OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

fredag den 3 februari

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Undercover Boss US
Undercover Boss US

David Seelinger, ordförande och VD för EmpireCLS Worldwide Chauffeured Services, arbetar under täckmantel i sitt lyxiga transportföretag.

Bild från filmen Extreme Makeover: Home Edition
Extreme Makeover: Home Edition

Sadie Holmes är ensamstående mor till fem barn och driver en kristen välgörenhetsorganisation som samlar in mat och kläder för de fattiga familjerna i området.

Bild från filmen Undercover Boss US
Undercover Boss US

Robert Powels, direktör för Rocket Fizz Soda Pop and Candy Shops, går under täckmantel i sin verksamhet.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Hogan har fått larm om att en singelolycka skett på Sälens mest trafikerade väg. I Umeå förbereder Jörgen och Stefan för en flytt av speciellt komplicerad karaktär. En före detta förskola ska transporteras två mil genom stan.

Bild från filmen Svenska Hollywoodfruar
Svenska Hollywoodfruar

Middagen hos Gunilla har spårat ur. Det är inte längre en middag. Det är ett katastrofområde. Gunilla skäller ut sina gäster i syfte att rädda dem. Dessutom får familjen Montazami besöka av en stilig dansare.

Bild från filmen The Mentalist
The Mentalist

Patrick Jane blir intresserad av ett fall där hans före detta psykiater misstänks för mord på sin före detta man.

Junior Masterchef USA

De 16 bästa juniorkockarna tävlar i en donut-utmaning som går i hög hastighet.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Cecilia har inget fast jobb och lever som att hon inte har några ekonomiska problem. Hennes mardröm är att förlora sitt boende och barnen men hon har inte kraft att själv stoppa den kommande katastrofen.

Bild från filmen Below Deck Mediterranean
Below Deck Mediterranean

När de första gästerna anländer börjar sprickor uppstå när Hannah försöker behålla kontrollen över sitt team.

Bild från filmen The Real Housewives of Beverly Hills
The Real Housewives of Beverly Hills

Valnatten tar en ny vändning när Kyle och Dorits tidigare problem dyker upp igen. Erikas chockerande tillkännagivande blir ett samtalsämne vid Suttons lunchevenemang.

Bild från filmen Vanderpump Rules
Vanderpump Rules

Brett förolämpar Scheana när hon intervjuar henne för sin YouTube-kanal, medan Katie är värd för en tjejkväll komplett med vin, ost och en gästlista som inte inkluderar Kristen.

Bild från filmen The Mentalist
The Mentalist

En dömd mördare övertalar Jane att hjälpa honom bevisa att han är oskyldig genom att berätta för Jane att han i utbyte kan ge information om Red John.

Bild från filmen Below Deck Mediterranean
Below Deck Mediterranean

Spänningarna når en kokpunkt när Lara vägrar att ta emot direktiv från Hannah.

Bild från filmen Har du hört ryktet om Morgans?
Har du hört ryktet om Morgans?

Ett gift New York-par får chansen att lösa sina äktenskapsproblem efter att de råkat bevittna ett mord och hamnar i ett vittnesskyddsprogram i en liten stad på landsbygden.

Vild kärlek

Första dygnet möts hela gruppen utan att veta vem som är deras match. De börjar genast gissa vem de skulle passa ihop med. Komplikationer uppstår när två av singlarna redan finner varandra under kvällen.

Bild från filmen The Italian Job
The Italian Job

Charlie Crokers stöt var planerad i minsta detalj men han hade inte räknat med att bli förrådd. Nu vill han både ha tillbaka sina pengar och hämnas.

Bild från filmen White House Down
White House Down

Polisen John Cale har precis nekats sitt drömjobb på Secret Service. För att inte göra sin dotter besviken tar han med henne till Vita Huset på en rundtur. Under tiden omringas byggnaden av en tungt beväpnad paramilitär grupp och kaos utbryter.

Vild kärlek

Första dygnet möts hela gruppen utan att veta vem som är deras match. De börjar genast gissa vem de skulle passa ihop med. Komplikationer uppstår när två av singlarna redan finner varandra under kvällen.

Bild från filmen The Nanny
The Nanny

Fran bjuder hem Maxwells pappa för att försöka skipa fred mellan far och son. Maxwell har inte talat med sin far sedan han lämnade mamman för sin sekreterare. Fran tycker dock att Maxwell borde göra som fadern och gifta sig med sin anställda...

Bild från filmen Extreme Makeover: Home Edition
Extreme Makeover: Home Edition

Ty och hans händiga team bygger ett nytt hem åt familjen Swenson-Lee, medan familjen skickas på semester i Disneyland.

I djurens tjänst

I dagens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa katten Kompis som vägrar att äta. Hundvalpen Frasse misstänks ha svalt en leksak och så får vi återse hästen Liten som är tillbaka efter en tandoperation.