OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

lördag den 9 december

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

Bild från filmen Comedy Queen
Comedy Queen

Trettonåriga Sasha har bestämt sig för att bli ståuppkomiker. Mest av allt vill hon få sin pappa att skratta, som gråter i duschen när han tror att ingen hör. Hemma påminner allt om mamma som inte längre lever och bakom ögonen bränner de livsfarliga tårarna. Men Sasha vägrar gråta. I hemlighet skriver hon en lista på allt hon måste göra för att överleva sorgen: raka av sig håret, sluta läsa böcker, tacka nej till världens gulligaste hundvalp och framförallt, bli en - Comedy Queen.

Repmånad

Det är dags för repmånad för Jonsson och hans gamla lumparkompisar. Men de tar inte det hela speciellt allvarligt. I stället passar de på att ha riktigt kul. Jonsson blir intresserad av Bea som jobbar i markan, ovetande om att hon är journalist.

Bild från filmen Mamma Mu hittar hem
Mamma Mu hittar hem

En film om de två väldigt olika vännerna Mamma Mu och Kråkan som utforskar och upplever livets stora mirakel tillsammans.

Astrid Lindgrens jul

En chans att ta tillvara på julstämningen med en samling julavsnitt ur åtta av Astrid Lindgrens mest populära filmer. Träffa bland annat Pippi Långstrump och herr Nilsson, Ronja Rövardotter och Emil i Lönneberga.

Bild från filmen Sune i fjällen
Sune i fjällen

Familjen Andersson åker på skidsemester under sportlovet. Sune, familjens flörtige tjejtjusare dras ännu en gång in i ett krångligt förhållande medan pappa Rudolf tampas med sina egna utmaningar som förälder.

Bild från filmen Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton
Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton

Berättelsen handlar om 14-åriga Karl-Bertil, som är varuhusdirektör Tyko Johnssons son. Hans utstakade väg i livet är att bli som sin far. Men Karl-Bertils hjälte är Robin Hood.

The Stig-Helmer Story

Stig-Helmer blickar tillbaka på sitt liv och berättar om hur det var att växa upp under sent 50-tal och tidigt 60-tal. Detta illustreras av tillbakablickar till Stig-Helmer i 20-årsåldern och hans möte med sitt livs kärlek Annika.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Oroad över världsläget har Fredde byggt ett skyddsrum i huset. Alex blir kompis med en oerhört positiv kollega, kanske för positiv? Anna vikarierar som lärare och möter en elev med ett pronomen hon aldrig stött på förr.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Mickan ska ordna en möhippa tillsammans med en gammal kompis som hon inte alls drar jämnt med. Anna ger sig ut i dejtinglivet. Fredde kommer på Viktor med att röka gräs och börjar fundera på om han själv kanske borde prova det?

Bild från filmen Jag kommer hem igen till jul
Jag kommer hem igen till jul

Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter.

Bild från filmen The Imitation Game
The Imitation Game

Strax före andra världskrigets utbrott anmäler sig matematikern Alan Turing till den brittiska underrättelsetjänsten. Samtidigt som Turing för en kamp mot klockan med miljoner liv på spel, döljer han en hemlighet.

Bild från filmen Bomb Girls
Bomb Girls

När rikemansdottern Gladys möter kvinnorna i Blue shift - en grupp fabriksarbetare som tillverkar bomber - förändras hennes liv. Kvinnornas starka gemenskap fascinerar Gladys och det får henne att gå emot allt hon tidigare trott på.

Bild från filmen Bomb Girls
Bomb Girls

En allvarlig olycka sker och kvinnorna i Blue shift blir genast syndabockar. För att rentvå gruppens namn startar Lorna och Marco en egen utredning bakom fabrikschefens rygg. Samtidigt försöker Gladys få tjejerna att våga stå upp för sig själva.

Bild från filmen Maria Wern
Maria Wern

En man hittas skottskadad och döende vid en kyrkoruin. Det tycks handla om gängkriminalitet, men motiv saknas och vapnet är borta. Maria och hennes team söker bevis för att mordet har koppling till en känd kriminell person på ön.

Bild från filmen Maria Wern
Maria Wern

Maria försöker hjälpa den unga mamman Fanny att ta sig ur sin relation med den misstänkte, samtidigt som hon hoppas att Fanny kan hjälpa till att lösa fallet. Situationen eskalerar och Maria tvingas ta stora personliga risker.

Bild från filmen Now You See Me 2
Now You See Me 2

Ett år efter att ha lurat FBI och vunnit publikens gunst med sina magiska Robin Hood-spektakler dyker illusionisterna upp igen för att göra en comebackföreställning i hopp om att avslöja en teknologimagnats oetiska metoder. Mannen bakom deras försvinnandenummer är ingen annan än Walter Mabry, ett högteknologins underbarn som hotar The Four Horsemen till att genomföra deras mest omöjliga kupp hittills.

Bild från filmen John Wick: Chapter 3 -- Parabellum
John Wick: Chapter 3 -- Parabellum

Efter att ha dödat en medlem av The High Table, ett Internationellt sällskap för yrkesmördare så blir John excommunicado och utesluts ur gruppen - med en prislapp på sitt huvud blir han måltavla för lönnmördare från hela världen.