OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

måndag den 27 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Roux Down The River

Michel anländer till London, där han går på vandring och besöker en 500 år gammal pub. Han tillagar stekt kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj.

Middag med Dante Zia

Dante skapar en oemotståndlig kycklinggryta full av genuina italienska smaker.

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

Gino återvänder till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj.

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch.

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley lagar en kyckling- och grönsaksgryta. Han besöker också Vertical Future, ett företag som odlar grönsaker på ett revolutionerande sätt.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall. Till avslutning är frukt i fokus när han avnjuter desserten Pain Perdu.

Godare vardag med Mattias

Mattias visar ett riktigt gott recept på mjukbakad lax med gremolata.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Pohs resa för att hitta de mest ikoniska australiska rätterna når sitt slut i huvudstaden Canberra. Under sitt besök testar de demokratin genom att mäta allmänhetens åsikter om en viktig måltid.

Roux Down The River

Michel anländer till London, där han går på vandring och besöker en 500 år gammal pub. Han tillagar stekt kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj.

Middag med Dante Zia

Dante skapar en oemotståndlig kycklinggryta full av genuina italienska smaker.

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

Gino återvänder till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj.

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch.

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley lagar en kyckling- och grönsaksgryta. Han besöker också Vertical Future, ett företag som odlar grönsaker på ett revolutionerande sätt.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall. Till avslutning är frukt i fokus när han avnjuter desserten Pain Perdu.

Godare vardag med Mattias

Mattias visar ett riktigt gott recept på mjukbakad lax med gremolata.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Pohs resa för att hitta de mest ikoniska australiska rätterna når sitt slut i huvudstaden Canberra. Under sitt besök testar de demokratin genom att mäta allmänhetens åsikter om en viktig måltid.

Roux Down The River

Michel anländer till London, där han går på vandring och besöker en 500 år gammal pub. Han tillagar stekt kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj.

Middag med Dante Zia

Dante skapar en oemotståndlig kycklinggryta full av genuina italienska smaker.

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

Gino återvänder till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj.

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch.

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley lagar en kyckling- och grönsaksgryta. Han besöker också Vertical Future, ett företag som odlar grönsaker på ett revolutionerande sätt.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall. Till avslutning är frukt i fokus när han avnjuter desserten Pain Perdu.

Godare vardag med Mattias

Mattias visar ett riktigt gott recept på mjukbakad lax med gremolata.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Pohs resa för att hitta de mest ikoniska australiska rätterna når sitt slut i huvudstaden Canberra. Under sitt besök testar de demokratin genom att mäta allmänhetens åsikter om en viktig måltid.

Mamma & Jimmy Guo

Matinspiratören Jimmy Guo och hans mamma Anlin lagar Biang Biang nudlar som serveras med lamm som smaksatts med spiskummin. De visar även hur man enkelt kan göra egna nudlar från grunden.

Food Trail: South Africa

Matresan fortsätter för Warren och han beger sig till Kruger National Park, som är Sydafrikas största viltreservat. Här smakar han bland annat på Marulaträdets frukt som används för att göra likören Amarula.

Campogianis matresa

Risotto står på dagens meny, samt en efterrätt som ska bedömas av en mycket speciell gäst.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden är på väg till Goondiwindi, men först träffar han bush food guide, Kerrie Saunders, som överraskar Hayden med en läcker bush pizza. Sedan beger han sig vidare till Gooralie, där han lagar något extra gott till bönderna Mark och Charisse.

Freshly Picked with Simon Toohey

I detta avsnitt börjar vi med en uppfriskande favorit från det japanska köket. Simon delar knepen för att dra nytta av gamla grönsaker, och Monica Mignone skapar den mest dekadenta chokladtårtan.

The Chocolate Queen

Kirsten förbereder en krämig semifreddo i kombination med jordgubbar, samt några fina chokladkakor på pinne.

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker.

Mamma & Jimmy Guo

Matinspiratören Jimmy Guo och hans mamma Anlin lagar Biang Biang nudlar som serveras med lamm som smaksatts med spiskummin. De visar även hur man enkelt kan göra egna nudlar från grunden.

Food Trail: South Africa

Matresan fortsätter för Warren och han beger sig till Kruger National Park, som är Sydafrikas största viltreservat. Här smakar han bland annat på Marulaträdets frukt som används för att göra likören Amarula.

Campogianis matresa

Risotto står på dagens meny, samt en efterrätt som ska bedömas av en mycket speciell gäst.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden är på väg till Goondiwindi, men först träffar han bush food guide, Kerrie Saunders, som överraskar Hayden med en läcker bush pizza. Sedan beger han sig vidare till Gooralie, där han lagar något extra gott till bönderna Mark och Charisse.

Freshly Picked with Simon Toohey

I detta avsnitt börjar vi med en uppfriskande favorit från det japanska köket. Simon delar knepen för att dra nytta av gamla grönsaker, och Monica Mignone skapar den mest dekadenta chokladtårtan.

The Chocolate Queen

Kirsten förbereder en krämig semifreddo i kombination med jordgubbar, samt några fina chokladkakor på pinne.

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker.

Mamma & Jimmy Guo

Matinspiratören Jimmy Guo och hans mamma Anlin lagar Biang Biang nudlar som serveras med lamm som smaksatts med spiskummin. De visar även hur man enkelt kan göra egna nudlar från grunden.

Food Trail: South Africa

Matresan fortsätter för Warren och han beger sig till Kruger National Park, som är Sydafrikas största viltreservat. Här smakar han bland annat på Marulaträdets frukt som används för att göra likören Amarula.

Campogianis matresa

Risotto står på dagens meny, samt en efterrätt som ska bedömas av en mycket speciell gäst.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden är på väg till Goondiwindi, men först träffar han bush food guide, Kerrie Saunders, som överraskar Hayden med en läcker bush pizza. Sedan beger han sig vidare till Gooralie, där han lagar något extra gott till bönderna Mark och Charisse.

Freshly Picked with Simon Toohey

I detta avsnitt börjar vi med en uppfriskande favorit från det japanska köket. Simon delar knepen för att dra nytta av gamla grönsaker, och Monica Mignone skapar den mest dekadenta chokladtårtan.

The Chocolate Queen

Kirsten förbereder en krämig semifreddo i kombination med jordgubbar, samt några fina chokladkakor på pinne.

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker.

Mamma & Jimmy Guo

Matinspiratören Jimmy Guo och hans mamma Anlin lagar Biang Biang nudlar som serveras med lamm som smaksatts med spiskummin. De visar även hur man enkelt kan göra egna nudlar från grunden.

Food Trail: South Africa

Matresan fortsätter för Warren och han beger sig till Kruger National Park, som är Sydafrikas största viltreservat. Här smakar han bland annat på Marulaträdets frukt som används för att göra likören Amarula.

Campogianis matresa

Risotto står på dagens meny, samt en efterrätt som ska bedömas av en mycket speciell gäst.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden är på väg till Goondiwindi, men först träffar han bush food guide, Kerrie Saunders, som överraskar Hayden med en läcker bush pizza. Sedan beger han sig vidare till Gooralie, där han lagar något extra gott till bönderna Mark och Charisse.

Freshly Picked with Simon Toohey

I detta avsnitt börjar vi med en uppfriskande favorit från det japanska köket. Simon delar knepen för att dra nytta av gamla grönsaker, och Monica Mignone skapar den mest dekadenta chokladtårtan.