OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

fredag den 9 december

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

Bild från filmen Switched for Christmas
Switched for Christmas

Tvillingsystrarna Kate och Chris har det jobbigt på varsitt håll inför julen, en har i uppdrag att fixa julfest och den andra en julparad. Båda tycker att den andra har det bättre förspänt och bestämmer sig för att byta liv med varandra ett tag.

A Vineyard Romance

När Seattle-journalisten Samantha skickas till sina hemtrakter i småstaden Everlasting, Oregon, väntar en överraskning. Hon är där för att skriva en bröllopsartikel om romantiska Hawthorne Vineyards men upptäcker att hennes ex, Liam, driver vingården och till råga på allt har planer på att gifta sig där.

Bild från filmen Forever in My Heart
Forever in My Heart

Jenna och Charlie möttes när de jobbade tillsammans på ett hotell på Irland. Men trots att kärleken spirade hade de olika framtidsplaner som höll dem isär när hon åkte hem till USA. Men nu, fem år senare, för Jennas jobb henne tillbaka till Irland där hon snart återser Charlie. Frågan är om deras liv och planer kan vara mer i fas med kärleken denna gång?

Bild från filmen A Winter Getaway
A Winter Getaway

Joe är en helt vanlig kille som får en omåttligt lyxig resa i present av sin förmögne vän Alan. Han blir guidad av Courtney som jobbar som researrangör åt miljonärer som vill ha något utöver det vanliga. De båda kommer väldigt bra överens, men Courtney är inte imponerad av pengar, och Joe funderar på hur han ska berätta att han egentligen inte är rik.

Bild från filmen The Extra Man
The Extra Man

En extravagant litteraturprofessor, som vid sidan av agerar eskort åt rika gamla kvinnor, lär ut sitt unika perspektiv på livet till sin rumskompis som är transvestit.

Bild från filmen The Rum Diary
The Rum Diary

Under de sista åren av Eisenhowers era, jobbar journalisten Paul i Puerto Rico, där han blir rekryterad av en skum affärsman för att marknadsföra en tvivelaktig plan.

Bild från filmen Chateau Christmas
Chateau Christmas

Pianisten Margot besöker hotellet Chateau Neuhaus med sin familj när hon stöter på sitt ex Jackson som ber henne vara med på den årliga julkonserten.

Bild från filmen Wallander
Wallander

Kurt Wallander har uppsökt läkare för sina minnesproblem. Samtidigt hittas en ung kvinnas kropp nedgrävd i Ystad. Det visar sig vara kvarlevorna efter Tatiana, en prostituerad kvinna från Moldavien och spåren leder till en rysk modefotograf.

Bild från filmen Mr. Brooks
Mr. Brooks

En detektiv följer en seriemördares spår medan mördarens voyeristiska granne utpressar honom att fortsätta mörda.

Bild från filmen Before I Go to Sleep
Before I Go to Sleep

Christine vaknar varje morgon utan att minnas föregående dag. Med hjälp av en läkare börjar hon kartlägga sina dagar för att komma ihåg vad som hänt henne samt vem mannen som hon vaknar upp bredvid är. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.