OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Action HD

måndag den 3 juni

V Film Action sänder spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och kriminalfall

Bild från filmen Million Dollar Baby
Million Dollar Baby

Det uppstår ett band mellan Frankie, en grälsjuk gammal tränare, och den kvinnliga boxaren som han motvilligt tagit under sina vingar.

Bild från filmen The Iron Mask
The Iron Mask

Den engelska resenären Jonathan Green beger sig av på en resa från Ryssland till Kina där han möter drakar, svartmagi, och en drakkung under ett otroligt men dödligt äventyr.

Bild från filmen The Three Musketeers
The Three Musketeers

Athos, Porthos och Aramis lever nu för tiden sina liv i obemärkthet. Men när den djärva D'Artagnan anländer i Paris för att uppfylla sin dröm om att bli musketör, dras den välkända trion in i vad som kommer bli deras farligaste uppgift någonsin - att rädda Frankrike undan kardinal Richelieu och krig med England.

Bild från filmen Kin
Kin

Den nyligen frisläppte Jimmy och hans 14-åriga adoptivbror Eli jagas av en hämndlysten gangster, federala agenter och ett gäng soldater från en annan värld. Med ett vapen av mystiskt ursprung som enda skydd tvingas de till flykt.

Bild från filmen The Next Three Days
The Next Three Days

En man misslyckas med att bevisa sin frus oskuld i ett mordfall och när det inte finns någon möjlighet att överklaga domen, börjar han smida en avancerad plan för att befria henne från fängelset.

Bild från filmen Gods of Egypt
Gods of Egypt

Den onde guden Set tar makten över Egypten och förslavar folket. Egypten finner dock en oväntad räddare i den ambitiösa och godhjärtade tjuven Bek.

Race for Glory: Audi vs. Lancia

Den otroliga sanna historien bakom 1983 års världsmästerskap i rally. I en fantastisk uppgörelse mellan David och Goliat får vi se hur Team Lancia, under ledning av den karismatiske Cesare Fiorio, tog sig an det mäktiga Team Audi i en av idrottshistoriens största kraftmätningar.

Bild från filmen Anna
Anna

Under ytan bakom Anna Poliatovas slående skönhet döljer sig en hemlighet som kommer att släppa loss hennes outsläckliga styrka och kompetens och göra henne till en av världens mest fruktade statsavlönade lönnmördare.

Black Water: Abyss

Djupt i den australienska vildmarken utforskar en grupp vänner ett avlägset grottsystem när en tropisk storm blåser in. När stigande vattennivåer fångar dem djupt under ytan dyker något ännu dödligare upp ur mörkret - mördarkrokodiler.

Bild från filmen Jurassic World Dominion
Jurassic World Dominion

Fyra år efter att Isla Nublar förstördes lever och jagar dinosaurier nu i närheten av människor över hela världen. Framtiden måste avgöras: kan människan förbli det främsta rovdjuret på jorden?

Replicas

Will Foster, en forskare inom syntetisk biologi, är nära ett genombrott i sina försök att överföra mänskligt medvetande till en dator när hans familj plötsligt dör i en bilolycka. Nu tvingar sorgen honom till ett desperat beslut. Han tänker göra allt han kan för att få dem tillbaka, även om han måste kämpa mot myndigheterna, polisen - och fysikens lagar.