OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

fredag den 31 maj

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

Star File

Fokus på skådespelaren Bill Murrays liv och karriär.

On Set!

Sker en renässans av blaxploitation, hur det var för Michelle Rodriguez att medverka i \"Widows\" och platschefen från \"The Mountain Between Us\".

Bild från filmen Mig äger ingen
Mig äger ingen

En berättelse om Lisas villkorslösa kärlek till sin alkoholiserade pappa. Om alkoholens makt, om barnets utsatthet men också om kärlek, svek, röda fanor i 70-talets Sverige och arbetarklassens bleknande ideal.

Bild från filmen The Space Between Us
The Space Between Us

I ett rymdskepp på väg till Mars upptäcker en av astronauterna att hon väntar barn. Barnet föds på Mars, men mamman dör. Så börjar Gardner Elliots extraordinära liv på den röda planeten. När Gardner äntligen får chansen att besöka jorden upptäcker forskarna att hans organ inte klarar av atmosfären. Gardner flyr - fast besluten att hitta sin pappa och ta reda på var i universum han egentligen hör hemma.

Bild från filmen A Dog's Journey
A Dog's Journey

Hunden Bailey har funnits i Ethans liv sedan barndomen, men nu har åldern börjat påverka dem båda. När Ethans barnbarn CJ blir tvungen att flytta, ber Ethan sin bästa hundvän att se efter henne. Ett gripande äventyr följer, när Bailey trotsar alla regler för att ackompanjera sin nya ägare genom livet.

Bild från filmen Wonder
Wonder

August Pullman, en pojke med en ansiktsdeformation, ska börja femte klass och för första gången på en vanlig grundskola. Hans livsglädje och personlighet kommer att förändra livet för alla runt omkring honom. En ödmjuk, berörande och stark berättelse om att hitta sin styrka och välja att vara snäll.

Vuxna människor

Om Mathilda bara kunde övertyga sin chef Frank om att ge henne fast anställning på juristbyrån så skulle hon ha alla bitar på plats för ett ordnat vuxenliv. Samtidigt rör sig en mängd barnsliga och förbjudna tankar i hennes huvud.

Vuxna människor

Mathilda hjälper Emil och Yolanda med de juridiska delarna av skilsmässan och gör sitt bästa för att stänga ute sina olämpliga tankar om Nathan. Martha kämpar med sin outhärdliga chef och drabbas av en livskris som alla bara rycker på axlarna åt.

Bild från filmen Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Morran och Tobias - Pengarna eller livet

Tobias är frisläppt från fängelset och Morran gör fint inför hemkomsten, men Tobias saknar bara sin gamla cell. Han låser in sig på rummet och sågar upp en matlucka i dörren. Snart flyttas också husets enda toalett in på Tobias rum.

Bild från filmen Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Morran och Tobias - Pengarna eller livet

Tobias river en vägg och hittar en bunt gamla veckotidningar bland bråtet. Morran bläddrar i dem och får syn på en annons med en lycklig familj. Så vill hon också ha det. Tobias ordnar Morrans 50-talsparadis, men det blir inte som hon har tänkt sig.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Alex och Anna besöker Ove och Anettes nya lantställe, där Annas nya pojkvän Nicolaj också dyker upp. Fredde vill bygga en golfbunker och puttinggreen på tomten, vilket Mickan kraftigt motsätter sig.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Anna har köpt ett Playstation 5 till barnen och Alex kontrar med att skaffa en katt. Freddes mångåriga lunchrutin störs av en ny pratglad servitris. Mickan är mycket oroad över att dottern Chloe blivit kär i Ove och Anettes son Mauritz.

Bild från filmen Five Bedrooms
Five Bedrooms

Heather befinner sig i limbo efter allt som har hänt med Ben och uppmanar honom att dejta någon annan. Ainsley och Harry anordnar en egen dejt till henne, som visar sig vara med ett bekant ansikte.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Familjen Kling samlas för en ny sommar på Sjölyckan, där Berndt har en stor nyhet att berätta. Rilles nya hobby, bakning, gör succé på ön och Ruth har blivit en överdriven frankofil.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Lily gör ett IQ-test och funderar på att byta karriär, vilket rubbar Tomas cirklar. Rille lever i förnekelse inför sin nya glutenintolerans och driver alla från vettet.

