OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Hits HD

måndag den 27 mars

På V Film Hits sänds prisbelönta, blockbusters, internationella och nordiska filmer.

Bild från filmen Forrest Gump
Forrest Gump

Forrest Gump har ett alldeles unikt sätt att ta sig an livet och världen och den amerikanska historien. Han berättar om Kennedy, Vietnam, Watergate - och om hans livs stora kärlek Jenny.

Bild från filmen Spotlight
Spotlight

Berättelsen om tidningen Boston Globes Pulitzerprisbelönade utredning där de ihärdiga journalisterna i tidningens 'Spotlight'-team börjar gräva i påståenden om övergrepp inom katolska kyrkan.

Bild från filmen Letters to Juliet
Letters to Juliet

Efter att ha hittat ett gripande kärleksbrev i en vägg, tillägnad Shakespeares Julia, bestämmer sig en ung kvinna för att hjälpa den åldrade författaren av brevet att hitta sin sedan länge förlorade kärlek.

Bild från filmen Call Me by Your Name
Call Me by Your Name

I Italien sommaren 1983 blir en ung amerikansk-italienare förälskad i en amerikansk student som kommer för att studera och bo hos hans familj. Tillsammans upplever de en oförglömlig sommar - full av musik, mat och kärlek - som för evigt kommer att förändra dem.

Bild från filmen Flight
Flight

En erfaren pilot lyckas rädda livet på nästan alla passagerare genom att mirakulöst landa sitt plan efter en kollision i luften. Han hyllas som en hjälte men när man får reda på mer om olyckan uppstår frågor om vad som egentligen hände på planet.

Bild från filmen Grandmother
Grandmother

När Sam återvänder hem från internatskolan upptäcker han att hans gin-indränkta mormor har flyttat in. Båda är viljestarka och de blir osams allt som oftast. Men deras strider och galna äventyr gör att han kan omfamna livet igen.

Bild från filmen The Night Clerk
The Night Clerk

Bart Bromley är en mycket intelligent hotellreceptionist med autism. När en kvinna mördas under hans skift blir Bart direkt misstänkt. Medan polisutredningen fortgår blir Bart vän med en vacker gäst som heter Andrea.

Bild från filmen Mass
Mass

Efter en tragisk skolskjutning möts två föräldrapar på var sin sida av tragedin för att försöka få ett grepp om vad som egentligen hände. Det ena paret förlorade sin son i masskjutningen - de andra är föräldrar till förövaren.

Bild från filmen Den 12:e mannen
Den 12:e mannen

Året är 1943 i Tromsø, högt upp i Norge. På en fiskebåt gömmer sig tolv norska motståndsmän när de plötsligt överraskas av tyska soldater. Striden är snabbt över och männen oskadliggörs. Alla utom en. Barfota, skottskadad och genomvåt lyckas Jan Baalsrud undkomma i den hänsynslösa och iskalla terrängen. Med Gestapo i hälarna flyr Baalsrud mot Sverige i en jakt som varar i dagar, veckor och månader.