OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

lördag den 15 juni

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

On Set!

Samtal med \"Fifty Shades\"-författaren E.L. James.

Bild från filmen Sånger från Manhattan
Sånger från Manhattan

Greta och pojkvännen Dave flyttar till New York för att fullfölja sin passion för musik. Men Dave får ett solokontrakt och Greta lämnas på egen hand. Hennes liv tar en ny vändning när en producent hamnar på den bar där hon framför sina låtar.

Bild från filmen Eva & Adam
Eva & Adam

Att bli kär för första gången. Hur vet man? Hur gör man? När Adam kommer ny till klassen träffar han Eva. Plötsligt blir allt annorlunda. Eva som just slutit en anti-killpakt med sin bästis Annika för att alla killar i världen är så barnsliga. Men inget är så härligt som den första kärleken. Och inget är så svårt. När Eva och Adam möts i Ryska Posten är det svårt att stoppa känslorna. Kanske omöjligt.

Bild från filmen Now You See Me
Now You See Me

FBI:s främsta detektiver hamnar, tillsammans med Interpol, i ett katt och råtta-spel med en grupp illusionister som kallar sig the Four Horsemen. Dessa magiker lyckas utföra en radda smarta kupper inför öppen publik, med korrupta affärsmän som offer.

G - som i gemenskap

Kärlek, hasch och rock 'n' roll! Robban har hamnat snett i livet. Han tar droger och umgås i skumma kretsar. Alex är sångare i källarbandet Barn i Bredäng, men överger sina kompisar för en chans till karriär.

Bild från filmen Huset med den mystiska klockan
Huset med den mystiska klockan

När tioåriga Lewis blir föräldralös skickas han till Michigan för att bo hos morbror Jonathan. Jonathan är en trollkarl, och Lewis träder in i en värld full av magi. Men snart får han veta att det någonstans i huset finns en klocka gömd, skapad av en elak trollkarl. Klockan tickar ner mot domedagen, och nu är det upp till Lewis och hans morbror att hitta den innan det är för sent.

Bild från filmen Devotion
Devotion

Berättelsen om de två amerikanska stridspiloterna Jesse Brown och Tom Hudner som riskerar sina liv under Koreakriget och blir flottans mest hyllade piloter.

Bild från filmen Ett sista race
Ett sista race

Streetracing-legenden Dennis som levt hela sitt liv på fel sida lagen. Efter att ha försummat sitt äktenskap och varit frånvarande större delen i sin 16-åriga dotter Hannas liv bestämmer sig Dennis för att börja leva ett ansvarsfullt och stilla liv. Något som snabbt avbryts när Dennis får reda på att hans dotter Hanna ska delta i ett race med sin nya kille Charlie. För att stoppa Hanna beger sig Dennis och hans ex-fru Tove ut på en resa för att hämta hem dottern.

Bild från filmen 17 Again
17 Again

Den 37-årige Mike är inte helt nöjd med sitt nuvarande liv. Så förvandlas han plötsligt tillbaka till tonåring - och får en chans att rätta till sina misstag.

Bild från filmen Run the World
Run the World

Tre veckor har gått sedan Whitney erkände sin otrohet för Ola. Osäker på om hennes relation kommer att överleva, söker hon tröst hos Renee. Sondi återvänder till Matthew och Amari, men upptäcker att en annan person har flyttat in.

Bild från filmen Run the World
Run the World

Renee och Sondi ber Hope om hjälp för att lyckas vända Whitneys humör till det bättre. Sondi gör sitt yttersta för att åter igen bli den viktigaste personen i Amaris liv, men får plötsligt ett spännande erbjudande från professor Baptiste.

Bild från filmen Ramy
Ramy

Maysa tycker att det är hög tid för Dena att gifta sig, och bestämmer sig för att hjälpa sin dotter på traven. Ramy löser ut sin ekonomiska skuld till Zainab, och Dena visar upp en helt ny sida efter ett jobbigt samtal med sin arbetsgivare.

Bild från filmen Ramy
Ramy

Dena, Maysa och Farouk konfronteras på olika sätt med sina inre konflikter. Dena lättar sitt hjärta hos en psykolog och drar med Maysa på gruppterapi. Farouk, som är i Egypten, presenteras för en kvinna med en oväntad begäran.

Bild från filmen Chucky
Chucky

Jake föreslår att de borde hjärntvätta den tillfångatagna Chucky och konvertera honom till en allierad.

Bild från filmen Bunker
Bunker

En grupp soldater, fångade i en liten klaustrofobisk bunker under första världskriget, avskurna från resten av världen. Under tiden som de inväntar räddning börjar de uppleva underliga och oförklarliga händelser, såsom kusliga ljud och skuggor som verkar röra sig på egen hand. Med tiden stiger spänningen, paranoia sätter in och de blir misstänksamma mot varandra.

Bild från filmen Cold Pursuit
Cold Pursuit

Snöplogföraren Nels Coxman lever ett stillsamt liv med sin fru i en turistort i Klippiga bergen. Men hans tillvaro slås i spillror när hans älskade son blir mördad under mystiska omständigheter. Nu måste Nels hitta de skyldiga och utkräva hämnd.

Bild från filmen Mile 22
Mile 22

Den amerikanska underrättelseofficeren James Silva får hjälp av en topphemlig taktisk specialstyrka i ett försök att smuggla en avhoppad indonesisk polisman ut ur landet. Personen sitter på känslig information som kan hota rikets säkerhet, och nu måste Silva och hans team göra allt de kan för att klara uppdraget innan fienden knappar in.