OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

fredag den 22 september

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

Bild från filmen The Princess and the Bodyguard
The Princess and the Bodyguard

Lexi som bor i New York där hon håller på att göra sig ett namn som keramiker. Men hon bär på en hemlighet. Lexi är egentligen prinsessan Alexia av Sentovia, ett litet land i Europa. Hennes föräldrar har låtit henne leva ett normalt liv i storstan men nu det är dags att hon gifter sig och blir en del av kungafamiljen. De skickar en livvakt, Noah, att hålla ögonen på henne.

Bild från filmen The Dark Tower
The Dark Tower

Roland Deschain, den sista Gunslinger, är tvungen att hindra Man in Black från att välta Dark Tower, nyckeln som håller universum från att falla i bitar.

Bild från filmen Think Like a Man
Think Like a Man

Möt fyra kvinnor som insett att det nästan är omöjligt att få sina män att göra som de vill. Detta förändras dock när kvinnorna får tag i en bok skriven av Steve Harvey och börjar använda hans relationsråd. Men snart får männen också tag på boken...

Bild från filmen Vertical Limit
Vertical Limit

Bergsklättraren Peter Garrett, blir tvungen att rädda sin syster som sitter fast i en isspricka på K2, världens näst högsta berg.

Bild från filmen Identity
Identity

Tio personer blir strandade på ett motell i ödemarken, när ett skyfall fått vägarna att svämma över. En efter en mördas de under mystiska omständigheter.

Bild från filmen The Last Supper
The Last Supper

Fem studenter med vänstervärderingar delar ett hus i Iowa. Efter att ha råkat ta livet av en rasist får de mersmak och börjar bjuda in meningsmotståndare på middag och diskussion. Om gästen inte gör avbön avslutas måltiden med förgiftat vin.

Bild från filmen How I Live Now
How I Live Now

Daisy reser till den engelska landsbygden för att tillbringa sommaren med sina kusiner. Hon finner snart en spirande sommarromans men det lugna livet i England förvrids till en kamp för överlevnad i samband med att det tredje världskriget bryter ut.