OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

lördag den 4 februari

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

I djurens tjänst

I dagens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa katten Kompis som vägrar att äta. Hundvalpen Frasse misstänks ha svalt en leksak och så får vi återse hästen Liten som är tillbaka efter en tandoperation.

Bild från filmen Svenska powerkvinnor
Svenska powerkvinnor

Vi slängs rakt in i vardagspusslet hemma hos Camilla Läckbergs familj en tidig morgon. Laila Bagge arbetar med ett nytt stjärnskott i musikstudion och Dr Mouna tampas med ett minutschema så fort hon landar på Arlanda.

Bild från filmen Extreme Makeover: Home Edition
Extreme Makeover: Home Edition

Essie Reed, även känd som Big Mamma, hjälper unga människor i området, även om hon har få ekonomiska resurser. Extreme Makeover-teamet ger hennes välgörenhet en hjälpande hand.

Bild från filmen The Nanny
The Nanny

Fran bestämmer att det får vara slut på hennes omöjliga förhållande med Maxwell och träffar en ny, underbar man. Snart får hon dock veta att den underbara mannen är hennes kusin.

Bild från filmen The Nanny
The Nanny

Fran tar Dr Millers råd på allvar och bestämmer sig för att sluta springa efter män. Hon går ut på tjejkväll med sina väninnor men när de träffar killar känner hon sig ensam och går till slut hem.

Bild från filmen Million Dollar Listing New York
Million Dollar Listing New York

Fredrik och Ryan får sällskap av Steve Gold, en före detta modell som nu blivit en framgångsrik agent som specialiserar sig på lyxiga fastigheter.

Bild från filmen Million Dollar Listing New York
Million Dollar Listing New York

Ryan och hans Brooklyn-team gör allt för att sälja så många hus som möjligt. För att Fredrik ska få byggnaden i SoHo måste han visa att han gjort sin läxa och Steve undrar om han har blivit barnvakt när hans unga kund vägrar att uppföra sig.

Lyxfällan Norge

Iselin bor i Vear och har nyligen genomgått en stor omvälvning. Även om Iselin nu är skild är hon fortfarande ekonomiskt gift - hon och hennes före detta man delar på stora konsumtionslån med skyhöga räntor.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Andreas har hoppat mellan såväl jobb som bostäder de senaste åren. Nu är han trött på att pengarna aldrig räcker. Magdalena gör vad hon kan för att få rätsida både på hans ekonomi och inställning till livet.

Bild från filmen Galen i kärlek
Galen i kärlek

Harry Sanborn är en medelålders, inflytelserik skivbolagsboss som har smak för unga attraktiva kvinnor. Det som skulle bli ett romantiskt veckoslut, slutar i bröstsmärtor för Harrys del, vilket leder till att Harrys liv tar en oväntad vändning.

Bild från filmen Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back

Gordon Ramsay är i Toms River, New Jersey för att försöka rädda Caneda's White Rooster, som öppnades 2018 men som nu behöver Gordon hjälp efter bara ett års verksamhet.

Hemliga beundrare

Maritta har pausat semestern på Kanarieöarna för att få bjuda ut sin gamla flamma Lasse, och Magnus är så förälskad i Sofia att han inte kan sluta tänka på henne.

Bild från filmen A Dog's Journey
A Dog's Journey

Hunden Bailey har funnits i Ethans liv sedan barndomen, men nu har åldern börjat påverka dem båda. När Ethans barnbarn CJ blir tvungen att flytta, ber Ethan sin bästa hundvän att se efter henne. Ett gripande äventyr följer, när Bailey trotsar alla regler för att ackompanjera sin nya ägare genom livet.

Bild från filmen Olympus Has Fallen
Olympus Has Fallen

Säkerhetsagenten Mike Banning avskedas från sin post i Vita huset efter en olycka. Men när en terroristgrupp intar byggnaden är det upp till Mike att använda all sin kunskap om byggnaden för att rädda presidenten.

Bild från filmen Jerry Maguire
Jerry Maguire

Spelaragenten Jerry Maquire förlorar både jobbet och fästmön när han tar ställning i ett moraliskt dilemma. Han bestämmer sig för att bli sin egen och hjälper en amerikansk fotbolls-stjärna till nya nivåer.

Bild från filmen NCIS: Hawai'i
NCIS: Hawai'i

När en damm utsätts för en digital utpressningsattack får Ernie och ett gäng hackare i uppdrag att snabbt hitta den skyldige, innan all ström och vatten på ön stängs ned.

Bild från filmen The Nanny
The Nanny

Fran bestämmer att det får vara slut på hennes omöjliga förhållande med Maxwell och träffar en ny, underbar man. Snart får hon dock veta att den underbara mannen är hennes kusin.

Bild från filmen Extreme Makeover: Home Edition
Extreme Makeover: Home Edition

Familjen Vitales yngsta son har diagnostiserats med flera handikapp. Ty och hans team gör familjens hem handikappvänligt.