OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

onsdag den 19 januari

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1997. Homie-Work. Maxwell försöker hitta en ny, hipp artist till sin nya musikal medan Fran och hennes mor planerar det förestående bröllopet. 21/01 år 2022 i TV3. Gästskådespelare: Ray Charles, Coolio.

Bild från filmen Alex, Inc.
Alex, Inc.

Amerikansk komediserie från 2018. The nanny. Alex tror att han har sparkat deras barnvakt Rosalba efter att han och Rooni kommit på henne med att sova under arbetstid. Situationen kompliceras när hon plötsligt dyker upp på Alex jobb. 22/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Extreme makeover: Home edition
Extreme makeover: Home edition

Amerikansk inredningsserie från 2010. The Johnson-Goslee Family - Part 1. Ty och teamet reser till Maryland för att överraska familjen Johnson-Goslee. Sonen i familjen drömmer om att bli inredningsarkitekt och byggnadsarbetare, men skadas i en allvarlig olycka och måste amputera ena handen. Nu kämpar han sig igenom denna nya prövning med hjälp av sin mor, syster och moster. 02/12 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Vanderpump rules
Vanderpump rules

Amerikansk realityserie från 2018. I Don't Like the Sound of Your Voice. Det är dags för TomToms officiella öppningsfest och Sandoval överraskar Schwartz med en riktigt trevlig gest. Lisa konfronterar Lala om hennes beteende på Billie Lees brunch. 11/08 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Undercover boss US
Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2012. Popeyes Louisiana Kitchen. Lynne Zappone är högt uppsatt i världens näst största restaurangkedja för friterad kyckling. Nu går hon under täckmantel i sitt eget företag. Vad kommer hon att lära sig om verksamheten?. 15/10 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2015. The strike in the chord. Teamet undersöker mordet på en körledare. Kroppen hittades i skolans råttlaboratorium. Offret sparkade nyligen gruppens bästa sångare vilket väcker frågor i gruppen. 24/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2015. The secret in the service. En full universitetsstudent hittar en död kropp som visar sig tillhöra en secret service-agent precis innan presidenten ska komma på besök. Fallet visar sig vara mer seriöst än vad man trott från början.

Bild från filmen Chicago Med
Chicago Med

Amerikansk dramaserie från 2019. The ghosts of the past. Dr Manning och Dr Charles hjälper till i ett komplicerat fall med en fyraåring som inte är främling för akutmottagningen. 06/10 år 2021 i TV3.

Junior masterchef USA

Amerikansk matlagningsserie från 2017. Kitchen emergency. De unga kockarna står inför en skrämmande lagtävling. De ska laga en speciell lunch för 51 stycken brandmän, poliser och ambulanspersonal. 15/06 år 2021 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Beverly Hills
The real housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie från 2017. Better Latex than never. När Berlinturen lider mot sitt slut verkar en av damerna inte kunna komma i tid till någonting. Erika blir förvånad när hon får reda på vad Teddi egentligen tycker om henne. 30/06 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Alexander, 27, från skånska Perstorp, har skulder på långt över 700 000 kronor. Och trots att han är arbetslös fortsätter han att köpa lyxprylar och dyr teknik. 24/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Gordon Ramsay's 24 hours to hell and back
Gordon Ramsay's 24 hours to hell and back

Amerikansk matlagningsserie från 2019. Boardwalk 11. Ramsey och hans team tar sig an Boardwalk 11 i Los Angeles, som är både gastropub och karaokebar. 06/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Real housewives of Dallas
Real housewives of Dallas

Amerikanskt realityserie från 2020. Sour grapes. Brandis födelsedagsresa till Grapevine fortsätter medan D'Andra och Kary diskuterar sin splittrade vänskap. Kary anklagar Tiffany för att vara en hycklare. Brandi lär damerna några signaturdanssteg.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2019. Sweet white glove o'mine. Chartergästerna vill ha en vitklädd fest för den sista middagen, och Ben förbereder en meny som passar temat. Jack vill ha besättningens hjälp för att fråga Aesha om hon vill bli hans flickvän. 15/06 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Tvåbarnspappan Linus, 30, från Landskrona har spelat bort flera hundratusentals kronor – och är nu på väg att krascha totalt ekonomiskt. Linus spelmissbruk tog fart när en knäskada tvingade honom att lägga av med sitt livs stora passion: fotbollen. De kickar som han fick av spel och betting ersatte tomrummet efter sporten. I dag har spelmissbruket lett till att Linus fru lämnat honom, och han är rädd för att även skada relationen till sina barn om han inte blir av med beroendet. Lyxfällans experter Patrik Wincent och Magnus Hedberg åker hem till Linus för att försöka reda upp i hans kaos. 11/10 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Svensk realityserie från 2019. En fyrhjuling har gått genom isen utanför Umeå. Morgan och Jörgen kommer till platsen och kommer fram till att det inte kommer gå att få upp den utan att någon av dem hoppar ner i det iskalla vattnet. Kent bärgar två bilar som frontalkrockat mitt i centrala Åre. 22/11 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2021. Familjefadern har tagit känslomässigt avstånd från familjen, men ägnar sig så passionerat åt bilrecond och bilar. Familjen har fått flytta från drömhuset för att betala av på hans lån. 08/07 år 2021 i TV3.

Buying blind Denmark

Dansk livsstilsserie från 2021. Laura och Jesper och Jespers två barn bor i Humlebæk, och de är minst sagt trötta på det. De behöver utrymme, en trädgård - och de vill ha barn tillsammans snart. Men två års husjakt har inte gett resultat.

Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2002. Birthday boy. Jack och hans team söker efter en elvaårig pojke som försvunnit från en tunnelbanestation. Under utredningen inser agenterna att det inte handlar om ett bortrövande som de till en början trodde.

Bild från filmen Navy CIS
Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2017. Double down. Torres och Sloane sköter säkerheten för en amerikansk senator i Afghanistan. Men sedan måste de återvända till Amerika när de får reda på att senatorns son ligger på intensiven. 07/04 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2008. The passenger in the oven. Brennan och Booths fridfulla kinaresa för att identifiera förhistoriska kvarlevor får ett abrupt slut. En tillagad mänsklig kropp hittas i planets mikrovågsugn. Offret visar sig vara en författare i färd med att skriva en kontroversiell bok om piloter. Brennan och Booth måst lösa fallet innan planet landar i Kina. 01/10 år 2021 i TV3.

Bild från filmen NCIS: New Orleans
NCIS: New Orleans

Amerikansk kriminaldramaserie från 2018. Pound of flesh. Efter att Prides assistent, Ginny Young, lyckas fly från en kidnappare hittar gruppen en misstänkt som samlar på organen från flera offer.

Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2002. Birthday boy. Jack och hans team söker efter en elvaårig pojke som försvunnit från en tunnelbanestation. Under utredningen inser agenterna att det inte handlar om ett bortrövande som de till en början trodde. 25/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Navy CIS
Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2017. Double down. Torres och Sloane sköter säkerheten för en amerikansk senator i Afghanistan. Men sedan måste de återvända till Amerika när de får reda på att senatorns son ligger på intensiven. 25/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Alex, Inc.
Alex, Inc.

Amerikansk komediserie från 2018. The cop car. Deidre överväger att gå tillbaka till jobbet, och Ben upptäcker att hans vän Emelie är förälskad i honom. 23/05 år 2021 i TV3.