OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

söndag den 26 maj

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

Star File

Fokus på skådespelaren Bradley Coopers liv och karriär.

On Set!

Striderna innom \"Fast and Furious\" teamet, roliga fakta från \"The Fate of the Furious\" och möt kostymdesignern för \"Unlocked\".

Nånting levande åt Lame-Kal

Annastina och Lillstumpan tänkte ge en kattunge åt Lame-Kal. När Lame-Kal var liten blev han sjuk och sedan dess är han lam i benen. Och mer än allt önskar han sig ett litet varmt knyte som håller honom sällskap.

Gull-Pian

Eva bor hos sina båda mostrar och sin jämngamla kusin Berit, i väntan på att hennes mamma ska bli frisk från lungsot. Men Eva diskrimineras i familjen och Berit tänker göra allt för att stå i centrum.

Sune vs. Sune

När en ny kille börjar i klassen, som också heter Sune, inser Sune att han inte är tjejtjusaren nummer 1 längre.

Bild från filmen Tjorven och Skrållan
Tjorven och Skrållan

Invånarna på Saltkråkan får det riktigt hett om öronen när Malin och Peter får sitt första barn - Skrållan! Skrållan rymmer nämligen så snart hon kan. Dessutom säljer Stina henne till Vesterman för 25 öre.

Bild från filmen Second Act
Second Act

Maya jobbar på en stormarknad och är frustrerad över de drömmar och mål hon aldrig lyckats uppfylla. När än en gång rätt man för jobbet får en chefsposition känns allt hopplöst. Men så får hon chansen att återuppfinna sig själv med hjälp av ett fejkat CV, för att bevisa att man inte behöver en collegeutbildning för att lyckas i livet, och att det aldrig är för sent att börja om.

Bild från filmen Book Club
Book Club

Vännerna Diane, Vivian, Sharon och Carol har alla stött på motgångar i livet. När de bestämmer sig för att läsa Femtio nyanser av honom i sin bokklubb vänds deras tillvaro upp och ner, och kvinnorna inspirerar varandra till att göra nästa kapitel i sina liv till det bästa.

Bild från filmen The Space Between Us
The Space Between Us

I ett rymdskepp på väg till Mars upptäcker en av astronauterna att hon väntar barn. Barnet föds på Mars, men mamman dör. Så börjar Gardner Elliots extraordinära liv på den röda planeten. När Gardner äntligen får chansen att besöka jorden upptäcker forskarna att hans organ inte klarar av atmosfären. Gardner flyr - fast besluten att hitta sin pappa och ta reda på var i universum han egentligen hör hemma.

Bild från filmen Jag är Ingrid
Jag är Ingrid

Ingrid Bergman var en av Hollywoods gulderas starkast lysande stjärnor. Här berättas Ingrid Bergmans historia med hennes egna ord och bilder. Resultatet är ett personligt och fängslande porträtt som avslöjar en kvinna med obestridlig viljestyrka.

Bild från filmen Bränn alla mina brev
Bränn alla mina brev

Filmen skildrar Karin Stolpes komplexa relation till maken Sven Stolpe och den passionerade kärleksaffär med Olof Lagercrantz som inleds under 1930-talet, och hur de val hon gör påverkar kommande generationer.

Bild från filmen Hands of Stone
Hands of Stone

Hands of Stone är historien om den legendariske boxaren Roberto Durán. Filmen fångar tränaren Ray Arcels comeback efter att maffian tvingat honom att dra sig tillbaka. Med risk för sitt liv går Arcel med på att träna Durán gratis och påbörjar en resa som kommer att förändra hans liv.

Bild från filmen Five Bedrooms
Five Bedrooms

Liz blir kontaktad av flera framgångsrika advokatbyråer, men får samtidigt reda på att hennes gamla chef, som sparkade henne, vill anordna en hyllningskväll i hennes ära. Ben flyttar in i tvättstugan för att ge Heather egentid.

Bild från filmen Gåsmamman
Gåsmamman

Nina besöker Gustav på sjukhuset, och Klara flyr från kidnapparna. Vera försöker ingå ett samarbete med Gerafi.

Gåsmamman

Sonja Ek lever ett lyckligt och kärleksfyllt liv med sin man och sina tre barn i en förort utanför Stockholm. En dag förändras plötsligt allt och Sonja blir tvingad att passera gränsen till den kriminella världen för att kunna skydda sina barn.

Bild från filmen A Long Way Down
A Long Way Down

Det är nyårsafton vid Toppers House, den populäraste självmordsplatsen i norra London. Fyra främlingar kommer snart att få erfara att ett självmord inte är den privata handling de förväntat sig. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Bild från filmen 3:10 to Yuma
3:10 to Yuma

I Arizona i slutet av 1800-talet skall en krigsveteran från inbördeskriget, Dan Evans, att föra den okända tjuven och mördaren Ben Wade levande till tåget som skall ta mördaren till dennes rättegång.

Bild från filmen Lawless
Lawless

Bröderna Jack, Forrest och Howard Bondurant är fräcka och orädda spritlangare som blir legendariska brottslingar under förbudstiden i USA.