OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

torsdag den 30 maj

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

Star File

Fokus på skådespelaren Benedict Cumberbatchs liv och karriär.

Bild från filmen Sune i Grekland
Sune i Grekland

Sune är tillbaka. Tillsammans med lillebror Håkan Bråkan, storasyster Anna, mamma Karin och pappa Rudolf drar Sune till Grekland på sommarlovet.

Bild från filmen Jiro Dreams of Sushi
Jiro Dreams of Sushi

I en av Tokyos tunnelbanestationer ligger Jiros anspråkslösa restaurang dit sushiälskare från hela världen flockas för att smaka hans prisbelönta sushi. Trots sina 85 år arbetar han fortfarande dagligen, lika enträgen i sin strävan efter perfektion.

Bild från filmen Eldsjäl
Eldsjäl

Ända sedan hon var liten har Georgia Nolan haft en enda dröm - att bli brandman precis som sin pappa. I 1932 års New York är det tyvärr inte möjligt för kvinnor. När flera av stadens brandmän försvinner i mystiska bränder ser Georgia ett gyllene tillfälle. Hon klär ut sig till \"Joe\" och blir en del av den nybildade gruppen brandmän. Georgia måste dölja sin falska identitet till varje pris, speciellt då hennes pappa är ansvarig för den riskfyllda utredningen.

Bild från filmen A Dog's Purpose
A Dog's Purpose

En lojal hund finner meningen med sin egen existens genom att uppleva flera livstider och ägare som han lär skratta och visa kärlek.

Bild från filmen The Stones and Brian Jones
The Stones and Brian Jones

Upp som en sol och ner som ett stjärnfall. Brian Jones var en av medlemmarna som grundade The Rolling Stones, men livet som rockstjärna tog för hårt på honom, och bara några veckor efter att han lämnat bandet hittades han avliden i sin swimmingpool.

Fejkpatient

Albin räddar \"fejkpatient-programmet\.

Fejkpatient

Albin gör ännu ett test för tv-serien i Stockholm och blir ombedd att fylla i en hälsodeklaration. Ska han vara ärlig för en gångs skull eller ska han fortsätta ljuga? Han möter upp Anita i Umeå, men förlåtelsen är långt borta.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Dubbeltrubbel väntar när ett dubbelgångarmonster anländer samma dag som den nya skolpjäsen har premiär.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Astrid och Lilly konfronteras med sin största utmaning hittills. Kan de verkligen rädda världen?

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Alex dejtar Freddes gamla flickvän, vilket Fredde har svårt att hantera. Ove och Anette åker på spahelg med sina nya vänner - Annas föräldrar Eva och Rune. Anna har fått en ny klass på skolan, där Mickan och Freddes dotter Ebba går.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Anna har slutat som lärare och ska nu testa stand up istället. Fredde och Mickan tittar på en film där det förekommer en trekant, vilket sätter griller i huvudet på Fredde. Ove och Anette har startat en förskola som ska vara allt annat än flummig.

Bild från filmen Five Bedrooms
Five Bedrooms

Ainsley befinner sig i en trygg relation för första gången i sitt liv, men har ändå svårt att anpassa sig till sin nya situation. Samtidigt försöker Harry komma vidare i planen med att få ett barn med Geri.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Klara får panik över att semestern snart är över och vill hetsa fram fina sommarminnen med familjen. Tomas får oväntad pappakonkurrens av Mats vilket leder till något av en identitetskris. Är han verkligen så modern och jämställd som han vill tro?

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Tomas och Klara utmanar Berndt om makten under nedstängningen. Rille deppar över sin praktiska uselhet, men visar sig återigen vara kungen av bekvämlighet. Söderberg är servicekrävande och Lily oroar sig över Zions intelligensnivå.

Bild från filmen Ronja Rövardotter
Ronja Rövardotter

De båda rövarbanden bestämmer sig för att slå sig ihop.

Bild från filmen Ronja Rövardotter
Ronja Rövardotter

Rövarna återvänder till sina sysslor och Skalle-Per berättar en hemlighet för Ronja.

Bild från filmen Bert
Bert

Gänget fortsätter att hänga med Vanessa och alla tycker det är coolt att hon streamar dataspelande på fritiden. Bert har dock ett problem. Han tror att han är kär igen, men han kan ju inte vara kär i någon som är en del av gänget!

