OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

lördag den 2 juli

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Extreme makeover: Home edition
Extreme makeover: Home edition

Amerikansk inredningsserie från 2005. The Tom family – part 2. Ty och teamet färdigställer det stora huset till Susan och hennes 7 barn och bjuder på flera stora överraskningar.

Bild från filmen Svenska powerkvinnor
Svenska powerkvinnor

Svensk realityserie från 2022. Antonija Mandir letar lägenhet i Marbella och passar samtidigt på att äta lunch med Dr Mouna i hennes fantastiska hus. Vi får hänga med Camilla Läckberg bakom kulisserna under inspelningen av hennes dramaserie ”Lyckoviken”. Det blir rörigt hemma hos Laila Bagge när hon samlar hela släkten för en gemensam grillkväll. 20/02 år 2022 i TV3.

Pantbanken

Svensk realityserie från 2021. Kunden Alva kommer in med sina VR-glasögon som värderaren Yunus testar grundligt. På hemvärderingen tar sig Peter an en samling gamla regenter, stringhyllor och en döderhultarnfigur, och i Umeå är VD-Peter på besök och värderar tillsammans med Magnus en motorcykel. Vi får även upplösningen i värderingsduellen och Pantbankens bästa värderingsman koras, och sist men inte minst träffar vi RG som vill få sin Gibson les Paul värderad och passar samtidigt på att underhålla Sara och Magnus med spel och sång.

Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2018. Seal. Den är gången: Seal. 31/03 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1997. A Decent Proposal. Fran följer med Maxwell till Atlantic City och blir utbjuden av Chevy Chase, varpå Maxwell blir mycket svartsjuk. 02/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Extreme makeover: Home edition
Extreme makeover: Home edition

Amerikansk inredningsserie från 2005. The Nick family – part 2. Ty och teamet bygger klart huset åt en kvinna vars dotter försvann för 10 år sedan.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Butiksbiträdet Fredrik, 28, bor i Bollnäs tillsammans med sin flickvän. Han slösar enorma summor pengar på skräpmat, tobak – och framför allt på spel. Det ekonomiska kaoset har nu gått helt överstyr. Fredrik lämnar räkningarna oöppnade och äger dessutom tre (!) bilar som han inte har en aning om var de är. Det är hög tid för ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Frida Boisen att försöka få ordning på hans situation. 28/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Småbarnsföräldrarna Frida, 25, och Emil, 24, från Kristianstad har noll koll på sin ekonomi. Skulderna växer på hög – och ändå lägger de båda enorma summor på onödig konsumtion som skräpmat och tv-spel. Dessutom åker Frida med jämna mellanrum till köpmeckat Ullared där hon kan bränna upp emot 10 000 kronor per besök. Emil har ingen inkomst, och därför lever hela familjen på Fridas föräldrapeng. Nu är det hög tid för ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk att styra upp i parets ekonomi. 30/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Jumanji
Jumanji

Amerikansk äventyrsfilm från 1995. Syskonen Judy och Peter hittar ett magiskt brädspel som tjänar som dörren till en annan dimension. Ovetande om spelets krafter börjar de spela. Plötsligt släpps Alan, som varit fången i spelet sedan han spelade det 26 år tidigare, lös. Samtidigt sätts en kedjereaktion av faror i gång som endast kan stoppas genom att spelet avslutas.

Bild från filmen Polisskolan 7: Uppdrag i Moskva
Polisskolan 7: Uppdrag i Moskva

Amerikansk komedi från 1994. En specialstyrka från Amerikas värsta poliskola få i uppdrag att resa till Moskva och hjälpa rysk polis att sätta fast maffialedaren Konali. Denne har med hjälp av en hacker fått fram ett mycket avancerat dataspel, ”The New Game”, med vilket han kan ta sig in i datorer i hela världen.

Bild från filmen Here comes the boom
Here comes the boom

Amerikansk actionkomedi från 2012. En hängiven high school-lärare sätter liv och lem på spel i kampsportsvärlden för att rädda skolans musikundervisning. Under sin storhetstid var Scott Voss en ganska skicklig brottare på collegenivå. Nu är han en 42-årig biologilärare som med åren har blivit allt mer likgiltig inför läraryrket, men när en besvärande nyhet når honom är det något inom honom som vaknar till liv. Skolledningen tänker slopa alla aktiviteter utanför lektionstid och plötsligt känner den mest apatiske läraren på hela skolan att han måste agera. Nu är frågan om den alldaglige lärarens hängivenhet räcker till för att han ska kunna samla ihop tillräckligt mycket pengar för att rädda skolans musikundervisning.

Bild från filmen Miss Secret Agent
Miss Secret Agent

Amerikansk actionkomedi från 2000. En terrorist ska slå till mot en stor skönhetstävling. Enda sättet att stoppa honom är att få in en FBI-agent i tävlingen. Men den enda agenten som skulle kunna passa är Gracie Hart, men hon är den tuffaste tjejen i kåren och är fullständigt ointresserad av utseende och hur en vacker kvinna bör föra sig. Att få henne att passa in i en skönhetstävling blir ett tufft jobb för alla.

Bild från filmen The greatest showman
The greatest showman

Amerikanskt musikaldrama från 2017. I slutet av 1800-talet blev underhållaren P.T. Barnum vida berömd för sin New York-cirkus som bjöd på en rad färgstarka attraktioner och uppträdanden. Storslaget musikaldrama inspirerat av den verkliga historien om den legendariske underhållaren P.T. Barnum.

Bild från filmen Space cowboys
Space cowboys

Amerikanskt science fiction–äventyr från 2000. Det är 50-tal och Frank Corvin och tre andra stridspiloter har chansen att bli de första människorna i rymden, men de ersätts till slut av en apa. 40 år senare kommer en gammal rysk satellit ur kurs och är på väg att krascha på jorden. Styrsystemet är konstruerat av Frank Corvin och NASA ber honom om hjälp. Men Frank kräver att han själv och hans gamla vänner ska åka upp i rymden och fixa felet. Gubbarna måste gå en snabbutbildning och det visar sig att de fortfarande kan.

Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2017. The numerical limit. Gibbs ansvarar för att skydda en 10 år gammal föräldralös flykting, Elena, som NCIS listar ut är måltavla för ett våldsamt gäng. 01/07 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1997. A Decent Proposal. Fran följer med Maxwell till Atlantic City och blir utbjuden av Chevy Chase, varpå Maxwell blir mycket svartsjuk. 03/07 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Summer house
Summer house

Amerikansk realityserie från 2021. Makeups and breakups. För att fira sommarens slut anordnar husdeltagarna en fest med bröllopstema för Kyle och Amanda.