OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Action HD

fredag den 24 mars

V Film Action sänder spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och kriminalfall

Bild från filmen Man on a Ledge
Man on a Ledge

En polisförhandlare som försöker övertala en vanhedrad ex-polis att stiga ner från kanten till ett 25-våningshus upptäcker snart att mannen har ett dolt motiv.

Bild från filmen Spider-Man
Spider-Man

Den blyga studenten Peter Parker får övernaturliga och unika krafter av ett spindelbett och använder dem för att bekämpa sin ärkefiende, Green Goblin.

Bild från filmen Arrival
Arrival

Gigantiska rymdskepp landar på tolv olika positioner i världen och det är upp till språkvetaren Banks och en grupp forksare att lista ut vad utomjordingarna vill, innan ett globalt krig utbryter. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Bild från filmen Paranoia
Paranoia

Den unge Adam Cassidy blir plötsligt befordrad på det stora företaget. Men kravet är att Adam ska utföra en tjänst åt sin chef: spionera på en man som sitter på hemligheter värda miljardbelopp.

Bild från filmen Passengers
Passengers

Resan för två passagerare ombord på ett rymdskepp, som transporterar dem till ett nytt liv på en annan planet, tar en livsfarlig vändning när de av en okänd anledning blir väckta 90 år för tidigt.

Bild från filmen Världarnas krig
Världarnas krig

En frånskild hamnarbete tvingas bli den beskyddande far han aldrig varit när jorden attackeras underifrån av begravda utomjordingar.

Bild från filmen Chaos Walking
Chaos Walking

I en inte alltför avlägsen framtid stöter Todd Hewitt på den unga Viola, en mystisk tjej som kraschlandat på hans planet, en plats där alla kvinnorna har försvunnit och männen drabbats av the noice - en kraft som avslöjar alla deras tankar. På denna farliga plats hotas Violas liv - och när Todd lovar att beskydda henne, måste han ta fram sin inre kraft och avslöja planetens mörka hemligheter.

Bild från filmen Point Break
Point Break

Under täckmantel tar sig FBI-agenten Johnny Utah sig in i södra Kaliforniens surfkretsar för att undersöka ett antal bankrån som genomförts i området.

Bild från filmen Umma
Umma

Amanda och hennes dotter lever ett lugnt liv på en amerikansk lantgård, men när kvarlevorna av hennes avlägsna mamma kommer från Korea blir Amanda plågad av rädslan över att förvandlas till sin egen mamma.

Bild från filmen Crocodile Dundee
Crocodile Dundee

New York-reportern Sue åker till Australien för att träffa och intervjua Michael J Crocodile Dundee, en man som har en egen safariverksamhet och som just överlevt en krokodilattack.

Bild från filmen Once Upon a Time... In Hollywood
Once Upon a Time... In Hollywood

Los Angeles 1969 - nöjesbranschen håller på att förvandlas för gott. Tv-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen.