OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

lördag den 1 april

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

Star File

Fokus på skådespelaren Steve Carells liv och karriär.

On Set!

Sker en renässans av blaxploitation, hur det var för Michelle Rodriguez att medverka i "Widows" och platschefen från "The Mountain Between Us".

Star File

Fokus på skådespelaren Charlize Therons liv och karriär.

On Set!

Ta reda på hur mlijövänligt Hollywood är, den militära rådgivaren från "American Assassin" och dokumentären "Galapagos: Hope for the Future.".

Bild från filmen Driven
Driven

En pensionerad racerbilförare blir mentor åt en ung och omogen tävlingsförare som befinner sig mitt i mästerskapen.

Bild från filmen Ultraviolet
Ultraviolet

Medan ett världsomspännande inbördeskrig mellan en ny vampyrliknande människoart och resten av mänskligheten står för dörren, blir Violet - en av dessa övermänniskor - ansvarig för att skydda en pojke som bär på en farlig hemlighet.

Bild från filmen En förtrollad romans
En förtrollad romans

När en gammal tv-serie om en häxa ska spelas in på nytt, ser skådespelaren Jack Wyatt sin chans att få tillbaka karriären på rätt spår. Hans försök att stjäla rampljuset går dock inte som han tänkt när en riktig häxa får huvudrollen i serien.

Bild från filmen Damsels in Distress
Damsels in Distress

Den dynamiska Violet Winster bestämmer sig för att förändra det trista och mansdominerade Seven Oaks College tillsammans med sina vänner.

Bild från filmen Legion
Legion

Mänsklighetens öde står på spel och kan bara räddas genom servitrisen Charlies ofödda barn. Ärkeängeln Mikael beger sig till vägkrogen där Charlie jobbar för att beskydda henne och babyn.

Bild från filmen Legend
Legend

Historien om gangstrarna och tvillingbröderna Ronnie och Reggie Kray och deras uppgång och fall i 60-talets London. Samtidigt som deras imperium växer hotas deras starka band av maktkamper samt av en kvinna. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Star File

Fokus på skådespelaren Channing Tatums liv och karriär.