onsdag den 7 juni
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
I det här avsnittet hänger Mauri med piloten Niklas.
Kocken Derrell Smith är redo för vårens intåg och tillagar en blomstrande familjemåltid med bräserat lammlägg, citroncouscous och en säsongsbetonad vattenmelon- och fetaostsallad.
Hyllade indiska-australiska kockar, Helly Raichura, Adam D'Sylva och Sandeep Pandit, dyker ner i några spännande rätter för att fira mångfalden av det indiska köket.
Rachel Khoo besöker Hampton Court för att ta reda på hur choklad blev vanligt att dricka och ger sig ut på en andlig resa för att utforska kakaons helande egenskaper.
Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.
Mark lagar fyra klassiska kötträtter och börjar med den perfekta vardagsmiddagen: bolognese med vitlöksbröd. Han ger också en gammal irländsk klassiker en femstjärnig behandling: bacon och kål med persiljesås.
André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet.
I det här avsnittet hänger Mauri med piloten Niklas.
Kocken Derrell Smith är redo för vårens intåg och tillagar en blomstrande familjemåltid med bräserat lammlägg, citroncouscous och en säsongsbetonad vattenmelon- och fetaostsallad.
Hyllade indiska-australiska kockar, Helly Raichura, Adam D'Sylva och Sandeep Pandit, dyker ner i några spännande rätter för att fira mångfalden av det indiska köket.
Rachel Khoo besöker Hampton Court för att ta reda på hur choklad blev vanligt att dricka och ger sig ut på en andlig resa för att utforska kakaons helande egenskaper.
Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.
Mark lagar fyra klassiska kötträtter och börjar med den perfekta vardagsmiddagen: bolognese med vitlöksbröd. Han ger också en gammal irländsk klassiker en femstjärnig behandling: bacon och kål med persiljesås.
André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet.
I det här avsnittet hänger Mauri med piloten Niklas.
Kocken Derrell Smith är redo för vårens intåg och tillagar en blomstrande familjemåltid med bräserat lammlägg, citroncouscous och en säsongsbetonad vattenmelon- och fetaostsallad.
Hyllade indiska-australiska kockar, Helly Raichura, Adam D'Sylva och Sandeep Pandit, dyker ner i några spännande rätter för att fira mångfalden av det indiska köket.
Rachel Khoo besöker Hampton Court för att ta reda på hur choklad blev vanligt att dricka och ger sig ut på en andlig resa för att utforska kakaons helande egenskaper.
Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.
Mark lagar fyra klassiska kötträtter och börjar med den perfekta vardagsmiddagen: bolognese med vitlöksbröd. Han ger också en gammal irländsk klassiker en femstjärnig behandling: bacon och kål med persiljesås.
André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet.
Nadiya Hussain är i Västra England för att ta en titt på sina två favoritingredienser, sylt och vitlök.
I detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo, ingefärsgurka och korianderbönkräm. Den här matiga bowlen slänger du ihop på ett kick.
Justine åker till Isle of Pines och steker en nyfångad mahi-mahi med en utsökt sötsur sås. Justine beger sig sedan till regnskogen där hon letar vilda sniglar med lokalbefolkningen.
Mattias och Cecilia lagar en riktigt smaskig men som vanligt enkel meny. Kockparet pratar också om vad smak är och hur man bygger en god maträtt. På menyn: charkuterier, råraka med gravad lax och rabarbergalette med vaniljglass.
Jack reser till Lucca, Italien, för att sprida den brittiska klassiska korv med potatismos. En Michelin-stjärnekock föreslår att han ska ändra rätten radikalt och förvandlar den till ett mästerverk.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Nadiya Hussain är i Västra England för att ta en titt på sina två favoritingredienser, sylt och vitlök.
I detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo, ingefärsgurka och korianderbönkräm. Den här matiga bowlen slänger du ihop på ett kick.
Justine åker till Isle of Pines och steker en nyfångad mahi-mahi med en utsökt sötsur sås. Justine beger sig sedan till regnskogen där hon letar vilda sniglar med lokalbefolkningen.
Mattias och Cecilia lagar en riktigt smaskig men som vanligt enkel meny. Kockparet pratar också om vad smak är och hur man bygger en god maträtt. På menyn: charkuterier, råraka med gravad lax och rabarbergalette med vaniljglass.
Jack reser till Lucca, Italien, för att sprida den brittiska klassiska korv med potatismos. En Michelin-stjärnekock föreslår att han ska ändra rätten radikalt och förvandlar den till ett mästerverk.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Nadiya Hussain är i Västra England för att ta en titt på sina två favoritingredienser, sylt och vitlök.
I detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo, ingefärsgurka och korianderbönkräm. Den här matiga bowlen slänger du ihop på ett kick.
Justine åker till Isle of Pines och steker en nyfångad mahi-mahi med en utsökt sötsur sås. Justine beger sig sedan till regnskogen där hon letar vilda sniglar med lokalbefolkningen.
Mattias och Cecilia lagar en riktigt smaskig men som vanligt enkel meny. Kockparet pratar också om vad smak är och hur man bygger en god maträtt. På menyn: charkuterier, råraka med gravad lax och rabarbergalette med vaniljglass.
Jack reser till Lucca, Italien, för att sprida den brittiska klassiska korv med potatismos. En Michelin-stjärnekock föreslår att han ska ändra rätten radikalt och förvandlar den till ett mästerverk.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Nadiya Hussain är i Västra England för att ta en titt på sina två favoritingredienser, sylt och vitlök.
I detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo, ingefärsgurka och korianderbönkräm. Den här matiga bowlen slänger du ihop på ett kick.
Justine åker till Isle of Pines och steker en nyfångad mahi-mahi med en utsökt sötsur sås. Justine beger sig sedan till regnskogen där hon letar vilda sniglar med lokalbefolkningen.
Mattias och Cecilia lagar en riktigt smaskig men som vanligt enkel meny. Kockparet pratar också om vad smak är och hur man bygger en god maträtt. På menyn: charkuterier, råraka med gravad lax och rabarbergalette med vaniljglass.
Jack reser till Lucca, Italien, för att sprida den brittiska klassiska korv med potatismos. En Michelin-stjärnekock föreslår att han ska ändra rätten radikalt och förvandlar den till ett mästerverk.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.