OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

onsdag den 8 februari

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Extreme Makeover: Home Edition
Extreme Makeover: Home Edition

Extreme Makeover-teamer återuppbygger brandstation nr. 4 som skadades av orkanen Rita, medan de modiga brandmännen var ute och arbetade.

Bild från filmen Undercover Boss US
Undercover Boss US

Armando Montelongo, chef för Armando Montelongo, går under täckmantel och gör sina anställdas arbete. Se när han försöker dölja sin identitet som elektriker, callcenter-personal med mera.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

I Örnsköldsvik dundrar decenniets värsta snöstorm vidare och för Stefan fortsätter jobben staplas på varandra. Hogan har just anlänt till en bil som står väldigt dumt till mot en björk.

Bild från filmen Svenska Hollywoodfruar
Svenska Hollywoodfruar

Britt ställer till med fest och lär sig hur hon tar en selfie. Gunilla förbereder sin föreställning A night with the Perssons. Maria inreder och överraskar sin käre make Kamran.

Bild från filmen The Mentalist
The Mentalist

Svärsonen till en affärsman hittas död i sin svärfars kontor. Jane och CBI försöker ta reda på svärfaderns inblandning och vem mer som kan tänkas ligga bakom dödsfallet.

Junior Masterchef USA

De tolv bästa kockarna har bara 15 minuter på sig att göra så många Ägg benedict som möjligt.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Tvåbarnspappan Magnus, 38, älskar att shoppa bilar och prylar - och hans radhus strax utanför Stockholm är proppfyllt av dyra teknikgrejer. Allt är finansierat av lån med skyhöga räntor och Magnus maxar ständigt sina kreditkort. Hans skuldberg slår nu alla rekord - han har en total skuld på över 2,5 miljoner kronor och familjen riskerar att förlora sitt hem. Ekonomiproffsen Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk åker hem till Magnus för att försöka få ordning i pengakaoset.

Bild från filmen Below Deck Mediterranean
Below Deck Mediterranean

Ett bekant ansikte ansluter sig till besättningen. Kapten Sandy och Malia drar en linje i sanden och konfronterar männen i besättningen för deras beteende.

Bild från filmen The Real Housewives of Beverly Hills
The Real Housewives of Beverly Hills

Harry Hamlins hemlagade Bolognese-sås kryddar Lisas sammankomst, men Crystals uteblivna ursäkt får Sutton att nå sin kokpunkt.

Bild från filmen Vanderpump Rules
Vanderpump Rules

Lisa hjälper Beau att planera en hemlig förlovningsfest för Stassi, men Stassis osäkerhet hotar allt när hon blir rasande på Kristen vid ett vinevenemang.

Bild från filmen The Mentalist
The Mentalist

Patrick Jane utreder mordet på en gift kvinna som dödades medan hon låg i sängen med sin älskare.

Bild från filmen Below Deck Mediterranean
Below Deck Mediterranean

Någon från det förflutna återvänder mitt under ett massivt åskväder. Rob och Jess kommer varandra närmare medan Petes beetende fortsätter att irritera Malia.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Butiksbiträdet Fredrik, 28, bor i Bollnäs tillsammans med sin flickvän. Han slösar enorma summor pengar på skräpmat, tobak - och framför allt på spel. Det ekonomiska kaoset har nu gått överstyr. Fredrik lämnar räkningarna oöppnade och äger dessutom tre bilar som han inte har en aning om var de är. Det är hög tid för ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Frida Boisen att försöka få ordning på hans situation.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Hogan får in ett larm om att en lastbil med en totalvikt på 48 ton kört av och vält på riksväg 311. Kent åker ut för att försöka hjälpa hans dotter Hannah som hamnat i trubbel med sin traktor. Stefan är i ett 30 grader kallt Björna 4 mil utanför Örnsköldsvik där en kalkbil glidit av en hal väg och in i djupsnö. Robin får in samtal om att en turist tagit fel väg och kört fast i ett skidspår.

Stugfixarna Norge

Den här gången tar resan oss till vackra Os utanför Bergen. Stugan behöver desperat en stilförändring och killarna får verkligen visa upp sin kreativa sida.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

NCIS-teamet måste snabbt hitta Callen efter att han fallit för Katyas fälla, som gick ut på att använda Sams deepfake för att koordinera en vapenaffär.

Bild från filmen NCIS: Hawai'i
NCIS: Hawai'i

NCIS-agenterna Nick Torres och Jessica Knight reser till Hawaii när de får veta att ett nyckelvittne i ett av deras gamla fall har dykt upp med avgörande bevis.

Bild från filmen Without a Trace
Without a Trace

Brottsutredarna söker efter en mor och hennes två barn, som senast sågs när de steg ombord på en yacht.

Bild från filmen NCIS
NCIS

McGees och Delilahs nära förestående bröllop bidrar till sådan stress att Delilah får uppsöka sjukhuset. NCIS-teamet beger sig till sjöss när en ung och hälsosam officer dör i sömnen på ett fartyg.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Teamet jagar en krypskytt från flottan. Krypskytten tycks ha flytt från ett sjukhus för krigsveteraner när man börjar ana att han har kopplingar till ledaren i en extremistgrupp.

Bild från filmen S.W.A.T.
S.W.A.T.

En prickskytt riktar in sig mot Los Angeles brandkår. Rivaliteten mellan Chris, Street och Tan når nya nivåer. Street och Mollys förhållande blir ansträngt på grund av hans relation med sin mor.

Bild från filmen Without a Trace
Without a Trace

Brottsutredarna söker efter en mor och hennes två barn, som senast sågs när de steg ombord på en yacht.