OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

tisdag den 28 mars

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

On Set!

Skådespelare med funktionshinder, vad John Hawkes var tvungna att lära sig för "The Sessions" och kostymdesignern för "Pirates of the Caribbean" -filmerna.

Star File

Fokus på skådespelaren Bradley Coopers liv och karriär.

Bild från filmen Love's Second Chance
Love's Second Chance

Stylisten Rose som jobbar med mode i New York. Hon återvänder till sin lilla hemstad när hennes familj måste ta ett beslut om vad de ska göra med mormors second hand-butik som hon efterlämnade när hon gick bort. I samma veva träffar Rose på Cole, en gammal kärlek från high school, och plötsligt öppnar sig nya möjligheter.

Bild från filmen Driven
Driven

En pensionerad racerbilförare blir mentor åt en ung och omogen tävlingsförare som befinner sig mitt i mästerskapen.

Bild från filmen Dumpa honom
Dumpa honom

Singelkvinnan Gigi lever i sitt trånande manstöcken vid telefonen, tills hon träffar cynikern Alex som ger henne dejtingtipset nummer ett.

Bild från filmen Premium Rush
Premium Rush

Cykelbudet Wilee får i uppdrag att leverera ett expresspaket från Columbia-universitetet. Just när han har hämtat det blir han stoppad av en polis som kräver att få kuvertet. Wilee vägrar och snart förföljs han in en desperat jakt över hela New York.

Bild från filmen Ultraviolet
Ultraviolet

Medan ett världsomspännande inbördeskrig mellan en ny vampyrliknande människoart och resten av mänskligheten står för dörren, blir Violet - en av dessa övermänniskor - ansvarig för att skydda en pojke som bär på en farlig hemlighet.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

Den okända maffiaorganisationen visar sitt rätta ansikte och den press som GSI utsatt organisationen för får dem att slå tillbaka och alla regler sätts ur spel. Samtidigt konfronteras Seth av Madeleine som kommer med ett erbjudande.

Bild från filmen Chappie
Chappie

I en nära framtid kontrolleras brottsligheten av en mekaniserad polisstyrka. När en av polisrobotarna, en som har fått namnet Chappie, blir stulen och omprogrammerad, blir han den första roboten med artificiell intelligens.