OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

torsdag den 13 juni

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

On Set!

En titt på \"The Trial of the Chicago 7\" och det extraordinära livet för poker damen Molly Bloom.

Bild från filmen A Bad Moms Christmas
A Bad Moms Christmas

De tre undervärderade och överbelastade mammorna Amy, Kiki och Carla gör uppror mot julens utmaningar och förväntningar i hopp om att skapa den perfekta ledigheten för sina familjer. Som om det inte vore nog måste de göra allt detta samtidigt som de tar hand om de ultimata semesterfienderna: deras egna mammor.

Bild från filmen Änglagård - tredje gången gillt
Änglagård - tredje gången gillt

Fanny Zander bor med sin dotter Alice på Mallorca där hon äger ett litet hotell. När Alice konfronterar sin mor om vem Fannys pappa är bestämmer sig Fanny att en gång för alla ta reda på vem som är hennes far.

Bild från filmen The Wrecking Crew
The Wrecking Crew

Filmen berättar om de obesjungna musiker som tillhandahöll det backbeat och de svängiga melodier som drev många av 1960-talets listettor. Soundet blev en kulturell kraft som dominerade världen över.

Bild från filmen Now You See Me
Now You See Me

FBI:s främsta detektiver hamnar, tillsammans med Interpol, i ett katt och råtta-spel med en grupp illusionister som kallar sig the Four Horsemen. Dessa magiker lyckas utföra en radda smarta kupper inför öppen publik, med korrupta affärsmän som offer.

Bild från filmen Padeldrömmar
Padeldrömmar

Fabian får smak för det goda padellivet på en urspårad fest, men först måste han och Hasse kompetensutveckla sig genom att spionera på en av sina konkurrenter. Hasse upptäcker några skumma kvitton och badmintonhallens nya hyresgäst avslöjas.

Bild från filmen Padeldrömmar
Padeldrömmar

Gänget siktar in sig på Bosse saunas lagerlokal och Hasse framkallar en oväntad reaktion hos Fabian. Padelkungen försöker impa på Nipaporns mamma och Agneta har bestämt sig, både gällande fondväggen och Hasse. Fabians bedragare avslöjas.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Ruben, Lo och Wilma åker mot sommarens kollo med helt olika förväntningar. Ruben tror felaktigt att han ska på ridläger, Wilma vill omedelbart rymma och Lo vill träffa Liam - killen hon har varit kär i sedan förra sommaren.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Ruben, Lo och Wilma ska strax börja gymnasiet men först väntar några veckor på ett händelserikt sommarläger, fyllt av konflikter och romantik. De tre tonåringarna kommer från vitt skilda världar och konflikten är oundviklig när de hamnar i samma lag.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Konflikterna i laget fortsätter och alla avslöjas med både svagheter och oväntade djup. Ruben försöker att imponera på Lo men hindras av det obligatoriska simtestet. Ruben kan nämligen inte simma. Men allt vänder under en kväll vid lägerelden.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Berndts och Söderbergs relation har vuxit sig stark och under våren har en del förändringar skett på Sjölyckan. Det har framför allt Klara svårt att smälta. Lily är höggravid och tar hjälp av sitt medium för både det ena och det andra.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Alla är inte överens om vilken nivå det bör vara på de gemensamma måltiderna. Är det viktigast att få njuta ordentligt eller ligger den verkliga njutningen i att anstränga sig så lite som möjligt? Ett ställningskrig utbryter.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

En dödlig passion väcks till liv när ett sexigt nytt monster kommer till stan.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Lillys mardrömsmonster väcks till liv under en kvarsittning, men kanske är det rentav ännu värre att bråka med Astrid?

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Mickan genomgår en 40-årskris och vill göra om Saltsjöbadens tennisklubb till en beach club, döpt efter henne själv. Ove och Anette drar in lite extra slantar som familjehemsföräldrar åt en tonåring och Alex prövas hårt på hemmaplan.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Fredde är en sann vän och ifrågasätter Alex privatliv vilket får stora konsekvenser för Alex och Annas äktenskap. Mickan får en, i hennes ögon, förfärande nyhet gällande dottern Chloes skolstart och återupplever ett gammalt barndomstrauma.

