OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

måndag den 6 februari

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Bild från filmen Love at the Ranch
Love at the Ranch

Den skickliga journalisten Allison Sawyer ska skriva ett reportage om sin favoritförfattare, Annabelle Lee, vars romaner utspelade sig runt den vackra Clayborne Ranch på landet. Allison åker dit för att skriva sitt reportage och träffar nuvarande ägaren Stella och hennes stilige barnbarn Hank som sköter ranchen.

Bild från filmen Love on Iceland
Love on Iceland

New York-tjejen Chloe behöver inspiration för jobbet och får idén att åka på semester till Island tillsammans med sitt kompisgäng från college. I gruppen ingår även hennes ex Charlie som av misstag följer med på resan, som ska bjuda på såväl vackra naturupplevelser som spirande romantiska känslor.

Bild från filmen Valentine in the Vineyard
Valentine in the Vineyard

Frankie och Nate driver en vingård och är numera ett par, trots att de kommer från rivaliserande familjer i Kaliforniens vindistrikt. Deras bakgrund och olikheter ställs på sin spets när det planeras bröllop på gården.

Bild från filmen Arthur Newman
Arthur Newman

Wallace Avery är trött på sitt liv. Han iscensätter sin egen död, köper en ny identitet och blir Arthur Newman. Han blir förälskad i en kvinna som snabbt avslöjar Arthurs identitetsbyte. Han är inte lika snabb med att inse vad hon försöker dölja.

Bild från filmen Mitt liv med Liberace
Mitt liv med Liberace

Hans extravaganta stil och spektakulära scenframträdanden gjorde honom till en världsberömd artist. Liberace levde ett utsvävande liv och omfamnade en livsstil av överskott både på och utanför scenen.

Bild från filmen Florence Foster Jenkins
Florence Foster Jenkins

Historien om Florence Foster Jenkins, en rik arvtagerska i New York som drömmer om att bli operasångerska - trots sin totala avsaknad av sångförmåga. Hennes sista konsert framfördes 1944 på New Yorks ledande scen Carnegie Hall.

Bild från filmen The Extra Man
The Extra Man

En extravagant litteraturprofessor, som vid sidan av agerar eskort åt rika gamla kvinnor, lär ut sitt unika perspektiv på livet till sin rumskompis som är transvestit.

Bild från filmen Agora
Agora

Om det romerska Egypten. Kristendomen är på uppgång och de kristna vill förbjuda hedniska tankar. Slaven Davus söker frihet i kristendomen samtidigt som han faller för sin ägare, ateisten Hypatia av Alexandria.

Bild från filmen Pride and Glory
Pride and Glory

Sanning och lojalitet kolliderar i detta actiondrama, när fyra poliser blir brutalt mördade och spåren leder rakt in i en New York-familj där polisyrket har gått i arv i flera generationer.

Bild från filmen Léon
Léon

Den italienska torpeden Léon i New York riskerar sitt liv för att skydda den föräldralösa Mathilda. Léon har för första gången någon att bry sig om och Mathilda ser sin chans att hämnas. Konflikten trappas upp mellan Léon och en kriminell polisman.