OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

onsdag den 31 juli

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

The Chocolate Queen

Choklad-drottningen Kirsten Tibbals lägger till en chokladig twist till sina populära churros med en krämig chokladsås. Hon förbereder också sitt recept på kokosshortbread och ångkokar chokladbao.

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

Gino återvänder till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Katalonien besöker James Boqueria-marknaden, äter katalansk paella i Sitges, tar en rundtur på en vingård och vi ser hur honungsgodis görs.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Girona besöker James Celler de Can Roca. Han lagar ansjovistoppad tortilla, apelsinkaka, oxfilé och en spansk paella.

Ainsleys Good Mood Food

Frukt och bär står i centrum i Ainsleys rätter, så som en jackfrukt-, limaböna- och okragryta. Dessutom blir det persisk Spatchcock-kyckling med juvelris.

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley återvänder till sin favoritplats, stranden, och tillagar torsk med kikärter, en kryddig krabbasallad och en av hans absoluta favoriter, grillad chili-lime ananas.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

For the Love of Bread

Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.

The Chocolate Queen

Choklad-drottningen Kirsten Tibbals lägger till en chokladig twist till sina populära churros med en krämig chokladsås. Hon förbereder också sitt recept på kokosshortbread och ångkokar chokladbao.

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

Gino återvänder till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Katalonien besöker James Boqueria-marknaden, äter katalansk paella i Sitges, tar en rundtur på en vingård och vi ser hur honungsgodis görs.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Girona besöker James Celler de Can Roca. Han lagar ansjovistoppad tortilla, apelsinkaka, oxfilé och en spansk paella.

Ainsleys Good Mood Food

Frukt och bär står i centrum i Ainsleys rätter, så som en jackfrukt-, limaböna- och okragryta. Dessutom blir det persisk Spatchcock-kyckling med juvelris.

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley återvänder till sin favoritplats, stranden, och tillagar torsk med kikärter, en kryddig krabbasallad och en av hans absoluta favoriter, grillad chili-lime ananas.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

For the Love of Bread

Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.

The Chocolate Queen

Choklad-drottningen Kirsten Tibbals lägger till en chokladig twist till sina populära churros med en krämig chokladsås. Hon förbereder också sitt recept på kokosshortbread och ångkokar chokladbao.

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

Gino återvänder till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Katalonien besöker James Boqueria-marknaden, äter katalansk paella i Sitges, tar en rundtur på en vingård och vi ser hur honungsgodis görs.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Girona besöker James Celler de Can Roca. Han lagar ansjovistoppad tortilla, apelsinkaka, oxfilé och en spansk paella.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Den hyllade kocken Michael Caines tar Fred till Burgundy och bjuder in till fantastiska ställen att äta på. Där det serveras den finaste matlagningen från det franska köket.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Krögaren Thomasina Miers tar Fred till South Wales för att utforska några vilda ställen att äta på. Från ett forntida värdshus till en strandrestaurang och vedeldad matlagning.

Barossa valley with Justine Schofield

I dagens avsnitt av Barossa besöker Justine Steiny's Traditional Mettwurst för att göra den ultimata tyskinspirerade Mettwurst & Sauerkraut Toasted Sandwich. Adam Swanson går med Justin för att göra sin berömda West Fried Chicken Burger.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Inspirerad av ett besök på berömda L'Oustau de Baumaniere, serverar Michel en meny bestående av en gryta med squashpuré följt av tre olika choux-bullar. Utsökta rätter till firandet.

Bild från filmen Rick Stein's Cornwall
Rick Stein's Cornwall

Rick ger sig ut på segling för att fiska sina favoritostron, lagar en läcker fisksoppa och upptäcker den nästan bortglömda historien om Cornwall's forna huvudstad, Lostwithiel.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Food Trail: South Africa

Warren befinner sig i Johannesburg och stannar till vid staden Soweto. Här tar guiden Sindi med honom på en tuk-tuk-tur och gör sin version av Chakalala på den ikoniska restaurangen Chaf Pozi.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Den hyllade kocken Michael Caines tar Fred till Burgundy och bjuder in till fantastiska ställen att äta på. Där det serveras den finaste matlagningen från det franska köket.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Krögaren Thomasina Miers tar Fred till South Wales för att utforska några vilda ställen att äta på. Från ett forntida värdshus till en strandrestaurang och vedeldad matlagning.

Barossa valley with Justine Schofield

I dagens avsnitt av Barossa besöker Justine Steiny's Traditional Mettwurst för att göra den ultimata tyskinspirerade Mettwurst & Sauerkraut Toasted Sandwich. Adam Swanson går med Justin för att göra sin berömda West Fried Chicken Burger.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Inspirerad av ett besök på berömda L'Oustau de Baumaniere, serverar Michel en meny bestående av en gryta med squashpuré följt av tre olika choux-bullar. Utsökta rätter till firandet.

Bild från filmen Rick Stein's Cornwall
Rick Stein's Cornwall

Rick ger sig ut på segling för att fiska sina favoritostron, lagar en läcker fisksoppa och upptäcker den nästan bortglömda historien om Cornwall's forna huvudstad, Lostwithiel.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Food Trail: South Africa

Warren befinner sig i Johannesburg och stannar till vid staden Soweto. Här tar guiden Sindi med honom på en tuk-tuk-tur och gör sin version av Chakalala på den ikoniska restaurangen Chaf Pozi.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Den hyllade kocken Michael Caines tar Fred till Burgundy och bjuder in till fantastiska ställen att äta på. Där det serveras den finaste matlagningen från det franska köket.