OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

söndag den 1 augusti

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Three Blue Ducks

Andy hoppas kunna imponera med en sallad. Dessutom söker kockarna efter exotiska ingredienser i Cabramatta

Asia Unplated with Diana Chan

Diana Chan tillagar en indonesisk gatufavorit: perkedel jagung. Mike Reid delar med sig av ett recept på sate babi

Water Heart Food

Palisa träffar två gamla vänner som, precis som hon, är australiensiska med thailändska föräldrar. Tillsammans besöker de Sydneys fiskmarknad och lagar mat som påminner dem om barndomen

Bild från filmen Two Greedy Italians
Two Greedy Italians

Antonio återvänder till sin hemstad i Borgo Franco för att äta tryffel, ostar och vilt i nordvästra delen av landet. Från det ögonblick de anländer är det en kamp mellan regionerna i norr och söder

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker

Wild Harvest

Det blir svampplockning, en enkel maträtt med svamp på toast och vild kalkon

Sarah Graham's Food Safari

Sarah och hennes familj njuter av tidiga äventyr på Chundu Island Safari Camp. Sarah lagar bland annat fiskfrikadeller med salsa och chokladganache

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq besöker Laponia i svenska Lappland som är Europas största sammanhängande naturlandskap med så gott som orörd natur. Han tar del av den samiska kulturen och provar på garnfiske

Three Blue Ducks

Andy hoppas kunna imponera med en sallad. Dessutom söker kockarna efter exotiska ingredienser i Cabramatta

Asia Unplated with Diana Chan

Diana Chan tillagar en indonesisk gatufavorit: perkedel jagung. Mike Reid delar med sig av ett recept på sate babi

Water Heart Food

Palisa träffar två gamla vänner som, precis som hon, är australiensiska med thailändska föräldrar. Tillsammans besöker de Sydneys fiskmarknad och lagar mat som påminner dem om barndomen

Bild från filmen Two Greedy Italians
Two Greedy Italians

Antonio återvänder till sin hemstad i Borgo Franco för att äta tryffel, ostar och vilt i nordvästra delen av landet. Från det ögonblick de anländer är det en kamp mellan regionerna i norr och söder

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker

Wild Harvest

Det blir svampplockning, en enkel maträtt med svamp på toast och vild kalkon

Sarah Graham's Food Safari

Sarah och hennes familj njuter av tidiga äventyr på Chundu Island Safari Camp. Sarah lagar bland annat fiskfrikadeller med salsa och chokladganache

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq besöker Laponia i svenska Lappland som är Europas största sammanhängande naturlandskap med så gott som orörd natur. Han tar del av den samiska kulturen och provar på garnfiske

Three Blue Ducks

Andy hoppas kunna imponera med en sallad. Dessutom söker kockarna efter exotiska ingredienser i Cabramatta

Asia Unplated with Diana Chan

Diana Chan tillagar en indonesisk gatufavorit: perkedel jagung. Mike Reid delar med sig av ett recept på sate babi

Water Heart Food

Palisa träffar två gamla vänner som, precis som hon, är australiensiska med thailändska föräldrar. Tillsammans besöker de Sydneys fiskmarknad och lagar mat som påminner dem om barndomen

Bild från filmen Two Greedy Italians
Two Greedy Italians

Antonio återvänder till sin hemstad i Borgo Franco för att äta tryffel, ostar och vilt i nordvästra delen av landet. Från det ögonblick de anländer är det en kamp mellan regionerna i norr och söder

Two Hairy' Bikers - Comfort Food

Killarna lagar rätter som är perfekta att ta till när man ska bjuda in de allra närmaste. Rätter man serverar när vänner och familj kommer på besök, så som cheesecake, fläsk och kyckling-terrin och den ultimata biffsmörgåsen

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Matprofilen Silvia Colloca visar tre rätter som passar utmärkt att servera till fest. Hon delar också med sig av sina bästa tips på hur man kan imponera lite extra på sina middagsgäster

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder curry med stekta grönsaker och nanbröd på sidan. Dessutom delar han med sig av två gamla favoriter

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Water Heart Food

Palisa utforskar de lokala ingredienserna i Byron tillsammans med Arabella Douglas som tillhör ursprungsbefolkningen och som levererar sällsynta ingredienser till kända kockar

Wild Harvest

En närmare titt på en skörd baserad på ek- och madronaträd. Bär, nötter, mjöl och bourbon testar kockarna Paul Rogalski och Joy Cyrs kunskaper

Bild från filmen Luke Nguyen's Street Food Asia
Luke Nguyen's Street Food Asia

Resan genom Bangkoks gator fortsätter, och Luke jagar bland annat stadens bästa Tom Yum-soppa. Han besöker också en ikonisk matbod

Bild från filmen Two Greedy Italians
Two Greedy Italians

Antonio och Gennaro reser till Puglias kloster och heliga platser för att se om mat och religion fortfarande är lika kopplat som när de var unga

Two Hairy' Bikers - Comfort Food

Killarna lagar rätter som är perfekta att ta till när man ska bjuda in de allra närmaste. Rätter man serverar när vänner och familj kommer på besök, så som cheesecake, fläsk och kyckling-terrin och den ultimata biffsmörgåsen

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Matprofilen Silvia Colloca visar tre rätter som passar utmärkt att servera till fest. Hon delar också med sig av sina bästa tips på hur man kan imponera lite extra på sina middagsgäster

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder curry med stekta grönsaker och nanbröd på sidan. Dessutom delar han med sig av två gamla favoriter

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Water Heart Food

Palisa utforskar de lokala ingredienserna i Byron tillsammans med Arabella Douglas som tillhör ursprungsbefolkningen och som levererar sällsynta ingredienser till kända kockar

Wild Harvest

En närmare titt på en skörd baserad på ek- och madronaträd. Bär, nötter, mjöl och bourbon testar kockarna Paul Rogalski och Joy Cyrs kunskaper

Bild från filmen Luke Nguyen's Street Food Asia
Luke Nguyen's Street Food Asia

Resan genom Bangkoks gator fortsätter, och Luke jagar bland annat stadens bästa Tom Yum-soppa. Han besöker också en ikonisk matbod

Bild från filmen Two Greedy Italians
Two Greedy Italians

Antonio och Gennaro reser till Puglias kloster och heliga platser för att se om mat och religion fortfarande är lika kopplat som när de var unga