OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

torsdag den 20 januari

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2019. 28-åriga småbarnsmamman Malin från Solna älskar att shoppa och festa. På en kväll bränner hon minst 2 000 kronor. Högen med obetalda räkningar är enorm och breven från Kronofogden trillar in var och varannan dag. Malin dövar shoppingångesten genom att shoppa ännu mer. Med över 80 000 kronor bara i sms-lån och en total skuld på över 600 000 kronor har situationen nu blivit ohållbar. 12/11 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Extreme makeover: Home edition
Extreme makeover: Home edition

Amerikansk inredningsserie från 2008. The Tutwiler Family - Part 1. En veteran med skador från Irak får sin familjs hem restaurerat efter att det förstörts av en tornado. 12/09 år 2020 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Atlanta
The real housewives of Atlanta

Amerikansk realityserie från 2018. A new addition. Tillbaka i Atlanta efter deras resa till Miami, tar sig Eva och Porsha till gymmet för att få svettas lite. Kandi återförenas med gamla vän Shamari DeVoe från musikgruppen Blaque. 10/10 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Svensk realityserie från 2019. Kent får dra upp en bil som kört av vägen då bromsarna inte tog på det glashala väglaget. I Umeå står en lastbil fast i en backe och Filip får jobba hårt för att övervinna ishalkan. Vidare åker Elliot som är ny på stationen ut till en garagebrand. 09/11 år 2021 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Atlanta
The real housewives of Atlanta

Amerikansk realityserie från 2018. Pass the peach, throw the shade. Porsha och Dennis hoppas kunna ta sitt förhållande till nästa nivå men innan det måste hon möta sin största kritiker hittills – Dennis mamma. 10/10 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Will & Grace
Will & Grace

Amerikansk komediserie från 2019. Lies & whispers. Larry varnar Will och Grace över hur svårt det är att komma in på skolan där de vill att deras barn ska gå. Jack råkar ställa till med problem mellan Karen och hennes ”booty buddy” Luke. 23/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Will & Grace
Will & Grace

Amerikansk komediserie från 2019. What a dump. Grace och grannen James ger sin romans en till chans, men en pinsam incident sätter förhållandet och Graces värdighet på spel. Will beslutar att Jack ska växa upp och slutar hjälpa honom finansiellt. 22/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Aurora Teagarden mysteries: Real murders
Aurora Teagarden mysteries: Real murders

Kanadensisk kriminalfilm från 2015. Aurora är med i Real Murders Club, en klubb som diskuterar olika brott. Hon hittar en av medlemmarna mördad på ett sätt som påminner om ett mord som klubben skulle diskutera.

Bild från filmen Alex, Inc.
Alex, Inc.

Amerikansk komediserie från 2018. The grand apologano. Eddie och Deidre försöker förverkliga Roonies idé för en ny podcast. Alex är dock orolig över konsekvenserna av att arbeta med sin överkontrollerande fru. 22/01 år 2022 i TV3.

Buying blind Denmark

Dansk livsstilsserie från 2021. Laura och Jesper och Jespers två barn bor i Humlebæk, och de är minst sagt trötta på det. De behöver utrymme, en trädgård – och de vill ha barn tillsammans snart. Men två års husjakt har inte gett resultat. 18/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Show dogs
Show dogs

Brittisk komedi från 2018. Rottweilern Max är polis och blir beordrad att jobba under täckmantel. Uppdraget?. Att bli en tillfixad utställningshund på en prestigefull show – allt för att förhindra en hotande katastrof.

Bild från filmen Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta
Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Amerikanskt drama från 2004. Den unga Allie kommer på 1940-talet till staden Seabrook i North Carolina och där möter hon Noah Calhoun och kärlek uppstår. Men omständigheter och krigsutbrottet i Europa skiljer de unga åt och när Noah återvänder från kriget är Allie förlovad med en annan man. Flera decennier senare hittar Duke Allies dagbok och börjar läsa den för en kvinna han regelbundet besöker på ett sjukhem.

Bild från filmen The Bourne legacy
The Bourne legacy

Amerikansk thriller från 2012. En konspiration inom underrättelsetjänsten håller på att avslöjas och regeringen skyr inga medel i sina försök att röja undan alla tänkbara spår. De är till och med beredda att mörda de agenter som varit inblandade. Den genetiskt manipulerade agenten Aaron Cross blir tvungen att använda alla sina färdigheter för att ta sig levande ur det hela.

Bild från filmen Captain Phillips
Captain Phillips

Amerikanskt thriller från 2013. Historien om händelsen då somaliska pirater intog amerikanska lastfartyget Maersk Alabama, 2009. I fokus är den relation som byggs mellan den amerikanske kaptenen Philips och Muse, piraternas ledare. Kampen dem emellan blir allt intensivare, lösningar mer desperata, medan förhandlingar pågår över deras huvuden.

Bild från filmen The change-up
The change-up

Amerikansk komedi från 2011. Mitch och Dave växte upp tillsammans som bästa vänner, men med årens lopp har de långsamt glidit isär. Medan Dave är en överarbetad advokat, make och trebarnsfar har Mitch förblivit en ensamstående barnrumpa. Efter en blöt kväll ute vänds Mitch och Daves världar upp och ner när de vaknar upp i varandras kroppar. Trots friheten från normala rutiner och vanor upptäcker männen snart att den andras liv är långtifrån så rosenrött som det verkat på avstånd.