OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

söndag den 26 juni

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Svenska Hollywoodfruar
Svenska Hollywoodfruar

Svensk realityserie från 2017. Isabel Adrian gör comeback den här säsongen och vädergudarna ställt till det i lyxhuset i Los Angeles. Nu förbereder hon för ena dottern Winter Roses födelsedag med en tårttävling mot maken Steve Angello. Maria Montazami hälsar på Nicholas på college och blir chockad över hur det ser ut - och luktar - i hans studentkorridor. Elena Belle avslöjar alla detaljer om hur det gick till när hon blev gravid. Gunilla Persson är tillbaka och på hugget. Inget är glömt eller förlåtet. ,.

Bild från filmen The real housewives of Orange County
The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2020. A submerged secret. På den andra dagen under resan till Lake Arrowhead får Gina känslomässiga nyheter medan Braunwyn. Elizabeth bråkar om att Braunwyn håller på att undersöka hennes förflutna.

Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2013. Jeff Platt, vd vid Sky Zone, arbetar som domare vid en dodgeballmatch för barn. 18/03 år 2022 i TV3.

Junior masterchef USA

Amerikansk matlagningstävling från 2020. De åtta juniorkockarna står som värdar för sin första bakförsäljning någonsin som nästa lagutmaning. Domarna vill se deras versioner av fyra olika typer av läckra godsaker. 30/06 år 2022 i TV3.

Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2017. The numerical limit. Gibbs ansvarar för att skydda en 10 år gammal föräldralös flykting, Elena, som NCIS listar ut är måltavla för ett våldsamt gäng. 10/02 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Chicago Med
Chicago Med

Amerikansk dramaserie från 2021. May your choices reflect hope, not fear. Will hjälper en patient med långvariga Covid-symptom. Vanessa reflekterar över sitt dejtingliv när hon får veta att en patients dotter ska ingå i ett arrangerat äktenskap. En ny familj föds ur en tragedi. 24/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2019. What eze the problem?. Hannah och Joao råkar felkommunicera över en gästutflykt. Anastasia tvingas förbereda mat som strider mot hennes veganska livsstil för att behaga chartergästen, drottningen av Versailles. 30/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Vanderpump rules
Vanderpump rules

Amerikansk realityserie från 2019. Witches of Weho Whine. Lisa hjälper Beau att planera en hemlig förlovningsfest för Stassi. Men Stassis osäkerhet hotar allt när hon blir rasande på Kristen vid ett vinevenemang.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2020. Per och Jael har varit ett par i 17 år och har tre barn tillsammans. De har alltid haft svårt att hantera pengar och levt över deras tillgångar. I dagsläget är familjens ekonomi körd i botten och de har inte längre möjlighet att kunna ge barnen vad de behöver utan att låna pengar. De vet inte var pengarna försvinner och behöver hjälp nu, annars kommer familjen drabbas av personlig konkurs innan sommaren. För två år sen gick Pers företag i konkurs och det blev droppen för familjens redan överansträngda ekonomi. familjens totala skulder uppgår därför till över 800 000 kronor. Stressen och oron för ekonomin har aldrig varit större än vad den är just nu. Om en månad förfaller en skuld på 100 000 kr till hyresvärden där Per hade sin företagslokal. Får han inte tag på pengarna kommer det drabba familjen hårt. Under veckan blir det tydligt att spåren efter Per och Jaels vitt skilda uppväxter skaver både i relationen samt det ekonomiska beteendet. 30/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2012. Red Sails in the Sunset. Jane tar hjälp av Brett Stiles för att orkestrera sin invecklade plan. Han måste kämpa för att befria Lorelei ur fängelse, i hopp om att hon sedan ska leda honom till Red John. 30/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The mentalist
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2012. Black Cherry. CBI-teamet utreder mordet på en före detta gängmedlem som mot slutet arbetade som mäklare. Jane fortsätter samtidigt att jaga efter Red John.

Bild från filmen Below deck Mediterranean
Below deck Mediterranean

Amerikansk realityserie från 2019. A whole different ball game. Baseballlegendaren Johnny Damon kommer ombord med en grupp av sina mest stökiga vänner, vilket håller besättningen upptagen. Jack och Travis hamnar i bråk med kapten Sandy. 14/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Nicole, 25, bor i Ingelstad med sambo och en fyraårig son. Nicole har under sin uppväxt fått allt hon pekat på. Det är ett beteende som hängt med upp i vuxen ålder. Nicole shoppar enorma mängder kläder, smink och lyxprylar som hemmapool och en helt ny grill. Men det är inte hon själv som betalar kalaset – utan hennes pappa Bernt. Totalt har Nicole lånat nästan 170 000 kronor av honom bara det senaste året. Men nu har Bernt fått nog och vägrar att finansiera sin dotters extrema shoppingbeteende. Dags för ekonomiexperterna Patrik Wincent och Magnus Hedberg att rycka in. 25/04 år 2022 i TV3.

Junior masterchef USA

Amerikansk matlagningstävling från 2020. De sju återstående juniorkockarna testar sina kulinariska kunskaper om olika typer av ägg och biffstycken. På 45 minuter måste kockarna skapa en maträtt med ett valfritt ägg.

Hemliga beundrare

Svensk realityserie från 2019. Gustav vill ta vänskapsrelationen med Oscar till nästa nivå, frågan är om Oscar är redo?. Nathalie känner att Philip är hennes ”perfect match”, trots att hon är lite äldre än honom. Nu vill hon avslöja precis hur intresserad hon faktiskt är.

Bild från filmen Miss Secret Agent
Miss Secret Agent

Amerikansk actionkomedi från 2000. En terrorist ska slå till mot en stor skönhetstävling. Enda sättet att stoppa honom är att få in en FBI-agent i tävlingen. Men den enda agenten som skulle kunna passa är Gracie Hart, men hon är den tuffaste tjejen i kåren och är fullständigt ointresserad av utseende och hur en vacker kvinna bör föra sig. Att få henne att passa in i en skönhetstävling blir ett tufft jobb för alla.

Bild från filmen Dödligt vapen 3
Dödligt vapen 3

Amerikansk action från 1992. Murtaugh förbereder sig inför den stundande pensionen. Men kollegan Riggs ser i vanlig ordning till att han inte får en lugn stund. De får dessutom en kvinnlig kollega som ny partner, den tuffa vackra Lorna Cole. Den nya trion försöker sätta dit en före detta polis som blivit en rå superskurk och verkar vara inblandad i en vapenhärva med stulna vapen. Han skyr inga medel för att undanröja vittnen.

Bild från filmen Ett päron till farsa
Ett päron till farsa

Amerikansk komedi från 1983. Familjen Griswold beger sig ut på en semester med förvecklingar. Slutdestinationen är nöjesparken Wallys World. På vägen lyckas de få sin bil plundrad på delar, hämta upp grälsjuka faster Edna och undvika en katastrof då de kraschar genom en vägskylt. När de äntligen kommer fram till nöjesparken är den inte vad de förväntar sig, men Clark vägrar att acceptera ett nederlag och hamnar i trubbel med parkens säkerhetsvakt.

Bild från filmen Lincoln Rhyme: Hunt for the bone collector
Lincoln Rhyme: Hunt for the bone collector

Amerikansk kriminalserie från 2020. Open warfare. Namn och bild på The Bone Collector är överallt i medierna, men han ligger fortfarande ett steg före teamet. Han verkställer sin slutgiltiga hämndplan och ger sig efter Lincolns närmaste.