OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Action HD

lördag den 25 mars

V Film Action sänder spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och kriminalfall

Bild från filmen Passengers
Passengers

Resan för två passagerare ombord på ett rymdskepp, som transporterar dem till ett nytt liv på en annan planet, tar en livsfarlig vändning när de av en okänd anledning blir väckta 90 år för tidigt.

Bild från filmen Paranoia
Paranoia

Den unge Adam Cassidy blir plötsligt befordrad på det stora företaget. Men kravet är att Adam ska utföra en tjänst åt sin chef: spionera på en man som sitter på hemligheter värda miljardbelopp.

Bild från filmen Världarnas krig
Världarnas krig

En frånskild hamnarbete tvingas bli den beskyddande far han aldrig varit när jorden attackeras underifrån av begravda utomjordingar.

Bild från filmen Ghostbusters
Ghostbusters

Erin Gilbert och Abby Bergman är ett par författare som skriver en bok om att spöken finns i verkligheten. Några år senare får Gilbert ett prestigefyllt läraryrke på Columbia University, men hennes bok dyker upp och hon blir utskrattad av akademin. Gilbert återförenas med Bergman och andra och när spöken invaderar Manhattan, måste hon och hennes team rädda världen.

Bild från filmen Warcraft
Warcraft

Det fredliga riket Azeroth står inför ett krig när samhället invaderas av skräckinjagande orker som är på fykt från sin egen döende värld och försöker kolonisera en annan. När en portal mellan de båda världarna öppnas, måste en armé kämpa mot total ödeläggelse och en annan för att undvika att utrotas. Mitt i kriget möts osannolika hjältar från vardera sidan som kämpar för sina familjer, folk och hem.

Bild från filmen The Bourne Ultimatum
The Bourne Ultimatum

Den tredje filmen om Jason Bourne - och samtidigt som Bourne jagar efter informationen om sin sanna identitet, är han i sin tur jagad av den organisation som en gång skapade honom.

Bild från filmen Crocodile Dundee
Crocodile Dundee

New York-reportern Sue åker till Australien för att träffa och intervjua Michael J Crocodile Dundee, en man som har en egen safariverksamhet och som just överlevt en krokodilattack.

Rambo IV

John Rambo lever numera ett tillbakadraget, skönt liv i Thailand - men nu tvingas han ta till sina gamla stridskunskaper för att rädda en tillfångatagen missionär och hennes kamrater i Burma.

Bild från filmen Once Upon a Time... In Hollywood
Once Upon a Time... In Hollywood

Los Angeles 1969 - nöjesbranschen håller på att förvandlas för gott. Tv-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen.

Bild från filmen Blitz
Blitz

Kriminalaren Tom Brant är en modern Dirty Harry som föredrar att göra saker på sitt alldeles egna sätt. Därför blir det något av en prövning när han träffar sin nya partner, den homosexuelle Porter Nash. Saken blir definitivt inte bättre av att det något omaka paret tvingas samarbeta intimt i den fartfyllda jakten på polismördaren Blitz som härjar i London.