i området, och använder deras produkter till att laga en egen version av Pho, med thai-basilika från trädgården

Outback Gourmet

Justine Schofield utforskar Darwins underverk, besöker Parap -marknaden och njuter av en härlig frukostsoppa. Hon får sedan sällskap av MasterChefs Rachel Ciesiolka som ska laga skaldjur

James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt

Smak

Gör det själv - Återvinning, design och inredning

Food in Our Time

André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet

Secret Delicious

I Manila blir Aun Koh inbjuden till en hemlig middag med rätter som kycklingskinn med kaviar och creme fraiche, stekt kyckling och en lagrad rom som heter Don Papa

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter besöker lokala, ekologiska bönder i området, och använder deras produkter till att laga en egen version av Pho, med thai-basilika från trädgården

Outback Gourmet

Justine Schofield utforskar Darwins underverk, besöker Parap -marknaden och njuter av en härlig frukostsoppa. Hon får sedan sällskap av MasterChefs Rachel Ciesiolka som ska laga skaldjur

James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt

Smak

Gör det själv - Återvinning, design och inredning

Food in Our Time

André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet

Secret Delicious

I Manila blir Aun Koh inbjuden till en hemlig middag med rätter som kycklingskinn med kaviar och creme fraiche, stekt kyckling och en lagrad rom som heter Don Papa

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter besöker lokala, ekologiska bönder i området, och använder deras produkter till att laga en egen version av Pho, med thai-basilika från trädgården

Outback Gourmet

Justine Schofield utforskar Darwins underverk, besöker Parap -marknaden och njuter av en härlig frukostsoppa. Hon får sedan sällskap av MasterChefs Rachel Ciesiolka som ska laga skaldjur

James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt

Il Podino

Häng med kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg i jakten på tryffel i skogarna utanför Assisi i Umbrien. Det blir även besök på olivoljepressen, matlagning med jaktfångsten och massor av annat skoj

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh är tillbaka i sina hemmatrakter, men hittar sig själv totalt obekant med en Singaporisk rätt kallad Curry Mohlyu. En rätt som kommer från den Portugisiska-Eurasien kulturen

Outback Gourmet

Vi får än en gång följa med Justine Schofield på resa. Denna gången utforskar hon natur och mattraditioner i norra Australien

Rick Stein's Long Weekends

Rick Steins första resa blir till Bordeaux i Frankrike. Det är höst och Rick har blivit inbjuden att vara domare i en vintävling

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

På Sveriges billigaste restaurang kan man få mat och dryck för ca 50 kronor, på Sveriges dyraste restaurang kostar mat och dryck ungefär 10.000 kronor. Men vad är egentligen mest prisvärt? Det ska vi ta reda på idag

Rachel Khoo's Kitchen Notebook

Rachel besöker Neapel, som är hennes favoritstad i Italien. Där testar hon bland annat en traditionell pizza som tillagas av en mästare, och tillbaka i London lagar hon en speciell rätt baserad på inspirationen från Italien

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Il Podino

Häng med kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg i jakten på tryffel i skogarna utanför Assisi i Umbrien. Det blir även besök på olivoljepressen, matlagning med jaktfångsten och massor av annat skoj

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh är tillbaka i sina hemmatrakter, men hittar sig själv totalt obekant med en Singaporisk rätt kallad Curry Mohlyu. En rätt som kommer från den Portugisiska-Eurasien kulturen

Outback Gourmet

Vi får än en gång följa med Justine Schofield på resa. Denna gången utforskar hon natur och mattraditioner i norra Australien

Rick Stein's Long Weekends

Rick Steins första resa blir till Bordeaux i Frankrike. Det är höst och Rick har blivit inbjuden att vara domare i en vintävling

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

På Sveriges billigaste restaurang kan man få mat och dryck för ca 50 kronor, på Sveriges dyraste restaurang kostar mat och dryck ungefär 10.000 kronor. Men vad är egentligen mest prisvärt? Det ska vi ta reda på idag

Rachel Khoo's Kitchen Notebook

Rachel besöker Neapel, som är hennes favoritstad i Italien. Där testar hon bland annat en traditionell pizza som tillagas av en mästare, och tillbaka i London lagar hon en speciell rätt baserad på inspirationen från Italien

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh är tillbaka i sina hemmatrakter, men hittar sig själv totalt obekant med en Singaporisk rätt kallad Curry Mohlyu. En rätt som kommer från den Portugisiska-Eurasien kulturen

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Outback Gourmet

Vi får än en gång följa med Justine Schofield på resa. Denna gången utforskar hon natur och mattraditioner i norra Australien

Rick Stein's Long Weekends

Rick Steins första resa blir till Bordeaux i Frankrike. Det är höst och Rick har blivit inbjuden att vara domare i en vintävling

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

På Sveriges billigaste restaurang kan man få mat och dryck för ca 50 kronor, på Sveriges dyraste restaurang kostar mat och dryck ungefär 10.000 kronor. Men vad är egentligen mest prisvärt? Det ska vi ta reda på idag