OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Action HD

tisdag den 28 maj

V Film Action sänder spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och kriminalfall

Bild från filmen The Green Knight
The Green Knight

När den väldige, mystiske Gröne riddaren konfronterar riddarna kring det runda bordet är det kung Arthurs modige, våghalsige systerson Sir Gawain som antar hans utmaning. Ett år senare ska de båda drabba samman igen. På väg till den ödesdigra återföreningen kämpar Gawain mot vålnader, jättar och tjuvar och möter en hemlighetsfull skön lady. Han kommer till insikt om att det han egentligen slåss för är sin heder och sitt värde i familjens ögon.

Bild från filmen The Hill
The Hill

Den unge Rickey Hill växer upp i en fattig småstad i Texas och visar en extraordinär förmåga att slå en baseboll, trots att han bär på benskenor på grund av en ryggradssjukdom. Men hans stränga far förbjuder Rickey från att spela baseboll för att skydda honom från skador och få honom att bli predikant. Rickeys önskan att få delta i en uttagning till Major League splittrar familjen och hans dröm om att få spela professionellt hotas.

Bild från filmen Transformers - de besegrades hämnd
Transformers - de besegrades hämnd

När en forntida Decepticon återuppstår och vill ha hämnd, måste Sam och Mikaela ta reda på Transformers historiska bakgrund på jorden, för att hitta ett sätt att rädda planeten.

Bild från filmen Spider-Man: No Way Home
Spider-Man: No Way Home

Spider-Mans identitet avslöjas och han kan inte längre skilja sitt vanliga liv från sitt superhjälteliv.

Bild från filmen Men in Black II
Men in Black II

När en illasinnad besökare anländer till jorden för att iscensätta onda planer tvingas Agent J ta hjälp av sin gamla kollega K, som gått i pension och fått sitt minne raderat. J måste återskapa K:s minne och få tillbaka honom som agent.

Bild från filmen Fast & Furious 6
Fast & Furious 6

Dom, Brian och deras gäng har blivit rika efter Rio-kuppen som raserade ett brottsimperium, men de kommer aldrig att kunna åka hem. Under tiden har Hobbs jagat en brottsorganisation av dödligt skickliga förare genom tolv länder.

Limitless

Det går inte så bra för Eddie och hans roman, men så får han hjälp av en drog som ger honom otroliga, mentala förmågor. Snart befinner han sig bland Wall Streets högdjur, men det finns fler som får upp ögonen för honom och drogen.

Bild från filmen Agent Game
Agent Game

CIA-agenten Harris deltar i uppdrag att gripa och flytta utländska medborgare för förhör. När Harris överordnade mördas blir han själv syndabock för mordet på en fånge och måste fly från en grupp agenter som ska gripa honom.

Bild från filmen Jumanji: The Next Level
Jumanji: The Next Level

Gänget är tillbaka i Jumanji: The Next Level, men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.

Guns Akimbo

Miles har ett arbete utan framtidsutsikter och han är fortfarande kär i sin ex-flickvän Nova. Vad han inte vet är att ett gäng som heter Skizm driver ett dödligt spel där främlingar kämpar för att underhålla en online-publik på miljoner. Miles finner sig snart fast i spelet och tvingas slåss på liv och död. Miles vana trogen att springa ifrån sina problem lönar sig inledningsvis, men när Nova kidnappas måste han sluta att springa och övervinna sin rädsla för att kämpa för den tjej han älskar.