OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

söndag den 9 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

The Wine Show

Matthew Goode och Matthew Rhys beger sig till Chianti country, medan Joe besöker en unik vingård i Chiles Maule Valley

Filip Poon

Det bjuds på tacos med friterad fisk, kålsallad, syltad lök och chilimajonnäs

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum besöker de livliga kvällsmarknaderna i Melbourne innan hon återvänder till köket för att visa upp sin indiska favoriträtt

Andy & Ben Eat Australia

Pojkarna, tillsammans med Bens pappa, lagar Milbournes familjespecial. Innan de reser till Hobart gör de ett snabbt stopp på platsen där Bens nya restaurang ska ligga

Rick Stein's India

Rick utforskar Mumbai och njuter av gästfriheten. Han letar även efter den perfekta curryn och tar matlagningen till en ny nivå

The Wine Show

Matthew Goode och Matthew Rhys beger sig till Chianti country, medan Joe besöker en unik vingård i Chiles Maule Valley

Filip Poon

Det bjuds på tacos med friterad fisk, kålsallad, syltad lök och chilimajonnäs

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum besöker de livliga kvällsmarknaderna i Melbourne innan hon återvänder till köket för att visa upp sin indiska favoriträtt

Andy & Ben Eat Australia

Pojkarna, tillsammans med Bens pappa, lagar Milbournes familjespecial. Innan de reser till Hobart gör de ett snabbt stopp på platsen där Bens nya restaurang ska ligga

Rick Stein's India

Rick utforskar Mumbai och njuter av gästfriheten. Han letar även efter den perfekta curryn och tar matlagningen till en ny nivå

The Wine Show

Matthew Goode och Matthew Rhys beger sig till Chianti country, medan Joe besöker en unik vingård i Chiles Maule Valley

Filip Poon

Det bjuds på tacos med friterad fisk, kålsallad, syltad lök och chilimajonnäs

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum besöker de livliga kvällsmarknaderna i Melbourne innan hon återvänder till köket för att visa upp sin indiska favoriträtt

Andy & Ben Eat Australia

Pojkarna, tillsammans med Bens pappa, lagar Milbournes familjespecial. Innan de reser till Hobart gör de ett snabbt stopp på platsen där Bens nya restaurang ska ligga

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder en frukostmåltid som kan tillagas i en stekpanna. Dessutom lagar han en fisk curry

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum beslutar sig för att göra en indisk twist på en klassisk picknick. Vi ser bland annat en traditionellt hemlagad indisk ost, en potatissallad och några kryddig laxpaket tillagad utomhus

Andy & Ben Eat Australia

Pojkarna reser över till Bruny Island där de träffar lokalbefolkningen. Efter en lång dag med många nya intryck lagar de en stor middag och reflekterar över deras äventyr

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser från den livliga metropolen till Blue Mountains, som är känd för sin fantastiska utsikt och fantastiska lokala råvaror. Här gör han lammkotletter med en asiatisk salsa

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder en frukostmåltid som kan tillagas i en stekpanna. Dessutom lagar han en fisk curry

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum beslutar sig för att göra en indisk twist på en klassisk picknick. Vi ser bland annat en traditionellt hemlagad indisk ost, en potatissallad och några kryddig laxpaket tillagad utomhus

Andy & Ben Eat Australia

Pojkarna reser över till Bruny Island där de träffar lokalbefolkningen. Efter en lång dag med många nya intryck lagar de en stor middag och reflekterar över deras äventyr

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser från den livliga metropolen till Blue Mountains, som är känd för sin fantastiska utsikt och fantastiska lokala råvaror. Här gör han lammkotletter med en asiatisk salsa

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder en frukostmåltid som kan tillagas i en stekpanna. Dessutom lagar han en fisk curry

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum beslutar sig för att göra en indisk twist på en klassisk picknick. Vi ser bland annat en traditionellt hemlagad indisk ost, en potatissallad och några kryddig laxpaket tillagad utomhus

Andy & Ben Eat Australia

Pojkarna reser över till Bruny Island där de träffar lokalbefolkningen. Efter en lång dag med många nya intryck lagar de en stor middag och reflekterar över deras äventyr

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser från den livliga metropolen till Blue Mountains, som är känd för sin fantastiska utsikt och fantastiska lokala råvaror. Här gör han lammkotletter med en asiatisk salsa

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott