OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

onsdag den 29 maj

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

Star File

Fokus på skådespelaren Ben Kingslys liv och karriär.

Bild från filmen Änglagård - tredje gången gillt
Änglagård - tredje gången gillt

Fanny Zander bor med sin dotter Alice på Mallorca där hon äger ett litet hotell. När Alice konfronterar sin mor om vem Fannys pappa är bestämmer sig Fanny att en gång för alla ta reda på vem som är hennes far.

Bild från filmen Pavarotti
Pavarotti

Filmskaparen Ron Howard tittar närmare på opera legenden Luciano Pavarottis liv och karriär, och vi bjuds på både konsertframträdanden och personliga intervjuer.

Bild från filmen Sune i fjällen
Sune i fjällen

Familjen Andersson åker på skidsemester under sportlovet. Sune, familjens flörtige tjejtjusare dras ännu en gång in i ett krångligt förhållande medan pappa Rudolf tampas med sina egna utmaningar som förälder.

Knives Out

När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död.

Fejkpatient

Albin vaknar på sjukhuset, med Anita och Felix vid sin sida. Läkaren Zoya berättar om en befarad hjärntumör och det blir akut operation. Felix möter upp Cissi och berättar om läget. Gunnar skjutsar Albin hem, kanske kan de närma sig varandra?

Fejkpatient

Cancerbehandlingen fortsätter, men Albin vill inte gå i Yvonnes stödgrupp. Cissi dyker oväntat upp på Albins födelsedag och Albin flyr till skogs men blir till slut upphämtad av Gunnar. De åker till Gunnars hus och pratar äntligen med varandra.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

En dödlig passion väcks till liv när ett sexigt nytt monster kommer till stan.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Lillys mardrömsmonster väcks till liv under en kvarsittning, men kanske är det rentav ännu värre att bråka med Astrid?

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Oroad över världsläget har Fredde byggt ett skyddsrum i huset. Alex blir kompis med en oerhört positiv kollega, kanske för positiv? Anna vikarierar som lärare och möter en elev med ett pronomen hon aldrig stött på förr.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Mickan ska ordna en möhippa tillsammans med en gammal kompis som hon inte alls drar jämnt med. Anna ger sig ut i dejtinglivet. Fredde kommer på Viktor med att röka gräs och börjar fundera på om han själv kanske borde prova det?

Bild från filmen Five Bedrooms
Five Bedrooms

Liz blir kontaktad av flera framgångsrika advokatbyråer, men får samtidigt reda på att hennes gamla chef, som sparkade henne, vill anordna en hyllningskväll i hennes ära. Ben flyttar in i tvättstugan för att ge Heather egentid.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Klara, Rille och Tomas vill gärna framstå som världens bästa tonårsföräldrar när Ruths pojkvän och Noahs flickvän kommer på besök, men hur långt är de beredda att gå? Ludde försöker ha ett sommarjobb och Lily visar nya prov på bra fingertoppskänsla.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Lily detoxar och alla får, till mer eller mindre glädje, lära känna hennes alter ego. Tomas fyller år och är missnöjd med firandet, vilket Mats försöker rädda upp. Klara och Rille är bekymrade över Ludde. Något är uppenbart fel, men vad?

Bild från filmen Ronja Rövardotter
Ronja Rövardotter

Medan hösten närmar sig blir Birk överraskad av ett oväntat förslag från Mattis.

Bild från filmen Ronja Rövardotter
Ronja Rövardotter

Ronja föreslår att Mattis och Borkas båda rövarband går ihop till ett.

Bild från filmen Bert
Bert

Bert får veta att Lill-Erik mailväxlar med en finsk tjej som heter Minna. Bert vill hjälpa Lill-Erik att snärja Minna, men när Lill-Erik verkar motvillig tar Bert saken i egna händer. Samtidigt hamnar Åke och Thora i en vadslagning med höga insatser.

Bild från filmen Bert
Bert

Det vankas simlektion och Bert ser fram emot att spana på tjejerna i badkläder, men när Thora förklarar att tjejerna spanar minst lika mycket på killarna får Bert panik. Han hittar en mirakeldiet på youtube som ska ge en superkropp på tre dagar.

Bild från filmen Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Morran och Tobias - Pengarna eller livet

Köket är fullt av äpplen och Morran försöker att göra mos. Tobias får fart på maskinen, men allt slutar med moskrig. Tobias tycker att Morran behöver terapi. Terapeuten som sedan knackar på är väldigt lik Tobias och inte snäll alls, tycker Morran.

