OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Action HD

söndag den 10 december

V Film Action sänder spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och kriminalfall

Bild från filmen Jurassic World
Jurassic World

Tjugotvå år efter händelserna på Jurassic Park finns det nu åter en fungerande nöjespark. Men sviktande besöksantal driver forskarna att driva forskningen med genetik längre och en ny attraktion introduceras. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Bild från filmen Spider-Man: Homecoming
Spider-Man: Homecoming

Under sin mentor Tony Starks uppsyn börjar eleven Peter Parker att acceptera sin nyfunna identitet som Spider-Man. När den onda Vulture kommer för att orsaka kaos är allting, som Peter älskar, i fara.

Bild från filmen Top Gun
Top Gun

Stridspiloten Pete Maverick Mitchell rekryteras till TOP GUN för att utbildas till världens bästa stridspilot och förälskar sig i en civilanställd instruktör. Vad väljer Mitchell: kärleken eller drömjobbet?

Bild från filmen Red
Red

Ett team pensionerade CIA-agenter går ihop för att överleva, efter det att myndigheterna anlitat lönnmördare för att tysta ner dem och de hemligheter de bär på.

Bild från filmen Men in Black
Men in Black

Den topphemliga specialstyrkan MiB har i uppdrag att övervaka de tusentals fredliga utomjordingar som lever i USA. Men en dag landar ett flygande tefat med en främmande varelse, som tar över en bondes kropp.

Bild från filmen Jurassic Park
Jurassic Park

Den excentriske mångmiljonären John Hammond bjuder in två dinosaurieexperter till sin nöjespark på en ö utanför Costa Rica. Hammond har lyckats skapa levande dinosaurier genom att klona DNA från förhistoriska insekter.

Agents 355

Fem kvinnor samarbetar för att hindra en global organisation från att skaffa ett vapen som kan försätta världen i ett totalt kaos.

Bild från filmen Clean
Clean

Clean är en sopgubbe som försöker finna frälsning genom att leva ett lugnt liv, till exempel med att renovera de förfallna bostäderna i hans samhälle. Han är plågad av ett våldsamt förflutet och förlusten av sin dotter. När ett missöde gör honom till en maffiaboss måltavla tvingas Clean att slutligen göra upp med sitt förflutna.

Gemini Man

En extremt skicklig lönnmördare blir plötsligt förföljd av en mystisk ung man som till synes kan förutsäga alla hans drag.

Bild från filmen Fast & Furious 5
Fast & Furious 5

En exfånge och en före detta polis planerar en stöt i Rio de Janeiro och måste undkomma stans narkotikakung, såväl som en nitisk FBI-agent.

Waiting for the Barbarians

En magistrat övervakar en liten isolerad bosättning vid rikets gräns. Han väntar på, och ser fram emot den stundande pensionen när han får återgå till sitt normala liv.