OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

måndag den 25 oktober

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Luca's Key Ingredient

Luca gör gnocchettipasta med grädde av parmigiano, parmigianobitar med kalvköttbattuta och parmigiano -sufflé med lambrusco -kryddade pocherade päron

Vanishing Foods

Kinas lärda sägs äta bättre än kejsaren; för att söka förfining i maten skapar de rätter som Henans Zu An Smoked Mandarin Fish

Asia Unplated with Diana Chan

Diana utforskar smakerna av det traditionella laotiska köket genom att laga khao jee. Jerry Mai hjälper Diana att laga grillad fisk

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter kollar på hur matsamhället i Noosa som driver väldigt framtidsorienterad matproduktion leder vägen, bland annat besöker han en bigård och en skola, som lär barnen att odla själva

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Vad händer när en vegan och köttätare byter kost under en dag? Vi lät Sarah från södra Stockholm och Larsa från Kvicksund byta liv under 24 timmar. De bytte bostad, jobb och vänner och framför allt frukost lunch och middag

Secret Delicious

Aun Koh navigerar genom de tätbefolkade gatorna i Hong Kong för att upptäcka en exotisk ormrätt och en hemlig vaniljkräm kallad Egg Opera. Han upptäcker också osynliga cocktails

Ainsley's Food We Love

Ainsley Harriott är tillbaka i köket där han tillagar några av sina mest smakrika recept, samtidigt som han pratar med sina speciellt inbjudna gäster, om deras minnen av sina favoriträtter

Luca's Key Ingredient

Luca gör gnocchettipasta med grädde av parmigiano, parmigianobitar med kalvköttbattuta och parmigiano -sufflé med lambrusco -kryddade pocherade päron

Vanishing Foods

Kinas lärda sägs äta bättre än kejsaren; för att söka förfining i maten skapar de rätter som Henans Zu An Smoked Mandarin Fish

Asia Unplated with Diana Chan

Diana utforskar smakerna av det traditionella laotiska köket genom att laga khao jee. Jerry Mai hjälper Diana att laga grillad fisk

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter kollar på hur matsamhället i Noosa som driver väldigt framtidsorienterad matproduktion leder vägen, bland annat besöker han en bigård och en skola, som lär barnen att odla själva

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Vad händer när en vegan och köttätare byter kost under en dag? Vi lät Sarah från södra Stockholm och Larsa från Kvicksund byta liv under 24 timmar. De bytte bostad, jobb och vänner och framför allt frukost lunch och middag

Secret Delicious

Aun Koh navigerar genom de tätbefolkade gatorna i Hong Kong för att upptäcka en exotisk ormrätt och en hemlig vaniljkräm kallad Egg Opera. Han upptäcker också osynliga cocktails

Ainsley's Food We Love

Ainsley Harriott är tillbaka i köket där han tillagar några av sina mest smakrika recept, samtidigt som han pratar med sina speciellt inbjudna gäster, om deras minnen av sina favoriträtter

Luca's Key Ingredient

Luca gör gnocchettipasta med grädde av parmigiano, parmigianobitar med kalvköttbattuta och parmigiano -sufflé med lambrusco -kryddade pocherade päron

Vanishing Foods

Kinas lärda sägs äta bättre än kejsaren; för att söka förfining i maten skapar de rätter som Henans Zu An Smoked Mandarin Fish

Asia Unplated with Diana Chan

Diana utforskar smakerna av det traditionella laotiska köket genom att laga khao jee. Jerry Mai hjälper Diana att laga grillad fisk

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter kollar på hur matsamhället i Noosa som driver väldigt framtidsorienterad matproduktion leder vägen, bland annat besöker han en bigård och en skola, som lär barnen att odla själva

Food in Our Time

André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet

Ainsley's Food We Love

Skolmatsalens rätter inspirerar Ainsley, och han börjar sin skolmiddagsmeny med en shepherd's pie med smak av mynta; Kimberly Wyatt presenterar Ainsely för sin amerikanska skolmatsalfavorit: en ost- och böntortilla

Rick Stein's Road to Mexico

Rick Stein reser till Oaxaca, känd för tillverkningen av Mexikos nationella ost. Det finns också många vanilj- och kakaoträdgårdar här

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda

Lyx Vs. Budget

Grön juice, avokado toast och surfare i överflöd. Marko och Alex är hemma i Los Angeles för att utforska sin stad i staycationstil. Från centrum till stranden gör killarna allt kul under solen i änglans stad

James Martin's French Adventure

James resa tar honom till staden Annecy. Här går han runt på marknaden och tillagar rätter med lokala tomater, fisk och hummer

Food in Our Time

André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet

Ainsley's Food We Love

Skolmatsalens rätter inspirerar Ainsley, och han börjar sin skolmiddagsmeny med en shepherd's pie med smak av mynta; Kimberly Wyatt presenterar Ainsely för sin amerikanska skolmatsalfavorit: en ost- och böntortilla

Rick Stein's Road to Mexico

Rick Stein reser till Oaxaca, känd för tillverkningen av Mexikos nationella ost. Det finns också många vanilj- och kakaoträdgårdar här

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda

Lyx Vs. Budget

Grön juice, avokado toast och surfare i överflöd. Marko och Alex är hemma i Los Angeles för att utforska sin stad i staycationstil. Från centrum till stranden gör killarna allt kul under solen i änglans stad

James Martin's French Adventure

James resa tar honom till staden Annecy. Här går han runt på marknaden och tillagar rätter med lokala tomater, fisk och hummer