OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

torsdag den 26 maj

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Svenska Hollywoodfruar
Svenska Hollywoodfruar

Svensk realityserie från 2013. Britt ställer till med fest och lär sig hur hon tar en ”selfie”. Gunilla förbereder sin föreställning ”A night with the Perssons”. Maria inreder och ”överraskar” sin make Kamran. Siv försöker få sina nakenbilder publicerade i exklusiva Treats Magazine. 25/05 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Orange County
The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2019. Let's get metaphysical. Kelly hanterar efterdyningarna av "the bonk". Emily och Ginas ansträngda vänskap sätts på prov medan Tamra försöker medla mellan Kelly och Shannon.

Bild från filmen Undercover boss US
Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2012. Diamond Resorts International. Stephen J Cloobeck är vd för Diamond Resorts International och går nu undercover längst ned i kedjan på sitt eget företag. Han får nu reda på hur verksamheten faktiskt fungerar. 09/02 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2015. The stiff in the cliff. När kvarlevorna av billionären och upptäcksresande Henry Charles, hittas i Antarktis måste Brennan och Booth avgöra om det var ett mord eller inte. Jeffersonian teamet bekräftar att han dog när han förklarades saknad under en expedition för tio år sedan men tidsintervallet gör att Dr Clark Edison som var med då hamnar på listan över misstänkta. 25/05 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2015. The jewel in the crown. Teamet undersöker en kropp som hittats på en glasåtervinning med en diamant nedtryckt i käken. Den franska inspektören Rousseau kommer till teamet med en anklagelse mot Marquis De Chaussin som visar sig vara offrets man. 01/02 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Chicago Med
Chicago Med

Amerikansk dramaserie från 2020. Don't want to face this now. Dr Choi hjälper en patient med kronisk smärta att hitta en lösning. Dr. Halstead överväger en ny väg i livet. Dr Charles och Anna kommer nära varandra efter en läskig situation. 07/02 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Beverly Hills
The real housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie från 2021. Reunion Part 1. När återföreningen börjar ställs Erika inför tittarnas hårda frågor och avslöjar överraskande fakta om sitt liv. Crystal erkänner motvilligt att hon har något gemensamt med Sutton. 25/05 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Svenska Hollywoodfruar
Svenska Hollywoodfruar

Svensk realityserie från 2013. Det är dags för ”A night with the Perssons”, en show med Gunilla i alla scener. Men hon har så mycket att tänka på att hon börjar bli yr i huvudet. Gunilla blir därför sen till sin egen premiär och förseningar är inget som roar Britt Ekland. Ursinnig rusar hon in på teatern. Men Siv och Maria som sitter sig genom hela showen har bara positiva omdömen. Maria och hela familjen Montazami förbereder sin avresa till Sverige och Falsterbo. Här ska de spela in den egna TV-serien ”Montazamis med vänner”.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Arikson är den Stureplans-festande kocken som istället för att ta hand om sin son, sover bort hela dagarna. Han festar upp över 16 000 kronor i månaden och nu har hans ex Isabelle tröttnat rejält på hans ansvarslösa beteende. 25/05 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2011. Where in the World Is Carmine O'Brien?. Lisbon kämpar för att lösa ett polismord. Hon möter av en tillfällighet sin bror en prisjägare som är på jakt efter en förrymd fånge. 25/05 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2011. Blinking Red Light. Brottsutredarna jagar en seriemördare, och samtidigt träffar Jane en bloggare som har ägnat sitt liv åt att hitta denne mördare.

Bild från filmen The real housewives of Beverly Hills
The real housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie från 2021. Reunion Part 2. Erika överraskar damerna när hon avslöjar nya saftiga detaljer om sitt svåra äktenskap och sin skilsmässa. Dorit erkänner att hon har hamnat i trubbel tidigare efter att hon pratat för mycket. 27/03 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2019. Norrköpingsparet Lisen, 24 år och Pontus, 28 år, kända från "Biggest loser", sitter i en ordentligt knivig sits. Förutom Lisens skatteskulder på närmare 700 000 kronor ligger de efter med flera viktiga räkningar och de riskerar på sikt att bli vräkta. 24/02 år 2022 i TV3.

Masterchef USA

Amerikansk realityserie från 2020. Legends: Michael Mina – meat roulette. Det är dags för den första Mystery Box-utmaning. För att öka trycket finns det ytterligare en legendarisk kock att imponera på. Michael Mina är en stjärnkock som har lagat mat åt tre amerikanska presidenter.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2021. För tio år sedan dog Johans fyråriga son i en tragisk drunkningsolycka. Han säger själv att han inte har bearbetat den sorgen och det har i sin tur gjort att han idag sitter med stora ekonomiska problem. I sista stund räddar Magda huset från att säljas på exekutiv auktion och hon kommer istället dit med en mäklare. Det blir en minst sagt känslosam vecka för Johan.

Bild från filmen Svenska fall
Svenska fall

Svensk dokumentärserie från 2022. Den 20 december 2017 hittas en livlös man på Odinsgatan i Göteborg. Den avlidne är en 28-årig australier som nyligen flyttat till Sverige. Polisen står helt utan spår tills de får ett samtal. .

Bild från filmen Omgiven av fiender
Omgiven av fiender

Norsk dokumentärserie från 2020. Den stora lögnen. Ledaren för Alliansen-Alternativ för Norge vill skapa "kaosmagi" och säger att han är en stolt konspirationsteoretiker. Vad händer när fler och fler inte är överens om vad som är sant och vad som är lögn?

Bild från filmen Brottskod: Försvunnen
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2005. Safe. Gruppen söker efter en saknad tonåring som var besatt av säkerhet på sin skola efter att ha förlorat en förälder i terrorattackerna den 11/9 2001.

Bild från filmen Navy CIS
Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2017. A many splendored thing. Bishop är mer beslutsam än någonsin att få fast hennes förra pojkväns mördare efter att Gibbs och teamet hittar nya ledtrådar. Torres lär de andra agenterna konsten att ”ficktjuva”.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminalserie från 2016. Parallel resistors. När en doktorand som utvecklar ett elektromagnetiskt vapen för marinen attackeras, avslöjar teamet en länk till internationell krigföring.

Bild från filmen S.W.A.T.
S.W.A.T.

Amerikansk kriminalserie från 2019. Immunity. Deacons familj hamnar i skottlinjen för en drogkartell när han och teamet försöker störta kartellens ledare. En före detta ledare av en rebellstyrka som nu säljer droger öppet på en blomstermarknad.

Bild från filmen Brottskod: Försvunnen
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2005. Safe. Gruppen söker efter en saknad tonåring som var besatt av säkerhet på sin skola efter att ha förlorat en förälder i terrorattackerna den 11/9 2001. 26/05 år 2022 i TV3.

Bild från filmen For life
For life

Amerikansk kriminalserie från 2020. The blue wall. Med Aaron och Marie inför hot från ett alltmer fientligt samhälle, satsar Aaron och hans grupp på att gå efter en högt uppsatt polis. De tror att polisen försökte mörklägga skjutningen.