OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Action HD

tisdag den 26 september

V Film Action sänder spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och kriminalfall

Rutig ninja

Aske går i sjunde klass och har det inte så lätt. Men en dag får han en mystisk, rutig ninjadocka. Dockan lovar att hjälpa Aske med alla hans problem om han i gengäld hjälper ninjan på ett farligt uppdrag - att hämnas på dockfabriksdirektören.

Bild från filmen Men in Black 3
Men in Black 3

Agent J reser tillbaka i tiden för att rädda agent K från Boris, den sista överlevande ur rasen Boglodite, som rest tillbaka i tiden för att döda agent K och förgöra hela mänskligheten.

Bild från filmen The Bourne Ultimatum
The Bourne Ultimatum

Den tredje filmen om Jason Bourne - och samtidigt som Bourne jagar efter informationen om sin sanna identitet, är han i sin tur jagad av den organisation som en gång skapade honom.

Bild från filmen Mitt i plåten!
Mitt i plåten!

Spänn på dubbla säkerhetsbälten och häng med på världens snabbaste och mest olagliga bilrace. I tävlingen är alla tricks tillåtna och den som är först i mål kammar hem storkovan.

Bild från filmen Flight
Flight

En erfaren pilot lyckas rädda livet på nästan alla passagerare genom att mirakulöst landa sitt plan efter en kollision i luften. Han hyllas som en hjälte men när man får reda på mer om olyckan uppstår frågor om vad som egentligen hände på planet.

Bild från filmen Arrival
Arrival

Gigantiska rymdskepp landar på tolv olika positioner i världen och det är upp till språkvetaren Banks och en grupp forksare att lista ut vad utomjordingarna vill, innan ett globalt krig utbryter. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Bild från filmen The Bourne Identity
The Bourne Identity

En kvinna hjälper en man med minnesförlust och ett farligt förflutet att undvika lönnmördare, samtidigt som han försöker komma ihåg vem han är.

Bild från filmen Skyscraper
Skyscraper

FBI-agenten och krigsveteranen Will Sawyer jobbar med säkerheten för skyskrapor. När han är i Kina på jobb fattar helt plötsligt världens högsta och mest säkra byggnad eld och Will misstänks för händelsen. Efterlyst måste han hitta den skyldige, rentvå sitt namn och rädda sin familj som är instängd i byggnaden... på andra sidan elden.

Bild från filmen What Happened to Monday
What Happened to Monday

I en inte alls avlägsen framtid när överbefolkning och hungersnöd har tvingat regeringar att införa en drastisk ettbarnspolitik, lever sju identiska systrar ett kurragömmaliv jagade av Barnallokeringsbyrån. Byrån, som leds av den stridslystna Nicolette Cayman, upprätthåller en strikt familjeplaneringsordning som systrarna överlistar genom att turas om att anta identiteten av en person: Karen Settman.

Bild från filmen The Hunger Games
The Hunger Games

I ett dystopiskt samhälle där tonåringar slåss på liv och död i det direktsända evenemanget Hungerspelen bestämmer sig 14-åriga Katniss Everdeen för att ta sin lillasysters plats på arenan för att rädda hennes liv.

Bild från filmen Detective Knight: Independence
Detective Knight: Independence

Kriminalinspektör James Knights sista minuten-uppdrag på självständighetsdagen förvandlas till en kamp mot klockan när han måste stoppa en instabil ambulanssjukvårdare som utger sig för att vara polis.