OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

torsdag den 26 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den australiska tv-kocken Simon Toohey är känd världen över för sin unika förmåga att förvandla grönsaker och frukt till spännande rätter fulla av smak. Häng med på en hållbar och kulinarisk resa mot en grönare matglädje.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor blickar tillbaka på några av de matäventyr som han varit med om i programserien Nordic Cookery. Tareq lovar delikatesser från hela Norden och möten med fantastiska människor.

Sourced with Guy Turland

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

Gott och Grönt med Fabbe

Fabians variant av Moules Mariniere är mycket grönare och innehåller både grädde, spenat och grön chili. I detta avsnitt lär ni er hur ni tillagar denna rätt.

Emilie Nereng

Emilie Voe Nereng tar med dig ut på terrassen för att grilla. Låt dig inspireras av hennes färgrika mat och lär dig varför du bör äta nektariner till dessert.

Emilie Nereng

Emilie Voe Nereng visar hur du enkelt kan laga en himmelsk slush på vattenmelon - perfekt till varma sommardagar.

Bild från filmen Nigella's Cook, Eat, Repeat
Nigella's Cook, Eat, Repeat

Nigella gör den ultimata drömdesserten: chokladkaka med jordnötssmör och ett litet stänk hackade, torrrostade jordnötter. Dessutom serverar hon kryddig bulgur med ugnsbakade grönsaker och en rosa rödbetsdressing.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den australiska tv-kocken Simon Toohey är känd världen över för sin unika förmåga att förvandla grönsaker och frukt till spännande rätter fulla av smak. Häng med på en hållbar och kulinarisk resa mot en grönare matglädje.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor blickar tillbaka på några av de matäventyr som han varit med om i programserien Nordic Cookery. Tareq lovar delikatesser från hela Norden och möten med fantastiska människor.

Sourced with Guy Turland

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

Gott och Grönt med Fabbe

Fabians variant av Moules Mariniere är mycket grönare och innehåller både grädde, spenat och grön chili. I detta avsnitt lär ni er hur ni tillagar denna rätt.

Emilie Nereng

Emilie Voe Nereng tar med dig ut på terrassen för att grilla. Låt dig inspireras av hennes färgrika mat och lär dig varför du bör äta nektariner till dessert.

Emilie Nereng

Emilie Voe Nereng visar hur du enkelt kan laga en himmelsk slush på vattenmelon - perfekt till varma sommardagar.

Bild från filmen Nigella's Cook, Eat, Repeat
Nigella's Cook, Eat, Repeat

Nigella gör den ultimata drömdesserten: chokladkaka med jordnötssmör och ett litet stänk hackade, torrrostade jordnötter. Dessutom serverar hon kryddig bulgur med ugnsbakade grönsaker och en rosa rödbetsdressing.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den australiska tv-kocken Simon Toohey är känd världen över för sin unika förmåga att förvandla grönsaker och frukt till spännande rätter fulla av smak. Häng med på en hållbar och kulinarisk resa mot en grönare matglädje.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor blickar tillbaka på några av de matäventyr som han varit med om i programserien Nordic Cookery. Tareq lovar delikatesser från hela Norden och möten med fantastiska människor.

Sourced with Guy Turland

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

Gott och Grönt med Fabbe

Fabians variant av Moules Mariniere är mycket grönare och innehåller både grädde, spenat och grön chili. I detta avsnitt lär ni er hur ni tillagar denna rätt.

Emilie Nereng

Emilie Voe Nereng tar med dig ut på terrassen för att grilla. Låt dig inspireras av hennes färgrika mat och lär dig varför du bör äta nektariner till dessert.

Emilie Nereng

Emilie Voe Nereng visar hur du enkelt kan laga en himmelsk slush på vattenmelon - perfekt till varma sommardagar.

