OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Action HD

söndag den 26 maj

V Film Action sänder spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och kriminalfall

Bild från filmen Mortdecai
Mortdecai

Charlie Mortdecai är en sofistikerad konsthandlare som reser jorden runt enbart beväpnad med sitt snygga utseende och speciella charm för att hitta några stulna tavlor, som ryktas innehålla en kod till ett bankkonto fullt med nazistguld.

Bild från filmen Top Gun
Top Gun

Stridspiloten Pete Maverick Mitchell rekryteras till TOP GUN för att utbildas till världens bästa stridspilot och förälskar sig i en civilanställd instruktör. Vad väljer Mitchell: kärleken eller drömjobbet?

Bild från filmen The Hunger Games: Mockingjay, Part 1
The Hunger Games: Mockingjay, Part 1

Katniss vaknar upp i Distrikt 13, där rebeller planerar revolution mot President Snow. Och alla hoppas på att Katniss ska skapa nytt hopp. Men Peeta finns plötsligt på andra sidan, som hennes motståndare. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Bild från filmen The Comeback Trail
The Comeback Trail

Producenten Max Barber är grovt skuldsatt efter hans senaste filmfiaskon. Med hans liv som insats bestämmer sig Max för att producera en ny film, där han ska försöka ta död på huvudrollen för att plocka ut försäkringspengarna. Men när Max väljer Duke Montana som huvudroll blir konsekvenserna större än han någonsin skulle kunna föreställa sig.

Bild från filmen Fast & Furious 5
Fast & Furious 5

En exfånge och en före detta polis planerar en stöt i Rio de Janeiro och måste undkomma stans narkotikakung, såväl som en nitisk FBI-agent.

Bild från filmen The Hunger Games: Mockingjay, Part 2
The Hunger Games: Mockingjay, Part 2

Katniss Everdeen har nu blivit en för missnöjet i Panems distrikt och iscensätter en fullskalig revolution, tillsammans med det trettonde distriktet, riktad mot den autokratiska huvudstaden. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Bild från filmen Mission: Impossible
Mission: Impossible

En hemlig agent blir anklagad för förräderi och undersöker ett misslyckat uppdrag i Prag för att hitta en försvunnen hårddisk.

Boyka: Undisputed 4

Boyka tar av misstag livet av en motståndare i ringen och tvingas ifrågasätta allt han har jobbat med. När han upptäcker att hans motståndares änka är i trubbel, blir han hennes mästare i en serie av till synes omöjliga slagsmål.

Bild från filmen Avengement
Avengement

Under en permission lyckas en småförbrytare rymma från sina vakter och återvänder till sina gamla hemtrakter för att hämnas på de som gjorde honom till en känslokall mördare. Jakten på sin själ, som han förlorade för många år sedan, blir både våldsam och blodig.

Bild från filmen Passengers
Passengers

Resan för två passagerare ombord på ett rymdskepp, som transporterar dem till ett nytt liv på en annan planet, tar en livsfarlig vändning när de av en okänd anledning blir väckta 90 år för tidigt.

Bild från filmen Expend4bles
Expend4bles

The Expendables är världens sista försvarslinje och teamet som tillkallas när inga andra alternativ återstår. Men nya medlemmar med nya stilar och taktiker kommer att ge nytt blod en helt ny innebörd.