OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

torsdag den 8 december

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen The 100
The 100

Bellamy ger sig in i fiendens territorium med en minst sagt oväntad kompanjon. För Octavia finns det inte längre någon återvändo - hon måste konfrontera sitt förflutna.

Nya trafikpoliserna

Bilstölder är ett stort problem i Derbyshire och även om polisen lägger ner stora resurser för att få styr på problemet har de ännu inte lyckats. Vi följer med när de hanterar några av stadens tjuvar, som visar vara bra på att lura polisen.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Det är en hektisk dag för personalen på Heathrow Airport. 100 000 passagerare ska under dagen på olika avgångar vilket innebär ett pressat tidsschema. Allting försvåras när en passagerare försvinner och en annan blir aggressiv.

112 - Först på plats Australien

Nat och Leonard tar hand om en patient som misstänks ha tagit en överdos. När polisen anländer till platsen blir de förvånade. Amanda och Taz rycker ut till en 98-årig kvinna som behöver hanteras varsamt. De chockas över allmänhetens usla agerande.

Nya trafikpoliserna

Det gäller att vara med på noterna när Alex Boniface stoppar tre män som misstänks bära vapen. Två av männen omhändertas direkt medan en lyckas fly till fots. Frågan är om de kommer få fatt på honom. För Jason börjar arbetsdagen med en vild biljakt.

Polisens biljakter

Sarah Capes ger en ung cyklist en tidig födelsedagspresent efter att han misskött sig. En frispråkig pensionär får Barry att tappa besinningen och Mike kan knappt tro sina ögon när en förare kör tre gånger så snabbt som hastighetsbegränsningen.

Polisens biljakter

Den erfarne polisen Dan Briggin får sig ett rejält träningspass när en misstänkt flyr från brottsplatsen. Frågan är vem som är snabbast? Barry har händerna fulla med några bråkiga irländare och Sarah gör en stor narkotika upptäckt.

Nya trafikpoliserna

Brittisk realityserie som handlar om Yorkshirepolisens arbete på frontlinjen. Med den ständigt närvarande Jamie Theakston, följer vi två poliser i norra och västra Yorkshire.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver och Pete Thornton är ute i vildmarken i samband med en Phoenix foundation-träning när de hittar ett vrak. Det visar sig vara ett spaningsflygplan som tillhör narkotikapolisen och spåren leder till några farliga knarksmugglare.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver blir indragen när en seriemördare rymmer från en psykiatrisk mottagning.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

En hockeyrink i garaget och ett kalas i sovrummet är bara några av de knäppa och roliga videos som har skickats in till America's funniest home videos den här gången. Självklart blir vi även underhållna av busiga barn och hundar.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Den här gången träffar vi bland annat en papegoja och en liten prinsessa. Självklart blir det även många gulliga barn som hittar på bus.

Polisens biljakter

En bråkig festprisse sätter sig själv i trubbel och ett stort narkotikatillslag görs under en vanlig rutinkontroll. Sergeant Baxer tvingas hantera en lömsk bilist och några av stationens nytillskott får lära sig tips och trix från de andra poliserna.

Polisens biljakter

Den brittiska polisen är på tå när de möter en oförsäkrad förare som är känd för att ha ett våldsamt förflutet. Jon och hans fyrbenta kollega Brad tar upp jakten på en grupp misstänkta rånare och PC stoppar ett misstänksamt fordon.

Dödligt väder

I Jonesbro i Arkansas orsakar en tornado stor förstörelse. I Idaho går ett stunt fel när en man försöker simma under isen på en frusen sjö. I de italienska alperna fastnar en far och hans dotter i en kabinlift när en snöstorm uppstår.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Programledare Alfonso Ribeiro träffar familjerna med de tokigaste hemmavideosen. Bland annat bjuds det på en kompott av filmer från vattenparker där ingenting går som tänkt.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Publiken får hålla hårt i stolen när det blir spännande och heltokiga äventyr på stegar, bord och i poolen. Såklart blir det även urgulliga och knäppa djur och barn som busar.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Fredrik har bestämt sig för att gå vidare och bjuder hem Cilla och hennes norske fästman Bödvar. Jan-Olof har problem att hitta tillbaka till den rätta, men skam den som ger sig. Anton blir upptäckt och förbereder sig för sitt kändisskap.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Cilla har lämnat Bödvar och flyttat hem till Fredrik igen. Vi är bara vänner. Varken mer eller mindre försäkrar Fredrik. Jan-Olof har författardrömmar av det mer erotiska slaget och ger Fredrik ett och annat tips.

Bild från filmen Snuten i Hollywood
Snuten i Hollywood

Axel Foley är polis i Detroit och följer inte alltid regelboken. När hans bäste vän blir mördad beger han sig till Kalifornien för att försöka hitta förövaren. Till sin hjälp får han två poliser som fått i uppdrag att hålla ett öga på Axel.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

Ett värdetransportrån går snett och en oskyldig dödas. GSI kontaktar alla sina informatörer för att försöka få fram vilka som ligger bakom rånen. Samtidigt har Frank bestämt sig för att göra upp med sitt gamla gäng en gång för alla.

Bild från filmen Star Trek Into Darkness
Star Trek Into Darkness

När besättningen på Enterprise återvänder hem möts de av total förstörelse. Någon inom deras egen organisation har förintat Stjärnflottan. Den enda som kan leda den känslomässigt omtumlande jakten på förövaren är Kapten Kirk.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Läget är kritiskt när en bomb är nära på att slå ut hela övervakningsteamet. MacGyver rekryteras för att lokalisera den misstänkte men det visar sig att de blivit lurade. Frågan är om ett nytt samarbete kan få rättvisan att skipas.