OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

torsdag den 26 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Sött och gott med Poon

I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar och andra sötsaker med en twist.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den här gången gör Simon en spännande huvudrätt med blomkål, medan Walleed Rasheed gör tårtor med pistage och vaniljsås.

Bild från filmen Luke Nguyen's Street Food Asia
Luke Nguyen's Street Food Asia

Luke fortsätter sin matresa genom Saigons gator. Han besöker två systrar samt möter fröken Yung-Jow som har gjort en ny maträtt varje dag i 20 år.

Water Heart Food

Palisa träffar två gamla vänner som, precis som hon, är australiensiska med thailändska föräldrar. Tillsammans besöker de Sydneys fiskmarknad och lagar mat som påminner dem om barndomen.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Sött och gott med Poon

I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar och andra sötsaker med en twist.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den här gången gör Simon en spännande huvudrätt med blomkål, medan Walleed Rasheed gör tårtor med pistage och vaniljsås.

Bild från filmen Luke Nguyen's Street Food Asia
Luke Nguyen's Street Food Asia

Luke fortsätter sin matresa genom Saigons gator. Han besöker två systrar samt möter fröken Yung-Jow som har gjort en ny maträtt varje dag i 20 år.

Water Heart Food

Palisa träffar två gamla vänner som, precis som hon, är australiensiska med thailändska föräldrar. Tillsammans besöker de Sydneys fiskmarknad och lagar mat som påminner dem om barndomen.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Sött och gott med Poon

I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar och andra sötsaker med en twist.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den här gången gör Simon en spännande huvudrätt med blomkål, medan Walleed Rasheed gör tårtor med pistage och vaniljsås.

Bild från filmen Luke Nguyen's Street Food Asia
Luke Nguyen's Street Food Asia

Luke fortsätter sin matresa genom Saigons gator. Han besöker två systrar samt möter fröken Yung-Jow som har gjort en ny maträtt varje dag i 20 år.

Water Heart Food

Palisa träffar två gamla vänner som, precis som hon, är australiensiska med thailändska föräldrar. Tillsammans besöker de Sydneys fiskmarknad och lagar mat som påminner dem om barndomen.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Sött och gott med Poon

I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar och andra sötsaker med en twist.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den här gången gör Simon en spännande huvudrätt med blomkål, medan Walleed Rasheed gör tårtor med pistage och vaniljsås.

Bild från filmen Luke Nguyen's Street Food Asia
Luke Nguyen's Street Food Asia

Luke fortsätter sin matresa genom Saigons gator. Han besöker två systrar samt möter fröken Yung-Jow som har gjort en ny maträtt varje dag i 20 år.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet besöker ett libanesiskt bageri och bjuder på en pumpapaj med ljuvlig marängtoppning, cookies med choklad och chili och en vinterpavlova med kryddiga äpplen och päron.

Vegansk Husmanskost

Den här gången är det fredagstacos på menyn, och Gustav visar oss hur man enkelt kan laga hemlagad tacos, guacamole och mangosalsa.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon slänger ihop ett friterat broccolisnack, samt kryddig rödbetsharissa och hans bästa grönsaksfond någonsin. Tobie Puttock förbereder rigatoni med grönkålssås.

Simply Raymond Blanc

De magiska ingredienserna som kan lyfta vilken maträtt som helst till nya höjder. Stjärnkocken Raymond Blanc visar hur han använder kryddor och örter för att skapa olika rätter som passar varje smak.

Rachel Khoo's Chocolat!

Rachel utforskar chokladens mångsidighet, och i Stockholm lär hon sig att kombinera drinkar med choklad.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet besöker ett libanesiskt bageri och bjuder på en pumpapaj med ljuvlig marängtoppning, cookies med choklad och chili och en vinterpavlova med kryddiga äpplen och päron.

Vegansk Husmanskost

Den här gången är det fredagstacos på menyn, och Gustav visar oss hur man enkelt kan laga hemlagad tacos, guacamole och mangosalsa.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon slänger ihop ett friterat broccolisnack, samt kryddig rödbetsharissa och hans bästa grönsaksfond någonsin. Tobie Puttock förbereder rigatoni med grönkålssås.

Simply Raymond Blanc

De magiska ingredienserna som kan lyfta vilken maträtt som helst till nya höjder. Stjärnkocken Raymond Blanc visar hur han använder kryddor och örter för att skapa olika rätter som passar varje smak.

Rachel Khoo's Chocolat!

Rachel utforskar chokladens mångsidighet, och i Stockholm lär hon sig att kombinera drinkar med choklad.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet besöker ett libanesiskt bageri och bjuder på en pumpapaj med ljuvlig marängtoppning, cookies med choklad och chili och en vinterpavlova med kryddiga äpplen och päron.

Vegansk Husmanskost

Den här gången är det fredagstacos på menyn, och Gustav visar oss hur man enkelt kan laga hemlagad tacos, guacamole och mangosalsa.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon slänger ihop ett friterat broccolisnack, samt kryddig rödbetsharissa och hans bästa grönsaksfond någonsin. Tobie Puttock förbereder rigatoni med grönkålssås.

Simply Raymond Blanc

De magiska ingredienserna som kan lyfta vilken maträtt som helst till nya höjder. Stjärnkocken Raymond Blanc visar hur han använder kryddor och örter för att skapa olika rätter som passar varje smak.

Rachel Khoo's Chocolat!

Rachel utforskar chokladens mångsidighet, och i Stockholm lär hon sig att kombinera drinkar med choklad.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.