OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

onsdag den 19 juni

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

I Versailles beundrar James inte bara den vackra arkitekturen, utan besöker också den lokala marknaden, där han köper ingredienserna till sin första rätt: Dover Sole à la Véronique.

Sarahs vinskola

I denna serie kommer vinprofilen Sarah Lindstrand Mboge att tipsa om viner och hur man kan tänka vid val av vin.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Poh besöker South Australia och utforskar hur australiska kockar och baristor har påverkat frukost, brunch och cafékultur globalt.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia utforskar tre olika rätter som inkluderar ett av de mest kända pastarecepten i världen: pasta carbonara. Pastarätten är känd världen över, men tillagas sällan enligt det autentiska receptet. Allt handlar om äggen - inget om grädde.

Sanna Jörnvik

I dagens avsnitt gör Sanna Jörnvik en egen tappning av den populära mackan Bookmaker.

Ett Gott Land

Idag gör kocken en snabb och läcker måltid där allt tillagas i en enda gryta, vilket sparar både tid och disk. Med färsk pasta tillför man en extra dimension av smak och textur till rätten, vilket ger en upplevelse av genuin hemlagad mat på nolltid.

Bild från filmen Jamie's Easy Meals for Every Day
Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie tar svamp till en helt ny nivå med sin härligt ostfyllda bakade svampsoppa och ger en klassisk sallad en twist med sin fantastiska blomkålsremoulad.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James beger sig till Paris, en stad med ett överflöd av kulinariska upplevelser. Han börjar sitt äventyr på en marknad, där han lagar mat med de färskaste råvarorna han kan hitta.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

I Versailles beundrar James inte bara den vackra arkitekturen, utan besöker också den lokala marknaden, där han köper ingredienserna till sin första rätt: Dover Sole à la Véronique.

Sarahs vinskola

I denna serie kommer vinprofilen Sarah Lindstrand Mboge att tipsa om viner och hur man kan tänka vid val av vin.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Poh besöker South Australia och utforskar hur australiska kockar och baristor har påverkat frukost, brunch och cafékultur globalt.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia utforskar tre olika rätter som inkluderar ett av de mest kända pastarecepten i världen: pasta carbonara. Pastarätten är känd världen över, men tillagas sällan enligt det autentiska receptet. Allt handlar om äggen - inget om grädde.

Sanna Jörnvik

I dagens avsnitt gör Sanna Jörnvik en egen tappning av den populära mackan Bookmaker.

Ett Gott Land

Idag gör kocken en snabb och läcker måltid där allt tillagas i en enda gryta, vilket sparar både tid och disk. Med färsk pasta tillför man en extra dimension av smak och textur till rätten, vilket ger en upplevelse av genuin hemlagad mat på nolltid.

Bild från filmen Jamie's Easy Meals for Every Day
Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie tar svamp till en helt ny nivå med sin härligt ostfyllda bakade svampsoppa och ger en klassisk sallad en twist med sin fantastiska blomkålsremoulad.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James beger sig till Paris, en stad med ett överflöd av kulinariska upplevelser. Han börjar sitt äventyr på en marknad, där han lagar mat med de färskaste råvarorna han kan hitta.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

I Versailles beundrar James inte bara den vackra arkitekturen, utan besöker också den lokala marknaden, där han köper ingredienserna till sin första rätt: Dover Sole à la Véronique.

Sarahs vinskola

I denna serie kommer vinprofilen Sarah Lindstrand Mboge att tipsa om viner och hur man kan tänka vid val av vin.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Poh besöker South Australia och utforskar hur australiska kockar och baristor har påverkat frukost, brunch och cafékultur globalt.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia utforskar tre olika rätter som inkluderar ett av de mest kända pastarecepten i världen: pasta carbonara. Pastarätten är känd världen över, men tillagas sällan enligt det autentiska receptet. Allt handlar om äggen - inget om grädde.

Sanna Jörnvik

I dagens avsnitt gör Sanna Jörnvik en egen tappning av den populära mackan Bookmaker.

Ett Gott Land

Idag gör kocken en snabb och läcker måltid där allt tillagas i en enda gryta, vilket sparar både tid och disk. Med färsk pasta tillför man en extra dimension av smak och textur till rätten, vilket ger en upplevelse av genuin hemlagad mat på nolltid.

Bild från filmen Jamie's Easy Meals for Every Day
Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie tar svamp till en helt ny nivå med sin härligt ostfyllda bakade svampsoppa och ger en klassisk sallad en twist med sin fantastiska blomkålsremoulad.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James beger sig till Paris, en stad med ett överflöd av kulinariska upplevelser. Han börjar sitt äventyr på en marknad, där han lagar mat med de färskaste råvarorna han kan hitta.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

I Versailles beundrar James inte bara den vackra arkitekturen, utan besöker också den lokala marknaden, där han köper ingredienserna till sin första rätt: Dover Sole à la Véronique.

Ainsley Fantastic Flavours

Söta smaker är inte bara för desserter. Ainsley demonstrerar hur man gör en butternut squash tårta och välkomnar skådespelerskan Samia Longchambon i köket.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Vad händer när en vegan och köttätare byter kost under en dag? Vi lät Sarah från södra Stockholm och Larsa från Kvicksund byta liv under 24 timmar. De bytte bostad, jobb och vänner och framför allt frukost lunch och middag.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Sommargrillen

Det vankas avslutningsfest i det sista avsnittet av Sommargrillen. Då slår Tina på stort och grillar flankstek som serveras med grillad spetskål och sommarens godaste dipsåser.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Bild från filmen Rick Stein's Cornwall
Rick Stein's Cornwall

Rick njuter av en av världens mest natursköna färjeöverfarter, slår ihop en smakfull vegetarisk paj och undersöker den korniska påverkan på Oscar-vinnande kompositören Malcolm Arnold.

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Campogianis matresa

Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist. Christian och Sergio hinner också debattera hurvida citron och vitlök egentligen hör ihop.

Ainsley Fantastic Flavours

Söta smaker är inte bara för desserter. Ainsley demonstrerar hur man gör en butternut squash tårta och välkomnar skådespelerskan Samia Longchambon i köket.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Vad händer när en vegan och köttätare byter kost under en dag? Vi lät Sarah från södra Stockholm och Larsa från Kvicksund byta liv under 24 timmar. De bytte bostad, jobb och vänner och framför allt frukost lunch och middag.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Sommargrillen

Det vankas avslutningsfest i det sista avsnittet av Sommargrillen. Då slår Tina på stort och grillar flankstek som serveras med grillad spetskål och sommarens godaste dipsåser.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Bild från filmen Rick Stein's Cornwall
Rick Stein's Cornwall

Rick njuter av en av världens mest natursköna färjeöverfarter, slår ihop en smakfull vegetarisk paj och undersöker den korniska påverkan på Oscar-vinnande kompositören Malcolm Arnold.

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Campogianis matresa

Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist. Christian och Sergio hinner också debattera hurvida citron och vitlök egentligen hör ihop.

Ainsley Fantastic Flavours

Söta smaker är inte bara för desserter. Ainsley demonstrerar hur man gör en butternut squash tårta och välkomnar skådespelerskan Samia Longchambon i köket.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Vad händer när en vegan och köttätare byter kost under en dag? Vi lät Sarah från södra Stockholm och Larsa från Kvicksund byta liv under 24 timmar. De bytte bostad, jobb och vänner och framför allt frukost lunch och middag.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Sommargrillen

Det vankas avslutningsfest i det sista avsnittet av Sommargrillen. Då slår Tina på stort och grillar flankstek som serveras med grillad spetskål och sommarens godaste dipsåser.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.