OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Hits HD

lördag den 3 december

På V Film Hits sänds prisbelönta, blockbusters, internationella och nordiska filmer.

Bild från filmen The Truth About Christmas
The Truth About Christmas

Jillian är en politisk konsult och arbetar med borgmästarkampanjen för sin kille George. När hon ska träffa hans familj för första gången, har hon svårt att hindra sig från att alltid säga sanningen.

Bild från filmen Mistletoe & Menorahs
Mistletoe & Menorahs

Christy är nära att landa en stor kund för sitt leksaksföretag. När han bjuder in henne till sin julfest är hon säker på att hon har lyckats. Tills hon inser att festen är en Hanukkah-fest.

Bild från filmen My Christmas Love
My Christmas Love

När en ensamstående kvinna mottar en rad presenter, inspirerade av '12 Days of Christmas', ger hon sig ut med uppgiften att hitta personen som skickar henne presenterna.

Bild från filmen A Christmas Switch
A Christmas Switch

Två kvinnor byter magiskt nog kropp under julperioden och lär sig en viktig lektion om familj, kärlek och julglädjen.

Bild från filmen Christmas a la Mode
Christmas a la Mode

En kvinna behöver ett mirakel för att rädda familjens gård och arvet från hennes fader, om hon ska hinna i tid till julfirandet.

Bild från filmen A Very Charming Christmas Town
A Very Charming Christmas Town

Rese- och livsstilsbloggaren Aubrey åker till den lilla danska staden Solvang för att filma sin nästa vlog. Där möter hon den stiliga butiksägaren Saywer som kommer att visa henne runt.

Bild från filmen The Christmas Listing
The Christmas Listing

Julia Rogers är en upptagen och hårt arbetande mäklare som har tappat julglädjen. Hon fastnar med sin stiliga konkurrent på Farmstead Inn, ett hus de båda tävlar om, och gnistorna flyger.

Bild från filmen Christmas Wedding Runaway
Christmas Wedding Runaway

Maggie Mason lämnar sin fästman vid altaret och flyr till sin mormors stuga i ett snötäckt Massachusetts, där hon möter sin gamla sommarälskare Colt Travis.

Bild från filmen A Christmas Mission
A Christmas Mission

Designern och entreprenören Emma King har länge drömt om en vacker butik där hon väljer ut och visar upp handgjorda varor för hem och trädgård. Och nu lanserar hon den tillsammans med sin väninna.

Bild från filmen Christmas at Maple Creek
Christmas at Maple Creek

En romantikförfattare samlar sin familj och sina vänner för att rädda en älskad stad till jul och hittar samtidigt kärleken.