Bild från filmen Padeldrömmar
Padeldrömmar

Fabian och Hasse är ett omaka kompispar som driver en halvdan badmintonhall i en sömnig svensk småstad. De känner sig ganska misslyckade och trötta på var de befinner sig i livet när de plötsligt får en idé som kan ändra på allt. Padel.

Bild från filmen Padeldrömmar
Padeldrömmar

Hasse och Fabian har lite olika syn på hur man startar padelhall, vilket märks tydligt när de medverkar i en intervju för Radio Uppland. Den hotfulle Padelkungen kommer på oannonserat besök och Fabian försöker att para ihop Hasse och Agneta.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Oroad över världsläget har Fredde byggt ett skyddsrum i huset. Alex blir kompis med en oerhört positiv kollega, kanske för positiv? Anna vikarierar som lärare och möter en elev med ett pronomen hon aldrig stött på förr.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Mickan ska ordna en möhippa tillsammans med en gammal kompis som hon inte alls drar jämnt med. Anna ger sig ut i dejtinglivet. Fredde kommer på Viktor med att röka gräs och börjar fundera på om han själv kanske borde prova det?

Fejkpatient

Albin är en social kille med skådespelarambitioner som arbetar extra som låtsaspatient på Universitetssjukhuset i Umeå. Snart upptäcks en avvikelse på Albin och efter vidare tester står det klart att han faktiskt är sjuk. På riktigt.

Fejkpatient

Albin försöker att leva på som vanligt och gör en lyckad provfilmning för en stor huvudroll. Han ber Yvonne om ursäkt och fortsätter att flörta med Cissi. Anita håller i en spoken word-kväll, men Albin uteblir och fortsätter ljuga för henne.

Nattryttarna

Victoria börjar blogga om sin uppväxt på Heddesta. Bloggen skapar ringar på vattnet som griper in i alla de inblandades liv. Men Victoria har inte gett upp hoppet om att försonas med sin pappa.

Bild från filmen Tjock-Steffe
Tjock-Steffe

Stefan har suttit av ett fängelsestraff och förlorat det mesta han äger, men läget ska förändras snabbt. Ett uppdrag att lösa en tvist slutar med att han flyttar till London och startar företaget Gizmondo tillsammans med affärsmannen Carl Fréer.

Bild från filmen Ondskan
Ondskan

Erik blir skickad till den enda skolan som vill ta emot honom, internatskolan Stjernsberg. Det skolan kallar laganda är en förtryckande struktur där äldre elever hunsar yngre. Han träffar köksflickan Marja som avskyr våldet på skolan.

Bild från filmen Ondskan
Ondskan

Skolans regler förbjuder elever och personal att umgås på skolområdet så Marja bjuder in Erik till kvällens dans. Men Silverhielm vill ta tillfället i akt och lära Erik vem som bestämmer.

Bild från filmen Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime

Stabler kallas in för att vittna i rätten, medan hans kollegor har att göra med ett kriminellt gäng som utger sig för att vara poliser.

Bild från filmen Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime

Enheten hamnar mitt i ett skottdrama, medan Stabler försöker hitta kopplingen mellan förövarna och NYPD. Reyes är fast besluten att stoppa gänget, även om det innebär att man bryter mot reglerna.

Bild från filmen From
From

Familjen Matthews måste välja vilken av de två bosättningarna de vill ansluta sig till. Jade måste nöja sig med sin situation. Boyd står inför ett omöjligt beslut som kommer att dramma hjärtat i staden.

Bild från filmen From
From

Julie finner tröst med sina nya vänner medan Jim och Tabitha tar hand om sitt äktenskap. Ethan vågar sig ut i skogen med Victor, och Pappa Khatri uppmanar Boyd att acceptera sin roll som ledare, medan Sara får ett annat skrämmande direktiv.

Bild från filmen Hightown
Hightown

Jackie presenterar sitt rättsfall med försvunna prostituerade och lyckas få Alans hjälp att jaga efter Swayzee. Samtidigt planerar Frankie sin största komplott hittills från fängelset.

Bild från filmen Hightown
Hightown

Shane har fått en ny partner. Frankie har viktig information om mordet på Jorge, information som Alan behöver. Ray och Renees relation är värre än någonsin. Jackie blir klar med rehabiliteringen och det är slut på festandet och egna utredningar.

Star File

Fokus på skådespelaren Judi Denchs liv och karriär.

Star File

Fokus på skådespelaren Charlize Therons liv och karriär.