OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

onsdag den 28 september

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Några snabba

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt.

Wild Harvest

Det blir svampplockning, en enkel maträtt med svamp på toast och vild kalkon.

Sofias husmanskost

Vem älskar inte skomakarlåda? Sofia Henriksson visar hur hon gör denna klassiker med potatispuré, bacon och rödvinssås.

Mycket smak med Markiz

Följ med Markiz Tainton in i köket där hon experimenterar med olika smakkombinationer för att ge rätterna hon lagar en extra twist.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Några snabba

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt.

Wild Harvest

Det blir svampplockning, en enkel maträtt med svamp på toast och vild kalkon.

Sofias husmanskost

Vem älskar inte skomakarlåda? Sofia Henriksson visar hur hon gör denna klassiker med potatispuré, bacon och rödvinssås.

Mycket smak med Markiz

Följ med Markiz Tainton in i köket där hon experimenterar med olika smakkombinationer för att ge rätterna hon lagar en extra twist.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Några snabba

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt.

Wild Harvest

Det blir svampplockning, en enkel maträtt med svamp på toast och vild kalkon.

Sofias husmanskost

Vem älskar inte skomakarlåda? Sofia Henriksson visar hur hon gör denna klassiker med potatispuré, bacon och rödvinssås.

Mycket smak med Markiz

Följ med Markiz Tainton in i köket där hon experimenterar med olika smakkombinationer för att ge rätterna hon lagar en extra twist.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Några snabba

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt.

Wild Harvest

Det blir svampplockning, en enkel maträtt med svamp på toast och vild kalkon.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor utforskar maten i sin egen hemstad och det vackra landskapet runt om i Skåne. Här möts smaker och kulturer från hela världen och skapar gastronomi i framkant.

Bild från filmen Outback Gourmet
Outback Gourmet

Justine besöker en restaurang där hon får laga traditionella vietnamesiska rätter, sedan besöker hon Earth Sanctuary, där hon gör dessert över en lägereld.

Bild från filmen Asia Unplated with Diana Chan
Asia Unplated with Diana Chan

Sydindisk mat är känd för sina frukter och grönsaker från regionen. Sarah Todd, som har öppnat två restauranger i Indien, lagar sin vindaloo pork ribs. Diana står för en efterrätt fylld med karamelliserad banan.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder hamburgare med ost och färsk salsa. Dessutom delar han med sig av recepten till två färgglada klassiker, bland annat en spenatpannkaka.

Lyx Vs. Budget

När bröderna Marko och Alex besöker Genua, får en av dem ett smakprov på ett himmelskt lyxliv. Den andra handlar om gatorna i den italienska hamnstaden. Den andra av dem tar sig ut på gatorna i den italienska hamnstaden.

Water Heart Food

Palisa odlar thailändska råvaror på sin gård, och några av dessa används av Australiens mest kända kockar. Följd med oss när Peter Gilmore och kockprofilen Christine Mansfield förvandlar ingredienserna till oemotståndliga rätter.

Några snabba

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor utforskar maten i sin egen hemstad och det vackra landskapet runt om i Skåne. Här möts smaker och kulturer från hela världen och skapar gastronomi i framkant.

Bild från filmen Outback Gourmet
Outback Gourmet

Justine besöker en restaurang där hon får laga traditionella vietnamesiska rätter, sedan besöker hon Earth Sanctuary, där hon gör dessert över en lägereld.

Bild från filmen Asia Unplated with Diana Chan
Asia Unplated with Diana Chan

Sydindisk mat är känd för sina frukter och grönsaker från regionen. Sarah Todd, som har öppnat två restauranger i Indien, lagar sin vindaloo pork ribs. Diana står för en efterrätt fylld med karamelliserad banan.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder hamburgare med ost och färsk salsa. Dessutom delar han med sig av recepten till två färgglada klassiker, bland annat en spenatpannkaka.

Lyx Vs. Budget

När bröderna Marko och Alex besöker Genua, får en av dem ett smakprov på ett himmelskt lyxliv. Den andra handlar om gatorna i den italienska hamnstaden. Den andra av dem tar sig ut på gatorna i den italienska hamnstaden.

Water Heart Food

Palisa odlar thailändska råvaror på sin gård, och några av dessa används av Australiens mest kända kockar. Följd med oss när Peter Gilmore och kockprofilen Christine Mansfield förvandlar ingredienserna till oemotståndliga rätter.

Några snabba

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor utforskar maten i sin egen hemstad och det vackra landskapet runt om i Skåne. Här möts smaker och kulturer från hela världen och skapar gastronomi i framkant.

Bild från filmen Outback Gourmet
Outback Gourmet

Justine besöker en restaurang där hon får laga traditionella vietnamesiska rätter, sedan besöker hon Earth Sanctuary, där hon gör dessert över en lägereld.

Bild från filmen Asia Unplated with Diana Chan
Asia Unplated with Diana Chan

Sydindisk mat är känd för sina frukter och grönsaker från regionen. Sarah Todd, som har öppnat två restauranger i Indien, lagar sin vindaloo pork ribs. Diana står för en efterrätt fylld med karamelliserad banan.

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder hamburgare med ost och färsk salsa. Dessutom delar han med sig av recepten till två färgglada klassiker, bland annat en spenatpannkaka.

Lyx Vs. Budget

När bröderna Marko och Alex besöker Genua, får en av dem ett smakprov på ett himmelskt lyxliv. Den andra handlar om gatorna i den italienska hamnstaden. Den andra av dem tar sig ut på gatorna i den italienska hamnstaden.

Water Heart Food

Palisa odlar thailändska råvaror på sin gård, och några av dessa används av Australiens mest kända kockar. Följd med oss när Peter Gilmore och kockprofilen Christine Mansfield förvandlar ingredienserna till oemotståndliga rätter.

Några snabba

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor utforskar maten i sin egen hemstad och det vackra landskapet runt om i Skåne. Här möts smaker och kulturer från hela världen och skapar gastronomi i framkant.

Bild från filmen Outback Gourmet
Outback Gourmet

Justine besöker en restaurang där hon får laga traditionella vietnamesiska rätter, sedan besöker hon Earth Sanctuary, där hon gör dessert över en lägereld.