OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Action HD

onsdag den 29 mars

V Film Action sänder spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och kriminalfall

Bild från filmen The Way Back
The Way Back

En grupp soldater flyr från ett gulagläger i Sibirien år 1941 och vandrar över 600 mil genom öknen innan de når friheten i Indien.

Bild från filmen Kon-Tiki
Kon-Tiki

Thor Heyerdahls resa över Stillahavet 1947 på en träflotte. Heyerdahls, och de fem andra i besättningen, mål med resan var att bekräfta sin omstridda teori om att sydamerikaner kan ha bosatt sig på Polynesiens många öar.

Bild från filmen 12 Mighty Orphans
12 Mighty Orphans

Den sanna historien om Mighty Mites, amerikanska fotbollslaget från ett barnhem i Fort Worth som under den stora depressionen gick från att spela utan skor, eller till och med boll, till delstatsmästerskapet. Deras vilja och driv inspirerade ett helt land och fångade till och med president Franklin D. Roosevelts uppmärksamhet.

Bild från filmen 8 Mile
8 Mile

En ung man, som bor hos sin utblottade mamma i Detroit, försöker överkomma alla hinder för att bli en framgångsrik rappare.

Bild från filmen Oblivion
Oblivion

Robotreparatören Jack Harper är stationerad på Jorden där han utvinner viktiga resurser efter årtionden av krig. En dag räddar han en vacker främling från ett nedskjutet rymdskepp. Det utlöser en kedja händelser som får honom att ifrågasätta allt.

Bild från filmen Men in Black: International
Men in Black: International

Men in Black har alltid skyddat världen från universums avskum. I detta nya äventyr ställs de inför det största hotet hittills: en mullvad inom Men in Black organisationen.

Bild från filmen Spider-Man: No Way Home
Spider-Man: No Way Home

Spider-Mans identitet avslöjas och han kan inte längre skilja sitt vanliga liv från sitt superhjälteliv.

Bild från filmen Heist
Heist

För att få pengar för att betala sin sjuka dotters vårdkostnader planerar Vaughn med hjälp av sin kollega Cox att göra en stöt och råna den skoningslöse kasinoägaren The Pope. Men planen går inte riktigt som tänkt.

Jackpot

En man berättar för en polis hur han hamnade skräckslagen, blodig och med en hagelbössa i handen på en strippklubb på den svensk-norska gränsen. Det hela började med en jackpot på tipset, vilket visade sig vara svårt att dela på fyra personer.

Bild från filmen Jumanji: The Next Level
Jumanji: The Next Level

Gänget är tillbaka i Jumanji: The Next Level, men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.

Bild från filmen Unlocked
Unlocked

Förhörsledaren Alice Racine hos CIA plågas av ett misslyckat uppdrag i Paris då flera personer dog i ett terrorattentat. När hon åter kallas i tjänst blir hon förledd, med följden att London riskeras att utsättas för en biologisk attack.