OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Action HD

fredag den 3 februari

V Film Action sänder spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och kriminalfall

Bild från filmen The Iron Mask
The Iron Mask

Den engelska resenären Jonathan Green beger sig av på en resa från Ryssland till Kina där han möter drakar, svartmagi, och en drakkung under ett otroligt men dödligt äventyr.

Bild från filmen Spider-Man: Homecoming
Spider-Man: Homecoming

Under sin mentor Tony Starks uppsyn börjar eleven Peter Parker att acceptera sin nyfunna identitet som Spider-Man. När den onda Vulture kommer för att orsaka kaos är allting, som Peter älskar, i fara.

Bild från filmen American Hustle
American Hustle

Bedragaren Irving och hans förföriska kumpan Sydney tvingas att arbeta för karriärhungrige FBI-agenten DiMaso för att undvika straff. Tvugna att infiltrera New Jersey maffian befinner de sig snart i en värld som är både farlig och förtrollande.

Bild från filmen Gods of Egypt
Gods of Egypt

Den onde guden Set tar makten över Egypten och förslavar folket. Egypten finner dock en oväntad räddare i den ambitiösa och godhjärtade tjuven Bek.

Bild från filmen The Blues Brothers
The Blues Brothers

Bröderna Jake och Elwood skyr inga medel för att genomföra sitt 'uppdrag från Gud'.. När den katolska skola där de uppfostrades hotas av nedläggning samlar bröderna ihop sitt gamla band för att rädda den.

Bild från filmen Mean Machine
Mean Machine

David Meehan är lagledare för det engelska fotbollslaget. Han är Englands största hjälte tills han förlorar allt. Efter rykten om att ha fixat ett matchresultat super han ner sig och blir till slut satt i fängelse. Men då börjar saker förändra sig.

Bild från filmen The Dictator
The Dictator

Diktatorn Aladeen har gjort allt för att demokrati aldrig ska nå hans älskade hemland. När han reser till USA blir han kidnappad och befinner sig plötsligt på New Yorks gator, illa tvungen att leva den amerikanska drömmen.

Rambo IV

John Rambo lever numera ett tillbakadraget, skönt liv i Thailand - men nu tvingas han ta till sina gamla stridskunskaper för att rädda en tillfångatagen missionär och hennes kamrater i Burma.

Boyka: Undisputed 4

Boyka tar av misstag livet av en motståndare i ringen och tvingas ifrågasätta allt han har jobbat med. När han upptäcker att hans motståndares änka är i trubbel, blir han hennes mästare i en serie av till synes omöjliga slagsmål.

Bild från filmen Legenden om Zorro
Legenden om Zorro

Legenden Zorro ger sig ut på ett nytt äventyr för att skydda Kaliforniens framtid och dess medborgare. Denna gång kämpar han mot elaka förbrytare med hjälp av sin vackra fru, Elena, och deras son, Joaquin.

Bild från filmen Killers Anonymous
Killers Anonymous

Spänningarna ökar hos Killers Anonymous - en stödgrupp för mördare - när gruppmedlemmarna försöker lösa mysteriet kring vem som är ansvarig för mordförsöket på en amerikansk senator. Men när nya sanningar uppdagas, uppstår hemliga allianser som snart exploderar i våld och kaos och tvingar mördarna till att döda eller själva bli dödade.