OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

lördag den 10 juni

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte till Norrköping och träffade Johannes Årsjö, Sveriges starkaste man. Utmaningen: att försöka äta lika mycket som honom under en dag.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Den svenske kocken Tareq Taylor ger sig iväg på en kulinarisk resa genom Skandinavien och tillagar mat från alla dess länder. Fokus läggs på ekologiska varor och målet är att hitta fantastiska smakupplevelser.

Dokumentär

Flodens andar.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet visar upp sina fantastiska mittpunkter, en fantastisk flerfärgad Piñata-kaka, en ostliknande risottokaka och en grönsakstårta. Sedan visar konditor Helen Goh för Juliet hur hon gör sin citron- och svartvinbärsrandkaka.

Ainsley's Fantastic Flavours

Tillbaka i sitt kök utforskar Ainsley de fruktiga smakerna och börjar dagen med den viktigaste måltiden: Frukost.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte till Norrköping och träffade Johannes Årsjö, Sveriges starkaste man. Utmaningen: att försöka äta lika mycket som honom under en dag.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Den svenske kocken Tareq Taylor ger sig iväg på en kulinarisk resa genom Skandinavien och tillagar mat från alla dess länder. Fokus läggs på ekologiska varor och målet är att hitta fantastiska smakupplevelser.

Dokumentär

Flodens andar.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet visar upp sina fantastiska mittpunkter, en fantastisk flerfärgad Piñata-kaka, en ostliknande risottokaka och en grönsakstårta. Sedan visar konditor Helen Goh för Juliet hur hon gör sin citron- och svartvinbärsrandkaka.

Ainsley's Fantastic Flavours

Tillbaka i sitt kök utforskar Ainsley de fruktiga smakerna och börjar dagen med den viktigaste måltiden: Frukost.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte till Norrköping och träffade Johannes Årsjö, Sveriges starkaste man. Utmaningen: att försöka äta lika mycket som honom under en dag.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Den svenske kocken Tareq Taylor ger sig iväg på en kulinarisk resa genom Skandinavien och tillagar mat från alla dess länder. Fokus läggs på ekologiska varor och målet är att hitta fantastiska smakupplevelser.

Dokumentär

Flodens andar.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet visar upp sina fantastiska mittpunkter, en fantastisk flerfärgad Piñata-kaka, en ostliknande risottokaka och en grönsakstårta. Sedan visar konditor Helen Goh för Juliet hur hon gör sin citron- och svartvinbärsrandkaka.

Ainsley's Fantastic Flavours

Tillbaka i sitt kök utforskar Ainsley de fruktiga smakerna och börjar dagen med den viktigaste måltiden: Frukost.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker till Wales för att uppleva det som har gjort det till en foodie-destination, och lär sig att valla får.

Sanna Jörnvik

Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.

Sommargrillen

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker till Wales för att uppleva det som har gjort det till en foodie-destination, och lär sig att valla får.

Sanna Jörnvik

Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.

Sommargrillen

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker till Wales för att uppleva det som har gjort det till en foodie-destination, och lär sig att valla får.

Sanna Jörnvik

Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.

Sommargrillen

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker till Wales för att uppleva det som har gjort det till en foodie-destination, och lär sig att valla får.

Sanna Jörnvik

Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.