OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

söndag den 28 juli

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Bild från filmen Rick Stein's Cornwall
Rick Stein's Cornwall

Efter att ha sugit åt sig atmosfären på en av Storbritanniens sista levande boskapsmarknader är Rick sugen på biff- och njurpudding innan han seglar ut från Falmouth i en handbyggd båt.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon är entusiastisk över frukt i Queensland innan han beger sig tillbaka till köket och serverar en nordafrikansk tagine. Tobie Puttock återvänder med recept på den perfekt vardagsmiddagen innan Simon skapar magi med överblivet ris.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott bjuder på en ärt och myntsoppa som serveras till krispig pancetta och fetaost toasts. Popstjärnan och skådespelaren Martenn Kemp dyker också upp för att laga en fiskrätt av stekt tonfisk och rostade tomater.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan lägger till en vacker sista kant av blommor som lockar bin för att pollinera sin grönsaksodling och försköna hela området. Frances trädgårdsförvandling avslöjas - från en liten, karg bakgård till en mysig köksträdgårdshelgedom.

Sarahs vinskola

I denna serie kommer vinprofilen Sarah Lindstrand Mboge att tipsa om viner och hur man kan tänka vid val av vin.

A pretty good life with Valerie

Nu börjar det närma sig midsommar och i dagens avsnitt ger Valerie tips på några riktigt goda recept samt hur man gör en fin dukning till midsommarfesten.

Bild från filmen Luke Nguyen's India
Luke Nguyen's India

Luke utforskar den franska matkulturen i Pondicherry med kocken Jay. Sedan hittar han kulinariska skatter i Chennai och avslutar sin resa i södra Indien med ett gnistrande Diwali-firande.

Bild från filmen Rick Stein's Cornwall
Rick Stein's Cornwall

Efter att ha sugit åt sig atmosfären på en av Storbritanniens sista levande boskapsmarknader är Rick sugen på biff- och njurpudding innan han seglar ut från Falmouth i en handbyggd båt.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon är entusiastisk över frukt i Queensland innan han beger sig tillbaka till köket och serverar en nordafrikansk tagine. Tobie Puttock återvänder med recept på den perfekt vardagsmiddagen innan Simon skapar magi med överblivet ris.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott bjuder på en ärt och myntsoppa som serveras till krispig pancetta och fetaost toasts. Popstjärnan och skådespelaren Martenn Kemp dyker också upp för att laga en fiskrätt av stekt tonfisk och rostade tomater.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan lägger till en vacker sista kant av blommor som lockar bin för att pollinera sin grönsaksodling och försköna hela området. Frances trädgårdsförvandling avslöjas - från en liten, karg bakgård till en mysig köksträdgårdshelgedom.

Sarahs vinskola

I denna serie kommer vinprofilen Sarah Lindstrand Mboge att tipsa om viner och hur man kan tänka vid val av vin.

A pretty good life with Valerie

Nu börjar det närma sig midsommar och i dagens avsnitt ger Valerie tips på några riktigt goda recept samt hur man gör en fin dukning till midsommarfesten.

Bild från filmen Luke Nguyen's India
Luke Nguyen's India

Luke utforskar den franska matkulturen i Pondicherry med kocken Jay. Sedan hittar han kulinariska skatter i Chennai och avslutar sin resa i södra Indien med ett gnistrande Diwali-firande.

Bild från filmen Rick Stein's Cornwall
Rick Stein's Cornwall

Efter att ha sugit åt sig atmosfären på en av Storbritanniens sista levande boskapsmarknader är Rick sugen på biff- och njurpudding innan han seglar ut från Falmouth i en handbyggd båt.

Freshly Picked with Simon Toohey

Simon är entusiastisk över frukt i Queensland innan han beger sig tillbaka till köket och serverar en nordafrikansk tagine. Tobie Puttock återvänder med recept på den perfekt vardagsmiddagen innan Simon skapar magi med överblivet ris.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott bjuder på en ärt och myntsoppa som serveras till krispig pancetta och fetaost toasts. Popstjärnan och skådespelaren Martenn Kemp dyker också upp för att laga en fiskrätt av stekt tonfisk och rostade tomater.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan lägger till en vacker sista kant av blommor som lockar bin för att pollinera sin grönsaksodling och försköna hela området. Frances trädgårdsförvandling avslöjas - från en liten, karg bakgård till en mysig köksträdgårdshelgedom.

