OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

lördag den 25 maj

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Svenska Truckers
Svenska Truckers

Syskonen Mattias och Olivia ska försöka få över ett antal tjurar som väger mellan 1100 -1400 kilo styck när en av tjurarna vägrar. Linda är mitt inne i centrala Stockholm när totalt kaos uppstår i trafiken.

I djurens tjänst

I kvällens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa papegojan Charlie som levt lite för bra, och som nu har fått problem med levern. Den trebenta hunden Elsa har problem med sitt framben och kommer på besök hos kliniken, medan hunden Davidii inte alls vill bli undersökt för sina magproblem.

Pamelas Paradis

Pamela och teamet går tillbaka till ritbordet med utformningen av båthuset, och i rosenträdgården har de fått strikta instruktioner om att inte förstöra en enda dyrbar pumpa under renoveringen.

Bild från filmen The Real Housewives of Orange County
The Real Housewives of Orange County

Shannon ber om ursäkt till damerna efter Heathers fest, men upptäcker att vissa är mer mottagliga än andra. Under tiden överrumplar Noellas man henne med oväntade nyheter.

Making it Home with Kortney and Kenny

Stephanie och Chris visste att deras nya hem behövde renoveras. Efter att i åratal ha lagt pengar på osynliga strukturella uppgraderingar är de äntligen redo att förverkliga dess fulla potential och göra det till sitt drömhem.

Bild från filmen Svenska Truckers
Svenska Truckers

21-årige Emil från Skellefteå som kör specialtransporter får problem med elektriciteten till bakhjulens styrning och när han väl kommer iväg märker han plötsligt att bilen beter sig märkligt.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Till Chandlers fasa kommer hans snygga mamma på besök. Monica och Phoebe blir rivaler om en kille som ligger i koma.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Rachels italienska kille visar sig vara alltför intresserad av Phoebe. Joey och Chandler köper ett bord.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Chandler råkar se Rachel naken och hon vill ha hämnd. Phoebes pojkvän är psykiater och irriterar alla.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Ross går på sin första dejt på åratal och träffar på sin exfru. Chandler går på blindträff - med Janice.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Chandler får en ovälkommen befordran och Monica försöker få jobb som chefskock. Ross lär sig prata snuskigt.

Bild från filmen Ghostbusters
Ghostbusters

Tre forskare är experter på övernaturliga företeelser och när de får sparken från universitetet, bestämmer de sig för att starta eget. De startar en firma som åtar sig att driva ut andar och spöken ur människors hus och snart går affärerna lysande...

Allt och Eva

Eva fortsätter snärja in sig i lögner, men snart finns det ingen annan utväg än sanningen. Så därför ljuger hon lite till. Det spelar ingen roll att Nils skrubbar trappan. Allt blir ändå fel.

Allt och Eva

Eva är helt ensam och hennes vänner är sjukt trötta på henne. Varken mamma Inger eller gud har tid för henne. Hon måste ställa allt till rätta. Mads försöker förstå varför Eva gjorde som hon gjorde.

Bild från filmen Ghostbusters II
Ghostbusters II

Spökjägarna är tillbaka! Fem år har gått sedan Venkman, Stanz, Zeddemore och Spengler rensade Manhattan på gastar, men nu börjar Dana Barret att misstänka att de osaliga andarna åter gjort entré i staden.

Bild från filmen Jumanji: Welcome to the Jungle
Jumanji: Welcome to the Jungle

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De antar spelfigurernas personor: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor och den väna Martha transformeras till en tuff krigare. De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna - det är att överleva.

Picture of Lies

Konstkritikern James Figueras hamnar i säng med den provokativa och förföriska Berenice Hollis. Det nya kärleksparet reser till konstsamlaren Cassidy som bor i ett överdådigt palats vid Comosjön. Han har en ovanlig begäran till paret: de ska stjäla en målning från den legendariske målaren Debneys ateljé. När paret har umgåtts lite med Debney börjar det gå upp för dem att ingenting med konstnären eller deras uppdrag är som det verkar.

Bild från filmen NCIS: Hawai'i
NCIS: Hawai'i

Fyndet av en död före detta MI6-agent avslöjar hemligheter från Tennants förflutna och tvingar henne att gå till ytterligheter för att hitta den ansvariga personen.

Bild från filmen Summer House
Summer House

Nio vänner delar ett sommarhus under helgerna i Montauk, New York, en strandort på den östra sidan av Long Island. De njuter av en exklusiv och lyxig livsstil med spritdränkta bruncher och lägereldar.

Bild från filmen Summer House
Summer House

Nio vänner delar ett sommarhus under helgerna i Montauk, New York, en strandort på den östra sidan av Long Island. De njuter av en exklusiv och lyxig livsstil med spritdränkta bruncher och lägereldar.