OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

torsdag den 25 februari

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Bild från filmen Rick Stein's India
Rick Stein's India

Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao. Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao

Two Hairy' Bikers - Comfort Food

Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket. Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket

Wild Harvest

En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak. En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak

Bild från filmen James Martin's American Adventure
James Martin's American Adventure

James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket. James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket

Bild från filmen Taste
Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning. Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning

Bild från filmen Rick Stein's India
Rick Stein's India

Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao. Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao

Two Hairy' Bikers - Comfort Food

Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket. Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket

Wild Harvest

En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak. En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak

Bild från filmen James Martin's American Adventure
James Martin's American Adventure

James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket. James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket

Bild från filmen Taste
Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning. Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning

Bild från filmen Rick Stein's India
Rick Stein's India

Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao. Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao

Two Hairy' Bikers - Comfort Food

Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket. Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket

Wild Harvest

En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak. En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak

Bild från filmen James Martin's American Adventure
James Martin's American Adventure

James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket. James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket

Bild från filmen Taste
Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren

Bild från filmen Luke Nguyen's Food Trail
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning. Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning

Asia Unplated with Diana Chan

Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt. Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt

Wild Harvest

Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario. Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario

Ainsley's Caribbean Kitchen

I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur. I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur

Michela's Tuscan Kitchen

Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap. Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap

Victor & Victoria

Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten. Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten

Hairy Bikers: Ride Route 66

Den första etappen av Davids och Simons Route 66-äventyr börjar i Chicago och avslutas i Saint Louis. De får smaka på hickoryrökt grillkött och en italiensk biffbaguette som är väldigt populär och riktigt mör. Den första etappen av Davids och Simons Route 66-äventyr börjar i Chicago och avslutas i Saint Louis. De får smaka på hickoryrökt grillkött och en italiensk biffbaguette som är väldigt populär och riktigt mör

Asia Unplated with Diana Chan

Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt. Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt

Wild Harvest

Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario. Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario

Ainsley's Caribbean Kitchen

I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur. I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur

Michela's Tuscan Kitchen

Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap. Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap

Victor & Victoria

Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten. Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten

Hairy Bikers: Ride Route 66

Den första etappen av Davids och Simons Route 66-äventyr börjar i Chicago och avslutas i Saint Louis. De får smaka på hickoryrökt grillkött och en italiensk biffbaguette som är väldigt populär och riktigt mör. Den första etappen av Davids och Simons Route 66-äventyr börjar i Chicago och avslutas i Saint Louis. De får smaka på hickoryrökt grillkött och en italiensk biffbaguette som är väldigt populär och riktigt mör

Asia Unplated with Diana Chan

Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt. Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt

Wild Harvest

Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario. Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario

Ainsley's Caribbean Kitchen

I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur. I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur

Michela's Tuscan Kitchen

Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap. Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap

Victor & Victoria

Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten. Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten