OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

torsdag den 26 maj

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

Bild från filmen The baker's son
The baker's son

Amerikanskt drama från 2021. Romantiskt drama från Hallmark som utspelar sig i småstaden Windward på en ö i nordvästra USA. Här möter vi Matt som jobbar i sin fars bageri, men inte har samma känsla för bröd som pappan. Man måste vara passionerat kär för att kunna baka, är hans franske fars enkla förklaring. Kanske finns lösningen i barndomsvännen Annie som driver familjens diner på ön.

Bild från filmen Love takes flight
Love takes flight

Amerikanskt romantiskt drama från 2019. Läkaren Lizzie är ensamstående mamma till lilla Quinn som blir vän med den gamle änklingen Walter. Han bjuder in dem på te där de också träffar hans son Charley, en pilot som just fått anställning på sjukhuset där Lizzie jobbar. Romantiskt drama från tv-kanalen Hallmark med Nikki Deloach och Jeff Hephner.

Bild från filmen All things Valentine
All things Valentine

Amerikanskt romantiskt drama från 2016. Bloggaren Avery har haft en rad besvikelser på Alla hjärtans dag. Hon är redo att ge upp drömmen om kärleken när hon möter stilige veterinären Brendan. Men när hon får reda på att han beskyllt hennes blogg för att bidra till att hans förra förhållande kraschat - och dessutom lämnat kommentarer på hennes inlägg - så börjar hon undra om det verkligen är äkta kärlek. Romantiskt drama från Hallmark.

Bild från filmen Home by Spring
Home by Spring

Amerikanskt romantiskt drama från 2018. Loretta lämnade sin lilla hemstad för en karriär som festfixare i Los Angeles. Men hon återvänder hem för ett uppdrag där hon är undercover som sin chef, och återser såväl familj som ex-pojkvännen Wayne som hon lämnade för karriären.

Bild från filmen You had me at aloha
You had me at aloha

Amerikanskt romantiskt drama från 2021. Paige och Ben får chansen att bli programledare för ett reseprogram på Hawaii. Men de är ett ganska omaka par som har helt olika bakgrund och idéer, och för att lyckas måste de visa att de kan jobba tillsammans. Det romantiska dramat You Had Me at Aloha är gjord av tv-kanalen Hallmark och i huvudrollerna syns Pascale Hutton och Kavan Smith.

Bild från filmen Allt för min syster
Allt för min syster

Amerikanskt drama från 2009. Anna har alltid haft ett tydligt syfte i livet – att vara donator åt sin leukemisjuka syster Kate. Tack vare Anna har Kate fått leva betydligt längre än förväntat, men vid 13 års ålder beslutar hon att hon inte längre tänker ställa upp som donator, ett beslut som chockerar hennes föräldrar.

Bild från filmen 17 again
17 again

Amerikansk komedi från 2009. Vid 37-års ålder kan Mike konstatera att livet inte blivit som han tänkt sig. Hans äktenskap håller på att haverera och hans barn tycker att han är en tönt. Men så sker något mirakulöst. Plötsligt vaknar han upp och är åter 17 år gammal!. Vad skulle du göra om du fick chansen att leva om ditt liv?

Bild från filmen Bristande bevis
Bristande bevis

Amerikansk thriller från 2007. Ted Crawford har skjutit ihjäl sin fru och erkänt för polisen. Men när hans fall tas upp i rätten hävdar han plötsligt att han är oskyldig. Unge åklagarassistenten Willy Slocum inser att han har att göra med en kallt beräknande man som tror sig ha begått det perfekta brottet.

Bild från filmen Micke & Veronica
Micke & Veronica

Svensk komedi från 2014. När snickaren Micke anlitas för att renovera ett stort kök i en dyr Östermalmsvåning räknar han inte med att möta kärleken. Men det är precis vad som händer när han träffar Veronica. Personer i deras omgivning ställer sig tveksamma till relationen, och under en semester i skärgården ställs allt på sin spets.

Bild från filmen Nightcrawler
Nightcrawler

Amerikansk thriller från 2014. Louis Bloom är en ung arbetslös man i Los Angeles som desperat letar efter ett jobb. Han upptäcker av en slump att han kan göra karriär som frilansande nyhetsjournalist och satsar allt på ett kort. Han söker upp de mest sensationella bilolyckorna, eldsvådorna och brottsplatserna.

Bild från filmen Before the devil knows you're dead
Before the devil knows you're dead

Amerikansk thriller från 2007. På ytan verkar allt vara frid och fröjd, men bröderna Andy och Hank har problem med både droger, alkohol och pengar. Andy har en lösning, åtminstone på de finansiella problemen.

Planet action

Amerikansk dokumentärserie från 2020. Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas, med allt från exploderande bilar till vådliga stunts, och får se hur filmmakarna skapar fantastiska platser och läskiga varelser. ,.

Star file

Amerikansk underhållning från 2020. James McAvoy. Nöjesprogram som porträtterar en av hollywoods stora stjärnor i varje avsnitt. Här möter vi kända skådespelare och regissörer och får reda på hur de fick sin start i show business och nedslag i karriärens alla toppar och dalar. ,.