OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

måndag den 12 juni

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2022. Maggan i Eslöv. Trots tidigare skuldsanering har 55-åriga Maggan i Eslöv inte lärt sig att hantera sin ekonomi. Idag har både vänner och familj drabbats av situationen genom att ha gått i god för henne. 11/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2018. Listiga katter, sjungande pappor och träningssugna barn står redo i America's Funniest Home Videos. Det bjuds även på massor av roliga julvideos, där bland tomtar som skrämmer slag på barn och överraskningar som går fel. 25/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Amerikansk kriminalserie från 1998. Sandman. TC blir upprörd när ”The Sandman”, en torped som är ansvarig för morden på en polisinformatör och en oskyldig åskådare, släpps från fängelset.

Bild från filmen Million dollar listing New York
Million dollar listing New York

Amerikansk realityserie från 2021. House of style. Ryan klär upp sig för att sälja designern Marc Jacobs vackra radhus i West Village. 09/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Svenska truckers
Svenska truckers

Svensk realityserie från 2020. Simon från Piteå har tagit över som VD på åkeriet efter pappa Erik, men det är inte utan en del gruff från bådas sida. Elin från Kristinehamn som förra säsongen var ny på jobbet har börjat känna sig tuffare och klarar nu till och med av körningar i Stockholmstrafik, nästan utan problem. Jörgen från Höganäs ska köra en 58 meter lång vinge till ett vindkraftverk och stöter på utmaningar i kurvorna. Anders från Skellefteå är tillbaka från semestern och kör vattenrör. Dessutom stiftar vi bekantskap med två nya ansikten. Lone från Finspång löser en avlastning som fastnat och Benar från Stockholm charmar precis alla vid avlastning av hans kyl- och fryskörning.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2012. Blood Feud. CBI-gruppen måste kämpa för att ta reda på huruvida ett utdraget gängkrig är anledningen till att Rigbys far hittas svårt skadad på en brottsplats. 09/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Million dollar listing New York
Million dollar listing New York

Amerikansk realityserie från 2021. Townhouse in the sky. Steve gör upp om en historisk fastighet i den älskade Ansonia-byggnaden i New York, men den behöver ett rejält ansiktslyft.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2021. Cool as a cucumber. Efter en tumultartad natt på Ibiza kämpar Rob och Jess för att försonas. 09/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Tvåbarnspappan Magnus, 38, älskar att shoppa bilar och prylar – och hans radhus strax utanför Stockholm är proppfyllt av dyra teknikgrejer. Allt är finansierat av lån med skyhöga räntor och Magnus maxar ständigt sina kreditkort. Hans skuldberg slår nu alla rekord – han har en total skuld på över 2,5 miljoner kronor och familjen riskerar att förlora sitt hem. Ekonomiproffsen Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk åker hem till Magnus för att försöka få ordning i pengakaoset. 08/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Beverly Hills
The real housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie från 2022. High cries and misty demeanors. Medan flykten från Mexiko fortsätter kämpar Dorit med att bearbeta sin rånrelaterade ångest. 10/03 år 2023 i TV3.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Amerikansk kriminalserie från 2021. Great wide open. Ledtrådarna leder teamet till Alaska, där Gibbs och McGee ger sig ut på en längre bilresa för att hitta mer information om seriemördaren Paul Lemere.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2012. Red Dawn. Hur det gick till när Lisbon och gruppen träffade Jane för första gången?

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2021. Something's fishy. Rob och Jess tillbringar en romantisk natt i gäststugorna. På morgonen för den sista charterturen gör ett stort misstag att en besättningsmedlem är redo att lämna båten. 27/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Butiksbiträdet Fredrik, 28, bor i Bollnäs tillsammans med sin flickvän. Han slösar enorma summor pengar på skräpmat, tobak – och framför allt på spel. Det ekonomiska kaoset har nu gått helt överstyr. Fredrik lämnar räkningarna oöppnade och äger dessutom tre (!) bilar som han inte har en aning om var de är. Det är hög tid för ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Frida Boisen att försöka få ordning på hans situation. 09/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the fake Monica. Ross apa orsakar honom allt mer problem och han bestämmer sig för att göra sig av med den. Hans syster Monica får sitt kredit kort stulet, men blir kompis med den kvinna som stal det ifrån henne.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the ick factor. Rachel har drömt att hon och Chandler hade sex. Ross blir avundsjuk. Men Rachel har flera drömmar, och dom blir mer och mer intressanta för Ross.

Bild från filmen Jerry Maguire
Jerry Maguire

Amerikansk komedi från 1996. Jerry är sportagent på en stor firma och han har idéer om hur företaget skulle kunna förändra sin verksamhet till det bättre. När han presenterar dem för sina medarbetare får han dock sparken och med en trogen kollega och sin enda klient bestämmer han sig för att starta eget.

Bild från filmen Chicago Med
Chicago Med

Amerikansk dramaserie från 2022. This could be the start of something new. Will förlitar sig på Crockett och Meds nyligen donerade OR 2 punkt 0 för att rädda sin patient. Charles hjälper en äldre förvirrad patient som sörjer förlusten av sin skolkärlek.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the fake Monica. Ross apa orsakar honom allt mer problem och han bestämmer sig för att göra sig av med den. Hans syster Monica får sitt kredit kort stulet, men blir kompis med den kvinna som stal det ifrån henne. 12/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the ick factor. Rachel har drömt att hon och Chandler hade sex. Ross blir avundsjuk. Men Rachel har flera drömmar, och dom blir mer och mer intressanta för Ross. 12/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Brottskod: Försvunnen
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2006. Crash and burn. En före detta soldat, som numera arbetar som stuntman, försvinner och teamet upptäcker att han ändrade sitt testamente precis innan han försvann. Något som får dem att undra vem som behövde pengarna.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Amerikansk kriminalserie från 2021. Great wide open. Ledtrådarna leder teamet till Alaska, där Gibbs och McGee ger sig ut på en längre bilresa för att hitta mer information om seriemördaren Paul Lemere. 12/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminalserie från 2021. Down the rabbit hole. NCIS-teamet måste hitta Callen efter att han fallit för Katyas fälla, som gick ut på att använda Sams deepfake för att koordinera en vapenaffär. 08/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen NCIS: Hawai'i
NCIS: Hawai'i

Amerikansk kriminalserie från 2021. Imposter. NCIS-teamet utreder ett kallt fall med ben från andra världskriget på 80-årsdagen av Pearl Harbor-bombningarna. De blir chockade när de får veta att de tillhör en 100-årig överlevande från attacken. 28/03 år 2023 i TV3.