OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Hits HD

tisdag den 6 december

På V Film Hits sänds prisbelönta, blockbusters, internationella och nordiska filmer.

Bild från filmen My Best Friend's Christmas
My Best Friend's Christmas

Ashleys kusin har fantastiska julnyheter: hon är förlovad med Grant, Ashleys ex-pojkvän. För att undvika konflikter ber Ashley sin bästa vän, Liam, om råd.

Bild från filmen Cooking Up Christmas
Cooking Up Christmas

När en kock får uppgiften att laga mat åt en svårhanterlig professionell idrottare under julhelgen, återfår hon självförtroendet för sin förmåga och finner samtidigt kärleken.

Bild från filmen Shoelaces for Christmas
Shoelaces for Christmas

Jennifer, en självupptagen tonåring, måste arbeta på det lokala härbärget för att lära sig att bli mer ansvarsfull och medkännande. Men kommer hon att lära sig den riktiga innebörden av jul?

Bild från filmen Christmas Ever After
Christmas Ever After

Med bara några dagar kvar till jul och en hotande deadline, åker romantikförfattaren Izzi tillbaka till det mysiga Antler Inn i det vintriga Silver Springs för att avsluta utkastet till sin nya roman.

Bild från filmen Christmas Unwrapped
Christmas Unwrapped

Charity, en ambitiös och pragmatisk journalist, lär sig vad julen egentligen handlar om när hon gör ett reportage om Erik Gallagher, en miljonär som insisterar på att jultomten verkligen finns.

Oh Christmas Tree!

När en kvinna oväntat förlorar sitt jobb måste hon arbeta på familjens julgransförsäljning för att klara sig under julhelgen.

Bild från filmen Angels in the Snow
Angels in the Snow

Ett grälsjukt par åker på julresa med barnen och blir insnöade. När de måste hjälpa en annan familj får de en lektion i kärlek och respekt.

Another Christmas Kiss

Det slår gnistor när Jenny kysser en billjonären Cooper Montgomery under en mistel på ett julevent. Jenna gör allt för att försöka motstå hans charm, rädd för att bli sårad.

Bild från filmen Christmas in My Heart
Christmas in My Heart

Beth har nyligen flyttat tillbaka till Charleston efter sin mors död. Hon arbetar som musiklärare och bor i familjens hus och drömmer om en plats i Charlestons symfoniorkester.

Bild från filmen Married by Christmas
Married by Christmas

Carrie ägnar dag och natt åt fars verksamhet och har inte mycket tid för ett socialt liv. Men plötsligt får hon reda på att hon måste gifta sig innan jul för att få ärva verksamheten av sin farmor.