söndag den 5 februari
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.
Vem älskar inte fluffiga pannkakor till fikat? Speciellt när Ayla bjuder på otroliga smakkombinationer: kanelbullepannkakor, piña colada-pannkakor och citronpannkakor.
Den vilda kusten vid Kullaberg i Skåne har mycket kultur och gastronomi att erbjuda. Tareq besöker Vikentomater och lagar vegetarisk ragù.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.
Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.
Vem älskar inte fluffiga pannkakor till fikat? Speciellt när Ayla bjuder på otroliga smakkombinationer: kanelbullepannkakor, piña colada-pannkakor och citronpannkakor.
Den vilda kusten vid Kullaberg i Skåne har mycket kultur och gastronomi att erbjuda. Tareq besöker Vikentomater och lagar vegetarisk ragù.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.
Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.
Vem älskar inte fluffiga pannkakor till fikat? Speciellt när Ayla bjuder på otroliga smakkombinationer: kanelbullepannkakor, piña colada-pannkakor och citronpannkakor.
Den vilda kusten vid Kullaberg i Skåne har mycket kultur och gastronomi att erbjuda. Tareq besöker Vikentomater och lagar vegetarisk ragù.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.
Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.
Vem älskar inte fluffiga pannkakor till fikat? Speciellt när Ayla bjuder på otroliga smakkombinationer: kanelbullepannkakor, piña colada-pannkakor och citronpannkakor.
Den vilda kusten vid Kullaberg i Skåne har mycket kultur och gastronomi att erbjuda. Tareq besöker Vikentomater och lagar vegetarisk ragù.
Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.
I denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott.
Andy, Mark och Daz letar efter inspiration till en signaturrätt med öring. De tycker dock att det inte är lika enkelt att fånga den viktigaste ingrediensen som man trodde.
Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren.
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.
Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.
Thomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing.
Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.
I denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott.
Andy, Mark och Daz letar efter inspiration till en signaturrätt med öring. De tycker dock att det inte är lika enkelt att fånga den viktigaste ingrediensen som man trodde.
Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren.
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.
Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.
Thomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing.
Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.
I denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott.
Andy, Mark och Daz letar efter inspiration till en signaturrätt med öring. De tycker dock att det inte är lika enkelt att fånga den viktigaste ingrediensen som man trodde.
Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren.
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.
Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.
Thomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing.
Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.
I denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott.
Andy, Mark och Daz letar efter inspiration till en signaturrätt med öring. De tycker dock att det inte är lika enkelt att fånga den viktigaste ingrediensen som man trodde.
Pierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren.
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.
Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.
Thomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing.
Mors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex.
I denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott.
Andy, Mark och Daz letar efter inspiration till en signaturrätt med öring. De tycker dock att det inte är lika enkelt att fånga den viktigaste ingrediensen som man trodde.