OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

måndag den 6 februari

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen The Nanny
The Nanny

Fran tar Dr Millers råd på allvar och bestämmer sig för att sluta springa efter män. Hon går ut på tjejkväll med sina väninnor men när de träffar killar känner hon sig ensam och går till slut hem.

Bild från filmen Extreme Makeover: Home Edition
Extreme Makeover: Home Edition

Todd Craft är lärare på ett gymnasium i Texas och en stor inspiration för sina elever. Tillsammans med grodan Kermit låter Extreme Makeover-teamet renovera familjen Crafts hem.

Bild från filmen Undercover Boss US
Undercover Boss US

Rick Forman, grundare och direktör för Forman Mills, går under täckmantel i sin outlet-verksamhet.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Hogan och hans son Dennis har fått in samtal om att en lastbil kört av vägen i Stöten. Mattias befinner sig på Umeås reningsverk där han ska försöka dra ut en 10 meter lång matarskruv som ska bytas ut.

Bild från filmen Svenska Hollywoodfruar
Svenska Hollywoodfruar

Britt bjuder på udda träningstips. Maria och Siv snackar sex och samlevnad och Gunilla larmar och gör sig till på alla tänkbara sätt.

Bild från filmen The Mentalist
The Mentalist

En dömd mördare övertalar Jane att hjälpa honom bevisa att han är oskyldig genom att berätta för Jane att han i utbyte kan ge information om Red John.

Junior Masterchef USA

Juniorkockarna blir uppdelade i två lag och måste tillaga rumsservice-mat.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Tvåbarnsmamman Mira har alltid velat andra väl. Så väl att hon själv hamnat i skymundan. Spiken i kistan blev när hon tog ett större lån åt en annan person och själv strax därefter blev sjukskriven.

Bild från filmen Below Deck Mediterranean
Below Deck Mediterranean

Spänningarna når en kokpunkt när Lara vägrar att ta emot direktiv från Hannah.

Bild från filmen The Real Housewives of Beverly Hills
The Real Housewives of Beverly Hills

Erika återförenas med damerna för första gången sedan hon ansökte om skilsmässa och förklarar hur hon kom fram till ett så svårt beslut.

Bild från filmen Vanderpump Rules
Vanderpump Rules

Schwartz blir sams med Katie efter deras blowout-gräl, medan Beau öppnar upp för dem om hans planer att fria till Stassi.

Bild från filmen The Mentalist
The Mentalist

När fotbollsstjärnan Cody Elkins hittas mördad leder alla spår till en häxa. Motivet tros vara att Cody stulit, torterat och dödat hennes katt. När CBI börjar utredningen erkänner häxan att hon kastat en dödsförbannelse över Cody.

Bild från filmen Below Deck Mediterranean
Below Deck Mediterranean

Romantiken är i full blom under besättningens första kväll ute. Samtidigt så kommer Rob och Jess närmare varandra på ett djupare plan.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Här träffar man den före detta Big Brother-stjärnan Hanna Widerstedt, 26, som lever ett lyxliv i Berlin trots en inkomst på kring 3000 kronor i månaden. Hennes shoppingbeteende slår alla rekord och ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Frida Boisen tror inte sina ögon när de granskar pengakaoset. Hanna säger rakt ut att shoppingen betyder mer än hennes egen pojkvän. Nu är hon i akut behov av Magnus och Fridas experthjälp.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Den värsta snöstormen på 10 år drabbar Örnsköldsvik och en klass 3-varning utfärdas. Stefan ger sig ut i snökaoset för att hjälpa både personbilar, lastbilar och en plogtraktor ur knipan.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Hon är lärare och har en bra lön. Ekonomin speglar dock inte den bilden av 34-åriga Annelie som tar lån för att få ekonomin att gå ihop. Magnus åker till Växjö för att ta tag i situationen.

Stugfixarna Norge

Den här gången tar resan oss till vackra Os utanför Bergen. Stugan behöver desperat en stilförändring och killarna får verkligen visa upp sin kreativa sida.

Bild från filmen Mitt liv som Lasse Hallström
Mitt liv som Lasse Hallström

Lasse Hallström är en av Sveriges främsta regissörer med filmer som Gilbert Grape, Ciderhusreglerna och Mitt liv som hund. Följ hans resa från uppväxten i Stockholm till ett helt annorlunda liv i USA.

Bild från filmen Without a Trace
Without a Trace

Teamet söker efter en fotbollstränare som försvann efter att han fick sparken.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Torres måste förlita sig på anteckningar från ett gammalt fall när mordet på en marinsoldat kan knytas till ett motorcykelgäng han tidigare har infiltrerat.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Callen och Sam återupptar rollerna som fånge och vakt för att infiltrera en vit makt-grupp, som kan ha kommit över stulet atommaterial.

Bild från filmen S.W.A.T.
S.W.A.T.

Medan S.W.A.T. jagar en bombare som använder en app för att skicka dödliga paket, förbereder sig Chris för att möta Street och Tan i en Mästerskytte-tävling.

Bild från filmen Without a Trace
Without a Trace

Teamet söker efter en fotbollstränare som försvann efter att han fick sparken.