OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

tisdag den 5 december

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

Bild från filmen Vertical Limit
Vertical Limit

Bergsklättraren Peter Garrett, blir tvungen att rädda sin syster som sitter fast i en isspricka på K2, världens näst högsta berg.

In a World ...

Röstcoachen Carol är 30 år och drömmer om att slå sig in i den hårda konkurrensen kring voice-overs. Pappan är ett av de största namnen i branschen, men han anser inte att en kvinna kan göra jobbet lika bra som en man.

Bild från filmen Moonlight
Moonlight

Porträtt av en ung mans liv från barndomen till vuxen ålder, när han växer upp i ett tufft område utanför Miami. Vi följer hans kamp om att finna sin plats i denna värld och får en tidlös historia om mänsklig kontakt och om de ögonblick och krafter som formar våra liv och gör oss till dem vi är.

Bild från filmen The Imaginarium of Doctor Parnassus
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Doktor Parnassus och hans extraordinära Imaginarium, hans resande teatershow, där publiken får en oemotståndlig möjlighet att besöka sin fantasi genom en magisk spegel - för att sedan välja mellan himmel eller helvete.

Bild från filmen The Dark Tower
The Dark Tower

Roland Deschain, den sista Gunslinger, är tvungen att hindra Man in Black från att välta Dark Tower, nyckeln som håller universum från att falla i bitar.

The Suburbans

En talangscout på ett skivbolag ger ett åldrande one-hit-wonder band från 1980-talet hopp om att göra comeback.

Bild från filmen Pineapple Express
Pineapple Express

Dale Denton gillar att röka på, men nu är är han det enda vittnet till ett mord och han, och hans langare, måste fly när en knarkkung och en korrumperad polis spårar en ovanlig sorts marijuana till dem.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

Johan Falk och hans kollegor ska tillsammans med norsk underrättelsepolis sätta dit ett av Göteborgs kriminella gäng. Deras plan är att köpa loss vapen från gänget för att på så sätt få bort dem från gatan.

Bild från filmen Get Carter
Get Carter

Jack Carter kommer till sin hemstad Seattle för att närvara vid sin brors begravning och ser en chans att sluta fred med sitt förflutna. Men när han upptäcker att hans brors död inte var någon olycka börjar jakten på hans brors mördare.

Star File

Fokus på skådespelaren Mel Gibsons liv och karriär.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

On Set!

Sker en renässans av blaxploitation, hur det var för Michelle Rodriguez att medverka i "Widows" och platschefen från "The Mountain Between Us".