OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

tisdag den 30 maj

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Svenska Hollywoodfruar
Svenska Hollywoodfruar

Svensk realityserie från 2012. Gunilla Persson är singel och vill hitta en man att dela livet med. Hon går på dejt och blir lite överrumplad av Davids heta kyssar i solnedgången. Margareta Svensson i sin tur är äntligen redo för nästa steg och ger nu ett definitivt svar när Seth friar ännu en gång. Isabel Adrian öppnar presenterna från babyshowern och anar inte att Margaretas present var begagnad. Hon blir också överraskad av Marias och Mindys påkostade presenter. Dessutom är lilla Monday Lilys omgjorda garderob äntligen klar. Men Isabel är tveksam till om det var värt 70 000 kr eller om det var överdrivet. 23/01 år 2023 i TV3.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2018. Livet går inte alltid som planerat och det blir extra tydligt när Alfonso bjuder på massor av nya roliga klipp. Vi får bland annat se barn som är rädda för fiskar, hundar med för mycket spring i benen och en krokodil som verkar vilja spela golf. 30/12 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Amerikansk dramaserie från 1997. Lost and found. Chris upptäcker att Rosey Evans, den vänliga flickan som serverar hennes kaffe varje morgon, är en rymling som bor tillsammans med sin pojkvän.

Bild från filmen Svenska truckers
Svenska truckers

Svensk realityserie från 2019. Jörgen ska transportera en mjölktank som är 46 meter lång och 28 ton tung och utmed vägen uppstår problem när dom ska passera mellan två hus. Elin åker på en mardrömskörning och slamsugaren Magnus får reda upp ett kaotiskt toastopp.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2021. Sara och Villy har så länge de kan minnas dragits med skulder hos kronofogden och löneutmätning. Det är när de inser att deras barn börjar ta efter deras beteende som de söker hjälp. Det blir en vecka fylld av tårar och ångest. 29/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2011. Pink Champagne On Ice. Medan Jane och CBI-teamet utreder mordet på en casino-arbetare stöter Jane på en trollkonstnär. 29/05 år 2023 i TV3.

Masterchef USA

Amerikansk realityserie från 2020. Legends: Dinner. Fyra legendariska kockar står i MasterChef-köket i dag för en unik lagutmaning i Chef's Table där killarna ställs mot tjejerna!. 18/01 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2021. No mushroom for error. En besättningsmedlems dåliga beteende kommer till slut ikapp honom. 29/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2021. För tio år sedan dog Johans fyråriga son i en tragisk drunkningsolycka. Han säger själv att han inte har bearbetat den sorgen och det har i sin tur gjort att han idag sitter med stora ekonomiska problem. I sista stund räddar Magda huset från att säljas på exekutiv auktion och hon kommer istället dit med en mäklare. Det blir en minst sagt känslosam vecka för Johan. 15/12 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Atlanta
The real housewives of Atlanta

Amerikansk realityserie från 2022. Sheree tävlar mot klockan när Atlantas stora namn förbereder sig för att delta i She by Sherees modevisning.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Amerikansk kriminalserie från 2017. The wall. En marinsoldat mördas på ett event. NCIS-gruppen behöver förlita sig på en irritabel krigsveteran för att få reda på vart offret befann sig under dagen. 02/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2011. Something's Rotten in Redmund. Jane och CBI-teamet försöker ta reda på vem som har slagit ihjäl en populär engelsklärare. Samtidigt kämpar Cho och Summer för att hålla sitt förhållande hemligt.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2021. Rise and don't shine. Kiko kämpar för att återfå fotfäste med en krävande grupp chartergäster. 14/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Camp Kulinaris
Camp Kulinaris

Norsk matlagningsserie från 2022. Kock-kamp. De tävlande kämpar i lärlingskampen för att undvika att bli tvåa, men en av dem förlorar och måste möta en vän i säsongens sista ordinarie tävling.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the thumb. Monicas nya pojkvän börjar umgås med vännerna. Men när hon känner att han blir mer populär än henne själv bland hennes vänner, gör hon slut. Phebe har problem med sitt bank konto och får 1000 dollar. Efter det öppnar hon en läskburk och hittar en tumme! Läskföretaget ger då henne ytterligare 7000 dollar!

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with George Stephanopoulos. Joey och Chandler tar med sig Ross till en hockey match för att distrahera honom ifrån hans avslutade förhållande med Carol. Monica, Phoebe och Rachel spanar på grannen mittemot Monicas, på hennes balkong.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2021. Magnus i Norrköping. Lyxfällan besöker Magnus som lever utan el i sitt hem, en prioritering han gjort senaste månaderna då pengarna inte räckt till. Då det blir kallare på nätterna riskerar huset nu få köldskador. 01/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Buying blind
Buying blind

Australisk livsstilsserie från 2018. Gigi and Adrian. Anna, Jen och Michel hoppas kunna bocka av varenda sak på Gigis och Adrians önskelista. Men det blir svårt att hitta ett hem som uppfyller både Gigis smak och Adrians praktiska behov.

Bild från filmen Meningen med livet
Meningen med livet

Svensk dramakomediserie från 2022. Så nu är jag sexist också?. Efter att ha konfronterats med Alvas och Nicos verkliga problem inser Ellen att allt tjafs mellan henne och Alex är banalt i jämförelse. Men idyllen bryts snart abrupt.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the thumb. Monicas nya pojkvän börjar umgås med vännerna. Men när hon känner att han blir mer populär än henne själv bland hennes vänner, gör hon slut. Phebe har problem med sitt bank konto och får 1000 dollar. Efter det öppnar hon en läskburk och hittar en tumme! Läskföretaget ger då henne ytterligare 7000 dollar!. 30/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with George Stephanopoulos. Joey och Chandler tar med sig Ross till en hockey match för att distrahera honom ifrån hans avslutade förhållande med Carol. Monica, Phoebe och Rachel spanar på grannen mittemot Monicas, på hennes balkong. 30/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Brottskod: Försvunnen
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2006. Primed. Gruppen letar efter Abby Horton, en lovande ung konstnär som fotograferar främlingar i smyg, för att sedan måla dem. De får veta av en gallerist att hon nyligen ställt ut sin konst och att en man som avbildats på en av målningarna blivit arg och konfronterat henne. Agenterna försöker både få tag i mannen som setts bråka med Abby i en gränd dagen innan hon försvann, och identifiera flera andra misstänkta i hennes fotografier.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Amerikansk kriminalserie från 2017. The wall. En marinsoldat mördas på ett event. NCIS-gruppen behöver förlita sig på en irritabel krigsveteran för att få reda på vart offret befann sig under dagen. 30/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminalserie från 2021. NCIS undersöker en stöld på ett exklusivt konstlager genom att gå under täckmantel som potentiella köpare på den svarta marknaden. 30/11 år 2022 i TV3.

Bild från filmen NCIS: Hawai'i
NCIS: Hawai'i

Amerikansk kriminalserie från 2021. Boom. Tennant och NCIS måste ta itu med ett ökänt team av internationella tjuvar som använder sprängämnen från andra världskriget. 17/03 år 2023 i TV3.