Bild från filmen Nigella's Cook, Eat, Repeat
Nigella's Cook, Eat, Repeat

Nigella gör den ultimata drömdesserten: chokladkaka med jordnötssmör och ett litet stänk hackade, torrrostade jordnötter. Dessutom serverar hon kryddig bulgur med ugnsbakade grönsaker och en rosa rödbetsdressing.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den australiska tv-kocken Simon Toohey är känd världen över för sin unika förmåga att förvandla grönsaker och frukt till spännande rätter fulla av smak. Häng med på en hållbar och kulinarisk resa mot en grönare matglädje.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor blickar tillbaka på några av de matäventyr som han varit med om i programserien Nordic Cookery. Tareq lovar delikatesser från hela Norden och möten med fantastiska människor.

Sourced with Guy Turland

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

Gott och Grönt med Fabbe

Fabians variant av Moules Mariniere är mycket grönare och innehåller både grädde, spenat och grön chili. I detta avsnitt lär ni er hur ni tillagar denna rätt.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq besöker Värmland där han reflekterar över den lokala maten. Han får tag på en ovanlig fågel som han tillagar och han passar även på att åka träflotte på floden.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Jack Stein: Inside the Box

Jack lagar en version av rökt sill och pocherade ägg i köket hemma innan han reser till Estland, där han måste få hjälp att hitta en fisksort han kan använda, för att servera en ny vridning på den brittiska frukosträtten.

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc älskar att involvera element från alla hörn av världen i sin franska matlagningsstil. Stjärnkocken inspireras av Medelhavet och har en grillfest som får det att vattnas i munnen.

Vegansk Husmanskost

Går det att göra pannkakor utan vare sig ägg eller mjölk? Ja, med hjälp av det nära på magiska kikärtsspadet. Gustav visar hur man lagar perfekt frasiga tunna pannkakor.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq besöker Värmland där han reflekterar över den lokala maten. Han får tag på en ovanlig fågel som han tillagar och han passar även på att åka träflotte på floden.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Jack Stein: Inside the Box

Jack lagar en version av rökt sill och pocherade ägg i köket hemma innan han reser till Estland, där han måste få hjälp att hitta en fisksort han kan använda, för att servera en ny vridning på den brittiska frukosträtten.

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc älskar att involvera element från alla hörn av världen i sin franska matlagningsstil. Stjärnkocken inspireras av Medelhavet och har en grillfest som får det att vattnas i munnen.

Vegansk Husmanskost

Går det att göra pannkakor utan vare sig ägg eller mjölk? Ja, med hjälp av det nära på magiska kikärtsspadet. Gustav visar hur man lagar perfekt frasiga tunna pannkakor.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq besöker Värmland där han reflekterar över den lokala maten. Han får tag på en ovanlig fågel som han tillagar och han passar även på att åka träflotte på floden.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Jack Stein: Inside the Box

Jack lagar en version av rökt sill och pocherade ägg i köket hemma innan han reser till Estland, där han måste få hjälp att hitta en fisksort han kan använda, för att servera en ny vridning på den brittiska frukosträtten.

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc älskar att involvera element från alla hörn av världen i sin franska matlagningsstil. Stjärnkocken inspireras av Medelhavet och har en grillfest som får det att vattnas i munnen.

Vegansk Husmanskost

Går det att göra pannkakor utan vare sig ägg eller mjölk? Ja, med hjälp av det nära på magiska kikärtsspadet. Gustav visar hur man lagar perfekt frasiga tunna pannkakor.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq besöker Värmland där han reflekterar över den lokala maten. Han får tag på en ovanlig fågel som han tillagar och han passar även på att åka träflotte på floden.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Jack Stein: Inside the Box

Jack lagar en version av rökt sill och pocherade ägg i köket hemma innan han reser till Estland, där han måste få hjälp att hitta en fisksort han kan använda, för att servera en ny vridning på den brittiska frukosträtten.

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc älskar att involvera element från alla hörn av världen i sin franska matlagningsstil. Stjärnkocken inspireras av Medelhavet och har en grillfest som får det att vattnas i munnen.

Vegansk Husmanskost

Går det att göra pannkakor utan vare sig ägg eller mjölk? Ja, med hjälp av det nära på magiska kikärtsspadet. Gustav visar hur man lagar perfekt frasiga tunna pannkakor.