OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

söndag den 9 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Andy & Ben Eat Australia

Andy anländer till Adelaide för att laga mat med kocken Duncan Welgemoed. Efter skapandet av en fantastisk måltid åker Andy sedan vidare mot Barossa

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning

Det nynordiska köket med Frida Nilsson

Löken är grunden till mer eller mindre all matlagning och är ofta den tongivande ingrediensen i bland annat såser. Helt enkelt en råvara som är svår att klara sig utan. I detta avsnitt visar Frida två recept där du utnyttjar kraften i löken

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Rick Stein's Road to Mexico

Rick Stein närmar sig resans slut. Han lämnar Oaxada och reser till Yucatan halvön, som en gång var fylld med riktiga pirater från Karibien. Här, där de första européerna gick i land för mer än 500 år sedan, har lokalbefolkningen en ljusare hudfärg

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum delar med sig av indiska recept som är perfekta för kallt väder. Detta inkluderar en saftig lammbhuna, en kryddigt bakad spenat-ricotta och indiskinspirerade jafflar

Andy & Ben Eat Australia

Andy anländer till Adelaide för att laga mat med kocken Duncan Welgemoed. Efter skapandet av en fantastisk måltid åker Andy sedan vidare mot Barossa

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning

Det nynordiska köket med Frida Nilsson

Löken är grunden till mer eller mindre all matlagning och är ofta den tongivande ingrediensen i bland annat såser. Helt enkelt en råvara som är svår att klara sig utan. I detta avsnitt visar Frida två recept där du utnyttjar kraften i löken

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Rick Stein's Road to Mexico

Rick Stein närmar sig resans slut. Han lämnar Oaxada och reser till Yucatan halvön, som en gång var fylld med riktiga pirater från Karibien. Här, där de första européerna gick i land för mer än 500 år sedan, har lokalbefolkningen en ljusare hudfärg

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum delar med sig av indiska recept som är perfekta för kallt väder. Detta inkluderar en saftig lammbhuna, en kryddigt bakad spenat-ricotta och indiskinspirerade jafflar

Andy & Ben Eat Australia

Andy anländer till Adelaide för att laga mat med kocken Duncan Welgemoed. Efter skapandet av en fantastisk måltid åker Andy sedan vidare mot Barossa

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning

Det nynordiska köket med Frida Nilsson

Löken är grunden till mer eller mindre all matlagning och är ofta den tongivande ingrediensen i bland annat såser. Helt enkelt en råvara som är svår att klara sig utan. I detta avsnitt visar Frida två recept där du utnyttjar kraften i löken

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Rick Stein's Road to Mexico

Rick Stein närmar sig resans slut. Han lämnar Oaxada och reser till Yucatan halvön, som en gång var fylld med riktiga pirater från Karibien. Här, där de första européerna gick i land för mer än 500 år sedan, har lokalbefolkningen en ljusare hudfärg

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum delar med sig av indiska recept som är perfekta för kallt väder. Detta inkluderar en saftig lammbhuna, en kryddigt bakad spenat-ricotta och indiskinspirerade jafflar

Andy & Ben Eat Australia

Andy anländer till Adelaide för att laga mat med kocken Duncan Welgemoed. Efter skapandet av en fantastisk måltid åker Andy sedan vidare mot Barossa

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning

Filip Poon

Det bjuds på tacos med friterad fisk, kålsallad, syltad lök och chilimajonnäs

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt

The Wine Show

Matthew Goode och Matthew Rhys designar en vinetikett på en vingård som en gång ägts av Michelangelo. Under tiden åker Joe Fattorini till Israel, och Gizzi Erskine besöker Napa Valley

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer

Donal's Asian Baking Adventure

I Seoul besöker Donal Skehan Glamorous Penguin Cafe som drivs av Sophia Yoo som bakar europeiska kakor med en koreansk twist. Dessutom tillverkar han koreanska dumplings

Bild från filmen Nigella: At My Table
Nigella: At My Table

Nigella gör några enkla men välsmakande tunna våfflor. Hon förbereder även en fattah med kött och aubergine, tillsammans med en bulgur med mandlar och svartkummin. Detta mål avslutas även med en glasstårta med smak av passionsfrukt

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq besöker Florö i Norge för att fira Norges nationaldag den 17 maj. Omgiven av den vackra naturen dyker han efter pilgrimsmusslor i Nordsjön och utforskar den norska laxens historia

Filip Poon

Det bjuds på tacos med friterad fisk, kålsallad, syltad lök och chilimajonnäs

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt

The Wine Show

Matthew Goode och Matthew Rhys designar en vinetikett på en vingård som en gång ägts av Michelangelo. Under tiden åker Joe Fattorini till Israel, och Gizzi Erskine besöker Napa Valley

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer

Donal's Asian Baking Adventure

I Seoul besöker Donal Skehan Glamorous Penguin Cafe som drivs av Sophia Yoo som bakar europeiska kakor med en koreansk twist. Dessutom tillverkar han koreanska dumplings

Bild från filmen Nigella: At My Table
Nigella: At My Table

Nigella gör några enkla men välsmakande tunna våfflor. Hon förbereder även en fattah med kött och aubergine, tillsammans med en bulgur med mandlar och svartkummin. Detta mål avslutas även med en glasstårta med smak av passionsfrukt

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq besöker Florö i Norge för att fira Norges nationaldag den 17 maj. Omgiven av den vackra naturen dyker han efter pilgrimsmusslor i Nordsjön och utforskar den norska laxens historia

Filip Poon

Det bjuds på tacos med friterad fisk, kålsallad, syltad lök och chilimajonnäs

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt