OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

tisdag den 5 december

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

Bild från filmen Mitt liv som hund
Mitt liv som hund

Året är 1959 och när pojken Ingemars mamma blir sjuk får han åka till sin morbror i Småland. Där träffar han Saga, en tjej som är suverän på att boxas och bäst i fotbollslaget. Med sin mycket personliga livsfilosofi och sin vilda humor håller Ingemar sorger och besvikelser borta.

Bild från filmen Coco - livet före Chanel
Coco - livet före Chanel

Gabrielle, kallad Coco, och hennes syster växer upp på barnhem. När hon lämnar barnhemmet börjar Coco sjunga på en bar med hopp om att få en karriär inom underhållningsbranschen. På baren möter hon den rike Balsan som får stor påverkan på hennes liv.

Repmånad

Det är dags för repmånad för Jonsson och hans gamla lumparkompisar. Men de tar inte det hela speciellt allvarligt. I stället passar de på att ha riktigt kul. Jonsson blir intresserad av Bea som jobbar i markan, ovetande om att hon är journalist.

Bild från filmen Enkelstöten
Enkelstöten

När både Jenny och Cecilia får anledning att hysa personligt agg mot en av Kalmars småpåvar i herrklubben Calmare Fellows börjar en ny kupp ta form. I samma stund som de inleder sin planering får de någons farliga blickar på sig.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Mickan genomgår en 40-årskris och vill göra om Saltsjöbadens tennisklubb till en beach club, döpt efter henne själv. Ove och Anette drar in lite extra slantar som familjehemsföräldrar åt en tonåring och Alex prövas hårt på hemmaplan.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Mickan genomgår en 40-årskris och vill göra om Saltsjöbadens tennisklubb till en beach club, döpt efter henne själv. Ove och Anette drar in lite extra slantar som familjehemsföräldrar åt en tonåring och Alex prövas hårt på hemmaplan.

Bild från filmen American Auto
American Auto

Sadie och Cyrus funderar över hur ärliga de kan vara om Katherines bilförslag. Elliot trycker på Dori sin argsinta hund.

Bild från filmen American Auto
American Auto

Gruppen reser till Iowa för att medverka vid öppningen av en helt ny fabrik.

Bild från filmen Five Bedrooms
Five Bedrooms

Heather närmar sig sin examen, men hennes värld vänds upp och ner när hon får reda på Bens svek. Sonen Timmy stöttar sin mamma, för första gången i sitt unga liv. Ainsley blir chockad över att Simmo dolt hemligheten så länge.

Bild från filmen Five Bedrooms
Five Bedrooms

Liz blir kontaktad av flera framgångsrika advokatbyråer, men får samtidigt reda på att hennes gamla chef, som sparkade henne, vill anordna en hyllningskväll i hennes ära. Ben flyttar in i tvättstugan för att ge Heather egentid.

Handen på hjärtat

Ava är parterapeuten som med sin övernaturliga förmåga hjälper andra med deras relationsproblem. För egen del har hon tappat tron på att hitta kärleken, tills hon en dag får en vision som omkullkastar allt.

Handen på hjärtat

John flyttar in på terapimottagningen. Ava får allt svårare att stå emot sina känslor och tar därför till drastiska metoder för att bli av med honom.

Ronja Rövardotter

Medan hösten närmar sig blir Birk överraskad av ett oväntat förslag från Mattis.

Ronja Rövardotter

Ronja föreslår att Mattis och Borkas båda rövarband går ihop till ett.

Bild från filmen Bomb Girls
Bomb Girls

Framtiden ser mörk ut för soldaterna ute på uppdrag. Deras sista hopp ligger hos kvinnorna i fabriken, men då krävs det att de lyckas tillverka en helt ny utrustning. Samtidigt visar det sig att någon i fabriken kör dubbelspel.

Bild från filmen Korridoren
Korridoren

Jenny lämnar Eskilstuna för att studera till psykolog i Uppsala. I studentkorridoren träffar hon de karismatiska grannarna Saga och Oliver som genast bjuder med henne ut på klubb. Alla festar hårt och kvällen slutar i katastrof.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Astrid och Lilly hatar sina liv, men de har åtminstone varandra. Efter att av misstag ha öppnat en portal till en annan dimension måste de jaga monster för att rädda mänskligheten.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Astrid och Lilly tvingas välja sida när ett monster attackerar mobbarna i skolan. Ska de ta parti för monstret eller bekämpa det?

Bild från filmen Top Dog
Top Dog

Teddy vill hämnas men Isak håller honom tillbaka. Deras deal med Borg Minerals är inte värd att riskera. Emily hyllas för den nya överenskommelsen, men innerst inne är hon inte nöjd. Hon har misslyckats med sitt huvudsyfte - att sätta dit Isak.

Bild från filmen Heels
Heels

Allt ställs på sin spets när DWL ställs mot Dystopia. Kan Jack och Ace förlåta varandra och hålla sig till vad de har bestämt? Eller kommer kaos på nytt att bryta ut inne i ringen?

Bild från filmen Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime

När Bell inser att en onåbar gängledare kan ha legat bakom hennes tidigare partners död tar hon hjälp av enheten för att komma åt honom. Samtidigt rekryteras Stabler för ett eget hemligt uppdrag.

Bild från filmen Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime

Stabler och Teddy Silas lanserar en plan för att göra klubben till en oumbärlig plats för Murphys affärer. Jet suddar ut gränserna mellan sitt privata jag och sitt jobbalias. Bell försöker att övertyga Thurman om att ta hennes utredning på allvar.

Bild från filmen Estonia
Estonia

En lång och svår natt väntar för besättningen på MS Silja Europa när de beslutar sig för att vända sitt skepp och komma till Estonias undsättning. Vrakets hittas, men nya frågor väcks när undervattenskamerorna närmar sig havsbotten.

Bild från filmen Estonia
Estonia

En nödboj hittas längs med Estlands kust och skickas vidare till Finland för undersökning. Konflikterna växer inom haverikommissionen när Sveriges ordförande Erik Claeson vägrar dela med sig av allt videomaterial från vraket till övriga länder.

Bild från filmen Blindspotting
Blindspotting

Det är äntligen dags för Miles första permission, men saker och ting går inte alls som väntat när Sean säger ett opassande ord. Nancy bjuder in Rainey till en stödgrupp för mammor med fängslade barn, men hon börjar snabbt tvivla på sin tro.

Bild från filmen Blindspotting
Blindspotting

Trish anordnar en resa till Santa Cruz med Ashley, Earl och Janelle för att fira Halloween. Stämningen blir genast spänd när Trish låtsas vara blind för att få ett handikapptillstånd för att gå före i kön.

Bild från filmen BMF
BMF

Meech och Terry löser upp 50 Boyz och upprättar ett nytt system för att få sålt sina droger och håva in pengarna utan onödiga mellanhänder. Samtidigt avslöjas den hemliga relationen mellan Kato och B-Mickie.

Bild från filmen Bloodlands
Bloodlands

Tom och hans kollega Niamh kallas ut till en mordplats, där Tom genast känner igen offret. Det är en revisor från hans förflutna. Utredningen leder vidare till ett nät av intriger med koppling till revisorns änka Olivia.