OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

torsdag den 7 december

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

On Set!

Striderna innom "Fast and Furious" teamet, roliga fakta från "The Fate of the Furious" och möt kostymdesignern för "Unlocked".

Star File

Fokus på skådespelaren George Clooneys liv och karriär.

Bild från filmen Fired Up
Fired Up

Shawn och Nick ser inte alls fram emot sommarens fotbollsläger. Istället lyckas de komma med i cheerleaderlaget och får följa med på deras träningsläger. Plötsligt befinner de sig i mitten av en uppsjö av läckra tjejer.

Bild från filmen Sydney White
Sydney White

Sydney börjar på college och tänker gå med i samma förening som hennes mamma tillhörde. Men efter att ha kommit på kant med dess ledare Rachel, som känner sig hotad av henne, så hamnar hon i huset The Vortex med en grupp utstötta killar som kallas "de sju töntarna".

Did You Hear About the Morgans?

Ett gift New York-par får chansen att lösa sina äktenskapsproblem efter att de råkat bevittna ett mord och hamnar i ett vittnesskyddsprogram i en liten stad på landsbygden.

Tomten är far till alla barnen

Sara lever tillsammans med Janne men har varit gift tre gånger tidigare. På julafton bjuder hon in alla före detta män med sina respektive och deras barn. Det blir ett julfirande där känslor kommer upp till ytan och hemligheter avslöjas.

Bild från filmen The Whole Nine Yards
The Whole Nine Yards

Oz är en alldeles vanlig, miserabel tandläkare i ett villaområde i Montreal. Han vill skilja sig, Hans fru vill ha ihjäl honom. Hans nya granne är en yrkesmördare placerad i vittnesskydd. Snart är inget som vanligt längre.

Bild från filmen The Tourist
The Tourist

Frank är en amerikansk turist som besöker Italien för att reparera ett brustet hjärta. Elise är en exceptionell kvinna som avsiktligt korsar hans väg. Mot fonden av det fantastiska Venedig sveps Frank in i en virvelvind av intrig och fara.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

När ett våldsamt krogkrig bryter ut i Göteborg tar Johan Falk kontakt med Leo Gaut, ägaren till en av de krogar som utsatts för hot, för att få mer information. Det blir starten på flera uppgörelser och hämndaktioner.

Bild från filmen Hanna
Hanna

En tonårsflicka som tränats till den perfekta lönnmördaren av sin far skickas ut på uppdrag i Europa. Medan hon närmar sig sitt slutliga mål står hon öga mot öga med skrämmande avslöjanden om sin existens och oväntade frågor om sin mänsklighet.

On Set!

En titt på Cyberpunk -genren, ta reda på vad "Hotel Artemis" handlar om och träffa Steven Spielbergs favoritkinematograf.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.