Matigt med Amanda

Varför laga mat inne när man kan vara utomhus? Amanda lagar en krämig risotto med citronmarinerad zucchini, buffelmozzarella, marconamandlar och örtolja på stekhällen.

The Chocolate Queen

Ge dig in i en fruktig chokladresa idag med Kirstens lime- och kokosinfuserade choux-bullar och en enkel grädd- och hallontartelett.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Granada besöker James en restaurang med utsikt över Alhambra, åker till en ekologisk kaviarfarm, lagar biff, marockansk kyckling och carpaccio med kaviar.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Murcia handlar James på den lokala marknaden och äter exceptionella tapas. Han visas hur man gör Caldero och han besöker en aprikosodling.

For the Love of Bread

Köpenhamn är en global matmetropol där de har en nästan akademisk syn på sitt kök. Andrew tar en rundtur i staden och får förstahandserfarenhet av passionen och engagemanget bakom dess bröd och kaffe.

Mary Berry Makes It Easy

Mary ansluter sig till Michael Ball på scenen i West End för att lära honom några nya och spännande recept - perfekt för en entusiastisk kock som vill vara lite mer äventyrlig.

Bild från filmen Jamie Cooks the Mediterranean
Jamie Cooks the Mediterranean

Jamie utforskar Tunisien för att träffa traditionella couscous-tillverkare, äta gatumat och bli inbjuden att laga mat med lokala kockar på en strand. Inspirerad av allt han ser tillagar Jamie krispiga räk-paket och en kyckling- och merguezkorvsgryta.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Matigt med Amanda

Varför laga mat inne när man kan vara utomhus? Amanda lagar en krämig risotto med citronmarinerad zucchini, buffelmozzarella, marconamandlar och örtolja på stekhällen.

The Chocolate Queen

Ge dig in i en fruktig chokladresa idag med Kirstens lime- och kokosinfuserade choux-bullar och en enkel grädd- och hallontartelett.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Granada besöker James en restaurang med utsikt över Alhambra, åker till en ekologisk kaviarfarm, lagar biff, marockansk kyckling och carpaccio med kaviar.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Murcia handlar James på den lokala marknaden och äter exceptionella tapas. Han visas hur man gör Caldero och han besöker en aprikosodling.

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

I dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv.

Barossa valley with Justine Schofield

I dagens avsnitt av Barossa tar Justine en tur runt vingården med Roxy och för att ta reda på vad för typ av mat som passar med ett glas rött. När det finns gott vin finns det bra mat.

For the Love of Bread

Köpenhamn är en global matmetropol där de har en nästan akademisk syn på sitt kök. Andrew tar en rundtur i staden och får förstahandserfarenhet av passionen och engagemanget bakom dess bröd och kaffe.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

Mary Berry Makes It Easy

Mary ansluter sig till Michael Ball på scenen i West End för att lära honom några nya och spännande recept - perfekt för en entusiastisk kock som vill vara lite mer äventyrlig.

Food Trail: South Africa

Vilken var Nelson Mandelas favoriträtt? Svaret får vi i det här avsnittet när Warren träffar Mandelas tidigare privata kock. Tillsammans gör de två av Mandelas favoriträtter: Risotto och kyckling med söt sås.

Bild från filmen Jamie Cooks the Mediterranean
Jamie Cooks the Mediterranean

Jamie utforskar Tunisien för att träffa traditionella couscous-tillverkare, äta gatumat och bli inbjuden att laga mat med lokala kockar på en strand. Inspirerad av allt han ser tillagar Jamie krispiga räk-paket och en kyckling- och merguezkorvsgryta.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet tävlar tre personer i att laga lunch åt Mauri, och för att jämna ut tävlingen får de budget efter kunskapsnivå.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

På Costa Blanca besöker James en körsbärsträdgård, träffar en fiskare som säljer Denia-räkor och sedan lagar han fläsk med körsbär, kryddad tonfisksallad och ris med fisk.

Matigt med Amanda

Varför laga mat inne när man kan vara utomhus? Amanda lagar en krämig risotto med citronmarinerad zucchini, buffelmozzarella, marconamandlar och örtolja på stekhällen.

The Chocolate Queen

Ge dig in i en fruktig chokladresa idag med Kirstens lime- och kokosinfuserade choux-bullar och en enkel grädd- och hallontartelett.

Bild från filmen James Martin's Spanish Adventure
James Martin's Spanish Adventure

I Valencia besöker James en risfarm. Avslutningsvis lagar James en musselsoppa med kikärter och skaldjur på båt.