OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Hits HD

måndag den 25 september

På V Film Hits sänds prisbelönta, blockbusters, internationella och nordiska filmer.

Bild från filmen Tracks
Tracks

Robyn Davidson är en äventyrare som år 1975 vandrade 270 mil genom den ändlösa australiska öknen med två dromedarer och en hund för att ta ett dopp i Indiska oceanen.

Bild från filmen Sliding Doors
Sliding Doors

Helen är på väg hem efter att ha fått sparken. Hon missar precis tunnelbanan. Eller gör hon det? Två möjligheter uppenbarar sig parallellt, en där hon hinner med tunnelbanan och en där hon inte gör det.

Bild från filmen CODA
CODA

Sjuttonåriga Ruby är den enda hörande medlemmen i en döv familj - en CODA, ett barn till döva vuxna. Hennes liv kretsar kring att fungera som tolk för sina föräldrar och arbeta på familjens fiskebåt varje dag före skolan med sin far och storebror. Men när Ruby går med i gymnasiets körklubb upptäcker hon att hon älskar att sjunga och snart har hon en duettpartner i skolkamraten Miles.

Bild från filmen Call Me by Your Name
Call Me by Your Name

I Italien sommaren 1983 blir en ung amerikansk-italienare förälskad i en amerikansk student som kommer för att studera och bo hos hans familj. Tillsammans upplever de en oförglömlig sommar - full av musik, mat och kärlek - som för evigt kommer att förändra dem.

Bild från filmen The Reader
The Reader

Tonårige Michael har en affär med en äldre kvinna i efterkrigstidens Tyskland - tio år senare möts de igen när hon står åtalad för nazistbrott.

Bild från filmen The Post
The Post

I juni 1971 tog USA:s stora tidningar modigt ställning för yttrandefrihet och rapporterade om The Pentagon Papers, den massiva mörkläggningen av regeringshemligheter som spände över fyra decennier. Vid den tiden försökte Washington Posts Katherine Graham fortfarande att hitta sin plats som landets första kvinnliga tidningsutgivare, och Ben Bradlee, tidningens labila men drivna redaktör, försökte förbättra den kämpande tidningens rykte.

Here Today

Den erfarne komediförfattaren Charlie Berns, som sakta men säkert håller på att förlora greppet om verkligheten, blir vän med den begåvade unga gatsångerskan Emma Payge.

Bild från filmen Vägen
Vägen

En far och en son försöker hålla drömmen om en ny civilisation vid liv, medan de vandrar genom ett postapokalyptiskt landskap.

Bild från filmen Murder at Yellowstone City
Murder at Yellowstone City

En tidigare slav anländer till Yellowstone City, Montana, en ödslig före detta blomstrande stad som nu är på nedgång, på jakt efter en plats att kalla sitt hem. Samma dag upptäcker en lokal guldgrävare guld - och blir mördad.

Bild från filmen The Magic of Belle Isle
The Magic of Belle Isle

Monte Wildhorn är en rullstolsburen och alkoholiserad författare som tappat tron på livet och drabbats av skrivkramp. Han flyttar ut till Belle Isle över sommaren där han får bo gratis mot att han passar invånarnas hundar.

Bild från filmen Emily
Emily

Emily Brontë blir bara trettio år gammal, men hon gör ett starkt intryck i en utmanande tid. Emily är uppfostrad till att vara tyst och lydig. Men omvärldens förväntningar kan inte kväsa hennes fantasi och livsglädje. Emilys passion inbegriper starka känslor för hennes tre syskon, samt hennes förbjudna kärlek.