OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

lördag den 10 juni

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2022. Reza och Katti i Stockholm. Småbarnsföräldrarna Reza och Kati bråkar varje månad innan lönen kommer och ekonomin är så hårt pressad att de nu tvingas köpa mat på kredit. Trots detta är skåpen fulla av dyr elektronik. 23/01 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1996. The Car Show. Fran och Val åker på semester till Jamaica över julhelgen. En orkan förstör dock halva nöjet och dessutom saknar Fran Maxwell mer än hon hade trott. När hon återvänder hem möts hon av en ensam Maxwell som senare tar med hela familjen, inklusive Fran, till Grekland. 28/01 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1996. Hurricane Fran. Maxwells farmor kommer på besök, och Maxwell ber Fran att uppföra sig lite mer formellt än vanligt. Allt går bra tills Fran får ett tragiskt besked om sin ex-pojkvän, och gråtande faller i Maxwells armar. 30/01 år 2023 i TV3.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2019. Skrattfesten fortsätter och denna afton får vi se hur lättlurade våra fyrbenta vänner kan vara och varför man ska passa sig för lamor. Det blir även en häpnadsväckande matupptäckt och män som jagar fåglar.

Bild från filmen The real housewives of Melbourne
The real housewives of Melbourne

Australisk realityserie från 2021. Anjalis frånvaro är ett bekymmer. Sedan Gamble avslöjade att det före detta CNN-ankaret anklagade dem för att sprida fake news vill damerna diskutera hennes sårande åsikter ansikte mot ansikte. 03/12 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Svenska truckers
Svenska truckers

Svensk realityserie från 2023. Tove ska lasta så kallat klentimmer men vägarna ut till platsen är dåliga så Tove riskerar att bli sen och hamna mitt i morgonens rusningstrafik. Oliver ska hämta och leverera grus och han ska hinna med tre vändor men under första vändan fastnar han med bilen på byggplatsen. Piraten ska leverera asfalt till en ny cykelbana men blir ordentlig försenad på grund av regn och trafik, och utan asfalt så blir även asfaltsläggarna på bygget stående. I Stockholm har Max en hård dag och han kämpar på med att hinna hämta upp alla sopkärl som ska tömmas, han ser fram emot dagens sista tömning för att kunna börja hugga in på en tunnbrödsrulle. Mickan har under det senaste året blivit upplärd att köra timmer av sin pappa Höna och nu har den stora dagen kommit då han ska klara allt själv. Andreas som jobbar med specialtransporter har fått i uppdrag att flytta på ett diesellok från Malmö till Åmål. men bakhjulen vägrar att svänga och han fastnar, tvärs över den trafikerade tågövergången. 05/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with mrs Bing. Nora Tyler Bing, en bästsäljande författarinna, är Chandlers mamma och gör under sin turné ett stop i New York. Hon tar med sig alla vännerna på restaurant och Rachel blir inspirerad till att skriva. Nora ser hur Ross känner för Rachel och uppmuntrar även honom. Phoebe och Monica lyckas orsaka en olycka när de visslar på en en snygging på gatan. De drömmer om att ta hand om honom när han vaknar upp ifrån sin koma. 06/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the dozen lasagnas. Rachel och hennes italienske pojkvän Paolo ska åka bort over helgen. Phoebe ger Paolo massage innan de åker men upptäcker att Paolo flirtar med henne. Hon vet inte hur hon ska tala om det för Rachel. Vännerna diskuterar hur hon ska göra. 06/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the boobies. Joey får reda på att hans pappa vänsterprasslar. Chandler får av misstag se Rachels bröst när hon kommer ut ur duschen. Phoebe träffar en en psykiater som har den irriterande vanan att analysera alla hela tiden. 06/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the candy hearts. På alla hjärtans dag har alla killar någon att gå ut med. Ross lyckas dock hamna på samma restaurant som sitt ex och hennes flickvän. Chandler och Joey går på dubbel-date men Chandler upptäcker att hans date är hans ex-flickvän, Janice. Kvällen får ändå ett slut i alla hjärtans tema för Chandler på Joeys bekostnad. Tjejerna håller som vanligt till i Monikas lgenhet och rensar ut saker som påminner om tidigare pojkvänner. 06/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the stoned guy. Phoebes kompis Steve behöver en ny kock till sin restaurant och Phoebe tar med honom till Monica för att försöke visa upp vilken bra kock hon är. Hos Monica beter sig dock Steve väldigt konstigt. 07/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Miss Secret Agent 2: Armed and fabulous
Miss Secret Agent 2: Armed and fabulous

