OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Hits HD

måndag den 5 december

På V Film Hits sänds prisbelönta, blockbusters, internationella och nordiska filmer.

Bild från filmen A Merry Christmas Match
A Merry Christmas Match

Corey har ett hektiskt schema, men hon avsätter tid varje år för att hedra sin fars minne genom att vara värd för en jultävling. Men hon har glömt hur det är att önska mer - tills hon träffar Ryder.

Bild från filmen A Chance for Christmas
A Chance for Christmas

Influencern Christina Chance får sitt livs möjlighet: ett lukrativt sponsorskap från sitt drömvarumärke. Men snart upptäcker hon att hon är fast i en tidsloop där samma julafton upprepas i all oändlighet.

Bild från filmen A Very Corgi Christmas
A Very Corgi Christmas

När Lauren och hennes son reser hem till hennes barndomshem för att fira jul träffar hon den ensamstående pappan Ben, som vill ge en söt Corgi-valp till sin dotter i julklapp.

Bild från filmen My Best Friend's Christmas
My Best Friend's Christmas

Ashleys kusin har fantastiska julnyheter: hon är förlovad med Grant, Ashleys ex-pojkvän. För att undvika konflikter ber Ashley sin bästa vän, Liam, om råd.

Bild från filmen Shoelaces for Christmas
Shoelaces for Christmas

Jennifer, en självupptagen tonåring, måste arbeta på det lokala härbärget för att lära sig att bli mer ansvarsfull och medkännande. Men kommer hon att lära sig den riktiga innebörden av jul?

Bild från filmen Cooking Up Christmas
Cooking Up Christmas

När en kock får uppgiften att laga mat åt en svårhanterlig professionell idrottare under julhelgen, återfår hon självförtroendet för sin förmåga och finner samtidigt kärleken.

Bild från filmen Four Cousins and a Christmas
Four Cousins and a Christmas

En hjärtskärande förlust får fyra kusiner att återförenas och sjunga på sin mormors begravning bara två dagar före jul, vilket får deras murar att falla... över lite pizza och vin.

Bild från filmen Swept Up by Christmas
Swept Up by Christmas

När en kvinna tvingas samarbeta med en besvärlig man för att återuppliva ett historiskt gods, lär hon sig att se bortom deras olikheter och finner kärlek på vägen.

Bild från filmen The Christmas Ball
The Christmas Ball

Clare Fitzgerald besöker sin moster Bridget i England under semestern och träffar Liam, en stilig historiker som är fast besluten att bevisa att moster Bridgets herrgård är ett historiskt landmärke.

Bild från filmen Angels in the Snow
Angels in the Snow

Ett grälsjukt par åker på julresa med barnen och blir insnöade. När de måste hjälpa en annan familj får de en lektion i kärlek och respekt.

Bild från filmen Christmas in My Heart
Christmas in My Heart

Beth har nyligen flyttat tillbaka till Charleston efter sin mors död. Hon arbetar som musiklärare och bor i familjens hus och drömmer om en plats i Charlestons symfoniorkester.