OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

söndag den 1 augusti

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Field Trip With Curtis Stone

Curtis reser till Maui för att utforska öns lokala mattraditioner. På resan besöker han en gård, följer med på vildsvinsjakt, lär sig inhemska matspecialiteter och försöker att bygga surfbrädor

Asia Unplated with Diana Chan

Diana visar hur man förbereder sesambullar fyllda med röda bönor, och Karlie Verkerk delar med sig av sitt recept på san bei ji. Jacob Leung och Diana serverar också kryddig anka

Wild Harvest

En skörd av bland annat nypon, klöver och pilgrenar

Bild från filmen Two Greedy Italians
Two Greedy Italians

De världsberömda kockarna Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo återvänder till sitt hemland, som de lämnade för 40 år sedan och upptäcker att dess matkultur har förändrats. De börjar sin resa på Emilia Romagna

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver delar med sig av nya recept och tips. Han förbereder en ceasarsallad med stekt kyckling, samt kryddigt revben och rökt torsk

Field Trip With Curtis Stone

Curtis reser till Maui för att utforska öns lokala mattraditioner. På resan besöker han en gård, följer med på vildsvinsjakt, lär sig inhemska matspecialiteter och försöker att bygga surfbrädor

Asia Unplated with Diana Chan

Diana visar hur man förbereder sesambullar fyllda med röda bönor, och Karlie Verkerk delar med sig av sitt recept på san bei ji. Jacob Leung och Diana serverar också kryddig anka

Wild Harvest

En skörd av bland annat nypon, klöver och pilgrenar

Bild från filmen Two Greedy Italians
Two Greedy Italians

De världsberömda kockarna Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo återvänder till sitt hemland, som de lämnade för 40 år sedan och upptäcker att dess matkultur har förändrats. De börjar sin resa på Emilia Romagna

Matglädje med Ayla

Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver delar med sig av nya recept och tips. Han förbereder en ceasarsallad med stekt kyckling, samt kryddigt revben och rökt torsk

Field Trip With Curtis Stone

Curtis reser till Maui för att utforska öns lokala mattraditioner. På resan besöker han en gård, följer med på vildsvinsjakt, lär sig inhemska matspecialiteter och försöker att bygga surfbrädor

Asia Unplated with Diana Chan

Diana visar hur man förbereder sesambullar fyllda med röda bönor, och Karlie Verkerk delar med sig av sitt recept på san bei ji. Jacob Leung och Diana serverar också kryddig anka

Wild Harvest

En skörd av bland annat nypon, klöver och pilgrenar

Världens smaker med Sofia Henriksson

Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat

Far Flung with Gary Mehigan

Garys resa i Sydkorea fortsätter och nu möts han av neon, färger, mode och mat. Han träffar domaren i Masterchef Korea, Leo Kang, som tar med honom på en guidad tur till en 110 år gammal marknad där han får smaka på ett antal lokala rätter

Matglädje med Ayla

Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki

Rick Stein's Long Weekends

Rick Stein tar resan till Palermo, som ligger norr om ön Sicilien. Här får han smaka rätter som innehåller pinjenötter, russin, citroner och mandel

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver delar med sig av nya recept och tips. Han förbereder en ceasarsallad med stekt kyckling, samt kryddigt revben och rökt torsk

Two Hairy' Bikers - Comfort Food

Simon och David lagar rätter för kalla dagar, så som oxsvanssoppa med dumplings, vegetarisk paj med kastanjenötter och svamp samt en ny version av en gammal favorit - efterrätten treacle sponge

Bild från filmen Two Greedy Italians
Two Greedy Italians

Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo ser på hur fattigdomen i området skapade Italiens mest älskade rätter. I Neapel upptäcker de hur pizza ursprungligen ansågs oätligt av någon annan än den svältande

Världens smaker med Sofia Henriksson

Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat

Far Flung with Gary Mehigan

Garys resa i Sydkorea fortsätter och nu möts han av neon, färger, mode och mat. Han träffar domaren i Masterchef Korea, Leo Kang, som tar med honom på en guidad tur till en 110 år gammal marknad där han får smaka på ett antal lokala rätter

Matglädje med Ayla

Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki

Rick Stein's Long Weekends

Rick Stein tar resan till Palermo, som ligger norr om ön Sicilien. Här får han smaka rätter som innehåller pinjenötter, russin, citroner och mandel

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver delar med sig av nya recept och tips. Han förbereder en ceasarsallad med stekt kyckling, samt kryddigt revben och rökt torsk

Two Hairy' Bikers - Comfort Food

Simon och David lagar rätter för kalla dagar, så som oxsvanssoppa med dumplings, vegetarisk paj med kastanjenötter och svamp samt en ny version av en gammal favorit - efterrätten treacle sponge

Bild från filmen Two Greedy Italians
Two Greedy Italians

Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo ser på hur fattigdomen i området skapade Italiens mest älskade rätter. I Neapel upptäcker de hur pizza ursprungligen ansågs oätligt av någon annan än den svältande

Världens smaker med Sofia Henriksson

Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat