OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

torsdag den 8 december

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

On Set!

Bakom kulisserna på "The Darkest Minds\.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Bild från filmen Winter's Dream
Winter's Dream

Det forna slalomproffset Kat jobbar som skidlärare i Bliss Mountain. Här laddas det för årets Winterfest som man hoppas ska dra folk till stan. En dag får Kat i uppdrag att coacha talangfulla Anna som kommer till stan från New York med sin pappa, änklingen Ty. I gengäld tänker Kat att reklammannen Ty kan hjälpa till med marknadsföringen för Winterfest.

Bild från filmen If I Only Had Christmas
If I Only Had Christmas

PR-kvinnan Darcy Gale lämnar hemstaden Kansas City för ett toppjobb i Connecticut. Hon ska organisera en välgörenhetsgala till jul för ett stort företag, lett av en synnerligen hemlighetsfull och skygg VD.

Bild från filmen New York, I Love You
New York, I Love You

I en av många kärlekshistorier som utspelar sig i New York överväger en chassidisk kvinna att ha en romans med en annan man kvällen före sitt bröllop.

A Vineyard Romance

När Seattle-journalisten Samantha skickas till sina hemtrakter i småstaden Everlasting, Oregon, väntar en överraskning. Hon är där för att skriva en bröllopsartikel om romantiska Hawthorne Vineyards men upptäcker att hennes ex, Liam, driver vingården och till råga på allt har planer på att gifta sig där.

Bild från filmen Shanghai Noon
Shanghai Noon

Den kinesiska prinsessan Pei Pei blir kidnappad och förs till USA. Chon Wong, en klumpig vakt, känner sig personligen ansvarig för att de lyckats föra bort prinsessan och insisterar på att få följa med räddningsexpeditionen till USA.

Bild från filmen Chateau Christmas
Chateau Christmas

Pianisten Margot besöker hotellet Chateau Neuhaus med sin familj när hon stöter på sitt ex Jackson som ber henne vara med på den årliga julkonserten.

Bild från filmen The Next Three Days
The Next Three Days

En man misslyckas med att bevisa sin frus oskuld i ett mordfall och när det inte finns någon möjlighet att överklaga domen, börjar han smida en avancerad plan för att befria henne från fängelset.

Bild från filmen Wallander
Wallander

Kurt blir känslomässigt djupt engagerad i den unga Amanda som kommer in på polisstationen och anmäler sin mor Julia försvunnen. Julias kropp hittas svårt bränd nere på stranden vid familjens villa. Kurt misstänker Amandas far Erik som den skyldige.

Bild från filmen Scream 4
Scream 4

Tio år har gått sedan Ghostface-mördaren härjade i Woodsboro och Sidney Prescott, numera författare, återvänder till sin hemstad för att avsluta en bokturné. Men samtidigt återvänder Ghostface.

Bild från filmen What Happened to Monday
What Happened to Monday

I en inte alls avlägsen framtid när överbefolkning och hungersnöd har tvingat regeringar att införa en drastisk ettbarnspolitik, lever sju identiska systrar ett kurragömmaliv jagade av Barnallokeringsbyrån. Byrån, som leds av den stridslystna Nicolette Cayman, upprätthåller en strikt familjeplaneringsordning som systrarna överlistar genom att turas om att anta identiteten av en person: Karen Settman.

On Set!

Skådespelare med funktionshinder, vad John Hawkes var tvungna att lära sig för "The Sessions" och kostymdesignern för "Pirates of the Caribbean" -filmerna.

On Set!

Utvecklingen av superhjältedräkter och fakta om "The Dressmaker".