OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

fredag den 31 maj

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

On Set!

I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

On Set!

I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Star File

Fokus på skådespelaren James Francos liv och karriär.

Learning to Love

När Stephs pojkvän gör slut flyttar hon till en vän i Miami. Hon får jobb som privatlärare åt arkitekten Harrys två döttrar, Bella och Rosa, vars mamma har gått bort. Harry och barnen har haft det svårt och vacklat i sin tro på Gud efter hennes död, men Steph kommer som en frisk fläkt till familjen och hjälper dem att vända blad med hjälp av sin värme, positiv inställning och tro.

Just My Type

Vanessa, en journalist med författardrömmar, tar en tur till småstaden Thompson Lake. Där stöter hon av en slump på den skygge bestsellerförfattaren Martin Clayborne och försöker få till en intervju.

Bild från filmen The Last Five Years
The Last Five Years

Jamie, en ung och begåvad judisk författare förälskar sig i Cathy, en 'shiksa goddess' och kämpande skådespelerska. Nu ser de tillbaka på sin relation och sitt äktenskap som är över, och deras historia berättas nästan uteslutande genom sång.

Bild från filmen Unleashed
Unleashed

Emma har aldrig haft turen att finna kärleken. Hon trivs bättre med att spendera tid tillsammans med sin katt och sin hund. Av ett underligt kosmiskt öde förvandlas hennes husdjur till den bästa mänskliga versionen av dem själva. Katten blir en stilig, mystisk Diego och hennes hund blir en lekfull och älskvärd Sam. De tävlar om hennes uppmärksamhet, medan Emma inte har en aning om att hennes husdjur har förvandlats till människor.

The English Teacher

Laura Sinclair har svårt att få till det i relationer. Hon är en 40-årig ogift engelsklärare som lever med två siameskatter och sina böcker. Men när en före detta toppelev kommer hem med brustna författardrömmar tar hennes liv en helt ny riktning.

Bild från filmen Barry Munday
Barry Munday

Soffpotatisen Barry Munday vaknar upp på ett sjukhus, upptäcker att kronjuvelerna saknas och blir stämd av en gravid kvinna som påstår att han är fadern till barnet, men som han inte minns att han haft sex med.

Bild från filmen P.S.
P.S.

Nyseparerade Louise arbetar på Columbia University och möter där aspirerande konststudenten Scott - som är väldigt lik Louises ungdomskärlek som dog i en bilolycka. De inleder en affär och förvecklingar uppstår.

My One and Only

Ann Deveraux lämnar sin otrogne make och ger sig ut på roadtrip runt USA för att hitta en ny rik man som kan försörja henne och barnen.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

Johan Falk och hans kollegor ska tillsammans med norsk underrättelsepolis sätta dit ett av Göteborgs kriminella gäng. Deras plan är att köpa loss vapen från gänget för att på så sätt få bort dem från gatan.

Bild från filmen The Queen of Spain
The Queen of Spain

Den framgångsrika spanska skådespelaren Macarena Granada flyr det glamorösa livet i Hollywood under 50-talet för att dra sig tillbaka till rötterna i Spanien. Här ska hon spela in ett prestigefyllt drama om Drottning Isabella I av Castilla. Hon möter gamla vänner och kollegor från filmningen av The Girl of Your Dreams. När de upptäcker att Francos polis har fängslat den tidigare kollegan och regissören, Blos Fontiveros, blir Macarena och resten av filmbesättningen snabbt involverad.

Star File

Fokus på Sandra Bullocks liv och karriär.

On Set!

Roliga fakta från \"The Girl on the Train\" och ett möte med \"Baywatch\" kostymdesigner.