OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

onsdag den 8 februari

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

On Set!

En titt på "The Trial of the Chicago 7" och det extraordinära livet för poker damen Molly Bloom.

Bild från filmen Autumn in the Vineyard
Autumn in the Vineyard

Frankie och Nate var en gång ett kärlekspar i högstadiet men idag är de rivaler om en vingård som är till salu. Men då försäljningen omgärdats av juridiskt trassel tvingas de båda snart hantera halva odlingen var tills det ordnat upp sig, för att inte skörden ska spolieras.

Bild från filmen Cuban Fury
Cuban Fury

Bruce, en före detta danstalang bestämmer sig 22 år senare för att göra comeback efter att en mobbningsincident förstört hans karriär.

Bild från filmen Medan åren går
Medan åren går

Tom och Gerri har varit lyckligt gifta i många år. Runt dem finns familj och vänner som alla har sina problem. Gerris kollega Mary är allt annat än lycklig och deras son Joe oroar sig över att alla hans vänner börjat stadga sig.

Bild från filmen Peacock
Peacock

För att inte avslöja sin hemlighet måste en man med multipel personlighetsstörning lura en hel by till att tro att hans alter egon är man och hustru.

Det är aldrig för sent, Larry Crowne

Larry Crowne är en sympatisk men ytterst vardaglig man som kämpar med sin ensidiga vardag. Trots att han är skuldsatt upp över öronen bestämmer han sig att börja studera igen efter att han utan förvarning fått sparken.

Bild från filmen Det är nåt som inte stämmer
Det är nåt som inte stämmer

Augusten Burroughs har chockerande minnen av skakande upplevelser från uppväxten med en alkoholiserad far och psykiskt instabil mor. Därför måste han tillbringa sina ungdomsår i sin mammas terapeuts bisarra storfamilj.

Bild från filmen Alone in Berlin
Alone in Berlin

Arbetarklassparet Otto och Anna Quangel får veta att deras enda son har dött på slagfältet och bestämmer sig för att kämpa mot den nazistiska regimen på sitt eget speciella sätt. Det dröjer inte länge förrän Gestapo är på jakt efter hotet.