OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

torsdag den 23 mars

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Bild från filmen Love at the Ranch
Love at the Ranch

Den skickliga journalisten Allison Sawyer ska skriva ett reportage om sin favoritförfattare, Annabelle Lee, vars romaner utspelade sig runt den vackra Clayborne Ranch på landet. Allison åker dit för att skriva sitt reportage och träffar nuvarande ägaren Stella och hennes stilige barnbarn Hank som sköter ranchen.

Bild från filmen Country Strong
Country Strong

En ung lovande singer-songwriter möter Kelly Canter, en äldre, erfaren och nerdekad countrystjärna. De ger sig, tillsammans med en manager och en fd skönhetsdrottning, ut på vägarna för att återuppliva Kellys karriär.

Bild från filmen Arthur Newman
Arthur Newman

Wallace Avery är trött på sitt liv. Han iscensätter sin egen död, köper en ny identitet och blir Arthur Newman. Han blir förälskad i en kvinna som snabbt avslöjar Arthurs identitetsbyte. Han är inte lika snabb med att inse vad hon försöker dölja.

Det är aldrig för sent, Larry Crowne

Larry Crowne är en sympatisk men ytterst vardaglig man som kämpar med sin ensidiga vardag. Trots att han är skuldsatt upp över öronen bestämmer han sig att börja studera igen efter att han utan förvarning fått sparken.

Bild från filmen Peacock
Peacock

För att inte avslöja sin hemlighet måste en man med multipel personlighetsstörning lura en hel by till att tro att hans alter egon är man och hustru.

Bild från filmen Another Kind of Wedding
Another Kind of Wedding

Matthew och Louisa står inför den största dagen i sina liv, men deras bröllop blir inte som de tänkt sig. Kanske är det sånt man får räkna med när man gifter sig med sin brors före detta flickvän och tvingar sina frånskilda föräldrar att vara i samma rum. Spriten flödar och förolämpningarna haglar på denna katastrofala bröllopsfest.

Bild från filmen En förtrollad romans
En förtrollad romans

När en gammal tv-serie om en häxa ska spelas in på nytt, ser skådespelaren Jack Wyatt sin chans att få tillbaka karriären på rätt spår. Hans försök att stjäla rampljuset går dock inte som han tänkt när en riktig häxa får huvudrollen i serien.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

Johan Falks kollega från säkerhetsbranschen, Pernilla Vasquez, dyker oväntat upp när GSI är på spaning i Stockholm. Det verkar som om Pernilla hjälper några misstänkta terrorister med vapen för att de ska kunna mörda en diplomat. Men allt är inte vad det ser ut att vara.

Bild från filmen Shoot 'Em Up
Shoot 'Em Up

När Smith sitter och väntar på bussen en natt ser han en gravid kvinna bli jagad av tre beväpnade män. Han följer efter och lyckas skjuta männen och hjälper till att förlösa kvinnan.

Bild från filmen Alone in Berlin
Alone in Berlin

Arbetarklassparet Otto och Anna Quangel får veta att deras enda son har dött på slagfältet och bestämmer sig för att kämpa mot den nazistiska regimen på sitt eget speciella sätt. Det dröjer inte länge förrän Gestapo är på jakt efter hotet.

Bild från filmen The Bay
The Bay

Underliga saker har börjat inträffa i den lilla kuststaden i Maryland. Det är något konstigt med vattnet. En rad människor dör, andra börjar bete sig konstigt. Rädslan övergår i panik och hela staden stängs.