OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

lördag den 9 december

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

Bild från filmen Christmas Joy
Christmas Joy

När Joy Holbrooks moster Ruby hamnat på sjukhus återvänder hon till den charmiga hemstaden Crystal Falls för att ta hand om henne i juletid. Väl där får hon också ta Rubys plats i stans stora kakfestival, och så stöter hon på gamla pojkvännen Ben.

A Slice of Romance

PR-experten Mikayla är stammis på ett kafé som ägs av Austin. Hennes karriär går bra men hon skulle behöva lite råd med dejtandet och han i sin tur behöver hjälp att utveckla sitt fik till ett omtalat dessertställe. Men ju mer tid de tillbringar ihop, desto mer börjar en del oanade känslor att spira.

Bild från filmen The Imaginarium of Doctor Parnassus
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Doktor Parnassus och hans extraordinära Imaginarium, hans resande teatershow, där publiken får en oemotståndlig möjlighet att besöka sin fantasi genom en magisk spegel - för att sedan välja mellan himmel eller helvete.

Bild från filmen How Do You Know
How Do You Know

Efter att hon petas från USA:s softball-lag och känner att hon passerat sitt bäst före-datum finner Lisa att hon utvärderar sitt liv mitt i en kärlekstriangel, där en kontorskille i kris tävlar med hennes nuvarande,basebollspelande pojkvän.

Bild från filmen Sydney White
Sydney White

Sydney börjar på college och tänker gå med i samma förening som hennes mamma tillhörde. Men efter att ha kommit på kant med dess ledare Rachel, som känner sig hotad av henne, så hamnar hon i huset The Vortex med en grupp utstötta killar som kallas "de sju töntarna".

Bild från filmen Burlesque
Burlesque

Ali är en småstadstjej med en stor röst som flyr från vedermödor och en osäker framtid för att följa sina drömmar till Los Angeles.

Tomten är far till alla barnen

Sara lever tillsammans med Janne men har varit gift tre gånger tidigare. På julafton bjuder hon in alla före detta män med sina respektive och deras barn. Det blir ett julfirande där känslor kommer upp till ytan och hemligheter avslöjas.

Bild från filmen 30 Minutes or Less
30 Minutes or Less

Ett pizzabud blir kidnappad och tvingad att råna en bank. Han tar hjälp av sin före detta bästa vän och medan klockan tickar måste de två ta itu med polisen, lejda mördare, eldkastare, och sitt eget turbalenta förhållande.

Bild från filmen Panic Room
Panic Room

En ensamstående kvinna och hennes dotter tvingas leka en katt-och-råtta-lek med de tre tjuvar som tagit sig in i deras hem i New York.

Bild från filmen Wolf
Wolf

Will Randall är en sliten förläggare som blir brädad av en yngre kollega. Men när Randall en kväll blir biten av en varg tar hans liv en ny vändning. Han börjar uppvisa rovdjurstendenser och inleder ett förhållande med en yngre kvinna.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.