OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

onsdag den 31 maj

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1996. The Rosie Show. Frans faster Freida flyttar in hos familjen Sheffield. Fran vill få Freidas rika pojkvän att fria till henne, för att slippa ha henne boende där. 28/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2018. Vi lär oss farorna med hängmattor, hur man på bästa sätt skrämmer slag på folk och mycket mer när skrattfesten fortsätter. Det bjuds dessutom på gulliga djurklipp och nya alternativ på hur man kan äta kakor. 02/01 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Amerikansk dramaserie från 1997. Bad company. Jimmy Guerrero, en vän till Victor, dödas i samband med ett underjordiskt fightingsyndikat och hans ilskna yngre bror Billy söker hämnd.

Bild från filmen Svenska truckers
Svenska truckers

Svensk realityserie från 2019. Timmerbilschauffören Tove har en hektisk natt och utmed vägen stöter hon på det en trafikolycka. Gaslarmet går när Magnus som är slamsugare tömmer en brunn i en galleria och det handlar om sekunder för att hinna ta sig ut. Jörgen ska lasta en stor panncentral när hydrauliken går sönder och kaos utbryter. Uppe i Piteå har kylan tagit fäste någon som ställer till en del problem både för Simon och Elin som kör mjölkbil.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2021. För tio år sedan dog Johans fyråriga son i en tragisk drunkningsolycka. Han säger själv att han inte har bearbetat den sorgen och det har i sin tur gjort att han idag sitter med stora ekonomiska problem. I sista stund räddar Magda huset från att säljas på exekutiv auktion och hon kommer istället dit med en mäklare. Det blir en minst sagt känslosam vecka för Johan. 30/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2011. Something's Rotten in Redmund. Jane och CBI-teamet försöker ta reda på vem som har slagit ihjäl en populär engelsklärare. Samtidigt kämpar Cho och Summer för att hålla sitt förhållande hemligt. 30/05 år 2023 i TV3.

Masterchef USA

Amerikansk realityserie från 2020. Legends: Ludo Lefebvre – timed out mystery box. Den legendariska franska kocken Ludo Lefebvre är med för gästa i under en Mystery Box-utmaning som är annorlunda. 19/01 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2021. Rise and don't shine. Kiko kämpar för att återfå fotfäste med en krävande grupp chartergäster. 30/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2021. Den ensamstående tvåbarnsmamman Emma i Kungsbacka driver en skönhetssalong med stort engagemang. Tyvärr kan hon ingenting om ekonomi och när Magnus kommer är hon en hårsmån från att bli vräkt från sin lägenhet och hyran för salongen ligger hon efter med. Det blir en väldigt tuff vecka för Magnus och inte minst för Emma som tvingas inse att hon inte kan driva salongen längre. 16/12 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Atlanta
The real housewives of Atlanta

Amerikansk realityserie från 2022. Återföreningen börjar med att Marlo och Sheree konfronterar Kandi om hennes förtalande kommentarer. Spänningarna ökar mellan Sanya och Drew om vem som är verklig på och utanför kameran.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Amerikansk kriminalserie från 2017. A bowl of cherries. En vice admirals dator infekteras med virus och han anlitar McGee för att hitta vem som hackat den. Alex tar ledigt för att ta hand om sin mamma. 03/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2011. Ruby Slippers. En ung man påträffas död utanför en nattklubb och CSB-teamet utreder fallet. Det visar sig snart att offret blev mobbat av samtliga personer som misstänks för brottet.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2021. Viva, loss Vegas. På en utekväll avslöjar Alex sina känslor för Bugsy. Hannah kämpar för att komma in i gruppen. 15/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Camp Kulinaris
Camp Kulinaris

Norsk matlagningsserie från 2022. Finalvecka dag 1. Första dagen av finalveckan! Deltagarna inleder veckan med ännu en lång och hektisk dag i köket. Kjartan har höga förväntningar på finalisterna och förväntar sig en hög servicenivå.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the East German laundry detergent. För att få mer tid med Rachel låtsas Ross att det finns råttor i hans tvättstuga och vill slå följe med henne till ett tvätteri.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the butt. Vännerna går på musikalen Feud, där Joey medverkar. Chandler träffar där en vacker kvinna och Joey får en ny roll, som Al Pacinos rumpa!

Stugfixarna Norge

Norskt inredningsprogram från 2015. Halvor och hans team åker till Geirangerfjorden för att fixa till en stuga med väldigt fin utsikt. Det otillgängliga läget har gjort det svårt för familjen att uppgradera stugan själva så nu ska Halvard och hans team blåsa nytt liv i den.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Amerikansk kriminalserie från 2022. NCIS utreder dödsfallet för en förare av en samåkningstjänst som hittades efter en bilolycka. Dessutom hjälper Parkers pappa, som tillfälligt bor hos honom, teamet i deras utredning.

Bild från filmen Alert: Missing persons unit
Alert: Missing persons unit

Amerikansk kriminalserie från 2023. Andy. MPU arbetar med att spåra upp en läkares kidnappade son, men fallet tar en ny vändning när hans mamma får direktkontakt med kidnapparen. Kemi uttrycker sin oro för Sidneys välbefinnande till Nikki och Jason.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the East German laundry detergent. För att få mer tid med Rachel låtsas Ross att det finns råttor i hans tvättstuga och vill slå följe med henne till ett tvätteri. 31/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the butt. Vännerna går på musikalen Feud, där Joey medverkar. Chandler träffar där en vacker kvinna och Joey får en ny roll, som Al Pacinos rumpa!. 31/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Brottskod: Försvunnen
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2006. Desert springs. En förman försvinner efter en konfrontation med en man han nyligen avskedat. Teamet misstänker att det är han eller en annan person som fått gå som ligger bakom försvinnandet. Men så upptäcker de att den saknade mannen hade en hemlig identitet.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Amerikansk kriminalserie från 2017. A bowl of cherries. En vice admirals dator infekteras med virus och han anlitar McGee för att hitta vem som hackat den. Alex tar ledigt för att ta hand om sin mamma. 31/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminalserie från 2021. Perception. Rountree och hans lillasyster stoppas av polisen och behandlas hårt i ett uppenbart fall av rasprofilering. 07/12 år 2022 i TV3.

Bild från filmen NCIS: Hawai'i
NCIS: Hawai'i

Amerikansk kriminalserie från 2021. Recruiter. Kai går under täckmantel i ett av Hawaiis äldsta surfgäng. En underofficer som försöker hjälpa viljelösa ungdomar att hitta en ny väg i marinkåren mördas. 20/03 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Summer house
Summer house

Amerikansk realityserie från 2021. Kiss and don't tell. Deltagarna flyr staden och flyttar in i ett nytt hus i Hamptons för sex hela veckor tillsammans.