OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

fredag den 24 mars

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Bild från filmen The Dating List
The Dating List

Abby drömmer om ett jobb i bokbranschen och får ett oväntat förslag av Susan Danvers, en framgångsrik förlagsredaktör. Hon har inte tid att dejta runt utan vill ha Abbys hjälp med sin "dating list\.

Bild från filmen Deuce Bigalow: European Gigolo
Deuce Bigalow: European Gigolo

Deuce tvingas ta upp sin karriär som gigolo, så att han kan agera lockbete för en seriemördare som är ute efter manliga prosituerade.

Bild från filmen Ultraviolet
Ultraviolet

Medan ett världsomspännande inbördeskrig mellan en ny vampyrliknande människoart och resten av mänskligheten står för dörren, blir Violet - en av dessa övermänniskor - ansvarig för att skydda en pojke som bär på en farlig hemlighet.

Bild från filmen The Next Three Days
The Next Three Days

En man misslyckas med att bevisa sin frus oskuld i ett mordfall och när det inte finns någon möjlighet att överklaga domen, börjar han smida en avancerad plan för att befria henne från fängelset.

Bild från filmen Big Fish
Big Fish

Den unge Will Bloom återupptar kontakten med sin fabulerande far Edward när denne får diagnosen cancer. Will är angelägen om att kartlägga sanningen om sitt ursprung och beger sig således hem för att lära känna mannen bakom de makalösa historierna.

Bild från filmen Country Strong
Country Strong

En ung lovande singer-songwriter möter Kelly Canter, en äldre, erfaren och nerdekad countrystjärna. De ger sig, tillsammans med en manager och en fd skönhetsdrottning, ut på vägarna för att återuppliva Kellys karriär.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

GSI följer upp ett vapenspår som leder dem till kavkazmaffians högkvarter på västkusten. GSI-medlemmen Niklas Saxlid infiltrerar gruppen men plötsligt inträffar något och Niklas försvinner. Samtidigt delas Rydellgänget upp i två falanger när de ska genomföra sin största kupp någonsin.

Bild från filmen The Mortal Instruments: Stad av skuggor
The Mortal Instruments: Stad av skuggor

Clary bevittnar ett mord på en nattklubb som ingen annan verkar se, utfört av tonåringar med svärd och kroppar täckta av tatueringar. Följande dag visar det sig att tonåringarna är så kallade Skuggjägare som vigt sina liv åt att jaga demoner.

Bild från filmen Pride and Glory
Pride and Glory

Sanning och lojalitet kolliderar i detta actiondrama, när fyra poliser blir brutalt mördade och spåren leder rakt in i en New York-familj där polisyrket har gått i arv i flera generationer.