OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

fredag den 8 december

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Star File

Fokus på skådespelaren Bill Murrays liv och karriär.

Bild från filmen Sune på bilsemester
Sune på bilsemester

Tjejtjusaren Sune och hans familj skall åka på roadtrip genom Europa. Målet är en liten by i Sydtyrolen där mamma och pappa Andersson upplevde sin smekmånad för 20 år sedan.

Bild från filmen Pavarotti
Pavarotti

Filmskaparen Ron Howard tittar närmare på opera legenden Luciano Pavarottis liv och karriär, och vi bjuds på både konsertframträdanden och personliga intervjuer.

Bild från filmen The King's Speech
The King's Speech

Oscarsbelönad film om den speciella vänskapen som utvecklas mellan kung Georg VI av Storbritannien och en australiensisk skådespelare och röstcoach, som hjälper kungen att träna bort hans stamning.

Bild från filmen Enkelstöten
Enkelstöten

Jenny, Cecilia och Julia försöker sälja det stulna konstverket till konstsamlaren Bert, som gjort stora pengar på sms-låneverksamhet. Bengt misstänker att Jenny är otrogen och börjar spionera på henne. Cecilias ilska över sitt jobb når kokpunkten.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Mickan genomgår en 40-årskris och vill göra om Saltsjöbadens tennisklubb till en beach club, döpt efter henne själv. Ove och Anette drar in lite extra slantar som familjehemsföräldrar åt en tonåring och Alex prövas hårt på hemmaplan.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Mickan genomgår en 40-årskris och vill göra om Saltsjöbadens tennisklubb till en beach club, döpt efter henne själv. Ove och Anette drar in lite extra slantar som familjehemsföräldrar åt en tonåring och Alex prövas hårt på hemmaplan.

Bild från filmen Padeldrömmar
Padeldrömmar

Fabian och Hasse är ett omaka kompispar som driver en halvdan badmintonhall i en sömnig svensk småstad. De känner sig ganska misslyckade och trötta på var de befinner sig i livet när de plötsligt får en idé som kan ändra på allt. Padel.

Bild från filmen Padeldrömmar
Padeldrömmar

Hasse och Fabian har lite olika syn på hur man startar padelhall, vilket märks tydligt när de medverkar i en intervju för Radio Uppland. Den hotfulle Padelkungen kommer på oannonserat besök och Fabian försöker att para ihop Hasse och Agneta.

Bild från filmen Bomb Girls
Bomb Girls

När rikemansdottern Gladys möter kvinnorna i Blue shift - en grupp fabriksarbetare som tillverkar bomber - förändras hennes liv. Kvinnornas starka gemenskap fascinerar Gladys och det får henne att gå emot allt hon tidigare trott på.

Bild från filmen Bomb Girls
Bomb Girls

En allvarlig olycka sker och kvinnorna i Blue shift blir genast syndabockar. För att rentvå gruppens namn startar Lorna och Marco en egen utredning bakom fabrikschefens rygg. Samtidigt försöker Gladys få tjejerna att våga stå upp för sig själva.

Bild från filmen Sisi
Sisi

Sextonåriga Elisabeth, även kallad Sisi, följer motvilligt med till Bad Ischl där hennes syster Néné ska förlova sig med Österrikes kejsare, Frans Josef I. Väl på plats råkar Sisi och Frans ut för ett oväntat bakhåll under en vild ridtur.

Bild från filmen Sisi
Sisi

Sisis förlovning med Franz vänder upp och ner på hennes liv. Sisis framtid är nu planerad och hon måste snabbt förbereda sig för sin nästa roll: att bli kejsarinna av Österrike.

Bild från filmen LasseMajas Detektivbyrå
LasseMajas Detektivbyrå

Det råder modefeber i Valleby när stadens bäst klädda invånare ska koras. Modegurun Jean-Pierre är gästdomare, men när hans livskamrat, katten Lulu, försvinner tappar han gnistan och tävlingen är i fara. Samtidigt får Jean-Pierre ett otäckt hotbrev.

Bild från filmen Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet
Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet

Ture är på rymmen från fängelset. Med polisen hack i häl får han upp ett nytt spår som leder till ett mentalsjukhus i London. Där möter Ture en pilot som kan återskapa värdefulla minnesbilder från när hans plan kraschade i Bermudatriangeln.

Bild från filmen Korridoren
Korridoren

Oliver tar Jenny till Jörgen och tvingar henne att städa sin lägenhet, annars kommer han att berätta för Jennys hemlighet till Saga. Saga bjuder in Jenny till en picknick. De blir vänner igen, men Saga känner att något är fel.

Bild från filmen LIKEA
LIKEA

Årets influencergala är i full gång, men Rut känner snabbt att något är fel. Medan Cajsa försöker orientera sig bland dyra drinkar och stränga väktare inser Rut att Cajsas artikel har gjort henne till en socialpiraya.

Bild från filmen LIKEA
LIKEA

Cajsa får ett jobberbjudande - är gräset grönare på andra sidan? Samtidigt har Ruts värld brakat samman. Hur ska hon möta stormen utan sin bästa vän? Och kommer hon att bli av med alla sina följare?

Bild från filmen Run the World
Run the World

Whitney blir oväntat ihopparad med en kille, när hon anordnar en inflyttningsfest. Sondi träffar en stilig dokumentärfilmare, precis innan hon stöter på Matthew i biblioteket.

Bild från filmen Run the World
Run the World

Renee erbjuder sig att hjälpa Jason med hans spelning, för att vinna tillbaka honom. Whitney vänder sig till Ola för stöd, men tvivlar på om de någonsin kan vara vänner. Sondis nya relation sätter käppar i hjulet för karriären.

Bild från filmen MacGruber
MacGruber

MacGruber har precis avtjänat ett långt fängelsestraff för mordet på sin ärkefiende när han rekryteras av general Fasoose för ett sista självmordsuppdrag. Först väntar dock en tuff konfrontation med gamla vänner som känner sig svikna.

Bild från filmen MacGruber
MacGruber

Tillfångatagen av sin dödsfiende, brigadchef Enos Queeth, måste MacGruber fly eller torteras av Constantine Bachs händer; Vicki St. Elmo sörjer förlusten av sin tidigare mentor och älskare.

Bild från filmen Now You See Me
Now You See Me

FBI:s främsta detektiver hamnar, tillsammans med Interpol, i ett katt och råtta-spel med en grupp illusionister som kallar sig the Four Horsemen. Dessa magiker lyckas utföra en radda smarta kupper inför öppen publik, med korrupta affärsmän som offer.

Bild från filmen John Wick: Chapter 2
John Wick: Chapter 2

Den hänsynslöse lönnmördaren John Wick är tillbaka för ytterligare ett uppdrag från de undre kretsarna. Hans tidigare kollega Santino D'Antonio har kallat tillbaka honom för att få hjälp. Johns uppdrag är att ta kontroll över en internationell samling av lönnmördare som rör sig bakom skuggan av samhället.

Bild från filmen Last Seen Alive
Last Seen Alive

I samband med att Will Spann skjutsar sin exfru Lisa till hennes föräldrar försvinner hon plötsligt vid en bensinmack. Will kontaktar polisen, som misslyckas med att hjälpa honom och misstänkliggör honom i stället. Fast besluten att hitta Lisa kastas Will in i stadens undre värld samtidigt som han flyr från myndigheterna i en hårresande kamp mot klockan.