OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

söndag den 11 december

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Svenska Hollywoodfruar
Svenska Hollywoodfruar

Gunilla Persson ser sig själv som Sveriges rosdrottning och får besök av en trädgårdsmästare som ska förstärka titeln med att sätta upp en rosenspaljé - trots att han inte alls gillar rosor. Elena Belle är orolig för att livet som småbarnsföräldrar ska riskera äktenskapet och ordnar intervjuer med barnflickor. Helst ska den blivande nannyn kunna vara mamma åt både baby Luna och Elena.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Den ensamstående tvåbarnsmamman Emma i Kungsbacka driver en skönhetssalong med stort engagemang. Tyvärr kan hon ingenting om ekonomi och nu är hon en hårsmån från att bli vräkt från sin lägenhet.

Bild från filmen Undercover Boss US
Undercover Boss US

Den ikoniska Broadway och Tony Award-vinnande stjärnan Idina Menzel går under täckmantel för att hitta nästa fantastiska stjärna.

Bild från filmen Christmas in My Heart
Christmas in My Heart

Beth har nyligen flyttat tillbaka till Charleston efter sin mors död. Hon arbetar som musiklärare och bor i familjens hus och drömmer om en plats i Charlestons symfoniorkester.

Bild från filmen The Real Housewives of Melbourne
The Real Housewives of Melbourne

Efter att hon inte dök upp på Cherrys 40:e födelsedag har Janets bråk med Kyla eskalerat igen - Janet är övertygad om att hon har blivit illa provocerad, men ingen är säker på exakt vem som bär skulden.

Bild från filmen Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back

Ramsey och hans team försöker hjälpa Catfish Cabin, en traditionell sydstatsrestaurang i Memphis.

Bild från filmen Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back

Ramsey och hans team ger sig på Stone's Throw, en familjeägd restaurang belägen vid Housatonic-floden.

Bild från filmen A Chance for Christmas
A Chance for Christmas

Influencern Christina Chance får sitt livs möjlighet: ett lukrativt sponsorskap från sitt drömvarumärke. Men snart upptäcker hon att hon är fast i en tidsloop där samma julafton upprepas i all oändlighet.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

Bild från filmen Ocean's Thirteen
Ocean's Thirteen

Danny Ocean och hans gäng är tillbaka med en plan som är mer personlig än någonsin. När den hänsynslöse kasinoägare Willy Bank lurar Reuben Tishkoff, och orsakar hans hjärtattack, beslutar sig Danny Ocean och hans gäng för att ödelägga Willy Bank.

Bild från filmen Wonder
Wonder

August Pullman, en pojke med en ansiktsdeformation, ska börja femte klass och för första gången på en vanlig grundskola. Hans livsglädje och personlighet kommer att förändra livet för alla runt omkring honom. En ödmjuk, berörande och stark berättelse om att hitta sin styrka och välja att vara snäll.

Bild från filmen Ocean's 8
Ocean's 8

Danny Oceans syster Debbie släpps ur fängelset men det tar inte lång tid innan hon planerar nästa stora kupp. Hon samlar ett team av begåvade kvinnliga brottslingar inför stöten på årets största tillställning, Met-galan i New York, då alla kändisar är utsmyckade med dyra juveler.

Bild från filmen The Post
The Post

I juni 1971 tog USA:s stora tidningar modigt ställning för yttrandefrihet och rapporterade om The Pentagon Papers, den massiva mörkläggningen av regeringshemligheter som spände över fyra decennier. Vid den tiden försökte Washington Posts Katherine Graham fortfarande att hitta sin plats som landets första kvinnliga tidningsutgivare, och Ben Bradlee, tidningens labila men drivna redaktör, försökte förbättra den kämpande tidningens rykte.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Vi får se en man vars uppskattningsförmåga är som bortblåst, vattenlekar som blir mer smärtsamma än förväntat och massor av fascinerande trolleritrick.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Den ensamstående tvåbarnsmamman Emma i Kungsbacka driver en skönhetssalong med stort engagemang. Tyvärr kan hon ingenting om ekonomi och nu är hon en hårsmån från att bli vräkt från sin lägenhet.

I djurens tjänst

I kvällens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa katten Lattjo som har kommit in med ett akut urinstopp. Vi möter även hunden Issa som riskerar att bli blind och han inte får vård och den 62 år gamla sköldpaddan Skalman som har problem med sin näbb.

I djurens tjänst

Träffa kaninen Wille som har fått en misstänkt knöl på halsen och mopsen Milo som har kräkts hela natten. Dessutom möter vi hunden Blitz som har fått i sig en dödlig dos mörkchoklad.