OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

torsdag den 20 januari

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Garanterat gott

Mattias lagar pizza med sparris, päron och valnötter.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Jag bjöd underbara Zara Larsson på en lyx-dejt värd drygt 10.000 kronor. Vi åt trerätters, drack exklusivt vin och njöt i största allmänhet på Restaurang Bonnies på Bank Hotel.

A New Zealand Food Story

Den prisbelönta kocken Ben Bayly frågade sig varför han lagade fransk och italiensk mat i stället för maträtter från Nya Zeeland. Han sade upp sig från jobbet som kock vid två av Nya Zeelands bästa restauranger och startade en ny restaurang som baserar sig på den nyzeeländska matens historia och hur den skulle kunna te sig på en restaurangmeny.

Wild Harvest

En närmare titt på skörden i södra Oregon, som musslor, rädisor och tång.

Victor & Victoria

Forskaren Victoria Voss och stjärnkocken Tom Victor Gausdal tittar närmare på livsmedelsförpackningar och lagar en hållbar och inspirerande rätt.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Garanterat gott

Mattias lagar pizza med sparris, päron och valnötter.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Jag bjöd underbara Zara Larsson på en lyx-dejt värd drygt 10.000 kronor. Vi åt trerätters, drack exklusivt vin och njöt i största allmänhet på Restaurang Bonnies på Bank Hotel.

A New Zealand Food Story

Den prisbelönta kocken Ben Bayly frågade sig varför han lagade fransk och italiensk mat i stället för maträtter från Nya Zeeland. Han sade upp sig från jobbet som kock vid två av Nya Zeelands bästa restauranger och startade en ny restaurang som baserar sig på den nyzeeländska matens historia och hur den skulle kunna te sig på en restaurangmeny.

Wild Harvest

En närmare titt på skörden i södra Oregon, som musslor, rädisor och tång.

Victor & Victoria

Forskaren Victoria Voss och stjärnkocken Tom Victor Gausdal tittar närmare på livsmedelsförpackningar och lagar en hållbar och inspirerande rätt.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Garanterat gott

Mattias lagar pizza med sparris, päron och valnötter.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Jag bjöd underbara Zara Larsson på en lyx-dejt värd drygt 10.000 kronor. Vi åt trerätters, drack exklusivt vin och njöt i största allmänhet på Restaurang Bonnies på Bank Hotel.

A New Zealand Food Story

Den prisbelönta kocken Ben Bayly frågade sig varför han lagade fransk och italiensk mat i stället för maträtter från Nya Zeeland. Han sade upp sig från jobbet som kock vid två av Nya Zeelands bästa restauranger och startade en ny restaurang som baserar sig på den nyzeeländska matens historia och hur den skulle kunna te sig på en restaurangmeny.

Wild Harvest

En närmare titt på skörden i södra Oregon, som musslor, rädisor och tång.

Victor & Victoria

Forskaren Victoria Voss och stjärnkocken Tom Victor Gausdal tittar närmare på livsmedelsförpackningar och lagar en hållbar och inspirerande rätt.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

Garanterat gott

Mattias lagar pizza med sparris, päron och valnötter.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Jag bjöd underbara Zara Larsson på en lyx-dejt värd drygt 10.000 kronor. Vi åt trerätters, drack exklusivt vin och njöt i största allmänhet på Restaurang Bonnies på Bank Hotel.

A New Zealand Food Story

Den prisbelönta kocken Ben Bayly frågade sig varför han lagade fransk och italiensk mat i stället för maträtter från Nya Zeeland. Han sade upp sig från jobbet som kock vid två av Nya Zeelands bästa restauranger och startade en ny restaurang som baserar sig på den nyzeeländska matens historia och hur den skulle kunna te sig på en restaurangmeny.

Wild Harvest

En närmare titt på skörden i södra Oregon, som musslor, rädisor och tång.

Victor & Victoria

Forskaren Victoria Voss och stjärnkocken Tom Victor Gausdal tittar närmare på livsmedelsförpackningar och lagar en hållbar och inspirerande rätt.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

Jack Stein: Inside the Box

Efter att ha lärt sig allt om olika grisraser på Chiltern Farm serverar Jack en brittisk fläskrätt i sitt Cornwall-kök. Senare åker han till Bangkok för att dela den goda maten han har gjort.

Bild från filmen Ainsley's Food We Love
Ainsley's Food We Love

Ainsley lagar mat för lata söndagar, inklusive sockermajsfritters med avokado-, tomat- och svartbönsalsa och pocherade ägg, och Gyles Brandreth visar sin version av fiskmackan.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine visar hur du kan tillaga räkor på ett enkelt men välsmakande tropiskt sätt. Hon förbereder sedan en lyxig viltburgare med foie gras och förbereder en lätt carpaccio.

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland.

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh är tillbaka i sina hemmatrakter, men hittar sig själv totalt obekant med en Singaporisk rätt kallad Curry Mohlyu. En rätt som kommer från den Portugisiska-Eurasien kulturen.

Luca's Key Ingredient

Luca gör gnocchettipasta med grädde av parmigiano, parmigianobitar med kalvköttbattuta och parmigiano -sufflé med lambrusco -kryddade pocherade päron.

A taste of italy with Nisha Katona

I Syracuse provsmakar bland annat Nisha "tonno al agrodolce" innan hon tillagar fisk med en apelsinsallad, inspirerad av hennes upptäckter.

Jack Stein: Inside the Box

Efter att ha lärt sig allt om olika grisraser på Chiltern Farm serverar Jack en brittisk fläskrätt i sitt Cornwall-kök. Senare åker han till Bangkok för att dela den goda maten han har gjort.

Bild från filmen Ainsley's Food We Love
Ainsley's Food We Love

Ainsley lagar mat för lata söndagar, inklusive sockermajsfritters med avokado-, tomat- och svartbönsalsa och pocherade ägg, och Gyles Brandreth visar sin version av fiskmackan.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine visar hur du kan tillaga räkor på ett enkelt men välsmakande tropiskt sätt. Hon förbereder sedan en lyxig viltburgare med foie gras och förbereder en lätt carpaccio.

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland.

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh är tillbaka i sina hemmatrakter, men hittar sig själv totalt obekant med en Singaporisk rätt kallad Curry Mohlyu. En rätt som kommer från den Portugisiska-Eurasien kulturen.

Luca's Key Ingredient

Luca gör gnocchettipasta med grädde av parmigiano, parmigianobitar med kalvköttbattuta och parmigiano -sufflé med lambrusco -kryddade pocherade päron.

A taste of italy with Nisha Katona

I Syracuse provsmakar bland annat Nisha "tonno al agrodolce" innan hon tillagar fisk med en apelsinsallad, inspirerad av hennes upptäckter.

Jack Stein: Inside the Box

Efter att ha lärt sig allt om olika grisraser på Chiltern Farm serverar Jack en brittisk fläskrätt i sitt Cornwall-kök. Senare åker han till Bangkok för att dela den goda maten han har gjort.

Ainsley's Food We Love

Ainsley lagar mat för lata söndagar, inklusive sockermajsfritters med avokado-, tomat- och svartbönsalsa och pocherade ägg, och Gyles Brandreth visar sin version av fiskmackan.

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine visar hur du kan tillaga räkor på ett enkelt men välsmakande tropiskt sätt. Hon förbereder sedan en lyxig viltburgare med foie gras och förbereder en lätt carpaccio.

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland.

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh är tillbaka i sina hemmatrakter, men hittar sig själv totalt obekant med en Singaporisk rätt kallad Curry Mohlyu. En rätt som kommer från den Portugisiska-Eurasien kulturen.