Gok Wan tillagar tre lockande asiatiska recept för mat som är perfekt för middagsfester. Han skapar aromatisk asiatisk kryddad blomkål och en bubblande mittpunkt av en misosoppa.
Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess treenighet av kött, kastanjer och ost.
I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt.
Mauri hänger en hel dag med miljardären Johan. De äter god mat, dricker gott vin, åker fina båtar, besöker hans lantställe och avslutar dagen med att åka helikopter till Norge.
Om det finns någon du ska lyssna på när de gäller goda fiskrecept, så är det Thomas Sjögren. I det här programmet får du receptet på livets fiskgryta.
Ainsley Harriott blir kreativ med blommiga smaker och doftande kycklingkebab med saffran, kardemumma och rosenvattenris. April Jackson har en romprovning med en expert innan hon bjuder på bananbröd med rom.
Ainsley Harriott med vänner gör det mesta av köttiga smaker i detta avsnitt. Medan Ainsley är på frukosttjänst lagar han potatis med blodpudding, pocherat ägg och krispig sriracha bacon.
Joe och Maya utforskar Västerbotten, smakar på Brännlands iscider, nordiska cocktails på Facit Bar, och omfamnar lokala traditioner. Sedan beger de sig söderut för skörden på Hällåkra vingård.
Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise. Den här fräscha tonfisk- och äggsalladen bjuder på en explosion av somriga smaker.
Gok Wan tillagar tre lockande asiatiska recept för mat som är perfekt för middagsfester. Han skapar aromatisk asiatisk kryddad blomkål och en bubblande mittpunkt av en misosoppa.
Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess treenighet av kött, kastanjer och ost.
I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt.
Mauri hänger en hel dag med miljardären Johan. De äter god mat, dricker gott vin, åker fina båtar, besöker hans lantställe och avslutar dagen med att åka helikopter till Norge.
Om det finns någon du ska lyssna på när de gäller goda fiskrecept, så är det Thomas Sjögren. I det här programmet får du receptet på livets fiskgryta.
Ainsley Harriott blir kreativ med blommiga smaker och doftande kycklingkebab med saffran, kardemumma och rosenvattenris. April Jackson har en romprovning med en expert innan hon bjuder på bananbröd med rom.
Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf. Där avslöjar hon fascinerande kulinariska och musikaliska traditioner innan hon ger sig ut på ett kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir.
Det är ingen hemlighet att italiensk mat har ett huvudfokus: kolhydrater. Det kan därför kännas svårt att njuta av landets matkultur med en glutenfri livsstil.
Silvia hjälper vännen Claudio att tillaga två goda och hälsosamma pastasallader och lagar även en utsökt kyckling cacciatore till sin son och hans bästa vän.
Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. Sublim pasta, fluffig gnocchi och världens bästa pizza alla lika läckra och prisvärda.
Fred reser till South Devon med restaurangägaren Angela Hartnett. Hon visar sin favorit restaurang i Dartmouth och avslutar sedan dagen på ett flytande café på floden Exe.
På menyn i dag står en busenkel fylld potatisgnocchi. Nornie Bero tillagar sin utsökta gryta på endast fyra grönsaker medan Simon gör en barbequesås, perfekt som tillbehör till det mesta.
Simon visar hur enkelt det är att lyxa till vår favoritknöl: potatisen. Han tillagar också spanska churros, perfekta att svänga ihop hemma.
Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf. Där avslöjar hon fascinerande kulinariska och musikaliska traditioner innan hon ger sig ut på ett kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir.
Det är ingen hemlighet att italiensk mat har ett huvudfokus: kolhydrater. Det kan därför kännas svårt att njuta av landets matkultur med en glutenfri livsstil.
Silvia hjälper vännen Claudio att tillaga två goda och hälsosamma pastasallader och lagar även en utsökt kyckling cacciatore till sin son och hans bästa vän.
Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. Sublim pasta, fluffig gnocchi och världens bästa pizza alla lika läckra och prisvärda.
Fred reser till South Devon med restaurangägaren Angela Hartnett. Hon visar sin favorit restaurang i Dartmouth och avslutar sedan dagen på ett flytande café på floden Exe.
På menyn i dag står en busenkel fylld potatisgnocchi. Nornie Bero tillagar sin utsökta gryta på endast fyra grönsaker medan Simon gör en barbequesås, perfekt som tillbehör till det mesta.
Simon visar hur enkelt det är att lyxa till vår favoritknöl: potatisen. Han tillagar också spanska churros, perfekta att svänga ihop hemma.
Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf. Där avslöjar hon fascinerande kulinariska och musikaliska traditioner innan hon ger sig ut på ett kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir.
Det är ingen hemlighet att italiensk mat har ett huvudfokus: kolhydrater. Det kan därför kännas svårt att njuta av landets matkultur med en glutenfri livsstil.
Silvia hjälper vännen Claudio att tillaga två goda och hälsosamma pastasallader och lagar även en utsökt kyckling cacciatore till sin son och hans bästa vän.
Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. Sublim pasta, fluffig gnocchi och världens bästa pizza alla lika läckra och prisvärda.