OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

måndag den 27 maj

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

On Set!

Besök den underbara \"Pokémon Detective Pikachu\" världen och diskuterar några av stuntsen från \"Kidnap.\".

Släpp fångarne loss det är vår!

En bil kommer körande i hög fart tätt följd av flera polisbilar. Bilen hamnar i sjön och den jagade föraren försöker simmande fly från platsen. Men på stranden väntar hundratals poliser som griper honom och för honom till fängelset där fängelseporten slår igen med ett brak bakom honom.

Bild från filmen Ett sista race
Ett sista race

Streetracing-legenden Dennis som levt hela sitt liv på fel sida lagen. Efter att ha försummat sitt äktenskap och varit frånvarande större delen i sin 16-åriga dotter Hannas liv bestämmer sig Dennis för att börja leva ett ansvarsfullt och stilla liv. Något som snabbt avbryts när Dennis får reda på att hans dotter Hanna ska delta i ett race med sin nya kille Charlie. För att stoppa Hanna beger sig Dennis och hans ex-fru Tove ut på en resa för att hämta hem dottern.

Bild från filmen Sune i Grekland
Sune i Grekland

Sune är tillbaka. Tillsammans med lillebror Håkan Bråkan, storasyster Anna, mamma Karin och pappa Rudolf drar Sune till Grekland på sommarlovet.

Valentino: The Last Emperor

En titt bakom kulisserna på en av Italiens mest berömda män och en unik inblick i modedesignern Valentinos värld.

Fejkpatient

Albin är en social kille med skådespelarambitioner som arbetar extra som låtsaspatient på Universitetssjukhuset i Umeå. Snart upptäcks en avvikelse på Albin och efter vidare tester står det klart att han faktiskt är sjuk. På riktigt.

Fejkpatient

Albin försöker att leva på som vanligt och gör en lyckad provfilmning för en stor huvudroll. Han ber Yvonne om ursäkt och fortsätter att flörta med Cissi. Anita håller i en spoken word-kväll, men Albin uteblir och fortsätter ljuga för henne.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Ett monster som manifesterar allas värsta rädsla terroriserar Pine Academy, inklusive Astrid och Lilly.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Astrid och Lilly känner sig utanför när alla gör en ny viral dans, tills de inser att det är ett monster.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Vi får se konsekvenserna av Oves hemska olycka... Alex dejtar en tjej som erbjuder sig att bli hans nya personliga tränare. Anette gör en livsförändrande upptäckt.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Anna kommer tillbaka från filminspelningen i Ungern och upptäcker att ett romansrykte florerar om henne och Måns Zelmerlöw. Fredde och Mickan får träffa Alex nya tjej Lisa för första gången och blir medbjudna på ett rejv.

Bild från filmen Five Bedrooms
Five Bedrooms

Liz återkomst från studierna gör Harry påmind om att hans eget liv står still, men plötsligt får han en fråga från Geri som förändrar allt. Samtidigt kämpar Ben med att hålla ihop tillvaron med Heather, efter att Simmos hemlighet har avslöjats.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Rille blir paranoid när en potentiell äktenskapskris seglar upp med röd varningsflagg. Lily stör sig på att Tomas gjort hela barngrejen förr, samtidigt som Tomas tycker att det är svårt att låtsas som att han inte vet något om hur det är att ha barn.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Efter en hel sommar på Sjölyckan med Söderberg och hennes son Mats på ständiga besök börjar Klara få nog. Lily förbereder sig för förlossningen, medan Tomas är missnöjd med Noahs namn och gör upp en plan för att vinna namnkriget.

Bild från filmen Ronja Rövardotter
Ronja Rövardotter

Ronja och Birk har ett stort gräl och Ronja springer från grottan gråtandes.

Bild från filmen Ronja Rövardotter
Ronja Rövardotter

Ronja och Birk tar hand om ett skadat sto och försöker att tämja vildhästarna.

Bild från filmen Bert
Bert

Bert drömmer om hur han och Jenny hånglar i parken, men fantasin går snabbt i kras. Hon är syrra till Berts värsta fiende, Klimpen, som alltid är i närheten när Bert försöker prata med Jenny. Vad ska han göra? Åke kommer med en utstuderad plan.

Bild från filmen Bert
Bert

Bert vaknar upp med en stor finne på näsan och gömmer sig i sin hoodie hela dagen. På väg hem från skolan stöter Bert in i en ny tjej, Shirin, som genast börjar skriva till honom på Instagram. Samtidigt får Åke för sig att han lider av elallergi.

