OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

torsdag den 20 januari

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1997. The Dinner Party. Fran blir sårad när en tidning skriver nedsättande om hennes och Maxwells förlovning. När de blir inbjudna till en glamorös fest skiner hon dock upp igen, bara för att strax inse att de bara är inbjudna för att de andra ska ha något att göra sig lustiga över. 03/12 år 2020 i TV3.

Bild från filmen Extreme makeover: Home edition
Extreme makeover: Home edition

Amerikansk inredningsserie från 2010. Del 1. Ty och teamet reser till Delaware för att överraska familjen Dunning i detta speciella Thanksgiving-avsnitt. 25/11 år 2021 i TV3. Säsong 9. Del 12 av 32.

Bild från filmen Vanderpump rules
Vanderpump rules

Amerikansk realityserie från 2018. Tom Vs. Tom. Tom och Tom planerar en semester för alla till Puerto Vallarta, men Katie blir rasande på Sandoval när hon får veta att de bjudit med James Kennedy. 09/08 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Undercover boss US
Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2012. The Dwyer Group. Dina Dwyer-Owens är chef för ett stort företag som säljer renoveringsprylar. Nu går hon under täckmantel i sitt eget företag. Vad kommer hon att lära sig om verksamheten och medarbetarna?. 11/10 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2015. The monster in the closet. Jeffersonian undersöker kvarlevorna av en kropp som hittats i en park. Bevismaterialet tyder på att förövaren levt med offret flera månader innan kroppen hamnade i parken. Saker och ting kompliceras ytterligare när de hittar ännu en kropp med liknande skador. 19/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2015. The last shot at a second chance. En man som kommit till ett temporärt boende för före detta fångar hittas mördad och en av de misstänkta har kopplingar till Booth. Brennan vittnar om omständigheterna kring ett överfall av en obeväpnad misstänkt i ett tidigare fall.

Bild från filmen Chicago Med
Chicago Med

Amerikansk dramaserie från 2019. It may not be forever. Dr Manning och Dr Marcel är oense om en misshandlande make. Dr Halstead kämpar med etik och hans beslut att jobba på en vårdcentral för säkra injektioner. 01/10 år 2021 i TV3.

Junior masterchef USA

Amerikansk matlagningsserie från 2017. Quest for an apron – part 2. Tävlingen om det eftertraktade förklädet och en plats i MasterChef Junior fortsätter. 10/06 år 2021 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Beverly Hills
The real housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie från 2017. Heaven Knows. Kyles seans frammanar oväntade gäster, men gruppen får en chock när Erika avslöjar information om sitt förflutna. Lisa Vanderpump råkar ut för en tragedi hemmavid. 25/06 år 2021 i TV3.

Top chef jr

Amerikansk realityserie från 2018. Food fight!. De fyra kvarvarande kockarna kämpar mot varandra i den hittills tuffaste utmaningen. 22/05 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Gordon Ramsay's 24 hours to hell and back
Gordon Ramsay's 24 hours to hell and back

Amerikansk matlagningsserie från 2019. Catfish Cabin. Ramsey och hans team försöker hjälpa Catfish Cabin, en traditionell sydstatsrestaurang i Memphis. 21/12 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Real housewives of Dallas
Real housewives of Dallas

Amerikanskt realityserie från 2020. You dim sum, you lose some. Karys dotter Olivia kommer hem från college i Los Angeles och lider av stress och ångest. Tiffany ordnar en Dim Sum-brunch och hamnar i ett bråk med Kameron.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2019. It's Ben a long time. Colin står inför ett svårt beslut, och Sandy undrar om hon inte håller på att lägga ner sitt jobb. En helt kvinnlig grupp kommer ombord och gör sitt bästa för att flirta med personalen. 10/06 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Småbarnsföräldrarna Frida, 25, och Emil, 24, från Kristianstad har noll koll på sin ekonomi. Skulderna växer på hög – och ändå lägger de båda enorma summor på onödig konsumtion som skräpmat och tv-spel. Dessutom åker Frida med jämna mellanrum till köpmeckat Ullared där hon kan bränna upp emot 10 000 kronor per besök. Emil har ingen inkomst, och därför lever hela familjen på Fridas föräldrapeng. Nu är det hög tid för ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk att styra upp i parets ekonomi. 06/10 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Svensk realityserie från 2019. Mattias och Morgan kämpar på med en buss vars bakhjul har lossnat. De får ta fram svetsen och hoppas på att den temporära lösningen håller. Men vägen till verkstaden är lång. 17/11 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2021. Lasse har festat, bjudit sina flickvänner på allt och levt som att det inte fanns någon morgondag i många år trots att han bara haft en ordinär lön. Livet har nu hunnit ikapp honom när han, efter en skilsmässa, får flytta hem till sin pappa och omöjligt kan betala för alla de lån han dragit på sig för att visa upp en flashig yta. Han har också länge försummat sin dotter till förmån för fest och glam och är nu rädd att han inte ens har henne kvar. Magdalena får honom att börja inse vad som är värt att prioritera i livet och tillsammans stakar de ut en väg framåt. 04/07 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta
Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Amerikanskt drama från 2004. Den unga Allie kommer på 1940-talet till staden Seabrook i North Carolina och där möter hon Noah Calhoun och kärlek uppstår. Men omständigheter och krigsutbrottet i Europa skiljer de unga åt och när Noah återvänder från kriget är Allie förlovad med en annan man. Flera decennier senare hittar Duke Allies dagbok och börjar läsa den för en kvinna han regelbundet besöker på ett sjukhem.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminalserie från 2014. Deep trouble. Teamet får veta att en kartell med hjälp av en ubåt planerar att smuggla kokain till USA. Callen och Sam måste spåra fartyget och drogerna som är värda miljardbelopp.

Bild från filmen Navy CIS
Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2017. Voices. En NCIS-person som varit involverad in en mut- och bedrägerihärva hittas mördad av en joggare som hört en konstig röst. McGee och Delilah tycker olika om det ska ta reda på barnets kön eller inte. 02/04 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2008. The skull in the sculpture. Booth och Brennan undersöker mordet på en artist och misstänker att offrets assistent Roxie Lyons är mördaren. Under förhöret avslöjar Roxie att hon är lesbisk och att hon tidigare hade ett förhållande med någon i labbet. 29/09 år 2021 i TV3.

Bild från filmen NCIS: New Orleans
NCIS: New Orleans

Amerikansk kriminaldramaserie från 2018. Legacy. En officer hittas mördad under en båt och utredningen leder till ett avslöjande av en konspiration i fiskesamfundet.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminalserie från 2014. Deep trouble. Teamet får veta att en kartell med hjälp av en ubåt planerar att smuggla kokain till USA. Callen och Sam måste spåra fartyget och drogerna som är värda miljardbelopp. 20/01 år 2022 i TV3.