OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Stars

tisdag den 18 juni

TV4 Stars, en nordisk kanal med de senaste filmerna och TV-serierna

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

London, 1946. Författaren Juliet får ett brev skickat från den nazi-ockuperade ön Guernsey. Hon bestämmer sig för att besöka ön och möter där de excentriska medlemmarna i Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap, inklusive Dawsey, mannen som skrivit brevet. Juliet blir alltmer fäst vid ön, bokklubben och Dawsey, vilket kommer att förändra hennes liv för alltid.

Släpp fångarne loss det är vår!

En bil kommer körande i hög fart tätt följd av flera polisbilar. Bilen hamnar i sjön och den jagade föraren försöker simmande fly från platsen. Men på stranden väntar hundratals poliser som griper honom och för honom till fängelset där fängelseporten slår igen med ett brak bakom honom.

Bild från filmen Hustlers
Hustlers

Inspirerad av en sann historia får vi följa några före detta strippor som bestämmer sig för att slå till mot sina Wall Street-kunder.

Strul

Conny är en fridsam kemilärare, som helt oskyldigt dras in i en knarkhistoria och kastas i fängelse. Där lär han känna några typer med stor kriminell erfarenhet. De tar sig ut och in via en hemlig tunnel och använder fängelset som bas för affärer.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Ett monster som manifesterar allas värsta rädsla terroriserar Pine Academy, inklusive Astrid och Lilly.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

Astrid och Lilly känner sig utanför när alla gör en ny viral dans, tills de inser att det är ett monster.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Stämningen är usel mellan Ruben, Lo och Wilma. Vad skulle då passa bättre, eller sämre, än en flottbyggartävling? Ensamma flytande ute på vattnet får de chansen att prata ut om allt. Wilma tar tillfället i akt.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Splittringen verkar total. Wilma, Lo och Ruben sitter i varsitt hörn av lägret när ledarna annonserar Hunger Games. Kommer gamla vänskapsband att överleva och kommer Wilma slutligen att lyckas rymma?

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Lo har lämnats skadad i skogen och Ruben leder sökandet efter henne. Samtidigt slits Wilma mellan sin vilja att rymma och de lojaliteter som håller henne kvar. Inre demoner måste bekämpas denna dag och hjältedåd måste utföras.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Rille blir paranoid när en potentiell äktenskapskris seglar upp med röd varningsflagg. Lily stör sig på att Tomas gjort hela barngrejen förr, samtidigt som Tomas tycker att det är svårt att låtsas som att han inte vet något om hur det är att ha barn.

Bild från filmen Sjölyckan
Sjölyckan

Efter en hel sommar på Sjölyckan med Söderberg och hennes son Mats på ständiga besök börjar Klara få nog. Lily förbereder sig för förlossningen, medan Tomas är missnöjd med Noahs namn och gör upp en plan för att vinna namnkriget.

LAJKA

Ruts chefer Lukas och Liselotte bjuder ett exklusivt sällskap på middag. Rut upptäcker till sin stora besvikelse att hon inte längre är hedersgästen och Cajsa inser allvaret i att hennes jobb är ett man aldrig får en paus från.

Bild från filmen American Auto
American Auto

När Payne förlorar sin talesperson måste Katherine och teamet ta till drastiska metoder för att ragga till sig en ny känd profil. Men snart kommer de på andra tankar.

Bild från filmen American Auto
American Auto

För att få ner bolagskostnaderna måste Jack, Cyrus och Elliot sparka några av de anställda. Samtidigt hjälper Sadie Katherine att förbereda sig för sin första tv-intervju efter krisen.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Vi får se konsekvenserna av Oves hemska olycka... Alex dejtar en tjej som erbjuder sig att bli hans nya personliga tränare. Anette gör en livsförändrande upptäckt.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Anna kommer tillbaka från filminspelningen i Ungern och upptäcker att ett romansrykte florerar om henne och Måns Zelmerlöw. Fredde och Mickan får träffa Alex nya tjej Lisa för första gången och blir medbjudna på ett rejv.

Bild från filmen LasseMajas Detektivbyrå
LasseMajas Detektivbyrå

Barbro planerar att gifta sig med Muhammed, men planerna går fel och förlovningsringarna försvinner. Dessutom bryter någon sig in i källaren och kassaskåpet.

