OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

söndag den 24 oktober

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Rick Stein's Road to Mexico

Rick Stein närmar sig resans slut. Han lämnar Oaxada och reser till Yucatan halvön, som en gång var fylld med riktiga pirater från Karibien. Här, där de första européerna gick i land för mer än 500 år sedan, har lokalbefolkningen en ljusare hudfärg

Lyx Vs. Budget

När bröderna Marko och Alex besöker Genua, får en av dem ett smakprov på ett himmelskt lyxliv. Den andra handlar om gatorna i den italienska hamnstaden. Den andra av dem tar sig ut på gatorna i den italienska hamnstaden

Outback Gourmet

Justine Schofield utforskar Darwins underverk, besöker Parap -marknaden och njuter av en härlig frukostsoppa. Hon får sedan sällskap av MasterChefs Rachel Ciesiolka som ska laga skaldjur

Asia Unplated with Diana Chan

Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt

James Martin's French Adventure

Den lokala bonden Matthew Tissot guidar James genom Jura-regionen. Han visar sin fruktträdgård och berättar om regionens äpplen och päron

Secret Delicious

Matförfattaren Aun Koh reser till Mumbai och upptäcker en hemlig "svin-ätar" -klubb och får hyllade kocken Rahul Akerkar att förbereda gatumat som chaat och sev puri

Rachel Khoo's Kitchen Notebook

Rachel åker till Provence i sydöstra Frankrike och besöker en ostmakare och en getuppfödare. Hon hälsar även på en vän för att laga en utsökt tarte tatin tillsammans

Rick Stein's Road to Mexico

Rick Stein närmar sig resans slut. Han lämnar Oaxada och reser till Yucatan halvön, som en gång var fylld med riktiga pirater från Karibien. Här, där de första européerna gick i land för mer än 500 år sedan, har lokalbefolkningen en ljusare hudfärg

Lyx Vs. Budget

När bröderna Marko och Alex besöker Genua, får en av dem ett smakprov på ett himmelskt lyxliv. Den andra handlar om gatorna i den italienska hamnstaden. Den andra av dem tar sig ut på gatorna i den italienska hamnstaden

Outback Gourmet

Justine Schofield utforskar Darwins underverk, besöker Parap -marknaden och njuter av en härlig frukostsoppa. Hon får sedan sällskap av MasterChefs Rachel Ciesiolka som ska laga skaldjur

Asia Unplated with Diana Chan

Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt

James Martin's French Adventure

Den lokala bonden Matthew Tissot guidar James genom Jura-regionen. Han visar sin fruktträdgård och berättar om regionens äpplen och päron

Secret Delicious

Matförfattaren Aun Koh reser till Mumbai och upptäcker en hemlig "svin-ätar" -klubb och får hyllade kocken Rahul Akerkar att förbereda gatumat som chaat och sev puri

Rachel Khoo's Kitchen Notebook

Rachel åker till Provence i sydöstra Frankrike och besöker en ostmakare och en getuppfödare. Hon hälsar även på en vän för att laga en utsökt tarte tatin tillsammans

Rick Stein's Road to Mexico

Rick Stein närmar sig resans slut. Han lämnar Oaxada och reser till Yucatan halvön, som en gång var fylld med riktiga pirater från Karibien. Här, där de första européerna gick i land för mer än 500 år sedan, har lokalbefolkningen en ljusare hudfärg

Lyx Vs. Budget

När bröderna Marko och Alex besöker Genua, får en av dem ett smakprov på ett himmelskt lyxliv. Den andra handlar om gatorna i den italienska hamnstaden. Den andra av dem tar sig ut på gatorna i den italienska hamnstaden

Outback Gourmet

Justine Schofield utforskar Darwins underverk, besöker Parap -marknaden och njuter av en härlig frukostsoppa. Hon får sedan sällskap av MasterChefs Rachel Ciesiolka som ska laga skaldjur

Asia Unplated with Diana Chan

Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt

James Martin's French Adventure

Den lokala bonden Matthew Tissot guidar James genom Jura-regionen. Han visar sin fruktträdgård och berättar om regionens äpplen och päron

Il Podinos italienska matresa

Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh söker efter Asiens kulinariska arv, hundraåriga rätter som kräver tid och tålamod

Luca's Key Ingredient

Luca använder extra jungfruolja i sina recept med spaghetti med marinerad svärdfisk, pocherad tonfisk i basilika och saffran med karamelliserade fikon

Rachel Khoo's Kitchen Notebook

Rachel åker till Prinsöarna, en turkisk ögrupp nära Istanbul, som kryllar av kaféer och slingrande gator. Tillbaka i London lagar hon turkisk mezze på sitt sätt, och till efterrätt blir det en tårta gjord på pistagenötter, yoghurt och granatäpple

Asia Unplated with Diana Chan

Diana utforskar olika rätter i Thailand, inklusive massaman curry. Jacob Leung förbereder en sallad med kött som kallas nam tok

Ainsley's Food We Love

Ainsley Harriott är tillbaka i köket där han tillagar några av sina mest smakrika recept, samtidigt som han pratar med sina speciellt inbjudna gäster, om deras minnen av sina favoriträtter

Michela's Tuscan Kitchen

Michela får sällskap av systrarna Emi och Romina för att förbereda gnocchi. Det blir även ångad fisk och grönsaker, samt en klassisk italiensk tårta

Il Podinos italienska matresa

Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh söker efter Asiens kulinariska arv, hundraåriga rätter som kräver tid och tålamod

Luca's Key Ingredient

Luca använder extra jungfruolja i sina recept med spaghetti med marinerad svärdfisk, pocherad tonfisk i basilika och saffran med karamelliserade fikon

Rachel Khoo's Kitchen Notebook

Rachel åker till Prinsöarna, en turkisk ögrupp nära Istanbul, som kryllar av kaféer och slingrande gator. Tillbaka i London lagar hon turkisk mezze på sitt sätt, och till efterrätt blir det en tårta gjord på pistagenötter, yoghurt och granatäpple

Asia Unplated with Diana Chan

Diana utforskar olika rätter i Thailand, inklusive massaman curry. Jacob Leung förbereder en sallad med kött som kallas nam tok

Ainsley's Food We Love

Ainsley Harriott är tillbaka i köket där han tillagar några av sina mest smakrika recept, samtidigt som han pratar med sina speciellt inbjudna gäster, om deras minnen av sina favoriträtter

Michela's Tuscan Kitchen

Michela får sällskap av systrarna Emi och Romina för att förbereda gnocchi. Det blir även ångad fisk och grönsaker, samt en klassisk italiensk tårta

Il Podinos italienska matresa

Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh söker efter Asiens kulinariska arv, hundraåriga rätter som kräver tid och tålamod