OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

onsdag den 19 juni

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Kommer snart

Det finns inget specifikt program ännu, det väntar på att bestämmas av kanalen som kommer att sända det.

Bild från filmen Love, Wedding, Marriage
Love, Wedding, Marriage

Mandy Moores liv vänds upp och ned när hon upptäcker att hennes föräldrar är på väg mot skilsmässa. Kommer hon att fördärva sitt eget äktenskap och yrkesliv i försöket att återförena sina föräldrar?

Bild från filmen The Date Whisperer
The Date Whisperer

Sam jobbar som matchmaker i Los Angeles där hon coachar sina kärlekskranka kunder live i öronen när de är på dejt. Men själv har hon det trassligt i familjelivet. Hennes pappa ska skilja sig från hennes mamma för att gifta om sig med en annan man. Det är pappans tennislärare Matt som fått honom att ta steget, vilket Sam inte gillar. Det leder till att hon slår vad med Matt om sitt nästa jobb.

Heartbreaker

Hjärtekrossaren Alex Pippi försörjer sig på att splittra upp olyckliga förhållanden. Karriären går strålande, tills Alex hyrs in av en rik man som vill bryta upp sin envisa dotters bröllop.

Bild från filmen Fame
Fame

I denna uppdaterade version av filmen från 1980, får vi följa studenterna vid New York's High School of Performing Arts, när de kämpar, repar och önskar att de har tillräckligt med talang och är tillräckligt hängivna för att nå sina drömmars mål.

Smart People

Lawrence Wetherhold, universitetslärare, nybliven änkling och likgiltig tonårsfarsa, försöker hantera en ny kärlek och en oväntad visit från sin adoptivbror.

Bild från filmen Free Samples
Free Samples

Jillian har kommit i otakt med livet. Hon har hoppat av juristutbildningen, gjort slut med sin kille och låter dagarna flyta förbi. Men efter en mycket märklig dag i en glassbil i Los Angeles börjar hon se annorlunda på tillvaron.

Swinging Safari

Australien, 1970-tal. En blåval sköljs upp på en strand och barnen blir överlyckliga. Bakom stängda dörrar firar mammorna och papporna på sitt eget vis, genom att ansluta sig till den sexuella revolutionen. Det är en era präglad av lådvin, fula frisyrer och dåliga val. Och i likhet med den ruttnande valen är allt på väg att gå riktigt illa.

The One I Love

På gränsen till att skiljas ger Ethan och Sophie sitt äktenskap en sista chans och reser bort på en weekend i ett avlägset hus. Men vad som börjar som ett försök att rädda deras äktenskap utvecklar sig till en serie overkliga händelser.

Små vita lögner

Efter en traumatisk upplevelse åker ett gäng vänner på solsemester, där deras vänskapband och ärlighet sätts på prov när deras olika vita lögner kommer i dagern.

Star File

En närmare titt på skådespelaren Johnny Depps liv och karriär.

Star File

Fokus på skådespelaren Kate Winslets liv och karriär.