OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

torsdag den 15 juni

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Dödligt väder

Brittisk dokumentärserie från 2020. En tornado drar fram genom centrala Nashville. En kanotist kommer farligt nära ett vattenfall under en paddeltur. Två väderentusiaster får uppleva hur mäktigt ett åskoväder kan vara när en blixt slår ner i deras bil. ,.

Bild från filmen Robinson
Robinson

Svensk realityserie från 2021. En deltagare ställs inför ett otroligt tufft beslut och är tvungen att undanhålla sanningen. I årets första pristävling är båda lagen väldigt hungriga på vinst och ena laget vill ha revansch. Men vinner alla på att det egna laget vinner?. ,.

Bild från filmen Robinson
Robinson

Svensk realityserie från 2021. Pristävlingen skördar sina offer och ett lag kommer inte bara hem med färre priser utan även en deltagare mindre. Det skapas också ont blod över laggränserna. Anders bjuder in lagen till byteshandel och ber dem samla ihop sina personliga saker. ,.

Ring kronofogden!

Brittisk dokumentärserie från 2021. Agenterna Mark och Virgil har, efter ett domstolsbeslut, i uppdrag att hantera en skuldinsamling från en snabbmatsrestaurang. En obetald räkning har fått en leverantör att förlora sina pengar. KC och Alex jobbar med en mamma och dotter med skulder. ,.

Dödligt väder

Brittisk dokumentärserie från 2020. På Nya Zeeland får en vulkan ett kraftigt utbrott. Perth i Australien drabbas av kraftiga översvämningar efter att en kraftig storm dragit in över staden. En kanotist kämpar för sitt liv efter att gett sig ut på en alltför kraftig fors i Himalaya. ,.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2011. Brandmännen i Stockholm är på en ungdomsfestival för att informera om brandrisker. Ambulanssjuksköterskan Catharina har jour och åker på ett larm till en kvinna med kraftiga bröstsmärtor. Polisen Anders försöker tillsammans med sina kollegor att hålla ordning under stadsfestivalen i Kristianstad. ,.

Polisens biljakter

Brittisk dokumentärserie från 2019. En vild biljakt med åtta polisbilar och en Porsche slutar i blodbad. Richard och hans kollegor stoppar en taxi vars passagerare precis varit involverad i ett rån och Ben Pearson åker på larm om en allvarlig bilolycka. ,.

Polisens biljakter

Brittisk dokumentärserie från 2019. Ett stort polispådrag sätts igång för att få fatt två beväpnade män. Männen visar sig vara svårfångade och det krävs helikopter, hundförare och poliser på marken innan uppdraget kan slutföras. Samtidigt griper Ben en man som rånat sin flickvän. ,.

Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2016. Can't Pay We'll Take It Away. En rumänsk kvinna är skyldig flertalet månadshyror och vägrar lämna sin lägenhet. Brian och Delroy tvingas göra det lilla extra för att identifiera en gäldenär som är skyldig en stor summa pengar. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2017. Det blir en skrattfest utan dess like i America's Funniest Home Videos, under ledning av Alfonso Ribeiro. Det bjuds på pinsamheter, gulliga djur, felsägningar, klumpiga barn och komiska olyckor. ,.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2011. På barnakuten tar underläkaren Martin hand om en liten pojke som blivit påkörd och brutit käken. Det brinner på spåret vid Karlbergs pendeltågstation i Stockholm och brandmännen Jocke och Anders tvingas stoppa all tågtrafik. Polisen Rolf letar efter en försvunnen flicka. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2016. Det bjuds på skrattfest i Americas' Funniest Homevideos. Massor av pinsamma stunder, komiska olyckor, gulliga djur och klumpiga barn utlovas. ,.

Polisens biljakter

Brittisk dokumentärserie från 2019. Polisofficer Steve måste färdas akut till sjukhus efter att en misstänkt attackerat honom med sina nycklar. En bensintjuv jagas till fots efter att han övergivit sitt fordon och Chris Bastow åker larm om en minst sagt galen bilist. ,.

Polisens biljakter

Brittisk dokumentärserie från 2019. Chris och Kevin ger sig av till Yorkshire för att leta upp en stulen bil. För Carl håller en biljakt på att få förödande konsekvenser när den misstänkte kör rätt in i polisbilen samtidigt som Emily kämpar med att få fast en förare utan körkort. ,.

Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2016. Paul och Steve hamnar i en konflikt mellan en hyresvärd och en hyresgäst. Brian och Delroy åker till Worthing för att ta itu med en webbdesigner som påstår sig vara inkapabel till att betala sin skuld, men ställs snabbt mot väggen när Del får syn på något värdefullt. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2016. Det bjuds på skrattfest i Americas' Funniest Homevideos. Massor av pinsamma stunder, komiska olyckor, gulliga djur och klumpiga barn utlovas. ,.

Nya trafikpoliserna

Brittisk dokumentärserie från 2020. Teamet tar emot information om att en man misstänks smuggla droger i sin bil. Efter att ha stoppat bilen uppstår en konflikt mellan föraren och polisen Nick. I Derby jagar patrullen rätt på en taxiförare som bedriver drogförsäljning i sin bil. ,.

Bild från filmen Jack Reacher
Jack Reacher

Amerikansk action från 2012. Efter ett skottdrama på Pittsburghs gator griper polisen snabbt en gärningsman. Men allt är inte som det verkar och utredaren Jack Reacher kallas in. Han tar sig an fallet, som visar sig vara mer komplicerat än vad han någonsin trodde var möjligt.

Bild från filmen Blue bloods
Blue bloods

Amerikansk kriminalserie från 2021. Tangled in blue. När Erin blir förföljd av en man som släppts ur fängelset efter 12 år ber hon Anthony och Danny att utreda åklagarmyndighetens roll i hans dom. Jamie blir tagen för rattfylla efter att ovetande ha fått i sig droger på en fest. ,.

Bild från filmen Göta kanal eller vem drog ur proppen?
Göta kanal eller vem drog ur proppen?

Svensk komedi från 1981. En stenrik arabisk prins vill lägga en stororder på 1 000 svenska motorbåtar. Han har stora svårigheter att bestämma sig för var han ska lägga sin order, och bestämmer sig för att utlysa en tävling. Två båtar ska gå genom Göta kanal och den som först kommer fram till Göteborg får det eftertraktade kontraktet. Tävlingen står mellan det stora varvet Uniship och det lilla Anderssons varv. I Göteborg står prins Kahlifa bin Hircham al Saba och väntar med ett fett kontrakt.

Bild från filmen Robin Hood
Robin Hood

Brittiskt äventyr från 1991. Robin Hood går samman med ett rövarband för att störta skattefogden Deguerre och hans skurkaktiga allierade som tagit Robin Hoods landsegendom. Nu finner vi en mindre osjälvisk Robin Hood och en beslutsam Marion som inte drar sig för att svinga svärdet.