OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

fredag den 21 januari

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen Cheaters
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2009. Jennifer är bekymrad över sin makes plötsliga avståndstagande. Coffey undrar varför hennes pojkvän hellre håller på med karate än spenderar tid med henne. ,.

Bild från filmen Cheaters
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2010. Personer som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp av ett filmteam som följer efter den misstänkt otrogna partnern och samlar bevis. Offret för otroheten får ta del av bevismaterialet och kan sen konfrontera sin opålitlige partner. ,.

Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Police Ten 7. Polisen gör sitt bästa för att upprätthålla ordningen under en festlig lördagskväll i Taupo, men en hungrig och berusad man gör något dumt. En misstänkt bil i Rotorua visar sig ha ett par intressanta föremål i bakluckan och ägaren blir nervös. I Christchurch blir en aggressiv man omhändertagen av två patrullerande konstaplar. ,.

Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Police Ten 7. Polisen ställs inför ett annorlunda rånförsök i Auckland. Två konstaplar i North Shore avbryter en fest i en pickup. En iPhone-lampa kan aldrig kompensera för en trasig billykta och två unga män inser snabbt att deras kreativa lösning även är olaglig. Ett bråk bryter upp i Whanganui. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2018. I Warrington kämpar hundföraren Marc med att få stopp på en langare. Den misstänkte vägrar att samarbeta och arbetet tar betydligt längre tid än förväntat. Samtidigt skyndar sig Jules för att assistera en kollega som stoppat en bil fylld med vapen. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2018. Läget är kritiskt när Rick och Ian blir inkallade för att hjälpa till vid en skjutning i ett villakvarter. Ortis och hans kollega Damo försöker reda ut vad som hänt vid en fruktansvärd bilcrash och Spike tar upp jakten på en vårdslös bilförare. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Dirty little Seacrest. Ett par åker på resa till Ocean City i Maryland och försvinner. Det sista spåret efter dem visar att de stött ihop med ett annat par. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Lights out. En hemmafru och hennes dotter blir överfallna i Texas. Kvinnan dör men dottern överlever attacken. Det ska dröja hela femton år innan fallet får en lösning, då analyserade DNA-spår blir en viktig pusselbit i jakten på mördaren. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Double cross. En marinkårssoldat hittas mördad i sitt hem och bredvid ligger hennes kollega, även han mördad. Allt pekar på ett fall av sexuella trakasserier som gått över styr. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Dancing with the devil. Efter en livlig kväll på en strippklubb hittas en av gästerna mördad. Några droppar blod på ett överkast visar sig bli ett viktigt bevismaterial flera år senare. ,.

Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Police Ten 7. Konstaplarna i Taurang tvingas ingripa när ett bråk bryter ut mellan två män. I Wellington besvarar polisen ett larm som avser en man som kladdar på bildörrar. En oönskad gäst eskorteras bort från ett vandrarhem i Palmerston North. En snattare springer in i en polis som inte är i tjänst. Ett gäng tonåringar misstänks bara på ett vapen. ,.

Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Police Ten 7. Konstaplarna i Papakura stoppar en hjälmlös motorcyklist som försöker snacka sig ur situationen. En berusad kvinna utsätts för ett rån i Christchurch. Polisen vill gripa förbrytaren men kvinnan är inte särskilt samarbetsvillig. Åter i Papakura får polisen ett larm om en berusad man som visar sig vara en tonåring på vift. ,.

Bild från filmen Kronofogden knackar på
Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2016. Can't pay we'll take it away. Stewart och Iain hamnar i en het situation när en gäldenärs son hotar med att bränna upp hyreslägenheten de vräks ur. Brian och Del tvingas ta till oortodoxa metoder när de får svårt att hitta en man som är skyldig en uthyrare en del pengar. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2019. Barn med stora balansproblem, pussugna giraffer och cykelturer som blir mer smärtsamma än förväntat väntar i kvällens avsnitt. Vi får även se ett Lady och Luffsen-moment och björnar som vandaliserar bilar. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2019. I kvällens avsnitt av America's Funniest Home Videos har Alfonso laddat upp med massor av nya roliga klipp. Vi får se farorna med att besöka badhus, barn med åldersnojor och hundar som drar ut tänder på sina ägare. ,.

