OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

måndag den 22 april

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

Star File

Fokus på skådespelaren Tom Cruises liv och karriär.

Bild från filmen Love and Sunshine
Love and Sunshine

När Jake har varit utomlands i armén har Ally tagit hand om hans fina hund, Sunshine. Både Jake och Ally har nyligen haft otur i kärlek på varsitt håll. Men när Jake nu kommer tillbaka för att hämta sin hund, som Ally har svårt att skiljas ifrån, börjar de båda tillbringa en del tid ihop.

My One & Only

Stephanie har övertalas att vara med i ett dejtingprogram. Hon får resa till en ranch i Wyoming där hon träffar charmige deltagaren Oliver, men också stilige ranchägaren Alex som anlitats som guide.

Bild från filmen All Things Valentine
All Things Valentine

Bloggaren Avery har haft en rad besvikelser på alla hjärtans dag. Hon är redo att ge upp drömmen om kärleken, men så möter hon den stilige veterinären Brendan.

The Marry Me Pact

Charlotte och Rory är bästa vänner och när Rory åker på en jorden runt-resa avslöjar en spådam för Charlotte att de är menade att vara tillsammans. Men när Rory kommer hem visar det sig att det blir lättare sagt än gjort - han är nämligen förlovad!

Alex & Eve

Alex är en grekisk-ortodox lärare i 30-årsåldern. Hans föräldrar vill att han gifter sig med en grekisk kvinna. Men istället faller Alex handlöst för den libanesiska och muslimska advokaten Eve. Förhållandet är förbjudet i båda familjernas ögon.

Bild från filmen Barry Munday
Barry Munday

Soffpotatisen Barry Munday vaknar upp på ett sjukhus, upptäcker att kronjuvelerna saknas och blir stämd av en gravid kvinna som påstår att han är fadern till barnet, men som han inte minns att han haft sex med.

Bild från filmen American Virgin
American Virgin

Den ordentliga studenten Priscilla som går första året på college festar loss en kväll och hamnar av misstag i en hemgjord sexvideo.

Bild från filmen I Hate Valentine's Day
I Hate Valentine's Day

Efter flera misslyckade förhållanden bestämmer sig floristen Genevieve Gernier och restaurangägaren Greg Gatlin för att dejta varandra utan några förpliktelser.

Bild från filmen Wallander
Wallander

En mc-förare hittas mördad och spåren leder till traktens mc-klubb. Det visar sig att klubben anlitar mc-kurirer för att smuggla narkotika över Öresundsbron och allt tyder på att offret var en av dessa kurirer.

The One I Love

På gränsen till att skiljas ger Ethan och Sophie sitt äktenskap en sista chans och reser bort på en weekend i ett avlägset hus. Men vad som börjar som ett försök att rädda deras äktenskap utvecklar sig till en serie overkliga händelser.

Bild från filmen Breaking & Exiting
Breaking & Exiting

Harry, en charmig yrkestjuv med fallenhet för husstölder, får mer än han räknat med under ett inbrottsförsök, när han ramlar på Daisy, en ung kvinna som är mitt uppe i ett självmordsförsök. Istället för att fly bestämmer han sig för att rädda henne från sig själv, vilket leder dem båda in på en mörk komisk stig kantad av självinsikt och kärlek.

Bild från filmen The Loss Adjuster
The Loss Adjuster

Martin Dyer har det kämpigt på jobbet och när hans fru Angie lämnar honom för en annan man kan det inte bli värre. Men när julen närmar sig märker Martin att hans lycka börjar vända och ett slumpmässigt möte med Emmaline har potential att läka hans krossade hjärta.