OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Action HD

onsdag den 7 december

V Film Action sänder spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och kriminalfall

Bild från filmen Spider-Man 3
Spider-Man 3

Peter Parker har precis börjat få ordning på sitt liv när han möter på motstånd på tre fronter, hans forne vän Harry vill hämnas sin fars död, ett sandmonster hotar staden och ovanpå allt knakar hans förhållande till Mary Jane av utomjordiska skäl.

Bild från filmen Illusionisten
Illusionisten

Trollkarlen Eisenheim försöker vinna tillbaka sin ungdomskärlek, Sophie von Teschen, som även är kronprins Leopolds blivande fru.

Bild från filmen The Dictator
The Dictator

Diktatorn Aladeen har gjort allt för att demokrati aldrig ska nå hans älskade hemland. När han reser till USA blir han kidnappad och befinner sig plötsligt på New Yorks gator, illa tvungen att leva den amerikanska drömmen.

Bild från filmen Divergent
Divergent

I en framtida värld är befolkningen uppdelade i personligheter. Men när Tris ska göra testet som avgör var hon hör hemma blir det ofullständigt. Hon är divergent, vilket anses farligt. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Bild från filmen Mean Machine
Mean Machine

David Meehan är lagledare för det engelska fotbollslaget. Han är Englands största hjälte tills han förlorar allt. Efter rykten om att ha fixat ett matchresultat super han ner sig och blir till slut satt i fängelse. Men då börjar saker förändra sig.

Bild från filmen The Amazing Spider-Man
The Amazing Spider-Man

Peter Parker hittar en ledtråd som kan hjälpa honom att förstå varför hans föräldrar försvann när han var ung. Hans väg sätter honom på kollisionskurs med Dr Curt Connors, sin fars tidigare partner.

Bild från filmen Bad Santa
Bad Santa

Två skurkar klär ut sig till tomten och en tomtenisse för att råna varuhus under julhelgerna, men hamnar i oväntat trubbel när en säkerhetschef får nys om deras planer och en åttaårig pojke lägger sig i.

Nine Bullets

En före detta burleskdansös som blivit författare får en ny chans i livet och en ny chans till upprättelse när hon riskerar allt för att rädda sin unga granne efter att han bevittnat mordet på sina föräldrar. Nu är hon på flykt från traktens maffiaboss, som råkar vara hennes gamla ex, och hon gör allt i ett desperat försök att få pojken i säkerhet.

Bild från filmen The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot
The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot

Calvin Barr lever ett stillsamt liv som krigsveteran, men är ständigt plågad av sitt våldsamma förflutna. Känd som mannen som dödade Hitler, blir han återkallad till armén för att bekämpa den mytomspunna Bigfoot, som hotar mänskligheten med ett dödligt virus. Calvin ställs inför valet mellan att plikttroget ta ny värvning och kanske rädda världen, eller uppfylla löftet han givit sig själv: att aldrig döda igen.

Bild från filmen The Italian Job
The Italian Job

Charlie Crokers stöt var planerad i minsta detalj men han hade inte räknat med att bli förrådd. Nu vill han både ha tillbaka sina pengar och hämnas.

Bild från filmen Defiance
Defiance

Det är 1941 och andra världskriget rasar. Tre flyktingbröder vänder en daglig kamp för överlevnad till en personlig strid för att skydda sin tillflyktsort i skogen och rädda sitt folk från nazisterna.