OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Action HD

lördag den 23 september

V Film Action sänder spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och kriminalfall

Bild från filmen Survivor
Survivor

Kate Abbott är anställd på utrikesdepartementet och har stationerats i London. När någon försöker sätta dit henne för brott hon inte har begått, måste hon rentvå sitt namn och samtidigt stoppa en stor attack mot Times Square.

Bild från filmen Illusionisten
Illusionisten

Trollkarlen Eisenheim försöker vinna tillbaka sin ungdomskärlek, Sophie von Teschen, som även är kronprins Leopolds blivande fru.

Bild från filmen Oblivion
Oblivion

Robotreparatören Jack Harper är stationerad på Jorden där han utvinner viktiga resurser efter årtionden av krig. En dag räddar han en vacker främling från ett nedskjutet rymdskepp. Det utlöser en kedja händelser som får honom att ifrågasätta allt.

Bild från filmen Now You See Me
Now You See Me

FBI:s främsta detektiver hamnar, tillsammans med Interpol, i ett katt och råtta-spel med en grupp illusionister som kallar sig the Four Horsemen. Dessa magiker lyckas utföra en radda smarta kupper inför öppen publik, med korrupta affärsmän som offer.

Spider-Man: Far From Home

Vår vänliga superhjälte bestämmer sig för att tillsammans med sina bästa vänner Ned, MJ och resten av gänget åka på semester i Europa. Peters plan på att lämna hjältedåden bakom sig för ett par veckor kommer på kant direkt när han motvilligt går med på att hjälpa Nick Fury att lösa mysteriet med ett antal attacker som skapar förödelse över hela kontinenten.

Bild från filmen Ghost Rider: Spirit of Vengeance
Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Johnny Blaze är tillbaka och kämpar fortfarande med sin förbannelse som djävulens prisjägare, men den här gången kanske han riskerar allt då han slår sig ihop med ledaren av en grupp rebelliska munkar för att rädda en ung pojke från djävulen.

Bild från filmen The Lost World: Jurassic Park
The Lost World: Jurassic Park

Företaget som driver Jurassic park står inför konkurs och beslutar sig för att flytta djuren till USA. John Hammond skickar en expedition till ön där djuren finns, för att värna om dem. Men uppdraget går inte som planerat.

Bild från filmen Olympus Has Fallen
Olympus Has Fallen

Säkerhetsagenten Mike Banning avskedas från sin post i Vita huset efter en olycka. Men när en terroristgrupp intar byggnaden är det upp till Mike att använda all sin kunskap om byggnaden för att rädda presidenten.

Bild från filmen Halloween Kills
Halloween Kills

Några minuter efter att Laurie Strode, hennes dotter Karen och barnbarnet Allyson, lämnade det maskerade monstret Michael Myers inlåst och brinnande i Lauries källare, förs Laurie brådskande till sjukhuset med livshotande skador, i tron att hon äntligen lyckats döda sin livslånga plågoande. Men när Michael lyckas befria sig från Lauries fälla fortsätter hans rituella blodbad.

Bild från filmen Paranoia
Paranoia

Den unge Adam Cassidy blir plötsligt befordrad på det stora företaget. Men kravet är att Adam ska utföra en tjänst åt sin chef: spionera på en man som sitter på hemligheter värda miljardbelopp.

Bild från filmen Blood Ties
Blood Ties

Bröderna Frank och Chris växte upp i samma hårda kvarter, men har hamnat på olika vägar i livet. Frank är chef för en polisstation och Chris kommer precis ut från ett långt fängelsestraff för mord.