söndag den 11 juni
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.
De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Nadiya Hussain åker till Wales för att uppleva det som har gjort det till en foodie-destination, och lär sig att valla får.
Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.
Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.
Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.
Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.
De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Nadiya Hussain åker till Wales för att uppleva det som har gjort det till en foodie-destination, och lär sig att valla får.
Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.
Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.
Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.
Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.
De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Nadiya Hussain åker till Wales för att uppleva det som har gjort det till en foodie-destination, och lär sig att valla får.
Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.
Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.
Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.
Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.
De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Nadiya Hussain åker till Wales för att uppleva det som har gjort det till en foodie-destination, och lär sig att valla får.
Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.
Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.
Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.
Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.
De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Vad händer egentligen när två människor i helt olika livssituationer rakt av byter liv med varandra för en dag?
Matthew Goode och Matthew Rhys reser till Venedig för en aperitif, medan Amelia utforskar Adelaide och Tasmanien.
Justine lagar två specialiteter med skaldjur: stekta räkor med schalottenlök och smör, och en bläckfiskgryta, kombinerad med exotiska, lokala råvaror.
Fokus på ambitiösa matälskare när de reser genom Sydafrika på en informativ kulinarisk resa.
Rachel Khoo besöker Hampton Court för att ta reda på hur choklad blev vanligt att dricka och ger sig ut på en andlig resa för att utforska kakaons helande egenskaper.
Tillbaka i sitt kök utforskar Ainsley de fruktiga smakerna och börjar dagen med den viktigaste måltiden: Frukost.
Flodens andar.
Vad händer egentligen när två människor i helt olika livssituationer rakt av byter liv med varandra för en dag?
Matthew Goode och Matthew Rhys reser till Venedig för en aperitif, medan Amelia utforskar Adelaide och Tasmanien.
Justine lagar två specialiteter med skaldjur: stekta räkor med schalottenlök och smör, och en bläckfiskgryta, kombinerad med exotiska, lokala råvaror.
Fokus på ambitiösa matälskare när de reser genom Sydafrika på en informativ kulinarisk resa.
Rachel Khoo besöker Hampton Court för att ta reda på hur choklad blev vanligt att dricka och ger sig ut på en andlig resa för att utforska kakaons helande egenskaper.
Tillbaka i sitt kök utforskar Ainsley de fruktiga smakerna och börjar dagen med den viktigaste måltiden: Frukost.
Flodens andar.
Vad händer egentligen när två människor i helt olika livssituationer rakt av byter liv med varandra för en dag?