OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

lördag den 25 maj

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

Bild från filmen Eva & Adam
Eva & Adam

Att bli kär för första gången. Hur vet man? Hur gör man? När Adam kommer ny till klassen träffar han Eva. Plötsligt blir allt annorlunda. Eva som just slutit en anti-killpakt med sin bästis Annika för att alla killar i världen är så barnsliga. Men inget är så härligt som den första kärleken. Och inget är så svårt. När Eva och Adam möts i Ryska Posten är det svårt att stoppa känslorna. Kanske omöjligt.

Tjorven, Båtsman och Moses

Det är sommar på Saltkråkan och Tjorven blir överlycklig när hon får en sälunge av Vesterman. Hon döper den genast till Moses, som blir en riktig favorit hos alla på Saltkråkan. Men sen funderar Vesterman på att stjäla tillbaka den.

Bild från filmen Sune i fjällen
Sune i fjällen

Familjen Andersson åker på skidsemester under sportlovet. Sune, familjens flörtige tjejtjusare dras ännu en gång in i ett krångligt förhållande medan pappa Rudolf tampas med sina egna utmaningar som förälder.

Bild från filmen The King's Speech
The King's Speech

Oscarsbelönad film om den speciella vänskapen som utvecklas mellan kung Georg VI av Storbritannien och en australiensisk skådespelare och röstcoach, som hjälper kungen att träna bort hans stamning.

Bild från filmen Margin Call
Margin Call

En ung finansanalytiker jobbar över en kväll, för att ta en djupare titt på några dokument som hans nyligen avskedade chef lämnat efter sig, och gör en katastrofal upptäckt.

Bild från filmen The Great Buster
The Great Buster

The Great Buster är en hyllning till en av USA:s mest inflytelserika filmskapare och komiker, Buster Keaton, främst känd för sina stumfilmer. Keatons kännetecken var fysisk komedi med ett konsekvent stoiskt, deadpan-uttryck, vilket gav honom smeknamnet The Great Stone Face.

Bild från filmen Dumplin'
Dumplin'

Den överviktiga tonåringen Willowdean Dickson kallas Will av de flesta och det mindre smickrande Dumplin' av sin mamma Rosie. Som före detta skönhetsdrottning ägnar Rosie mycket av sin tid till skönhetstävlingar, inklusive Miss Teen Bluebonnet. Dumplin' bestämmer sig för att ställa upp i tävlingen, vilket kommer att skaka om den lilla staden i Texas där de bor.

Bild från filmen Hairspray
Hairspray

Baltimore 1962. Tracy Turnblad är en storvuxen tonåring, med gigantiskt hjärta, som drömmer om att sjunga och dansa i The Corny Collins Show. Hennes mamma påpekar dock att hon är för knubbig, men Tracy är inte den som ger sig i första taget.

Bild från filmen Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Morran och Tobias - Pengarna eller livet

Tobias får ett skadestånd för att man glömde bort honom i fängelset. Morran ska också bidra och Tobias beställer reklamblad som hon ska dela ut. De tar bilen för att det ska gå fortare, men ingen av dem kan köra och färden slutar i en våldsam krock.

Bild från filmen Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Morran och Tobias - Pengarna eller livet

Det är Morrans födelsedag. Helst önskar hon sig Go'kväll som på tv med gör om mig och önskemiddag. Tobias gör om Morran och ordnar hennes fantasimiddag med kända gäster, samtidigt som han livesänder allt på nätets mörkaste webbplats.

Bild från filmen P-Valley
P-Valley

Andre Watkins flyttar sin borgmästerskampanj för att inkludera Pynk Strippers. Familjen Pynk visar upp och visar och ger folk en natt de aldrig kommer att glömma.

Bild från filmen P-Valley
P-Valley

Det är den stora finalen. Nya skeden och avslutningar finns i överflöd i Chucalissa.

Bild från filmen Dredd
Dredd

Det framtida Amerika är ett öde land, längs med östkusten sträcker sig den våldsamma staden Mega City One. När en ny drog gör intåg i staden bestämmer sig polisen Dredd för att stoppa den en gång för alla.

Bild från filmen Come Out Fighting
Come Out Fighting

Under andra världskriget skickas ett litet specialförband av amerikanska soldater på en inofficiell räddningsinsats bakom fiendens linjer. Där måste de strida sig fram genom de tyska försvarslinjerna för att hitta sin försvunne befälhavare. Längs vägen stöter de dessutom på piloten från ett nedskjutet amerikanskt jaktplan. Med hjälp av sina vänner på 761:a pansarbataljonen måste fredsskiparna hitta ett sätt att överleva och ta sig helskinnade tillbaka.

Beck - Dödläge

En man som hittats brutalt mördad var känd för sin medverkan i ett stort rån där bytet aldrig hittats. Men utredningen tar en dramatisk vändning för polisen när en av deras egna försvinner.