OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

lördag den 2 juli

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen Cheaters
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2012. Daniel driver en yogastudio med sin flickvän Kelly men sedan de har anställt Todd som yogainstruktör har Kelly varit distraherad. Cynthia tycker att hennes pojkvän Lemont blivit som förbytt. De brukade vara ett kärleksfullt par som lade mycket tid på varandra men så är inte längre fallet. ,.

Bild från filmen Cheaters
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2012. För Eli var det en dröm när han blev ihop med sin bästa vän Tanya. Men Tanya har förändrats och Eli misstänker att hon bedrar honom. Gravida Krystal oroar sig för att hennes pojkvän Cameron har något fuffens för sig. ,.

Bild från filmen Paddington Station
Paddington Station

Brittisk dokumentärserie från 2017. Drottningen anländer till stationen för att inviga en ny tågmodell. Senare måste tågvärden Lynn hantera en bråkig resenär som försöker resa utan en giltig biljett. ,.

Bild från filmen Inside the ambulance
Inside the ambulance

Brittisk dokumentärserie från 2020. I Dudley blir en astmatisk patient allt värre under ambulansfärden. Ambulanspersonalen skickas ut till en bil som har kört in i en galleria. I Stoke behandlas en fyraåring med feber och en annan patient som har leverproblem. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Trouble brewing. Två personer som bor ihop blir misstänkta för mord då de kan kopplas till ett par skor och mordvapnet i en pågående mordutredning. Ett gäng ölflaskor blir även viktigt bevismaterial. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Holy terror. Ett samhälle i Illinois plågas av att någon eller några bombar sönder kyrkor. Polisen tror sig dock veta vem som ligger bakom dåden och tar in dem till stationen. Men de blir förvånade när bombningarna fortsätter. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2015. Den erfarne polisen Dan Briggin får sig ett rejält träningspass när en misstänkt flyr från brottsplatsen. Frågan är vem som är snabbast?. Barry har händerna fulla med några bråkiga irländare och Sarah för en stor narkotika upptäckt. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2015. En utdragen polisinsats efter en grupp misstänkta rånare tar en oväntad vändning. Jon ställs in för en svårlöst situation när ett träd visar sig ha fallit mitt i vägen. När dagen övergått till natt görs ett stort narkotikatillslag i en bil. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Needle in a haystack. En ung, glad och hälsosam collegestudent mördas och polisen vet inte i vilken ände de ska börja. Men när obduktionen är klar visar det sig att en mycket liten detalj blir en avgörande pusselbit i utredningen. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Room with a view. Efter 100 ursinniga knivhugg har mördaren lämnat efter sig DNA. Men polisen kastas in i en katt- och råttalek i jakten på rätt gärningsman. ,.

Extreme ice railroad

Brittisk realityserie från 2020. En snöstorm och en isbildning hotar en tung transport och tiden är en viktig kundleverans värsta fiende. Arbetsledaren Darren Martin och hans kollegor har bara några minuter på sig att åtgärda några reparationer för att undvika katastrof. ,.

Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2014. Nobody is happy to see us. Mike och Terry är på jakt efter bilägare med utestående lån. Paul och Steve vräker en taxichaufför som har en skuld på nästan 30 000 pund. ,.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1989. Deep cover. En forskare skapar ett sonarsystem åt Phoenix foundation som en korrupt chef för ett ubåtsföretag planerar att sälja till en grupp knarksmugglare. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2015. Den erfarne polisen Mark Carlin ställs inför en svår situation när han åker på larm om en allvarlig olycka som involverar tre fordon. Sarah har svårt att behålla lugnet när en bilist gör sitt bästa för att provocera henne och Dan jagar en fartdåre. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2015. Hundföraren Marty överväger att avfyra sitt vapen när en situation eskalerar och en snattare utmanar Jon ordentligt. Samtidigt tvingas Mike hantera två vårdslösa bilister som visar sig ha mer att dölja. ,.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1989. The lost Amadeus. En berömd musiker blir kidnappad och brottslingarna kräver en värdefull fiol som tidigare ägts av Mozart i utbyte. MacGyver hjälper en ung kvinna som försöker stoppa dem. ,.

Trav

V75 Direkt. Direktsänd V75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

Bild från filmen Rain man
Rain man

Amerikanskt drama från 1988. När Charlies pappa dör, upptäcker han att han har en okänd bror, Raymond, som pappan testamenterat tre miljoner dollar till. Det visar sig att Raymond är autistisk och har tillbringat sitt liv på en institution.

Bild från filmen Collateral
Collateral

Amerikansk thriller från 2004. Taxichauffören Max lever ett stillsamt liv men när han plockar upp Vincent i sin bil förändras allt. Vincent övertalar Max att köra honom till fem olika adresser och redan vid det första stoppet får Max en chock när han inser att Vincent just dödat en man. Vincent tvingar Max att fortsätta till nästa adress där han skjuter ytterligare tre män. Snart jagas de båda männen av både FBI och polisen och de två blir beroende av varandra på ett sätt de aldrig kunnat föreställa sig.

Bild från filmen CSI
CSI

Amerikansk kriminalserie från 2006. Toe tags. Donna, Rebecca, Jack, Lou och Ray har alla en sak gemensamt. De är döda. Supermodellen Rebecca dör när hon fotvandrar med sin nya make. Soldaten Jack har precis återvänt från Irak-kriget när han dödas framför sin fru och dotter. ,.