OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

tisdag den 21 maj

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

The Best of Me

En man och en kvinna återförenas 20 år efter att deras tonårsförälskelse slutat i katastrof. Hemligheter och skuld kommer upp till ytan, men också de gamla känslorna...

Bild från filmen Tills Frank skiljer oss åt
Tills Frank skiljer oss åt

Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll.

Bild från filmen Jag är Ingrid
Jag är Ingrid

Ingrid Bergman var en av Hollywoods gulderas starkast lysande stjärnor. Här berättas Ingrid Bergmans historia med hennes egna ord och bilder. Resultatet är ett personligt och fängslande porträtt som avslöjar en kvinna med obestridlig viljestyrka.

Bild från filmen LIKEA
LIKEA

Influencern Rut introducerar sin bästa vän Cajsa, och nya assistent, för sin hektiska vardag som profil på mediebyrån FUBE.

Bild från filmen LIKEA
LIKEA

Ruts chefer Lukas och Liselotte bjuder ett exklusivt sällskap på middag. Rut upptäcker till sin stora besvikelse att hon inte längre är hedersgästen och Cajsa inser allvaret i att hennes jobb är ett man aldrig får en paus från.

Bild från filmen Sisi
Sisi

Sisi och Frans måste resa till Frankrike och be om Napoleons hjälp för att förhindra ett nytt krig. Det är dock inte bara deras gamla fiende som skapar oro, utan även en oväntad återförening.

Bild från filmen Sisi
Sisi

Sisi minns tillbaka på sin bekymmerslösa uppväxt under en vistelse på greve Andrassys ägor. Sisi inser att det ungerska folket behöver akut hjälp och blir alltmer trollbunden av grevens omtänksamma sätt.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Alex har laddat för en barnfri tv-helg när han plötsligt blir meddragen på Wilmas skolresa till den primitiva Vikingabyn. Mickan får höra att ADHD är supertrendigt och låter sig utredas av en psykolog. Fredde och Viktor inleder ett mobilkrig.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Alex trampar fel när han försöker slingra sig ur en pokerkväll hos Ove. Fredde får ett frestande erbjudande om att testa olika grillprodukter åt Eric Kenneby, men Mickans frostiga relation med Suzy sätter käppar i hjulet.

Handen på hjärtat

Ava är parterapeuten som med sin övernaturliga förmåga hjälper andra med deras relationsproblem. För egen del har hon tappat tron på att hitta kärleken, tills hon en dag får en vision som omkullkastar allt.

Handen på hjärtat

John flyttar in på terapimottagningen. Ava får allt svårare att stå emot sina känslor och tar därför till drastiska metoder för att bli av med honom.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Thomas och Lily blir desperata när vigselförrättaren hoppar av i sista stund på grund av bråket med grannarna. Till råga på allt dyker släktingar upp en vecka för tidigt. Bernt försöker berätta för sina barn om sitt förhållande med Söderberg.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Bröllopet stundar och alla har nerverna utanpå. När Klara och Lily blir osams och Thomas inte kan välja sida hotas hela bröllopet. Bernt försöker ställa saker och ting till rätta med Söderberg.

Ronja Rövardotter

Ronja blir sjuk och måste tillbringa flera dagar till sängs. Men hon kan inte låta bli att oroa sig för Birk.

Ronja Rövardotter

Ronja vill träffa Birk och försöker att frigöra en underjordisk passage mellan borgens två delar.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Spökkvällen fortsätter, men nu börjar de alla genomskåda hoten. Det är ledarna som ligger bakom förstås. Men andra avslöjanden görs också. Frågan är vem som kommer att bli mest avslöjad innan natten är över.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Stämningen är usel mellan Ruben, Lo och Wilma. Vad skulle då passa bättre, eller sämre, än en flottbyggartävling? Ensamma flytande ute på vattnet får de chansen att prata ut om allt. Wilma tar tillfället i akt.

Bild från filmen Korridoren
Korridoren

Saga fyller år och det firas i studentföreningen, men då dyker Jennys före detta pojkvän Sebbe upp och väcker uppmärksamhet.

Bild från filmen Korridoren
Korridoren

Oliver tar Jenny till Jörgen och tvingar henne att städa sin lägenhet, annars kommer han att berätta för Jennys hemlighet till Saga. Saga bjuder in Jenny till en picknick. De blir vänner igen, men Saga känner att något är fel.

Vuxna människor

Mathilda har inlett en affär med Nathan och råkar skicka en intim bild till Boråskontoret samtidigt som hon letar lägenhet med Johannes. Martha hittar en ventil för att uttrycka sina äkta känslor och Nora vägrar ta skit från 20-åringar.

Bild från filmen Sisi
Sisi

Sisi och Andrassy reser till Wien för att övertyga Frans om behovet av ett ungerskt parlament. Det starka bandet mellan Sisi och Andrassy går dock inte obemärkt förbi och Frans faller tillbaka i gamla mönster.

Bild från filmen Heels
Heels

Ace börjar förlora sig själv i takt med The Condamneds popularitet. Samtidigt fortsätter Staci att gräva djupare i smutsiga hemligheter som riskerar att avslöja olycksbådande incidenter från DWL:s förflutna.

Victoria's Secret: Änglar och demoner

Medan Victoria's Secret-änglarna blir superstjärnor, håller Epstein fast en kvinna mot hennes vilja på Wexners egendom.

Bäckström

De två fallen ser ut att bli mer och mer sammanflätade. Frågorna är många, vem mördade Miguel och varför? Vem smugglar knark från Mallorca? Är Sallys kusin inblandad? Bäckström har minst sagt händerna fulla, både med utredningen och med Tussan.

Bäckström

Den tidigare misstänkte Ricardo Costa hittas mördad. Bäckström lovar familjen att hitta den skyldige - ett löfte som kan bli svårt att hålla. Vad har vingården för koppling till morden och knarket? Samtidigt spirar kärleken lite här och var på ön.

Bild från filmen Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime

Bells team utreder kopplingen mellan kongressman Kilbride och Marcy-organisationen. Stabler blir vän med en grupp tätt sammanslutna poliser och Nova får en befordran samtidigt som hennes två världar börjar kollidera.

Bild från filmen Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime

Teamet utreder en eventuell koppling mellan Marcy-organisationen och mordet på en advokat och hennes klient. Stabler anpassar sig till en ny uppgift och Bell påminner Nova om vem hon egentligen jobbar för.

Bild från filmen Mystery Road
Mystery Road

Jay kämpar med att acceptera Marys nya förhållande samtidigt som han motvilligt tar hjälp av Simon i mordutredningen. Fran bestämmer sig för att på egen hand öppna utredningen om Zoe igen när ett skelett hittas vid en utgrävning.

Bild från filmen Mystery Road
Mystery Road

Fallet verkar vara löst och Jay blir uppmanad till att lämna stan. Men Jay känner att det är något som inte stämmer och börjar ifrågasätta motiven hos de inblandade. Fran möter ännu en motgång när hon försöker finna rättvisa åt Zoe.

Bild från filmen Yellowstone
Yellowstone

Kayce eggar på spänningarna med demonstranterna, Rip tvingar Lloyd att redogöra för sitt agerande, och Beth är ute efter hämnd.