OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

söndag den 26 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Bild från filmen Rick Stein's Cornwall
Rick Stein's Cornwall

Rick upptäcker Europas största teplantage vid floden Fal, bakar ett tebröd och får reda på hur Cornwall inspirerade Charles Dickens.

Festligheter med Catarina König

Catarina König ger tips på en trerättersmeny inspirerad av havets läckerheter. Det bjuds på Chips med en örtig creme fraiche och löjrom, Belgiens klassiska moules frites med saffransaioli samt världens enklaste dessert: affogato med hasselnötslikör.

Helgdrinken med David

David Kringlund tar med tittarna på en stilsäker och sofistikerad utforskning av den ikoniska Cosmopolitan-cocktailen.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James Martin lär känna Lyon, den gastronomiska huvudstaden i Frankrike, när han utforskar båda sidor av den kulinariska scenen och deras rätter.

Sommargrillen

Tina Nordström lagar mat hemma på sin gård.

Mamma & Jimmy Guo

Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker.

Godare vardag

Hallongrottskladdkakor, har du hört något härligare? Bakdrottningen Camilla Hamid visar hur du lagar denna gudomliga favorit på fikabordet.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon avslöjar sina familjehemligheter när han tillagar sin mammas oljiga pasta med en läcker twist. Det blir även hett i köket när tamales serveras, följt av tips på hur örter kan inkorporeras för att höja smakerna ytterligare.

Bild från filmen Rick Stein's Cornwall
Rick Stein's Cornwall

Rick upptäcker Europas största teplantage vid floden Fal, bakar ett tebröd och får reda på hur Cornwall inspirerade Charles Dickens.

Festligheter med Catarina König

Catarina König ger tips på en trerättersmeny inspirerad av havets läckerheter. Det bjuds på Chips med en örtig creme fraiche och löjrom, Belgiens klassiska moules frites med saffransaioli samt världens enklaste dessert: affogato med hasselnötslikör.

Helgdrinken med David

David Kringlund tar med tittarna på en stilsäker och sofistikerad utforskning av den ikoniska Cosmopolitan-cocktailen.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James Martin lär känna Lyon, den gastronomiska huvudstaden i Frankrike, när han utforskar båda sidor av den kulinariska scenen och deras rätter.

Sommargrillen

Tina Nordström lagar mat hemma på sin gård.

Mamma & Jimmy Guo

Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker.

Godare vardag

Hallongrottskladdkakor, har du hört något härligare? Bakdrottningen Camilla Hamid visar hur du lagar denna gudomliga favorit på fikabordet.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon avslöjar sina familjehemligheter när han tillagar sin mammas oljiga pasta med en läcker twist. Det blir även hett i köket när tamales serveras, följt av tips på hur örter kan inkorporeras för att höja smakerna ytterligare.

Bild från filmen Rick Stein's Cornwall
Rick Stein's Cornwall

Rick upptäcker Europas största teplantage vid floden Fal, bakar ett tebröd och får reda på hur Cornwall inspirerade Charles Dickens.

Festligheter med Catarina König

Catarina König ger tips på en trerättersmeny inspirerad av havets läckerheter. Det bjuds på Chips med en örtig creme fraiche och löjrom, Belgiens klassiska moules frites med saffransaioli samt världens enklaste dessert: affogato med hasselnötslikör.

Helgdrinken med David

David Kringlund tar med tittarna på en stilsäker och sofistikerad utforskning av den ikoniska Cosmopolitan-cocktailen.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James Martin lär känna Lyon, den gastronomiska huvudstaden i Frankrike, när han utforskar båda sidor av den kulinariska scenen och deras rätter.

Sommargrillen

Tina Nordström lagar mat hemma på sin gård.

Mamma & Jimmy Guo

Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker.

