OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Hits HD

fredag den 3 februari

På V Film Hits sänds prisbelönta, blockbusters, internationella och nordiska filmer.

Bild från filmen En enda man
En enda man

Collegeprofessorn George planerar att begå självmord efter att hans partner Jim gått bort. Men beslutet ställs på sin spets under det som han bestämt ska vara hans sista dag i livet.

Bild från filmen A Most Wanted Man
A Most Wanted Man

En mystisk, torterad man på flykt, till hälften tjetjen, till hälften ryss, anländer till Hamburgs muslimska församling. Han är i desperat behov av hjälp och letar efter sin avlidne ryska fars förmögenhet.

Bild från filmen Forrest Gump
Forrest Gump

Forrest Gump har ett alldeles unikt sätt att ta sig an livet och världen och den amerikanska historien. Han berättar om Kennedy, Vietnam, Watergate - och om hans livs stora kärlek Jenny.

Bild från filmen The Breakfast Club
The Breakfast Club

I en skola får olydiga elever som straff sitta kvar på lördagen. Fem ungdomar, från olika socialgrupper, blir tvungna att tillbringa en hel dag i samma rum!

Bild från filmen Chocolat
Chocolat

Under 1950-talet flyttar Vianne Rocher och hennes dotter till en fransk småstad där Vianne öppnar en chokladbutik. Hennes goda, väldoftande chokladskapelser blir snart mycket populära men inte utan en del motstånd från stadens invånare.

Bild från filmen Alltid nära dig
Alltid nära dig

Den ensamstående fönsterputsaren Johns tillvaro kretsar kring hans fyraårige son Michael, vars mamma lämnade dem kort efter födseln. Nu står John inför sitt livs svåraste beslut - han har fått veta att han bara har månader kvar att leva, och måste hitta en kärleksfull familj som kan ge hans älskade son en trygg uppväxt. Han träffar en rad möjliga adoptivföräldrar, men hur bedömer man en familjs lämplighet att ha hand om ens barn efter ett kort möte?

Bild från filmen Kyss mig
Kyss mig

Mia och Frida, båda över 30, träffas för första gången på sina föräldrars förlovningsfest. Medan Mia och Frida lär känna varandra börjar starka känslor utvecklas mellan dem.

Bild från filmen Bel Canto
Bel Canto

Den berömda sopranen Roxanne Coss reser till en militärdiktatur i Sydamerika för att ge en privat konsert på en fest för en förmögen japansk industrialist. Just som diplomater och politiker börjar samlas, tas herrgården över av en rebellgrupp som begär frisläppandet av sina fängslade kumpaner. Intensiva och utdragna förhandlingar inleds, och under tiden tvingas förövarna och deras gisslan hitta sätt att kommunicera trots språkliga, socioekonomiska och politiska barriärer.

Bild från filmen American Animals
American Animals

Den osannolika men sanna historien om fyra unga män som ger sig i kast med att utföra en av de djärvaste konstkupperna i USA:s historia. Fast beslutna att leva extraordinära liv kommer de på en riskabel plan för att lyckas med det perfekta rånet.

Bild från filmen Blind
Blind

Den bästsäljande författaren Bill Oakland förlorar både sin fru och sin syn i en våldsam bilolycka. Fem år senare tvingas societetskvinnan Suzanne Dutchman läsa för Bill i ett privat rum tre gånger i veckan, som en uppgörelse för att ha varit inblandad i hennes mans insideraffärer. En passionerad affär följer och tvingar dem båda att fråga sig om det någonsin är för sent att finna den sanna kärleken.

Bild från filmen The Bleeder
The Bleeder

Chuck Wepner, Bayonne Bleeder, var New Jerseys stolthet. En man som gick femton rundor i ringen med Muhammad Ali. Men före allt detta var Chuck Wepner en spritförsäljare vars liv förändrades över natten då han blev utvald till en titelmatch. Det är början på en vild åktur med konsekvenserna av plötslig berömmelse - men vad händer när dina femton minuter i rampljuset är över?