OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

fredag den 3 december

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Extreme makeover: Home edition
Extreme makeover: Home edition

Amerikansk inredningsserie från 2010. The Johnson-Goslee Family - Part 2. Ty och teamet är kvar i Maryland hos familjen Johnson-Goslee. Sonen i familjen drömmer om att bli inredningsarkitekt eller byggnadsarbetare, men skadas i en allvarlig olycka och måste amputera ena handen. Nu kämpar han sig igenom denna nya prövning med hjälp av sin mor, syster och moster. 10/12 år 2020 i TV3.

Bild från filmen Undercover boss US
Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2013. Joe DiDomizio, vd vid Hudson Group, arbetar under täckmantel i sitt eget företag. 02/12 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Undercover boss US
Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2013. Greg Miller, vd för basketlaget Utah Jazz i NBA, tänker gå under täckmantel. 09/08 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2014. The mutilation of the master manipulator. Utredningen av mordet på en collegeprofessor i psykologi avslöjar att kontroversiella sociala experiment har utförts på hans studenter. Listan över misstänkta är därför lång. 02/12 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2014. The 200th in the 10th. Avsnittet hyllar Alfred Hitchcocks film som äger rum i Hollywood på 1950-talet. Detektiven Brennan samarbetar med juveltjuven Booth som misstänks för mord.

Bild från filmen The good doctor
The good doctor

Amerikansk dramaserie från 2018. Carrots. En patient ber Shaun och Park att hemlighålla ett tidigare viktminskningsingrepp för hans make. Claire och Melendez är oense över hur de ska behandla en anorektisk kvinna i behov av en hjärtoperation. 27/05 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2013. På ytan verkar Petras liv fungera fint. Hon bor med sina tre barn i en stor villa utanför Stockholm med fin inredning och gym i källaren. Men under ytan håller allt på att rämna. Petra är nyskild men har inte anpassat sin ekonomi efter att inkomsterna minskade. 02/12 år 2021 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Atlanta
The real housewives of Atlanta

Amerikansk realityserie från 2020. If you've got it, haunt it. Cynthia och Mike njuter av sin tid som nygifta medan Kandi får en ny filmroll. Spänningarna kokar över när damerna deltar i Fallyns kaotiska halloweenfest.

Bild från filmen The real housewives of Orange County
The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2020. The great OC escape. Elizabeth planerar en utflykt till Lake Arrowhead för damerna, men alla kan inte komma på grund av hälsoproblem. 02/12 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Million dollar listing Los Angeles
Million dollar listing Los Angeles

Amerikansk realityserie från 2020. Medieval time machine. Altman får tag i ett Beverly Ridge-slott och använder Game of Thrones-hypen för att locka människor. Samtidigt måste Flagg och Fredrik måste förhandla mot varandra. 21/05 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2013. Amelie och Stefan bor i Trollhättan med sina två barn. De unga föräldrarna har väldigt svårt att hålla i pengar och handlar de glatt av dörrförsäljare. De handlar planlöst mat, snus och godis varje dag. Eftersom Stefan pendlar 15 mil till Göteborg varje dag går det dessutom åt runt 4000 kr per månad på bensin. Stefans skulder har nu hamnat hos Kronofogden och inkasso och paret behöver hjälp då deras ekonomiska problem tär på deras förhållande. 02/08 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2018. Bizarre love triangle. Besättningen jobbar hårt för att skapa en magisk picknick åt gästerna på ön Capri. Joao får beröm från kapten Sandy och Brooke anordnar en fest för Hannah. 27/06 år 2021 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Orange County
The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2020. A submerged secret. På den andra dagen under resan till Lake Arrowhead får Gina känslomässiga nyheter medan Braunwyn. Elizabeth bråkar om att Braunwyn håller på att undersöka hennes förflutna. 16/06 år 2021 i TV3.

Pantbanken

Svensk realityserie från 2021. Kunden Alva kommer in med sina VR-glasögon som värderaren Yunus testar grundligt. På hemvärderingen tar sig Peter an en samling gamla regenter, stringhyllor och en döderhultarnfigur, och i Umeå är VD-Peter på besök och värderar tillsammans med Magnus en motorcykel. Vi får även upplösningen i värderingsduellen och Pantbankens bästa värderingsman koras, och sist men inte minst träffar vi RG som vill få sin Gibson les Paul värderad och passar samtidigt på att underhålla Sara och Magnus med spel och sång. 30/11 år 2021 i TV3.

Hemliga beundrare

Svensk realityserie från 2018. Karaokelegenden Daniel träffade Linda på en spelning. Nu är det dags att lägga in en seriöst stöt och berätta hur han verkligen känner, och han gör det med en sång.

Bild från filmen Batman begins
Batman begins

Amerikanskt actionäventyr från 2005. Bruce Wayne bestämmer sig för att viga sitt liv åt att bekämpa brott och ondska efter att ha blivit vittne till sina föräldrars brutala avrättning. Således föds hans hemliga och respektingivande alter ego Batman och han börjar sakta men säkert att röja upp på Gotham Citys gator.

Bild från filmen Ocean's thirteen
Ocean's thirteen

Amerikansk thriller från 2007. När kasinoägaren Willy Bank bedrar en av de ursprungliga elva i Danny Oceans gäng samlas Danny och gänget för att sätta Bank på plats. Men deras plan går inte som planerat och de tvingas ta hjälp av sin forna fiende, Terry Benedict.

Bild från filmen Get hard
Get hard

Amerikansk komedi från 2015. James är en förmögen och korrupt finansman som döms till fängelse för bedrägeri. Han är övertygad om att han inte kommer att klara det hårda livet bakom galler och börjar desperat leta överlevnadstips. Den enda person han fördomsfullt tror kan hjälpa honom är Darnell som aldrig suttit inne.