Ture Sventon och jakten på ungdomens källa

I Indusdalen är Vessla och Silver frustrerade. En stor port hindrar dem från att komma in i grottan där det magiska vattnet från ungdomens källa finns. Ture har i sin tur en idé om hur man tar sig in, men porten bevakas av Vesslas hejdukar.

Ture Sventon och jakten på ungdomens källa

Allt ser mörkt ut. Vessla är på väg till det internationella toppmötet på Hawaii, där han planerar att ta över världen. Ylva och Dante hålls fångna ombord på zeppelinaren, och värst av allt - Vessla tänker testa föryngringsvattnet på deras föräldrar.

Bild från filmen Astrid & Lilly Save the World
Astrid & Lilly Save the World

En dödlig passion väcks till liv när ett sexigt nytt monster kommer till stan.

Vuxna människor

Johannes har fått reda på Mathildas hemlighet och vägrar nu att prata med henne. Emil och Yolanda genomför en skilsmässoceremoni, och Emil känner sig redo att ta förhållandet med Laura till nästa nivå. Noras tankar på flytt skapar upprörda känslor.

Bild från filmen Korridoren
Korridoren

Saga fyller år och det firas i studentföreningen, men då dyker Jennys före detta pojkvän Sebbe upp och väcker uppmärksamhet.

Bild från filmen Korridoren
Korridoren

Oliver tar Jenny till Jörgen och tvingar henne att städa sin lägenhet, annars kommer han att berätta för Jennys hemlighet till Saga. Saga bjuder in Jenny till en picknick. De blir vänner igen, men Saga känner att något är fel.

Agatha Christie's Hjerson

Ett mord på en restaurang visar sig vara kopierat ur en bok som ännu inte är utgiven. Författaren söker upp Hjerson och Klara med en önskan om att lösa fallet. Bara fem personer har haft tillgång bokmanuset, någon av dem måste vara mördaren.

Agatha Christie's Hjerson

Antalet misstänkta begränsas ytterligare när det visar sig att det andra mordet också har kopplingar till boken. Dolda motiv kommer upp till ytan och snaran dras åt, men mördaren tycks alltid ligga ett steg före.

Bild från filmen Gangs of London
Gangs of London

Marian omprövar tidigare beslut när hon tvingas ingå en osannolik allians med sin mans tidigare älskarinna. Lale hittar ett gömställe i London, samtidigt som Koba drar igång en skräckinjagande helikopterattack mot sina fiender.

Bild från filmen Gangs of London
Gangs of London

När den obestridda gängledaren Finn Wallace plötsligt hittas död uppstår ett maktvakuum. Wallaces anhängare startar en intensiv jakt på mördaren, samtidigt som ett brutalt gängkrig hotar den bräckliga freden.

Bild från filmen Blindspotting
Blindspotting

Det är äntligen dags för Miles första permission, men saker och ting går inte alls som väntat när Sean säger ett opassande ord. Nancy bjuder in Rainey till en stödgrupp för mammor med fängslade barn, men hon börjar snabbt tvivla på sin tro.

Bild från filmen Blindspotting
Blindspotting

Trish anordnar en resa till Santa Cruz med Ashley, Earl och Janelle för att fira Halloween. Stämningen blir genast spänd när Trish låtsas vara blind för att få ett handikapptillstånd för att gå före i kön.

Bild från filmen Eden
Eden

Jakten på Hedwig fortsätter samtidigt som den skandalomsusade filmstjärnan Andy Dolan uppenbarar sig som en nyckelperson i berättelsen om hennes försvinnande. I detta avsnitt får vi följa den ödesdigra kvällen ur hans perspektiv.

Bild från filmen Eden
Eden

Pressen på polisen ökar samtidigt som mordet på en lokal knarklangare spär på deras problem ytterligare. Polischef Lou Gracie håller på att tappa lugnet när han djupaste hemlighet hotar att avslöjas. Samtidigt inleder Ezra Katz en egen utredning.

Bild från filmen Top Dog
Top Dog

Teddy vill hämnas men Isak håller honom tillbaka. Deras deal med Borg Minerals är inte värd att riskera. Emily hyllas för den nya överenskommelsen, men innerst inne är hon inte nöjd. Hon har misslyckats med sitt huvudsyfte - att sätta dit Isak.

Bild från filmen Top Dog
Top Dog

Ännu en person hittas död. Teddy går in stenhårt in för att hämnas. Då får han information som han verkligen inte vill ha. Information om vem som är den verkliga förrädaren. Emily försvarar sig själv i rättegången mot sin mamma.

On Set!

I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.