OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Hits HD

torsdag den 7 december

På V Film Hits sänds prisbelönta, blockbusters, internationella och nordiska filmer.

Bild från filmen Christmas Is You
Christmas Is You

En kontorsassistent ställs inför ett dilemma när hennes chef säger åt henne att hon ska övertyga sin före detta pojkvän att skriva kontrakt med deras bolag, eller söka ett nytt jobb.

Bild från filmen A Furry Little Christmas
A Furry Little Christmas

En veterinär från en storstad faller för en läkare från en småstad när han vill återskapa en New York-jul i hennes hemstad i Vermont.

Bild från filmen Jingle Bell Princess
Jingle Bell Princess

Prinsessan Jasmine Arcelus är strandsatt i Tucker, Maine, och dras in i två tvillingflickor på nio års liv och deras änkepappa Sam under semestern.

Bild från filmen Joy for Christmas
Joy for Christmas

När hennes familjeföretags årliga julleksaksinsamling hotas måste Holly övertala idrottsprofilen Jack Kane att bli kampanjens ansikte utåt för att hjälpa till att rädda den.

How Sarah Got Her Wings

När Sarah dör i en olycka strax före jul blir hon inte insläppt i himlen utan skickas tillbaka till jorden som lärlingsängel för att göra en god gärning.

Bild från filmen Much Ado About Christmas
Much Ado About Christmas

Efter att Haley Lloyd har blivit bränd av otaliga friare är det uppfriskande när den blyge men stilige Claud faller för henne, ovetandes om hennes sanna identitet: Men när sanningen kommer fram, sätter det deras spirande julromans på spel.

Bild från filmen A Christmas Stray
A Christmas Stray

När en herrelös hund tvingar hans bil av vägen fastnar arbetsnarkomanen Ethan i en liten by. Ethan blir rasande när han får reda på att han är insnöad över jul - tills han träffar den lokala veterinären.

Merry Kissmas

Kayla är förlovad med en berömd koreograf, men tvivlar på förhållandet. När hon delar en magisk kyss med en främling börjar hon tro att hon äntligen hittat den rätte.

Married by Christmas

Carrie ägnar dag och natt åt fars verksamhet och har inte mycket tid för ett socialt liv. Men plötsligt får hon reda på att hon måste gifta sig innan jul för att få ärva verksamheten av sin farmor.

Bild från filmen On the Twelfth Day of Christmas
On the Twelfth Day of Christmas

Maggie blir överlycklig när hon får reda på att hennes gamla förälskelse ska flytta tillbaka till staden där hon bor. När hon får reda på att Mitchs kärlek till julen har förändrats gör hon allt för att få honom att uppleva julens magi igen.

Bild från filmen A Sisterly Christmas
A Sisterly Christmas

Två systrar måste lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan för att vinna den årliga jultävlingen på en lokal semesteranläggning före juldagen.