Bild från filmen Magiska blåsningar
Magiska blåsningar

Amerikansk underhållningsserie från 2018. Michael förvandlar ett glas iste till ett ljus och senare i en djuraffär visar han upp en märklig egenskap hos en larv. Dessutom trollar han för några kollegor i ett varuhus och visar att stora presenter kan komma i små paket. ,.

Bild från filmen Magiska blåsningar
Magiska blåsningar

Amerikansk underhållningsserie från 2018. Michael gör trolleritrick i en glassbutik och demonstrerar en fantastisk ny mobilapp. Senare beger han sig till en bondgård och väcker liv i en fågelskrämma, något som skrämmer slag på en av gårdens drängar. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2018. Spike och hundföraren Ian försöker skaka vett i en alkoholpåverkad bilförare som försökt smita från polisen. Samtidigt tar Ben upp jaken på en ung langare, som visar sig ha varit i kontakt med polisstyrkan ett flertal gånger tidigare. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2018. Spänningen är stor när en vild biljakt över till fots. När Paul och Carl tillslut får stopp på den misstänkte visar sig allt handla om en familjedispyt. Liam tar med sin nya polishund Titan ut på uppdrag och Sam hamnar i en hetsig dispyt. ,.

Bild från filmen Kronofogden knackar på
Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2016. Can't Pay We'll Take It Away. En väldigt sårbar hyresgäst barrikaderar sig i sin lägenhet. Paul och Ben tvingas ringa polisen efter en hel tirad av förödmjukelser. Brian och Del åker till Northamptonshire för att besöka ett taxibolag som inte har följt den upprättade avbetalningsplanen. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2019. Skrattfesten fortsätter och denna afton får vi se hur lättlurade våra fyrbenta vänner kan vara och varför man ska passa sig för lamor. Det blir även en häpnadsväckande matupptäckt och män som jagar fåglar. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2019. Ingen vila, ingen ro för Alfonso har fått in massor av nya videos som gör det svårt att hålla sig för skratt. Konsekvenserna när man försöker slå ner ett tak uppenbarar sig och vi får se vad som händer när en tonåring kliver upp på ett handfat. ,.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Brittisk dokumentärserie från 2020. Inför den hektiska semesterperioden råder det bagage-kaos på terminal 4. Samtidigt kommer Mo med en briljant lösning för att ingen resenär ska bli strandsatt utan sitt bagage.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Brittisk dokumentärserie från 2020. Terminal 3 får en ny restaurang. Hunden Jessie som jobbar i tullen luktar till sig tusentals kronor. Demi förhindrar en hjärtattack.

Teknikens under

Brittisk dokumentärserie från 2020. En av Nordamerikas mäktigaste broar, The Samuel De Champlain Bridge, nyttjas varje vecka av drygt en miljon fordon. Bron har funnits i över 125 år och vi får ta del av alla de tekniska innovationer som gjort det möjligt. ,.

Bild från filmen Jurassic Park
Jurassic Park

Amerikansk action från 1993. Genom genteknik har vetenskapsmän framställt dinosaurier och en miljardär står i begrepp att öppna en park där besökarna ska kunna beskåda jätteödlor. Att försöka tygla naturen visar sig emellertid vara betydligt mer riskabelt än han förutsett.

Bild från filmen Polaroid
Polaroid

Amerikansk skräckfilm från 2019. En polaroidkamera ruvar på dödliga hemligheter. Bird Fitcher är en blyg tonåring som går i high school och jobbar extra på en antikaffär. En dag får hon en gammal kamera av en kollega, men hon upptäcker snart att alla som hon tar en bild av går ett fasansfullt öde till mötes. Polaroid är regisserad av norske Lars Klevberg och bygger på hans uppmärksammade kortfilm med samma namn.

Bild från filmen Monster trucks
Monster trucks

Amerikanskt äventyr från 2016. Tripp, som går sista året på high school och älskar att meka med bilar, upptäcker den bensinslukande varelsen Creech. För att skydda sin nya vän gömmer Tripp Creech under motorhuven på sin senaste modell, vilket förvandlar den till en levande monstertruck med superkrafter.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Watchful eye. En lokalvårdare i Minnesota dödas och ett armbandsur som upptäcks på mordplatsen leder polisen att tro att klockan tillhör mördaren. ,.