OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

måndag den 10 oktober

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Extreme makeover: Home edition
Extreme makeover: Home edition

Amerikansk inredningsserie från 2005. The White family – part 1. Efter hennes mans död blev Danna White ensamstående mor till fem barn. Familjen var tvungen att flytta från sitt hem och bo i två trailers som varken hade värme, el eller kök. 28/07 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Svenska Hollywoodfruar
Svenska Hollywoodfruar

Svensk realityserie från 2013. Britt Ekland visr upp sitt hus och får sällskap av väninnan Doris. Siv planerar en tjejkväll med ett utmanande tema, dit hon bjuder in Gunilla. Maria tycker att familjens fyrfota medlemmar behöver fixa till sig och ger sina två hundar en skönhetsbehandling. 18/05 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Atlanta
The real housewives of Atlanta

Amerikansk realityserie från 2019. Where there's a wig, there's a way. Kenya lägger sina äktenskapsproblem åt sidan för att koncentrera sig på sitt företag. Marlo ordnar en fest för att lansera sin nya peruklinje och en mycket oväntad gäst dyker upp.

Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2018. Idina Menzel. Den ikoniska Broadway och Tony Award-vinnande stjärnan Idina Menzel går under täckmantel för att hitta nästa fantastiska stjärna. 16/08 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Amerikansk kriminalserie från 1998. Armed and dangerous. Cykelpatrullen ställs inför en kontroversiell och frispråkig advokat vars specialitet är att stämma polisen.

Bild från filmen Unforgettable
Unforgettable

Amerikansk dramaserie från 2014. Carrie och Al letar kopplingen mellan mordet på en anställd vid kustbevakningen, mordet på en kock vid en explosion på en båt och saknade sprängämnen.

Bild från filmen Chicago Med
Chicago Med

Amerikansk dramaserie från 2021. May your choices reflect hope, not fear. Will hjälper en patient med långvariga Covid-symptom. Vanessa reflekterar över sitt dejtingliv när hon får veta att en patients dotter ska ingå i ett arrangerat äktenskap. En ny familj föds ur en tragedi. 01/07 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Project runway
Project runway

Amerikansk realityserie från 2021. Haute hair. I den här utmaningen får designerna samarbeta med en nytillkommen frisör för att skapa ett mode-samarbete från topp till tå. 15/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Vanderpump rules
Vanderpump rules

Amerikansk realityserie från 2021. Anger mismanagement. Schwartz och Sandoval funderar på idéer för sin bar, medan Raquel berättar för Lisa om historien bakom sin näsoperation, till James stora förtret. 08/04 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Magnus, 53, bor i Sollentuna med sambo och hennes två barn. Han jobbar som projektledare och drömmer om att flytta till Thailand. Trots en bra lön på 43 500 kronor i månaden går han back 12 900 kronor varje månad. Han har två utflyttade söner och i skilsmässan från sin förra fru tog han ensam på sig alla skulder. Idag har hans skuldberg växt till över 1 600 000 kronor. 07/10 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2008. Pilot. Patrick Jane, Teresa Lisbon och hennes team utreder ett dubbelmord i Palm Springs. En proffsgolfares fru och hennes läkare har hittats döda, och allt tyder på att det är en seriemördare som ligger bakom. 07/10 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2008. Red hair and Silver tape. Lisbon utreder mordet på en servitris i Napa Valley, och Jane går bakom Lisbons rygg för att organisera en egen operation med Van Pelt som lockbete.

Masterchef USA

Amerikansk realityserie från 2020. Legends: Finale Pt 2 - Michael Cimarusti. Michelin-stjärnkocken Michael Cimarusti är den sista legenden som kommer att pryda köket i MasterChef. I kväll är det finalisternas sista chans att imponera – med sina för- och efterrätter. 17/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Peder, 50, bor i en etta i Älta tillsammans med sin hund Candy. Han arbetar som undersköterska och älskar att shoppa. Trots en inkomst på 32 200 kronor i månaden går Peder back 14 100 kronor varje månad. Han spenderar enorma summor på kläder, skönhetsprodukter, snabbmat och resor. Peders skuldberg har växt till över 700 000 kronor och med såväl inkassobolag som Kronofogden hack i häl är det snart en tidsfråga innan han förlorar allt. 15/07 år 2022 i TV3.

Stugfixarna Norge

Norsk inredningsserie från 2018. Långt ute på havet utanför Helgelandskusten hittar du Myken. Här ska de fixa till en 100 år gammal fyr. 19/08 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Svenska truckers
Svenska truckers

Svensk realityserie från 2022. Max är i Stockholms innerstad och det dröjer inte länge förrän arga bilister vill tränga sig förbi honom. Micke är uppe i Sundsvall och ska transportera barktrummor när ett rör tvingar honom att tvärbromsa.

Stugfixarna Norge

Norsk inredningsserie från 2021. I Rennebu finns en gammal timmerstuga som ser ut som ett semesterhus i Karibien. Killarna måste nu tänka kreativt för att uppnå den ultimata kombinationen av modernt och traditionellt.

Bild från filmen Svenska fall
Svenska fall

Svensk dokumentärserie från 2022. Mordkommandot. När en man hittas skjuten i Baggeby på Lidingö misstänker polisen att det varit en brutal avrättning. Med ett massivt polispådrag spåras mordet till ett stort antal personer – men vem är skytten?. 10/10 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Brottskod: Försvunnen
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2008. Live to regret. En bankanställd försvinner efter att han haft en diskussion med en mystisk man. Jack får tillbaka tjänsten som chef för avdelningen.

Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2014. Choke hold. En av flottans forskare mördas och NCIS-teamet måste samarbeta med specialstyrkan för terrorism. Den huvudmisstänkte är nämligen efterlyst av den ryska regeringen.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminalserie från 2019. Commitment issues. Gruppen utreder mordet på en mariningenjör. Samtidigt ber Callen Neil om hjälp för att hitta Anna.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Amerikansk kriminalserie från 1998. Armed and dangerous. Cykelpatrullen ställs inför en kontroversiell och frispråkig advokat vars specialitet är att stämma polisen. 10/10 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Unforgettable
Unforgettable

Amerikansk dramaserie från 2014. Carrie och Al letar kopplingen mellan mordet på en anställd vid kustbevakningen, mordet på en kock vid en explosion på en båt och saknade sprängämnen. 10/10 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Real housewives of Dallas
Real housewives of Dallas

Amerikanskt realityserie från 2020. Austin, we have a problem. D'Andra och Kary hittar äntligen en gemensam grund – även om det är på vattnet. Tiffany knyter band med Stephanie och Kameron, medan Brandi finner sig själv trippa på tår runt Tiffany. 17/07 år 2022 i TV3.