Bild från filmen Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Morran och Tobias - Pengarna eller livet

Tobias får ett skadestånd för att man glömde bort honom i fängelset. Morran ska också bidra och Tobias beställer reklamblad som hon ska dela ut. De tar bilen för att det ska gå fortare, men ingen av dem kan köra och färden slutar i en våldsam krock.

Bild från filmen Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Morran och Tobias - Pengarna eller livet

Det är Morrans födelsedag. Helst önskar hon sig Go'kväll som på tv med gör om mig och önskemiddag. Tobias gör om Morran och ordnar hennes fantasimiddag med kända gäster, samtidigt som han livesänder allt på nätets mörkaste webbplats.

Handen på hjärtat

Ava tycker att det går för fort mellan henne och John och vill ta ett steg tillbaka. Då rycker Markus ut för att ge John några välvilliga men oombedda kärleksråd.

Handen på hjärtat

När Ava och John blir inbjudna som ett par för att fira Billies fyramånadersdag står det tydligt att John tar deras relation mer seriöst än Ava.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Tomas och Klara blir nervösa över arvet när det visar sig att Berndt spontant gått och gift sig med Söderberg. Tomas är ett vrak till följd av Zions dygnsrytm, men han och Lily är inte helt ense om hur de ska lösa med problemet.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Tomas och Lily vill kunna göra egna utflykter med båten, medan Klara vill att alla ska vara tillsammans. Går det att hitta en lösning utan att någon blir sårad? Berndt fixar världens sämsta bröllopsresa till Söderberg och riskerar hela äktenskapet.

Bild från filmen BMF
BMF

Ett musikkonvent för hiphop och R&B i Atlanta slutar i kaos när Meech, Glock, the MK's och the Red Dogs drabbar samman. The Techwood Boyz attackerar Meech i hans hem men han är fast besluten att både stanna kvar i Atlanta och skydda sin familj.

Bild från filmen BMF
BMF

Meech återvänder till Detroit när den colombianska kontakten kräver hjälp för att bygga upp BMF. Det är för mycket för Meech att hantera på egen hand och han tar hjälp av Terry och teamet i Detroit. Samtidigt konspirerar Stacks och Glock i Atlanta.

Bild från filmen MacGruber
MacGruber

Tio år efter filmen med samma namn blir MacGruber äntligen fri från ett långt fängelsestraff och återförenas med sina vapendragare, Vicki St. Elmo och Dixon Piper. MacGruber har nu bara ett mål i sikte, att förinta sin gamla fiende, Enos Queeth.

Bild från filmen MacGruber
MacGruber

MacGruber och hans team lanserar en riskabel plan när de går under täckmantel på en gala i Miami, allt för att hindra Queeth från att vidareutveckla Brimstone.

Bild från filmen The Girl in the Woods
The Girl in the Woods

Carrie måste konfrontera sitt brutala förflutna när de tre tonåringarna lyckas spåra demonen till den mörkaste delen av West Pine. Liv sätts på spel när de kämpar för att stoppa den våldsamma hypnotisören.

Bild från filmen The Girl in the Woods
The Girl in the Woods

En fruktansvärd upptäckt djupt inne i gruvan kan innebära ödesdigra konsekvenser för West Pine. Nolan avslöjar en hemlighet och tonåringarnas utredning leder fram till ett berusat, musikfyllt kaos i skogen.

Bild från filmen Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime

När enheten upptäcker att Stablers liv är i fara måste de vända på varje sten för alla hitta solida bevis mot Webb. Donnelly kommer med överraskande nyheter och Nova tvingas till ett drastiskt drag i syfte att skydda sin bror.

Bild från filmen Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime

När Stabler konfronterar sanningen om sin far, påverkar han utan att veta det sin situation med brödraskapet. Specialstyrkan arbetar för att upptäcka Webb som har försvunnit från nätet. Donnelly kommer att göra vad som helst för att se till att han inte fastnar.

Bild från filmen Mystery Road: Origin
Mystery Road: Origin

Jay har svårt att komma över sin pappas död och det uppstår en konflikt mellan honom och resten av familjen. Han börjar tvivla på om det faktiskt var ett självmord och börjar göra sina egna undersökningar, vilket tar honom till okänd mark.

Bild från filmen Mystery Road: Origin
Mystery Road: Origin

Jay återvänder till marijuanaodlingen med förhoppningen om att få större klarhet i pappans död och han konfronterar sedan Sputty. Mary och Jay går på deras första dejt, som avslutas med en simtur.

Bild från filmen Yellowstone
Yellowstone

För familjen Dutton är just familjen viktigast av allt, men nya upptäckter hotar deras samhörighet.