OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

söndag den 4 december

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

Bild från filmen A Heavenly Christmas
A Heavenly Christmas

Eve är en arbetsnarkoman som inte har tid med jul, men allt förändras när hon halkar och slår i huvudet. När hon vaknar möter hon ängeln Pearl som berättar att hon omkommit men ska få ett uppdrag. Hon ska agera julängel åt en familj på jorden.

Autumn Dreams

Långt efter att de rymt och gift sig i tonåren, och precis då de ska till att gifta sig på varsitt håll, upptäcker det tidigare paret att äktenskapet aldrig upphävdes.

A Vineyard Romance

När Seattle-journalisten Samantha skickas till sina hemtrakter i småstaden Everlasting, Oregon, väntar en överraskning. Hon är där för att skriva en bröllopsartikel om romantiska Hawthorne Vineyards men upptäcker att hennes ex, Liam, driver vingården och till råga på allt har planer på att gifta sig där.

Bild från filmen Fashionably Yours
Fashionably Yours

Efter tre år på en modetidning, bestämmer sig Lauren för att det är dags att kasta in handduken och åka hem.

Bild från filmen Hint of Love
Hint of Love

Becky är utbildad kock men arbetar som redaktör för kokböcker. En dag får hon i uppdrag att jobba med självlärde Will, en singelpappa med ett eget matlagningsprogram, som har en något annan filosofi än henne när det kommer till matlagning. Kan det omaka paret komma överens och jobba tillsammans?

Bild från filmen Hundtricket
Hundtricket

Simon söker efter kärleken och får råd om att testa hundtricket, vilket innebär att han ska låna en hund och gå på promenad med, eftersom tjejer faller för killar med hund. Simon följer rådet och ger sig förhoppningsfullt ut på promenad.

Bild från filmen Shanghai Knights
Shanghai Knights

När Chon och Lins far mördas av en kinesisk rebell reser de tillsammans med vännen Roy till London för att söka efter mördaren. Där upptäcker de att någon konspirerar för att mörda den engelska kungafamiljen.

The Mortal Instruments: Stad av skuggor

Clary bevittnar ett mord på en nattklubb som ingen annan verkar se, utfört av tonåringar med svärd och kroppar täckta av tatueringar. Följande dag visar det sig att tonåringarna är så kallade Skuggjägare som vigt sina liv åt att jaga demoner.

Bild från filmen Léon
Léon

Den italienska torpeden Léon i New York riskerar sitt liv för att skydda den föräldralösa Mathilda. Léon har för första gången någon att bry sig om och Mathilda ser sin chans att hämnas. Konflikten trappas upp mellan Léon och en kriminell polisman.

Absolutely Anything

Neil upptäcker att han med bara en gest kan få precis vad som helst att hända. Enda haken är att han måste se till att använda rätt ord, och att veta vad det är han egentligen vill. Misstag efter misstag leder honom slutligen till en knivig fråga.