OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Hits HD

tisdag den 28 maj

På V Film Hits sänds prisbelönta, blockbusters, internationella och nordiska filmer.

Bild från filmen Ordinary Love
Ordinary Love

Efter många år i ett äktenskap präglat av gott mod och ömsesidig förståelse får Joan och Tom veta att Joan drabbats av bröstcancer. Tillvaron kommer nu att präglas av tanken på hur allt skulle kunna kullkastas av sjukdomen.

Bild från filmen Somewhere in Queens
Somewhere in Queens

Leo och Angela Russo lever ett enkelt liv i Queens, omgivna av sin påträngande familj. När deras son Sticks blir framgångsrik i sitt basketlag i high school sliter Leo familjen i spillror för att försöka förverkliga sin sons karriär.

Bild från filmen The Edge of Seventeen
The Edge of Seventeen

Alla vet att det är tufft att växa upp, och livet blir inte lättare för Nadine när hennes äldre bror Darian dejtar hennes bästa vän. Plötsligt känner sig Nadine mer ensam än någonsin, tills en pojkes oväntade vänskap skänker en glimt av hopp.

Bild från filmen The Current War
The Current War

I det moderna samhällets begynnelse drevs konkurrerande projekt för elektrifieringen som en kamp på liv och död. George Westinghouse ser att likströmmen har allvarliga brister jämfört med Nikola Teslas effektiva växelström. Men för att vinna strömkriget måste han först besegra General Electric och den företagsamma Thomas Edison.

Bild från filmen Last Night
Last Night

Frestelsen smyger sig in i ett äktenskap när den äkta maken åker på en affärsresa tillsammans med en attraktiv kollega, samtidigt som hans fru stöter ihop med en före detta älskare.

Bild från filmen A Simple Favor
A Simple Favor

Bloggaren Stephanie försöker avslöja sanningen bakom sin vän Emilys plötsliga försvinnande. Stephanie får hjälp av Emilys man Sean i en thriller fylld av vändningar och svek, hemligheter och avslöjanden, kärlek och lojalitet, mord och hämnd.

Rika vänner

Singeltjejen Olivia hoppar av sitt välbetalda jobb och avundas sina gifta, förmögna vänner - men de drömmer i sin tur om frihet, spänning och singelliv.

Bild från filmen Drive
Drive

En mystisk stuntman i Hollywood, som extraknäcker om natten som flyktbilsförare åt tjuvar, får efter ett misslyckat rån ett pris på sitt huvud.

Bild från filmen Fasanjägarna
Fasanjägarna

Kriminalinspektör Carl Mörck och hans assistent Assad undersöker ett gammalt fall som rör ett dubbelmord som en man tog på sig. De upptäcker att morden har en koppling till två av de mäktigaste männen i Danmark.

Bild från filmen A Walk to Remember
A Walk to Remember

Landon är en strulig tonåring som döms till samhällstjänst efter att ett oskyldigt upptåg slutat illa. Som del av sitt straff måste Landon vara med i skolans dramagrupp. Där träffar han Jamie, den lokala pastorns dotter, och blir förälskad.

Bild från filmen Starred Up
Starred Up

Eric möter sin överman när han förflyttas från ungdomsanstalten till det fängelse där hans far suttit större delen av hans uppväxt. Allteftersom Eric allierar sig med nyfunna vänner innanför fängelsemurarna börjar han ifrågasätta sitt eget raseri.