OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

onsdag den 19 januari

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Extreme makeover: Home edition
Extreme makeover: Home edition

Amerikansk inredningsserie från 2010. The Walker Family - Part 1. Ty och hans team kommer till undsättning för familjen Walker, vars son tog livet av sig som 11-åring efter att ha blivit hänsynslöst mobbad i skolan. Nu fokuserar den tappra familjen på att hjälpa människor i samma situation. 30/11 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Extreme makeover: Home edition
Extreme makeover: Home edition

Amerikansk inredningsserie från 2010. The Walker Family - Part 2. Ty och hans team fortsätter att hjälpa familjen Walker, vars son tog livet av sig som 11-åring efter att ha blivit hänsynslöst mobbad i skolan. 01/12 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Undercover boss US
Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2012. Checkers & Rally's. Rick Silva är vd för en enorm snabbmatskedja och går nu undercover i sitt eget företag. Han får snart reda på hur verksamheten faktiskt fungerar. 13/10 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2015. The fight in the fixer. En privatdetektiv hittas frusen i is efter att ha blivit dumpad i Potomac. Offret var en ”fixare” som såg till att hans kunders problem försvann. 21/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2015. The strike in the chord. Teamet undersöker mordet på en körledare. Kroppen hittades i skolans råttlaboratorium. Offret sparkade nyligen gruppens bästa sångare vilket väcker frågor i gruppen.

Bild från filmen Chicago Med
Chicago Med

Amerikansk dramaserie från 2019. Who should be the judge. En dömd mördares flykt blir drabbande när flera i teamet hamnar i fara. Dr Charles och Dr Halstead fortsätter att bråka om en patients behandling. 05/10 år 2021 i TV3.

Junior masterchef USA

Amerikansk matlagningsserie från 2017. Batter hurry up. Juniorkockarna tävlar i en episk "majskorvs"-utmaning för att avgöra vem som kommer få en stor fördel i elimineringstävlingen. 14/06 år 2021 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Beverly Hills
The real housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie från 2017. Holy schnitzel. En ridtur genom den tyska landsbyggden får en otäck vändning för Kyle och Lisa Rinna. Kvinnorna blir känslosamma när de besöker Eisenman Holocaust Memorial och Berlinmuren. 29/06 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Nicole, 25, bor i Ingelstad med sambo och en fyraårig son. Nicole har under sin uppväxt fått allt hon pekat på. Det är ett beteende som hängt med upp i vuxen ålder. Nicole shoppar enorma mängder kläder, smink och lyxprylar som hemmapool och en helt ny grill. Men det är inte hon själv som betalar kalaset – utan hennes pappa Bernt. Totalt har Nicole lånat nästan 170 000 kronor av honom bara det senaste året. Men nu har Bernt fått nog och vägrar att finansiera sin dotters extrema shoppingbeteende. Dags för ekonomiexperterna Patrik Wincent och Magnus Hedberg att rycka in. 21/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Gordon Ramsay's 24 hours to hell and back
Gordon Ramsay's 24 hours to hell and back

Amerikansk matlagningsserie från 2019. Bayou On the Vine. Ramsey upptäcker att familjedynamiken skapar en utmanande arbetsmiljö på restaurangen Bayou on the Vine i Kansas City. 02/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Real housewives of Dallas
Real housewives of Dallas

Amerikanskt realityserie från 2020. Whine connoisseurs. D'Andra planerar en dagsutflykt till en vingård för att fira Brandis födelsedag. Men när Kary kritiserar hennes planeringsförmåga hamnar de två nästan på kant med varandra.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2019. Holy ship!. Travis senaste resa till stan fick Sandy att nästan bubbla över. Jack skruvar upp romantiken genom att skriva poesi till Aesha. 14/06 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Alexander, 27, från skånska Perstorp, har skulder på långt över 700 000 kronor. Och trots att han är arbetslös fortsätter han att köpa lyxprylar och dyr teknik. 08/10 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Svensk realityserie från 2019. Det är sportlov och i Åre har Kent fullt upp med att hämta upp turister ur dikena. Stefan kämpar på med engelskan när en lastbil från Ukraina kört av vägen. 03/02 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2021. Mark har ett bra jobb som han är duktig på och hade fram tills nyligen planer på att köpa hus med sitt livs kärlek. Drömmen gick i kras när flickvännen fick reda på Marks katastrofala ekonomi och att han spelade mobilspel för enorma summor. Han bor kvar i delat rum med brorsan och sina två barn varannan vecka i föräldrahemmet och gör nu beredd att göra precis allt som krävs för att åtminstone närma sig sitt drömliv igen. Magnus peppar och ger Mark viktiga kunskaper om förändringar som måste genomföras. 10/07 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Hours
Hours

Amerikanskt thriller från 2013. Tidigt den 29 augusti 2005 anländer Nolan Hayes till ett sjukhus i New Orleans tillsammans med sin gravida fru Abigail som har fått för tidiga värkar. Det som borde vara en av de lyckligaste dagarna i hans liv förvandlas till en mardröm när förlossningen går snett och hela sjukhuset måste utrymmas på grund av att orkanen Katrina drar in. Den nyfödda dottern ligger i respirator och Nolan blir tillsagd att stanna hos henne i väntan på en ambulans, men snart gör strömavbrott och översvämningar att de blir helt avskurna från omvärlden. När ingen kommer tillbaka för att hjälpa dem måste Nolan ensam fatta ett livsgörande beslut efter ett annat, och de plågsamma minuterna blir snart till outhärdliga timmar.

Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2002. Pilot. När en 28-årig kvinna plötsligt försvinner tror Jack att det inte finns någon chans att de kommer att hitta henne. Men ett meddelande visar att han har fel och nu måste gruppen göra allt för att spåra kvinnan innan det är för sent.

Bild från filmen Navy CIS
Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2017. Ready or not. En vapenhandlare vid namn Andre Yorka, som nyligen mördat en M16 officer, jagas. Abby kör Delilah till sjukhuset när tvillingarna i hennes mage vill ut, 3 veckor för tidigt. 06/04 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2008. The con man in the meth lab. Brennan och Booth undersöker fallet med en kropp som påträffas under en polisövning. En andra kropp hittas och leder gruppen på spåret efter mördaren eller mördarna. 30/09 år 2021 i TV3.

Bild från filmen NCIS: New Orleans
NCIS: New Orleans

Amerikansk kriminaldramaserie från 2018. In the blood. Prides pappa jobbar med ett NCIS-fall som involverar ett ökänt kasinobedrägeri. Pride möter en familjemedlem som han tidigare inte visste fanns.

Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2002. Pilot. När en 28-årig kvinna plötsligt försvinner tror Jack att det inte finns någon chans att de kommer att hitta henne. Men ett meddelande visar att han har fel och nu måste gruppen göra allt för att spåra kvinnan innan det är för sent. 24/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Navy CIS
Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2017. Ready or not. En vapenhandlare vid namn Andre Yorka, som nyligen mördat en M16 officer, jagas. Abby kör Delilah till sjukhuset när tvillingarna i hennes mage vill ut, 3 veckor för tidigt. 25/01 år 2022 i TV3.