Du är inte klok, Madicken

Vi saknar beskrivning för denna sändning.

Du är inte klok, Madicken

Madicken är en liten sjuåring som varken kan tåla orättvisa och vrånga människor. Då blir Madickens hjärta svart och argt. Som när hennes käraste Alva börjar gråta på den stora balen.

Bild från filmen Bert
Bert

Klimpen har plötsligt blivit en tjejmagnet och Åke förklarar att allt handlar om Klimpens nya tröja. Det är samma tröja som gangsterrapparen Érnst har på sig i sin senaste video. Bert vill också ha den magiska tröjan, men den visar sig vara svindyr.

Bild från filmen Padeldrömmar
Padeldrömmar

Fabian får smak för det goda padellivet på en urspårad fest, men först måste han och Hasse kompetensutveckla sig genom att spionera på en av sina konkurrenter. Hasse upptäcker några skumma kvitton och badmintonhallens nya hyresgäst avslöjas.

Bild från filmen Padeldrömmar
Padeldrömmar

Gänget siktar in sig på Bosse saunas lagerlokal och Hasse framkallar en oväntad reaktion hos Fabian. Padelkungen försöker impa på Nipaporns mamma och Agneta har bestämt sig, både gällande fondväggen och Hasse. Fabians bedragare avslöjas.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Dubbeltrubbel väntar när ett dubbelgångarmonster anländer samma dag som den nya skolpjäsen har premiär.

Bild från filmen Joe vs Carole
Joe vs Carole

Joe blir utom sig av ilska när Carole försöker att vända hans närmaste emot honom. Rick filmar ett bröllop i djurparken och Carole söker efter en samarbetspartner i kongressen som vill stödja hennes lagförslag.

Bild från filmen Fartblinda
Fartblinda

Bea kommer i kontakt med Together Casinos storspelare. Hon infiltrerar deras möten och inser snart att många av dem lånar pengar från samma bolag, Easy. Samtidigt sätter Thulin press på Pierre Eckervik att avbryta samarbetet med BIAB.

Bild från filmen Fartblinda
Fartblinda

Bea blir medbjuden på en segeltur med Peder och hans son Hampus, men Peder har en dold agenda. Under utflykten rotar Peder i Beas väska och inser att hon är honom på spåren. Samtidigt inser han att han fortfarande hyser starka känslor för Bea.

Bild från filmen Deepwater Horizon
Deepwater Horizon

Baserad på en verklig händelse är Deepwater Horizon berättelsen om vad som hände ombord på den kända oljeriggen år 2010 när elva män fick sätta livet till och 4,9 miljoner tunnor olja läckte ut i den Mexikanska Golfen. Det största oljeutsläppet någonsin i USA:s historia. Vi får följa ingenjör Mike Williams och de andra arbetarna på riggen under den dagen som de katastrofala händelserna utspelar sig och samtidigt se vad som hände i efterdyningarna.

Dark Places

Libby är den enda överlevande efter ett inbrott där hon blir vittne till mordet på sin mamma och sina systrar. Hennes egen bror döms till livstids fängelse för brottet. 25 år bestämmer sig Libby för att ta reda på sanningen om sitt förflutna.

Bild från filmen Holy Spider
Holy Spider

Rahimi, en kvinnlig journalist, beger sig till Mashhad, Irans heliga stad, för att undersöka en rad mord som skett under en kort tid. Gärningsmannen är övertygad om att han utför Guds verk genom att rensa gatorna från prostituerade kvinnor. Men ju närmare man kommer att avslöja mördaren desto svårare blir det att skipa rättvisa eftersom allt fler hyllar honom som en hjälte.