Godare vardag

Hallongrottskladdkakor, har du hört något härligare? Bakdrottningen Camilla Hamid visar hur du lagar denna gudomliga favorit på fikabordet.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon avslöjar sina familjehemligheter när han tillagar sin mammas oljiga pasta med en läcker twist. Det blir även hett i köket när tamales serveras, följt av tips på hur örter kan inkorporeras för att höja smakerna ytterligare.

Bild från filmen Rick Stein's Cornwall
Rick Stein's Cornwall

Rick upptäcker Europas största teplantage vid floden Fal, bakar ett tebröd och får reda på hur Cornwall inspirerade Charles Dickens.

Festligheter med Catarina König

Catarina König ger tips på en trerättersmeny inspirerad av havets läckerheter. Det bjuds på Chips med en örtig creme fraiche och löjrom, Belgiens klassiska moules frites med saffransaioli samt världens enklaste dessert: affogato med hasselnötslikör.

Helgdrinken med David

David Kringlund tar med tittarna på en stilsäker och sofistikerad utforskning av den ikoniska Cosmopolitan-cocktailen.

Bild från filmen James Martin's French Adventure
James Martin's French Adventure

James Martin lär känna Lyon, den gastronomiska huvudstaden i Frankrike, när han utforskar båda sidor av den kulinariska scenen och deras rätter.

Sommargrillen

Tina Nordström lagar mat hemma på sin gård.

Mamma & Jimmy Guo

Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker.

Godare vardag

Hallongrottskladdkakor, har du hört något härligare? Bakdrottningen Camilla Hamid visar hur du lagar denna gudomliga favorit på fikabordet.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon avslöjar sina familjehemligheter när han tillagar sin mammas oljiga pasta med en läcker twist. Det blir även hett i köket när tamales serveras, följt av tips på hur örter kan inkorporeras för att höja smakerna ytterligare.

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley lagar en kyckling- och grönsaksgryta. Han besöker också Vertical Future, ett företag som odlar grönsaker på ett revolutionerande sätt.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall. Till avslutning är frukt i fokus när han avnjuter desserten Pain Perdu.

Godare vardag med Mattias

Mattias visar ett riktigt gott recept på mjukbakad lax med gremolata.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Pohs resa för att hitta de mest ikoniska australiska rätterna når sitt slut i huvudstaden Canberra. Under sitt besök testar de demokratin genom att mäta allmänhetens åsikter om en viktig måltid.

Bild från filmen Roux Down The River
Roux Down The River

Michel anländer till London, där han går på vandring och besöker en 500 år gammal pub. Han tillagar stekt kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj.

Middag med Dante Zia

Dante skapar en oemotståndlig kycklinggryta full av genuina italienska smaker.

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

Gino återvänder till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj.

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch.

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley lagar en kyckling- och grönsaksgryta. Han besöker också Vertical Future, ett företag som odlar grönsaker på ett revolutionerande sätt.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall. Till avslutning är frukt i fokus när han avnjuter desserten Pain Perdu.

Godare vardag med Mattias

Mattias visar ett riktigt gott recept på mjukbakad lax med gremolata.

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Pohs resa för att hitta de mest ikoniska australiska rätterna når sitt slut i huvudstaden Canberra. Under sitt besök testar de demokratin genom att mäta allmänhetens åsikter om en viktig måltid.

Bild från filmen Roux Down The River
Roux Down The River

Michel anländer till London, där han går på vandring och besöker en 500 år gammal pub. Han tillagar stekt kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj.

Middag med Dante Zia

Dante skapar en oemotståndlig kycklinggryta full av genuina italienska smaker.

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

Gino återvänder till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj.

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch.

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley lagar en kyckling- och grönsaksgryta. Han besöker också Vertical Future, ett företag som odlar grönsaker på ett revolutionerande sätt.

Bild från filmen Michel Roux's French Country Cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall. Till avslutning är frukt i fokus när han avnjuter desserten Pain Perdu.

Godare vardag med Mattias

Mattias visar ett riktigt gott recept på mjukbakad lax med gremolata.