OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

söndag den 26 juni

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

Bild från filmen Just the way you are
Just the way you are

Amerikansk romantisk komedi från 2015. Jennie är en framgångsrik äktenskapsmäklare och relationscoach. Men nu behöver hennes eget äktenskap med Ian en nytändning – efter femton år tillsammans med varsin karriär och två barn. Hon övertalar honom att gå på en blind date med henne för att åter tända gnistan i förhållandet.

Bild från filmen Home by Spring
Home by Spring

Amerikanskt romantiskt drama från 2018. Loretta lämnade sin lilla hemstad för en karriär som festfixare i Los Angeles. Men hon återvänder hem för ett uppdrag där hon är undercover som sin chef, och återser såväl familj som ex-pojkvännen Wayne som hon lämnade för karriären.

Bild från filmen Sand Dollar Cove
Sand Dollar Cove

Amerikanskt romantiskt drama från 2021. Romantiskt drama om Elli som jobbar för ett fastighetsföretag och besöker kuststaden Sand Dollar Cove för att titta på mark för ett planerat hotell. Här stöter hon på Brody, vars familj äger mark i stan, och som brinner för att renovera stadens historiska pir. Kanske kan de göra gemensam sak?. Sand Dollar Cove är gjord av tv-kanalen Hallmark och i rollerna syns Chad Michael Murray och Aly Michalka.

Bild från filmen Midnatt i Paris
Midnatt i Paris

Amerikansk-spansk romantisk komedi från 2011. Gil och hans fästmö Inez reser med hennes föräldrar till Paris. Staden väcker gamla minnen hos Gil och han funderar över om han valt rätt väg i livet. När Inez går ut och dansar tar Gil en promenad vid midnatt och upptäcker det som skulle kunna vara den högsta källan till litterär inspiration. Gils dagliga promenader vid midnatt i Paris håller på att ta honom närmare till stadens hjärta men längre bort från kvinnan han snart ska gifta sig med.

Bild från filmen Red
Red

Amerikansk actionkomedi från 2010. Frank Moses var tidigare torped för CIA och verkställde kontrakt som regeringen inte ville att allmänheten skulle veta om. Numera är Frank och hans gamla gäng pensionerade, men myndigheterna är fortfarande oroliga för att de vet för mycket, och skickar ut ett team för att försäkra sig om deras tystnad.

Bild från filmen Bad moms
Bad moms

Amerikansk komedi från 2016. Tvåbarnsmamman Amy kroknar under kraven från hemmet, jobbet och skolan. När hon gör uppror mot översittarna i föräldrarådet råkar hon i trubbel, men finner också nya vänner i andra stressade mammor.

Bild från filmen In the key of love
In the key of love

Amerikanskt romantiskt drama från 2019. Bröllopsfotografen Maggie får en överraskning när hon springer på sitt ex Jake på ett jobb. Det visar sig att det är hans syster som ska gifta sig. Det forna paret Maggie och Jake var också en sångduo i Nashville och många minnen väcks snart till liv när det blir musikdags på bröllopsfesten.

Bild från filmen Warrior
Warrior

Amerikansk action från 2011. Två bröder som inte har haft någon kontakt sedan tonåren återförenas under brutala förhållanden när de ställer upp i samma kampsports-tävling. Konfronterade med sin trassliga familjesituation, tvingas de att mötas de både i och utanför ringen samtidigt som den stora prissumman hägrar.

Bild från filmen 1939
1939

Svenskt romantiskt drama från 1989. Annika flyttar till Stockholm och får jobb som servitris. Hon möter den sorglösa Berit och tillsammans tillbringar de en underbar tid. Hon möter Bengt och gifter sig med honom, men inser snart att hennes make är annorlunda än den man som uppvaktade henne.

Planet action

Amerikansk dokumentärserie från 2020. Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas, med allt från exploderande bilar till vådliga stunts, och får se hur filmmakarna skapar fantastiska platser och läskiga varelser. ,.