OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Hits HD

onsdag den 6 december

På V Film Hits sänds prisbelönta, blockbusters, internationella och nordiska filmer.

Bild från filmen A Christmas Star
A Christmas Star

En astronom förutspår att ett nytt meteorregn kommer att dyka upp över en liten stad, men hon måste övertyga lokalbefolkningen om att hjälpa till med upptäckten på bekostnad av en jultradition.

Bild från filmen Christmas in Pine Valley
Christmas in Pine Valley

Natalie äger ett tvålföretag som hon driver tillsammans med sina vänner. En dag skickar en stor tidning en reporter för att skriva en artikel om Natalies företag, i tron att det är ett familjeföretag.

Bild från filmen A Lot Like Christmas
A Lot Like Christmas

Jessica äger den populära julgransförsäljningen i Hudson Springs, men när marknadschefen Clay Moore flyttar in en stor butikskedja i området och börjar sälja julgranar är hennes verksamhet i fara.

Bild från filmen Christmas Is You
Christmas Is You

En kontorsassistent ställs inför ett dilemma när hennes chef säger åt henne att hon ska övertyga sin före detta pojkvän att skriva kontrakt med deras bolag, eller söka ett nytt jobb.

Bild från filmen Jingle Bell Princess
Jingle Bell Princess

Prinsessan Jasmine Arcelus är strandsatt i Tucker, Maine, och dras in i två tvillingflickor på nio års liv och deras änkepappa Sam under semestern.

Bild från filmen A Furry Little Christmas
A Furry Little Christmas

En veterinär från en storstad faller för en läkare från en småstad när han vill återskapa en New York-jul i hennes hemstad i Vermont.

Memories of Christmas

När Noelle ärver sin mors hus upptäcker hon att hennes mamma hade anställt Dave för att dekorera huset till jul. Kan han lyckas övertyga henne att fortsätta traditionen och hitta julglädjen igen?

Bild från filmen A Country Christmas Harmony
A Country Christmas Harmony

Den före detta countrymusikduon Luke och Chrissy stöter på varandra flera år efter att Chrissy lämnade Luke spårlöst - och inser att de bara kan ta sig igenom semestern med varandras hjälp.

Bild från filmen A Godwink Christmas: Miracle of Love
A Godwink Christmas: Miracle of Love

Joy och Eric söker båda efter en mening med sina liv och möts under ett volontäruppdrag där Joy använder sina kunskaper som sjuksköterska och Eric sätter sina skrivkunskaper på prov.

Bild från filmen A Christmas Stray
A Christmas Stray

När en herrelös hund tvingar hans bil av vägen fastnar arbetsnarkomanen Ethan i en liten by. Ethan blir rasande när han får reda på att han är insnöad över jul - tills han träffar den lokala veterinären.

Married by Christmas

Carrie ägnar dag och natt åt fars verksamhet och har inte mycket tid för ett socialt liv. Men plötsligt får hon reda på att hon måste gifta sig innan jul för att få ärva verksamheten av sin farmor.