OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

onsdag den 1 februari

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Joe Fattorini - Vinälskaren

Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert.

Food in Our Time

André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet.

Matglädje med Ayla

Ayla Canpunar tar oss med in i köket där hon lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon delar med sig av sitt aubergineburgerrecept och ger dig några tips och tricks för att ta fritters till nästa nivå.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Sourced with Guy Turland

Guy träffar lokala hantverkare och bönder i Spanien och Kalifornien för att komma närmare människorna som odlar oliver, föder upp getter och bakar bröd. Med hjälp av ingredienser från lokala bönder ordnar han en aptitretande fest.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre utforskar Malmös scen för fyllda små degknyten och besöker det kantonesiska köket hos LU för krispiga Wo Tip dumplings, mumsar ångande varm dim sum på Malmös egna dumpling-hus Dubbel Dubbel samt kilar förbi det prisvinnande japanska köket på Saikō för frasiga wontons.

Joe Fattorini - Vinälskaren

Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert.

Food in Our Time

André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet.

Matglädje med Ayla

Ayla Canpunar tar oss med in i köket där hon lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon delar med sig av sitt aubergineburgerrecept och ger dig några tips och tricks för att ta fritters till nästa nivå.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Sourced with Guy Turland

Guy träffar lokala hantverkare och bönder i Spanien och Kalifornien för att komma närmare människorna som odlar oliver, föder upp getter och bakar bröd. Med hjälp av ingredienser från lokala bönder ordnar han en aptitretande fest.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre utforskar Malmös scen för fyllda små degknyten och besöker det kantonesiska köket hos LU för krispiga Wo Tip dumplings, mumsar ångande varm dim sum på Malmös egna dumpling-hus Dubbel Dubbel samt kilar förbi det prisvinnande japanska köket på Saikō för frasiga wontons.

Joe Fattorini - Vinälskaren

Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert.

Food in Our Time

André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet.

Matglädje med Ayla

Ayla Canpunar tar oss med in i köket där hon lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon delar med sig av sitt aubergineburgerrecept och ger dig några tips och tricks för att ta fritters till nästa nivå.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Sourced with Guy Turland

Guy träffar lokala hantverkare och bönder i Spanien och Kalifornien för att komma närmare människorna som odlar oliver, föder upp getter och bakar bröd. Med hjälp av ingredienser från lokala bönder ordnar han en aptitretande fest.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre utforskar Malmös scen för fyllda små degknyten och besöker det kantonesiska köket hos LU för krispiga Wo Tip dumplings, mumsar ångande varm dim sum på Malmös egna dumpling-hus Dubbel Dubbel samt kilar förbi det prisvinnande japanska köket på Saikō för frasiga wontons.

Joe Fattorini - Vinälskaren

Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert.

Food in Our Time

André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet.

Matglädje med Ayla

Ayla Canpunar tar oss med in i köket där hon lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon delar med sig av sitt aubergineburgerrecept och ger dig några tips och tricks för att ta fritters till nästa nivå.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mad Good Food

Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.

Wild Harvest

Les Stroud hittar ett delikat urval av grönsaker inte långt från sitt hus, en vild skörd för att komplettera sin biffrätt.

Mamma & Jimmy Guo

Ångad fisk står på menyn. Det blir Jimmy Guo och hans mamma Anlins kinesiska version av ångad fisk med smak av koriander och ingefära.

Three Blue Ducks

Andy, Mark och Darren dyker efter blötdjur utanför New South Wales i Australien. Men de stöter på ett problem med en av de viktigaste ingredienserna när man testar rätten.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Köpenhamn och Skåne är en kokande matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första rooftop farms mitt i Köpenhamn. Vid Häckeberga Slott blir det vildsvin till middag.

Middag med Dante Zia

Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mad Good Food

Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.

Wild Harvest

Les Stroud hittar ett delikat urval av grönsaker inte långt från sitt hus, en vild skörd för att komplettera sin biffrätt.

Mamma & Jimmy Guo

Ångad fisk står på menyn. Det blir Jimmy Guo och hans mamma Anlins kinesiska version av ångad fisk med smak av koriander och ingefära.

Three Blue Ducks

Andy, Mark och Darren dyker efter blötdjur utanför New South Wales i Australien. Men de stöter på ett problem med en av de viktigaste ingredienserna när man testar rätten.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Köpenhamn och Skåne är en kokande matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första rooftop farms mitt i Köpenhamn. Vid Häckeberga Slott blir det vildsvin till middag.

Middag med Dante Zia

Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mad Good Food

Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.

Wild Harvest

Les Stroud hittar ett delikat urval av grönsaker inte långt från sitt hus, en vild skörd för att komplettera sin biffrätt.

Mamma & Jimmy Guo

Ångad fisk står på menyn. Det blir Jimmy Guo och hans mamma Anlins kinesiska version av ångad fisk med smak av koriander och ingefära.

Three Blue Ducks

Andy, Mark och Darren dyker efter blötdjur utanför New South Wales i Australien. Men de stöter på ett problem med en av de viktigaste ingredienserna när man testar rätten.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Köpenhamn och Skåne är en kokande matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första rooftop farms mitt i Köpenhamn. Vid Häckeberga Slott blir det vildsvin till middag.

Middag med Dante Zia

Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mad Good Food

Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.

Wild Harvest

Les Stroud hittar ett delikat urval av grönsaker inte långt från sitt hus, en vild skörd för att komplettera sin biffrätt.

Mamma & Jimmy Guo

Ångad fisk står på menyn. Det blir Jimmy Guo och hans mamma Anlins kinesiska version av ångad fisk med smak av koriander och ingefära.

Three Blue Ducks

Andy, Mark och Darren dyker efter blötdjur utanför New South Wales i Australien. Men de stöter på ett problem med en av de viktigaste ingredienserna när man testar rätten.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Köpenhamn och Skåne är en kokande matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första rooftop farms mitt i Köpenhamn. Vid Häckeberga Slott blir det vildsvin till middag.

Middag med Dante Zia

Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Mad Good Food

Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.

Wild Harvest

Les Stroud hittar ett delikat urval av grönsaker inte långt från sitt hus, en vild skörd för att komplettera sin biffrätt.