OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

onsdag den 6 december

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

Bild från filmen Sune i Grekland
Sune i Grekland

Sune är tillbaka. Tillsammans med lillebror Håkan Bråkan, storasyster Anna, mamma Karin och pappa Rudolf drar Sune till Grekland på sommarlovet.

Micke & Veronica

Snickaren Micke och läkaren Veronica är båda runt 40 och nykära. Deras barn hatar varandra, exen krånglar och mötet med svärföräldrarna blir en klasskrock. Den underbara sommaren i den bohuslänska skärgården blir inte riktigt som de tänkt sig.

Bild från filmen Bränn alla mina brev
Bränn alla mina brev

Filmen skildrar Karin Stolpes komplexa relation till maken Sven Stolpe och den passionerade kärleksaffär med Olof Lagercrantz som inleds under 1930-talet, och hur de val hon gör påverkar kommande generationer.

Bild från filmen Enkelstöten
Enkelstöten

Jenny och Cecilia förbereder inbrottet. De utnyttjar Gunnar, drönare och Jennys auktoritet som lärare för att försöka ta sig in i Patriks hus och stjäla konstverket. Samtidigt befinner sig Bengt på ett ställe där han inte borde vara.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Mickan genomgår en 40-årskris och vill göra om Saltsjöbadens tennisklubb till en beach club, döpt efter henne själv. Ove och Anette drar in lite extra slantar som familjehemsföräldrar åt en tonåring och Alex prövas hårt på hemmaplan.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Mickan bestämmer sig för att ta sig ur kvinnofällan och skaffa en egen karriär. Anette och Ove blir spådda i kaffesump av Annas bror Palle, som ser obehagliga saker i kaffekoppen. Fredde förvånas och irriteras av unga människors sätt att svära.

Bild från filmen American Auto
American Auto

Cheferna inser att ett Payne-fordon kan ha en defekt del och diskuterar om de ska återkalla den.

Bild från filmen American Auto
American Auto

Katherine och teamet försöker öka de anställdas moral efter att en direktör tillkännager sin avgång.

Bild från filmen Five Bedrooms
Five Bedrooms

Ainsley befinner sig i en trygg relation för första gången i sitt liv, men har ändå svårt att anpassa sig till sin nya situation. Samtidigt försöker Harry komma vidare i planen med att få ett barn med Geri.

Bild från filmen Five Bedrooms
Five Bedrooms

Heather befinner sig i limbo efter allt som har hänt med Ben och uppmanar honom att dejta någon annan. Ainsley och Harry anordnar en egen dejt till henne, som visar sig vara med ett bekant ansikte.

Handen på hjärtat

Ava tycker att det går för fort mellan henne och John och vill ta ett steg tillbaka. Då rycker Markus ut för att ge John några välvilliga men oombedda kärleksråd.

Handen på hjärtat

När Ava och John blir inbjudna som ett par för att fira Billies fyramånadersdag står det tydligt att John tar deras relation mer seriöst än Ava.

Ronja Rövardotter

De båda rövarbanden bestämmer sig för att slå sig ihop.

Ronja Rövardotter

Rövarna återvänder till sina sysslor och Skalle-Per berättar en hemlighet för Ronja.

Bild från filmen LasseMajas Detektivbyrå
LasseMajas Detektivbyrå

Det är brandkårens dag i Valleby, men mitt under samlingen på torget ljuder larmet. Det brinner i Muhammed Karats guldbutik! Nästan samtidigt går larmet på muséet. Bränderna är små och släcks snabbt, men flera föremål är försvunna.

Bild från filmen Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet
Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet

Den legendariske detektiven Ture Sventon har inte löst ett fall på tjugo år när hans gamla ärkefiende Vessla plötsligt flyr från fängelset. Ture misstänker att Vessla har en hemlig plan, med koppling till den mystiska Bermudatriangeln.

Bild från filmen Korridoren
Korridoren

Jenny skriver in sig på kursen "Dinosauriernas tidsålder A" för att behålla sitt studiebidrag, men vännerna har ett förslag på hur hon ska ta sig in på psykologprogrammet. Saga tar med Jenny på en pubkväll som avslutas med några öl för mycket.

Kardashians - en miljardindustri

Den anmärkningsvärda historien om hur familjen Kardashian gjorde sin förmögenhet. Deras ihärdiga ansträngningar att få så mycket publicitet som möjligt belönades.

Bild från filmen American Auto
American Auto

Payne sponsrar sin årliga Unga Designers-tävling på en lokal lågstadieskola. Kontrovers uppstår när Katherine oavsiktligt kränker flera länder genom en intervju med en somalisk-amerikansk elev på en livesändning på Instagram.

Bild från filmen American Auto
American Auto

En brokig skara anställda på bilföretaget Payne Motors kämpar för att utveckla framtidens stora succéfordon.

Bild från filmen Women of the Movement
Women of the Movement

Domen avkunnas och nyheten får spridning över hela världen. En rörelse har tagit fart - och Mamie Till-Mobley kämpar för att försvara Emmetts eftermäle.

Bild från filmen Tunn is
Tunn is

Sveriges utrikesminister Elsa Engström reser till Grönland för att delta i Arktiska rådet. Hennes rådgivare Viktor är inbjuden till ett svenskt oljeprospekteringsfartyg medan hans flickvän, säkerhetspolisen Liv, är hemma i Stockholm.

Bild från filmen Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime

När en kollega på enheten försvinner använder Teddy kaoset för att försöka fly. Bell säkrar ett viktigt bevis i sin utredning om Murphy.

Bild från filmen Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime

Elliot Stabler återvänder till New York-polisen för att bekämpa stadens kriminella gäng och bygga upp sitt liv igen efter en personlig tragedi.

Bild från filmen Estonia
Estonia

Överlevaren Janek Tamm kallas in för sitt sjunde förhör hos haverikommissionen. Henri Peltonen försöker att ta fram en komplett tidslinje över händelseförloppet, men Tamms berättelse förändras gång på gång. Går det verkligen att lita på honom?

Bild från filmen Estonia
Estonia

Bröderna Axel och Lucas befinner sig på båten hem från en affärsresa i Tallinn när deras hytt plötsligt fylls med vatten. Haverikommissionen behöver en ny ordförande, och när flera representanter avgår riskerar hela utredningen att falla isär.

Bild från filmen Blindspotting
Blindspotting

Janelle blir rejält överraskad när hennes balinesiska exman dyker upp för att vinna tillbaka henne. Ashley tar med sig sin nyfunna vän Teena på en barrunda, men i takt med att alkoholen flödar börjar misstagen att hopa sig.

Bild från filmen Blindspotting
Blindspotting

Sean måste rädda sin pappa från klorna på den onde ställföreträdaren i Oaktown. Han tar hjälp av sina vänner, men räddningsaktionen förvandlas till en duell mellan de onda och de goda - allt på äkta vilda västern-manér.

Bild från filmen BMF
BMF

Meech gör sig redo för att mörda Lamar, men planen misslyckas. Lamar blir dock sårad i samband med händelsen och tvingas söka skydd i Moniques hus, något som komplicerar saker och ting ytterligare.

Bild från filmen Bloodlands
Bloodlands

Tom och Olivia kämpar för att hinna före polisen till guldet. Olivia bevisar sitt värde för Tom när hon hjälper honom att nå fram till ett gripande, men ju mer Tom hör om Olivia från andra källor, desto mer inser han att han inte kan lita på henne.