OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Hits HD

fredag den 8 december

På V Film Hits sänds prisbelönta, blockbusters, internationella och nordiska filmer.

Bild från filmen Joy for Christmas
Joy for Christmas

När hennes familjeföretags årliga julleksaksinsamling hotas måste Holly övertala idrottsprofilen Jack Kane att bli kampanjens ansikte utåt för att hjälpa till att rädda den.

Bild från filmen Much Ado About Christmas
Much Ado About Christmas

Efter att Haley Lloyd har blivit bränd av otaliga friare är det uppfriskande när den blyge men stilige Claud faller för henne, ovetandes om hennes sanna identitet: Men när sanningen kommer fram, sätter det deras spirande julromans på spel.

How Sarah Got Her Wings

När Sarah dör i en olycka strax före jul blir hon inte insläppt i himlen utan skickas tillbaka till jorden som lärlingsängel för att göra en god gärning.

A Puppy for Christmas

Noelle har det perfekta livet: ett bra jobb och en trevlig pojkvän. Men efter att ha adopterat en liten valp vänds hennes liv upp och ner och nu kan bara lite julmagi lösa det.

Bild från filmen A Star for Christmas
A Star for Christmas

Cassies bageri är en framgång, men hennes kärleksliv är inte det. Men allt vänds upp och ner när hon blir förälskad i en berömd och ökänd skådespelare.

Bild från filmen Royally Wrapped for Christmas
Royally Wrapped for Christmas

Lindsay, som är chef för en internationell välgörenhetsorganisation i New York, kallas av kungafamiljen till kungariket Veronia för att intervjua för jobbet som chef för hela verksamheten. Under intervjuprocessen finner hon sann kärlek med prinsen.

Bild från filmen On the Twelfth Day of Christmas
On the Twelfth Day of Christmas

Maggie blir överlycklig när hon får reda på att hennes gamla förälskelse ska flytta tillbaka till staden där hon bor. När hon får reda på att Mitchs kärlek till julen har förändrats gör hon allt för att få honom att uppleva julens magi igen.

Mr. Christmas

Tom är Mr Christmas, killen som kan hitta den perfekta presenten till vem som helst. Men när han går med på att hjälpa en gammal collegekompis att ta reda på vad hans flickvän önskar sig till jul, slutar det med att Tom kommer henne för nära och känslor uppstår.

Bild från filmen A Sisterly Christmas
A Sisterly Christmas

Två systrar måste lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan för att vinna den årliga jultävlingen på en lokal semesteranläggning före juldagen.

Bild från filmen Snowmance
Snowmance

Romantikern Sarah har som favorittradition att bygga en snögubbe tillsammans med sin bästa vän Nick varje år. Efter ännu ett uppbrott precis före jul börjar Sarah undra om hon nånsin kommer hitta kärleken. Med hjälp av lite magi väcks hennes snögubbe till liv som den perfekte Cole, och plötsligt verkar kärleken finnas inom räckhåll.

Bild från filmen The Great Christmas Switch
The Great Christmas Switch

I ett försök att komma bort från sina problem bestämmer sig enäggstvillingarna Bianca, en ensamstående storstadstjej med en Scrooge-liknande chef och Kaelynn, en ensamstående tvåbarnsmamma, för att byta plats över jul.