OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

torsdag den 13 juni

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

Star File

Fokus på skådespelaren Josh Brolins liv och karriär.

Bild från filmen Love and the Radio Star
Love and the Radio Star

PR-konsulten Savannah anlitas för att ge Patrick, en av New Yorks största radiopratare, en makeover. Men när hon av misstag råkar hamna mitt i direktsändning leder det till ett jobb som inhoppare i hans radioshow. Snart börjar känslorna spira mellan de båda, men är de starkare än olikheterna som kommer fram i direktsändning?

Bild från filmen People You May Know
People You May Know

Jed, en självutnämnd introvert, har avsvurit sig sociala medier. Detta har lett till att han blivit socialt utstött tills han upptäcker att han kan använda sin kunskap av Photoshop för att forma en ideal bild av sitt liv. Men när Jed oväntat möter sin stora ungdomskärlek väcker Franky starka känslor som legat gömda och Jed måste hitta ett sätt att förena den oborstade verkligheten med hans personlighet på nätet.

Små vita lögner

Efter en traumatisk upplevelse åker ett gäng vänner på solsemester, där deras vänskapband och ärlighet sätts på prov när deras olika vita lögner kommer i dagern.

Bild från filmen I Hate Valentine's Day
I Hate Valentine's Day

Efter flera misslyckade förhållanden bestämmer sig floristen Genevieve Gernier och restaurangägaren Greg Gatlin för att dejta varandra utan några förpliktelser.

Bild från filmen The Decoy Bride
The Decoy Bride

En kvinna som flyttat hem till sin hemby på en liten skotsk ö efter att ha blivit lämnad vid altaret blir anlitad till att vilseleda paparazzifotografer åt en berömd skådespelerska som skall gifta sig på ön.

Bild från filmen Free Samples
Free Samples

Jillian har kommit i otakt med livet. Hon har hoppat av juristutbildningen, gjort slut med sin kille och låter dagarna flyta förbi. Men efter en mycket märklig dag i en glassbil i Los Angeles börjar hon se annorlunda på tillvaron.

Så ock på jorden

Livet går vidare i den lilla byn Ljusåker efter att deras körledare, den världsberömde dirigenten Daniel Daréus, lämnat dem. Kvar finns hans kärlek Lena, som efter stor tvekan tackar ja till att ta hand om musiken i byns folktomma kyrka.

Bild från filmen Stay Cool
Stay Cool

Den framgångsrike författaren Henry återvänder till sin hemstad för att arbeta som lärare. Där möter han sin gamla high school-kärlek Scarlet, samtidigt som studenten Shasta blir förälskad i honom.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

På Göteborgs gator blir det allt vanligare med unga prostituerade från Östeuropa. GSI-gruppen får i uppgift att ta reda på vilka som ligger bakom. Johan rekryterar Hanna som infiltratör, hon kommer från Polen och jobbar i baren på Tysklandsfärjan.

Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Polisen Terence McDonagh kämpar med sitt drog- och spelberoende medan han utreder morden på fem illegala invandrare från Senegal.

Star File

Fokus på Martin Scorseses liv och karriär.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.