OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

fredag den 9 juni

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2018. Skrattfesten fortsätter och vi får se möjligheterna med vattenballonger, barn som ger sig av på upptäcktsfärd och en biltur som går fel. Det bjuds även på värdefulla snickeritips och hundar som samarbetar. 19/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Amerikansk kriminalserie från 1998. Excessive force. En trio tungt beväpnade och bepansrade bankrånare rånar en bank i Santa Monica. I den skottlossning som följer dödas en säkerhetsvakt och Victor skjuts.

Bild från filmen Svenska truckers
Svenska truckers

Svensk realityserie från 2019. Magnus ska slamsuga Salems kommuns badhus. Zaid gör sin första leverans efter tiden som pappaledig och är lite nervös och Sara berättar om fördomarna som liten tjej och lastbilsförare, Jörgen ska lasta en grävmaskin och Simon får problem med lasten som han löser på ett kreativt sätt.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Vi träffar före detta Big Brother-stjärnan Hanna Widerstedt, 26, som lever lyxliv i Berlin trots en inkomst på kring 3000 kronor i månaden. Hennes shoppingbeteende slår alla rekord och ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Frida Boisen tror inte sina ögon när de granskar pengakaoset närmare. Hanna säger rakt ut att shoppingen betyder mer än hennes egen pojkvän. Trots att hon knappt har pengar till mat så har hon bland annat betalat 102 000 kronor för en väska. 08/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2012. Not One Red Cent. Jane och gruppen kämpar för att ta reda på vem som står bakom mordet på en bankanställd som mördades vid ett rån. Lisbon dras samtidigt in i konflikten mellan CBI och FBI. 08/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Million dollar listing New York
Million dollar listing New York

Amerikansk realityserie från 2021. House of style. Ryan klär upp sig för att sälja designern Marc Jacobs vackra radhus i West Village.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2021. Shot through the heart, and Ibiza's to blame. Förhållanden sätts på prov under en vild kväll. 08/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Beverly Hills
The real housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie från 2022. In hot water. Kyle och Garcelle försöker gå till botten med de påstådda dystra kommentarer som Sutton gjorde för ett år sedan. 09/03 år 2023 i TV3.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Amerikansk kriminalserie från 2021. Road to nowhere. Gibbs och Parker åker på en bilresa för att hitta ett av seriemördarens offer. Agent Knight går under täckmantel på ett stort tillverkningsföretag som är kopplat till morden.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2012. Blood Feud. CBI-gruppen måste kämpa för att ta reda på huruvida ett utdraget gängkrig är anledningen till att Rigbys far hittas svårt skadad på en brottsplats.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2021. Cool as a cucumber. Efter en tumultartad natt på Ibiza kämpar Rob och Jess för att försonas. 24/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Miss Secret Agent
Miss Secret Agent

Amerikansk actionkomedi från 2000. En terrorist ska slå till mot en stor skönhetstävling. Enda sättet att stoppa honom är att få in en FBI-agent i tävlingen. Men den enda agenten som skulle kunna passa är Gracie Hart, men hon är den tuffaste tjejen i kåren och är fullständigt ointresserad av utseende och hur en vacker kvinna bör föra sig. Att få henne att passa in i en skönhetstävling blir ett tufft jobb för alla.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one where the monkey gets away. Rachel tappar bort Ross pengar. Alla börjar leta efter Marcel, men ingen kan hitta honom.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the evil orthodontist. Vännerna kommer på att någon spionerar på dom med teleskop. Chandler har varit på en fantastisk date med Danielle och kan inte hålla sig ifrån att ringa henne. Rachel blir tillfrågad av hennes föredettas nya flickvän att vara brudtärna på deras bröllop. Samtidigt får hon reda på att han kanske är otrogen även mot denna nya brud.

Fortune fights

Amerikansk dokumentärserie från 2019. Donald Sterling gick från skilsmässoadvokat till miljardär och äger LA Clippers. Men ett rasistiskt utspel och anklagelser ledde till att hans fru förhandlade fram en försäljning av laget. 03/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Speed
Speed

Amerikansk action från 1994. En sprängladdning har placerats på en buss, som trafikerar Los Angeles i rusningstrafik. Om hastigheten sänks under 80 km/h sprängs bussen. Polismannen Jack Traven får det farliga uppgiften att desarmera bomben. Till sin hjälp har han passageraren Annie Porter.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one where the monkey gets away. Rachel tappar bort Ross pengar. Alla börjar leta efter Marcel, men ingen kan hitta honom. 09/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the evil orthodontist. Vännerna kommer på att någon spionerar på dom med teleskop. Chandler har varit på en fantastisk date med Danielle och kan inte hålla sig ifrån att ringa henne. Rachel blir tillfrågad av hennes föredettas nya flickvän att vara brudtärna på deras bröllop. Samtidigt får hon reda på att han kanske är otrogen även mot denna nya brud. 09/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Wild mountain Thyme
Wild mountain Thyme

Brittiskt romantiskt drama från 2020. Rosemary och Anthony har vuxit upp som grannar på varsin gård på Irland. De har alltid varit förälskade i varandra. Men nu kompliceras deras relation då deras familjer hamnat i en dispyt om en bit mark.

Bild från filmen Wedding crashers
Wedding crashers

Amerikansk romantisk komedi från 2005. De eviga ungkarlarna John och Jeremy tycker att de kommit på det perfekta sättet att få tjejer när de plankar in på bröllopsfester. Förutom gratis mat och dryck finns där massor av giftaslystna kvinnor som de sedan överger när natten är slut. Men en dag träffar John på Claire och blir kär.