OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Hits HD

tisdag den 5 december

På V Film Hits sänds prisbelönta, blockbusters, internationella och nordiska filmer.

Bild från filmen Grounded for Christmas
Grounded for Christmas

Efter att en plötslig vinterstorm ställer in all flygtrafik och fyller alla tillgängliga hotell med strandsatta resenärer, går piloten Nina motvilligt med på att låta sin arroganta men charmiga andrepilot Brady bo i hennes föräldrars hem i närheten.

Bild från filmen Back to Christmas
Back to Christmas

En kvinna som magiskt förflyttas till julen före sitt inställda bröllop får en andra chans att bli lycklig med sin före detta fästman.

Bild från filmen Hotel for the Holidays
Hotel for the Holidays

Medan hotellchefen Georgia hanterar sina romantiska förbindelser med kocken och en stilig prins, får vi en inblick i livet för de andra gästerna och personalen på Hotel Maison i New York.

Bild från filmen A Christmas Star
A Christmas Star

En astronom förutspår att ett nytt meteorregn kommer att dyka upp över en liten stad, men hon måste övertyga lokalbefolkningen om att hjälpa till med upptäckten på bekostnad av en jultradition.

Bild från filmen A Lot Like Christmas
A Lot Like Christmas

Jessica äger den populära julgransförsäljningen i Hudson Springs, men när marknadschefen Clay Moore flyttar in en stor butikskedja i området och börjar sälja julgranar är hennes verksamhet i fara.

Bild från filmen Christmas in Pine Valley
Christmas in Pine Valley

Natalie äger ett tvålföretag som hon driver tillsammans med sina vänner. En dag skickar en stor tidning en reporter för att skriva en artikel om Natalies företag, i tron att det är ett familjeföretag.

Bild från filmen Candy Coated Christmas
Candy Coated Christmas

En ung kvinna återvänder till sin mors hemstad Peppermint Hollow efter att hennes planer på att starta ett företag har gått i stöpet.

Bild från filmen Candy Cane Candidate
Candy Cane Candidate

En kvinna återvänder till sin hemstad för att fira jul efter en misslyckad kampanj och möter sin gamla rival.

A Chestnut Family Christmas

En privatkock måste hitta på något för att imponera på sin ambitiösa familj innan de kommer för att fira jul med henne.

Memories of Christmas

När Noelle ärver sin mors hus upptäcker hon att hennes mamma hade anställt Dave för att dekorera huset till jul. Kan han lyckas övertyga henne att fortsätta traditionen och hitta julglädjen igen?

Bild från filmen A Godwink Christmas: Miracle of Love
A Godwink Christmas: Miracle of Love

Joy och Eric söker båda efter en mening med sina liv och möts under ett volontäruppdrag där Joy använder sina kunskaper som sjuksköterska och Eric sätter sina skrivkunskaper på prov.