Bild från filmen LasseMajas Detektivbyrå
LasseMajas Detektivbyrå

Hotellägaren Ronny Hazelwood är nära ett sammanbrott. Receptionisten Rune är spårlöst försvunnen, julbordsgästerna väller in i lokalen och mitt i allt försvinner familjen Åkerös värdefulla äppeltax. LasseMajas Detektivbyrå tar på sig att lösa fallet.

Ture Sventon och jakten på ungdomens källa

Ture och Matilda fattar ett beslut. Ture ska bege sig till Amazonas med barnen medan Matilda ska stanna kvar och övervaka Vessla i fängelset. Färden genom djungeln blir strapatsrik, och dessutom verkar det som om någon förföljer Ture och barnen.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Astrid och Lilly känner sig utanför när alla gör en ny viral dans, tills de inser att det är ett monster.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Alex och Anna besöker Ove och Anettes nya lantställe, där Annas nya pojkvän Nicolaj också dyker upp. Fredde vill bygga en golfbunker och puttinggreen på tomten, vilket Mickan kraftigt motsätter sig.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Anna har köpt ett Playstation 5 till barnen och Alex kontrar med att skaffa en katt. Freddes mångåriga lunchrutin störs av en ny pratglad servitris. Mickan är mycket oroad över att dottern Chloe blivit kär i Ove och Anettes son Mauritz.

Fejkpatient

Albin vaknar på sjukhuset, med Anita och Felix vid sin sida. Läkaren Zoya berättar om en befarad hjärntumör och det blir akut operation. Felix möter upp Cissi och berättar om läget. Gunnar skjutsar Albin hem, kanske kan de närma sig varandra?

Fejkpatient

Cancerbehandlingen fortsätter, men Albin vill inte gå i Yvonnes stödgrupp. Cissi dyker oväntat upp på Albins födelsedag och Albin flyr till skogs men blir till slut upphämtad av Gunnar. De åker till Gunnars hus och pratar äntligen med varandra.

Bild från filmen Dr. Death
Dr. Death

Sanningen om Paolo och Benitas relation avslöjas. Gamelli blir vän med en av Paolos patienter, samtidigt som Svensson tampas med sina egna tvivel.

Bild från filmen Dr. Death
Dr. Death

Samtidigt som Benita fortsätter att gräva i Paolos lögner, börjar Gamelli och Svensson att upptäcka skräckinjagande sanningar på egen hand.

Bild från filmen Trigger Point
Trigger Point

Lana bryter mot reglerna när hon försöker hjälpa Alex eftersom hon vet att han inte har någon annan att vända sig till. Teamet gör en chockerande upptäckt om terrorcellen de är på jakt efter.

Bild från filmen Trigger Point
Trigger Point

Lana ställs inför ett omöjligt val när hon blir kidnappad av terroristerna. Ett val mellan att fullfölja sin plikt till polisen eller rädda de viktigaste människorna i hennes liv.

Bild från filmen Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime

Elliot Stabler återvänder till New York-polisen för att bekämpa stadens kriminella gäng och bygga upp sitt liv igen efter en personlig tragedi.

Bild från filmen Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime

Teamet börjar komma närmare en desperat misstänkt, men plötsligt bestämmer sig distriksåklagaren för att stoppa Stabler och Benson. Rollins konfronterar ett vittne som vägrar samarbeta.

Bild från filmen From
From

Paniken sprider sig genom staden när invånarna konfronteras med ett nytt påtagligt hot mot deras överlevnad. Jim inser omfattningen av misstaget han begått när han engagerade Randall i sin plan.

Bild från filmen From
From

Familjen Matthews befinner sig på en bilresa någonstans i mitten av USA när de plötsligt fastnar i en mystisk småstad som, varje kväll efter mörkrets inbrott, hemsöks av farliga varelser.

Bild från filmen Top Dog
Top Dog

Teddy och Emily träffas i smyg. Teddy och Isak försöker starta upp ett seriöst företag medan Emily söker efter ett nytt jobb. Miljardären Paul Ahlborg ska bygga ett smältverk i Södertälje men behöver hjälp att förhandla med kommunen.

Bild från filmen Top Dog
Top Dog

Emily måste välja mellan karriären och kärleken. Teddy konfronterar henne och undrar om hon bara har utnyttjat honom för sitt nya jobb. Teddy blir alltmer provocerad av det nya kriminella gänget i området, men Isak försöker att lugna honom.