OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Fakta

torsdag den 8 december

TV4 Fakta är en tv-kanal som är inriktar sig på dokumentärer, kriminologi, historia, teknik och naturprogram och mycket mera.

Bild från filmen Bygglov
Bygglov

Bygglovstrion är i Laholm för att hjälpa en familj med deras övervåning. De fixar tre sovrum och ett allrum till den stora familjen.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Sjöbevakaren Magnus på Åland rycker ut när en båt tar in vatten. Polisen Kristoffer i Haninge larmas till ett pågående inbrott. Brandmannen Tony från Farsta skyndar sig till ett brinnande radhus.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Ålandspolisen Nicolai får larm om en medvetslös person. Brandmannen Emma i Västervik rycker ut till en trafikolycka. Brandmannen Tony från Farsta brandstation larmas till en källarbrand.

Veterinärerna

Pelle genomför en mycket ovanlig operation på valpen Goding som har svårt att svälja på grund av en missbildning. Exotickatten Sussie har ett djupt sår på hornhinnan och katten Maseluta lider av njursvikt.

Bild från filmen Familjen Annorlunda
Familjen Annorlunda

Familjen Göransson-Stenman får tillökning i familjen i form av en babydocka som sonen Sebastian fått i uppdrag av skolan att ta hand om.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

På Höglandsjukhuset får specialistläkaren Mats in en allvarlig skada till akutmottagningen. Poliserna Jimmy och Anna-Karin gör ett dramatiskt ingripande i Strömsund.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

I Stockholm får brandmännen Jocke och Peter larm om en man som hotar att ta sitt liv. I Eksjö skyndar sig ambulanssjukvårdaren Claes till en man som befarats ha drabbats av en stroke.

Djurskyddarna

Djurambulansen omhändertar vanvårdade hundar och katter hos en person med djurförbud. Micke, Sebbe och Sara får i uppdrag att ta hand om 30 vanvårdade kor vilket visar sig inte bli så lätt. Reino hämtar en ilsken pitbull som saknar ägare.

Mitt galna hem

En pappa bygger om en gammal livbåt till en förstklassig campingstuga. En mamma med tre döttrar skapar ett rustikt halmbalshus. George och Will skapar en pool i den hemliga trädgården.

På BB med Emma Willis

David och Hayle fick kämpa länge för att bli gravida och det var minst sagt känslosamt när deras tvillingar föddes. Sex månader har gått och Emma återser paret för att se vad som hänt sedan födelsen och hur de minns den speciella dagen.

Djurskyddarna

En åsna, två hästar och två hundar har övergivits och tillståndet för åsnan visar sig vara värre än djurambulansen först trott. Sebbe ska omhänderta en flock kor vilket visar sig vara i princip omöjligt då flocken vaktas av en tjur.

Världens bästa veterinär

Det har tagit hela natten för Ken att åka ner med sin dobermann Clyde från Cumbria. Clyde har stora problem med ryggraden och de kommer bara att bli värre om han inte opereras.

Bild från filmen Bygglov
Bygglov

Maggie, Örjan bor i ett litet hus i Kungsäter och är i stort behov av ett nytt kök. Deras nuvarande har inte ens en elspis och är litet och trångt. Bygglovsgänget åker hem till familjen och ser till att de får ett fungerande kök.

Mitt galna hem

En pappa i Norfolk överraskar sina campingtokiga barn med att renovera en gammal campingbil. George och Will börjar närma sig slutspurten av sitt lägenhetsbygge.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

Ambulanssjukvårdarna Gary och Liam skyndar sig för att hjälpa en man som tagit en överdos efter ett bråk med sin flickvän. Gaz och Ash hjälper en kille som blöder från huvudet och larmcentralen mottar ett samtal från en man med starka bröstsmärtor.

Grand Designs UK

Vi gör ett återbesök hos Sue och Martin två årtionden efter att de påbörjade sitt husbygge. Har den gamla ladugårdsrenoveringen äntligen blivit klar?

Världens bästa veterinär

Den två år gamla bichon frisén Lexi har haft armbågssmärtor hela livet. Noel föreslår ett banbrytande implantat med stamceller som gör att det kan skapas nytt ben.

På BB med Emma Willis

Känslorna fortsätter att storma när Emma Willis återser några av familjerna hon lärde känna under sin tid som barnmorska. Tillsammans ser de tillbaka på dagen då deras barn föddes och vilka utmaningar de stött på under den första tiden som föräldrar.

Married At First Sight UK

Tre par ska snart förnya sina äktenskapslöften eller avsluta förhållandet för alltid. Därför tar de lite tid ifrån varandra för att reflektera över hur deras framtid skulle kunna se ut tillsammans. Kommer de finna en plats för varandra i sitt liv?

Bild från filmen Unga föräldrar
Unga föräldrar

Kärlek spirar när Linnea och Johan firar ett år som förlovade. Filippa tar med Harriet till lekparken och Moa försöker plugga hemifrån vilket visar sig vara lättare sagt än gjort. Dessutom visar Felicia upp sin nya arbetsplats.

Bild från filmen Unga föräldrar
Unga föräldrar

Hos Felicia är det full rulle när tvillingarna fyller år. Filippa försöker förändra den generella uppfattningen om att en ung förälder är dömd att misslyckas i livet. Andrea och Linus blickar framåt och Viktor busar med Sofie.

Bild från filmen Familjen Annorlunda
Familjen Annorlunda

Familjen Norrström besöker Naturhistoriska museet i Stockholm. Familjen Ilmrud besöker en hinderbana och Viktor får följa med mamma Madde till arbetet. Familjen Wahlström åker och rider och besöker tandläkaren.

Bild från filmen Bygglov
Bygglov

Familjen Kipowski bor i Hässleholm och de har ett brinnande intresse för matlagning och drömmer om ett utekök och nu får de hjälp av Bygglov att förverkliga sin dröm. Uteplatsen får en ny stenläggning och ett glasat uterum med plats för utekök.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Brandmannen Magnus försöker stoppa en skolbrand. Ambulanssjuksköterskan Sara i Göteborg får larm om en liten flicka som förlorat medvetandet av okänd anledning. Polisen Antonio hamnar i en knepig situation med flera misstänkta beväpnade män.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Rökdykaren Jörgen åker till en brand i ett bilgarage och man misstänker att det finns gasflaskor i lokalen. I Göteborg rycker ambulanssjuksköterskan Maria ut till en ung man med ett allvarligt hjärtfel.