OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

måndag den 23 september

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Godare vardag

Om det finns någon du ska lyssna på när de gäller goda fiskrecept, så är det Thomas Sjögren. I det här programmet får du receptet på livets fiskgryta.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott blir kreativ med blommiga smaker och doftande kycklingkebab med saffran, kardemumma och rosenvattenris. April Jackson har en romprovning med en expert innan hon bjuder på bananbröd med rom.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott med vänner gör det mesta av köttiga smaker i detta avsnitt. Medan Ainsley är på frukosttjänst lagar han potatis med blodpudding, pocherat ägg och krispig sriracha bacon.

Drinking with Joe and Maya

Joe och Maya utforskar Västerbotten, smakar på Brännlands iscider, nordiska cocktails på Facit Bar, och omfamnar lokala traditioner. Sedan beger de sig söderut för skörden på Hällåkra vingård.

Marions matminnen

Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise. Den här fräscha tonfisk- och äggsalladen bjuder på en explosion av somriga smaker.

Bild från filmen Gok Wan's Easy Asian
Gok Wan's Easy Asian

Gok Wan tillagar tre lockande asiatiska recept för mat som är perfekt för middagsfester. Han skapar aromatisk asiatisk kryddad blomkål och en bubblande mittpunkt av en misosoppa.

Hairy Biker: Mediterranean Adventure

Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess treenighet av kött, kastanjer och ost.

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri hänger en hel dag med miljardären Johan. De äter god mat, dricker gott vin, åker fina båtar, besöker hans lantställe och avslutar dagen med att åka helikopter till Norge.

Godare vardag

Om det finns någon du ska lyssna på när de gäller goda fiskrecept, så är det Thomas Sjögren. I det här programmet får du receptet på livets fiskgryta.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott blir kreativ med blommiga smaker och doftande kycklingkebab med saffran, kardemumma och rosenvattenris. April Jackson har en romprovning med en expert innan hon bjuder på bananbröd med rom.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott med vänner gör det mesta av köttiga smaker i detta avsnitt. Medan Ainsley är på frukosttjänst lagar han potatis med blodpudding, pocherat ägg och krispig sriracha bacon.

Drinking with Joe and Maya

Joe och Maya utforskar Västerbotten, smakar på Brännlands iscider, nordiska cocktails på Facit Bar, och omfamnar lokala traditioner. Sedan beger de sig söderut för skörden på Hällåkra vingård.

Marions matminnen

Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise. Den här fräscha tonfisk- och äggsalladen bjuder på en explosion av somriga smaker.

Bild från filmen Gok Wan's Easy Asian
Gok Wan's Easy Asian

Gok Wan tillagar tre lockande asiatiska recept för mat som är perfekt för middagsfester. Han skapar aromatisk asiatisk kryddad blomkål och en bubblande mittpunkt av en misosoppa.

Hairy Biker: Mediterranean Adventure

Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess treenighet av kött, kastanjer och ost.

Bild från filmen James Martin's Islands to Highlands
James Martin's Islands to Highlands

I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri hänger en hel dag med miljardären Johan. De äter god mat, dricker gott vin, åker fina båtar, besöker hans lantställe och avslutar dagen med att åka helikopter till Norge.

Godare vardag

Om det finns någon du ska lyssna på när de gäller goda fiskrecept, så är det Thomas Sjögren. I det här programmet får du receptet på livets fiskgryta.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott blir kreativ med blommiga smaker och doftande kycklingkebab med saffran, kardemumma och rosenvattenris. April Jackson har en romprovning med en expert innan hon bjuder på bananbröd med rom.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf. Där avslöjar hon fascinerande kulinariska och musikaliska traditioner innan hon ger sig ut på ett kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Det är ingen hemlighet att italiensk mat har ett huvudfokus: kolhydrater. Det kan därför kännas svårt att njuta av landets matkultur med en glutenfri livsstil.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia hjälper vännen Claudio att tillaga två goda och hälsosamma pastasallader och lagar även en utsökt kyckling cacciatore till sin son och hans bästa vän.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. Sublim pasta, fluffig gnocchi och världens bästa pizza alla lika läckra och prisvärda.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Fred reser till South Devon med restaurangägaren Angela Hartnett. Hon visar sin favorit restaurang i Dartmouth och avslutar sedan dagen på ett flytande café på floden Exe.

Freshly Picked with Simon Toohey

På menyn i dag står en busenkel fylld potatisgnocchi. Nornie Bero tillagar sin utsökta gryta på endast fyra grönsaker medan Simon gör en barbequesås, perfekt som tillbehör till det mesta.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon visar hur enkelt det är att lyxa till vår favoritknöl: potatisen. Han tillagar också spanska churros, perfekta att svänga ihop hemma.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf. Där avslöjar hon fascinerande kulinariska och musikaliska traditioner innan hon ger sig ut på ett kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Det är ingen hemlighet att italiensk mat har ett huvudfokus: kolhydrater. Det kan därför kännas svårt att njuta av landets matkultur med en glutenfri livsstil.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia hjälper vännen Claudio att tillaga två goda och hälsosamma pastasallader och lagar även en utsökt kyckling cacciatore till sin son och hans bästa vän.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. Sublim pasta, fluffig gnocchi och världens bästa pizza alla lika läckra och prisvärda.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Fred reser till South Devon med restaurangägaren Angela Hartnett. Hon visar sin favorit restaurang i Dartmouth och avslutar sedan dagen på ett flytande café på floden Exe.

Freshly Picked with Simon Toohey

På menyn i dag står en busenkel fylld potatisgnocchi. Nornie Bero tillagar sin utsökta gryta på endast fyra grönsaker medan Simon gör en barbequesås, perfekt som tillbehör till det mesta.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon visar hur enkelt det är att lyxa till vår favoritknöl: potatisen. Han tillagar också spanska churros, perfekta att svänga ihop hemma.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf. Där avslöjar hon fascinerande kulinariska och musikaliska traditioner innan hon ger sig ut på ett kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Det är ingen hemlighet att italiensk mat har ett huvudfokus: kolhydrater. Det kan därför kännas svårt att njuta av landets matkultur med en glutenfri livsstil.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia hjälper vännen Claudio att tillaga två goda och hälsosamma pastasallader och lagar även en utsökt kyckling cacciatore till sin son och hans bästa vän.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. Sublim pasta, fluffig gnocchi och världens bästa pizza alla lika läckra och prisvärda.