Bild från filmen Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Morran och Tobias - Pengarna eller livet

Tobias upptäcker att Morran går i sömnen. Han vill utnyttja hennes energi och installerar ett gåband i hennes rum. Morran gillar gåbandet och kommer på att hon vill åka skidor, men först måste Tobias ner i den hemsökta källaren.

Bild från filmen Run the World
Run the World

Whitney blir oväntat ihopparad med en kille, när hon anordnar en inflyttningsfest. Sondi träffar en stilig dokumentärfilmare, precis innan hon stöter på Matthew i biblioteket.

Bild från filmen Run the World
Run the World

Renee erbjuder sig att hjälpa Jason med hans spelning, för att vinna tillbaka honom. Whitney vänder sig till Ola för stöd, men tvivlar på om de någonsin kan vara vänner. Sondis nya relation sätter käppar i hjulet för karriären.

Bild från filmen American Auto
American Auto

En brokig skara anställda på bilföretaget Payne Motors kämpar för att utveckla framtidens stora succéfordon.

Bild från filmen American Auto
American Auto

Katherine vill göra stora förändringar på kontoret efter att nyheten om hennes skilsmässa offentliggjorts. Saker och ting går åt fel håll när Katherine blir presenterad för Cyrus drömbil.

Bild från filmen Trigger Point
Trigger Point

Lana bryter mot reglerna när hon försöker hjälpa Alex eftersom hon vet att han inte har någon annan att vända sig till. Teamet gör en chockerande upptäckt om terrorcellen de är på jakt efter.

Bild från filmen Trigger Point
Trigger Point

Lana ställs inför ett omöjligt val när hon blir kidnappad av terroristerna. Ett val mellan att fullfölja sin plikt till polisen eller rädda de viktigaste människorna i hennes liv.

Bild från filmen MacGruber
MacGruber

Queeths ondskefulla plan är ännu inte satt på paus. MacGruber måste ta reda på vem som ligger bakom attackerna och hitta ett sätt att stoppa dem.

Bild från filmen MacGruber
MacGruber

Teamet har återförenats och alla spår leder till den mystiska Havencroft. MacGruber, Piper och Vicki kämpar både för att överleva, och för att rädda världen.

Bild från filmen The Girl in the Woods
The Girl in the Woods

En alarmerande sanning leder Carrie och Tasha till ett beslut utan återvändo. Tillsammans kämpar de för att rädda sina nära och kära från Gehennas korrumperande inflytande.

Bild från filmen The Girl in the Woods
The Girl in the Woods

Stadens öde vilar tungt på Carrie och Tashas axlar, samtidigt som de försöker fly från de beväpnade lärjungarna. Nu måste de rädda Nolan från odjurets buk och täppa till läckan innan det är för sent.

Bild från filmen Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime

Stabler och Bell kämpar för att spåra upp en mördare innan han gör något desperat. Jamie klandrar sig själv när ett misstag leder till en större tragedi. Jet gör en viktig upptäckt som kan rädda ett barns liv.

Bild från filmen Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime

En man sitter häktad för mordet på Henry Cole, och Reyes går under täckmantel för att samla in mer information från honom. Pearl och Teddy tar ett tufft beslut för att säkra kasinobyggets fortsatta tidsplan.

Bild från filmen From
From

Familjen Matthews familjeresa tar en fasansfull vändning när de ankommer till en liten pastoral stad som de inte kan lämna. När deras familjehusbil kraschar skyndar sheriff Boyd Stevens och andra invånare för att rädda dem innan solen går ner.

Bild från filmen From
From

Tabitha och Julie försöker vänja sig vid sin nya verklighet. I skogen kämpar Jim, Boyd och Kristi Miller för att rädda Ethan, medan de mystiska varelserna lurar utanför bilen.

Bild från filmen Hightown
Hightown

Jackie testar positivt för droger och blir avstängd från sin tjänst trots att provet inte kom från henne. Renee återförenas med Frankie, helt omedveten om hans tidigare illdåd och Osito kämpar för att försvara sitt revir.

Bild från filmen Hightown
Hightown

Det blir uppjagad stämning när Ray och Alan hamnar i luven på varandra. Frankie hittar viktig information om Osito och Jackie upptäcker fler fall med prostituerade som har försvunnit eller mördats.