OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

tisdag den 18 juni

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Star File

Fokus på skådespelaren Julianne Moores liv och karriär.

Bild från filmen The Date Whisperer
The Date Whisperer

Sam jobbar som matchmaker i Los Angeles där hon coachar sina kärlekskranka kunder live i öronen när de är på dejt. Men själv har hon det trassligt i familjelivet. Hennes pappa ska skilja sig från hennes mamma för att gifta om sig med en annan man. Det är pappans tennislärare Matt som fått honom att ta steget, vilket Sam inte gillar. Det leder till att hon slår vad med Matt om sitt nästa jobb.

Bild från filmen My One and Only
My One and Only

Ann Deveraux lämnar sin otrogne make och ger sig ut på roadtrip runt USA för att hitta en ny rik man som kan försörja henne och barnen.

Bild från filmen The Catcher Was a Spy
The Catcher Was a Spy

Den professionella basebollspelaren Moe Berg blir spion under andra världskriget. Bergs uppgift var att gå in bakom fiendens linjer i Europa för att mörda nazisternas ledande atomvetenskapsman, innan tyskarna utvecklade en atombomb. I denna katt-och-råtta-lek var Berg tvungen att förlita sig på sin uppfinningsrikedom - medan världens öde stod på spel.

Bild från filmen Unleashed
Unleashed

Emma har aldrig haft turen att finna kärleken. Hon trivs bättre med att spendera tid tillsammans med sin katt och sin hund. Av ett underligt kosmiskt öde förvandlas hennes husdjur till den bästa mänskliga versionen av dem själva. Katten blir en stilig, mystisk Diego och hennes hund blir en lekfull och älskvärd Sam. De tävlar om hennes uppmärksamhet, medan Emma inte har en aning om att hennes husdjur har förvandlats till människor.

Bild från filmen The Last Five Years
The Last Five Years

Jamie, en ung och begåvad judisk författare förälskar sig i Cathy, en 'shiksa goddess' och kämpande skådespelerska. Nu ser de tillbaka på sin relation och sitt äktenskap som är över, och deras historia berättas nästan uteslutande genom sång.

Bild från filmen People You May Know
People You May Know

Jed, en självutnämnd introvert, har avsvurit sig sociala medier. Detta har lett till att han blivit socialt utstött tills han upptäcker att han kan använda sin kunskap av Photoshop för att forma en ideal bild av sitt liv. Men när Jed oväntat möter sin stora ungdomskärlek väcker Franky starka känslor som legat gömda och Jed måste hitta ett sätt att förena den oborstade verkligheten med hans personlighet på nätet.

Bild från filmen Some Freaks
Some Freaks

Enögda Matt och överviktiga Jill blir kära, men Jill måste flytta tvärs över landet för att gå på universitetet. Där går hon ner över 20 kilo - till Matts stora förvåning när han hälsar på henne. Matt och Jill tvingas nu konfronteras med vilka de är. Och vilka alla andra tycker att de borde vara.

Bild från filmen The Queen of Spain
The Queen of Spain

Den framgångsrika spanska skådespelaren Macarena Granada flyr det glamorösa livet i Hollywood under 50-talet för att dra sig tillbaka till rötterna i Spanien. Här ska hon spela in ett prestigefyllt drama om Drottning Isabella I av Castilla. Hon möter gamla vänner och kollegor från filmningen av The Girl of Your Dreams. När de upptäcker att Francos polis har fängslat den tidigare kollegan och regissören, Blos Fontiveros, blir Macarena och resten av filmbesättningen snabbt involverad.

The Contract

Ray Keene är nybliven änkling och för att få bättre kontakt med sin unga son, gör de en hajk ut i vildmarken. Men ute i skogarna rör sig också lönnmördaren Frank Cardin och snart möts deras stigar.

Bild från filmen I Hate Valentine's Day
I Hate Valentine's Day

Efter flera misslyckade förhållanden bestämmer sig floristen Genevieve Gernier och restaurangägaren Greg Gatlin för att dejta varandra utan några förpliktelser.