OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

fredag den 29 september

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

Bild från filmen Romantic Rewrite
Romantic Rewrite

Ivy är en ung redaktör som har till uppgift att hjälpa en författare att bättre införliva romantik i sin nästa bok. I gengäld erbjuder han sig att följa med henne till hennes bästa väns bröllop.

Bild från filmen Manchester by the Sea
Manchester by the Sea

Lee är en vaktmästare från Boston som återvänder till sin hemstad Manchester-by-the-Sea för att ta han om sin 16-åriga brorson Patrick när hans äldre bror Joe går bort. Väl hemma påminns han om det förflutna som tvingade honom att bryta upp med sin fru och det samhälle där han är född och har vuxit upp. Tillsammans tvingas Lee och Patrick kämpa för att anpassa sig i en värld utan Joe.

Bild från filmen Burlesque
Burlesque

Ali är en småstadstjej med en stor röst som flyr från vedermödor och en osäker framtid för att följa sina drömmar till Los Angeles.

Bild från filmen The Dark Tower
The Dark Tower

Roland Deschain, den sista Gunslinger, är tvungen att hindra Man in Black från att välta Dark Tower, nyckeln som håller universum från att falla i bitar.

Bild från filmen Wild Things
Wild Things

Läraren Sam får sitt liv raserat när eleverna Kelly van Ryan och Suzie Toller anklagar honom för våldtäkt. Det kommer dock fram att de ljugit och när polisen Ray börjar gräva djupare i fallet inser han att allt inte är som det ser ut att vara.

Bild från filmen Fired Up
Fired Up

Shawn och Nick ser inte alls fram emot sommarens fotbollsläger. Istället lyckas de komma med i cheerleaderlaget och får följa med på deras träningsläger. Plötsligt befinner de sig i mitten av en uppsjö av läckra tjejer.

Bild från filmen Money Train
Money Train

John och Charlie är bästa vänner, fosterbröder och väktare i New Yorks metro. Deras vänskap förändras drastiskt då Charlie en dag bestämmer sig för att råna ett tåg med hela stadens tunnelbaneintäkter.

Bild från filmen Pistol Whipped
Pistol Whipped

Mystisk man erbjuder en före detta polisman att betala av en spelskuld, om han i gengäld går med på att utföra ett mord.

Bild från filmen The Book of Eli
The Book of Eli

I en inte alltför avlägsen framtid, cirka 30 år efter det slutliga kriget, vandrar en ensam man genom det ödelandskap som en gång var Amerika. Det finns ingen civilisation här, ingen lag. Vägarna tillhör gäng som skulle mörda en man för hans skor, en droppe vatten - eller för ingenting alls. Driven av sitt åtagande och vägledd av sin tro på något större än sig själv gör Eli vad han måste för att överleva.

Star File

Fokus på skådespelaren Christoph Waltz liv och karriär.