OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

söndag den 11 juni

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker till Wales för att uppleva det som har gjort det till en foodie-destination, och lär sig att valla får.

Sanna Jörnvik

Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.

Sommargrillen

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker till Wales för att uppleva det som har gjort det till en foodie-destination, och lär sig att valla får.

Sanna Jörnvik

Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.

Sommargrillen

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker till Wales för att uppleva det som har gjort det till en foodie-destination, och lär sig att valla får.

Sanna Jörnvik

Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.

Sommargrillen

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker till Wales för att uppleva det som har gjort det till en foodie-destination, och lär sig att valla får.

Sanna Jörnvik

Sanna lagar sin favoriträtt, ricotta och spenat canneloni.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien.

Sommargrillen

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon tar sig till tropiska Queensland och smakar på dess unika frukter som också sätts i större sammanhang som del i en enkel frukost.

Festligare fika med Andréa

De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Vad händer egentligen när två människor i helt olika livssituationer rakt av byter liv med varandra för en dag?

The Wine Show

Matthew Goode och Matthew Rhys reser till Venedig för en aperitif, medan Amelia utforskar Adelaide och Tasmanien.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lagar två specialiteter med skaldjur: stekta räkor med schalottenlök och smör, och en bläckfiskgryta, kombinerad med exotiska, lokala råvaror.

Food Trail: South Africa

Fokus på ambitiösa matälskare när de reser genom Sydafrika på en informativ kulinarisk resa.

Rachel Khoo's Chocolate

Rachel Khoo besöker Hampton Court för att ta reda på hur choklad blev vanligt att dricka och ger sig ut på en andlig resa för att utforska kakaons helande egenskaper.

Ainsley's Fantastic Flavours

Tillbaka i sitt kök utforskar Ainsley de fruktiga smakerna och börjar dagen med den viktigaste måltiden: Frukost.

Dokumentär

Flodens andar.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Vad händer egentligen när två människor i helt olika livssituationer rakt av byter liv med varandra för en dag?

The Wine Show

Matthew Goode och Matthew Rhys reser till Venedig för en aperitif, medan Amelia utforskar Adelaide och Tasmanien.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lagar två specialiteter med skaldjur: stekta räkor med schalottenlök och smör, och en bläckfiskgryta, kombinerad med exotiska, lokala råvaror.

Food Trail: South Africa

Fokus på ambitiösa matälskare när de reser genom Sydafrika på en informativ kulinarisk resa.

Rachel Khoo's Chocolate

Rachel Khoo besöker Hampton Court för att ta reda på hur choklad blev vanligt att dricka och ger sig ut på en andlig resa för att utforska kakaons helande egenskaper.

Ainsley's Fantastic Flavours

Tillbaka i sitt kök utforskar Ainsley de fruktiga smakerna och börjar dagen med den viktigaste måltiden: Frukost.

Dokumentär

Flodens andar.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Vad händer egentligen när två människor i helt olika livssituationer rakt av byter liv med varandra för en dag?