OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

söndag den 10 december

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen The Nanny
The Nanny

Heather Biblow, kvinnan som stal Frans fästman för länge sen har nu blivit såpaskådis och bjuder in Fran för att riktigt visa hur framgångsrik hon är. Men Heather har problem med att komma ihåg sina repliker och Fran erbjuds hennes jobb på TV-såpan.

Bild från filmen The Nanny
The Nanny

Frans mamma ska flytta till Florida och Maxwell uppmuntrar Fran att åka dit och se hur det är. Först är hon tveksam men när hon får veta att Maxwell ska dit och döma i en skönhetstävling vill hon också dit.

Bild från filmen Buying It Blind
Buying It Blind

Nygifta Cathy och Adam vill hitta ett hus med investeringspotential i ett nytt område. Högst upp på önskelistan måste huset leva upp till Cathys kräsna smak.

A Christmas Movie Christmas

Två systrar bor tillsammans. Den ena älskar julfilmer och den andra kallar dem förutsägbara. De möts. De blir kära. Det snöar. Slut. Men den här gången är det annorlunda när systrarna vaknar mitt i en julfilm.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Vännerna får se en video från en gammal dubbeldejt och Rachel tycker plötsligt att Ross är underbar. Chandler får en present av Joey men blir måttligt glad.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Ross och Rachel går på museum och gör sånt man inte gör på museum. Monica blir förälskad i en gammal vän till familjen och Joey och Chandler blir förälskade i fåtöljer.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Monica försöker berätta om sitt förhållande med Richard för sina föräldrar och ser dem göra något som hon önskar att hon sluppit se. Phoebe övertalar Rachel att följa med och tatuera sig men någon bangar.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Chandler får en ny inneboende istället för Joey, och Phoebe blir upptäckt av en skivproducent och gör en video till Smelly Cat.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Monica och Richard samt Ross och Rachel har sina första gräl. Joeys tv-jobb får ett snöpligt slut i ett hisschakt.

Husköp i blindo Danmark

Både Kristina och Dennis familjer har flyttat till Odense och paret vill följa efter men kämpar att hitta tid för att gå på visningar. Vågar de satsa allt på experterna?

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Den unga mamman Amanda har halkat efter rejält med både räkningar och skulder. Nu vill hon få ordning och framför allt koll på sin situation så att vardagen blir hållbar både för sig själv och för sin son.

Stugfixarna Norge

Strax utanför Halden ligger en plats som heter Aremark, och här ger ett ungt par Halvor fria händer att renovera sin skogsstuga. Torkel fäller ett träd som förvandlas till en bänk, ett bord och konst.

Bild från filmen Love in Winterland
Love in Winterland

Ally Wilson har ägnat sitt liv åt sin karriär, men hennes vänner anmäler henne motvilligt till en dokusåpa som tar henne tillbaka till sin hemstad precis i tid för den årliga Winterland-festivalen.

Deck the Halls

Buddy täcker varje millimeter av sitt hus med så mycket julbelysning att det ska vara synligt från rymden. Men grannen Steve är fast besluten att ta över Buddys titel som Julens Konung.

Bild från filmen Börje - The Journey of a Legend
Börje - The Journey of a Legend

Börje kämpar med att balansera karriär och familjeliv. En besökande Stig ifrågasätter sin bror och hans lag, och Margitta börjar ifrågasätta om Toronto kan erbjuda henne mer än ett liv som hockey-fru.

Bild från filmen Once Upon a Time... In Hollywood
Once Upon a Time... In Hollywood

Los Angeles 1969 - nöjesbranschen håller på att förvandlas för gott. Tv-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen.

Bild från filmen Late Night
Late Night

Den legendariska programledare Katherine Newbury har haft sin egna pratshow i över 25 år då den hotas läggas ner av TV bolaget som vill byta ut henne mot en yngre mer uppdaterad förmåga. Hon måste agera snabbt för att ha en chans. Hennes producent får Katherine att inse att hon faktiskt inte har en enda kvinna i sitt team. Detta måste åtgärdas och helt plötsligt dyker Molly upp, hon älskar showen men har absolut ingen erfarenhet av TV. Nu måste den omaka duon försöka samarbeta.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Chandler får en ny inneboende istället för Joey, och Phoebe blir upptäckt av en skivproducent och gör en video till Smelly Cat.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Monica och Richard samt Ross och Rachel har sina första gräl. Joeys tv-jobb får ett snöpligt slut i ett hisschakt.

Bild från filmen Summer House
Summer House

Nio vänner delar ett sommarhus under helgerna i Montauk, New York, en strandort på den östra sidan av Long Island. De njuter av en exklusiv och lyxig livsstil med spritdränkta bruncher och lägereldar.