OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

torsdag den 20 januari

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2019. Helene från Skara älskar att shoppa, helst på Ullared. Allt som glittrar drar hennes blickar till sig och hon drömmer om att leva ett liv i lyx och glamour. Verkligheten är dock långt därifrån. Med fyra barn och inget jobb har hon svårt att ens ha råd med saker till barnen. 16/01 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2019. Jessica och Joakim trängs tillsammans med sina sex barn på 65 kvadratmeter strax utanför Göteborg. För tre år sedan gifte sig paret och tog då ett lån på 60 000 kronor. Nu har de tvingats pantsätta sina vigselringar. 11/11 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Extreme makeover: Home edition
Extreme makeover: Home edition

Amerikansk inredningsserie från 2010. A Veteran's Day Special. Ty och sångaren Jewel återbesöker gamla militärhistorier från serien. På annat håll debatterar kändisar om de problemen den amerikanska armén står inför, och pengar samlas in till militärfamiljer. 29/11 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Alex, Inc.
Alex, Inc.

Amerikansk komediserie från 2018. The grand apologano. Eddie och Deidre försöker förverkliga Roonies idé för en ny podcast. Alex är dock orolig över konsekvenserna av att arbeta med sin överkontrollerande fru. 22/05 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Alex, Inc.
Alex, Inc.

Amerikansk komediserie från 2018. The nanny. Alex tror att han har sparkat deras barnvakt Rosalba efter att han och Rooni kommit på henne med att sova under arbetstid. Situationen kompliceras när hon plötsligt dyker upp på Alex jobb. 22/05 år 2021 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Atlanta
The real housewives of Atlanta

Amerikansk realityserie från 2018. To love and to cherish. Kärlek är i luften i Atlanta! Både Cynthia och Porsha har fallit hårt för sina nya män medan Eva har en ny ring och en ny bebis. 03/10 år 2021 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Atlanta
The real housewives of Atlanta

Amerikansk realityserie från 2018. South peach. Porsha fortsätter att njuta av sin romantiska födelsedagshelg med Dennis, men honeymoon-fasen upphör efter ett nära möte med fara. 03/10 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Gordon, Gino and Fred's road trip
Gordon, Gino and Fred's road trip

Brittisk realityserie från 2018. The Italian Job. På väg till Ginos hem i Sardinien samlar trion på sig de bästa råvarorna södra Italien har att erbjuda. Allt för att kunna ställa till med en rejäl festmåltid när Ginos väl förnyar sina vigsellöften. 29/11 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Mannen i mitt liv
Mannen i mitt liv

Amerikansk dramakomedi från 1998. George Hanson får veta av Nina, en person han aldrig tidigare träffat, att hans pojkvän tänker dumpa honom. Nina erbjuder honom att flytta in hos henne och de två blir bästa vänner. När Nina blir gravid bestämmer hon sig för att uppfostra barnet tillsammans med George och inte med barnets far.

Top chef jr

Amerikansk realityserie från 2018. Finale: Meal Of a lifetime. De två sista kockarna kämpar för att vinna den eftertraktade titeln Top Chef Junior. 23/05 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Undercover boss US
Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2012. American Seafoods. Bernt Bodal är vd för American Seafoods. Nu tar han rollen som arbetare på ingångsnivå i sitt eget företag. Men vad kommer han att lära sig om sin verksamhet och sina medarbetare?. 14/10 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Dolda tillgångar
Dolda tillgångar

Amerikanskt drama från 2016. Verklighetsbaserat om de afroamerikanska kvinnor som under 1960-talet jobbade som ingenjörer, matematiker och assistenter på amerikanska NASA. De bidrog i hög grad till USA:s framgångar i rymdkapplöpningen, men diskriminerades och nedvärderades på grund av sin hudfärg.

Bild från filmen Ett päron till farsa: Nästa generation
Ett päron till farsa: Nästa generation

Amerikansk komedi från 2015. Rusty Griswold är en pappa som vill bättra på gemenskapen i familjen genom ge sig iväg med familjen på en semester till nöjesfältet Walley World. Men allt går inte som Rusty tänkt sig.

Bild från filmen Brudens bäste man
Brudens bäste man

Amerikansk-brittisk romantisk komedi från 2008. Tom och Hannah har varit platoniska vänner i över tio år. Han gillar att dejta många kvinnor, medan Hannah vill träffa den rätte och gifta sig. Just när Tom börjar längta efter ett förhållande tillkännager Hannah att hon är förlovad. När hon ber Tom att bli hennes ”brudtärna” går han motvilligt med på det då han hoppas kunna stoppa bröllopet.

Bild från filmen The A-team
The A-team

Amerikansk action från 2010. En grupp veteraner från Irakkriget vill rentvå sig från brottsanklagelser. Nu måste de använda sina unika talanger för att bryta sig ut ur fängelset.

Bild från filmen Vice
Vice

Amerikansk thriller från 2015. Julian Michaels har skapat Vice – den perfekta semesterorten. Hans kunder betalar en hel del för att få möjlighet att hämningslöst leva ut sina allra mest våldsamma fantasier. Offren är androider, människoliknande robotar som knappt går att skilja från den äkta varan. När en av androiderna blir självmedveten lyckas hon fly från platsen. Med Michaels legosoldater hack i häl får hon hjälp av Roy, en polis som är fast besluten att se till att Vice läggs ner en gång för alla.

Bild från filmen Will & Grace
Will & Grace

Amerikansk komediserie från 2019. Lies & whispers. Larry varnar Will och Grace över hur svårt det är att komma in på skolan där de vill att deras barn ska gå. Jack råkar ställa till med problem mellan Karen och hennes ”booty buddy” Luke. 20/06 år 2021 i TV3.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1997. The Dinner Party. Fran blir sårad när en tidning skriver nedsättande om hennes och Maxwells förlovning. När de blir inbjudna till en glamorös fest skiner hon dock upp igen, bara för att strax inse att de bara är inbjudna för att de andra ska ha något att göra sig lustiga över. 20/01 år 2022 i TV3.