måndag den 6 februari
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren.
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.
Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.
Thomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing.
Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.
I denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott.
Andy, Mark och Daz letar efter inspiration till en signaturrätt med öring. De tycker dock att det inte är lika enkelt att fånga den viktigaste ingrediensen som man trodde.
Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren.
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.
Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.
Thomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing.
Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.
I denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott.
Andy, Mark och Daz letar efter inspiration till en signaturrätt med öring. De tycker dock att det inte är lika enkelt att fånga den viktigaste ingrediensen som man trodde.
Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren.
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.
Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.
Thomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing.
Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.
I denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott.
Andy, Mark och Daz letar efter inspiration till en signaturrätt med öring. De tycker dock att det inte är lika enkelt att fånga den viktigaste ingrediensen som man trodde.
Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren.
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.
Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.
Thomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing.
Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.
I denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott.
Andy, Mark och Daz letar efter inspiration till en signaturrätt med öring. De tycker dock att det inte är lika enkelt att fånga den viktigaste ingrediensen som man trodde.
Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren.
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.
Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.
Nisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius.
Efter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt.
Jimmy beger sig till de livliga Rapid Creek-marknaderna där han minglar med bönder och lokalbefolkning.
Är du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas.
Amanda lagar mat utomhus på stekhäll, idag bjuder hon på en riktigt maffig flanksteksmacka, fylld med majskräm, syrad grädde och grillad spetskål. En fröjd för smaklökarna!
Sofia Henriksson lagar en riktig barndomsfavorit, nämligen kåldolmar som serveras med gräddsky, rårörda lingon och potatismos.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Nisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius.
Efter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt.
Jimmy beger sig till de livliga Rapid Creek-marknaderna där han minglar med bönder och lokalbefolkning.
Är du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas.
Amanda lagar mat utomhus på stekhäll, idag bjuder hon på en riktigt maffig flanksteksmacka, fylld med majskräm, syrad grädde och grillad spetskål. En fröjd för smaklökarna!
Sofia Henriksson lagar en riktig barndomsfavorit, nämligen kåldolmar som serveras med gräddsky, rårörda lingon och potatismos.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Nisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius.
Efter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt.
Jimmy beger sig till de livliga Rapid Creek-marknaderna där han minglar med bönder och lokalbefolkning.
Är du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas.
Amanda lagar mat utomhus på stekhäll, idag bjuder hon på en riktigt maffig flanksteksmacka, fylld med majskräm, syrad grädde och grillad spetskål. En fröjd för smaklökarna!
Sofia Henriksson lagar en riktig barndomsfavorit, nämligen kåldolmar som serveras med gräddsky, rårörda lingon och potatismos.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Nisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius.
Efter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt.
Jimmy beger sig till de livliga Rapid Creek-marknaderna där han minglar med bönder och lokalbefolkning.
Är du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas.
Amanda lagar mat utomhus på stekhäll, idag bjuder hon på en riktigt maffig flanksteksmacka, fylld med majskräm, syrad grädde och grillad spetskål. En fröjd för smaklökarna!
Sofia Henriksson lagar en riktig barndomsfavorit, nämligen kåldolmar som serveras med gräddsky, rårörda lingon och potatismos.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Nisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius.
Efter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt.