OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

lördag den 18 september

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Festligare fika med Andréa

Andrea Brändström bakar pavlova med blåbärscurd och vit choklad

A taste of italy with Nisha Katona

I Syracuse provsmakar bland annat Nisha "tonno al agrodolce" innan hon tillagar fisk med en apelsinsallad, inspirerad av hennes upptäckter

Field Trip With Curtis Stone

Curtis reser till Maui för att utforska öns lokala mattraditioner. På resan besöker han en gård, följer med på vildsvinsjakt, lär sig inhemska matspecialiteter och försöker att bygga surfbrädor

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker ett buddhistiskt tempel i Alby och ett kristet kloster i Allingsås. Hur är det egentligen att leva i celibat, långt utanför samhället, för att istället ägna hela sitt liv åt gud?

Ainsleys Mediterranean Kitchen Cookbook

Ainsley reser till södra Jordanien, där han utforskar staden Aqaba. Här träffar han en familj som visar hur man gör tillbehör till sin fattoush-sallad. Dessutom möter han kockar som förbereder stekt fisk med kryddigt ris

Rick Stein's Long Weekends

Rick Stein besöker Bologna i norra Italien. Staden är känd för sin matkultur. Här lär han sig att göra färsk pasta som ska användas till tortellini, ravioli och lasagne

Festligare fika med Andréa

Andrea Brändström bakar pavlova med blåbärscurd och vit choklad

A taste of italy with Nisha Katona

I Syracuse provsmakar bland annat Nisha "tonno al agrodolce" innan hon tillagar fisk med en apelsinsallad, inspirerad av hennes upptäckter

Field Trip With Curtis Stone

Curtis reser till Maui för att utforska öns lokala mattraditioner. På resan besöker han en gård, följer med på vildsvinsjakt, lär sig inhemska matspecialiteter och försöker att bygga surfbrädor

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker ett buddhistiskt tempel i Alby och ett kristet kloster i Allingsås. Hur är det egentligen att leva i celibat, långt utanför samhället, för att istället ägna hela sitt liv åt gud?

Ainsleys Mediterranean Kitchen Cookbook

Ainsley reser till södra Jordanien, där han utforskar staden Aqaba. Här träffar han en familj som visar hur man gör tillbehör till sin fattoush-sallad. Dessutom möter han kockar som förbereder stekt fisk med kryddigt ris

Rick Stein's Long Weekends

Rick Stein besöker Bologna i norra Italien. Staden är känd för sin matkultur. Här lär han sig att göra färsk pasta som ska användas till tortellini, ravioli och lasagne

Festligare fika med Andréa

Andrea Brändström bakar pavlova med blåbärscurd och vit choklad

A taste of italy with Nisha Katona

I Syracuse provsmakar bland annat Nisha "tonno al agrodolce" innan hon tillagar fisk med en apelsinsallad, inspirerad av hennes upptäckter

Field Trip With Curtis Stone

Curtis reser till Maui för att utforska öns lokala mattraditioner. På resan besöker han en gård, följer med på vildsvinsjakt, lär sig inhemska matspecialiteter och försöker att bygga surfbrädor

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker ett buddhistiskt tempel i Alby och ett kristet kloster i Allingsås. Hur är det egentligen att leva i celibat, långt utanför samhället, för att istället ägna hela sitt liv åt gud?

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Wild Harvest

Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Växtbaserat med Thess

Thess åker till Ugglarps grönt för att köpa nyskördade grönsaker, som sedan blir till vackra och läckra grönsakstapas; Bakade knipplökar med ramslöksmajonnäs, tångkaviar och rostade hasselnötter, samt en len bönkräm med kapris står på menyn

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker ett buddhistiskt tempel i Alby och ett kristet kloster i Allingsås. Hur är det egentligen att leva i celibat, långt utanför samhället, för att istället ägna hela sitt liv åt gud?

Michela's Tuscan Kitchen

Efter att ha besökt en rödlöksodling i Certaldo, lagar Michela en panzanellasallad och fläskkött med lök, äpple och cider

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Wild Harvest

Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Växtbaserat med Thess

Thess åker till Ugglarps grönt för att köpa nyskördade grönsaker, som sedan blir till vackra och läckra grönsakstapas; Bakade knipplökar med ramslöksmajonnäs, tångkaviar och rostade hasselnötter, samt en len bönkräm med kapris står på menyn

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker ett buddhistiskt tempel i Alby och ett kristet kloster i Allingsås. Hur är det egentligen att leva i celibat, långt utanför samhället, för att istället ägna hela sitt liv åt gud?

Michela's Tuscan Kitchen

Efter att ha besökt en rödlöksodling i Certaldo, lagar Michela en panzanellasallad och fläskkött med lök, äpple och cider

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Wild Harvest

Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

Växtbaserat med Thess

Thess åker till Ugglarps grönt för att köpa nyskördade grönsaker, som sedan blir till vackra och läckra grönsakstapas; Bakade knipplökar med ramslöksmajonnäs, tångkaviar och rostade hasselnötter, samt en len bönkräm med kapris står på menyn

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker ett buddhistiskt tempel i Alby och ett kristet kloster i Allingsås. Hur är det egentligen att leva i celibat, långt utanför samhället, för att istället ägna hela sitt liv åt gud?

Michela's Tuscan Kitchen

Efter att ha besökt en rödlöksodling i Certaldo, lagar Michela en panzanellasallad och fläskkött med lök, äpple och cider

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Wild Harvest

Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny