Gino utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil. Senare på en takterrass lagar Gino en unik Bari-rätt, spaghetti all'assassina, en kryddig spaghetti rätt tillagad som risotto.
Gino reser genom Puglias köttlandskap och besöker Cisternino och Itria-dalen med sina antika konformade hem, trulli. På vägen lär han sig hemligheten bakom capocollo, en läcker lufttorkad delikatess unik för område.
Är du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas.
Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall. Till avslutning är frukt i fokus när han avnjuter desserten Pain Perdu.
Ett traditionellt recept på panerad alaskasej tillagas tillsammans med friterade majsmjölsbollar och coleslaw. Kocken Derrell Smith serverar också fiskmunkar med sin starka signatursås för att krydda måltiden med urplock från sin kulturella bakgrund.
Kocken Derrell Smith delar med sig av sina middagsfavoriter från barndomen och tillagar smash-burgare, milkshakes och hemmagjorda potatisbollar.
Kocken Guillaume Brahimi kollar in Paris 17:e och 18:e arrondissementen, där han utforskar en svampodling på en underjordisk parkeringsplats.
Chef Guillaume Brahimi avslutar sin rundtur i Paris med att utforska stadens bohemiska centrum, inklusive en provsmakning av Parisisk öl och det intressanta området Edith Piaf levde i.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Gino utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil. Senare på en takterrass lagar Gino en unik Bari-rätt, spaghetti all'assassina, en kryddig spaghetti rätt tillagad som risotto.
Gino reser genom Puglias köttlandskap och besöker Cisternino och Itria-dalen med sina antika konformade hem, trulli. På vägen lär han sig hemligheten bakom capocollo, en läcker lufttorkad delikatess unik för område.
Är du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas.
Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall. Till avslutning är frukt i fokus när han avnjuter desserten Pain Perdu.
Ett traditionellt recept på panerad alaskasej tillagas tillsammans med friterade majsmjölsbollar och coleslaw. Kocken Derrell Smith serverar också fiskmunkar med sin starka signatursås för att krydda måltiden med urplock från sin kulturella bakgrund.
Kocken Derrell Smith delar med sig av sina middagsfavoriter från barndomen och tillagar smash-burgare, milkshakes och hemmagjorda potatisbollar.
Kocken Guillaume Brahimi kollar in Paris 17:e och 18:e arrondissementen, där han utforskar en svampodling på en underjordisk parkeringsplats.
Chef Guillaume Brahimi avslutar sin rundtur i Paris med att utforska stadens bohemiska centrum, inklusive en provsmakning av Parisisk öl och det intressanta området Edith Piaf levde i.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Gino utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil. Senare på en takterrass lagar Gino en unik Bari-rätt, spaghetti all'assassina, en kryddig spaghetti rätt tillagad som risotto.
Gino reser genom Puglias köttlandskap och besöker Cisternino och Itria-dalen med sina antika konformade hem, trulli. På vägen lär han sig hemligheten bakom capocollo, en läcker lufttorkad delikatess unik för område.
Är du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas.
Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall. Till avslutning är frukt i fokus när han avnjuter desserten Pain Perdu.
Ett traditionellt recept på panerad alaskasej tillagas tillsammans med friterade majsmjölsbollar och coleslaw. Kocken Derrell Smith serverar också fiskmunkar med sin starka signatursås för att krydda måltiden med urplock från sin kulturella bakgrund.
Kocken Derrell Smith delar med sig av sina middagsfavoriter från barndomen och tillagar smash-burgare, milkshakes och hemmagjorda potatisbollar.
Kocken Guillaume Brahimi kollar in Paris 17:e och 18:e arrondissementen, där han utforskar en svampodling på en underjordisk parkeringsplats.
Chef Guillaume Brahimi avslutar sin rundtur i Paris med att utforska stadens bohemiska centrum, inklusive en provsmakning av Parisisk öl och det intressanta området Edith Piaf levde i.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Gino utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil. Senare på en takterrass lagar Gino en unik Bari-rätt, spaghetti all'assassina, en kryddig spaghetti rätt tillagad som risotto.
Gino sätter sig bakom ratten i en Ferrari i Emilia Romagna som är födelseorten för den här världskända sportbilen. Efter bilturen lagar han mortadella burgare med rödlök, körsbär och balsamico vinäger.
I Sevilla besöker James den lokala matmarknaden och äter frukost på en hemlig bar. Vi möter stigande kulinariska stjärnan Camilla Furraro, och James besöker en apelsinlund för att göra marmelad.
James visas runt på Cadiz av Jose Pizarro. De besöker en matmarknad och utforskar saltslätterna.
Joe och Maya utforskar Västerbotten, smakar på Brännlands iscider, nordiska cocktails på Facit Bar, och omfamnar lokala traditioner. Sedan beger de sig söderut för skörden på Hällåkra vingård.
Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess treenighet av kött, kastanjer och ost.
I dag står frestande smaker av norra Queenslands tropiska frukter på menyn. Simon visar sitt recept på en rökig chili medan Monica Mignone gästar köket med bärbaserade mellanmålsbars och ett svamprecept som osar lyx.
Dagens recept på bakverk förhöjer vilken fika som helst. Dessutom återvänder Michael Craig med en utsökt dessertpizza samtidigt som Simon svänger ihop en tomat- och persikosallad som garanterat blir ett stående sommarrecept år efter år.
Gino sätter sig bakom ratten i en Ferrari i Emilia Romagna som är födelseorten för den här världskända sportbilen. Efter bilturen lagar han mortadella burgare med rödlök, körsbär och balsamico vinäger.
I Sevilla besöker James den lokala matmarknaden och äter frukost på en hemlig bar. Vi möter stigande kulinariska stjärnan Camilla Furraro, och James besöker en apelsinlund för att göra marmelad.
James visas runt på Cadiz av Jose Pizarro. De besöker en matmarknad och utforskar saltslätterna.
Joe och Maya utforskar Västerbotten, smakar på Brännlands iscider, nordiska cocktails på Facit Bar, och omfamnar lokala traditioner. Sedan beger de sig söderut för skörden på Hällåkra vingård.
Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess treenighet av kött, kastanjer och ost.
I dag står frestande smaker av norra Queenslands tropiska frukter på menyn. Simon visar sitt recept på en rökig chili medan Monica Mignone gästar köket med bärbaserade mellanmålsbars och ett svamprecept som osar lyx.
Dagens recept på bakverk förhöjer vilken fika som helst. Dessutom återvänder Michael Craig med en utsökt dessertpizza samtidigt som Simon svänger ihop en tomat- och persikosallad som garanterat blir ett stående sommarrecept år efter år.
Gino sätter sig bakom ratten i en Ferrari i Emilia Romagna som är födelseorten för den här världskända sportbilen. Efter bilturen lagar han mortadella burgare med rödlök, körsbär och balsamico vinäger.
I Sevilla besöker James den lokala matmarknaden och äter frukost på en hemlig bar. Vi möter stigande kulinariska stjärnan Camilla Furraro, och James besöker en apelsinlund för att göra marmelad.