OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

onsdag den 6 december

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

On Set!

Skådespelare med funktionshinder, vad John Hawkes var tvungna att lära sig för "The Sessions" och kostymdesignern för "Pirates of the Caribbean" -filmerna.

Bild från filmen Moonlight
Moonlight

Porträtt av en ung mans liv från barndomen till vuxen ålder, när han växer upp i ett tufft område utanför Miami. Vi följer hans kamp om att finna sin plats i denna värld och får en tidlös historia om mänsklig kontakt och om de ögonblick och krafter som formar våra liv och gör oss till dem vi är.

Bild från filmen Robot & Frank
Robot & Frank

Den pensionerade juveltjuven Frank får en robot i födelsedagspresent av sin son. Tanken är att roboten ska bli hans hemhjälp, men Frank har andra planer och snart blir de två brottskompanjoner. Målet är att vinna en bibliotekaries hjärta.

Bild från filmen The Imaginarium of Doctor Parnassus
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Doktor Parnassus och hans extraordinära Imaginarium, hans resande teatershow, där publiken får en oemotståndlig möjlighet att besöka sin fantasi genom en magisk spegel - för att sedan välja mellan himmel eller helvete.

Bild från filmen The Dark Tower
The Dark Tower

Roland Deschain, den sista Gunslinger, är tvungen att hindra Man in Black från att välta Dark Tower, nyckeln som håller universum från att falla i bitar.

Bild från filmen Sydney White
Sydney White

Sydney börjar på college och tänker gå med i samma förening som hennes mamma tillhörde. Men efter att ha kommit på kant med dess ledare Rachel, som känner sig hotad av henne, så hamnar hon i huset The Vortex med en grupp utstötta killar som kallas "de sju töntarna".

White Chicks

Två manliga FBI-agenter går undercover utklädda till societetsblondiner, dels för att förhindra en kidnappning, men framförallt för att rädda sina jobb.

Bild från filmen Hanna
Hanna

En tonårsflicka som tränats till den perfekta lönnmördaren av sin far skickas ut på uppdrag i Europa. Medan hon närmar sig sitt slutliga mål står hon öga mot öga med skrämmande avslöjanden om sin existens och oväntade frågor om sin mänsklighet.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

Johan Falk och hans kollegor inser, strax innan de ska göra ett tillslag mot en drogaffär, att en rysk maffialedare är den som ligger bakom knarkhandeln. Infiltratören Frank Wagner får i uppdrag att ta kontakt med maffian.

Bild från filmen Pineapple Express
Pineapple Express

Dale Denton gillar att röka på, men nu är är han det enda vittnet till ett mord och han, och hans langare, måste fly när en knarkkung och en korrumperad polis spårar en ovanlig sorts marijuana till dem.

On Set!

Ta reda på hur mlijövänligt Hollywood är, den militära rådgivaren från "American Assassin" och dokumentären "Galapagos: Hope for the Future.".