Amerikansk actionkomedi från 2005. Agenten Gracie Hart blir FBI:s ansikte utåt, men när hennes väninna Cheryl – fröken USA – kidnappas kan inget hindra agent Hart från att gripa in. Tillsammans med sin nya temperamentsfulla partner Sam Fuller ger hon sig av till Las Vegas för att gripa in och rädda sina vänner.

Bild från filmen Here comes the boom
Here comes the boom

Amerikansk actionkomedi från 2012. En hängiven high school-lärare sätter liv och lem på spel i kampsportsvärlden för att rädda skolans musikundervisning. Under sin storhetstid var Scott Voss en ganska skicklig brottare på collegenivå. Nu är han en 42-årig biologilärare som med åren har blivit allt mer likgiltig inför läraryrket, men när en besvärande nyhet når honom är det något inom honom som vaknar till liv. Skolledningen tänker slopa alla aktiviteter utanför lektionstid och plötsligt känner den mest apatiske läraren på hela skolan att han måste agera. Nu är frågan om den alldaglige lärarens hängivenhet räcker till för att han ska kunna samla ihop tillräckligt mycket pengar för att rädda skolans musikundervisning.

Bild från filmen Havsfilosofen
Havsfilosofen

Svensk dokumentär från 2023. Sven Yrvind, 80, bygger en en meter bred segelbåt som han ska segla nonstop från Irland till Nya Zeeland. Men det som till en början ser ut som ett riskfyllt äventyr är kanske i ännu högre grad en inre resa?. Medverkande: Annika Gritti, Sven Yrvind,.

Fortune fights

Amerikansk dokumentärserie från 2019. Wrestlingikonen Terry "Hulk Hogan" Bollea fyllde arenor i över 30 år och tjänade 10 miljoner dollar per år när han var som bäst. Men en offentlig sexskandal ledde till en förmögenhetsstrid och en rättslig strid.

Bild från filmen The gunman
The gunman

Amerikansk action från 2015. Åtta år efter att han flydde från Kongo sedan han mördat landets gruvminister är den gamle lönnmördaren Jim Terrier åter tillbaka. Efter att ha utsätts för ett attentatsförsök flyr Terrier till London för att ta reda på vem som vill se honom död och varför. Terriers utredning leder till att han återförenas med Annie, en kvinna som han en gång älskade, men som nu är gift med en hal affärsman med förbindelser i Afrika.

Bild från filmen The last Vermeer
The last Vermeer

Amerikanskt drama från 2019. Den bortglömda historien om en soldat som utreder en holländsk konstnär som anklagas för att ha konspirerat med nazisterna under andra världskriget.

Bild från filmen Twilight
Twilight

Amerikansk fantasy från 2008. Bella Swan har alltid varit annorlunda och aldrig brytt sig om att passa in bland de trendiga och ytliga tjejerna på hennes gymnasieskola. När hennes mamma gifter om sig väljer Bella att flytta till sin pappa som bor i en sömnig liten stad. Hon har inga större förväntningar, men när hon träffar den gåtfulle Edward Cullen tar hennes liv en oväntad vändning.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1996. Danny's Dead and Who's Got the Will?. Fran bestämmer att det får vara slut på hennes omöjliga ”icke-förhållande” med Maxwell och träffar en ny, underbar man. Snart får hon dock veta att den underbare, perfekte är hennes kusin. Maxwell skickar henne till en psykolog för att hon ska reda ut sina konstiga relationer till män. 30/01 år 2023 i TV3.