OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

torsdag den 15 juni

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2018. Sjungande katter, dansande pappor och artistiska hundar är lite av vad som väntar i kvällens avsnitt. Vi får även sen massvis av bröllopsvideos där allt inte går som planerat. 13/03 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Amerikansk kriminalserie från 1998. Cop in a box. En knarklangare som TC arresterade för flera år sedan bryter sig ut ur fängelset, kidnappar TC och dumpar honom i en husvagn.

Bild från filmen Million dollar listing New York
Million dollar listing New York

Amerikansk realityserie från 2021. Escape from New York. När staden stängs ner dokumenterar mäklarna sina liv i lockdown. När staden öppnas igen lär sig agenterna att navigera i en ny värld – och på en ny marknad. 14/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Svenska truckers
Svenska truckers

Svensk realityserie från 2020. Louise har en ovanligt tung transport i form av två ismaskiner som ska fraktas till en hockeyrink utanför Stockholm. Slamsugaren Magnus är orolig för att stöta på bus under nattjobbet. Och Robin som kör bilar värda miljoner, har en körning med en extra fin Cobra från 1965.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2012. If It Bleeds, It Leads. Jane insisterar på att följa sina egna spår i jakten på Lorelei, medan teamet utreder mordet på en reporter. 14/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Million dollar listing New York
Million dollar listing New York

Amerikansk realityserie från 2021. Virtually Freddy. När New York-borna återvänder till staden avslöjar Ryan en stor nyhet om att han ska öppna sitt eget mäklarföretag, Serhant.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2021. The bali is in your court. Jess konfronterar Aesha om gästernas gruppfoto och Rob får ett alternativ till att resa med Jess till Bali. 14/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Småbarnsföräldrarna Frida, 25, och Emil, 24, från Kristianstad har noll koll på sin ekonomi. Skulderna växer på hög – och ändå lägger de båda enorma summor på onödig konsumtion som skräpmat och tv-spel. Dessutom åker Frida med jämna mellanrum till köpmeckat Ullared där hon kan bränna upp emot 10 000 kronor per besök. Emil har ingen inkomst, och därför lever hela familjen på Fridas föräldrapeng. Nu är det hög tid för ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk att styra upp i parets ekonomi. 14/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Beverly Hills
The real housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie från 2022. Calamity Jayne. Erika hamnar i hett vatten med Garcelle efter några väl valda ord. Lisa roas av Dianas nya look. 15/03 år 2023 i TV3.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Amerikansk kriminalserie från 2021. Docked. NCIS utreder dödsfallet av en man på ett kryssningsfartyg vars kropp upptäcks i fartygets bastu av ingen mindre än McGees svärmor, Judy.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2012. Red Sails in the Sunset. Jane tar hjälp av Brett Stiles för att orkestrera sin invecklade plan. Han måste kämpa för att befria Lorelei ur fängelse, i hopp om att hon sedan ska leda honom till Red John.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2021. A mighty wind. Rob och Jess kämpar för att försonas och Tom försöker ta sig igenom sitt sista problem. På deras sista kväll tillsammans får besättningen en enorm överraskning. 02/03 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Nicole, 25, bor i Ingelstad med sambo och en fyraårig son. Nicole har under sin uppväxt fått allt hon pekat på. Det är ett beteende som hängt med upp i vuxen ålder. Nicole shoppar enorma mängder kläder, smink och lyxprylar som hemmapool och en helt ny grill. Men det är inte hon själv som betalar kalaset – utan hennes pappa Bernt. Totalt har Nicole lånat nästan 170 000 kronor av honom bara det senaste året. Men nu har Bernt fått nog och vägrar att finansiera sin dotters extrema shoppingbeteende. Dags för ekonomiexperterna Patrik Wincent och Magnus Hedberg att rycka in. 14/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1995. The one where Heckles dies. Efter Mr Heckles död efterlämnar han alla sina tillhörigheter till Monica och Rachel. Chandler upptäcker kusliga likheter mellan sitt liv och den döda Mr Heckles.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1995. The one with Phoebe's husband. Phoebe har gift sig med en homosexuell kanadensisk konståkare för att hjälpa honom att få green-card.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2021. 33-åriga Viktoria har aldrig haft ett heltidsjobb men det hindrar inte henne från att köpa hem saker på avbetalning som hon sen struntar i att betala. Hon drömmer om att utbilda sig till undersköterska men det händer inte så mycket på den fronten, istället fördrivs dagarna hemma. När Magda lämnar på fredagen är det en helt ny Viktoria vi ser. 25/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Svenska fall
Svenska fall

Svensk dokumentärserie från 2022. Brinnande kärlek. Den 2 april 2012 får SOS in samtal om ett försök till mordbrand på en kvinna i Borås. Bara några månader efter häller någon in bensin i en annan kvinnas brevinkast och tänder på.

Bild från filmen The equalizer
The equalizer

Amerikansk kriminalserie från 2022. A time to kill. Efter att en tonårsflicka dött av fentanylfyllda piller börjar en medborgare att mörda och McCall blir misstänkt.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1995. The one where Heckles dies. Efter Mr Heckles död efterlämnar han alla sina tillhörigheter till Monica och Rachel. Chandler upptäcker kusliga likheter mellan sitt liv och den döda Mr Heckles. 15/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1995. The one with Phoebe's husband. Phoebe har gift sig med en homosexuell kanadensisk konståkare för att hjälpa honom att få green-card. 15/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Brottskod: Försvunnen
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2006. The Beginning. En tonårsflicka försvinner efter att ha gått med i en sekt. Elena får problem med Carlos i vårdnadstvisten om Sofie. ,.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Amerikansk kriminalserie från 2021. Docked. NCIS utreder dödsfallet av en man på ett kryssningsfartyg vars kropp upptäcks i fartygets bastu av ingen mindre än McGees svärmor, Judy. 15/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminalserie från 2018. Superhuman. En prototyp av en attackdräkt stjäls från en marinbas och används i ett smyckesrån. Gruppen måste hitta vem som stal dräkten och lista ut vad nästa måll kan vara.

Bild från filmen NCIS: Hawai'i
NCIS: Hawai'i

Amerikansk kriminalserie från 2021. Spies part 1. När NCIS undersöker dödsfallet hos en ingenjör från flottan upptäcker de att den sista personen han var i kontakt med var hans kollega Maggie Shaw. Det är Janes mentor och vän som har kidnappats. 31/03 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Summer house
Summer house

Amerikansk realityserie från 2021. Crawl me maybe. Amanda och Paige konfronterar Lindsay och Luke om det saftiga ryktet om att de har varit ihop. Det slår gnistor mellan Ciara och Carl, som gör ett misstag och riskerar sin nykterhet. 10/12 år 2022 i TV3.