OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

måndag den 3 oktober

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Wild Harvest

Det blir svampplockning, en enkel maträtt med svamp på toast och vild kalkon.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Tomaten är Italiens nationalskatt. Silvia och hennes barn deltar på den årliga Passata-dagen, där italienska tomatälskande familjer möts upp för att förbereda årets sats av passata - basen för alla italienska tomatsåser.

Lyx Vs. Budget

Grön juice, avokado toast och surfare i överflöd. Marko och Alex är hemma i Los Angeles för att utforska sin stad i staycationstil. Från centrum till stranden gör killarna allt kul under solen i änglans stad.

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

Bild från filmen The Wine Show
The Wine Show

Matthew Goode och Matthew Rhys beger sig till Chianti country, medan Joe besöker en unik vingård i Chiles Maule Valley.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den australiska tv-kocken Simon Toohey är känd världen över för sin unika förmåga att förvandla grönsaker och frukt till spännande rätter fulla av smak. Häng med på en hållbar och kulinarisk resa mot en grönare matglädje.

Wild Harvest

Det blir svampplockning, en enkel maträtt med svamp på toast och vild kalkon.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Tomaten är Italiens nationalskatt. Silvia och hennes barn deltar på den årliga Passata-dagen, där italienska tomatälskande familjer möts upp för att förbereda årets sats av passata - basen för alla italienska tomatsåser.

Lyx Vs. Budget

Grön juice, avokado toast och surfare i överflöd. Marko och Alex är hemma i Los Angeles för att utforska sin stad i staycationstil. Från centrum till stranden gör killarna allt kul under solen i änglans stad.

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

Bild från filmen The Wine Show
The Wine Show

Matthew Goode och Matthew Rhys beger sig till Chianti country, medan Joe besöker en unik vingård i Chiles Maule Valley.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den australiska tv-kocken Simon Toohey är känd världen över för sin unika förmåga att förvandla grönsaker och frukt till spännande rätter fulla av smak. Häng med på en hållbar och kulinarisk resa mot en grönare matglädje.

Wild Harvest

Det blir svampplockning, en enkel maträtt med svamp på toast och vild kalkon.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Tomaten är Italiens nationalskatt. Silvia och hennes barn deltar på den årliga Passata-dagen, där italienska tomatälskande familjer möts upp för att förbereda årets sats av passata - basen för alla italienska tomatsåser.

Lyx Vs. Budget

Grön juice, avokado toast och surfare i överflöd. Marko och Alex är hemma i Los Angeles för att utforska sin stad i staycationstil. Från centrum till stranden gör killarna allt kul under solen i änglans stad.

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

Bild från filmen The Wine Show
The Wine Show

Matthew Goode och Matthew Rhys beger sig till Chianti country, medan Joe besöker en unik vingård i Chiles Maule Valley.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Freshly Picked with Simon Toohey

Den australiska tv-kocken Simon Toohey är känd världen över för sin unika förmåga att förvandla grönsaker och frukt till spännande rätter fulla av smak. Häng med på en hållbar och kulinarisk resa mot en grönare matglädje.

Water Heart Food

Palisa träffar två gamla vänner som, precis som hon, är australiensiska med thailändska föräldrar. Tillsammans besöker de Sydneys fiskmarknad och lagar mat som påminner dem om barndomen.

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon piskar ihop den fluffigaste hummusen till sina färska falafel. Alice delar med sig av sitt recept på chai-kryddad granola.

Festligare fika med Andréa

Andrea Brändström bakar härliga kanelbullar med vaniljkräm, äppelfyllning och pajsmul.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet visar upp sina fantastiska mittpunkter, en fantastisk flerfärgad Piñata-kaka, en ostliknande risottokaka och en grönsakstårta. Sedan visar konditor Helen Goh för Juliet hur hon gör sin citron- och svartvinbärsrandkaka.

Sött och gott med Poon

I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar och andra sötsaker med en twist.

Water Heart Food

Palisa träffar två gamla vänner som, precis som hon, är australiensiska med thailändska föräldrar. Tillsammans besöker de Sydneys fiskmarknad och lagar mat som påminner dem om barndomen.

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon piskar ihop den fluffigaste hummusen till sina färska falafel. Alice delar med sig av sitt recept på chai-kryddad granola.

Festligare fika med Andréa

Andrea Brändström bakar härliga kanelbullar med vaniljkräm, äppelfyllning och pajsmul.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet visar upp sina fantastiska mittpunkter, en fantastisk flerfärgad Piñata-kaka, en ostliknande risottokaka och en grönsakstårta. Sedan visar konditor Helen Goh för Juliet hur hon gör sin citron- och svartvinbärsrandkaka.

Sött och gott med Poon

I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar och andra sötsaker med en twist.

Water Heart Food

Palisa träffar två gamla vänner som, precis som hon, är australiensiska med thailändska föräldrar. Tillsammans besöker de Sydneys fiskmarknad och lagar mat som påminner dem om barndomen.

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon piskar ihop den fluffigaste hummusen till sina färska falafel. Alice delar med sig av sitt recept på chai-kryddad granola.

Festligare fika med Andréa

Andrea Brändström bakar härliga kanelbullar med vaniljkräm, äppelfyllning och pajsmul.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet visar upp sina fantastiska mittpunkter, en fantastisk flerfärgad Piñata-kaka, en ostliknande risottokaka och en grönsakstårta. Sedan visar konditor Helen Goh för Juliet hur hon gör sin citron- och svartvinbärsrandkaka.

Sött och gott med Poon

I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar och andra sötsaker med en twist.

Water Heart Food

Palisa träffar två gamla vänner som, precis som hon, är australiensiska med thailändska föräldrar. Tillsammans besöker de Sydneys fiskmarknad och lagar mat som påminner dem om barndomen.

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon piskar ihop den fluffigaste hummusen till sina färska falafel. Alice delar med sig av sitt recept på chai-kryddad granola.

Festligare fika med Andréa

Andrea Brändström bakar härliga kanelbullar med vaniljkräm, äppelfyllning och pajsmul.

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet visar upp sina fantastiska mittpunkter, en fantastisk flerfärgad Piñata-kaka, en ostliknande risottokaka och en grönsakstårta. Sedan visar konditor Helen Goh för Juliet hur hon gör sin citron- och svartvinbärsrandkaka.

Sött och gott med Poon

I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar och andra sötsaker med en twist.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.