OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

onsdag den 28 september

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Extreme makeover: Home edition
Extreme makeover: Home edition

Amerikansk inredningsserie från 2005. The Lewis family – part 2. När Bruce och Paulita Lewis anlitade en hantverkare för att bygga ut sitt hem, kunde de inte veta att han skulle lämna dem med ett trasigt tak. 12/07 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Svenska Hollywoodfruar
Svenska Hollywoodfruar

Svensk realityserie från 2012. Gunilla Persson ska skriva en självbiografi och åker till en bokhandel för att samla inspiration. Hon menar att omslaget förmodligen är viktigast för att locka läsaren. Gunilla har inte skrivit ett ord ännu men hela biografin finns i hennes huvud. Isabel Adrian åker till en lyxig barnbutik för att skriva upp en önskelista på presenter till ofödda dotterns baby shower. Maria Montazami är väldigt avundsjuk på grannen Pamelas uterum där ute möter inne. 06/05 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Orange County
The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2020. A band of housewives. Noella konfronterar Heather med rykten som hon hörde på Heathers sushifest. Gina och Shannon försöker rädda det som finns kvar av deras vänskap. 27/09 år 2022 i TV3.

Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2016. Mayor of Gary, Indiana. Karen Freeman-Wilson, borgmästare i Gary, Indiana, går undercover i hennes egna stad. 06/08 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Amerikansk kriminalserie från 1998. Matters of the heart. Efter ett våldsamt rån på ett kafé upptäcker cykelpatrullen ett övergivet barn. När de letar efter mamman upptäcker de att barnet var en del av ett system för försäljning av barn på den svarta marknaden.

Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2021. När en vapenhandlare, Reymundo Diaz, släpps från fängelset och kropparna börjar samlas på hög, tvingas Torres möta konsekvenserna av sina handlingar. 08/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Chicago Med
Chicago Med

Amerikansk dramaserie från 2021. Just as a snake sheds its skin. Dylans lojalitet mot Med och polisen utmanas när en gammal vän till familjen och veteranpolis uppvisar ett märkligt beteende. De årliga slumpmässiga drogtesterna sätter en läkares karriär på spel. 21/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Project runway
Project runway

Amerikansk realityserie från 2021. If you got it, haunt it. Det är Halloween och designerna skickas till en hemsökt herrgård för att hitta inspiration till sin utmaning. De har två dagar på sig att skapa en otroligt chic klänning till skådespelerskan Taraji P Henson. 03/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Orange County
The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2020. Reunion – part 1. En diskussion om Heathers återkomst öppnar gamla sår för Shannon.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Nicole, 25, bor i Ingelstad med sambo och en fyraårig son. Nicole har under sin uppväxt fått allt hon pekat på. Det är ett beteende som hängt med upp i vuxen ålder. Nicole shoppar enorma mängder kläder, smink och lyxprylar som hemmapool och en helt ny grill. Men det är inte hon själv som betalar kalaset – utan hennes pappa Bernt. Totalt har Nicole lånat nästan 170 000 kronor av honom bara det senaste året. Men nu har Bernt fått nog och vägrar att finansiera sin dotters extrema shoppingbeteende. Dags för ekonomiexperterna Patrik Wincent och Magnus Hedberg att rycka in. 27/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2014. The eye in the sky. En hasardspelares kvarlevor hittas i en industriell strimlare. Booth riskerar att falla tillbaka i sitt spelberoende när han och Brennan dyker ned i den förföriska pokervärlden. 27/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2014. The big beef at the royal diner. En kändiskock hittas mördad och teamet söker efter ledtrådar i en restaurang. Hodgins säljer sin nya uppfinning för miljoner, medan Brennan hjälper Christine att lära sig om skelettet.

Masterchef USA

Amerikansk realityserie från 2020. Legends: Cook for your legend. Gordon Ramsay utmanar hemmakockarna att skapa en maträtt som är inspirerad av deras egen personliga legend. 03/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Alexander, 27, från skånska Perstorp, har skulder på långt över 700 000 kronor. Och trots att han är arbetslös fortsätter han att köpa lyxprylar och dyr teknik. 05/07 år 2022 i TV3.

Stugfixarna Norge

Norskt inredningsprogram från 2017. Halvor och hans medhjälpare ska hjälpa den stora familjen Aag, som alla har ett nära och kärt förhållande till sitt näs. Men de saknar en gemensamt vardagsutrymme. Mycket har varit intakt från över 100 år tillbaka i tiden. 09/08 år 2022 i TV3.

Stugfixarna Norge

Norsk inredningsserie från 2021. Killarnas nästa äventyr tar dem till Halvors hemområde, Nevlunghavn. Här har ett ungt par ärvt familjens stuga och vill ha en modern och mer personlig stil.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Amerikanskt kriminaldrama från 2021. När ett NCIS-uppdrag för att skydda en komprometterad agent under täckmantel går snett förhörs agenterna för att ta reda på vad som verkligen hände.

Bild från filmen NCIS: Hawai'i
NCIS: Hawai'i

Amerikansk kriminalserie från 2021. Boom. Tennant och NCIS måste ta itu med ett ökänt team av internationella tjuvar som använder sprängämnen från andra världskriget.

Bild från filmen Brottskod: Försvunnen
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2007. Satellites. Fem personer med en udda koppling blir kidnappade från ett café samtidigt. Sam förbereder sig för sin förlossning.

Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2021. När en vapenhandlare, Reymundo Diaz, släpps från fängelset och kropparna börjar samlas på hög, tvingas Torres möta konsekvenserna av sina handlingar. 28/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminalserie från 2019. Concours d'elegance. Teamet kopplar stölden av en undervattensdrone-prototyp till en TV-spelstreamers storslagna fest.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Amerikansk kriminalserie från 1998. Matters of the heart. Efter ett våldsamt rån på ett kafé upptäcker cykelpatrullen ett övergivet barn. När de letar efter mamman upptäcker de att barnet var en del av ett system för försäljning av barn på den svarta marknaden. 28/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Brottskod: Försvunnen
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2007. Satellites. Fem personer med en udda koppling blir kidnappade från ett café samtidigt. Sam förbereder sig för sin förlossning. 28/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Real housewives of Dallas
Real housewives of Dallas

Amerikanskt realityserie från 2020. You dim sum, you lose some. Karys dotter Olivia kommer hem från college i Los Angeles och lider av stress och ångest. Tiffany ordnar en Dim Sum-brunch och hamnar i ett bråk med Kameron. 08/07 år 2022 i TV3.