OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

söndag den 26 maj

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

On Set!

Vi får fakta om \"Ford v Ferrari\" och träffar Alicia Vikanders personliga tränare.

Bild från filmen Candid About Love
Candid About Love

Fotografen Lara är assistent på ett galleri och blir lovad att få visa sina bilder på en kommande utställning. Men på ett villkor - hon måste övertala den skygge fotografen Shane att visa sina senaste verk på galleriet. Lara upptäcker dock att Shane inte fotat på tio år och blir fast besluten att hjälpa honom att återfå sin konstnärliga gnista.

Ms. Matched

Bröllopsplaneraren Libby har äntligen hittat sin drömman, Ben, men när hon upptäcker att han är emot storslagna bröllop blir det genast problematiskt.

My One & Only

Stephanie har övertalas att vara med i ett dejtingprogram. Hon får resa till en ranch i Wyoming där hon träffar charmige deltagaren Oliver, men också stilige ranchägaren Alex som anlitats som guide.

Bild från filmen Bröllopet
Bröllopet

En nördig aspirerande författare bjuder in sig själv till sin stora kärleks bröllop, i hopp om att kunna vinna hennes hjärta.

Bild från filmen My Best Friend's Baby
My Best Friend's Baby

Lizzies bästa vän Andie blir gravid efter ett one night stand. Hon erbjuder sig att föda barnet åt Lizzie men är det verkligen en så perfekt lösning för alla involverade?

Bild från filmen People You May Know
People You May Know

Jed, en självutnämnd introvert, har avsvurit sig sociala medier. Detta har lett till att han blivit socialt utstött tills han upptäcker att han kan använda sin kunskap av Photoshop för att forma en ideal bild av sitt liv. Men när Jed oväntat möter sin stora ungdomskärlek väcker Franky starka känslor som legat gömda och Jed måste hitta ett sätt att förena den oborstade verkligheten med hans personlighet på nätet.

Bild från filmen Breaking & Exiting
Breaking & Exiting

Harry, en charmig yrkestjuv med fallenhet för husstölder, får mer än han räknat med under ett inbrottsförsök, när han ramlar på Daisy, en ung kvinna som är mitt uppe i ett självmordsförsök. Istället för att fly bestämmer han sig för att rädda henne från sig själv, vilket leder dem båda in på en mörk komisk stig kantad av självinsikt och kärlek.

The English Teacher

Laura Sinclair har svårt att få till det i relationer. Hon är en 40-årig ogift engelsklärare som lever med två siameskatter och sina böcker. Men när en före detta toppelev kommer hem med brustna författardrömmar tar hennes liv en helt ny riktning.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

Johan Falk och hans kollegor ska tillsammans med norsk underrättelsepolis sätta dit ett av Göteborgs kriminella gäng. Deras plan är att köpa loss vapen från gänget för att på så sätt få bort dem från gatan.

Bild från filmen Midway
Midway

Den episka och sanna berättelsen om en underbemannad amerikansk flotta och de modiga marinsoldater och piloter som segrade över en mäktig motståndare. Med demokrati och frihet på spel besegrade de över den japanska flottan vid slaget om Midway, en av de mest anmärkningsvärda striderna som svängde de allierade mot seger i Stilla havet under andra världskriget.

Bild från filmen Frankie Go Boom
Frankie Go Boom

Frank har sedan födseln trakasserats och förnedrats av sin missanpassade storebrorsa Bruce. Nu är Bruce tillnyktrad och drogfri och redo att bli en bättre människa. Men det går sådär. Mot sin vilja blir Frank huvudperson i sin brors smygfilmade porrfilm som snart blir ett internetfenomen.

Star File

Fokus på skådespelaren Carey Mulligans liv och karriär.

On Set!

I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.