OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

tisdag den 7 februari

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen The Nanny
The Nanny

Fran blir rosenrasande när hon får syn på Maxwell och enfotomodell hånglandes i vardagsrummet. När Fran ser Dr Miller peta sig själv i näsan vet hon inte om hon kommer att kunna ta hans råd på allvar i fortsättningen.

Bild från filmen Extreme Makeover: Home Edition
Extreme Makeover: Home Edition

Todd Craft är lärare på ett gymnasium i Texas och en stor inspiration för sina elever. Tillsammans med grodan Kermit låter Extreme Makeover-teamet renovera familjen Crafts hem.

Bild från filmen Undercover Boss US
Undercover Boss US

Jessica Herrin, VD och grundare av Stella & Dot, går under täckmantel i sitt säljbolag som har ett eget märke för smycken och accessoarer.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Den värsta snöstormen på 10 år drabbar Örnsköldsvik och en klass 3-varning utfärdas. Stefan ger sig ut i snökaoset för att hjälpa både personbilar, lastbilar och en plogtraktor ur knipan.

Bild från filmen Svenska Hollywoodfruar
Svenska Hollywoodfruar

Siv ska fotograferas i öknen. Plötsligt är alla nakna. Under tiden har Gunilla Persson, efter ett rejält tjafs med Britt Ekland, gått med på att träna lite pilates. Samtidigt läser Maria Montazami fan-brev. Maria älskar sina fans.

Bild från filmen The Mentalist
The Mentalist

När fotbollsstjärnan Cody Elkins hittas mördad leder alla spår till en häxa. Motivet tros vara att Cody stulit, torterat och dödat hennes katt. När CBI börjar utredningen erkänner häxan att hon kastat en dödsförbannelse över Cody.

Junior Masterchef USA

De tolv bästa juniorkockarna måste ta itu med en mystery box-utmaning som handlar om familjen.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Här träffar man den före detta Big Brother-stjärnan Hanna Widerstedt, 26, som lever ett lyxliv i Berlin trots en inkomst på kring 3000 kronor i månaden. Hennes shoppingbeteende slår alla rekord och ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Frida Boisen tror inte sina ögon när de granskar pengakaoset. Hanna säger rakt ut att shoppingen betyder mer än hennes egen pojkvän. Nu är hon i akut behov av Magnus och Fridas experthjälp.

Bild från filmen Below Deck Mediterranean
Below Deck Mediterranean

Romantiken är i full blom under besättningens första kväll ute. Samtidigt så kommer Rob och Jess närmare varandra på ett djupare plan.

Bild från filmen The Real Housewives of Beverly Hills
The Real Housewives of Beverly Hills

Efter ryktena om hennes skilsmässa avslöjar Erika nya detaljer om varför hon lämnade sin man.

Bild från filmen Vanderpump Rules
Vanderpump Rules

Gruppen reser till Las Vegas för att fira Schwartz och Katies andra bröllop, men lämnar kvar en hjärtekrossad Kristen. Lisa visar upp Vanderpump Cocktail Garden.

Bild från filmen The Mentalist
The Mentalist

Svärsonen till en affärsman hittas död i sin svärfars kontor. Jane och CBI försöker ta reda på svärfaderns inblandning och vem mer som kan tänkas ligga bakom dödsfallet.

Bild från filmen Below Deck Mediterranean
Below Deck Mediterranean

Ett bekant ansikte ansluter sig till besättningen. Kapten Sandy och Malia drar en linje i sanden och konfronterar männen i besättningen för deras beteende.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Tvåbarnspappan Magnus, 38, älskar att shoppa bilar och prylar - och hans radhus strax utanför Stockholm är proppfyllt av dyra teknikgrejer. Allt är finansierat av lån med skyhöga räntor och Magnus maxar ständigt sina kreditkort. Hans skuldberg slår nu alla rekord - han har en total skuld på över 2,5 miljoner kronor och familjen riskerar att förlora sitt hem. Ekonomiproffsen Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk åker hem till Magnus för att försöka få ordning i pengakaoset.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

I Örnsköldsvik dundrar decenniets värsta snöstorm vidare och för Stefan fortsätter jobben staplas på varandra. Hogan har just anlänt till en bil som står väldigt dumt till mot en björk.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Med mer än ett dussin husdjur, ett gäng registrerade fordon på sig och historik hos kronofogden har Filippa och James ekonomi inte de bästa förutsättningarna för att klara det liv på landet de drömmer om.

Vild kärlek

Nu är det dags för våra tio singlar att få veta vem de är matchade med. Tillsammans med sin nya partner bygger de den flotte som ska ta dem längs Klarälven. Snart uppstår stora problem mellan vissa par.

Bild från filmen Buying It Blind
Buying It Blind

Terrance och Mahalath har letat efter ett hem i fyra långa år. Familjen har fördubblats sedan hon flyttade in, men det upptagna paret kan inte enas om ett hus - så nu måste experterna träda in.

Bild från filmen Litvinenko
Litvinenko

När utredningen inte leder till utlämning av Lugovoy och Kovtun börjar Marina en åtta år lång kamp för att få rättvisa för mordet på sin make.

Bild från filmen Without a Trace
Without a Trace

En ung adopterad flicka tror att hon blev kidnappad som barn, och teamet börjar att efterforska saken.

Bild från filmen NCIS
NCIS

En marinsergeant mördas i en nationalpark, och Gibbs och hans team samarbetar med polisen för att lösa en rad relaterade fall i parken.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Callen och Sam blir överraskade när ett mordoffer dyker upp vid liv och vill ha deras hjälp. Teamet utreder och avslöjar att någon har brutit mot sanktionsreglerna mot Ryssland.

Bild från filmen S.W.A.T.
S.W.A.T.

När Chris försöker rädda en ung kvinna från en kult som styrs av en korrupt pastor ökar spänningarna mellan Hondo och Leroy.

Bild från filmen Without a Trace
Without a Trace

En ung adopterad flicka tror att hon blev kidnappad som barn, och teamet börjar att efterforska saken.