OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Hits HD

söndag den 5 februari

På V Film Hits sänds prisbelönta, blockbusters, internationella och nordiska filmer.

Bild från filmen Cast Away
Cast Away

Chuck överlever en flygkrasch och flyter i land på en öde ö i Stilla havet. Hans enda sällskap under fyra långa år på ön blir en ilandfluten volleyboll som han döper till Wilson.

Bild från filmen Parallella mödrar
Parallella mödrar

Förstföderskorna Janis och Ana har två saker gemensamt: båda är singlar vars graviditeter var oplanerade. De känner inte varandra men hamnar i samma sal på sjukhuset. Janis som är mitt uppe i livet ångrar ingenting och ser fram mot barnets ankomst. Tonåriga Ana är rädd och osäker men vill inte behöva förlita sig på sina upptagna föräldrars hjälp. De båda mödrarna knyter oväntade band som kommer att förändra deras liv på ett omvälvande sätt.

Bild från filmen The Young Victoria
The Young Victoria

Dramatisering av drottning Victoria av Storbritanniens tidiga år, hennes första möte med prins Albert, deras kärlek och hennes tillträde till tronen.

Bild från filmen I Love You Phillip Morris
I Love You Phillip Morris

När Texas-polisen Steven inser att han är gay förändrar han sitt liv, börjar med bedrägerier och hamnar i fängelse - där han träffar Phillip Morris.

Bild från filmen E.T. the Extra-Terrestrial
E.T. the Extra-Terrestrial

När 10-årige Elliott träffar E.T, en utomjording som har blivit kvarglömd på jorden, blir det början på en unik vänskap mellan de två. När E.T. blir dödligt sjuk måste Elliott och hans syskon försöka hitta ett sätt för E.T att ta sig hem igen.

Bild från filmen Father Stu
Father Stu

När en skada sätter stopp för hans karriär som amatörboxare flyttar Stuart Long till L.A. med drömmen att bli en stjärna. Medan han arbetar som butiksbiträde möter han Carmen, en katolsk söndagsskollärare som verkar vara immun mot hans tuffa charm. Han är fast besluten att vinna henne och börjar gå i kyrkan. Men när han överlever en fruktansvärd motorcykelolycka börjar han undra om han är menad att använda sin andra chans till att hjälpa andra att hitta sin väg..

Bild från filmen De förbannade åren 2
De förbannade åren 2

Året är 1943, familjen Skov är splittrad. Aksel, som anslutit sig till motståndsrörelsen, har gått under jorden och från att ha varit en idealistisk amatör utvecklas han till en hårdkokt partisan. Karl kämpar för sitt livsverk på allt svårare villkor, och när regeringen kollapsar står han plötsligt utan politiskt stöd och måste vidta alla försiktighetsåtgärder för att säkra familjens framtid - även på andra sidan kriget. Detta sätter relationen till Eva på prov.

Bild från filmen Joe
Joe

Joe kontemplerar sitt kriminella förflutna när han en dag stöter på femtonårige Gary, som kommit till staden i behov av jobb. Joe ställs inför valet mellan att antingen fortsätta dricka sig full varje kväll, eller ta tag i sitt liv och hjälpa Gary.

Bild från filmen Ser du månen, Daniel
Ser du månen, Daniel

Berättelsen om den unga, danska freelancefotografen Daniel Rye som togs som gisslan av den Islamiska Staten i Syrien i hela 398 dagar.