OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Hits HD

lördag den 4 februari

På V Film Hits sänds prisbelönta, blockbusters, internationella och nordiska filmer.

Bild från filmen The Breakfast Club
The Breakfast Club

I en skola får olydiga elever som straff sitta kvar på lördagen. Fem ungdomar, från olika socialgrupper, blir tvungna att tillbringa en hel dag i samma rum!

Bild från filmen Alltid nära dig
Alltid nära dig

Den ensamstående fönsterputsaren Johns tillvaro kretsar kring hans fyraårige son Michael, vars mamma lämnade dem kort efter födseln. Nu står John inför sitt livs svåraste beslut - han har fått veta att han bara har månader kvar att leva, och måste hitta en kärleksfull familj som kan ge hans älskade son en trygg uppväxt. Han träffar en rad möjliga adoptivföräldrar, men hur bedömer man en familjs lämplighet att ha hand om ens barn efter ett kort möte?

Bild från filmen Chocolat
Chocolat

Under 1950-talet flyttar Vianne Rocher och hennes dotter till en fransk småstad där Vianne öppnar en chokladbutik. Hennes goda, väldoftande chokladskapelser blir snart mycket populära men inte utan en del motstånd från stadens invånare.

Bild från filmen Cast Away
Cast Away

Chuck överlever en flygkrasch och flyter i land på en öde ö i Stilla havet. Hans enda sällskap under fyra långa år på ön blir en ilandfluten volleyboll som han döper till Wilson.

Bild från filmen The Perks of Being a Wallflower
The Perks of Being a Wallflower

Den introverte studenten Charlie får hjälp att bli mer social av sina nyfunna vänner Sam och Patrick som introducerar honom till en helt ny värld full av droger, sex och förhållanden.

Bild från filmen Parallella mödrar
Parallella mödrar

Förstföderskorna Janis och Ana har två saker gemensamt: båda är singlar vars graviditeter var oplanerade. De känner inte varandra men hamnar i samma sal på sjukhuset. Janis som är mitt uppe i livet ångrar ingenting och ser fram mot barnets ankomst. Tonåriga Ana är rädd och osäker men vill inte behöva förlita sig på sina upptagna föräldrars hjälp. De båda mödrarna knyter oväntade band som kommer att förändra deras liv på ett omvälvande sätt.

Bild från filmen Blind
Blind

Den bästsäljande författaren Bill Oakland förlorar både sin fru och sin syn i en våldsam bilolycka. Fem år senare tvingas societetskvinnan Suzanne Dutchman läsa för Bill i ett privat rum tre gånger i veckan, som en uppgörelse för att ha varit inblandad i hennes mans insideraffärer. En passionerad affär följer och tvingar dem båda att fråga sig om det någonsin är för sent att finna den sanna kärleken.

Bild från filmen Under the Silver Lake
Under the Silver Lake

Sam upptäcker en mystisk kvinna, Sarah, som badar i poolen utanför hans lägenhet. När hon försvinner blir Sam besatt av att hitta henne och avkoda hemligheten bakom hennes försvinnande. Det leder honom in i djupa mysterier, skandaler och konspiration i änglarnas stad.

Bild från filmen The Bleeder
The Bleeder

Chuck Wepner, Bayonne Bleeder, var New Jerseys stolthet. En man som gick femton rundor i ringen med Muhammad Ali. Men före allt detta var Chuck Wepner en spritförsäljare vars liv förändrades över natten då han blev utvald till en titelmatch. Det är början på en vild åktur med konsekvenserna av plötslig berömmelse - men vad händer när dina femton minuter i rampljuset är över?

Bild från filmen De förbannade åren 2
De förbannade åren 2

Året är 1943, familjen Skov är splittrad. Aksel, som anslutit sig till motståndsrörelsen, har gått under jorden och från att ha varit en idealistisk amatör utvecklas han till en hårdkokt partisan. Karl kämpar för sitt livsverk på allt svårare villkor, och när regeringen kollapsar står han plötsligt utan politiskt stöd och måste vidta alla försiktighetsåtgärder för att säkra familjens framtid - även på andra sidan kriget. Detta sätter relationen till Eva på prov.

Bild från filmen Joe
Joe

Joe kontemplerar sitt kriminella förflutna när han en dag stöter på femtonårige Gary, som kommit till staden i behov av jobb. Joe ställs inför valet mellan att antingen fortsätta dricka sig full varje kväll, eller ta tag i sitt liv och hjälpa Gary.