OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Action HD

tisdag den 28 mars

V Film Action sänder spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och kriminalfall

Bild från filmen K-19: The Widowmaker
K-19: The Widowmaker

Efter ett reaktorhaveri kämpar befälhavaren på en sovjetisk ubåt för att rädda skeppet, besättningsmännen och för undvika en katastrof.

Bild från filmen Stockholm
Stockholm

Alla känner till bankrånet som gav upphov till begreppet Stockholmssyndromet - att gisslan litade mer på rånarna än på myndigheter och polis. Den svarta dramakomedin Stockholm är inspirerad av gisslanhistorien som skakade världen. Lars Nyström stegar in på Kreditbanken i yvig peruk och cowboyhatt, drar vapen och skickar ut alla utom kassörskorna Bianca och Klara. Hans plan är att få loss en miljon dollar, begära ut sin kumpan Gunnar Sörensson ur fängelset och dra iväg i en flyktbil.

Bild från filmen Crocodile Dundee II
Crocodile Dundee II

När krokodiljägaren Mikes flickvän Sue jagas av gansters tar Mike med henne till Australien. När de skumma typerna följer efter får Mike visa dem vem det är som bestämmer i vildmarken.

Bild från filmen Kon-Tiki
Kon-Tiki

Thor Heyerdahls resa över Stillahavet 1947 på en träflotte. Heyerdahls, och de fem andra i besättningen, mål med resan var att bekräfta sin omstridda teori om att sydamerikaner kan ha bosatt sig på Polynesiens många öar.

Bild från filmen The Way Back
The Way Back

En grupp soldater flyr från ett gulagläger i Sibirien år 1941 och vandrar över 600 mil genom öknen innan de når friheten i Indien.

Bild från filmen 12 Mighty Orphans
12 Mighty Orphans

Den sanna historien om Mighty Mites, amerikanska fotbollslaget från ett barnhem i Fort Worth som under den stora depressionen gick från att spela utan skor, eller till och med boll, till delstatsmästerskapet. Deras vilja och driv inspirerade ett helt land och fångade till och med president Franklin D. Roosevelts uppmärksamhet.

Bild från filmen Top Gun
Top Gun

Stridspiloten Pete Maverick Mitchell rekryteras till TOP GUN för att utbildas till världens bästa stridspilot och förälskar sig i en civilanställd instruktör. Vad väljer Mitchell: kärleken eller drömjobbet?

Bild från filmen Beyond the Reach
Beyond the Reach

Ben arbetar som guide och får uppdraget att följa med Madec, en rik och mäktig affärsman, på en jakt i öknen. När Ben bevittnar en skjutolycka gör Madec allt för att tysta ner honom, och snart utvecklas en livsfarlig katt-och-råtta-lek i öknen.

Bild från filmen The Forever Purge
The Forever Purge

En sekt bestående av laglösa plundrare beslutar att den årliga reningen inte slutar vid gryningen utan att den istället aldrig ska ta slut.

Bild från filmen Spider-Man: No Way Home
Spider-Man: No Way Home

Spider-Mans identitet avslöjas och han kan inte längre skilja sitt vanliga liv från sitt superhjälteliv.

Jackpot

En man berättar för en polis hur han hamnade skräckslagen, blodig och med en hagelbössa i handen på en strippklubb på den svensk-norska gränsen. Det hela började med en jackpot på tipset, vilket visade sig vara svårt att dela på fyra personer.