OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

måndag den 25 september

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Bild från filmen Adam and Poh's Malaysia
Adam and Poh's Malaysia

Adam börjar sin resa i NSW Central West, där han skapar en grillrätt av lamm. I Tasmanien samlar Poh grönsaker från sin trädgård, och Adam gör tillsammans med kocken Rodney Dunn i köket en malaysisk grönsakscurry.

A New Zealand Food Story

Ben fortsätter den sista delen av denna resa och upptäcker underverken längst norr i landet.

Hembakat med Cecilia

Cecilia bakar en riktig publikfavorit- pekanpaj. Vi lär oss hur man gör det perfekta knapriga pajskalet, och får se hur man gör en riktigt god kolafyllning med pekannötter. Cecilia toppar den goda pajen med en uppvispad kolasmetana och hallon.

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Dillkött 2.0.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Bild från filmen The Wine Show
The Wine Show

Dominic West följer med James Purefoy för att smaka på viner i Dourodalen i Portugal.

Joe Fattorini - Vinälskaren

Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert.

Bild från filmen Adam and Poh's Malaysia
Adam and Poh's Malaysia

Adam börjar sin resa i NSW Central West, där han skapar en grillrätt av lamm. I Tasmanien samlar Poh grönsaker från sin trädgård, och Adam gör tillsammans med kocken Rodney Dunn i köket en malaysisk grönsakscurry.

A New Zealand Food Story

Ben fortsätter den sista delen av denna resa och upptäcker underverken längst norr i landet.

Hembakat med Cecilia

Cecilia bakar en riktig publikfavorit- pekanpaj. Vi lär oss hur man gör det perfekta knapriga pajskalet, och får se hur man gör en riktigt god kolafyllning med pekannötter. Cecilia toppar den goda pajen med en uppvispad kolasmetana och hallon.

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Dillkött 2.0.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Bild från filmen The Wine Show
The Wine Show

Dominic West följer med James Purefoy för att smaka på viner i Dourodalen i Portugal.

Joe Fattorini - Vinälskaren

Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert.

Bild från filmen Adam and Poh's Malaysia
Adam and Poh's Malaysia

Adam börjar sin resa i NSW Central West, där han skapar en grillrätt av lamm. I Tasmanien samlar Poh grönsaker från sin trädgård, och Adam gör tillsammans med kocken Rodney Dunn i köket en malaysisk grönsakscurry.

A New Zealand Food Story

Ben fortsätter den sista delen av denna resa och upptäcker underverken längst norr i landet.

Hembakat med Cecilia

Cecilia bakar en riktig publikfavorit- pekanpaj. Vi lär oss hur man gör det perfekta knapriga pajskalet, och får se hur man gör en riktigt god kolafyllning med pekannötter. Cecilia toppar den goda pajen med en uppvispad kolasmetana och hallon.

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Dillkött 2.0.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Bild från filmen The Wine Show
The Wine Show

Dominic West följer med James Purefoy för att smaka på viner i Dourodalen i Portugal.

Joe Fattorini - Vinälskaren

Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert.

Bild från filmen Adam and Poh's Malaysia
Adam and Poh's Malaysia

Adam börjar sin resa i NSW Central West, där han skapar en grillrätt av lamm. I Tasmanien samlar Poh grönsaker från sin trädgård, och Adam gör tillsammans med kocken Rodney Dunn i köket en malaysisk grönsakscurry.

A New Zealand Food Story

Ben fortsätter den sista delen av denna resa och upptäcker underverken längst norr i landet.

Hembakat med Cecilia

Cecilia bakar en riktig publikfavorit- pekanpaj. Vi lär oss hur man gör det perfekta knapriga pajskalet, och får se hur man gör en riktigt god kolafyllning med pekannötter. Cecilia toppar den goda pajen med en uppvispad kolasmetana och hallon.

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Dillkött 2.0.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Simply Raymond Blanc

Raymond gör en fantastisk krabbasallad med rosa grapefrukt och brun krabbamajonnäs och en lök- och baconpithivier. Fransmannen Daniel Galmiche stannar till och lagar några av sina favoriter, krouté med vilda svampar och röd frukt clafoutis.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Malmö eller Stockholm? Vilken stad har Sveriges bästa falafel? Och framför allt: vilken restaurang är bäst i Sverige?

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley Harriot hyllar utsökt mat som kan höja stämningen när han lagar mat på sina egna favoritplatser: sitt kök och på stranden.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon visar sina recept på söta sommartacos med ananas, kokos och bläckfisk.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Simply Raymond Blanc

Raymond gör en fantastisk krabbasallad med rosa grapefrukt och brun krabbamajonnäs och en lök- och baconpithivier. Fransmannen Daniel Galmiche stannar till och lagar några av sina favoriter, krouté med vilda svampar och röd frukt clafoutis.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Malmö eller Stockholm? Vilken stad har Sveriges bästa falafel? Och framför allt: vilken restaurang är bäst i Sverige?

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley Harriot hyllar utsökt mat som kan höja stämningen när han lagar mat på sina egna favoritplatser: sitt kök och på stranden.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon visar sina recept på söta sommartacos med ananas, kokos och bläckfisk.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Simply Raymond Blanc

Raymond gör en fantastisk krabbasallad med rosa grapefrukt och brun krabbamajonnäs och en lök- och baconpithivier. Fransmannen Daniel Galmiche stannar till och lagar några av sina favoriter, krouté med vilda svampar och röd frukt clafoutis.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Malmö eller Stockholm? Vilken stad har Sveriges bästa falafel? Och framför allt: vilken restaurang är bäst i Sverige?

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley Harriot hyllar utsökt mat som kan höja stämningen när han lagar mat på sina egna favoritplatser: sitt kök och på stranden.

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith serverar söndagsmiddag bestående av hans egna signaturfrikadeller med krämig polenta, parmesanchips och en kryddig gremolata för hela familjen. Singelmåltidernas soppa, och mozarellamacka, med frikadeller är fullpackade med härliga smaker.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon visar sina recept på söta sommartacos med ananas, kokos och bläckfisk.

Campogianis matresa

Christian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Simply Raymond Blanc

Raymond gör en fantastisk krabbasallad med rosa grapefrukt och brun krabbamajonnäs och en lök- och baconpithivier. Fransmannen Daniel Galmiche stannar till och lagar några av sina favoriter, krouté med vilda svampar och röd frukt clafoutis.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Malmö eller Stockholm? Vilken stad har Sveriges bästa falafel? Och framför allt: vilken restaurang är bäst i Sverige?

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley Harriot hyllar utsökt mat som kan höja stämningen när han lagar mat på sina egna favoritplatser: sitt kök och på stranden.