OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

fredag den 21 juni

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

Star File

Fokus på skådespelaren Harrison Fords liv och karriär.

Nybyggarna

Om Karl Oskars, Kristinas och de andras öde väl framme i Amerika. Karl Oskar och Kristina har fått färdigt sitt hus vid den vackra Ki-Chi-Sagasjön men livet kommer att innebära stora prövningar.

Bild från filmen Bränn alla mina brev
Bränn alla mina brev

Filmen skildrar Karin Stolpes komplexa relation till maken Sven Stolpe och den passionerade kärleksaffär med Olof Lagercrantz som inleds under 1930-talet, och hur de val hon gör påverkar kommande generationer.

Bild från filmen The Great Buster
The Great Buster

The Great Buster är en hyllning till en av USA:s mest inflytelserika filmskapare och komiker, Buster Keaton, främst känd för sina stumfilmer. Keatons kännetecken var fysisk komedi med ett konsekvent stoiskt, deadpan-uttryck, vilket gav honom smeknamnet The Great Stone Face.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Dubbeltrubbel väntar när ett dubbelgångarmonster anländer samma dag som den nya skolpjäsen har premiär.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Astrid och Lilly konfronteras med sin största utmaning hittills. Kan de verkligen rädda världen?

Bild från filmen Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet
Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet

Ture Sventon ger sig av till Rimboanstalten för att undersöka Ville Vesslas försvinnande. Samtidigt vaknar Vessla upp på ett fartyg tillsammans med ett mystiskt sällskap som är på jakt efter de krafter som döljer sig på botten av Bermudatriangeln.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Klara får panik över att semestern snart är över och vill hetsa fram fina sommarminnen med familjen. Tomas får oväntad pappakonkurrens av Mats vilket leder till något av en identitetskris. Är han verkligen så modern och jämställd som han vill tro?

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Tomas och Klara utmanar Berndt om makten under nedstängningen. Rille deppar över sin praktiska uselhet, men visar sig återigen vara kungen av bekvämlighet. Söderberg är servicekrävande och Lily oroar sig över Zions intelligensnivå.

LAJKA

Rut deltar i en antimobbning-reklamkampanj. Hon ser en chans att berätta sin historia, och verkligheten om jobbet hon gör, men stöter på motstånd. Cajsa får ett frestande erbjudande som inte gynnar Rut.

Bild från filmen American Auto
American Auto

En brokig skara anställda på bilföretaget Payne Motors kämpar för att utveckla framtidens stora succéfordon.

Bild från filmen American Auto
American Auto

Katherine vill göra stora förändringar på kontoret efter att nyheten om hennes skilsmässa offentliggjorts. Saker och ting går åt fel håll när Katherine blir presenterad för Cyrus drömbil.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Alex dejtar Freddes gamla flickvän, vilket Fredde har svårt att hantera. Ove och Anette åker på spahelg med sina nya vänner - Annas föräldrar Eva och Rune. Anna har fått en ny klass på skolan, där Mickan och Freddes dotter Ebba går.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Anna har slutat som lärare och ska nu testa stand up istället. Fredde och Mickan tittar på en film där det förekommer en trekant, vilket sätter griller i huvudet på Fredde. Ove och Anette har startat en förskola som ska vara allt annat än flummig.

Bild från filmen Ronja Rövardotter
Ronja Rövardotter

Efter att ha somnat i skogen vaknar Ronja upp omringad av grådvärgar som verkar hotfulla.

Bild från filmen Ronja Rövardotter
Ronja Rövardotter

Medan hon tränar sig på att inte vara rädd blir Ronja jagad. Senare ser hon något överraskande vid helvetesgapet.

Bild från filmen Bert
Bert

Bert vaknar upp med en stor finne på näsan och gömmer sig i sin hoodie hela dagen. På väg hem från skolan stöter Bert in i en ny tjej, Shirin, som genast börjar skriva till honom på Instagram. Samtidigt får Åke för sig att han lider av elallergi.

Bild från filmen Bert
Bert

När Bert roastar franskaläraren väcker han nyfikenhet hos den coola ledartypen Alicia. Efter skolan följer han med hennes tuffa tjejgäng till gallerian där de snackar skit om allt och alla. Bert är nöjd, men Thora oroar sig över hans nya umgänge.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Astrid och Lilly konfronteras med sin största utmaning hittills. Kan de verkligen rädda världen?

Bild från filmen Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Morran och Tobias - Pengarna eller livet

Tobias får ett skadestånd för att man glömde bort honom i fängelset. Morran ska också bidra och Tobias beställer reklamblad som hon ska dela ut. De tar bilen för att det ska gå fortare, men ingen av dem kan köra och färden slutar i en våldsam krock.

Bild från filmen Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Morran och Tobias - Pengarna eller livet

Det är Morrans födelsedag. Helst önskar hon sig Go'kväll som på tv med gör om mig och önskemiddag. Tobias gör om Morran och ordnar hennes fantasimiddag med kända gäster, samtidigt som han livesänder allt på nätets mörkaste webbplats.

Bild från filmen Joe vs Carole
Joe vs Carole

Joe och Dillon försöker fly och gömma sig för polisen. En upptäckt görs i djurparken och Carole förbereder sig för att vittna.

Bild från filmen Knutby
Knutby

Tjugoettåriga Anna kommer till Knutby och blir förtrollad av värmen och gemenskapen i den lilla pingstförsamlingen. Pastorerna Eva och Sindre anser att diskussionerna om Jesus återkomst tar för lång tid och väljer att agera på egen hand.

Bild från filmen Knutby
Knutby

Efter trolovningen är Eva nu Kristi Brud. Anna släpper mer och mer av sitt gamla liv och blir uppvaktad av Johnny, en ung man från församlingen. Sindres fru Kristina, som just fött barn, drar till sig missnöje efter att ha ifrågasatt Eva.

Bild från filmen Angel Has Fallen
Angel Has Fallen

Secret Service-agenten Mike Banning har blivit oskyldigt anklagad för att ha försökt mörda presidenten och måste till varje pris försöka avslöja det verkliga hotet och rentvå sig själv. I sina försök att avslöja allt så måste han undvika sin egen organisation och FBI.

Bild från filmen Deepwater Horizon
Deepwater Horizon

Baserad på en verklig händelse är Deepwater Horizon berättelsen om vad som hände ombord på den kända oljeriggen år 2010 när elva män fick sätta livet till och 4,9 miljoner tunnor olja läckte ut i den Mexikanska Golfen. Det största oljeutsläppet någonsin i USA:s historia. Vi får följa ingenjör Mike Williams och de andra arbetarna på riggen under den dagen som de katastrofala händelserna utspelar sig och samtidigt se vad som hände i efterdyningarna.

Bild från filmen Peppermint
Peppermint

Riley North vaknar upp efter en tid i koma och får veta att hennes man och dotter blivit brutalt mördade. När rättssystemet misslyckas med att sätta dit de som dödade Rileys familj bestämmer hon sig för att ta saken i egna händer. Hon drar sig tillbaka i flera år, starkt driven av en hämndlystnad, och börjar smida planen för att få fast mördarna.