OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

tisdag den 27 september

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Svenska Hollywoodfruar
Svenska Hollywoodfruar

Svensk realityserie från 2012. Känslorna svallar i kvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. Margareta Svensson håller en gratis sånglektion med Gunilla Perssons dotter Erika och ser att dottern har talang men att det är en bit kvar till en karriär. Maria Montazami blir chockad när hon får veta att hennes dotter dejtar Mindys son och Gunilla fruktar för sitt liv i ett fönsterbråk med husvärden. 05/05 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Orange County
The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2020. Mountains of lies. Noella gör framsteg i sin skilsmässa men kämpar för att kontrollera sina känslor. Emily och Shannon sluter fred och samarbetar för att skrämma de andra damerna. 26/09 år 2022 i TV3.

Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2016. Build-A-Bear. Sharon Price Johan, VD för Build-A-Bear Workshop, går undercover för att träffa sina medarbetare för att se till att företaget inte faller isär. 04/08 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Amerikansk kriminalserie från 1998. Repeat offender. Sanningen om Chris karriär i flottan avslöjas. För fem år sedan tränade Chris under en chauvinistisk flyginstruktör, kapten Frank Hawkins, som fick henne att krascha sitt jetplan.

Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2021. NCIS utreder det uppenbara självmordet på en pensionerad marinofficer som var med i Palmers och Knights samtalsgrupp. 01/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Chicago Med
Chicago Med

Amerikansk dramaserie från 2021. A square peg in a round hole. Crockett hjälper dr Blake att ersätta en patients lever. Vanessa försöker bevisa sin förmåga. Will fortsätter att söka sanningen om Cooper. Ethan kommer närmare en återgång till livet på ED. 20/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Project runway
Project runway

Amerikansk realityserie från 2021. Streetwear. Designerna tar sig an streetwear. Den mest relevanta och individuella stilen inom mode – i hopp om att fånga ögonen på deras coola gästdomare: modeikonen Wisdom Kaye känd från sociala medier. 02/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Orange County
The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2020. A band of housewives. Noella konfronterar Heather med rykten som hon hörde på Heathers sushifest. Gina och Shannon försöker rädda det som finns kvar av deras vänskap.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Småbarnsföräldrarna Frida, 25, och Emil, 24, från Kristianstad har noll koll på sin ekonomi. Skulderna växer på hög – och ändå lägger de båda enorma summor på onödig konsumtion som skräpmat och tv-spel. Dessutom åker Frida med jämna mellanrum till köpmeckat Ullared där hon kan bränna upp emot 10 000 kronor per besök. Emil har ingen inkomst, och därför lever hela familjen på Fridas föräldrapeng. Nu är det hög tid för ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk att styra upp i parets ekonomi. 26/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2014. The putter in the rough. Teamet drar igång en utredning efter att en minigolfstjärna blir mördad. Sporten visar sig vara oväntat tävlingslysten bakom kulisserna. 26/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2014. The eye in the sky. En hasardspelares kvarlevor hittas i en industriell strimlare. Booth riskerar att falla tillbaka i sitt spelberoende när han och Brennan dyker ned i den förföriska pokervärlden.

Masterchef USA

Amerikansk realityserie från 2020. Legends: Roy Choi – elevated street food. Den banbrytande kungen av foodtruck-revolutionen, Roy Choi, ger hemmakockarna i uppdrag att tillaga street food som är värdig en Michelin-restaurang. 02/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Nicole, 25, bor i Ingelstad med sambo och en fyraårig son. Nicole har under sin uppväxt fått allt hon pekat på. Det är ett beteende som hängt med upp i vuxen ålder. Nicole shoppar enorma mängder kläder, smink och lyxprylar som hemmapool och en helt ny grill. Men det är inte hon själv som betalar kalaset – utan hennes pappa Bernt. Totalt har Nicole lånat nästan 170 000 kronor av honom bara det senaste året. Men nu har Bernt fått nog och vägrar att finansiera sin dotters extrema shoppingbeteende. Dags för ekonomiexperterna Patrik Wincent och Magnus Hedberg att rycka in. 04/07 år 2022 i TV3.

Stugfixarna Norge

Norskt inredningsprogram från 2017. Inredningsdesignern Halvor åker till Finnskogen med sina medhjälpare Mikkel, Gustav och Thomas för att snygga till en stuga på Jævelodden. De hjälper Gunn, Eyvind och deras son Ole, som tycker att stugan är så ful att de nästan inte vågar bjuda hem några gäster. 05/08 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2022. Amanda i Uppsala. Den unga mamman Amanda har halkat efter rejält med både räkningar och skulder. Nu vill hon få ordning och framför allt koll på sin situation så att vardagen blir hållbar både för sig själv och för sin son.

Buying blind Denmark

Dansk underhållning från 2018. Charlotte och Mikkel bor i en så liten lägenhet att duschen måste tömmas på saker varje gång de ska använda den. Men nu vill de flytta från staden med deras son.

Stugfixarna Norge

Norsk inredningsserie från 2021. Killarna åker till exotiska Sommarøy utanför Tromsø för att förvandla en gammal lada till ett vackert semesterhus på Ibiza. 21/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Brottskod: Försvunnen
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2007. Driven. En man som räddat livet på en pojke försvinner. Gruppen tror att mannens heroiska insats och hemligheter från hans förflutna ligger bakom försvinnandet. Samtidigt blir Jack utvärderad av FBI:s psykiater.

Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2021. NCIS utreder det uppenbara självmordet på en pensionerad marinofficer som var med i Palmers och Knights samtalsgrupp. 27/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminalserie från 2019. A bloody brilliant plan. Teamet samarbetar motvilligt med två brottslingar från England. En vapenhandlare har kidnappat Rickys dotter i ett försök att få tag på ett farligt vapensystem.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Amerikansk kriminalserie från 1998. Repeat offender. Sanningen om Chris karriär i flottan avslöjas. För fem år sedan tränade Chris under en chauvinistisk flyginstruktör, kapten Frank Hawkins, som fick henne att krascha sitt jetplan. 27/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Brottskod: Försvunnen
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2007. Driven. En man som räddat livet på en pojke försvinner. Gruppen tror att mannens heroiska insats och hemligheter från hans förflutna ligger bakom försvinnandet. Samtidigt blir Jack utvärderad av FBI:s psykiater. 27/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Real housewives of Dallas
Real housewives of Dallas

Amerikanskt realityserie från 2020. Bursting the quarantine bubble. Nu när karantänen i hemmet är över är divorna redo att börja socialisera sig igen på ett så säkert sätt som möjligt. Kameron skaffar en ny hund och anordnar en loppmarknad med social distans. 07/07 år 2022 i TV3.