OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

fredag den 8 december

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Efter att ha kört på en döv person på strandpromenaden tvingas Cory samarbeta med Monica för att spåra upp ett olagligt gäng döva tiggare.

Bild från filmen The Real Housewives of Atlanta
The Real Housewives of Atlanta

I del 2 av återföreningen av The Real Housewives of Atlanta ser de tillbaka på sin resa till South Carolina och ger sin syn på Kenyas värdinnetjänster.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Efter att ha stoppat ett rån på en bar är Victor Del Toro, som en gång var medlem i Pacific Blue-enheten, på väg att begå självmord på Santa Monica-piren.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Blankisen ställer till det rejält i Sälen och Hogan har fått ett larm om en lätt lastbil som har kanat baklänges. Kent ger sig ut för att hjälpa ett brittiskt par som kört fast på en skoterled.

Bild från filmen Svenska Truckers
Svenska Truckers

Lastbilschauffören Emina har med sig en praktikant - Minna under ett arbetspass. Olivia kör kvigor till en gård utanför Eskilstuna. Anton ska transportera en grävmaskin från Kalix till Stockholm.

Bild från filmen The Mentalist
The Mentalist

Brottsutredarna jagar en seriemördare, och samtidigt träffar Jane en bloggare som har ägnat sitt liv åt att hitta denne mördare.

Bild från filmen Hoarder House Flippers
Hoarder House Flippers

Mactar har köpt ett hus utan att ha sett det i verkligheten, till bröderna Issas och Khadims stora förvåning. Men innan de ens har hunnit kliva in genom ytterdörren får de ett bryskt uppvaknande.

Bild från filmen Vanderpump Rules
Vanderpump Rules

Lisa och Ariana planerar en överraskande möhippa för Scheana. James gör det till sitt uppdrag att fixa en inbjudan till Ally och Raquel och Schwartz tar sin flirt till nästa nivå. Gruppen reser till Cancun för att fira Brock och Scheana.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Lisa Ranta lever på ytan ett härligt familjeliv med två barn, hus och sambo. Men under ytan döljer sig enorma skulder och ett spelmissbruk som hon hållit hemligt för sin sambo.

Pamelas Paradis

Pamela och teamet går tillbaka till ritbordet med utformningen av båthuset, och i rosenträdgården har de fått strikta instruktioner om att inte förstöra en enda dyrbar pumpa under renoveringen.

Bild från filmen Vanderpump Rules
Vanderpump Rules

Katie och Schwartz firar en stor milstolpe i sitt uppbrott med en extravagant middag som snabbt går snett.

Bild från filmen The Mentalist
The Mentalist

Jane och CBI-teamet måste följa sina egna fotspår tillbaka i utredningen för att få reda på vem som har mördat en narkotikapolis som arbetade under täckmantel.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

En lastbil har kört av vägen efter en älgkollision i Sälen och Hogan måste rycka ut. Kent får hjälpa glassbilen som har fastnat i en backe i Åre. I Umeå är det snökaos och en bilist har kört fast.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Alexander är raggaren som i stället för att ägna tid åt sin nyfödda son flyr hemmet i sin raggarbil. Han konsumerar enorma mängder socker och har helt tappat greppet om sin ekonomi.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Chandler får en ny inneboende istället för Joey, och Phoebe blir upptäckt av en skivproducent och gör en video till Smelly Cat.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Monica och Richard samt Ross och Rachel har sina första gräl. Joeys tv-jobb får ett snöpligt slut i ett hisschakt.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Hogan är vid Högfjällshotellet där en holländsk husbil från tidigt 70-tal kört fast i snön. Han behöver ta det varsamt när ekipaget ska vinschas så inget går sönder. Stefan har åkt till Skuleberget utanför Örnsköldsvik där en förare fått problem med sin lastbil.

47 Meters Down

Två systrar utforskar havet utanför Mexikos kust när något går fel och de blir fångade i deras hajbur. På 47 meters djup möter de en varelse som är på jakt efter kött och blod. Nu har de bara en timmes syre kvar och vithajarna närmar sig.

The Expendables 2

Actionhjältarnas Dream Team drar ut på nya uppdrag på order av Mr Church. Men något går snett och en av dem dödas. Beväpnade till tänderna beger sig Expendables in i fiendeland för att skipa rättvisa, rädda världen och för att hämnas.

The Upside of Anger

Terry har precis blivit lämnad av sin man och måste nu ensam ta hand om deras fyra döttrar. Saker blir ännu mer komplicerade när hon faller för grannen Denny, en före detta basebollspelare.

Bild från filmen NCIS
NCIS

När teamet utreder ett inbrott hos en Amiral, blir de engagerade i ett fall med en äldre man som hävdar att han är en överlevare från Pearl Harbor och vill nu bli begravd på stridsskeppet USS Arizona.