OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

lördag den 9 december

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen The Nanny
The Nanny

Fran ser nya rockstjärnan Tasha på TV och blir övertygad om att hon också ska skriva sånger om sitt lidande. Hon vill träffa Tasha och klär ut sig till hotellstäderska för att lyckas.

I djurens tjänst

I kvällens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa katterna Cosmo och Idril som måste behandlas med ett radioaktivt ämne. Hunden Boss har slutat äta och rasar i vikt. Vi får även träffa det nyfödda fölet the Real McLady som har fått en tuff start i livet.

Bild från filmen The Nanny
The Nanny

Fran ser nya rockstjärnan Tasha på TV och blir övertygad om att hon också ska skriva sånger om sitt lidande. Hon vill träffa Tasha och klär ut sig till hotellstäderska för att lyckas.

Bild från filmen The Nanny
The Nanny

Maxwell och Bette Midler ordnar en auktion för välgörande ändamål. Fran auktionerar ut sina tjänster som barnvakt och de köps av en ung pianotalang som får följa med Fran till mormor Yetta på ålderdomshemmet.

Bild från filmen Buying It Blind
Buying It Blind

Med tre barn under fyra år har Savannah och Brian inte tid att hitta ett lämpligt hem. I stället måste experterna söka igenom staden i hopp om att hitta ett fint hus i ett bra skoldistrikt.

Making it Home with Kortney and Kenny

Nu när Miguel och Grants familj är komplett med lille Jasper, vill Grant fullborda denna saga genom att få deras gamla hus att kännas som ett riktigt hem.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Phoebe upptäcker att hennes pappa ännu lever. Ross gör tappra försök att försonas med Rachel. Chandler och Joey julhandlar i sista stund.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Rachel träffar Russ, en kille som har vissa likheter med Ross. Alla gillar roliga Bobby men det visar sig att han inte är så rolig utan alkohol.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Ross lesbiska exfru ska gifta om sig med en kvinna, vilket Ross har svårt att hantera. Rachels mamma hälsar på och släpper en bomb.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Phoebe sjunger sina egna sånger för barn, vilket föräldrarna inte riktigt uppskattar. Joey får en alldeles egen vacker förföljerska men hennes verklighetskontakt är inte den bästa. Ross apa Marcel blir filmstjärna.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Monica blir intresserad av filmstjärnan Jean-Claude Van Damme som blir intresserad av Rachel. Chandler blir intresserad av Susie Moss som är intresserad av att se honom i trosor - och skämma ut honom.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Hogan är vid Högfjällshotellet där en holländsk husbil från tidigt 70-tal kört fast i snön. Han behöver ta det varsamt när ekipaget ska vinschas så inget går sönder. Stefan har åkt till Skuleberget utanför Örnsköldsvik där en förare fått problem med sin lastbil.

Bild från filmen Högspänning
Högspänning

En läcka på Ringhals kärnkraftverk upptäcks av Amanda och Miranda, nu gäller det att jobba snabbt och säkert för att få ner strålningsnivån innan det radioaktiva ämnet sprids.

Making it Home with Kortney and Kenny

Matt och Meghan väntar sitt tredje barn och tog steget att köpa det stora hus de alltid har velat ha. Vitt på vitt med en strandkänsla är vad Meghan drömmer om att uppfostra sin familj i.

Bild från filmen A Merry Christmas Match
A Merry Christmas Match

Corey har ett hektiskt schema, men hon avsätter tid varje år för att hedra sin fars minne genom att vara värd för en jultävling. Men hon har glömt hur det är att önska mer - tills hon träffar Ryder.

A Christmas Movie Christmas

Två systrar bor tillsammans. Den ena älskar julfilmer och den andra kallar dem förutsägbara. De möts. De blir kära. Det snöar. Slut. Men den här gången är det annorlunda när systrarna vaknar mitt i en julfilm.

Crocodile Dundee II

När krokodiljägaren Mikes flickvän Sue jagas av gansters tar Mike med henne till Australien. När de skumma typerna följer efter får Mike visa dem vem det är som bestämmer i vildmarken.

Bild från filmen Blades of Glory
Blades of Glory

Två rivaliserande olympiska konståkare blir fråntagna sina medaljer och avstängda från internationella singeltävlingar efter ett slagsmål. Men genom ett kryphål i regelboken ställer de upp som ett par, trots att de fortfarande är fiender.

Bild från filmen Brian Banks
Brian Banks

En amerikansk fotbollsspelares drömmar om att spela i NFL stoppas när han felaktigt döms och blir skickad i fängelse. Flera år senare kämpar han för att rentvå sitt namn inom ett orättvist system.

Bild från filmen The Way Back
The Way Back

En grupp soldater flyr från ett gulagläger i Sibirien år 1941 och vandrar över 600 mil genom öknen innan de når friheten i Indien.

Bild från filmen Summer House
Summer House

Nio vänner delar ett sommarhus under helgerna i Montauk, New York, en strandort på den östra sidan av Long Island. De njuter av en exklusiv och lyxig livsstil med spritdränkta bruncher och lägereldar.